Rekapitulace Webináře Unicorn Network Důležité momenty
23. listopadu 2020
Prezentuje: Cate Kozikowski


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc., a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy/ překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání. Rozhodnutí o koupi digitálních Fractional Owner Rights (F.O.R.) musí vždy vycházet pouze z informací uvedených na webové stránce a žádná z informací sdílených v žádném webináři není pro společnost právně závazná, pouze obsah přímo na webových stránkách společnosti TwnklEstate je právně závazný.

 

Témata:

1. Aktualizace YEMBids

2. Aktualizace zlatých mincí Twnkl (TGC)

3. Aktualizace Mega Deals Week

4. Víkendová prodejní událost NBPlus YEM Days

 

 

Waaazzzuuubbb Všichni!

 

Dnes máme několik vzrušujících témat, o kterých si povíme, tak pojďme začít. Asi před 2 týdny jsme otevřeli webové stránky YEMBids a Twnkl Gold Coin (TGC) a máme několik aktualizací, pojďme nejprve projít YEMBids.

 

 

Jak jsme již zmínili, YEMBids je způsob, jakým můžete nakupovat a prodávat všechny druhy položek, nové i použité pro YEM. Aktualizovali jsme vstupní stránku, takže se nyní více zaměřuje na výhody nakupování zdarma, jak vidíte na obrázku.

 

 

Nyní je skvělá doba pro kupující a prodávající na YEMBids, existuje obrovská poptávka ze strany kupujících, takže je skvělý čas vydělat nějaké YEM poskytováním skvělých produktů a služeb prostřednictvím YEMBids pro prodejce.

 

Na platformě YEMBids byly provedeny také různé další vylepšení postupů zabezpečení / KYC / AML. V závislosti na stavu vašeho profilu se vám mohlo zobrazit několik nových zpráv.

 

Aby bylo jasné, aby kupující mohli podávat nabídky na YEMBids, musí mít vyplněný jak profil YEMBids, tak i aktualizovaný účet SafeZonePass.com, včetně šestihranu ACTIVATE WALLET.

 

Prodejci musí také mít svůj profil YEMBids kompletní a také svůj účet SafeZonePass.com aktualizovaný, včetně šestihranu LIFT LIMITS (nahrání POI / POA), aby mohli prodat položku.

 

 

Také pokud jste neviděli, výběry na váš účet YEMBids byly opraveny a nyní můžete vybrat YEM z YEMBids jak chcete. Pochopte, že pokud něco prodáváte, je pozastavení 30 dní nebo do chvíle, než kupující označí, že obdržel položku, podle toho, co nastane dříve. Když tedy kupující obdržíte položku, nezapomeňte ji označit ve svém účtu YEMbids, aby prodejce mohl obdržet jejich YEM. Samozřejmě se ujistěte, že jste nejprve obdrželi položku, než ji označíte.

 

 

Co se stane pro ty Prodejce, kteří se zajímali, jestli kupující platí YEM zdarma?

Dostáváte pravidelné YEM.

 

Pochopte, že pokud chytíme lidi, kteří se pokoušejí podvádět nebo nesprávně používat systém, ztratíte svůj účet, naše týmy aktivně kontrolují všechny aukce. Neriskujte to, jednoduše dodržujte pravidla, podmínky a respektujte jeden druhého.

 

Prodejci, pokud máte dotazy ohledně toho, jaký typ produktů je povolen nebo není povolen, přečtěte si Dodatečné podmínky pro Shobbit Merchants v úplných podmínkách Unicorn Network (podmínky Shobbit Merchant jsou poslední dodatečné podmínky v aktuální verzi podmínek, pouze fyi).

Pár poznámek ke kvalitě… Prodejci prvního obrázku (hlavní obrázek aukce) zajistí, aby první obrázek měl čtvercový tvar pro nejvyšší kvalitu obrazu.

 

Ujistěte se také, že prodáváte něco, co se používá, nebo repliku, ujistěte se, že je to jasně označeno v názvu, popisu i krátkém popisu. Zvláště když chcete používat výrazy, které mají velmi konkrétní významy, jako je zlato, stříbro, jiné drahé kovy a kameny atd., Mějte na paměti, jak věci popisujete, pokud se jedná o repliky. Naše týmy aktivně kontrolují všechny aukce a všichni prodejci, kteří dělají věci mimo pravidla, budou upozorněni na svůj účet YEMbids, takže pokud máte zprávy, přečtěte si je.

 

První aukce již byly uzavřeny na YEMBids, gratulujeme prvním kupujícím a prodejcům na YEMBids. Hodně štěstí všem při získávání vašich oblíbených aukcí!

 

Nyní si promluvme o zlaté minci Twnkl (TGC).

 

 

14. listopadu 2020 jsme otevřeli web Twnkl.Gold, aby si každý mohl začít objednávat své digitalizované zlato. Vysvětlíme to jasně, TGC není kryptoměna, není to digitální měna, je to doslova digitalizované zlato. Je 100% kryté skutečným fyzickým zlatem ze zlatého dolu v Arizoně v USA a později, pokud chcete vyměnit TGC za fyzické zlato, můžete to udělat. Samozřejmě bude probíhat proces a o tom se později podělíme. Jde o to, že když si koupíte TGC, kupujete zlato, jednoduché. Díky integraci blockchainu přes YEMChain a bezpečnostním, soukromým a kvalitativním standardům SafeZone prostřednictvím Peněženky PerNum (která se brzy stane multifunkční peněženkou) a aspektům vhodným pro autoritu s vaším SafeZone Passem jsme vlastnili zlato dostupnější a přátelštější pro majitele. S TGC je vaše zlato přístupné, ať jste kdekoli, vše, co potřebujete, je napájení a připojení k internetu.

 

Jedna skvělá věc, zejména pro ty, kteří přemýšlejí, když nemám napájení ani připojení k internetu? Zlatá mince Twnkl vás tam také pokryje oficiálním certifikátem, který lze na vyžádání vytisknout a uložit offline, který má datové razítko od data jeho stažení.

 

 

Certifikát je k dispozici poté, co je vaše objednávka označena jako zaplacená. Chcete-li jej zobrazit a stáhnout, přejděte na stránku Moje objednávky (jedná se o stejnou stránku, kterou navštívíte poté, co si objednávku zobrazíte nebo nahrajete doklad o platbě, který vám pomůže zpracovat platbu rychleji), tam uvidíte odkaz „Stáhnout osvědčení".

 

 

Jak je uvedeno výše,

Toto osvědčení to potvrzuje

[vaše jméno zde bude]

je zákonným vlastníkem 100% krytého zlata

[vaše částka TGC bude zde] TGC *

Každá TGC (TWNKL GOLD COIN) je podpořena 1 gramem fyzického čistého zlata a lze s ní obchodovat jako takové. TGC je veřejně spravován na YEMCHAIN, takže s transakcemi nelze manipulovat.

 

Fyzické zlato je uloženo 100% v bezpečí na místě, které pro maximální bezpečnost nebude odhaleno. Zákonný vlastník může TGC kdykoli při splnění základních požadavků převést na fyzické zlato.

 

TGC lze obchodovat pouze na JEMČENĚ. Tento certifikát je pouze potvrzením aktiva k určitému datu a času. Tento certifikát NENÍ aktivem.

 

[datum stažení]

 

[podepsáno] Dan Settgast

Skupina společností UAC

 

* od [datum / čas stažen] UTC

 

Tento certifikát je tedy skvělý a poskytuje vám jistotu, že budete mít k dispozici papírový záznam vašich aktiv kdykoli a oficiálně datovaný / orazítkovaný a podepsaný kvůli pravosti. Nezapomeňte, že jak je uvedeno na samotném certifikátu, certifikát není aktivem a nelze s ním obchodovat jako s aktivem, je zde pouze jako potvrzení pro vás, takže na to pamatujte.

 

Jedna věc je vyjasnit, minimální nákup TGC je 1 TGC a za tuto minimální částku si můžete objednat tolik, kolik chcete koupit. Takže i když máte nějaké peníze, které chcete utratit, ale ne dost na 2 TGC, nebo jakkoli to může být, můžete získat tolik, kolik si vyberete, nad minimem 1 TGC.

 

Mějte na paměti, že z ceny zlata není žádná přirážka k nákupu TGC, takže si můžete koupit zlato za spotovou cenu. To je hodnota TGC a je to oficiální sazba na trhu se zlatem. Uvědomte si také, že hodnota TGC je hodnota zlata a je normální a přirozené, že cena často kolísá a můžete vidět, že se to stalo naživo i s hodnotou na webu Twnkl.Gold.

 

Pamatujte, že 3% sleva je k dispozici pouze na prvních 5 kg zakoupeného zlata a poté zaniká. Také maximálně 10% cashback zaplacený v YEM pro všechny objednávky zaplacené 100% ve fiat měně bude v budoucnu sníženo, takže mějte na paměti, pokud chcete nejlepší nabídky.

 

Připomínáme, že objednávku nezadávejte, pokud za ni nemáte v úmyslu zaplatit během následujících 5 dnů nebo pokud nebude zaplacena po 5 dnech, objednávka bude automaticky zrušena a bude vám účtován storno poplatek za nezaplacení. Buďte tedy při objednávce chytří, děkuji.

 

 

Ještě několik dobrých zpráv o TGC!

Provize jsou vypláceny za všechny objednávky TGC

● Provize jsou celkem 10%, které jsou rozděleny podle pravidel WSS = 2,5% pasivní / 2,5% aktivní atd.

 ●Před výběrem zbývá ještě 30denní pozdržení

● Samozřejmě musí být splněny také požadavky na ověření

 

Šťastných zlatých 20 let všem!

 

 

Aktualizace nákupů na dovolenou!

Nezapomeňte se podívat na nové nabídky na MegaDealsWeek, nové položky jsou přidávány často a další položky s mezinárodní přepravou budou přidány také jako dostupné!

 

 

Pokud chcete zahájit svou speciální kolekci značkových produktů z limitované edice, stále jsou k dispozici některé z limitovaných edic SafeZone Christmas Bauble setů. Ty jsou k dispozici s celosvětovou přepravou, můžete si objednat pouze jedno 4-balení ozdob nebo celé pouzdro, které můžete v této sváteční sezóně sdílet s přáteli a rodinou. Nezapomeňte je zkontrolovat, stále je čas, aby dorazili před Vánocemi, v závislosti na vaší poloze a dodacích lhůtách. Jakmile jsou vyprodány, nebude již možné je objednat.

 

Takže neváhejte a podívejte se na Mega Deals Week ještě dnes!

https://megadealsweek.com/

 

 

Další skvělé novinky z nakupování na dovolenou!

Naši přátelé v NBPlus uzavřeli velmi speciální akci Black Friday, kterou nazývají YEM Days!

 

 

 

● Toto je k dispozici všem držitelům YEM po celém světě!

● Pokud vás zajímá automatický čajový automat BOB HOME Tea Time a funkční čajový program NBPlus, nyní je ten pravý čas na nákup.

● Po dobu 3 dnů od 27. do 29. listopadu 2020 nabízí NBPlus tuto speciální akci, kterou lze zaplatit 50% s YEM!

● Náklady na přepravu mohou celosvětově činit pouhých 4,95 EUR.

● Mějte na paměti, že spuštění webové stránky je pouze v němčině, anglická verze je plánována na rok 2021

● Budou velmi brzy také prodávat více produktů na mezinárodní úrovni, takže je pravidelně kontrolujte

 

Podívejte se na Dny NBPlus YEM na MyNBPlus.com

https://www.mynbplus.com/

 

 

 

Další rychlé aktualizace:

Den díkůvzdání v USA je čtvrtek 26. listopadu 2020, Cate sdílela zvláštní poznámku ve WazzUb a tým si mezi 26. a 29. listopadem 2020 bere dlouhý víkend tolik potřebného odpočinku a osobního rodinného času, takže prosím pochopte a ujistěte se podle potřeby zkontrolujte další oznámení v dalších oznámeních. Zkontrolujte zprávu ve WazzUb, kde najdete další podrobnosti:

https://world.wazzub.com/viewtopic.php?id=4540

 

 

Vezměte prosím na vědomí, že pro držitele rezervací SDF, kteří mohli mít problémy s vkladem do švýcarských digitálních fondů, zkuste to prosím znovu, všechny chyby byly hlášeny opravené. Pokud máte nějaké dotazy, podívejte se do oblastí Oznámení a Podpora na WazzUb.

https://world.wazzub.com/viewtopic.php?pid=346454#p346454

 

To jsou všechny novinky pro dnešek, děkuji vám všem, že jste se k nám připojili, Waaazzzuuubbbbb, a všem nejlepší!

 

 

S ohledem na váš úspěch

Cate Kozikowski a

Váš tým podpory WAZZUB

 

                                             ***

 

Potřebujete pomoc? Použijte praktický šestiúhelník SUPPORT v SafeZone.

https://www.safe.zone

 

Pro všechny Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde: https://www.safe.zone (WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o webináři Rainbow Currency:

Přečtěte si  rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com (tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show také!

Vysílání probíhá každý čtvrtek od 11 do 12 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé přehlídky: https://www.safe.zone (šestiúhelník RADIO SHOWS)

***

 

Vezměte prosím na vědomí,20. března 2019 Unicorn Network aktualizuje svou politiku sociálních médií. Aktualizace členům budou zveřejněny na webu WazzUb.com pod oblastí NOVINKY (NEWS). Externí stránky sociálních sítí a skupiny budou krok za krokem zavírány. Další aktualizace zveřejníme, jak bude k dispozici.

 

                                        ***

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network.

 

***

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové posílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookové skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby, na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolí. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

***

 

Pokyny pro pozvání členů

Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

 https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh  

 

                                         ***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy.

 

                                          ***

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

 

Copyright © 2011-2020 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Všechna práva vyhrazena.