Rekapitulace Webináře Unicorn Network - Důležité momenty
15. prosince 2020
Prezentuje: Cate Kozikowski


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc., a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy/ překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání. Rozhodnutí o koupi digitálních Fractional Owner Rights (F.O.R.) musí vždy vycházet pouze z informací uvedených na webové stránce a žádná z informací sdílených v žádném webináři není pro společnost právně závazná, pouze obsah přímo na webových stránkách společnosti TwnklEstate je právně závazný.

 

Témata:

1. Aktualizace YEMBids

2. Aktualizace PerNum Multi Wallet

3. Varování před podvodníkem - vždy obchodujte v bezpečí!

4. Aktualizace svátků

5. Další důležité aktualizace

 

 

Cate zdraví každého s uvítacím Waaazzzuuubb! Sdílí pozdravy od zakladatelů také se všemi.

 

Dnes máme před sebou řadu důležitých aktualizací, takže pojďme začít.

 

Nejprve jsme obdrželi řadu otázek ohledně YEMBids, takže jsme chtěli projít věci hlouběji jak pro kupující, tak pro prodejce.

 

U kupujících, když jste vyhráli aukci, uvidíte podrobnosti v oblasti „Můj ovládací panel- Your control panel“ v části „Aukce, které jste vyhráli- Auctions you won“ (najdete je v dolní části levé nabídky), jak vidíte v níže uvedeném příkladu.

 

 

Několik důležitých věcí k poznámce ...

 

 

● Je dobrým zvykem, protože se jedná o všechny nezávislé soukromé prodejce na YEMBids, a poté, co jste vyhráli v aukci, kontaktovat prodejce a potvrdit vaše přepravní údaje.

● Můžete je snadno kontaktovat prostřednictvím systému zpráv YEMBids, jak vidíte na oranžovém tlačítku „Kontaktovat prodejce- Contact Seller“ na obrázku výše.

● Můžete také jasněji vidět, jak zanechat zpětnou vazbu k veřejné kontrole pomocí modrého tlačítka „Opustit veřejnou kontrolu- Leave Public Review“.

● Máte také možnost odeslat položku buď na vaši adresu, nebo na dárkovou adresu. Chcete-li přidat adresu dárku, klikněte na tlačítko „Odeslat jako dárek- Ship as a gift“ a vyplňte jednoduchý formulář (viz níže).

 

 

● Dárkový formulář umožňuje zahrnout také poznámku pro příjemce dárku a pro prodejce je to snadné, protože při odeslání zboží jednoduše vytisknou dodací list, protože dárkový poukaz je již v dodacím listu obsažen.

● Nezapomeňte zkontrolovat správnost údajů, po uložení změn a potvrzení, je již nelze změnit.

 

Další důležitou věcí, kterou si musíte jako kupující pamatovat, je dokončení platby za vaše vyhrané aukce. Pro ty, kteří by mohli mít obavy z provedení platby před přijetím zboží, jsou na YEMBids všechny platby prodejcům zadrženy v úschově a blokovány, dokud (jako kupující) neoznačíte přijatou položku po odeslání (takže se ujistěte, že jste obdrželi položku, než ji označíte jako přijatou) nebo od ukončení aukce uplynulo 30 dní, podle toho, co nastane dříve. Jakmile tedy vyhrajete, můžete platbu provést s důvěrou.

 

Platbu můžete snadno provést buď na stránce Peněženky v nabídce YEMBids, nebo v sekci „Aukce, které jste vyhráli- Auctions you won“ v jednotlivých aukčních informacích.

 

 

Jednoduše klikněte na tlačítko „Zaplatit nyní- Pay Now“ a dostanete se zpět na stránku aukcí v části „Aukce, které jste vyhráli- Auctions you won“ ...

 

 

... klikněte na tlačítko „Zaplatit nyní- Pay Now“ ...

 

 

Poté klikněte na tlačítko „Potvrdit platbu- Confirm Payment“ ...

 

 

Poté uvidíte, že je vaše platba potvrzena. Zápis uvidíte také na stránce „Aukce, které jste vyhráli- Auctions you won“ (viz zápis „ZAPLACENÉ- PAID“ u druhé aukce na obrázku níže).

 

 

Takže teď, když jsme vyjasnili pár věcí pro kupující, co s prodejci? Jaké jsou tipy pro zařazení do aukce?

 

Nejprve před nastavením aukce se ujistěte, že jste vyplnili svůj profil na YEMBids a že váš účet na SafeZonePass.com je dokončen alespoň pro zahrnutí LIMITŮ VÝTAHU- LIFT LIMITS (POI / POA se nahrává). Jakmile to uděláte, bude vám k dispozici funkce Prodat položku.

 

Můžete kliknout na „Prodat položku- Sell an item“ na kterémkoli ze 3 míst v horní nabídce, v levé nabídce na stránce „Můj ovládací panel- Your control panel“ nebo na velkém modrém tlačítku „Prodat položku- Sell an item“ na stejné stránce.

 

Pokud tak učiníte, první věcí, kterou si budete muset vybrat, je kategorie pro vaši aukci.

 

 

Existuje mnoho různých kategorií pro váš produkt nebo službu, proto použijte rozevírací nabídku a vyberte tu, která se k vaší položce hodí nejlépe.

 

 

Některé kategorie budou mít sekundární kategorie s konkrétnějšími možnostmi, takže pokud je to váš případ, vyberte také podkategorii, která nejlépe odpovídá vaší aukci.

 

 

Jakmile máte vybrané své kategorie, pokračujte kliknutím na „Potvrdit kategorii- Confirm Category“.

 

 

Zde uvidíte zbytek formuláře, kde můžete prodat svůj předmět a nastavit aukci.

 

Jedním důležitým bodem je „Podmínka položky- Item Condition“, pochopme tedy, co znamenají různé podmínky:

 

 

 

Uvidíte 4 podmínky položky:

● Nové- New = nové v originálním balení; jak byl původně zabalen původním výrobcem / prodejcem.

● Použito, Jako nové- Used, Like New = bylo rozbaleno (i když možná nebylo použito), je dodáváno se všemi původními částmi a díly, nepoškozené, plně funkční a může mít stále původní krabici, ve které přišlo.

● Použité- Used = jakýkoli použitý stav; je v pořádku prodávat použité věci ve špatném stavu (nebo v jakémkoli stavu), pokud je to upřímně popsáno, aby kupující věděl, co kupuje. Například ojetý vůz, který nefunguje, ale lze jej použít k opravě jiného automobilu, je pro správného kupujícího stále cenný, pokud je přesně uveden v seznamu aukcí.

● Digitální stahování- Digital Download = jakýkoli digitální předmět, jako je software, obrázek, elektronická kniha nebo jakýkoli jiný vhodný digitální produkt. (Poznámka: Stále budete muset dodávat digitální produkt jako prodejce, ať už prostřednictvím funkce soukromého stahování na SafeTransfer.xyz v rámci SafeZone, nebo prostřednictvím e-mailu nebo jiné metody; je na volbě prodejce, jak dodá digitální produkt. Nezapomeňte si všimnout, jak bude doručeno v dodacích podmínkách nebo popisu).

 

 

Jakmile vyberete podmínku položky, pokračujte ve vyplňování formuláře přidáním nadpisu, podnadpisu položky, odkazu na produkt- Title, Item Subtitle, Product link (je-li k dispozici; pouze pro obchodní členy) a úplného popisu.

(U všech použitých položek buďte konkrétní a všimněte si, že jsou „použity“ také ve vašem nadpisu, podtitulu položky a úplném popisu položky, abyste si všimli skutečného stavu.)

Při vyplňování popisu si můžete vybrat z různých možností formátu, aby váš popis vypadal hezky.

Je také důležité si uvědomit, že pokud potřebujete více prostoru pro popis přepravních podmínek (více o tom za okamžik), můžete jej přidat do úplného popisu, kde je k dispozici více místa.

 

 

Dále nastavíte obrázky pro vaši aukci.

● Maximálně 5 obrázků na aukci.

● Pro nejlepší kvalitu obrazu by měl mít první obrázek čtvercový tvar.

● Všechny obrázky musí být menší než 2 500 KB

 

Kliknutím na tlačítko „Nahrát obrázky- Upload Pictures“ otevřete vyskakovací okno.

 

 

V dolní části se zobrazí tlačítko „Přidat soubory- Add Files“. Kliknutím na něj tedy vyberete soubory v zařízení.

 

 

Po přidání souborů klikněte na „Spustit nahrávání- Start Upload“ a nahrajte je na YEMBids.

 

 

Tento proces nahrávání může nastat rychle, takže tuto část procesu možná ani neuvidíte ...

 

 

Jakmile jsou nahrány, zobrazí se nahoře ...

● Na hlavním obrázku vyberte „Výchozí- Default“ (pro nejlepší kvalitu obrazu musí být čtvercový).

 ●Vaše další obrázky mohou mít jakýkoli tvar, jen výchozí hlavní obrázek, který musí být čtvercový, aby mohl zobrazovat to nejlepší na YEMBid, zvláště pokud zvolíte jiné možnosti pro vaši aukci, například doporučené (o tom později).

● Po dokončení zavřete vyskakovací okno (dole je úzký odkaz nebo v obou případech použijte X na vyskakovací okno).

 

 

Po nahrání vašich obrázků se to ve formuláři nebude lišit, můžete však kliknout na tlačítko „Nahrát fotografie- Upload Photos“ a své nahrané obrázky kdykoli zkontrolovat (je to užitečné, když znovu označíte položku a znovu potvrdíte informace jsou v pořádku).

 

Další je zadání vyvolávací ceny v YEM. Pokud začnete na velmi vysoké úrovni, budete mít potenciálně v aukci méně lidí. Pamatujte si, jak aukce fungují, lidé draží položky, čím větší zájem o položku, tím vyšší nabídka může jít. Vždy je tedy nejlepší začít s nízkým číslem, tak nízkým, jak jen můžete, a poté o něj lidi začít zajímat. Čím vyšší je úrok, tím vyšší budou nabídky. Tak to funguje. Mějte to tedy na paměti. A samozřejmě, když uvedete hodnotu USD, buďte upřímní, uveďte skutečnou hodnotu USD vaší položky.

 

Pokračujte v vyplňování formuláře a vyberte data aukce…

 

 

Existuje několik možností pro data:

● Aukce může být spuštěna okamžitě.

 ●Můžete předem načíst aukce, které budou spuštěny v konkrétní den.

● Můžete nastavit vlastní data.

●Můžete dokonce automaticky znovu vytvořit aukci, pokud se uzavře s nulovými nabídkami.

(I když se vaše aukce uzavírá s vítězem nebo bez něj, pokud nevyberete žádnou z těchto automatických možností, je snadné tuto nebo podobnou položku znovu vytvořit, různé možnosti se zobrazí pod odpovídající oblastí, Uzavřené aukce, Prodané aukce- Closed auctions, Sold auctions, z vaše levá nabídka Můj ovládací panel- Your control panel.)

 

Vyberte si a pokračujte ve vyplňování formuláře ...

 

 

Nezapomeňte si poznamenat své přepravní údaje a podmínky.

● Uvědomte si, že náklady na dopravu jsou určeny k úhradě s YEM, takže pokud účtujete náklady na dopravu, nezapomeňte si u tohoto poplatku poznamenat hodnotu YEM. (Vy jako prodejce byste měli být připraveni zaplatit za skutečnou přepravu s fiat měnou.)

 ●Pokud nechcete zboží odesílat a dostávat YEM, pak jej neposílejte na místa, kde by vám tyto náklady vznikly.

● Buďte rozumní s hodnotou přepravního poplatku; musí odpovídat vašim skutečným nákladům na dopravu.

● Můžete také zvolit možnost „Pouze vyzvednutí- Pickup only“, kde si místní kupující mohou položku vyzvednout a vy jako prodejce nemusíte platit žádné náklady na dopravu.

● Ať se rozhodnete pro cokoli, buďte vždy v bezpečí, ať děláte cokoli.

 

Pole pro zadání přepravních zemí a podmínek má omezený počet znaků, takže jak jsme již zmínili dříve, pokud potřebujete více prostoru pro popis přepravních podmínek, můžete jej přidat do úplného popisu, kde je k dispozici více místa.

 

Po nastavení přepravních údajů a podmínek vyberte možnost platby PerNum Pay a zvolte, zda chcete v aukci nějaké další možnosti- Additional Options.

 

Mezi další možnosti patří:

● Doporučeno- Featured = Aukce se zobrazuje na domovské a vstupní stránce s hlavním obrázkem a navíc se zobrazuje v horní části stránky kategorie položek.

● Tučné- Bold = aukce je tučně vyznačena ve výsledcích vyhledávání a na stránce kategorie položek.

● Zvýrazněno- Highlighted = aukce má ve výsledcích vyhledávání a na stránce kategorie položek oranžové zvýraznění.

 

Jakmile dokončíte výběr a budete si jisti, že je vše v pořádku, klikněte na „Odeslat aukci- Submit Auction“.

 

 

Po odeslání aukce budete mít poslední šanci provést jakékoli změny před spuštěním aukce. V tuto chvíli můžete provést tolik změn, kolik potřebujete, stačí kliknout na odkazy „provést změny- make changes“ nahoře nebo dole.

 

 

Věnujte pozornost obrázkům, které jste nastavili, bude zde jasně zobrazen váš hlavní obrázek a pro nejlepší kvalitu obrazu musí mít hlavní výchozí obrázek čtvercový tvar.

 

 

Zkontrolujte, zda jsou správně nastaveny ceny, doprava a kategorie. V tomto příkladu výše, pokud by byl spuštěn, bude třeba změnit kategorii, protože neodpovídá položce.

 

V tomto posledním kroku tedy věnujte pozornost a ujistěte se, že je vše v pořádku. Jakmile bude vaše aukce aktivní, k úpravám může dojít pouze za předpokladu, že jsou nulové nabídky. Jakmile je podána první nabídka, nelze provádět žádné další změny.

 

Pokud se po zveřejnění aukce a zadání nabídek něco děje, může to tým pozastavit a uzavřít bez vítěze. Aktivně kontrolujeme všechny aukce v případě porušení pravidel a ujistíme se, že je vše v pořádku. Pokud k tomu dojde, budete upozorněni ve svých zprávách YEMBids. Buďte si toho vědomi.

 

Máte-li dotazy, podívejte se na FAQ v části „Nápověda- Help“ v nabídce.

 

Protože výše uvedená počítačová aukce byla jen příkladem, podívejme se na některé skutečné aukce, kde najdete další podrobnosti.

 

 

Pro fanoušky Tommy Hilfiger je na YEMBids uvedena řada různých produktů.

Na této aukci vidíte, že není vždy nutné mít velmi podrobný popis, záleží na draženém produktu. Ne všechny aukce jsou stejné.

 

 

Můžete také najít jedinečné předměty, jako jsou šperky a další!

Tato aukce je skvělým příkladem toho, jak mohou mít prodejci v popisu několik různých jazyků. V aukci výše je popis v němčině a anglicky. Nezapomeňte tedy zkontrolovat úplný popis každé aukce.

 

 

Na YEMBid najdete i jedinečné a zajímavé předměty, jako je tento vyřezávaný dřevěný sud, který se v Evropské unii prodává z Rumunska. Nezapomeňte se tedy podívat na všechny aukce (nejen na ty vybrané), abyste našli skryté drahokamy jedinečných aukcí na YEMBidech.

 

Nyní k dalším důležitým věcem.

 

Zde je důležité varování pro všechny, týkající se nákupu nebo prodeje YEM (nebo jiných TCoinů):

● Buďte chytří a nakupujte a prodávejte pouze od lidí, které znáte.

● Existují podvodníci, takže dávejte pozor na žádosti o kontakt a nabídky, kde na vás tlačí, abyste ve spěchu kupovali nebo prodávali. Nedělejte to a prostě odejděte, protože je velká šance, že se vás pokouší podvádět.

● Nemůžeme vás chránit mimo SafeZone. Je to vaše odpovědnost. Jediné, co můžeme udělat, je varovat vás před tím, co jsme viděli nebo co zažili ostatní lidé, takže se z toho můžete poučit a doufejme, že se těmto situacím vyhnete.

● Před chvílí jsme ve Wazzubu zveřejnili toto varování o tomto typu útoků typu man-in-the-middle.

https://world.wazzub.com/viewtopic.php?id=4478

 

● To je, když někdo od někoho dostane PerNum, nebo to může být jen nějaké náhodné PerNum, které najde na internetu. Pak někomu pošlou zprávu, která předstírá, že je tou druhou osobou, když je ve skutečnosti někdo jiný a snaží se vás podvádět. Musíte tedy provést náležitou péči. Proto říkáme, že nakupujeme pouze od lidí, které znáte. Ale i když toto PerNum znáte a myslíte si, že mluvíte se správnou osobou, která je jeho vlastníkem, zkuste se s touto osobou spojit také prostřednictvím jiného způsobu komunikace. Pošlete jim e-mail nebo jim zavolejte na telefon nebo jim pošlete poselskou zprávu PerNum nebo cokoli jiného. Najděte způsob, jak se ujistit, že komunikujete se správnou osobou. Potvrďte s nimi tedy samostatně, nejen prostřednictvím prvního způsobu, jakým vás kontaktovali.

 

Nyní přejdeme k PerNum Multi Wallet.

● Právě teď přidáváme další nové funkce týkající se peněženky s fiat měnami (USDY a EURY).

● V rekapitulaci uvidíte svou novou Peněženku PerNum Multi s novým designem, možnosti fiat pro financování vaší fiatové peněženky přijdou velmi brzy, takže dávejte pozor na další aktualizace zveřejněné ve WazzUb. To vše bude vysvětleno, včetně toho, jak požádat o IBAN a virtuální debetní kartu, jakmile budou k dispozici různé funkce.

● Jak jsme již zmínili na předchozím webináři, nejsme si jisti, jak dlouho bude trvat, než budou integrovány všechny procesy s více peněženkami, ale naše týmy na tom tvrdě pracují. Může to tedy být v lednu, kdy bude k dispozici IBAN a virtuální debetní karta, ale do ledna zbývají jen 2 týdny, takže to není špatné! Všechno tedy bude provedeno co nejrychleji.

 

Některé funkce, které uvidíte v peněžence PerNum Multi:

● Peněženka je rozdělena do 4 sekcí se všemi odpovídajícími mincemi, žetony, měnami a aktivy v každé sekci: YEM Wallet, Fiat Wallet, Token Wallet a Asset Wallet

● Prohledávatelné a tisknutelné historie, kliknutím na částku zobrazíte historii, funkce vyhledávání a tisku jsou v horní části stránky historie

 

Stříbrné mince Twnkl (TSC) a měděné mince Twnkl (TCC) jsou nyní k dispozici ke koupi!

● Nákup funkcí nalezených v části Peněženka aktiv ve vaší peněžence PerNum Multi

● Stejné jako u Twnkl Gold Coin (TGC), digitalizovaná aktiva 100% krytá stříbrem pro TSC a měď pro TCC s tisknutelným certifikátem k dispozici po označení objednávky zaplacené

● Nakupujte stříbro a měď za tržní cenu (bez dalších přirážek nebo poplatků)

● Na jakoukoli transakci YEMChain se samozřejmě vždy vztahují poplatky YEMChain

● Platba Fiat prostřednictvím bankovního převodu

● Může platit až 10% s YEM

● Když je 100% zaplaceno fiat měnou, získejte 10% YEM cashback

● Omlouváme se, žádná další sleva na TSC nebo TCC, 3% sleva platí pouze pro TGC a pouze po omezenou dobu (viz níže)

 

● Sledujte svou Peněženku PerNum Multi a tento příspěvek WazzUb níže, kde najdete další dostupné aktualizace Peněženky PerNum:

https://world.wazzub.com/viewtopic.php?id=4563

 

Další novinky o zlaté minci Twnkl:

 

● Všechny platby, které byly odeslány do pátku 11. prosince 2020, byly přijaty a měly by být označeny jako „zaplaceno“.

●  Někdy u těchto plateb bankovním převodem neposílají úplné referenční informace. Existuje tedy několik plateb, kde nemáme dostatek informací, abychom mohli spárovat platbu s objednávkou, se kterou je spojena. Pokud jste si tedy objednali a platbu jste odeslali do pátku 11. prosince, přejděte a přihlaste se ke svému účtu TG a zkontrolujte, zda je označen jako „zaplaceno“ a máte svůj certifikát. Pokud jste provedli platbu, ale není označena jako „zaplacena“, pak:

●  Nejprve se ujistěte, že jste nahráli svůj doklad o platbě, což nám pomůže porovnat vaši platbu, abychom ji mohli rychleji označit jako „zaplaceno“.

●  Za druhé, pokud jste již nahráli svůj doklad o platbě (a platbu jste provedli do pátku 11. prosince), ale stále není označen jako „placený“, kontaktujte podporu, protože jste pravděpodobně jedním z těch případů, kdy jsme nemáte dostatek informací, které by odpovídaly objednávce s platbou.

 

●  Sleva 3% přestane platit v lednu. To je ideální čas na dárkové zlato na dovolenou! Nedávejte uhlí na Vánoce, dávejte zlato digitálním zlatem! Takže určitě, pokud máte zájem a chcete tuto extra slevu, je nejlepší způsob, jak provést nákup a platbu před koncem roku!

●  Pokud si nyní chcete koupit a získat přístup ke svým zlatým mincím Twnkl, přejděte na www.twnkl.gold. Později to všechno uděláte ze své Peněženky PerNum Multi, protože tam budou integrována všechna digitální aktiva (zlato, stříbro a měď).

 

Dalším tématem jsou Švýcarské digitální fondy (SDF).

Začnou fungovat 4. ledna 2021, což je první pondělí v novém roce. Hodnota YEM, kterou jste vložili do SDF, bude založena na hodnotě YEM / USD 3. ledna 2021. To je opravdu úžasné a je to ještě lepší, než jsme očekávali, že ?!

 

Další aktualizace o můstkové minci.

Další aktualizace byly odloženy do roku 2021, zatímco na nich stále pracujeme. Je velmi důležité, aby tato mince byla solidní, a solidní máme na mysli, aby byla přesně to, co jsme pro ni zamýšleli. Nechceme něco, co ztratí na hodnotě a pak se stane zbytečné. Musí to tedy být něco, co bude fungovat, něco, co bude spolehlivé. I když je vaší odpovědností a rizikem, co s tím uděláte při převodu a opuštění SafeZone, stále se snažíme dávat pozor na každého. Jste naší globální rodinou a děláme vše pro to, abychom přinesli nejlepší možné možnosti pro vše, co nabízíme. Všechno tedy vypadá dobře, jen to nějakou dobu trvá. Nic, co zbylo z prosince, se nestane, ale rok 2021 je za rohem!

A poslední informace pro dnešek je, že se jedná o poslední webinář pro tento rok. Náš tým je na dovolené od 20. prosince 2020 do 3. ledna 2021. Uvědomte si tedy, že během této doby bude tým podpory ve svátcích.

Nezapomeňte zkontrolovat Wazzub a šestiúhelníky na www.safe.zone , kde najdete novinky o nových událostech a vzrušujících svátcích!

Určitě přijďte ve čtvrtek do pořadu SafeZone Radio, protože každý čtvrtek je vaše šance získat více aktualizací a vyhrát více bezplatného YEM, který můžete použít na zúčastněných webech (mějte na paměti, že živá rozhlasová show vysílá během prázdnin replaye, nicméně můžete i nadále vyhrát ceny, pokud se zúčastníte během této doby, takže můžete hrát týdenní losování o ceny, i když se jedná o replay).

https://world.wazzub.com/viewtopic.php?id=4585

 

Webinar Unicorn Network Kick-off 2021 je plánován na 5. ledna a tento webinář bude oznámen velmi brzy. Dávejte pozor na WazzUb (pod Webinars) a Safe.Zone (pod šestiúhelníky WEBINARS) nebo na Unicorn.Network, až bude webinář vyhlášen.

 

Cate děkuje všem za jejich podporu a účast WE v roce 2020, přejeme všem vše nejlepší, všem přejeme šťastné a bezpečné svátky a uzavírá webinář dalším velkým srdečným WAAAZZZUUUBBB !!!

 

S ohledem na váš úspěch

Cate Kozikowski a

Váš tým podpory WAZZUB

 

                                             ***

 

Potřebujete pomoc? Použijte praktický šestiúhelník SUPPORT v SafeZone.

https://www.safe.zone

 

Pro všechny Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde: https://www.safe.zone (WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o webináři Rainbow Currency:

Přečtěte si  rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com (tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show také!

Vysílání probíhá každý čtvrtek od 11 do 12 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé přehlídky: https://www.safe.zone (šestiúhelník RADIO SHOWS)

 

***

 

Vezměte prosím na vědomí,20. března 2019 Unicorn Network aktualizuje svou politiku sociálních médií. Aktualizace členům budou zveřejněny na webu WazzUb.com pod oblastí NOVINKY. Externí stránky sociálních sítí a skupiny budou krok za krokem zavírány. Další aktualizace zveřejníme, jak bude k dispozici.

 

                                        ***

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network.

 

***

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové posílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookové skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby, na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolí. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

 

***

 

Pokyny pro pozvání členů

Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

 https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh  

 

                                         ***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy.

 

                                          ***

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

 

Copyright © 2011-2020 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Všechna práva vyhrazena.