Unicorn Network Webinarin jälkikirjoitus
31pv elokuuta, 2020
Esittää Cate Kozikowski


Tämä webinaari on United American Capital Corporationin, Unicorn Network:in, SafeZone, Inc:in omaisuutta, eikä sitä saa nauhoittaa, ja sitten julkaista yleisesti. Mikätahansa kirjoitus/käännös tarjottuna livenä “Power of WE”:n kautta ei ole virallinen. Odottakaa virallista englannin kielistä recappia ja käännöksiä täydellisinä esityksinä webinaarista.

Vastuuvapautuslauseke: Sinä olet aina henkilökohtaisesti vastuussa omista toimistasi; mikään tähän ilmoitukseen sisältyvä tai mikätahansa webinaari on asettanut neuvoksi mistä tahansa syystä. Tee omia tutkimuksia ja puhu omien asiantuntijoiden kanssa ennenkuin teet mitään päätöksiä, kuten niitä jotka liittyvät terveyteen, talouteen, veroihin, ja bisnekseen, muutamia nimetäkseen. Päätökset ostaa digitaalisia “Fractional Owner Right” (F.O.R) pitää aina perustua tietoon joka löytyy vain nettisivuilta ja mikään tieto jaettuna missään webinaarissa ei sido yhtiötä laillisesti, vain sisältö suoraan TwnklEstate nettisivuilla on laillisesti sitova.

 

Keskusteltavat aiheet:

1. Uusi sveitsiläinen varainhoitostrategia ilmoitettu

2. YEMCHAIN-nimimuutos keskusteltu

3. Uusi kryptovaluutta-sillan sisään- / poistumisportti ilmoitettu

 

 

Hyvä Unicorn perhe,

 

Vau, meillä on joitain jännittäviä päivityksiä jaettavaksi kaikille tänään!

 

Kuten kaikki tiedätte, tiimimme ovat työskennelleet ahkerasti ja luoneet uusia mahdollisuuksia ja tapoja käyttää YEM kolikoita, ja tänään meillä on 2 erittäin jännittävää kehitystä, joista on ilmoitetaan ja jotka alkavat näkyä pian. Ennen kuin ne julkaistaan, halusimme jakaa tietoa kaikille, jotta olisitte tietoisia niistä, mitä tapahtuu, kun nämä tulevat julkisiksi lähipäivinä.

 

Kuten mainitsin, nämä päivitykset liittyvät Rainbow Currencyyn (YEM = Your Everyday Money), ja erityisesti ne antavat sinulle vielä enemmän vaihtoehtoja kuinka voit käyttää tätä valuuttaa!

 

Ennen kuin pääsen kaikkeen, vain nopea vastuuvapauslauseke: tiedät tietysti, että en ole talous-, vero- tai lakiasiantuntija, joten ota ehdottomasti yhteyttä omiin asiantuntijoihisi, kun sinun on tehtävä päätöksesi.

 

Ensimmäinen erittäin mielenkiintoinen kehitys liittyy paikkaan, jossa voit laittaa YEM kolikkosi kasvamaan.

 

Kuten kaikki tietävät, meillä on Proof of Stake (POS), josta voit saada YEM kolikoita yksinkertaisesti tallettamalla YEM kolikoita Proof of Stake Walletiin. Joka kuukausi osallistuvat saavat tietenkin osan YEMCHAIN-maksuista YEM kolikkoina.

 

Entä jos olisi toinen tapa, jossa voit hyötyä yksinkertaisesti asettamalla YEM kolikoita erityiseen lompakkoon? Olen ylpeä ja innoissani voidessani ilmoittaa, että meillä on juuri tällainen hyöty kaikille YEM kolikoiden omistajille joka käynnistyy pian!

 

Olemme juuri allekirjoittaneet sopimuksen sveitsiläisen varainhoitoyrityksen kanssa, jossa YEM kolikoiden haltijat voivat tallettaa YEM kolikoita erityiseen lompakkoon ja kerätä etuja Yhdysvaltain dollareina, jotka voidaan muuntaa muiksi fiat-valuutoiksi !!!

 

 

Oikein! Nyt sinulla on 2 vaihtoehtoa, joissa voit saada palkion vain tallettamalla YEM kolikoita erityiseen lompakkoon.

 

Joten mikä on juju?

Ei mikään! YEM kolikot pysyvät ominasi, ja jos haluat vetää YEM kolikot pois, voit tehdä sen. Tietysti, jos vetäydyt YEM talletuksesta, et ole oikeutettu saamaan mitään etuja, ja ennenaikaisesta peruuttamisesta saattaa tulla maksua.

 

Joten mihin näitä YEM kolikoita käytetään?

Kuten me kaikki tiedämme, maailmanlaajuinen pandemia on tuhonnut yrityksiä kaikkialla maailmassa, ja he tarvitsevat kipeästi omaisuutta liiketoimintansa arvon lisäämiseksi. Tämä sveitsiläinen varainhoitoyhtiö lainaa näille yrityksille YEM kolikoita, jonka omaisuus tuo heidän liiketoiminnalleen, ja yritykset maksavat korkoa Yhdysvaltain dollareina tai muussa valuutassa, ja sinä YEM kolikoiden omistajana osallistuit kyseisen liiketoimintamallin voittoihin.

 

Se on yksinkertaista!

 

Ymmärrä, että tässä on muutamia vivahteita, mutta ne on helppo ymmärtää.

Aloitetaan esimerkillä. Tiedän, että jotkut teistä ovat YEM-monimiljonäärejä. Otetaan esimerkki, jos talletat 10 miljoonaa YEM kolikkoa, mikä on tänään noin 10 miljoonaa USD. Sijoituksen vuotuinen tuotto voi olla noin puoli prosenttia (1/2 prosentista) USD-arvosta, joka olisi 50000 USD vuodessa.

 

Koska tämä on upouusi liiketoimintamalli, odota enintään vuosi ennen ensimmäisten etuuksien maksamista, ja todennäköisesti pystyt valitsemaan, haluatko palkkasi joko kuukausittain, neljännesvuosittain tai vuosittain. Tuona aikana saat raportteja edistymisestä ja virstanpylväistä.

 

Silti, vaikka he tarvitsevatkin vuoden, esimerkiksi tallettaessaan 10 miljoonaa YEM kolikkoa arvoltaan 10 miljoonaa USD ja puoli prosenttia sijoitetun pääoman tuottoprosenttia (ROI), se olisi noin 4000 USD kuukaudessa. Joten edelleenkin 4000 dollaria kuukaudessa ja 12 kuukaudessa on 48 000 dollaria hyötyä siitä, että autamme näitä yrityksiä ympäri maailmaa voittamaan nämä hullut haasteet, joita me kaikki kohtaamme tämän maailmanlaajuisen pandemian vuoksi. Joten autat globaalia yhteisöä ja itseäsi samanaikaisesti. Tämä on aivan upeaa!

 

Tee oma laskelmasi, kuinka paljon maksoit 10 miljoonasta YEM kolikosta, mikä antaa sinulle tämän sopimuksen todellisen arvon sinulle. Joten henkilökohtaisesta tilanteestasi riippuen, tämä on loistava tapa saada joitain vaihtoehtoja itsellesi.    

 

Kuten aiemmin mainitsin, sinulla on nyt 2 vaihtoehtoa, tämä sveitsiläinen varainhoitostrategia ja Proof of Stake (POS). Joten sinun on päätettävä, mikä strategia on sinulle paras. Suurin ero on, että Proof of Stake maksaa etuja YEM kolikkoina ja Sveitsin varainhoitostrategia maksaa etuja USD: nä. Mitä tahansa päätätkin, se on sinun ja täysin vapaaehtoista osallistua.

 

Tämän lisäksi, aivan kuten POS: n kohdalla, kun YEM kolikoiden arvo nousee, hyödyt vieläkin enemmän, koska YEM kolikot ovat edelleen sinun.

 

Huomaa myös, että jäsentä (tiliä) kohti on joitain rajoituksia, jotta kaikki haluavat voivat osallistua. Ja se on sama vähimmäistalletus kuin PoS: ssä, joka on 100 000 YEM.

 

Tuen huomautus: Uutiset!

Ensimmäinen askel kaikille, jotka haluavat osallistua tähän sveitsiläiseen varainhoitostrategiaan, on nyt saatavilla!

 

Näin se toimii niille, jotka haluavat osallistua:

 

Ensimmäisessä vaiheessa vierailet erityisellä verkkosivustolla (kuva yllä, linkitetty alla) ja kirjaudut sisään PerNum tunnuksilla ja kerrot kuinka paljon YEM kolikoita aiot sijoittaa. Huomaa, että tämä on ei-sitova varaus tällä hetkellä, eikä YEM kolikoita kerätä tai siirretä tililtäsi.

 

ÄLÄ SIIRRÄ YHTÄÄN YEM KOLIKKOA ESIMERKIKSI PROOF OF STAKESTA AIKAISIN TAI MENETÄT TUOTOT JOS SIIRRÄT ENNEN 15PV SYYSKUUTA 2020.

 

Lopullinen päätös osallistumisen vahvistamisesta tehdään myöhemmin, noin 1. lokakuuta 2020, ja sinulla on myös täydelliset ehdot ja yksityiskohdat tuolloin, joten voit tehdä tietoisen päätöksen.

 

Vähimmäismäärä osallistua on 100 000 YEM kolikkoa, jonka on sijaittava joko PerNum-lompakossa tai Proof Of Stakessa, jotta varauksesi voidaan tehdä.

 

Enimmäismäärää ei vielä ole, koska tämä varausprosessi auttaa määrittämään rajan osallistuvien ihmisten määrän perusteella.

 

Voit osallistua vain kerran PerNumia kohti.

 

Varauksen tekeminen:

http://swissdigitalfunds.com/

 

 

Jos tässä ei ollut tarpeeksi jännittävää uutista, minulla on vielä yksi erittäin hieno kehitys, jonka jaan teille kaikille!

 

Kuten kaikkien pitäisi tietää, verkostossamme on niin sanotusti monia erilaisia portteja, joihin ihmiset voivat liittyä riippuen heidän kiinnostuksestaan, kuten PrizeMania, Pernum, SafeZone, WeShareSuccess ja monet muut.

 

Ja kuten me kaikki tiedämme, Rainbow Currency on yksityisellä lohkoketjullamme, joka tunnetaan nyt nimellä YEMCHAIN. Niille, jotka ovat unohtaneet ilmoituksen, haluan ensin toivottaa suuren onnellisen syntymäpäivän TwnklChainille ja YEMCHAINille. Kaksi vuotta sitten 21. elokuuta 2018 käynnistimme TwnklChainin, ja kun me ja Rainbow Currency olemme kehittyneet vuosien varrella kaupankäyntisymbolin nimen muuttuessa YEM: ksi, nyt myös yksityinen blockchain-nimemme vastaa nimeä YEMCHAIN. Toiminnot ja kaikki ovat pysyneet ennallaan, vain nimi ja verkkosivusto muuttuvat. Joten voit nyt siirtyä osoitteeseen www.yemchain.com nähdäksesi tapahtumat ja muut lohkoketjun yksityiskohdat.

 

Jotkut saattavat kysyä: "OK nyt, kun lohkoketjun nimi on muuttunut, entä muut projektit, kuten TwnklCars, TwnklEstate, TwnklShop jne. ... muuttuvatko myös nämä nimet?" Ei, Twnkl-tuotemerkki on Unicorn Network -brändin nimi useille YEM: n kanssa yhteistyössä toimiville projekteille (kuten esimerkiksi alikolikoille, TEC: lle, TSHC: lle, TMC: lle jne.), Joten ainoa asia, joka muuttuu, on TwnklChainin blockchainin nimi YEMCHAINille.

 

Takaisin sisäänkäynnin porttiskenaarioomme ...

Koska meillä on Rainbow Currency yksityisellä lohkoketjulla, monet ihmiset ovat pyytäneet tapaa vaihtaa YEM BTC:ksi, ETH:ksi ja moniksi muiksi kryptovaluutoiksi, mutta yksityisen lohkoketjumme ylimääräisen turvallisuuden vuoksi suora vaihto ei ole sallittua.

 

Miksi meillä on edes yksityinen blockchain?

Kuten tiedämme, BTC-maailmassa on kyse nimettömyydestä ja monia muita tekijöitä, jotka aiheuttavat haasteita monin tavoin. Tämä oli osa sitä, miksi muutimme ensinnäkin yksityiseen lohkoketjuun.

 

Joten, vaikka emme voi tarjota suoraa pääsyä yksityisestä lohkoketjustamme BTC-maailmaan. Olen iloinen voidessani kertoa, että ratkaisu on löydetty. Tiimimme ovat aina keskittyneet ratkaisuihin kohtaamiemme haasteiden kanssa, he ovat parhaillaan luomassa erityistä siltaa yksityisen lohkoketjumme (YEM-maailma) ja BTC-maailman julkisten lohkoketjujen välille.

 

Hyvin pian ilmoitetaan BTC-maailman kryptovaluutasta, joka voidaan muuntaa YEM: iin / YEM: stä, ja tämä erikoissiltainen kryptovaluutta on listattu tietyissä BTC-maailman pörsseissä, joten tämän erikoissillan kryptovaluutan muuntaminen muihin BTC-maailman kryptovaluuttoihin on hyvin helppo tehdä monissa eri paikoissa ympäri maailmaa.

 

Joten mitä tämä tarkoittaa YEM-haltijoille ja muille kuin YEM-haltijoille?

 

On muutama asia, jotka sinun on ymmärrettävä, että YEM: n muuntaminen tähän erikoissillan kryptovaluuttaan ei ole kauppaa, se tapahtuu kiinteällä muuntokurssilla. Erikoissillan muuntaminen YEM: ksi tapahtuu nykyisellä markkinakurssilla.

 

 

Silta YEM-maailmasta BTC-maailmaan ja silta BTC-maailmasta YEM-maailmaan ei ole sama, sillä ei käydä kauppaa täällä. Sinulla on yksi lähtökohta BTC-maailmasta ja yksi poistumispiste YEM-maailmasta kahdessa erillisessä paikassa.

 

Tässä on pieni ero, mutta kaiken ydin on siinä, että niille YEM-haltijoille, jotka haluavat muuntaa YEM: n tähän toiseen kryptovaluuttaan, he voivat tehdä sen ja käyttää sitten tätä muuta kryptovaluuttaa esimerkiksi BTC: n ostamiseen, ETH, tai mikä tahansa tapaus on. Ja päinvastoin toimii myös; Ne, joilla on BTC: tä ja muita kryptovaluuttoja julkisissa lohkoketjuissa, voivat ostaa tämän silllta kolikon ja peittää sen YEM: lle. Tämä tehdään valittujen paikkojen kautta. Joten pidä silmällä, milloin nämä päivitykset julkaistaan. 

 

Tämä on erityinen sisäänkäynnin portti BTC-cryptoissa oleville, jotka haluavat muuttaa cryptonsa saadakseen YEM: n, ja poistumisportti YEM-haltijoille, jotka haluavat hankkia muita kryptovaluuttoja YEM: n sijaan.

 

Tehdäkseni asian aivan selväksi, emme vieläkään tue anonyymia, spekulatiivista kauppaa BTC-maailmassa, aivan kuten aina, kuuntelemme ja välitämme, jotkut teistä ovat pyytäneet tällaista toimintoa ja Ta Da, tässä se On.

 

Nyt on huomattava, että nykyisenä YEM-haltijana tällainen poistumisportti niin sanotusti on oikeastaan vain vaihtoehto. Ehdottomasti, jos rakastat YEMin voimaa ja kuinka asiat kehittyvät, on parasta pitää YEM. Joten tämä on vain poistumisportti vain niille, jotka haluavat käyttää sitä jostain syystä. Mutta kaikkien YEM-haltijoiden ei pitäisi kiirehtiä tekemään tätä. Koska meillä on kaikki suojaukset, kuten turvallisuus, tietoturva ja yksityisyys yksityisessä lohkoketjussa, ja muuntamalla YEM kolikot tähän sillakolikkoon, olet lähinnä poistumassa YEM-maailmasta ja SafeZonesta. Tuolloin mitä tahansa päätät tehdä, on 100% vastuullasi ja on oma valintasi. Joten pidä tämä mielessä.

 

Niille, jotka ovat BTC-maailmassa (ilman YEM: ää), tämä on ainoa tapa, jota he voivat käyttää näitä julkisia lohkoketjun kryptovaluuttoja ostaa YEM: ää tämän silta-kolikon kryptovaluutan kautta.

 

Joten tämä on silta, jonka luomme YEM-maailman ja BTC-maailman välille. Tämä avaa asioita valtavasti kaikille ja on erittäin jännittävää!

 

Olen niin iloinen, että meillä on nämä erilaiset strategiat ja vaihtoehdot kaikille, koska se helpottaa useampien ihmisten osallistumista haluamallaan tavalla. Jännittäviä aikoja on edessä meille kaikille!

 

Tiedän, että monet teistä ihmettelevät, mikä tämä toinen crypto valuutta tarkalleen on, joka voidaan muuntaa YEM: iin ja sieltä takaisin, ja voit olla varma, kun kaikki on saatavilla, jaamme kaikki yksityiskohdat; sillä välin vaikka ainakin tiedät, että näin tapahtuu, ja olet valmis siihen, kun se tulee kaikkien saataville.

 

Tämän odotetaan käynnistyvän noin 1. lokakuuta 2020. Pidä silmät avoinna ilmoituksista. Tietysti ilmoitamme siitä Wazzubissa. Paikka, jossa voit muuntaa YEM: n tähän erityissillakolikoksi, on YEMEXCHANGE.

 

Nämä ovat kaikki tämän päivän päivitykset. Toivon, että kaikilla on hieno lepopäivä päiväsi tai yötäsi ja kaikkea hyvää! Waaaaazzzzzzzuuuuuuubbbbb!

 

Menestyksesi mielessä,

Cate Kozikowski ja

WAZZUB-tukitiimi

 

***

 

Lisäinfoa avustajilta:

 

Tarvitsetko apua? Käytä kätevää SUPPORT kuusikulmiota SafeZone:ssa.

https://www.safe.zone

 

Kaikki Unicorn Network:in webinaarit voit lukea:

Kirjaudu lukeaksesi recapit ja rekisteröidy webinaareihin täällä: https://www.safe.zone (WEBINARS kuusikolmio)

 

Kaikki Rainbow Currency:n webinaarit voit lukea:

Kirjaudu lukeaksesi recapit ja rekisteröidy webinaareihin täällä:

https://www.rainbowcurrency.com (WEBINARS RECAPS nappi päämenussa)

 

Muistakaa tarkistaa SafeZone Radio show, huom: UUSI AIKA!

Suorana joka torstai klo 11-12 a.m. USA Pacific aikaa (klo 21-22 Suomen aikaa). Kuunnelkaa suorana ja tarkistakaa menneiden showden äänitykset osoitteesta: https://www.safe.zone (RADIO SHOWS kuusikulmiosta)

 

***

 

Muistakaa että alkaen 20pv maaliskuuta 2019 Unicorn Network on päivittämässä sosiaallisen median käytäntöjä. Jäsenten päivitykset tullaan postaamaan WazzUb.com sivuille (https://wazzub.com) NEWS alueen alapuolelle, tarkistakaa sieltä jäsenten päivitykset. Ulkopuoliset sosiaalisen median sivut ja ryhmät tullaan sulkemaan askel kerrallaan. Postaamme lisätietoa kun niitä on saatavilla. Kiitoksia.

 

***

 

Unicorn Network kolmansien osapuolten vastuuvapautus lauseke;

 

Unicorn Network käyttää kolmansien osapuolien nettisivuja ja sovelluksia markkinointiin, ja kysyy usein jäseniltä osallistumista näihin palveluihin tarkoituksena lisätä postauksia. Kuitenkin, jollei erityisesti ilmoiteta, Unicorn Network ei voi taata turvaa tai suojaa näissä palveluissa, ja jäsenet ovat tietoisia että kun he käyttävät näitä palveluita ymmärtävät ettei Unicorn Network ei vastaa vaikeuksista jotka johtuvat sivujen käytöstä.

 

***

 

 ** Muistutus kaikille jäsenille: ** Meillä on tiukka anti-spam politiikka. Olkaa ammattimaisia, kun jaatte linkkejä mistään tarjouksesta. On tiedossa, että jotkut jäsenet postaavat heidän linkkejään toisille ja ryhmille Facebook:issa. ** Tämä on roskapostia (Spam) ** Sinun ei pidä postata sinun linkkiä millekään sivulle tai ryhmälle ennenkuin sivusto tai ryhmä erityisesti sallii mahdollisuuksien jakamisen. Sinun ei pidä postata linkkiä yhdellekään henkilölle missään sosiaalisenmedian sivuilla ennenkuin he antavat sinulle luvan tehdä niin. Ole kunnioittava ja ammattimainen. Kiitoksia.

 

***

 

Jäsenten kutsunta ohjeet

 

*** Hyvät jäsenet,

Meidän Rainbow Currency on innostava mahdollisuus kaikille jäsenille ja tulevaisuudessa kaupoille ja taloudellisille siirroille.

 

Me tiedämme, että jokainen on hyvin innoistunut ja hyvin innokas ja kekseliäs promoamaan meidän Rainbow Currency:ä ja tämä on vain kerran elämässä oleva tilaisuus.

 

Kuten aina me haluamme pitää yhtiön maineen ja tietenkin sinun kun promoat. Muutama asiaa on pidettävä mielessä:

 

A. Milloin tahansa käännät mitään tietoa, brandin nimi on oltava englanniksi. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone, jne., täytyy olla englanniksi.

 

B. Aina käytä täydellistä tietoa, käyttäen yhtiön sivuja tietojen tarkasteluun. Älä johda harhaan, tekemällä villejä arvauksia tai muuttamalla minkään asian merkitystä. Jos et ole varma mitä, jokin asia merkitsee, pyydä selvennystä.

 

C. Varmista paikalliset ja kansainväliset anti-spam säännöt koskien emailia. Jos käytät emaileja, sinun on oltava varma, että ne joille lähetät emailin ovat hyväksyneet sen, että voit lähettää heille. Jos emailaat ystäville/perheellesi kunnioita heidän toiveitaan jos he pyytävät että et lähetä enää näitä tarjouksia.

 

D. Älä koskaan käytä Mailaxy:ä mihinkään markkinointiin. Se on tarkoitettu vain sinun henkilökohtaiseen käyttöösi. Tili voidaan sulkea, jos me joudumme mustalle listalle, jos jäsenet käyttävät Mailaxy:ä markkinointiin ja tulemme merkityksi roskapostaajaksi.

 

E. Sosiaalisissa medioissa kuten Facebook, Twitter, etc., seuraa aina heidän sääntöjään.

 

* Älä koskaan postaa linkkiäsi tai promoa profiili sivuasi toisella jäsenelle. Jos postaat oman profiilisi näille, jotka seuraavat sinua, he näkevät postisi.

 

* Älä koskaan vastaa, jollekin toiselle postaamalla tai kommentoimalla linkkiä tai promoa.

 

* Jos kuulut ryhmiin, jotka sallivat markkinointi postaukset, ja siellä on useita, pidä huoli että noudatat heidän sääntöjään ja etkä myöskään postaa sinne jatkusvasti. Tarkkaile mitä toiset tekevät ryhmässä. Jos siellä ryhmässä on useita satoja tai tuhansia aktiivisia henkilöitä ja vain yksi henkilö postaa samaa asiaa viiden minuutin välein tai joka tunti älä tee samoin vaikka tuo yksi tekeekin niin. Tee sitä mitä ryhmässä on totuttu tekemään.

 

F. Älä jatkuvasti merkitse henkilöä postissasi. Tämän toiminnon tarkoitus on merkitä henkilö, joka voi olla kuvassa, tai merkitä joku joka tarvitsee  huomiota postauksesta, koska se on olennaista heille.

 

G. Älä lisää henkilöitä ryhmään ilman heidän lupaansa. Tätä tapahtuu minulle koko ajan ja se on hyvin harmillista. Voit lähettää kutsuja ja tämä antaa henkilölle mahdollisuuden liittyä, olla välittämättä tai yksinkertaisesti poistaa pyynnön.

 

H. Monet jäsenet ovat postanneet markkinointi materiaalia, jota voi käyttää ja jakaa, grafiikkaa ja videoita joita voi jakaa, ja ideoita paremmasta merkkinointi taktiikasta. Pidä aina mielessä että kannattaa personalisoida asioita, joita käytät ja pidä huoli että tiedot ovat oikeita ja tarkkoja. Jos näet jotakin, josta pidät jota ei ole tarkoitettu jaettavaksi tai käytettäväksi, ota aina yhteyttä materiaalin omistajaan ja kysy lupaa ennenkuin teet mitään.

 

I. Jos teet oman nettisivun, ryhmän, blogin, jne., noudata sivuston sääntöjä. Pidä huoli, että mukaudut meidän yhteistyökumppani ohjeisiin sosiaalisessa mediassa ja internet aktiivisuudessa. Voit nähdä ne täällä: https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

End***

 

***

 

Koska meidän nettisivut ovat osana wordlwide web:iä (www), pääsy voi olla saatavilla muista maista. Me olemme iloisia voidessa tehdä sisältöä, ohjelmia, tuotteita, ja/tai palveluita saataville ihmisille missä maassa tahansa, jossa se on laillista. Emmekä ole tällä hetkellä tietoisia mistään maasta, joka estäisi tämän tyyppisen tiedon, eikä nimenomaisesti tietoja, joita me hankimme, me emme tee esitystä että materiaalit nettisivuille ovat täsmällisiä tai laillisia käytettäväksi missään USA:n ulkopuolella. Lait koskien sisältöä, ohjelmia, tuotteita, ja/tai palveluita internetin kautta voivat olla erilaisia muissa maissa. Jos sinulle on pääsy meidän nettisivuille USA:n ulkopuolelta, sinä ja vain sinä yksin olet vastuussa määräyksistä kaikista laista alueellasi. Pääsy nettisivuille on kiellettyä niissä maissa joissa sisällöt arvellaan laittomiksi, tai missä ne ovat vastakkain lainsäädännön kanssa.

 

***

 

Ansioiden vastuuvapautuslauseke: Kaikki toimet on tehty esitelläksemme projektin mahdollisimman tarkasti. Mitään esimerkkiä tuloksista ei voi tulkita lupauksena tai takuuna ansioista. Onnistumisesi saada tuloksia kotisivuilta rippuu ajasta jonka omistat projektille, tietämyksestäsi ja muista markkinointi taidoista. Koska nämä tekijät ovat erilaisia eri yksilöillä, me emme voit taata mitään määrättyä tulosta. Emmekä ole vastuussa tekemisistäsi. Materiaalit jotka löytyvät kotisivuiltamme voivat sisältää tietoa jotka sisältävät tai perustuvat tuleviin ilmoituksiin. Tulevaisuuteen katsovat ilmoitukset antavat arvioita tai ennakko arvioita tulevista tapahtumista. Voit tunnistaa nämä ilmoitukset sillä toteamuksella että ne eivät kerro suoraan historiasta tai tämänhetkisestä tiedosta. Ne käyttävät sanoja kuten “anticipate=aavistaa”, “estimate=arvioida”, “except=paitsi”, “project=projekti”, “intend=pyrkiä”, “plan=suunnitella”, “believe=luottaa”, ja muita sanoja ja termejä samaa tarkoittaen potentiaalista tulosta tai ansioita.

 

Copyright © 2011-2020 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Kaikki oikeudet pidätetään.