Rekapitulace Webináře Unicorn Network
14.září 2020
Prezentuje: Cate Kozikowski


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc, a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy/ překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání. Rozhodnutí o koupi digitálních Fractional Owner Rights (F.O.R.) musí vždy vycházet pouze z informací uvedených na webové stránce a žádná z informací sdílených v žádném webináři není pro společnost právně závazná, pouze obsah přímo na webových stránkách společnosti TwnklEstate je právně závazný.

 

Témata k diskusi:

1. Aktualizace vstupní / výstupní brány mostu kryptoměny

2. Aktualizace švýcarské strategie správy aktiv

3. Nový PRO or NO! platforma oznámena

 

Waaazzzzuuubbb Unicorn Family!

 

Dnes máme několik velmi vzrušujících zpráv o které se můžeme podělit se všemi, ale nejprve si promluvme o několika dalších aktualizacích.

 

Na posledním webináři jsme se podělili o několik velmi vzrušujících zpráv a každý se ptal na spoustu otázek a snažil se na věci přijít ... takže chci říct pár slov:

 

Konkrétně hovoříme o speciální přemosťovací minci a pochopíme několik klíčových věcí:

 

Název mince není „speciální přemosťovací mince“. Samotná mince ve světě BTC ve skutečnosti již existuje několik let. Nejde o minci, se kterou jsme byli zapojeni, nemáme nad ní žádnou kontrolu a jediné, co jsme udělali (my jako Unicorn Network), je vybrat tuto minci z konkrétního důvodu - být tím mostem mezi světem BTC a YEM svět. Bude to jediná mince, kterou bude možné použít jako tento most.

 

Pokud se snažíte uhodnout, co je název mince, máte v zásadě šanci uhádnout 1 ze 7 000+ (právě teď je na trhu více než 7 000 mincí). Přestaňte se o to snažit!  Můžete si být jisti, že bude oznámeno, až bude k dispozici. Vše je v přípravě, takže se nemusíte bát.

 

Pochopte, že svět BTC je opakem světa YEM. A nechceme žádnou kontrolu nad touto mincí, ani nic podobného, ​​protože je to opak toho, co děláme s naším YEM a celou ekonomikou, kterou jsme vytvořili v SafeZone a zejména se soukromým blockchainem YEMCHAIN. SafeZone je o soukromí, bezpečnosti a kvalitě, zatímco svět BTC je široce otevřený. Jak jsme řekli od začátku, svět BTC je jako divoký-divoký západ.

 

Tato můstková mince bude tedy pro použití zcela volitelná. Budete jej moci použít jako výstupní bránu z našeho YEMCHAINU k převodu části vašeho YEM, nebo jako vstupní bránu do našeho YEMCHAINU k nákupu YEM za světové kryptoměny BTC.

 

Další věcí, o které chci mluvit, je švýcarská správa aktiv, o které jsme hovořili také na posledním webináři. Toto je také třetí strana, stejně jako překlenovací mince. Pokud jde o švýcarskou strategii správy aktiv, informace, které jsou nyní k dispozici, jsou na webu ( http://swissdigitalfunds.com/ ) a jsou v posledním rekapitulaci webináře od 31. srpna. To jsou informace, které máme nyní. Můžete si být jisti, že jakmile budou k dispozici další informace, budou zveřejněny na webových stránkách a jsem si jista, že je oznámíme.

 

Oznamujeme všechny aktualizace ve Wazzubu v oblasti Oznámení. Pokud tedy chcete vědět, co je nejnovější z SafeZone a Unicorn Network, věnujte pozornost této oblasti Oznámení ve Wazzubu. Pokud tam něco nevidíte a my o tom neplánujeme webinář, znamená to, že jakmile budou k dispozici další informace, budeme je sdílet se všemi.

 

Dnes máme několik velmi vzrušujících zpráv, o které se můžeme podělit. S dnešním společenským distancováním teď příliš nechodíme na večírky, ale pamatujte si zpět, když byste šli na večírky a setkání a měli byste rozhovory s lidmi, kteří říkají to či ono, někteří lidé souhlasí s vašimi výroky ostatní lidé by nesouhlasili. To je zábava na konverzaci, učení se názorům ostatních lidí a nemusíte stále souhlasit. Ve skutečnosti se tak někdy najde nejlepší řešení, je to, když najdete společnou řeč mezi 2 úhly pohledu.

V dnešní době internetu se ráda podělím o to, že můžeme vést vlastní rozhovory na nejrůznější témata, od obchodu přes ekonomiku, finance, zdraví, lidi, politiku, náboženství, vědu, sport, technologie a navíc se zcela novou platformou nazvanou „PRO or NO!“ který se spouští velmi brzy!

 

 

 

Na obrázku výše vidíte malý náhled toho, jak to bude vypadat. Jak vidíte, existuje celá řada témat, jako jsou ta, která jsem právě zmínil. A je tu uvítací text:

 

Vítejte v PRO or NO!

 

Vítejte v PRO or NO ! To je místo pro uctivou svobodu projevu na internetu. Podělte se o svůj názor na jakékoli téma, pokud to nebude klam, podvod, nenávist, násilí, drogy, trestné činy, pornografie nebo neúcta. PRO or NO! je ideálním místem pro prohlášení a moudrosti obou stran najednou, abyste si vytvořili vlastní názor. Od sportu po politiku, náboženství, vědu, rodinu, technologie, životní styl a mnoho dalšího lze na PRO or NO! vyjádřit mnoha hledisky. Možná při pohledu na obě strany najdeme všichni společné důvody, abychom vytvořili perfektní řešení pro lepší svět pro všechny a zároveň se pobavili.

 

PRO or NO! je jedinečný druh platformy, kde je podporována ZDVOŘILÁ svoboda projevu a náš přístup k ochraně soukromí již od návrhu existuje hned od začátku. Co tím myslím?

 

 

PRO or NO! je za to, že děláte prohlášení a sledujete, kolik lidí souhlasí (PRO) nebo nesouhlasí (NE). Ke každému prohlášení můžete hlasovat a přidávat komentáře, abyste mohli sdílet svůj vlastní názor. S naším přístupem k ochraně soukromí již od návrhu máte při vytváření prohlášení 3 možnosti: můžete vytvořit příspěvek, který bude sdílet vaše celé jméno, pouze vaše PerNum nebo ho můžete vytvořit jako anonymní. Uvědomte si však, že to, že jste si vybrali Anonymous, NEZNAMENÁ,  PRO or NO! Správce neví, kdo jste (nezapomeňte se tedy řídit pravidly), znamená to, že veřejnost neví, kdo učinil prohlášení.

 

Existuje několik pravidel, která musíte pro tuto platformu znát. Jak jsem řekla, tato platforma je o respektujícím svobodném projevu a čisté komunikaci.

 

Stejně jako na WazzUb existuje nulová tolerance ke klamům, podvodům, nenávisti, násilí, drogám, zločinům, pornu (včetně sexualizace nezletilých) a neúctě. PRO or NO! Administrace (včetně moderátorů) odstraní jakýkoli příspěvek, který neodpovídá našim podmínkám nebo pravidlům, a to kdykoli, bez předchozího upozornění. Narušitelé budou dočasně zakázáni a opakovaným narušitelům bude trvale zakázán PRO or NO !. Pro ty, kdo porušují, je první zákaz na 1 týden (změněn z 24-48 hodin dříve, jako tomu bylo ve Wazzubu), druhý zákaz je na 30 dní a třetí zákaz je navždy.

 

Používáme stejný tříkrokový systém, jaký používáme ve WazzUb, s výjimkou malé změny v době prvního zákazu, která dnes také vstoupí v platnost na WazzUb.com. Než něco zveřejníte, nezapomeňte si přečíst pravidla v plném rozsahu. Stejný systém platí jak na WazzUb, tak nyní na PRO or NO! a projdeme několik konkrétních věcí, které byste si měli být vědomi na PRO or NO! dnes.

Uctivá svoboda projevu znamená, že nemůžete lidi znevažovat, vaše prohlášení musí být uctivá, zvláště pokud s něčím nesouhlasíte. (Pamatujte, že pokud máte v souvislosti s něčím v naší síti problém, promluvte si s podporou SafeZone Support prostřednictvím šestiúhelníku SUPPORT v Safe.Zone a požádejte o pomoc, nekontaktujte naši síť, partnery, přidružené společnosti nebo jiné členy.)

 

Vaše prohlášení musí být původním obsahem. Nelze kopírovat / vkládat z jiných webů a zdrojů a také nemůžete zahrnout odkazy / adresy, hashtagy nebo emodži. Tato platforma je o čisté komunikaci, stejně jako analogie s účastí na večírku; když jste na večírku a mluvíte s někým, nedáte mu odkaz, mluvíte, děláte prohlášení, souhlasíte nebo nesouhlasíte s výroky ostatních a komunikujete svými slovy, co si myslíte o daném tématu. Totéž platí pro PRO or NO! pamatujte na to.

 

Pamatujte na 8 základních hodnot Unicorn Network (respekt, soukromí, bezpečnost, kvalita, výhody, vliv, rodina a charita) a udržujte své příspěvky v souladu s tím.

 

Bavte se tedy a podívejme se, co si svět opravdu myslí!

 

Myslíte si, že Donald Trump je nejlepší prezident USA nebo nejhorší? Udělejte prohlášení a podívejte se, kdo s vámi souhlasí nebo nesouhlasí a proč.

 

Myslíte si, že déšť je lepší než sluneční svit? Udělejte prohlášení a podívejte se, co si myslí ostatní.

 

Myslíte si, že kola jsou lepší než auta? Udělejte prohlášení a podívejte se, kolik lidí si myslí totéž nebo nesouhlasí.

 

 

Jak vidíte na obrázku výše, existuje již několik prohlášení:

 

- PRO or NO! je nejlepší způsob, jak diskutovat o všech druzích témat.

- Jóga buduje flexibilitu a je dobrým cvičením.

- Oceány jsou na tom lépe, když v nich žijí ryby a divoká zvěř.

- Bayern Mnichov je nejlepší fotbalový klub na světě.

 

Tak co si myslíte? Souhlasíte nebo nesouhlasíte.

Jak vidíte, existují velmi skvělé věci, o kterých můžeme mluvit na PRO or NO!.

 

Nyní, pokud chcete hlasovat o prohlášení a zvolit PRO or NO, budete muset kliknout na modré tlačítko “read more”. Když to uděláte, uvidíte například prohlášení s Bayernem Mnichov:

 

 

Toto je jen maketa, takže čísla, která zde vidíte jako hlasy, jsou pouze příklady. Zde tedy hlasujete PRO or NO a poté budete dotázáni, zda chcete učinit komentář. Pokud nechcete, nemusíte dělat žádné komentáře. Pokud uděláte komentář, zobrazí se na straně, pro kterou jste hlasovali. Pokud jste hlasovali NO, zobrazí se tam komentář. Nebo pokud jste hlasovali PRO, zobrazí se tam váš komentář.

 

A pokud se rozhodnete učinit komentář, nechte to počítat. Řekněte, proč souhlasíte nebo proč nesouhlasíte, vysvětlete sami sebe. Samozřejmě budou existovat omezení pro zveřejňování jednoslovných komentářů jako „ano“ nebo „souhlasím“ nebo něco podobného. Pokud pouze souhlasíte nebo nesouhlasíte, stačí hlasovat. Komentáře jsou k dispozici, pokud byste chtěli více vysvětlit.

 

Dole na obrázku můžete vidět „Vytvořeno….“, Takže v závislosti na tom, co si autor tvrzení vybral, to bude jejich celé jméno, jejich PerNum nebo řekne Anonimus. A pak se zobrazí, kdy byl zveřejněn a v jaké kategorii.

 

 

Takže pokud jste ten, kdo dělá prohlášení, tady je, jak to bude vypadat, když ho začnete vytvářet (obrázek výše):

 

Na začátku musíte vytvořit název. Poté zadáte celé znění vašeho prohlášení. Potom vyberete kategorii, do které se vejde, a poté vyberete, jak chcete, aby se vaše identita zobrazovala.

 

Na konci vyberete svůj jazyk. To je skvělé, protože můžete psát v jakémkoli jazyce, který chcete, nemusí to být pouze angličtina. Ale samozřejmě musíte dodržovat pravidla bez ohledu na to, jakým jazykem mluvíte. Bude to zkontrolováno, takže hrajte podle pravidel.

 

Když tedy zveřejníte svůj výpis, zobrazí se na PRO or NE! na platformě.

 

 

Nyní byste měli vědět, že s touto platformou lze dělat mnoho věcí. Není to jen pro konverzaci, což je samozřejmě primárním účelem, ale také existuje několik dalších velmi zajímavých věcí o této platformě.

 

Velmi zajímavé je, že budete moci použít přímé odkazy na jakékoli prohlášení jako svůj osobní Reflink a pozvat ostatní do naší sítě, i když jste toto prohlášení osobně neudělali.

 

To je opravdu super a otevírá to možnosti na tolika úrovních všem po celém světě.

 

Řekněme například, že existuje prohlášení o PRO or NO! který uvádí: „Bayern Mnichov je nejlepší fotbalový klub na světě!“ Můžete zveřejnit příspěvek na jakékoli jiné sociální síti, vytvořit leták nebo jakýmkoli způsobem jej sdílet a jednoduše říct něco jako ... „Bayern Mnichov je nejlepší fotbalový klub na světě! Je to pravda? Co myslíš?" … A pošlete odkaz na výpis se zahrnutým PerNum. Pak, když přijdou noví lidé a zkontrolují to, když se připojí, jsou automaticky pozváni vámi a připojí se k vašim generacím Unicorn Network Family. To je fantastické!

 

Pokud to nestačilo, jste také odměněni za účast na PRO or NO! s YEM zdarma! Naše tajné algoritmy vás odmění, když uděláte prohlášení, když budete hlasovat a když zveřejníte komentáře k prohlášení.

 

Když uděláte prohlášení, je to 0,1 ZDARMA YEM.

Když přidáte komentář, je to 0,01 ZDARMA YEM.

A když budete hlasovat, je to 0,001 ZDARMA YEM (1 Dan).

 

Když mluvíme o několika změnách, které se dějí jinde, ve Wazzubu máme odměnu za důkaz aktivity, když tam děláte komentáře. Vzhledem k rostoucí hodnotě YEM se tato částka bude měnit a bude stejná jako u PRO nebo NO! na 0,01 zdarma YEM.

 

Takže je to naprosto úžasné a wow, přichází vaše mysl s jedinečnými způsoby, jak můžete pozvat ostatní, a různými výroky, které chcete udělat, abyste viděli, co si ostatní myslí? Vím, že to tak je a to je pro nás všechny super vzrušující!

 

Ještě jedna věc, samozřejmě budeme hledat další členy týmu, kteří budou moderovat PRO or NE !, takže pokud se chcete do tohoto týmu přidat, jednoduše nám pošlete e-mail na tým [at] safezone.info a dejte nám vědět váš zájem (uveďte prosím také vaše PerNum a jazyky) a tým vás bude kontaktovat.

Jak můžeme říct, s touto platformou existuje mnoho dalších možností pro celou řadu věcí. Takže pokud jsou novináři, kteří by rádi publikovali své články na PRO or NO !, budeme mít příležitost pro tyto profesionály, vydělat si na tvorbě obsahu nějaké peníze. Tvůrci profesionálního obsahu tedy budou mít příležitost vydělat peníze na svém obsahu, vytvořeném na PRO or NO !, což je fantastické! To není v tuto chvíli k dispozici, ale až to bude k dispozici, budeme všechny informovat.

 

Tato PRO or NO! platforma je nyní spuštěna ve verzi Beta Launch! Podívejte se na to hned. Oficiální oznámení a aktualizace budeme mít zveřejněny na WazzUb.com v oblasti Oznámení.

https://PROorNO.com/

 

Děkuji vám všem, že jste tu dnes s námi. Vše nejlepší! Wazzuuuuubbbbb! A uvidíme se příště!

 

S ohledem na váš úspěch

Cate Kozikowski a

Váš tým podpory WAZZUB

 

                                          

 

***

 

Potřebujete pomoc? Použijte praktický šestiúhelník SUPPORT v SafeZone.

https://www.safe.zone

 

Pro všechny Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde: https://www.safe.zone (WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o webináři Rainbow Currency:

Přečtěte si  rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com (tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show také!

Vysílání probíhá každý čtvrtek od 11 do 12 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé přehlídky: https://www.safe.zone (šestiúhelník RADIO SHOWS)

 

***

 

 

Vezměte prosím na vědomí,20. března 2019 Unicorn Network aktualizuje svou politiku sociálních médií. Aktualizace členům budou zveřejněny na webu WazzUb.com pod oblastí NOVINKY. Externí stránky sociálních sítí a skupiny budou krok za krokem zavírány. Další aktualizace zveřejníme, jak bude k dispozici.

 

                                     

***

 

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network.

 

***

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové posílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookové skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby, na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolí. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

 

***

 

Pokyny pro pozvání členů

Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

 https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh  

 

                                         ***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy.

 

                                          ***

 

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

 

Copyright © 2011-2020 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Všechna práva vyhrazena.