Unicorn Network Webinarin jälkikirjoitus
30pv syyskuuta, 2020
Esittää Cate Kozikowski


Tämä webinaari on United American Capital Corporationin, Unicorn Network:in, SafeZone, Inc:in omaisuutta, eikä sitä saa nauhoittaa, ja sitten julkaista yleisesti. Mikätahansa kirjoitus/käännös tarjottuna livenä “Power of WE”:n kautta ei ole virallinen. Odottakaa virallista englannin kielistä recappia ja käännöksiä täydellisinä esityksinä webinaarista.

Vastuuvapautuslauseke: Sinä olet aina henkilökohtaisesti vastuussa omista toimistasi; mikään tähän ilmoitukseen sisältyvä tai mikätahansa webinaari on asettanut neuvoksi mistä tahansa syystä. Tee omia tutkimuksia ja puhu omien asiantuntijoiden kanssa ennenkuin teet mitään päätöksiä, kuten niitä jotka liittyvät terveyteen, talouteen, veroihin, ja bisnekseen, muutamia nimetäkseen. Päätökset ostaa digitaalisia “Fractional Owner Right” (F.O.R) pitää aina perustua tietoon joka löytyy vain nettisivuilta ja mikään tieto jaettuna missään webinaarissa ei sido yhtiötä laillisesti, vain sisältö suoraan TwnklEstate nettisivuilla on laillisesti sitova.

 

 

 

Keskusteltavat aiheet:

1. Mitä tapahtuu lokakuussa 2020

2. SafeZone.info -päivitys

3. PRO or NO! Päivitys

4. Swiss Digital Fund päivitys

5. Bridge-coin (siltakolikko) päivitys

6. Happy Health Center - päivitys

7. TwnklEstate-päivitys

8. TwnklSoccer-päivitys

 

 

 

Waazzzuubbb Unicorn Family!

 

Tänään meillä on jännittävää tietoa jaettavaksi, puhumme siitä, mitä lokakuussa 2020 tapahtuu! Lokakuun aikana näet useita päivityksiä SafeZone-verkossa.

 

Yksi näistä päivityksistä tapahtuu SafeZone.info -sivustolla, joka julkaistaan lokakuun aikana. Kun päivitykset ovat valmiit ja vierailet SafeZone.infossa…

 

 

… näet tietoja SafeZonesta!

 

SafeZone.info siirtyy informatiivisemmalle verkkosivustolle. Tämä on hieno tapa, jolla voit jakaa yleisempää tietoa SafeZonesta muiden kutsumiesi ihmisten kanssa.

 

Kuten yllä olevasta kuvasta näet, siinä todetaan:

SafeZone on maailmanlaajuinen projektiverkosto, jota ohjaa sääntö "Ihmiset ensin - planeetta toinen - voitto kolmas". Se on tarkoitettu kehykseksi samanmielisille ihmisille, jotka haluavat tehdä tästä planeetasta paremman paikan meille kaikille. Siksi keskitymme kunnioitukseen, yksityisyyteen, turvallisuuteen, laatuun vain muutamia perusarvoja mainitakseni.

 

Emme ole poliittisia, emme uskonnollisia, olemme vain huolissamme ihmiskunnasta ja siitä, miten olemme vuorovaikutuksessa planeettamme kanssa. Olet tervetullut liittymään SafeZoneen riippumatta siitä, kuka olet, riippumatta siitä, missä asut, kunhan kohtelet kaikkia muita jäseniä kunnioittavasti.

 

Sinun ei tarvitse maksaa mitään tullaksesi SafeZone-jäseneksi. Kun aloitimme tämän projektin vuonna 2011, lupasimme, ettei yhtään jäsentä pakoteta maksamaan mitään jäsenyydestä, ja lupauksen lisäksi jakaa projektiemme taloudellinen menestys jäsenillemme.

 

Oikeastaan maksamme sinulle jäseneksi tulemisesta! Heti rekisteröitymisen jälkeen löydät digitaalisen lompakon, johon talletimme 10 USD: n arvosta YEM kolikoita sinulle. YEM tarkoittaa 'Your Everyday Money = sinun jokapäiväinen raha' ja on tärkein digitaalinen valuutta SafeZone-alueella. Näitä ilmaisia YEM kolikoita ei voi vaihtaa tai muuttaa oman alueesi valuutaksi, mutta voit käyttää niitä ostoksiin verkkosivustoillamme.

 

Tämän lisäksi palkitsemme sinut muiden ilmaisten jäsenten kutsumisesta: saat 1 dollarin arvosta YEM kolikoita jokaisesta kutsutusta jäsenestä ja 0,10 dollarin YEM kolikko -perhebonuksen jokaisesta kutsumastaan vapaasta jäsenestä. Näin jaamme menestyksemme kanssasi!

 

SafeZone tarjoaa neljä erityyppistä jäsenyyttä. Jos haluat lisätietoja, (voit) napsauttaa sinua kiinnostavinta jäsenyystyyppiä:

 

 

Jotkut teistä ovat saattaneet tarttua tähän lukiessani tekstiä, joten kaikkien tulisi huomioida muutama tärkeä asia täällä ...

 

1. Koska meidän oli jatkuvasti mukautettava ilmaista YEM kolikko määrää tervetuliaisbonukselle, kun YEM kolikon arvo nousee edelleen, löysimme paremman tavan pitää se ajan tasalla tarvitsematta muuttaa asioita jatkuvasti ... kun nämä päivitykset otetaan käyttöön (muista, että tämä on suunniteltu alkavaksi lokakuussa, se ei ole vielä voimassa), tervetuliaisbonus on aina 10 USD: n arvoinen ilmainen YEM kolikko määrä. Joten se tekee siitä erittäin helppoa kaikille, riippumatta siitä, mikä arvo YEM kolikolla on, kun nämä päivitykset ovat valmiit, tervetuliaisbonuksesta saat aina 10 USD:n arvosta ilmaisia YEM kolikoita.

 

 

2. Tarjoamme palkkioita ja perhebonuksia We Share Success -sääntöjemme mukaisesti, kun kutsut muita! Koska nämä ovat palkkiota ja perhebonuksia, ne ovat normaaleja YEM kolikoita. Joten jokainen kutsumasi uusi jäsen palkitsee sinut 1 USD:n arvolla YEM kolikoita ja saat 0,1 USD:n (10 senttiä) YEM kolikoita perhebonuksina, kun muut 5 sukupolven jäsenet kutsuvat myös uusia jäseniä!

 

Työskentelemme edelleen työskentelemässä yksityiskohtien kanssa, jotka ovat aiemmin kutsuneet muita, ja pidämme kaikki ajan tasalla, kun tämä tulee voimaan lokakuun aikana. Nämä palkkiot ja bonukset koskevat ehdottomasti kaikkia uusia kutsuja päivitysten julkaisun jälkeen.

 

Joten tämä on hieno ja erittäin jännittävä päivitys, varsinkin yksinkertaisena ratkaisuna, jos tarvitset pieniä määriä YEM kolikoita YEMCHAIN-maksuihin ja tietysti moniin muihin käyttötarkoituksiin. Mitä enemmän ihmisiä kutsut, sitä enemmän palkkioita ja perhebonuksia keräät!

(Huomaa: Tästä jälikikirjoituksesta lähtien tervetuliaisbonus on jo mukautettu 10 USD:n arvoiseksi Ilmaiseksi YEM kolikoiksi, ja pidämme kaikki ajan tasalla, kun loput näistä päivityksistä ovat valmiit WazzUbissa ja WeShareSuccessissa kampanjat alueella sen jälkeen, kun kirjaudut sisään.)

 

3. Olet ehkä huomannut myös kilvet alareunassa olevissa SafeZone Shield -kuvissa (puhutaan 4 jäsenyystyypistä), että on olemassa pari eroa nykyiseen. Päivitimme henkilökohtaisen jäsenyyden tyypiksi ‘Personal’, koska käytät sitä henkilökohtaisesti itsellesi. Päivitimme myös Creative-jäsenyyden nimeksi ‘Creator’; olitpa sitten musiikin, kirjoittamisen tai videoiden tekijä, olet ‘Creator’. Joten se tekee asioista hieman selkeämpi kaikille ja tuo kaiken yhteen. Näet päivityksiä verkon ympäri synkronoidaksemme kaiken näiden päivitysten kanssa myös jäsenyydessä. Joten se on hienoa.3

 

 

Kun nämä päivitykset julkaistaan, voit istua kutsuttavien ihmisten kanssa, käydä läpi asioita yhdessä ja puhua erilaisista jäsenyystyypeistä. Jos esimerkiksi istuitte jonkun kanssa ja hän halusi oppia lisää Business-jäsenyydestä, kun napsautat Business SZ Shield -sivua, näet tämän sivun…

 

 

Yllä olevasta kuvasta:

 

Yrityksenä etsit strategioita asiakkaiden lukumäärän, tulojesi ja tietysti voittosi lisäämiseksi. SafeZone-jäsenyys voi auttaa yritystäsi menestymään. Asiantuntijamme rakentavat täydellisen markkinointistrategian menestykseen.

 

Ensinnäkin SafeZone -liiketoiminnan jäsenä yritykselläsi on vahva viesti asiakkaillesi. Kunnioitat heidän yksityisyyttään, tarjoat korkeimman tason kyberturvallisuutta ja olet akkreditoitu laillisesti rekisteröityyn ja hyvässä asemassa olevaan yritykseen.

 

Toiseksi, SafeZone-alueella sinulla on laajin valikoima markkinointivälineitä käden ulottuvilla: ‘affiliate’-markkinointi, hakukoneoptimointi, ääni, video, banneri, teksti - kaikenlainen markkinointi, josta olet kiinnostunut, meillä on kaikki tämä. Tämän lisäksi henkilökohtainen ‘Profit Instrucotor’ opettaa sinua käyttämään niitä parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

 

Kolmanneksi asiantuntijamme ovat parhaita - se on kuin kokonainen markkinointiosasto, joka työskentelee puolestasi murto-osalla tavallisista kustannuksista. Kuvittele nyt:

 

CASHBACK MARKETING

 

SafeZone hyvittää jopa 50% markkinointibudjetistasi takaisin tilillesi CASHBACKinä.

 

BUDGET BACK GUARANTEE

BUDJETTI TAKAISIN TAKUU

 

Jos odottamattomissa tapauksissa ei tule tuloksia, palautamme budjettisi takaisin tilillesi ja kehitämme paremman strategian yrityksellesi.

 

Ilmoittaudu maksuttomaan yritysjäsenyyteen SafeZone-palvelussa nyt ja hae ilmaista 1 tunnin konsultointiasi (200 dollarin arvo).

 

Huomaa: (Tämä on mahdollista kiinnostuneille yrityksille, kun nämä päivitykset julkaistaan)

 

 

Tämä on erittäin siistiä, ja kyllä, Cashback-markkinointi palaa takaisin vaihtoehtoihin, jotka koskevat erityisesti yrityksiä ja voittoa tavoittelemattomia yrityksiä. Kuten aiemmin on keskusteltu, Cashback Marketing päivittää liiketoimintamalliaan, ja se on käytettävissä vain yrityksille ja voittoa tavoittelemattomille yrityksille heidän markkinointi- / mainontatarpeisiinsa jatkossa. Budget-Back Guarantee on osa niitä vaihtoehtoja, jotka ovat käytettävissä Cashback Marketing -sivustolla.

 

Joten se oli vain yksi esimerkki siitä, mitä löydät SafeZone.infolta, kun nämä päivitykset julkaistaan. (Yritysjäsenillemme on toinen päivitys, joka jaetaan myöhemmin myös webinaarissa!)

 

Tämä on upea ja hieno tapa jakaa kaikki mitä meillä on tarjota ensimmäisessä vaiheessa kutsuttaessasi muita. Voit istua heidän kanssaan, käydä verkkosivuston läpi ja tutkia lisää SafeZone-ohjelmasta ja jäsenyyden eduista yhdessä. Joten se on erinomaista ja tarjoaa yleisen paikan saada lisätietoja siitä, mitä SafeZone tarjoaa, ennen kuin tutustut kaikkeen.

 

Joten pidä silmällä sitä.

 

 

Mitä muuta SafeZone-ympäristössä tapahtuu?

 

Jos olet nähnyt, käynnistimme PRO or NO sivuston! noin 2 viikkoa sitten, ja wow, on ollut aivan uskomatonta tarkistaa kaikki lausunnot.

 

Teimme suoran kyselyn webinaarin aikana ja kysyimme: "Pidätkö PRO or No:sta?" Jaamme tulokset yhteenvedon lopussa.

 

Viimeisten viikkojen aikana olemme suorittaneet monia päivityksiä PRO or NO sivuilla! Ja meillä on myös paljon muita asioita suunnitelmissa. Tänään käymme läpi muutamia asioita ja jaamme joitain vinkkejä, jotta voit hyötyä parhaiten kokemuksestasi PRO or NO! foorumilla.

 

 

Kuten kuvasta näkyy, kun katsot PRO or NO! näet monenlaisia lausuntoja kaikenlaisista aiheista. Joitakin kysymyksiä kysytään vakavasti, toiset ovat enemmän kevyemmällä puolella, ja jotkut saavat sinut menemään hmmm ... kaikki on kuitenkin hyvin, tämä kunnioittaa sananvapautta; kaikki jakavat eri näkemyksensä ja jos olet eri mieltä, äänestä NO ja ole kunnioittava riippumatta siitä, miten kommentoit.

 

Kunnioittavasti puhuessamme, on olemassa muutamia laatustandardeja, joihin keskitymme todella PRO or NO:ssa! jotka ovat tärkeitä sinun tietää. Olemme jo maininneet monia niistä päivitysten kautta, jotka on julkaistu WazzUb:ssä PRO or NO! ilmoituksissa, ja olemme laatimassa joitain laatuopastus ohjeita, jotka lisätään PRO or NO! sivuille samoin kuin verkkosivusto, onkin tärkeää, että puhumme näistä kohdista, jotta saat parhaan nautinnon ja hyötyä PRO or NO-toiminnastasi!

 

Lausuntojen tekeminen

- Varmista, että se on varsinainen lausunto tai kysymys, johon voit selvästi vastata, että olet samaa mieltä (PRO) tai eri mieltä (NO).

 

Ei ole välttämätöntä, että kirjoitat… "Jos ajattelet tällä tavalla, äänestä PRO ... tai jos luulet täten äänestä NO." Tämä on hieno, jos annat nämä vaihtoehdot selkeyden vuoksi, mutta sitä ei vaadita.

 

Tärkeintä on, että joku voi helposti päättää, hyväksyykö lausuntoosi vai ei.

 

Tässä on esimerkki (emme valitse ketään täällä, jos kirjoitit tämän, annamme vain joitain esimerkkejä, jotta jokainen voi paremmin ymmärtää ja pitää hauskaa) ... Tämä esimerkki on lähetetty, mutta ei näy enään näiden alla käsiteltyjen seikkojen takia; Jos olet henkilö, joka kirjoitti tämän lausunnon ja haluat sen julkaista, tee tarvittavat muutokset ja se pysyy voimassa julkaisun jälkeen.

 

 

KUINKA TEHOKKAITA TOIMENPITEET OVAT COVIDIN 19 TORJUNNASSA.

 

Paljon on tulossa toimenpiteitä, jolla torjutaan maailman taloudellinen uhka ja siihen liittyvät komplikaatiot. meillä on jo ollut kaatuneita toimenpiteitä markkinoilla, hallitusten on herättävä ja reagoitava tähän vaikutukseen.

 

 

Tämä esimerkki tuo esiin pari asiaa:

1. Kysymys "miten" ... tämä edellyttää, ei voi vastata PRO or NO sivuilla ...

 

Tämä olisi ollut parempi sanoa, koska… "Toimenpiteet ovat tehokkaita COVID 19:n torjunnassa." tai "Toimenpiteet eivät ole tehokkaita taistelussa COVID 19: tä vastaan." Sitten ihmiset voivat helposti (äänestää PRO) tai olla eri mieltä (äänestää NO).

 

2. Toinen iso asia on tarkistaa oikeinkirjoitus ja varmistaa, että mielipiteesi on selkeä, koska joskus yhden sanan kirjoitusvirhe voi muuttaa merkitystä siinä, mitä tarkoitat.

 

3. Ja siksi on tärkeää kirjoittaa äidinkielelläsi kunnioittavasti. Mitä tarkoitamme sillä, että kirjoitamme kunnioittavasti omalla kielelläsi?

 

 

PRO or NO!:ssa on kielivalinta (kuten yllä olevassa kuvassa näkyy). Jos äidinkielesi on siellä, niin mene, valitse kieli ja voit antaa lausuntosi ja kommenttisi äidinkielelläsi.

 

Jos englanti ei ole äidinkielesi, mutta haluat silti osallistua englanninkielisiin alueisiin, voit tehdä niin, mutta muista kääntää äidinkielesi englanniksi näillä alueilla. Sama pätee mihin tahansa muuhun kieleen, vaikka se ei olisikaan äidinkielesi, käännä lausuma tai kommentit mihin tahansa kielialueeseen, johon haluat osallistua.

 

Tässä on nopea esimerkki…

 

 

Tämä lausunto on tšekinkielinen (lausunto siitä, miten pidät joululomasi?), Kuitenkin tämä kommentti yllä olevan kuvan vasemmassa yläkulmassa huomautti, että he käänsivät lausuntonsa Yandexin kanssa ja lausunto on tšekiksi.

 

Joten tämä henkilö ei selvästikään puhu tšekkiä, mutta he käänsivät kommenttinsa (jossa todetaan: kyllä he rakastavat lomia), he lähettivät kommenttinsa tšekkiläiseen lausuntoon ja kommentti on tšekinkielinen. Joten se on fantastista.

 

Varsinkin kun et osaa toista kieltä, mukaan lukien lyhyt huomautus tekstisi kääntämisestä, auttaa muita väärinkäsitysten tai huonojen käännösten yhteydessä. Joten tällä tavalla he tietävät kommentin käännetyn ja millä tavalla. Me kaikki tiedämme, kuinka jotkut käännössivustot ovat parempia kuin toiset, joten käännöstiedot voivat auttaa välttämään ei-toivottuja väärinkäsityksiä.

 

Miksi nyt tuomme esiin nämä laatua koskevat seikat?

 

No, olemme rakentaneet hienon PRO or NO! Tiimi sekä yksi lisätty ominaisuus on RAPORTOINTI-toiminto, ja kuka tahansa voi ilmoittaa mistä tahansa PRO or NO! joka ei sovi laatustandardeihin, sääntöihin tai ehtoihin.

 

Asia on kuitenkin, että petosten torjumiseksi, jos lausuntosi tai kommenttisi ilmoitetaan, kaikki vastaanotetut YEM kolikot peruutetaan. Jos kommenttisi tai lausuntosi katsotaan myöhemmin olevan OK PRO or NO:n jälkeen! Joukkue tarkistaa sen, sitten kaikki palkkiot palautetaan tuolloin.

 

Joten jos haluat hyötyä eniten, noudata sääntöjä, ehtoja ja laatustandardeja.

 

Pelkästään selvyyden vuoksi, jos ilmoitat liikaa asioista, jotka eivät tarvitse raportointia, saatat kohdata seurauksia itse ja saat kiellon. Ole siis älykäs ja käytä RAPORTTI-toimintoa asianmukaisesti ja kunnioittavasti.

 

 

Tässä on toinen tärkeä kohta kaikille.

 

Kuinka otat yhteyttä SafeZone-tukeen?

Voitteko käyttää PRO or NO! ja kysyä tukikysymyksiä?

 

Ei, et voi käyttää PRO or NO!:ta kysyä tukikysymyksiä; Siksi meillä on oma tukitiimi ja valtava alue WazzUb.com-sivustossa saadaksesi tarvitsemasi avun.

 

Helpoin tapa ottaa yhteyttä tukitiimiin on Safe.Zone-sivuston SUPPORT kuusikulmion kautta.

 

Ja mistä näet tukitiimin vastaukset?

PerNum Messenger -sovelluksessa. Kirjaudu sisään osoitteessa Pernum.com ja napsauta Messenger-kuvaketta päästäksesi viesteihisi.

 

PerNum Messenger on myös loistava tapa lähettää pikaviestejä myös kutsutuille jäsenillesi! Juuri nyt lisäät ihmisiä hyväksyttyyn lähettäjäluetteloon WazzUb:ssä; kaikkien profiilissa napsauta vain nimeä / PerNum nähdäksesi, ja voit lisätä vaihtoehdon sallittujen luetteloosi. Meillä on lisää päivityksiä tällä alalla myöhemmin ja pidämme kaikki ajan tasalla. PerNum Messengerin päivityksiä ei välttämättä tapahdu lokakuussa, se voi tapahtua myöhemmin. Siellä on joitain päivityksiä, jotka tekevät siitä sujuvamman kaikille, sillä välin ole tietoinen, että kuten selitettiin, tällä tavalla se on perustettu.

 

Silti tämä on erittäin siistiä ja olemme niin innoissamme nähdessämme kaiken toiminnan PRO or  NO!:lla ja tykkäämme nähdä eri näkökulmien ilmaistavan kunnioittavasti. Cate mainitsi pitävänsä joistain hauskemmista ilmoituksista, ne toivat hymyn ja naurun hänen päiviinsä, joten kiitos siitä. Tietenkin jotkut lausunnot ovat enemmän vakavalla puolella, mikä on myös upeaa. Tykkäämme kaikkien lähetyistä lausunnoista ja kommenteista ja nauttivista keskusteluista.

 

Toinen asia, jos et nähnyt, Alexa-verkkosivustolistat PROorNO.com-sivustolle ovat käyneet, se on jo ympäri maailman 400 000 suosituinta verkkosivustoa ja juuri 2 viikkoa sitten käynnistetylle verkkosivustolle, se on todella hämmästyttävää Katso kuinka se nousee ylös. Niille, jotka eivät tiedä, mitä pienempi Alexa-sijoitus on, tarkoittaa sitä suositumpi verkkosivusto ympäri maailmaa. Joten se on noin 400 000 sijalla vain kahden viikon kuluttua!

 

 

Siirtyminen muihin päivityksiin ... Swiss Digital Asset Management!

 

 

Olemme iloisia voidessamme kertoa, että nyt on varattu lähes 1300 tilivarausta useita miljardeja dollareita YEM: lle!

 

Tähän on joitain tärkeitä päivityksiä, joten kiinnitä huomiota ehdottomasti tähän.

 

Suosion takia Swiss Asset Management Team päätti pitää varaukset auki 5. lokakuuta asti, ja tehtiin erityinen järjestely, jotta kaikille tilin varanneille taattaisiin mahdollisuus avata tili, kun kaikki tiedot on julkaistu. (Koska tämä yhteenveto on lähetetty, tämä varausprosessi on nyt suljettu.)

 

Voimme tehdä sen, koska sveitsiläinen varainhoitoyritys on vielä saamassa viranomaisilta vahvistusta tähän liiketoimintamalliin (kaikki näyttää hyvältä, he tarvitsevat vain jonkin aikaa). Ja se on ehdottomasti viimeinen tilaisuutesi tehdä tilivaraus, koska Swiss Asset Management vahvisti jo, että he eivät hyväksy uusia tilihakemuksia ennen kuin ensimmäiset voitot jaetaan, mikä voi kestää 6–12 kuukautta.

 

Tämä on siis viimeinen tilaisuutesi varata pitkään aikaan. Hyvä uutinen on, että kaikilla varauksilla on mahdollisuus avata tili, joten jos olet luettelossa, sinulla on mahdollisuus avata tili sen jälkeen, kun lopullinen tarjous ja sopimukset on annettu sinulle.

 

Mutta tiedämme jo, että YEM: n enimmäismäärä tiliä kohden on tiukasti rajoitettu, todennäköisesti enimmäismäärä on 2-5 miljoonaa YEM / tili. Sitä on rajoitettu siten, että kaikilla varauksen haltijoilla voi olla tili. Jos raja olisi korkeampi, jotkut varauksen haltijat eivät pystyisi saamaan tiliä.

 

Ymmärrä, jos teit varauksen suuremmalla summalla, se on hieno, varausta ei tarvitse muuttaa; muista, ettei YEM ole liikkunut tämän varausprosessin aikana, mikä tärkeintä on, että jos haluat osallistua, muista tehdä varaus ennen kuin se on suljettu.

 

Jos ohjelma on erittäin onnistunut, toinen kierros voidaan avata, mutta meidän on ensin tiedettävä joitain tuloksia, minkä vuoksi he eivät hyväksy uusia tilihakemuksia vasta sen jälkeen, kun ensimmäiset voitot on jaettu, kun se on suljettu.

 

Tässä on joitain tosiasioita niille teistä, jotka haluavat oppia lisää mahdollisista tuloksista.

1) Tili on YEM:ssä. Talletat YEM:n ja saat YEM:n, jos peruutat tilin.

2) Kuukausimaksut veloitetaan YEM:ssä, mutta ne lasketaan YEM:n Yhdysvaltain dollarin arvosta talletuksen yhteydessä. Tarkka summa löytyy sitten blockchain-tapahtumasta.

3) Kaikkien tilien YEM yhdistetään. Jokainen tili saa siis saman voiton ajan myötä, tietysti talletetun YEM-määrän perusteella.

4) Voitto maksetaan Yhdysvaltain dollareina, ensimmäisen kerran 12 kuukauden jälkeen. Jos merkittävä voitto on aikaisemmin (kuten kuuden kuukauden jälkeen), Swiss Asset Management saattaa päättää jakaa voitot aikaisemmin. 12 kuukauden kuluttua voit päättää, haluatko saada voittoja kerran vuodessa (kertynyt) vai kuukausittain (nykyinen).

5) Voit peruuttaa tilisi milloin tahansa ja saat YEM:n ja mahdolliset kertyneet voitot sinulle 14 päivän kuluessa.

Joten se on jopa parempi kuin mitä alun perin opimme. Tietysti, jos peruutat aikaisin, peritään maksuja, hyvä uutinen on kuitenkin, että jos kertyneitä voittoja on, saisit silti osuutesi voitoista niin kauan kuin olet osallistunut.

6) YEM maksetaan PerNum-lompakkoosi, voitot maksetaan pankkitilillesi mahdollisten maksamiesi pankkimaksujen kanssa.

7) Voittoa ei voida taata. Täten kuukausitilimaksuista johtuen menetysriski on olemassa. Tästä syystä maksat kuukausimaksut lopputuloksesta riippumatta, vaikka voittoja ei olisikaan.

8) Ilmoitettu tavoiteltu sijoitetun pääoman tuottoprosentti perustuu YEM:n Yhdysvaltain dollarin arvoon talletuksen yhteydessä, ja sen on tarkoitus sisältää talletusmaksut ja onnistumismaksut. Tässä on esimerkki:

Talletat 633553 YEM. USD-arvo on täsmälleen miljoona nykyisen YEM-arvon perusteella (webinaarin ajankohtana).

Kuukausimaksut 0,04% USD-arvosta = 400 USD, jotka maksetaan YEM:ssä nykyisen kurssin mukaan ja jotka vähennetään suoraan omaisuudenhoitotililtäsi. Mitä korkeampi YEM:n arvo on, sitä vähemmän YEM maksat maksuista.

Joten ymmärrä, että vähennetty YEM tulee alkuperäisestä YEM-talletuksestasi, mutta sijoitetun pääoman tuottoprosentti lasketaan talletuksen ajankohdan USD-arvon perusteella, joten maksetut palkkiota ei lasketa sinua ROI: n laskennassa.

Palataksemme esimerkkiin, sanokaamme nyt, että sveitsiläinen varainhoito saa 1,25% bruttovoiton. Nyt he pitävät siitä 20 prosenttia palveluistaan, mikä on 0,25 prosenttia. Joten sinulle maksettava voitto on 1% miljoonasta USD = 10000 USD.

Joten 400 USD:n kuukausimaksut muodostavat jopa 4800 USD:n arvon (nämä ovat palkkiot, jotka maksat YEM:ssä varainhoitosaldostasi), joten 10000 USD: n voitto miinus 4800 USD:n palkkiot = 5200 USD NETTO-voitto = 0,52% miljoonasta USD-arvostasi talletus, joka on 0,5-1% vuodessa.

Joten ymmärrä, kun saat voitot, saat koko 10000 dollaria pankkitilillesi, joten kirjaimellisesti tämä on kuin palautetut kuukausimaksut plus 5200 dollaria ylhäällä.

 

Meille on ilmoitettu, kun Swiss Asset Management on vahvistettu, ja pidämme kaikki ajan tasalla, kun seuraavat vaiheet ovat valmiita. Saatat myös saada siitä sähköpostia, mutta siitä huolimatta lähetämme päivityksiä, kun meillä on uusia päivityksiä.

 

Ymmärrätkö nämä olosuhteet, joista tänään puhutaan, voivat silti muuttua mistä tahansa syystä; nämä tiedot annetaan yksinkertaisesti, jotta saat paremman käsityksen nykyisistä tiedoista.

 

Voit tarkistaa lisää osoitteessa

https://swissdigitalfunds.com/

 

Jos sinulla on kysyttävää, muista lukea verkkosivusto, tutustua 31. elokuuta 2020 olevaan Unicorn Network -jälkikirjoituksen yhteenvetoon ja WazzUbin tukikysymyksiä koskevaan aiheeseen; info on linkitetty Swiss Digital Funds -ilmoitukseen WazzUbissa.

https://world.wazzub.com/viewtopic.php?id=4365

 

Ja nyt ... erityinen bridge-coin!

 

 

 

 

(Huomaa: Huomaa, että tässä osiossa on lisätty selvyyttä erityisestä bridge-coin webinaarin aikana sanotusta.)

 

Sen varmistamiseksi, että tätä erityistä silta-kolikkoa on tarpeeksi niille, jotka haluavat muuntaa YEM kolikoita siihen, pian avautuu erityinen prosessi.

 

Swiss Asset Management varten tiedät prosessin, joka on samanlainen kuin erityisen bridge-coin prosessin, koska meidän on tiedettävä muunnettavan YEM kolikoiden määrä ja kuinka moni jäsentä haluaa tehdä niin.

 

Niille, jotka haluavat olla ensimmäisiä, jotka muuntavat YEM kolikoita tähän erityiseen bridge-coiniin, ilmoita meille, kuinka monta YEM kolikkoa haluat muuntaa. Tämä on tarkoitettu vain tiedoksi.

 

Ja kuten Swiss Asset managementissa, ei ole velvollisuutta muuntaa YEM kolikoita näillä tiedoilla, ilmoitat meille vain, mitä voisit tehdä. Mitään ei ole varattu, YEM kolikoita ei siirretä näiden tietojen kanssa, tämä on vain tiedote aikomuksistasi, jotta tiimi voi tehdä mitä heidän on tehtävä.

Ymmärrä myös, että on olemassa jonkinlainen sääntely, jotta markkinat eivät täyty välittömästi, saatat huomata, että haluat muuntaa tietyn määrän, saattaa olla joitain rajoituksia riippuen siitä, kuinka moni ihminen on myös kiinnostunut tekemään saman. Sitä ei voida tietää, ennen kuin olet ilmoittanut kiinnostuksesi.

Huomaa, että erityisiä bridge-coinia BTC-maailmalle myymällä ei ole rajoituksia, kyse on YEM kolikoiden muuntamisesta tähän erityiseen bridge-coiniin; tätä osaa hallitsemme ja se on osa sitä, mikä tekee YEM kolikosta erityisen.

 

Säännöissä, jotka muuntavat YEM kolikon erityiseksi bridge-coiniksi, voi olla enimmäismäärä jäsentä kohti viikossa tai kuukaudessa. Tämä on siksi, että niillä, jotka muuntavat YEM kolikoita tähän erityiseen bridge-coiniin, on hyvä arvo, kun he menevät myymään sitä BTC-maailmassa. Tiimin on tiedettävä, kuinka paljon kysyntää on ensin, ennen kuin tällaiset päätökset voidaan tehdä. Siksi meillä on tiedon keräys prosessi.

 

Muista tämän erityisen bridge-coin tarkoitus: se on poistumisportti, jos haluat muuntaa YEM kolikoita BTC-maailman kryptoksi, ja sisäänkäynnin portti, jos haluat käyttää BTC-maailman kryptoja YEM kolikoiden ostamiseen.

 

Ja ymmärrä, kun prosessi virallisesti avautuu YEM kolikoiden muuntamiseksi erityiseksi bridge-coin, muunnokset tapahtuvat saapumis järjestyksessä.

 

Kiinnostuksen osoittamiseksi on järjestetty erityinen kysely osoitteessa Pernum.com…

 

 

Kun olet kirjautunut sisään, näet sen olevan merkitty yläosaan “CLICK HERE TO VOTE FOR BRIDGE COIN" (=”KLIKKAA TÄTÄ ÄÄNESTÄÄN BRIDGE COINIA") ja kun napsautat sitä, näet kyselysivun.

 

 

Yllä olevasta kuvasta:

Lisäpalveluna jäsenille, jotka haluavat muuntaa osan YEM kolikoista muiksi cryptoiksi- tai fiat-valuuttoiksi, olemme parhaillaan rakentamassa siltaa YEM kolikoiden ja muiden kryptovaluuttojen, kuten Bitcoin ja Ether, välille.

 

Olemassa oleva cryptovaluutta, jolla voi käydä kauppaa useissa pörsseissä verrattuna Bitcoiniin ja muihin kryptovaluuttoihin, on valittu toimimaan ”bridge coinina” molempien maailmojen välillä. Tällä bridge coin on 2 toimintoa:

 

YEM -> bridge coin -> BTC, ETH, …

 

YEM-haltijat voivat muuntaa YEM kolikoita bridge coiniksi kiinteällä kurssilla. Kiinteä kurssi asetetaan ensimmäisenä käyttöpäivänä, ja se on tarkalleen 1: 1 nykyisten arvojen perusteella.

 

Esim.: YEM/USD $1.50 ja bridge coin/USD $3 = 1 YEM on 0.5 bridge coin

 

Tätä kiinteää kurssia pidetään niin kauan kuin bridge coinin arvo on yhtä suuri tai pienempi kuin kiinteä kurssi. Silloin bridge coin haltijoilla on suuri kiinnostus olla laskematta bridge coinien arvoa polkumyynnillä.

 

BTC, ETH, … -> bridge coin -> YEM

 

Ihmisten, jotka haluavat muuntaa minkä tahansa muun kryptovaluutan YEM kolikoiksi, on ensin muunnettava valuuttansa bridge coiniksi. Tällä tavalla luomme jatkuvan kysynnän bridge coinille. Bridge coin voidaan muuntaa YEM kolikoiksi milloin tahansa virallisella kursilla.

 

Esim: YEM/USD $1.50 ja bridge coin/USD $3 = 1 bridge coin on 2 YEM

 

Siksi mitä suurempi bridge coinin arvo on, sitä enemmän saat YEM kolikoita.

 

Huomaa, että kun muunnat YEM kolikoita bridge coineiksi, poistut SafeZone-alueelta ja kyberturvallisuustoiminnot eivät suojaa bridge coinia. Emme hallitse pörssejä, joissa käydään kauppaa bridge coineilla, emmekä hallitse bridge coinin lompakon tarjoajia.

 

Bridge coin voidaan hakkeroida, bridge coin voidaan varastaa, bridge coinien vaihto voidaan hakkeroida tai mennä konkurssiin, bridge coin arvoa voidaan manipuloida ja kaataa. Ei ole takeita siitä, että voit käydä kauppaa bridge coin haluamallasi kursilla.

 

Emme ole vastuussa mahdollisista tappioistasi, emmekä voi auttaa sinua millään tavalla SafeZone -alueen ulkopuolella.

 

Jotta voisimme laskea, kuinka monta bridge coinia on asetettava tähän ympyrään, pyydämme sinua kertomaan meille, jos aiot muuntaa minkä tahansa YEM kolikko määrän bridge coiniksi nyt tai myöhemmin, ja jos kyllä, kuinka paljon YEM kolikoita aiot muuntaa vuoden 2020 loppuun asti. Numerosi ovat vain laskelmiamme varten, siihen ei liity tapahtumaa, varauksia tai muita velvoitteita. Kiitos osallistumisestasi!

 

Anna YEM-määrä, jonka haluat muuntaa bridge coin vuoden 2020 loppuun asti:

 

Joten kysytään ... kuinka paljon YEM kolikoita aiotte muuntaa erityiseksi bridge-coiniksi vuonna 2020? Juuri siitä äänestät ja ilmoitat aikomuksistasi tällä kyselyllä.

 

Joten mieti, mitä haluat tehdä, jos haluat muuntaa YEM kolikoita tähän erityiseen bridge-coiniin. Kysely on avoinna jonkin aikaa, ja pidämme kaikki ajan tasalla, kun se on suljettu. Voit olla varma, että tämän yhteenvedon kääntämiseen riittää aikaa ja jokainen voi lukea tiedot ennen kyselyn päättymistä, joten jokaisella on aikaa huomata kiinnostuksensa.

 

Käy Pernum.comissa äänestääksesi kyselyssä ja ilmoittaaksesi kiinnostuksesi:

https://pernum.com/

 

 

Ja nyt lisää jännittäviä päivityksiä ... Happy Health Centers!

 

 

 

Keskustelu jännittävistä asioista, jotka tapahtuvat lokakuussa, 25. lokakuuta, on ensimmäinen Happy Health Centerimme avautuminen Saksassa! Kaikki on valmistautunut, viranomaiset ovat lisensoineet sen.

 

 

Happy Health -yhtiö pystyi vuokraamaan tämän toimiston YEM kolikoilla. Joten se on upeaa! Joka päivä on yhä enemmän esimerkkejä siitä, kuinka YEM kolikko on jokapäiväinen rahasi. Happy Health Centerissä työskentelee vähintään 10 palveluntarjoajaa…

 

 

… hierontaterapiasta urheilutunneille ...

 

 

… Henkilökohtainen koulutus, meditaatio, lukemat ja paljon muuta!

Jokainen palvelu voidaan maksaa kokonaan YEM kolikoilla. Ja tietysti ne, joilla ei ole YEM kolikoita, voivat maksaa euroina. Vain 1,1 miljoonalla YEM kolikoiden haltijalla 8 miljardista ihmisestä on YEM kolikoita, joten valtaosa ihmisistä, jotka vierailevat tässä Happy Health Centerissä, maksavat euroina.

 

Nyt on lisäksi olemassa liiketoiminnan jakamismalli, joka voi olla liiketoimintamahdollisuus niille, jotka ovat kiinnostuneita terveydestä ja haluavat pitää Happy Health Center omalla alueellaan. Tämä on mahtavaa!

 

Nyt meillä on jo joitain ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita erilaisista terveyttä koskevista asioista ja ottaneet meihin yhteyttä aiemmin, joten nyt, kun meillä on enemmän tietoa, seuraamme heitä enemmän; joten jos lähetit meille sähköpostia aiemmin, pidä silmällä tiimin viestiä. Ja kaikille muille, jotka ovat kiinnostuneita, lähetämme ehdottomasti lisää päivityksiä. Jos haluat olla ensimmäisten joukossa tässä, voit lähettää tietoja tiimille sähköpostitse osoitteeseen:

Happyhealth[at]safezone[dot]info

 

Joten tämä on erittäin siistiä ja erittäin jännittävää olla tässä vaiheessa. Myöhemmin tässä kuussa jaamme lisää yksityiskohtia, kun avajaisten aika lähestyy, pidä silmällä sitä.

 

 

Tapahtuu myös yrityksille lokakuussa ... meillä on joitain päivityksiä yritysjäsenillemme, PerNumPay-sovellus yrityksille julkaistaan. Siinä on tällä hetkellä joitain päivityksiä. Jos käytät sitä tällä hetkellä, nykyinen versio toimii hyvin, kaikki on hyvin, lisäämme joitain lisätoimintoja ja päivityksiä sen parantamiseksi. Se on upeaa, ja se päivitetään myöhemmin tässä kuussa.

 

 

Joitakin päivityksiä sinulle TwnklEstate-sivustossa. Jos olet aiemmin varannut kiinteistön Ugandassa, Smart-sopimus on peruutettu ja palautettu. Globaalin pandemian takia pankki peruutti sen ja matkarajoitusten ja muiden haasteiden vuoksi ei ollut mahdollista neuvotella uudelleen, joten kauppa on peruutettu ja palautettu; näet päivitykset PerNum Walletissa, jos olit mukana.

 

Hyvä uutinen on, että olemme edelleen yhteydessä kiinteistön omistajaan, joten on mahdollista, että kiinteistö listataan myöhemmin uudelleen TwnklEstate-sivustoon. Se vaatii enemmän aikaa, monimutkaisuutta, joten se tarvitsee lisäaikaa, onko sopimukseen vielä päästy. Pidämme kaikki ajan tasalla, kun meillä on päivityksiä.

 

Olemme tietoisia myös monista muista älykkäistä sopimuksista ja päivityksistä, joita tarvitaan sivustoissa TwnklEstate, TwnklShop ja TwnklCars; tiimi työskentelee niiden parissa, ja kun meillä on lisää päivityksiä saatavana, ne saattavat olla kauempana kuin vain lokakuussa, joten ole tietoinen siitä.

 

 

Ja lopuksi nopea muistutus, TwnklSoccer palaa taas peleihin 10. lokakuuta, silloin jalkapallo joukkueet pelaavat pelejä ... pidä silmällä TwnklSocceriin noin viikkoa aiemmin julkaistuja pelejä. Huomaa myös, että tämä seuraava pelikierros alkaa 10. lokakuuta, tällä kierroksella on paljon pelejä, kuten noin 20 peliä, joten ole tietoinen siitä, jotta et menetä yhtään peliä.

(Pelit julkaistaan nyt tämän jälkikirjoituksen lähettämisen jälkeen, joten siirry TwnklSocceriin tekemään valintasi ennen 10. lokakuuta 2020.)

https://twnkl.soccer/

 

Ja kyllä, kun viimeisten TwnklSoccer-pelien palkinnot ovat valmiita haettavaksi, meillä on ilmoitus WazzUb:ssä, joten pidä silmällä myös sitä, että tiimi työskentelee sen kanssa niin nopeasti kuin pystyy.

 

 

ÄÄNESTYS TULOKSET::

Teimme suoran kyselyn webinaarin aikana ja kysyimme: "Tykkäätkö PRO or NO:sta?"

 

93% vastaavista webinaarin osallistujista äänesti PRO: ksi, he tykkäävät PRO or NO!

6% vastaavista webinaarin osallistujista äänesti NO, he eivät pidä PRO or NO!

 

Mikä on täysin siistiä! Nyt teimme päätöksen PRO or NO! että ainakin jotkut ihmiset ajattelevat olevansa koomikoita, joten ehkä jotkut näistä 6 prosentista ovat koomikoita, ja ehkä he eivät vain pidä siitä; se on hienoa, se on kaikki hyvää. Meidän ei tarvitse olla samaa mieltä koko ajan. Se on hienoa mitä teemme täällä ja elämässä yleensä. Meidän ei tarvitse olla samaa mieltä koko ajan, on hyvä olla eri mieltä. (Elämä olisi melko tylsää, jos olisimme kaikki samaa mieltä koko ajan.) Se on osa tapaa, jolla löydämme ratkaisut haasteisiimme selvittämällä kunnioittavasti, mistä olemme eri mieltä, ja etsimällä yhteistä kantaa erimielisyyksiimme. Joten tämä on täysin siistiä, olemme erittäin innoissamme nähdessämme kaikkien nauttivan puhtaasta keskustelusta PRO or NO! verkkosivustolla.

 

Joten tässä olivat jännittävät uutiset lokakuussa 2020. Toivomme, että kaikki ovat yhtä innoissaan kuin me! Kiitos kaikille liittymisestäsi, Waaazzzuuubbbbb, ja kaikkea hyvää kaikille!

 

 

Menestyksesi mielessä,

Cate Kozikowski ja

WAZZUB-tukitiimi

 

***

 

Lisäinfoa avustajilta:

 

Tarvitsetko apua? Käytä kätevää SUPPORT kuusikulmiota SafeZone:ssa.

https://www.safe.zone

 

Kaikki Unicorn Network:in webinaarit voit lukea:

Kirjaudu lukeaksesi recapit ja rekisteröidy webinaareihin täällä: https://www.safe.zone (WEBINARS kuusikolmio)

 

Kaikki Rainbow Currency:n webinaarit voit lukea:

Kirjaudu lukeaksesi recapit ja rekisteröidy webinaareihin täällä:

https://www.rainbowcurrency.com (WEBINARS RECAPS nappi päämenussa)

 

Muistakaa tarkistaa SafeZone Radio show, huom: UUSI AIKA!

Suorana joka torstai klo 11-12 a.m. USA Pacific aikaa (klo 21-22 Suomen aikaa). Kuunnelkaa suorana ja tarkistakaa menneiden showden äänitykset osoitteesta: https://www.safe.zone (RADIO SHOWS kuusikulmiosta)

 

***

 

Muistakaa että alkaen 20pv maaliskuuta 2019 Unicorn Network on päivittämässä sosiaallisen median käytäntöjä. Jäsenten päivitykset tullaan postaamaan WazzUb.com sivuille (https://wazzub.com) NEWS alueen alapuolelle, tarkistakaa sieltä jäsenten päivitykset. Ulkopuoliset sosiaalisen median sivut ja ryhmät tullaan sulkemaan askel kerrallaan. Postaamme lisätietoa kun niitä on saatavilla. Kiitoksia.

 

***

 

Unicorn Network kolmansien osapuolten vastuuvapautus lauseke;

 

Unicorn Network käyttää kolmansien osapuolien nettisivuja ja sovelluksia markkinointiin, ja kysyy usein jäseniltä osallistumista näihin palveluihin tarkoituksena lisätä postauksia. Kuitenkin, jollei erityisesti ilmoiteta, Unicorn Network ei voi taata turvaa tai suojaa näissä palveluissa, ja jäsenet ovat tietoisia että kun he käyttävät näitä palveluita ymmärtävät ettei Unicorn Network ei vastaa vaikeuksista jotka johtuvat sivujen käytöstä.

 

***

 

 ** Muistutus kaikille jäsenille: ** Meillä on tiukka anti-spam politiikka. Olkaa ammattimaisia, kun jaatte linkkejä mistään tarjouksesta. On tiedossa, että jotkut jäsenet postaavat heidän linkkejään toisille ja ryhmille Facebook:issa. ** Tämä on roskapostia (Spam) ** Sinun ei pidä postata sinun linkkiä millekään sivulle tai ryhmälle ennenkuin sivusto tai ryhmä erityisesti sallii mahdollisuuksien jakamisen. Sinun ei pidä postata linkkiä yhdellekään henkilölle missään sosiaalisenmedian sivuilla ennenkuin he antavat sinulle luvan tehdä niin. Ole kunnioittava ja ammattimainen. Kiitoksia.

 

***

 

Jäsenten kutsunta ohjeet

 

*** Hyvät jäsenet,

Meidän Rainbow Currency on innostava mahdollisuus kaikille jäsenille ja tulevaisuudessa kaupoille ja taloudellisille siirroille.

 

Me tiedämme, että jokainen on hyvin innoistunut ja hyvin innokas ja kekseliäs promoamaan meidän Rainbow Currency:ä ja tämä on vain kerran elämässä oleva tilaisuus.

 

Kuten aina me haluamme pitää yhtiön maineen ja tietenkin sinun kun promoat. Muutama asiaa on pidettävä mielessä:

 

A. Milloin tahansa käännät mitään tietoa, brandin nimi on oltava englanniksi. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone, jne., täytyy olla englanniksi.

 

B. Aina käytä täydellistä tietoa, käyttäen yhtiön sivuja tietojen tarkasteluun. Älä johda harhaan, tekemällä villejä arvauksia tai muuttamalla minkään asian merkitystä. Jos et ole varma mitä, jokin asia merkitsee, pyydä selvennystä.

 

C. Varmista paikalliset ja kansainväliset anti-spam säännöt koskien emailia. Jos käytät emaileja, sinun on oltava varma, että ne joille lähetät emailin ovat hyväksyneet sen, että voit lähettää heille. Jos emailaat ystäville/perheellesi kunnioita heidän toiveitaan jos he pyytävät että et lähetä enää näitä tarjouksia.

 

D. Älä koskaan käytä Mailaxy:ä mihinkään markkinointiin. Se on tarkoitettu vain sinun henkilökohtaiseen käyttöösi. Tili voidaan sulkea, jos me joudumme mustalle listalle, jos jäsenet käyttävät Mailaxy:ä markkinointiin ja tulemme merkityksi roskapostaajaksi.

 

E. Sosiaalisissa medioissa kuten Facebook, Twitter, etc., seuraa aina heidän sääntöjään.

 

* Älä koskaan postaa linkkiäsi tai promoa profiili sivuasi toisella jäsenelle. Jos postaat oman profiilisi näille, jotka seuraavat sinua, he näkevät postisi.

 

* Älä koskaan vastaa, jollekin toiselle postaamalla tai kommentoimalla linkkiä tai promoa.

 

* Jos kuulut ryhmiin, jotka sallivat markkinointi postaukset, ja siellä on useita, pidä huoli että noudatat heidän sääntöjään ja etkä myöskään postaa sinne jatkusvasti. Tarkkaile mitä toiset tekevät ryhmässä. Jos siellä ryhmässä on useita satoja tai tuhansia aktiivisia henkilöitä ja vain yksi henkilö postaa samaa asiaa viiden minuutin välein tai joka tunti älä tee samoin vaikka tuo yksi tekeekin niin. Tee sitä mitä ryhmässä on totuttu tekemään.

 

F. Älä jatkuvasti merkitse henkilöä postissasi. Tämän toiminnon tarkoitus on merkitä henkilö, joka voi olla kuvassa, tai merkitä joku joka tarvitsee  huomiota postauksesta, koska se on olennaista heille.

 

G. Älä lisää henkilöitä ryhmään ilman heidän lupaansa. Tätä tapahtuu minulle koko ajan ja se on hyvin harmillista. Voit lähettää kutsuja ja tämä antaa henkilölle mahdollisuuden liittyä, olla välittämättä tai yksinkertaisesti poistaa pyynnön.

 

H. Monet jäsenet ovat postanneet markkinointi materiaalia, jota voi käyttää ja jakaa, grafiikkaa ja videoita joita voi jakaa, ja ideoita paremmasta merkkinointi taktiikasta. Pidä aina mielessä että kannattaa personalisoida asioita, joita käytät ja pidä huoli että tiedot ovat oikeita ja tarkkoja. Jos näet jotakin, josta pidät jota ei ole tarkoitettu jaettavaksi tai käytettäväksi, ota aina yhteyttä materiaalin omistajaan ja kysy lupaa ennenkuin teet mitään.

 

I. Jos teet oman nettisivun, ryhmän, blogin, jne., noudata sivuston sääntöjä. Pidä huoli, että mukaudut meidän yhteistyökumppani ohjeisiin sosiaalisessa mediassa ja internet aktiivisuudessa. Voit nähdä ne täällä: https://drive.google.com/open?

id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

End***

 

***

 

Koska meidän nettisivut ovat osana wordlwide web:iä (www), pääsy voi olla saatavilla muista maista. Me olemme iloisia voidessa tehdä sisältöä, ohjelmia, tuotteita, ja/tai palveluita saataville ihmisille missä maassa tahansa, jossa se on laillista. Emmekä ole tällä hetkellä tietoisia mistään maasta, joka estäisi tämän tyyppisen tiedon, eikä nimenomaisesti tietoja, joita me hankimme, me emme tee esitystä että materiaalit nettisivuille ovat täsmällisiä tai laillisia käytettäväksi missään USA:n ulkopuolella. Lait koskien sisältöä, ohjelmia, tuotteita, ja/tai palveluita internetin kautta voivat olla erilaisia muissa maissa. Jos sinulle on pääsy meidän nettisivuille USA:n ulkopuolelta, sinä ja vain sinä yksin olet vastuussa määräyksistä kaikista laista alueellasi. Pääsy nettisivuille on kiellettyä niissä maissa joissa sisällöt arvellaan laittomiksi, tai missä ne ovat vastakkain lainsäädännön kanssa.

 

***

 

Ansioiden vastuuvapautuslauseke: Kaikki toimet on tehty esitelläksemme projektin mahdollisimman tarkasti. Mitään esimerkkiä tuloksista ei voi tulkita lupauksena tai takuuna ansioista. Onnistumisesi saada tuloksia kotisivuilta rippuu ajasta jonka omistat projektille, tietämyksestäsi ja muista markkinointi taidoista. Koska nämä tekijät ovat erilaisia eri yksilöillä, me emme voit taata mitään määrättyä tulosta. Emmekä ole vastuussa tekemisistäsi. Materiaalit jotka löytyvät kotisivuiltamme voivat sisältää tietoa jotka sisältävät tai perustuvat tuleviin ilmoituksiin. Tulevaisuuteen katsovat ilmoitukset antavat arvioita tai ennakko arvioita tulevista tapahtumista. Voit tunnistaa nämä ilmoitukset sillä toteamuksella että ne eivät kerro suoraan historiasta tai tämänhetkisestä tiedosta. Ne käyttävät sanoja kuten “anticipate=aavistaa”, “estimate=arvioida”, “except=paitsi”, “project=projekti”, “intend=pyrkiä”, “plan=suunnitella”, “believe=luottaa”, ja muita sanoja ja termejä samaa tarkoittaen potentiaalista tulosta tai ansioita.

 

Copyright © 2011-2020 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Kaikki oikeudet pidätetään.