Rekapitulace Webináře Unicorn Network
26.března 2021
Prezentuje: Cate Kozikowski se speciálními hosty
Carola Mueller a Mike Jochum


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc., a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy/ překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání. Rozhodnutí o koupi digitálních Fractional Owner Rights (F.O.R.)musí vždy vycházet pouze z informací uvedených na webové stránce a žádná z informací sdílených v žádném webináři není pro společnost právně závazná, pouze obsah přímo na webových stránkách společnosti TwnklEstate je právně závazný.

 

Témata:

1. Představujeme Mezinárodní galerii výtvarných umění (IGOFA)

2. YEM držitel důležité připomenutí

 

 

Cate:

Vítejte na dnešním webináři! WAAAZZZUUUBBB a děkuji všem za to, že jste zde. Zakladatelé jako vždy posílají všem to nejlepší. Pojďme začít, protože dnes máme velmi vzrušující nový projekt, o který se dnes můžeme podělit se všemi!

S hrdostí oznamujeme nového a velmi vzrušujícího strategického partnera: Mezinárodní galerii výtvarných umění (IGOFA), globální síť umělců, milovníků umění, sběratelů umění a investorů do umění.

IGOFA bude naší bránou do fascinujícího světa obrazů, soch, instalací a dalších. A my, Unicorn Network, jsme bránou k technologii blockchain a tokenizaci umění pro Mezinárodní galerii výtvarných umění.

Paní Carola Mueller je prezidentkou IGOFA. Profesně je obchodní právničkou, ale již více než 30 let působí v uměleckém průmyslu na několika kontinentech. Kromě provozování vlastních galerií se vždy soustředila na poradenství v oblasti výtvarného umění, kde je uznávanou poradkyní pro jednotlivce i korporace Fortune 500, pokud jde o budování a rozšiřování umělecké sbírky.

Pod záštitou Mezinárodní galerie výtvarného umění se sídlem v Londýně s partnerskými galeriemi po celém světě je jejím cílem podporovat umělce a představovat výtvarné umění širšímu publiku.

Ve spolupráci s Unicorn Network je jejím cílem představit YEM galeriím a umělcům a současně nabídnout Tokenized Art naší síti a světu. Jsem hrdý a poctěn, že mohu přivítat Carolu jako našeho prvního velmi zvláštního hosta pro dnešní webinář. Ahoj Carola!

 

Carola:

Ahoj Cate, děkuji za pozvání a za úvod! Je nám potěšením mluvit se členy Unicorn Network a sdílet s nimi náš úžasný projekt IGOFA. Jmenuji se Carola Mueller, myslím, že je pro mě snazší mi říkat Carol, a jsem prezidentkou Mezinárodní galerie výtvarných umění. Jsme velmi rádi, že v budoucnu budeme s Unicorn Network spolupracovat a společně s Cate a Danem jsme pro vás, členy Unicorn Network, již vyvinuli několik exkluzivních kampaní.

Mike Jochum, náš senior viceprezident, který je zde také na webináři, vás zavede do fascinujícího světa výtvarného umění a vysvětlí, jak můžete vy, jako člen sítě Unicorn Network, těžit. Mike, pokračuj!

 

Mike:

Děkuji Carole a děkuji Cate, že nás tu dnes měla. Je mi potěšením dnes s vámi mluvit a je mi ctí, že je mojí rolí představit Mezinárodní galerii výtvarných umění síti Unicorn Network.

Na IGOFA věříme, že výtvarné umění není jen barvy na plátně. Výtvarné umění je o emocích, je o vyprávění příběhu, výtvarné umění je o sdílení radosti, bolesti a dalších pocitů. Existuje tolik způsobů, jak vyjádřit emoce, například hudba nebo poezie, ale pro nás na IGOFA jsou obrazy a sochy nejmocnější.

Zaměřujeme se tedy na umělce, kteří vyprávějí příběhy a kteří vyjadřují emoce svými uměleckými díly.

Závěrem lze říci, že IGOFA nikdy nebude odbytištěm pro hromadné výrobky. Mezinárodní galerie výtvarného umění je exkluzivním útočištěm pro všechny lidi, kteří se zajímají o výtvarné umění:

 

1. Milovník umění

Lidé jako vy a já, kteří si prostě rádi užívají výtvarné umění v muzeích, galeriích a na uměleckých výstavách. IGOFA chce být vaším průvodcem sdílením nejuznávanějších umělců a představováním nových talentů.

 

2. Sběratel umění

Bez ohledu na to, zda hledáte chybějící kousek k doplnění své sbírky, nebo chcete zahájit zcela novou sbírku, jsme tím správným partnerem, se kterým si můžete promluvit.

 

3. Investor umění

Jako investor byste měli investovat do nejkrásnějších aktiv: výtvarného umění. S naším vedením najdete umělecká díla s nejvyšším potenciálem.

 

4. Umělec

Pokud jste umělec a věříte, že by vaše umělecká díla měla být vystavena světu, jednoduše nás kontaktujte a náš tým odborníků vás bude kontaktovat.

 

 

Co je v něm pro vás jako člena sítě Unicorn Network?

Nejprve a to je nejdůležitější, nastavíme pro vás dvě kampaně na We Share Success. Pokud pozvete umělce a tohoto umělce přijme IGOFA, získáte provize a bonusy z každého prodeje uměleckých děl pro tohoto umělce. A pokud pozvete milovníka umění a on si koupí umělecké dílo na jedné z našich online aukcí, dostanete také provizi.

Ale je toho víc ...

Od této chvíle bude na každé online aukci pro YEM k dispozici alespoň jedno umělecké dílo. Naše další aukce začíná 16. dubna 2021 (za 3 týdny od nynějška). Může to být den, kdy zahájíte svou osobní uměleckou sbírku placenou YEM.

A je toho ještě víc! Cate vám řekne více o Tokenu UMĚNÍ a Tokenizovaném umění.

Moc děkuji za poslech. Doufám, že se vám to líbilo, bylo mi potěšením. Podívejte se prosím na naši webovou stránku www.igofa.art a nezapomeňte do své sítě pozvat umělce i milovníky umění. 16. dubna je opět den naší příští aukce, která bude zahrnovat výtvarné umění výhradně pro YEM.

Mockrát vám děkuji a Cate, prosím máš slovo!

 

Cate:

Mockrát děkuji Carole a Mike, je mi potěšením sdílet dnes tyto informace IGOFA s každým!

To je opravdu tak vzrušující.

 

 

Jak Mike zmínil, příští aukce, která se blíží, začne 16. dubna a potrvá do 25. dubna.

Je toho ještě víc! V této aukci budete moci zakoupit alespoň jednu položku přímo u YEM. To je úžasné, protože mnozí z nás jsou držiteli YEM, pochopíte, že je to ještě další způsob, jak se YEM skutečně stává vašimi každodenními penězi!

V každé aukci tedy budeme mít vítěze aukcí, kteří budou moci zakoupit předměty úplně za YEM, ale také budou draženy další předměty, které budou samozřejmě placeny fiat měnou.

S blížícím se datem aukce budeme mít k dispozici více informací o této nadcházející aukci.

 

 

Milovník umění:

Mike zmínil některé velmi specifické oblasti, na které se IGOFA bude soustředit, a první je Art Lover.

IGOFA bude mít řadu různých výtvarných umění. Carola a Mike zmínili, že by mohly existovat obrazy, sochy, instalace, ve skutečnosti všechny druhy krásných uměleckých děl. Každý milovník umění ocení kolekci výtvarného umění, která bude představena a zpřístupněna prostřednictvím IGOFA.

Milovníci umění budou mít nyní na IGOFA něco opravdu zajímavého.

 

 

Sběratel umění:

Možná sbíráte umění z osobních nebo firemních důvodů, nebo se chystáte zahájit sbírku… IGOFA je pro vás tím pravým místem.

Úplně první kousek vaší budoucí umělecké sbírky bude téměř jistě jedním z nejpamátnějších a nejcennějších kousků vaší sbírky!

Možná tedy najdete ten první speciální kousek s IGOFA, nebo alespoň jeden, který přidáte do své umělecké sbírky; to je tak velmi, velmi vzrušující!

 

 

Investor umění:

Pokud hledáte krásné umělecké dílo, které v průběhu času oceníte a přinese vám maximální návratnost vaší investice, pak je IGOFA tím správným místem! S týmem odborníků na IGOFA budete moci najít ta krásná umělecká díla a uvidíte tu největší odměnu ve správný čas. Můžete si být jisti, že jejich dovednost je založena na mnohaletých zkušenostech, všech spojeních, která si v průběhu času vybudovali, a samozřejmě na síti galerií, se kterými jsou spojeni po celém světě.

 

 

Umělec:

Pro umělce všech odrůd může být velmi náročné získat uznání a mít své umění známé po celém světě.

Vizuálnějším umělcům, kteří vytvářejí obrazy, sochy, instalace a další vizuální věci, můžeme pomoci s týmem odborníků z IGOFA, aby to bylo mnohem jednodušší. To je obzvláště vzrušující pro všechny ostatní zmíněné, jako jsou: milovník umění, sběratel umění a investor do umění, protože IGOFA je způsob, jak se každý může spojit se samotnými umělci, tedy mezi zavedenými umělci a novými a budoucími umělci , to je úžasné, výhra pro každého, což je to, co rádi přinášíme všem prostřednictvím Unicorn Network.

 

Token ART a tokenizace umění:

Pochopte prosím, že v první řadě jde o 2 zcela oddělené věci:

1. Token ART:

To bude představovat neustále rostoucí sbírku uměleckých děl a HODNOTA žetonu UMĚNÍ bude záviset na HODNOTĚ umění v dané kolekci.

Nyní je velmi vzrušující pracovat s týmem na IGOFA a je také velmi vzrušující posunout toto podnikání na další úroveň s tímto tokenem ART!

Dávejte pozor, protože o všech těchto úžasných věcech, o kterých dnes mluvíme, krok za krokem, budeme mít více informací pro všechny.

Tento webinář je dnes pouze úvodem do IGOFA a určitě budete mít mnoho otázek; jakmile budou informace zveřejněny, budou na ně odpovídány krok za krokem. Prozatím pochopte, že token ART přinese a bude představovat stálou sbírku výtvarného umění.

Možná jste již viděli na Likquid.com v seznamu Asset, existuje token výtvarného umění se symbolem ART. Zde se budete moci účastnit; poslední podrobnosti, jak již bylo zmíněno, budou zveřejňovány krok za krokem. Může začít s 1,00 USD za token ART a stanete se částečným vlastníkem sbírky, kterou tyto tokeny představují. Všechny finanční prostředky získané z nákupu těchto tokenů budou použity na nákup uměleckých děl do sbírky.

Jako držitel těchto tokenů ART budete moci vidět obrázky různých uměleckých děl v této kolekci. Dávejte pozor na všechny vzrušující informace, jakmile budou k dispozici.

2. Tokenizované umění:

Pro ty, kteří znají naše práva na částečná vlastnictví (F.O.R) v TwnklEstate, bude tokenizované umění fungovat podobným způsobem, s několika rozdíly. S tokenizovaným uměním, stejně jako s F.O.R., jste částečným vlastníkem umění.

Zvažte tento scénář: Někdo najde něco (jako cenné umělecké dílo nebo něco takového) na bleším trhu nebo v prodejně značky / garáže, nebo najdete něco v něčí stodole nebo podkroví, možná statek, možná obraz pokrytý prachem a zapomenutý - možná by se mohlo stát podobné s IGOFA, to znamená, že krásná umělecká díla se nacházejí levně a později se obrovsky prodávají, jako za miliony dolarů na aukcích. Takže tyto druhy scénářů by mohly být tím, co byste mohli najít prostřednictvím tokenizovaného umění, které bude v budoucnu nabízeno na IGOFA. V zásadě byste získali umělecké dílo, které by mohlo nést vysoký potenciál, a odborníci na IGOFA tyto umělecké dílo prodají ve správný čas a vy pak budete sdílet výhody.

Podobně potenciálně může existovat stejná příležitost, pokud prostřednictvím tohoto programu vlastníte 100% této konkrétní tokenizované kresby. Bylo by na vašem rozhodnutí, kde by se ta umělecká díla mohla nacházet, zatímco byste čekali na ten správný čas na to, abyste ji mohli prodat, pokud to chcete udělat; nebo si jej budete chtít ponechat, je to vaše volba, protože vlastníte 100%.

Ve většině případů byste vlastnili část tokenizovaného umění, což znamená zlomkový kus uměleckého díla, pak by jej IGOFA prodal ve správný čas s využitím nejlepší ceny a vy byste se mohli podílet na výhodách. Jak tedy vidíte, tokenizované umění je v některých případech podobné, jako to máme u TwnkEstate's F.O.R. pro nemovitosti.

To je velmi vzrušující a opět budou postupně přicházet další informace, tak na to dávejte pozor.

 

Poslední věc o tom všem (přichází dříve než později) se týká kampaní We Share Success (WSS) a jak již bylo zmíněno dříve, budou existovat dva typy kampaní:

 

 

Kampaň 1: pozvat ty, kteří jsou sběrateli umění, investory umění nebo prostě milovníky umění, kteří prostě milují umění a chtějí si koupit umění.

Kampaň 2: zvaní samotných umělců.

Tyto dvě kampaně budou cílit na obě tyto skupiny. Jedná se o fantastický způsob, jak těžit z provizí WSS a rodinných bonusů. Podívejte se tedy na svou síť lidí, mezi svými rodinami a přáteli, hledejte lidi, kteří jsou umělci, milovníci umění, sběratelé umění a investoři umění. Pokud neznáte umělce nebo se chcete spojit s více, možná navštivte umělecké galerie nebo jiná místa ve vašem okolí a můžete vyzvat umělce, aby přihlásili svá díla, aby získali mezinárodní expozici nebo se spojili s ostatními, kteří také oceňují výtvarné umění.

Tento vzrušující nový podnik jsme všichni společně a opět dosahujeme dalšího velkého milníku.

Jsme tak nadšení, že můžeme přinést všechny tyto fantastické zprávy všem, kvalitní umění je naprosto ohromující a jsme velmi nadšení, že s vámi toto všechno sdílíme, a víme, že budete také velmi nadšení z toho, co uvidíte vyjít IGOFA!

 

 

Dávejte pozor na všechna vycházející oznámení IGOFA. Další aukce začíná 16. dubna; podívejte se na web

(www.igofa.art), který bude krok za krokem aktualizován, takže průběžně sledujte další informace, jak se věci vyvíjejí.

 

Ještě jedna rychlá připomínka, než tento webinář dnes ukončíme: Protože mnozí z nás jsou držiteli YEM, nezapomeňte, že se můžeme rozhodnout, kdo nás bude zastupovat v Nadaci YEM ve správní radě mezinárodních ředitelů (BID). Pokud jste ještě nehlasovali, přejděte na yemfoundation.org a přečtěte si prohlášení kandidátů, kteří jsou voleni. Na WazzUb v oblasti Nadace YEM existuje sekce, kde můžete klást otázky kandidátům a také mohou odpovídat ve stejné oblasti. Podívejte se tedy na kladené otázky a jejich odpovědi, zeptejte se svých a jděte odtud. 30. březen je posledním dnem hlasování; 31. března budou vyhlášeni vítězní kandidáti.

Jako držitel YEM je to odpovědnost a právo, podívejte se tedy na informace a účastněte se hlasování pro vaše zástupce BID Foundation BID. Všichni bychom to měli brát vážně, protože tato rada je pro všechny držitele YEM velmi důležitá a bude přínosem pro každého z nás.

 

Děkuji všem za to, že jste zde dnes, vše nejlepší a uvidíme se příště, WAAAZZZUUUBBB a sbohem!

 

S ohledem na váš úspěch

Cate Kozikowski, Carola Mueller, Mike Jochum a

Váš tým podpory WAZZUB

 

***

 

Potřebujete pomoc? Použijte praktický šestiúhelník SUPPORT v SafeZone.

https://www.safe.zone

 

Pro všechny Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde: https://www.safe.zone(WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o webináři Rainbow Currency:

Přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com(tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show také!

Vysílání probíhá každý čtvrtek od 11 do 12 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé přehlídky: https://www.safe.zone(šestiúhelník RADIO SHOWS)

***

Vezměte prosím na vědomí,20. března 2019 Unicorn Network aktualizuje svou politiku sociálních médií. Aktualizace členům budou zveřejněny na webu WazzUb.com pod oblastí NOVINKY. Externí stránky sociálních sítí a skupiny budou krok za krokem zavírány. Další aktualizace zveřejníme, jak bude k dispozici.

 

                                        ***

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network.

 

***

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové posílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookové skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby, na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolí. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

***

 

Pokyny pro pozvání členů

Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

 https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

 

                                         ***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy.

 

                                          ***

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

 

Copyright © 2011-2021 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Všechna práva vyhrazena.