Rekapitulace Webináře Unicorn Network
31. srpna 2020
Prezentuje: Cate Kozikowski


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc., a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy/ překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání. Rozhodnutí o koupi digitálních Fractional Owner Rights (F.O.R.) musí vždy vycházet pouze z informací uvedených na webové stránce a žádná z informací sdílených v žádném webináři není pro společnost právně závazná, pouze obsah přímo na webových stránkách společnosti TwnklEstate je právně závazný.

 

Témata k diskusi:

1. Byla oznámena nová švýcarská strategie správy aktiv

2. Diskutována změna názvu YEMCHAIN

3. Byla oznámena nová vstupní / výstupní brána pro kryptoměnu

 

 

Vážená rodina Unicorn,

 

Páni, máme dnes několik vzrušujících aktualizací, o které se můžeme podělit se všemi!

 

Jak všichni víte, naše týmy tvrdě pracují a vytvářejí nové příležitosti a způsoby, jak utratit náš YEM a dnes máme 2 velmi vzrušující novinky. Oznamujeme, že budou spuštěny velmi brzy. Než začnou fungovat, chtěli jsme se s každým podělit o nějaké informace, abyste věděli co se děje, až bude tento vývoj v nadcházejících dnech spuštěn.

 

Jak jsem již zmínila, tyto aktualizace se týkají naší Rainbow Currency (YEM = Your Everyday Money) a konkrétně vám poskytnou ještě více možností, jak můžete tuto měnu používat!

 

Než se do všeho pustím, jen krátké zřeknutí se odpovědnosti: samozřejmě víte, že nejsem finanční, daňový ani právní expert, takže se rozhodujte rozhodně se svými odborníky.

 

První velmi vzrušující vývoj souvisí s místem, kde můžete umístit svoje YEM a získat výhody.

Jak každý ví, máme náš Proof of Stake (POS), kde můžete obdržet YEM jednoduše vložením YEM do peněženky Proof of Stake. Každý měsíc ti, kteří se účastní, samozřejmě dostanou podíl YEMCHAIN v YEM.

 

A co kdyby existoval jiný způsob, kde můžete těžit jednoduše vložením svého YEM do speciální peněženky? No, jsem hrdá a nadšená, že mohu oznámit, že máme právě takovou výhodu pro všechny držitele YEM, kteří se brzy objeví!

 

Právě jsme podepsali dohodu se švýcarskou firmou pro správu aktiv, kde držitelé YEM mohou uložit YEM do speciální peněženky a vybírat výhody v USD, které lze převést na jakoukoli jinou fiat měnu !!!

 

 

To je správně! Nyní budete mít 2 možnosti, kde můžete být odměněni pouhým vložením YEM do speciální peněženky.

 

V čem je tedy háček?

Nic! Váš YEM zůstává váš vlastní, a pokud si chcete svůj YEM vybrat, můžete. Samozřejmě, pokud si vyberete svůj YEM, neměli byste nárok na získání žádných výhod a za předčasný výběr mohou být poplatky.

 

K čemu se tedy tento YEM používá?

Jak všichni víme, globální pandemie pustošila podniky po celém světě a zoufale potřebují aktiva, která by zvýšila jejich obchodní hodnotu. Tato švýcarská společnost pro správu aktiv bude těmto společnostem v zásadě půjčovat YEM za hodnotu, kterou jim aktivum přináší, a podniky platí úroky v USD nebo jiné fiat měně a vy jako držitel YEM se na podílíte na ziscích.

 

Je to tak jednoduché!

Pochopte, že k tomu existuje několik nuancí, ale je velmi snadné je pochopit.

Začněme příkladem. Vím, že někteří z vás jsou YEM multimilionáři. Vezměme si příklad, kdybyste vložili 10 milionů YEM, což je dnes hodnota přibližně 10 milionů USD. Roční návratnost investice by mohla být něco jako polovina procenta (1/2 z 1%) hodnoty USD, což by bylo 50 000 USD ročně.

 

Jelikož se jedná o zcela nový obchodní model, očekávejte až 1 rok, než budou vyplaceny první dávky, a s největší pravděpodobností si budete moci vybrat, zda chcete dostávat výplatu měsíčně, čtvrtletně nebo ročně. Během této doby budete dostávat zprávy o pokroku a milnících.

 

Přesto i kdyby potřebovali rok, například při vkladu 10 milionů YEM s přibližnou hodnotou 10 milionů USD a půlprocentní návratností investic (ROI), bylo by to asi 4 000 USD za měsíc. Takže 4000 USD za měsíc krát 12 měsíců, se rovná 48 000 USD, protože pomáháme těmto podnikům po celém světě překonat tyto šílené výzvy, které kvůli této globální pandemii všichni zažíváme. Pomáháte tedy globální komunitě i sobě současně. To je naprosto fantastické!

 

Vytvořte si vlastní výpočet, kolik jste zaplatili za svých 10 milionů YEM, což vám poskytne skutečnou hodnotu pro vás. Takže v závislosti na vaší osobní situaci je to fantastický způsob, jak mít nějaké možnosti pro sebe.

 

Jak jsem již zmínila, nyní máte 2 možnosti, tuto švýcarskou strategii správy aktiv a Proof of Stake (POS). Budete se tedy muset rozhodnout, která strategie je pro vás nejlepší. Hlavní rozdíl spočívá v tom, že Proof of Stake vyplácí výhody v YEM a švýcarská strategie správy aktiv vyplácí výhody v USD. Ať se rozhodnete jakkoli, záleží jen na vás a pak se zcela dobrovolně zúčastníte.

 

Kromě toho, stejně jako u POS, když stoupne hodnota YEM, budete mít ještě větší užitek, protože YEM je stále váš.

 

Uvědomte si také, že na jednoho člena (na každý účet) budou existovat určitá omezení, aby se mohl účastnit každý, kdo chce. A bude to stejný minimální vklad jako v PoS, což je 100 000 YEM.

Poznámka od podpory: Aktuality!

První krok pro každého, kdo se chce účastnit této švýcarské strategie správy aktiv, je nyní k dispozici!

 

Funguje to takto pro ty, kteří se chtějí zúčastnit:

 

V prvním kroku navštívíte speciální web (obrázek nahoře, odkaz níže) a přihlásíte se pomocí svého PerNum a zadáte, kolik YEM uvažujete o účasti ve strategii. Uvědomte si, že v tuto chvíli jde o nezávaznou rezervaci a z vašeho účtu nebude shromažďován ani přenášen žádný YEM.

 

NEPŘESUNUJTE ŽÁDNÝ YEM, JAKO DŮKAZ O VKLADU (POS) PŘED 15. ZÁŘÍM 2020, NEBO ZTRATÍTE ZISKY, POKUD JEJ PŘESUNETE PŘED TÍMTO DATEM

 

Konečné rozhodnutí o potvrzení vaší účasti přijde později, někdy kolem 1. října 2020 a budete mít v té době také úplné podmínky a podrobnosti, abyste mohli učinit informované rozhodnutí.

 

Minimální účast bude 100 000 YEM, které musí být umístěny buď ve vaší peněžence PerNum, nebo v dokladu o podílu, aby bylo možné provést rezervaci.

 

Dosud nebude stanoven žádný maximální limit, protože tento rezervační proces pomůže určit tento limit na základě počtu lidí, kteří se chtějí zúčastnit.

 

Můžete se účastnit pouze jednou z PerNum.

 

Chcete-li provést rezervaci, navštivte:

http://swissdigitalfunds.com/

 

Pokud by to nebyla dost vzrušující zpráva, mám ještě jeden velmi skvělý vývoj, o který se s vámi mohu také podělit!

 

Jak byste měli všichni vědět, máme v naší síti mnoho různých vstupních bran, do kterých se lidé mohou připojit v závislosti na tom, jaký je jejich zájem, jako jsou PrizeMania, Pernum, SafeZone, WeShareSuccess a mnoho dalších.

 

A jak všichni víme, naše Rainbow Currency je na našem soukromém blockchainu, nyní známém jako YEMCHAIN. Pro ty, kteří toto oznámení zmeškali, chci nejprve říci velké: Všechno nejlepší k narozeninám TwnklChain a YEMCHAIN. Bylo to před 2 lety 21. srpna 2018, kdy jsme spustili náš TwnklChain a jak jsme s Rainbow Currency v průběhu let vyvíjeli změnu názvu obchodního symbolu na YEM, nyní se náš soukromý blockchain shoduje také s názvem YEMCHAIN. Funkce a vše zůstalo stejné, změnil se pouze název a web. Nyní tedy můžete přejít na www.yemchain.com

a zobrazit transakce a další podrobnosti blockchainu.

 

Někteří se možná zeptají: „OK, nyní, když se změnil název blockchainu, co ostatní projekty jako TwnklCars, TwnklEstate, TwnklShop atd. … Budou se měnit i ta jména? “ Ne, značka Twnkl je značka Unicorn Network pro různé projekty, které fungují s YEM (například v případě subcoinů, TEC, TSHC, TMC atd.), Takže se mění pouze název blockchainu z TwnklChain na YEMCHAIN.

Zpět na náš scénář vstupní brány ...

Vzhledem k tomu, že máme Rainbow Currency na soukromém blockchainu, mnoho lidí požádalo o způsob výměny YEM za BTC, ETH a mnoho dalších kryptoměn, avšak kvůli zvláštní bezpečnosti našeho soukromého blockchainu není přímá výměna povolena.

 

Proč máme dokonce soukromý blockchain?

Jak víme, svět BTC je o anonymitě a existuje mnoho dalších faktorů, které v mnoha ohledech způsobují problémy. To byla část toho, proč jsme se přestěhovali do soukromého blockchainu.

 

A když nemůžeme poskytnout přímý přístup pro náš soukromý blockchain do světa BTC, ráda se podělím o to, že bylo nalezeno řešení. Naše týmy se vždy zaměřují na řešení výzev, kterým čelíme, jsou v procesu vytváření zvláštního mostu mezi naším soukromým blockchainem (svět YEM) a veřejnými blockchainy světa BTC.

 

Velmi brzy přijde oznámení o světové kryptoměně BTC, kterou lze převést na / z YEM, a tato kryptoměna se zvláštním mostem je uvedena na vybraných světových burzách BTC, takže převod této kryptoměny se zvláštním mostem na jiné kryptoměny ve světě BTC bude velmi snadno proveditelné na mnoha různých místech po celém světě.

 

Co to znamená pro držitele YEM i držitele jiných kryptoměn než YEM?

 

Existuje několik věcí, které musíte pochopit, že konverze YEM na tento konkrétní most kryptoměn není obchod, ale je proveden za pevný přepočítací koeficient. Přeměna speciální mince na YEM proběhne za aktuální tržní cenu.

 

 

Most ze světa YEM do světa BTC a most ze světa BTC do světa YEM není stejný, zde se neobchoduje. Jeden vstupní bod ze světa BTC a jeden výstupní bod ze světa YEM budete mít na dvou samostatných místech.

 

Je v tom malý rozdíl, ale jde o to, že pro ty držitele YEM, kteří chtějí převést YEM na tuto jinou kryptoměnu, to budou schopni udělat, a pak použít tuto jinou kryptoměnu k nákupu věcí jako BTC, ETH, nebo cokoli jiného. A funguje to i naopak, ti, kteří mají BTC a další kryptoměny na veřejných blockchainech, si budou moci koupit tuto přemosťovací minci a převést ji na YEM. To se provede prostřednictvím vybraných míst. Dávejte tedy pozor, až budou tyto aktualizace aktivní.

 

Jedná se o speciální vstupní bránu pro ty v kryptoměnovém světě BTC, kteří chtějí utratit svou další kryptoměnu za získání YEM, a výstupní bránu pro držitele YEM, kteří chtějí získat jiné kryptoměny místo YEM.

 

Aby bylo jasno, stále nepodporujeme anonymní spekulativní obchodování ve světě BTC, stejně jako vždy vás posloucháme, někteří z vás požádali o tento typ funkce a Ta Dáá, tady to je.

 

Nyní je třeba si uvědomit jednu věc, jako současný držitel YEM je tento druh tak zvané výstupní brány opravdu jen možností. Rozhodně, pokud máte rádi sílu YEM a to, jak se věci vyvíjejí, nejlepší je si svůj YEM nechat. Jedná se tedy pouze o výstupní bránu pouze pro ty, kteří ji chtějí z jakéhokoli důvodu použít. Není to ale něco, na co by měli všichni držitelé YEM takřka spoléhat. Protože v rámci našeho soukromého blockchainu máme veškerou ochranu, jako je bezpečnost, zabezpečení a soukromí, a převodem vašeho YEM do této přemosťovací mince v podstatě opouštíte svět YEM a SafeZone. V tomto okamžiku je vše, co se rozhodnete udělat, 100% vaší odpovědnosti a vaší volby. Mějte to tedy na paměti.

Pro ty ve světě BTC (bez YEM) je to jediný způsob, jak mohou použít tyto veřejné blockchainové kryptoměny k nákupu YEM prostřednictvím této kryptoměny most-mince.

 

Jedná se tedy o most, který vytváříme mezi světem YEM a světem BTC. To všem otevírá věci ohromně a je to velmi vzrušující!

 

Jsem tak ráda, že máme tyto různé strategie a možnosti pro každého, protože to pomáhá usnadnit účast více lidí, jak chtějí. Nás všechny čekají vzrušující časy!

 

Vím, že mnoho z vás se zajímá, co přesně je tato další kryptoměna, kterou lze převést na a z YEM, a můžete si být jisti, že když bude vše k dispozici, sdílíme všechny podrobnosti; mezitím alespoň víte, že se to právě děje a budete na to připraveni, až vše bude k dispozici všem.

 

Očekává se, že bude spuštěno kolem 1. října 2020. Dávejte pozor na oznámení. Samozřejmě to oznámíme ve Wazzubu. Místo, kde můžete převést YEM na tuto speciální můstkovou minci, bude YEMEXCHANGE.

 

To jsou všechny aktualizace pro dnešek. Doufám, že každý budete mít skvělý zbytek dne, nebo noci a vše nejlepší! Waaaaazzzzzzzuzuuuuuubbbbb!

 

S ohledem na váš úspěch

Cate Kozikowski a

Váš tým podpory WAZZUB

 

                                             ***

 

Potřebujete pomoc? Použijte praktický šestiúhelník SUPPORT v SafeZone.

https://www.safe.zone

 

Pro všechny Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde: https://www.safe.zone (WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o webináři Rainbow Currency:

Přečtěte si  rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com (tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show také!

Vysílání probíhá každý čtvrtek od 11 do 12 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé přehlídky: https://www.safe.zone (šestiúhelník RADIO SHOWS)

***

 

Vezměte prosím na vědomí,20. března 2019 Unicorn Network aktualizuje svou politiku sociálních médií. Aktualizace členům budou zveřejněny na webu WazzUb.com pod oblastí NOVINKY (NEWS). Externí stránky sociálních sítí a skupiny budou krok za krokem zavírány. Další aktualizace zveřejníme, jak bude k dispozici.

 

                                        ***

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network.

 

***

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové posílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookové skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby, na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolí. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

***

 

Pokyny pro pozvání členů

Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh  

 

                                         ***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy.

 

                                          ***

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

 

Copyright © 2011-2020 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Všechna práva vyhrazena.