RekapitulaceWebináře Unicorn Network - Důležitémomenty
30. ledna2021
Prezentuje: Cate Kozikowski


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc., a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy/ překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání. Rozhodnutí o koupi digitálních Fractional Owner Rights (F.O.R.)musí vždy vycházet pouze z informací uvedených na webové stránce a žádná z informací sdílených v žádném webináři není pro společnost právně závazná, pouze obsah přímo na webových stránkách společnosti TwnklEstate je právně závazný.

 

Témata:

1. Opětovné spuštění LotteFree

2. Představujeme MoneyPon EXPRESS

3. Představujeme SafeIdent

4. Bridge coin a platforma Likquid

Cate vítá všechny srdečným WAAAZZZUUUBBB a děkuje za účast. Má několik velmi vzrušujících aktualizací, o které se chce podělit !!!

 

Za prvé, pěkný obrázek hesla Unicorn Network:

 

 

Naše motto Unicorn Network je Magicky měníme svět, což děláme prostřednictvím Power of We!To znamená, že každý z nás jednotlivě pracuje společně svým způsobem na dosažení společných cílů. To představuje a znamená Power of We!

 

Je to tedy o nás, abychom byli všichni společně úspěšní, a pokud máte stejné myšlení při představování nových členů, kteří si mohou užít naši síť, její různé aktivity a úžasné projekty, budou také úspěšní. Jak slavně řekl Zig Ziglar (známý americký autor a úspěšný prodavač): „Pokud pomůžete dostatečnému počtu lidí dostat to, co CHTĚJÍ, pak dostanete to, co CHCETE!“ Všichni v této společnosti jsme v tom společně, všichni spolupracujeme jako JEDEN pro všechny naše úspěchy; a sdílíme úspěch, takže čím více je každý člověk úspěšný individuálně, tím více jsou všichni úspěšní společně, a to je Power of We!!

 

Cate nyní zavádí opětovné spuštění LOTTEFREE (v zásadě stejné jako to, co jsme dříve měli jen s několika změnami), které je v SafeZone:

 

 

Připojení je zdarma (stejně jako u všech našich projektů); každý den dostanete 1 vstup ZDARMA a každý den může být více výherců.

 

 

Přihlaste se přes SafeZone (https://lottefree.com/) a vložte svůj první vstup zdarma.

Prostřední čtverec, druhý řádek, ukazuje poslední losování 4 čísel mezi 0-9.

Také můžete vidět na horním prostředním čtverci YEMPOT, viz podrobnosti níže.

 

 

Jak vyhrát?

 

Jak je znázorněno, stačí kliknout na “YOUR NUMBERS” ( „VAŠE ČÍSLA“ ) a poté na  “NEXT DRAW” ( „DALŠÍ VÝKRES“) a vybrat 4místná výherní čísla. Každý den získáte 1 vstup do denního losování zdarma a můžete si zakoupit další vstupenky s bezplatným YEM (FYEM). 1 FYEM = 1 vstup.

 

Pokud však chcete v daný den zadat více losování, můžete tak učinit pomocí BEZPLATNÉHO YEM. Pamatujte, že svůj FYEM můžete utratit pouze v LOTTEFREE, NE v běžném YEM.

 

Existuje mnoho způsobů, jak sbírat FYEM, například: dělat prohlášení na PRO or NO !, účast na WazzUb, účast na denních losováních cen PRIZE MANIA a spousta dalších věcí.

 

Každý den je vylosováno nové výherní čtyřciferné číslo a pokud jsou alespoň 2 poslední číslice zadaných čísel správné, vyhráváte denní cenu.

 

Existují 3 způsoby, jak vyhrát denní cenu:

• Pokud jsou poslední 2 výherní číslice správné, vyhráváte 20 FYEM.

• Po správném zadání posledních 3 číslic vyhráváte 200 FYEM.

• Když jsou všechny 4 číslice správné, vyhrajete 2 000 FYEM.

 

Nyní skvělá část YEMPOT:

Pokud vyhrajete denní cenu, budete automaticky zařazeni do měsíčního losování YEMPOT.

Měsíční výherní čísla YEMPOT jsou vyhlašována živě na první rozhlasové show SafeZone v každém měsíci.

 

Pokud existuje více výherců YEMPOT, bude cena rozdělena.

 

Nyní něco velmi, velmi super:

I když vyhrajete FYEM v denním losování o ceny, pokud vyhrajete měsíční losování YEMPOT, pak je to běžný YEM!

 

 

Pravidla LOTTEFREE:

• Každý den je v denní loterii zdarma vylosováno nové výherní číslo.

• Ceny vítězů se automaticky rezervují do jejich peněženky PerNum Multi.

• Všichni denní vítězové jsou automaticky zadáni, aby měli šanci vyhrát VELKOU měsíční cenu YEMPOT.

• Každý člen starší 14 let (pokud to není zakázáno vnitrostátními právními předpisy vaší země) se může účastnit LOTTEFREE.

• Denní ceny jsou vypláceny ve FYEMU (které NELZE převést na hotovost) a měsíční YEMPOT se vyplácí v běžných YEM!

• Každý člen má 1 vstup zdarma za den.

• Další denní záznamy lze provádět pouze s FYEM.

• Velmi důležité je, že LOTTEFREE je losování o ceny, NENÍ to hazard.

• K získání ceny není nutný žádný nákup. Nákup, platba nebo aktivita jakéhokoli druhu NEZVÝŠÍ vaše šance na výhru.

 

LOTTEFREE je součástí PRIZE MANIA, takže kromě výše zmíněných konkrétních pravidel platí pro LOTTEFREE také podmínky PRIZE MANIA.

 

 

Jak zadáváte:

V levém horním poli klikněte na“YOUR NUMBERS” ( „VAŠE ČÍSLA“ ) a poté na“NEXT DRAW” ( „DALŠÍ VÝKRES“ ) a vyberte 4místné výherní číslo.

 

 

VAŠE DALŠÍ VÝKRESOVÁ ČÍSLA:

 

Jak vidíte, existují 2 tlačítka: Nejprve přejděte do ENTER 4 DIGITS (VSTUP NA 4 ČÍSLICE) a zadejte 4 číslice podle vašeho výběru, ať už chcete zvolit cokoli, pomocí 0-9.

 

Jakmile zadáte čísla, klikněte na ADD TO NEXT DRAW (PŘIDAT DO DALŠÍHO SLOSOVÁNÍ) a vpravo dole uvidíte vybraná čísla pro další losování.

 

Vzhledem k tomu, že každý den dostanete první losování zdarma, vyplatí se přijít a každý den alespoň získat vstup zdarma. Pokud chcete zadat více než 1 losování, můžete utratit FYEM - je to velmi rychlé a přímé.

 

 

Neexistuje žádný limit, můžete zadat tolik losování, kolik chcete! 1 YEM = 1 vstup (kromě vašeho prvního bezplatného vstupu), takže například dalších 20 vstupů automaticky vybere 20 FYEM z vaší peněženky PerNum.

 

 

Jak vidíte zde v LOTTEFREE YEMPOT je 123 458 211 YEM, což je při dnešní hodnotě téměř půl milionu USD!

 

To je mimořádně vzrušující a to zejména pro ty z vás, kteří jsou našimi nejnovějšími členy, kteří se k nám připojují a kteří jen dosud mohli získat pravidelný YEM prostřednictvím YEMExchange a nákupu od jiného držitele YEM. Nyní máte šanci vybudovat si: zaprvé svůj bezplatný YEM (FYEM) účastí na denním LOTTEFREE a výše zmíněných aktivitách, a zadruhé, můžete si také vybudovat své pravidelné jmění vyhráním měsíčního YEMPOT slosování!

Hodně štěstí všem, těšíme se, až uvidíme, kdo bude naším prvním vítězem YEMPOT! https://lottefree.com/

 

 Co dalšího musíme sdílet?

 

 

 

Všichni si pamatujete MoneyPon, že? Nyní tedy MoneyPon představuje nový způsob platby: MoneyPon EXPRESS!

 

 

Čím je MoneyPon EXPRESS výjimečný?

 

 

Líbí se vám ta rychlost?

 

Nyní můžete svoje USD nebo EUR MoneyPon získat opravdu rychle, během několika minut. Není vyžadována žádná registrace ani přihlášení. Vše, co musíte udělat, je: SELECT, PAY and REDEEMVYBRAT, (PLATIT a VYPLATIT) je to super jednoduché.

 

Chcete-li začít, jakmile to bude aktivní, stačí kliknout na tlačítko “Buy MoneyPon Express” („Koupit MoneyPon Express“)

 

 

Pojďme se o tom dozvědět více. MoneyPon EXPRESS je nejrychlejší způsob nákupu dárkové karty:

Krok 1. Stačí zadat částku a měnu (USD nebo EUR).

Krok 2. Proveďte platbu.

Krok 3. Zkopírujte svůj kód MoneyPon a použijte jej.

 

Nyní mějte na paměti, že váš MoneyPon EXPRESS je jako hotovost na zúčastněných webech. To znamená, že byste jej měli okamžitě uplatnit. Použijte MoneyPon Express, když se chystáte provést platbu a používejte jej tedy pouze tehdy, když to skutečně potřebujete.

 

 

Velmi skvělá zpráva: pomocí MoneyPon můžete platit EXPRESně přes PayPal, Visa, Mastercard, Maestro a AMEX (American Express).

 

Ale ještě lepší zpráva: Dragon Global se rozhodl přijmout MoneyPon EXPRESS pro vaše platby za upgrade PerNum Multi Wallet!

 

Pokud tedy chcete zaplatit za upgrade Peněženky PerNum pomocí jedné z těchto platebních možností, je MoneyPon EXPRESS nejrychlejší způsob, jak jít.

 

Očekává se, že k tomu dojde příští týden a budeme vás všechny informovat, jakmile bude aktuální.

 

 

Nyní jsme si  vědomi a rozumíme všem problémům (některé země nejsou podporovány, technické problémy, jako jsou chybové zprávy, těžkosti při používání aplikace atd.) spojené s procesem IDnow. Děkujeme vám všem za zpětnou vazbu a trpělivost, když jsme se snažili vyřešit všechny tyto problémy.

 

Jak všichni víte, vždy se snažíme najít řešení když se objeví problém a dnes s radostí oznamuji, že budeme mít velmi brzy nový proces s názvem SAFEIDENT.

 

Co je na tomto procesu úžasné? CELÝ proces se provádí interně v rámci naší sítě SafeZone!

 

 

• Vše se děje v rámci naší SafeZone.

 

 

• Přihlaste se jako obvykle pomocí svého PerNum, hesla a jednorázového PIN k dokončení procesu ověření.

 

 

 

• Po přihlášení postupujte podle pokynů a pokynů na obrazovce, jak je znázorněno na obrázku výše (skutečný bude podobný), ve kterém je uvedeno:

 

Vítejte v procesu ověření SafeIdent

 

Postupujte podle pokynů na této obrazovce. Celý proces by neměl trvat déle než 5 minut. Ověření můžete provést na jakémkoli počítači, notebooku, tabletu nebo chytrém telefonu. Doporučujeme chytrý telefon.

Dbejte na to, abyste měli rychlé a stabilní připojení k internetu.

Mějte prosím u sebe doklad totožnosti a doklad o adrese.

 

Jak tedy vidíte, neexistují žádné kódy ani aplikace ke stažení; vše probíhá bezpečně a soukromě prostřednictvím naší jedinečné sítě SafeZone.

 

Pro ty z vás, kteří již zaplatili za ověření IDnow, ale proces nedokončili, NEMUSÍTE samozřejmě platit znovu, náš tým se o vše postará a zařídí to za vás.

 

Pokud jste podvodník (a my to vždy ověřujeme), budete muset zaplatit znovu, ale možná byste nemuseli, protože je vysoce pravděpodobné, že budete VYHOZENI. V naší síti netolerujeme podvodníky a jsme velmi aktivní při odstraňování podvodů a podvodníků; vítězové nikdy nepodvádějí a podvodníci nikdy nevyhrají!

 

Jak vidíte, je to velmi, velmi skvělé a SafeIdent je mnohem jednodušší a přímější proces ověřování.

 

Mějte na paměti, že za ověření budete muset zaplatit poplatek 10 USD, ale místo procházení IDnow budete nyní platit náš vlastní tým, který se o vše postará a spravuje vše.

 

A mohlo by to pro některé lidi znamenat nová pracovní místa, takže všechno dobré!

 

Doufáme, že se to otevře během příštích několika týdnů, do poloviny února. Jakmile budeme mít nové aktualizace, budeme vás všechny informovat. Samozřejmě zatím můžete svůj proces ověření dokončit jako obvykle, proces IDnow pro většinu lidí funguje, ale u některých může nastat několik problémů a proto upgradujeme na náš vlastní proces, abychom tyto problémy vyřešili. Je to tedy pro nás všechny velký krok vpřed.

 

 

 

A teď  následuje další – konečně BRIDGE COIN, pamatujete na tu můstkovou minci, o které jsme mluvili? Zjistíme tedy více:

 

 

Když mluvíme o můstkové minci, mluvíme o LIKVIDITĚ.

 

Proto nyní mámeLIKQUID PLATFORM!

 

Vzpomínáte si, o čem jsme mluvili v listopadu 2020, kdy byla poprvé diskutována otázka m§stkových mincí? To, co nyní spustíme, je daleko nad rámec toho, o čem jsme mluvili v listopadu a veškerá ta pozitivní energie a rozhovory, které se tehdy děly, aby našly perfektní řešení ... no, nyní se chystá spustit, takže dobře, všichni, pokračujte ve skvělé práci!

 

Wow, přátelé, až tohle uslyšíte, tak vás to odrovná!

 

Nyní se naučíme více: Jaký je celý účel můstkové mince?

 

Jde o likviditu, takže zde je scénář: Máme YEM a chceme nějaký fiat USD, protože potřebujeme něco platit dolary, zatímco nemůžeme platit s YEM. Žádný problém, to vše je součástí evoluce, nyní máme řešení, tak se podívejme, o co jde:

 

 

Jak vidíte na tomto obrázku, mluvíme o můstkové minci a její platformě Likquid.

 

Prostřednictvím této platformy Likquid budete moci koupit můstkovou minci.

Kromě toho bude existovat externí burza, kde budete moci prodat svou můstkovou minci.

 

 

Jak víme, chceme převést YEM na můstkovou minci. Toto je tedy také vstupní brána, což znamená, že pokud vstoupíte přes externí burzu, koupíte si můstkovou minci a pak byste tuto můstkovou minci mohli použít k nákupu YEM.

 

Ať už se chystáte prodat svůj YEM, nebo vstupujete, abyste získali YEM, v každém případě je tato platforma Likquid s můstkovou mincí vaším místem!

 

 

Víme o YEM, ale co jiného tam je?

 

Anthony Norman (generální ředitel společnosti Dragon Global) uvedl, že bychom mohli získat akcie (akciové) pomocí můstkové mince.

 

Jde o to: Nekupujete akcie přímo s YEM. Nejprve si koupíte můstkovou minci za YEM a poté si koupíte akcii za svou můstkovou minci.

 

Uvědomte si: Některé akcie, které byste chtěli koupit pomocí své můstkové mince, mohou mít omezení, což znamená, že když si akcie zakoupíte, možná budete muset počkat, než je budete moci prodat. Mnoho akcií je takových. Na druhou stranu některé akcie nebudou mít tato omezení, takže budete muset při kontrole akcií, které chcete koupit, věnovat zvláštní pozornost tomu, zda mají nebo nemají omezení (pokud je to pro vás důležité) .

 

 

Jaké další dobré věci byste měli vědět o platformě Likquid?

 

Jak víte v naší Peněžence PerNum Multi, máme Asset Wallet, který ukládá naše digitální kovy z drahých kovů, jako jsou: Twnkl Gold Goin (TGC) pro zlato, Twnkl Silver Coin (TSC) pro stříbro a Twnkl Copper Coin (TCC) pro měď.

 

No hádejte co? Potřebujeme tržiště, protože tyto kovy nemůžeme prodávat na YEMExchange, protože zlato, stříbro a měď mají pevnou sazbu; pro tyto drahé kovy musíte použít tržní sazbu.

 

Toto tedy bude trh pro tato digitální aktiva. Opakuji, že byste mohli vyměnit svou můstkovou minci za tato digitální aktiva (zlato, stříbro, měď) - to je všechno tak úžasné!

 

 

A teď, můžete ještě něco udělat?

 

Ano! Můžete také utratit krypto, abyste získali můstkové mince. Jak víte, máme BTCY a ETHY pro bitcoiny a etherea; BTCY a ETHY jsou stabilní mince na YEMChain pro tyto veřejné kryptoměny. Toto je tedy váš most s veřejným světem kryptoměn.

 

To znamená, že si můžete vzít své veřejné kryptoměny, své bitcoiny a ethereum a použít je k získání na YEMChain. A pak můžete tyto BTCY nebo ETHY utratit za získání své můstkové mince a pak je můžete použít k nákupu akcií, drahých kovů atd., A samozřejmě také k YEM.

 

SafeZone je o pěkných věcech bez všech špatných věcí, takže do budoucna budou považovány pouze vysoce kvalitní kryptoměny (jako BTC a ETH) ... existuje příliš mnoho podvodných kryptoměn a jak víte, to nejsme my.To je přesně důvod, proč máme naši síť SafeZone, abychom se chránili před takovými podvody a podvodníky!

 

 

Existuje ještě něco, co můžeme na platformě Likquid udělat?

 

A hej, znovu ano! A co REALITY?

 

Co je na tom opravdu skvělé? Nemovitost bude pro naše nemovitosti TwnklEstate. Pamatujete na částečná vlastnická práva (F.O.R.)? Držitelé F.O.R. budou moci obchodovat se svými F.O.R. na tržišti. A hádejte co? Tady je tržiště!

 

Máme 2 nemovitosti, kde F.O.R. jsou oficiálně potvrzeny. Půjde o první 2 nemovitosti, kde bude možné F.O.R. vyměnit prostřednictvím této platformy Likquid.

Pochopte to: Jelikož referenční mincí pro tuto platformu Likquid bude coin bridge, pak byste si samozřejmě vyměnili F.O.R. za můstkovou minci a pak si můžete s můstkovou mincí dělat, co chcete. A pro lidi, kteří si chtějí koupit váš F.O.R., by nejprve museli získat můstkové mince, aby si mohli koupit váš F.O.R.

 

Takže teď dostáváte nápad: Všechno je založeno na můstkové  minci, jako referenční minci na této platformě. YEM je referenční mince na YEMChain, je to stejný druh procesu.

 

 

No a možná je ještě něco jiného!

 

To je velmi vzrušující; jak víte, hovořili jsme o speciálním programu, kde můžete vložit do speciální peněženky a pouhým podržením tam získáte měsíční výhodu. To je to, co vidíte u LAM.

 

LAM znamená Likquid Asset Management.

 

Toto je část, kde získáte 20% bonus za účast, ale je tu několik drobných změn:

Dříve jsme říkali, že si můžete svůj YEM ponechat, nicméně byl trochu aktualizován, kde nyní vyměníte svůj YEM za coin a poté je mince tím, co si ponecháte v peněžence LAM a kde dostanete měsíční platby.

 

 

Několik důvodů, proč je LAM právě tak skvělý program:

 

1. Právě jsme se zmínili o tom, že náš SafeIdent bude spuštěn za pár týdnů, ale očekáváme, že překlenovací mince vyjde ještě dříve, toto pondělí 1. února (kde se otevírá pro rezervační vklady, od zveřejnění rekapitulace. Další aktualizace viz níže).

 

2. Pravděpodobně se nyní ptáte sami sebe, jak se tedy budou moci všichni zúčastnit? Abyste mohli provést vklad, NEMUSÍTE být úplně ověřeni. To je nutné pouze v případě, že budete inkasovat prostřednictvím burzy nebo vyplácet měsíční návratnost investic, když se účastníte LAM. Opět tedy nemusíte být okamžitě plně ověřeni.

 

 

Pojďme se nyní dozvědět něco více o tomto programu LAM (Likquid Asset Management) a platformě Likquid jako celku:

 

• Pro celou platformu Likquid je maximální počet můstkových mincí, které si může kdokoli koupit ke spuštění, hodnota 500 000 USD ze všech zdrojů. Minimum, které můžete s YEM převést, je 25 YEM (což bylo sníženo z dříve oznámených 100 YEM). U ostatních měn je minimum přibližně stejné hodnoty a bude se zobrazovat na webových stránkách, jakmile se pro tyto funkce otevře. Pokud provádíte rezervační vklad, budete nejdříve potřebovat měnu ve své PerNum Multi Wallet.

• Minimální vklad pro LAM je hodnota 100 000 USD a maximální vklad je 500 000 USD; to je kombinace, ať už používáte krypto, používáte fiat nebo YEM, nebo cokoli jiného, ​​abyste si koupili své můstkové mince.

• Můstkové mince můžete na burze prodat veřejně. To je omezeno na 125 USD za týden, což je celkem 500 USD za měsíc. Pamatujte si, že před nějakou doboujsme se všech držitelů YEM, kteří se zajímají o téma můstkových mincí, kolik YEM by si chtěli vyměnit za měsíc. Asi polovina lidí si vybrala 500 USD; druhá polovina si vybrala zhruba 2 000 USD.

• Takže jako výchozí bod jsme se rozhodli začít s dolní hranicí 500 USD za měsíc (125 USD za týden).

• Jakmile vše půjde a bude fungovat hladce, tento limit by se zvýšil, ale pro začátek, aby měl každý šanci zúčastnit se a k zajistění, aby věci fungovaly hladce, je pro tuto chvíli omezen.

 

Pro výměnu je také nutné ověření KYC, protože obchodujete, v zásadě inkasujete (vybíráte). A ještě jednou, také před vyplacením z LAM (pokud se účastníte), budete potřebovat ověření. Neexistuje však žádný spěch, aby se ověřovalo, protože váš vklad může zůstat ve vaší peněžence LAM tak dlouho, jak chcete, nebo dokud nejste připraveni. To není žádný problém.

 

Další skvělá věc týkající se programu LAM: Odborníci za vás udělají veškerou práci, jednoduše provedete vklad a získáte měsíční návratnost své investice - super, super cool a vzrušující!

 

A měsíční výnosy budou vypláceny do vaší Peněženky PerNum Multi v oblasti Peněženky Fiat.

 

A další skvělá informace je, že můstkovou minci si můžete koupit kdykoli chcete, jedná se o probíhající věc. Pokud se chcete zúčastnit například za 6 měsíců, můžete tak učinit. Jedinou výhradou je, že pokud chcete získat 20% bonus za účast v programu LAM, je tento bonus k dispozici pouze po omezenou dobu při spuštění programu. Program LAM a celý program Likquid se budou moci připojit kdykoli po spuštění.

 

Celá platforma Likquid se otevře pro rezervační vklady 1. února (je otevřena v době zveřejnění této rekapitulace) a ve Wazzubu máme oznámení, že byste měli sledovat další aktualizace, které jsou k dispozici (více o tomto níže).

 

Naším plánem je mít celý program SPUŠTĚN co nejrychleji, někde do poloviny února. To je okamžik, kdy se budete moci oficiálně účastnit platformy Likquid a vybrat si spoustu vzrušujících věcí, které byste chtěli dělat, o nichž jsme dnes diskutovali na tomto webináři.

 

To je velmi důležité: 20% bonus za účast na platformě je nabízen pouze pro program LAM (Likquid Asset Management) a je uplatněn, když oficiálně potvrdíte svůj vklad a účast.

 

Je také důležité si uvědomit, že když vyměňujete svůj YEM zamůstkovou minci, opouštíte svým způsobem SafeZone  a je to na vaší vlastní volbě a zodpovědnosti, víte, co děláte a pokud chcete, aby váš YEM zůstal v SafeZone, tak si ho ponechte v peněžence PerNum a utraťte ho jinak. Platforma Likquid je mostem k SafeZone, takže i když se můžete přihlásit pomocí SafeZone Pass na web Likquid, je to stále web třetí strany a zatím můžete kdykoli vyměnit můstkové mince zpět za YEM, počet YEM, který obdržíte na výměnu zpět může být menší kvůli cenovým výkyvům. Než tedy začnete jednat, uvědomte si tyto důležité věci.

 

Rezervační vklady jsou nyní otevřené pro YEM, USDY, EURY, BTCY a ETHY. Před provedením rezervačního vkladu pro platformu Likquid budete ve své peněžence PerNum Multi potřebovat požadovanou měnu. Svůj vklad můžete kdykoli zrušit a změnit a po spuštění programu budete požádáni o konečné potvrzení.

 

Pro ty, kteří se stále zajímají o přesný název můstkovémince, bude odhalen až při oficiálním spuštění, aby se zabránilo manipulaci.

Další aktualizace s dalšími podrobnostmi budou sdíleny při oficiálním spuštění programu.

 

Navštivte platformu Likquid

https://likquid.com/

Sledujte další oficiální oznámení WazzUb, kde jsou k dispozici další aktualizace:

https://world.wazzub.com/viewtopic.php?id=4737

 

Jak vidíte, dějí se skvělé věci se spoustou možností, jak se všichni mohou účastnit platformy Likquid.

 

Aktualizace z podpory: Pro ty, kteří provedli vklady do své PerNum Multi Wallet a stále čekají na připsání těchto vkladů, se ujistěte, že jsou na stránce vkladu uloženy informace o vašem správném účtu nebo adrese peněženky a nezapomeňte si poznamenat referenční číslo jako první věc na vašem vkladu (USD / EUR), ve WazzUb a případně v oblastech vkladů byly nedávno zveřejněny některé aktualizace. Pokud jste dříve nahráli TXID pro vklady BTC / ETH, vraťte se zpět a uložte adresu peněženky, abyste se ujistili, že je váš vklad správně připsán. Děkuji.

https://world.wazzub.com/viewtopic.php?pid=404029#p404029

 

 

Cate končí tím, že je tak nadšená, že přináší všechny tyto neuvěřitelné zprávy na tomto webináři všem; že platforma Likquid je mnohem víc, než jen to, o čem jsme původně mluvili již v listopadu. Platforma Likquid je vždy mnohem lepší a řeší mnohem více různých věcí, na kterých jsme pracovali od nemovitostí po digitální aktiva drahých kovů, a ještě mnohem více možností, než jsme očekávali, jako je nákup akcií atd. atd.

 

Cate doufá, že jsme všichni stejně nadšení ze všech těch úžasných věcí, které se právě teď dějí v naší síti!

 

Cate nám připomíná, že LOTTEFREE je nyní aktivní, takže jděte tak, pobavte se a nikdy nevíte, mohli byste být prvním měsíčním výhercem YEMPOT!

 

Dává sbohem WAAAZZZUUUBBB, přeje nám vše nejlepší a že se všichni znovu uvidíme příště!

 

S ohledem na váš úspěch

Cate Kozikowski a

Váš tým podpory WAZZUB

 

***

 

Potřebujete pomoc? Použijte praktický šestiúhelník SUPPORT v SafeZone.

https://www.safe.zone

 

Pro všechny Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde: https://www.safe.zone(WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o webináři Rainbow Currency:

Přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com(tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show také!

Vysílání probíhá každý čtvrtek od 11 do 12 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé přehlídky: https://www.safe.zone(šestiúhelník RADIO SHOWS)

***

 

Vezměte prosím na vědomí,20. března 2019 Unicorn Network aktualizuje svou politiku sociálních médií. Aktualizace členům budou zveřejněny na webu WazzUb.com pod oblastí NOVINKY. Externí stránky sociálních sítí a skupiny budou krok za krokem zavírány. Další aktualizace zveřejníme, jak bude k dispozici.

 

                                        ***

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network.

 

***

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové posílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookové skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby, na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolí. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

***

 

Pokyny pro pozvání členů

Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

 https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

 

                                         ***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy.

 

                                          ***

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

 

Copyright © 2011-2021 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Všechna práva vyhrazena.