Unicorn Network Webinarin pääkohdat
20pv heinäkuuta, 2020
Esittää Cate Kozikowski


Tämä webinaari on United American Capital Corporationin, Unicorn Network:in, SafeZone, Inc:in omaisuutta, eikä sitä saa nauhoittaa, ja sitten julkaista yleisesti. Mikätahansa kirjoitus/käännös tarjottuna livenä “Power of WE”:n kautta ei ole virallinen. Odottakaa virallista englannin kielistä recappia ja käännöksiä täydellisinä esityksinä webinaarista.

Vastuuvapautuslauseke: Sinä olet aina henkilökohtaisesti vastuussa omista toimistasi; mikään tähän ilmoitukseen sisältyvä tai mikätahansa webinaari on asettanut neuvoksi mistä tahansa syystä. Tee omia tutkimuksia ja puhu omien asiantuntijoiden kanssa ennenkuin teet mitään päätöksiä, kuten niitä jotka liittyvät terveyteen, talouteen, veroihin, ja bisnekseen, muutamia nimetäkseen. Päätökset ostaa digitaalisia “Fractional Owner Right” (F.O.R) pitää aina perustua tietoon joka löytyy vain nettisivuilta ja mikään tieto jaettuna missään webinaarissa ei sido yhtiötä laillisesti, vain sisältö suoraan TwnklEstate nettisivuilla on laillisesti sitova.

 

Keskusteltavat aiheet:

1. YEM Deals päivitys

2. SafeZone Pass -päivitykset

3. IBookSmarter julkistaminen

4. Rajoitetun ajan BOB HOME -teekonepaketti YEM-haltijoille

 

 

Hyvät Unicorn Family jäsenet,

Waaaaazzzzuuuubbbb kaikille, tervetuloa tähän jännittävään webinaariin, toivomme, että kaikilla menee hyvin !!!

Olemme tekemässä useita päivityksiä verkostossamme, joten tänään jaamme muutamia yksityiskohtia joistain näistä tärkeistä viimeaikaisista päivityksistä, jotka ovat nyt voimassa tämän webinaarin jälkeen, tämä on erittäin jännittävää!

Ensin pari päivitystä:

YEM Dealsissa on paljon ihmisiä, joilla on kysymyksiä. Olkaa tietoisia, olemme jatkuvasti yhteydessä ihmisiin, jotka hoitavat YEM Dealsia; ja ota huomioon, että he ovat kolmas osapuoli, joka tarjoaa näitä tuotteita omalla verkkosivustollaan. He käyttävät vain PerNumPay-sovellusliittymää salliakseen YEM-maksut.

Huomaa, että maailmanlaajuisen pandemian vuoksi monet meistä eivät ymmärrä täysin sitä, kuinka se vaikuttaa moniin ihmisiin kaikkialla maailmassa, kuten Kiinassa (josta YEM Deals -tuotteet lähetetään), ja monissa muissa maissa. muut paikat. Nyt, kun olemme iloisia, jos paikallisella alueella ei ole niin huonosti tai ehkä maasi ei koe sitä ollenkaan, muistakaa, jotkut ihmiset kokevat kovia aikoja. On selvää, että YEM Deals on yksi niistä yrityksistä, joka tuntee sen edelleen, joten lähetämme ehdottomasti hyvän tahdon ja toiveemme ja toivomme, että he pian selviävät näistä haasteista. Itse asiassa monet meistä käyvät myös läpi nämä haasteet, joten on erittäin tärkeää, että me kaikki olemme myötätuntoisia ja huomaavaisia muille näinä vaikeina aikoina.

Kuten mainittiin, olemme jatkuvasti yhteydessä YEM Dealsiin ja odotamme saavamme sinulle pian uuden päivityksen, joten pidä silmällä WazzUbia; sinne tulee ilmoituksia, joissa on lisätietoja heti, kun ne ovat saatavilla; pidämme kaikki tietoisina siitä.

Ja tietysti, lähetämme hyvät toiveemme jokaiselle, joka parhaillaan käsittelee tätä maailmanlaajuista pandemiaa. Tiedämme yleisesti ottaen, että me kaikki olemme poistumme joskus. Tietysti sydämemme lähtee kaikille, jotka ovat kuolleet mistä tahansa syystä; sillä ei ole väliä kuinka, elämä on aina tärkeää.

Pidämme kaikki ehdottomasti tietoisina YEM Dealsin edistymisestä ja kiitämme tuestasi ja ymmärryksestäsi nyt ja aina.

Nyt joihinkin muihin asioihin:

Olemme työskennelleet lukuisten SafeZone Pass -sovellukseen liittyvien päivitysten kanssa, ja myös koko verkostossamme olemme tehneet monia erilaisia asioita, ja kaiken tämän avulla koko prosessista tulee paljon sujuvampaa ja helpompaa kaikille. Joten nyt jaamme mielellämme joitain näistä yksityiskohdista tänään.

Nämä päivitykset on tehty niin, että siitä voi tulla helpompaa kaikille ja antaa sinulle myös enemmän vaihtoehtoja. Kuten tiedät, me pidämme sinun vaikutuksesta; otamme kaikkien palautteet ja laitamme ne käytäntöön missä vain voimme. Siinä on tietenkin oltava hyvä liikeidea, koska olemme loppujen lopuksi liiketoimintaa. Mutta samaan aikaan olemme kaikki ihmisiä ja tämä on jäsenlähtöinen yritys, ‘INFLUENCE’ on yksi perusarvoistamme!

Kuten ilmoitimme huhtikuussa 2020, SafeZone Pass -sivusto avattiin Verified SafeZone Pass -sovelluksella, ja koska olemme evoluutio tyyppiä oleva yritys, luomme asioita pala kerrallaan, ja sitten tulee kohta, jossa paljon paloja voidaan integroida toisiinsa, ja sitten me kehittymme uudeksi. Ja todella tämä koskee kaikkia meitä ihmisinä, ja sama koskee yritystämme.

Ja nyt, olemme iloisia voidessamme jakaa kanssasi yhden näistä erittäin hienoista päivityksistä, jotka ovat tapahtumassa ja joka on nyt voimassa tämän recapin jälkeen ...

 

 

Yllä olevasta kuvasta: Tervetuloa SafeZoneen!

SafeZone Pass on avaimesi sisäänkirjautumiseen osallistuvilla verkkosivustoilla,

ja tunnistaa itsesi osallistuvissa kaupoissa.

Sinun ei koskaan tarvitse jakaa tietojasi uudelleen verkossamme, kun olet tehnyt SafeZone Pass -sovelluksessa.

Suorita rekisteröinti vain loppuun napsauttamalla keltaista Hexagon:

 

Nyt tämä vaikuttaa moniin erilaisiin asioihin, joten on tärkeää kiinnittää huomiota tähän ja lukea ehdottomasti tämä huomautus. Huomaat, että on olemassa muutamia eroja, varsinkin kun kutsut uusia jäseniä.

Aikaisemmin he kutsuivat uusia jäseniä läpi nopean kirjautumisprosessin. Sitten kun he kirjautuivat sisään aivan ensimmäistä kertaa virallisesti, he tulevat sivulle, josta he kirjautuivat sisään - näin se oli aiemmin.

Meillä on verkostossamme monia erilaisia ns. Sisäänkäyntiportteja, ja kaikki riippuu siitä, kuinka kukin yksittäinen jäsen haluaa osallistua ja pitää hauskaa verkossamme. Joten tämä antaa paljon vaihtoehtoja, kun puhut ihmisten kanssa, ja varsinkin kun nautit verkostomme.

Nyt tämän päivityksen myötä, kun uusi jäsen liittyy, he tekevät seuraavaa:

Ensinnäkin, kun he kirjautuvat sisään ensimmäistä kertaa pikarekisteröintiprosessimme läpi, he alkavat tällä sivulla (osoitteessa SafeZonePass.com), jossa heillä on heti lisätietoja, yksityiskohtia ja vaihtoehtoja mukauttaa jäsenyytensä riippuen mitä he haluavat tehdä.

Yllä olevasta kuvasta näet, että kuusikulmio on sama kuin perinteinen kuusikulmio, paitsi että saatat huomata, että kuusikulmio on kääntynyt hieman enemmän sivuttain kuin ennen. Tämä näyttää todella siistiltä ja toimii hyvin tämän uuden asettelun kanssa.

Muista, että rekisteröintiprosessin aikana olet asettanut heti 3 kappaletta tietoja:

 • olet saanut PerNum-koodisi
 • olet asettanut salasanasi
 • olet määrittänyt Master PIN-koodisi

Joten kaikki näkevät nämä kolme ensimmäistä VIHREÄÄ kuusiokulmiota ensimmäisen liittymisen jälkeen.

Seuraava, keltaisena näkemäsi, on MEMBERSHIP TYPE (=JÄSENYYSYYPPI).

 

 

Kun napsautat kyseistä kuusikulmiota, näet joitain tietoja jäsenyydestäsi.

Esimerkiksi, kuten aiemmin tiedät, meillä on ollut 3 jäsenyyden tilavaihtoehtoa (yleinen, luova ja yritys), ja nyt olemme päivittäneet 4:ään! Tämän tarkoituksena on tarjota sekä yrityksille että voittoa tavoittelemattomille jäsenille erillinen valinta; Joten voit nyt valita seuraavista:

 

Yllä olevan kuvan perusteella: SELECT YOUR MEMBER STATUS (=Valitse jäsenyytesi)

SafeZone-järjestelmässä meillä on 4 erilaista jäsenyyttä:

Yleisenä jäsenenä liittyt yksilönä.

Yrityksen jäsenenä tilisi on tietylle rekisteröidylle yritykselle.

Luovana jäsenenä haluat ansaita taiteesi, esimerkiksi musiikista, videoista tai taiteilijana.

Voittoa tavoittelemattomana jäsenenä tilisi edustaa rekisteröityä voittoa tavoittelematonta organisaatiota, jolla on verovapaus.

Valitse oikea jäsenyyppi:

 

Tästä luettelosta valitset jäsenyytesi. Joten se on sama prosessi kuin ennen, kun valitset jäsenyytesi (valitset tyypin ja vahvistat yhdellä kertaa PIN-koodilla), se on juuri nyt täällä SafeZonePass.com samalla sivulla sinulle, mikä tekee siitä paljon helpompaa, kätevämpää ja sujuvamman prosessin kaikille.

Nyt sinun on tiedettävä, ettei ole pakollista käydä läpi jokaista SafeZonePass.com-sivustosta löytyvää kuusikulmioa. Se, mitä joudut määrittämään heti ennen jatkamista (paitsi PerNum, salasana, Master PIN), on JÄSENYYSYYPPI. Valitse jäsenyysyyppi viisaasti, koska sitä ei voi muuttaa myöhemmin paitsi tietyissä olosuhteissa, koska se selitetään tarkemmin myöhemmin.

Kun jatkamme kehitystämme verkostossamme, jäsenyystyyppisi määrittelee kuinka toimia vuorovaikutuksessa eri verkkosivustojen kanssa, koska jotkut verkkosivustot on tarkoitettu tiettyyn tarkoitukseen, kuten luovaan jäsenyyteen; meillä on joitain päivityksiä siitä pian. Pidä silmällä, koska meillä on suunniteltu paljon asioita. Samoin myös yritysjäsenyydessämme on paljon asioita tekeillä heidän puolestaan.

Joten riippuen siitä, kuinka valitset jäsenyytesi, tilasi määrittelee, miten toimit tiettyjen verkkosivustojen kanssa. Joten, ota huomioon tämä, kun valitset jäsenyytesi. Ja ottaessasi huomioon jäsenyystyypin, sinun on myös tiedettävä, että vaikka aiemmin sallimme sinun muuttaa jäsenyyttäsi tietyissä tapauksissa, nyt, koska se integroituu paremmin verkkoomme, kun olet valinnut jäsenyytesi, sitä EI voi muuttaa!

Ja me tiedämme heti, etenkin joidenkin liikekumppaneidemme kanssa, että joidenkin valittujen yritysjäsenyyppien tulee olla voittoa tavoittelemattomia, joten tällaisissa asioissa voidaan tilintyyppiä muuttaa; kuitenkin, kun olet tehnyt valinnan, et voi muuttaa sitä. Joten, ole tietoinen niistä muutoksista.

 

Toinen tärkeä asia ymmärtää on, että sinun on ACTIVATE YOUR WALLET (=Aktivoita seinäsi) ennen kuin voit tarkastella PerNum-lompakkoasi ja olla vuorovaikutuksessa sen kanssa, joten se on hyvä idea perustaa myös heti ennen kuin tutkit SafeZone-verkon verkkosivustoja, joita saamme tällä hetkellä.

 

 

Joten kun olet päättänyt, millaiseen jäsenyyteen tiliisi kuuluu, kyseinen kuusikulmio muuttuu vihreäksi ja seuraava kuusikulmio muuttuu keltaiseksi; pohjimmiltaan voit kertoa jollekin, seuraa vain keltaista kuusikulmio tietä (hahaha), kun he kirjautuvat sisään aktivoidakseen tilinsä ja saadaksesi kaikki asettamaan haluamallaan tavalla. Joten, se tekee kaikesta erittäin helppoa, seuraa vain keltaista kuusikulmioita riippuen siitä, mitä haluat tehdä.

Kaikkia muita punaisia kuusikulmioita ei voida käyttää vielä ennen kuin keltainen kuusikulmio on tehty ennen niitä. Joten jokainen punainen kuusikulmio muuttuu keltaiseksi, kun vuoro tulee.

 

Joten kun olet valinnut jäsenyytesi, seuraavaksi näet keltaisena aktiivisen  ACTIVATE WALLET kuusikulmion. Nyt tämä on täsmälleen sama prosessi, jota kaikki kuusikulmiot seuraavat, ja jos vieritämme alaspäin, huomaat, että ACTIVATE WALLET -sovelluksen jälkeen odottaa useita muita kuusikulmioita.

 

 

Klikkaa sitten ACTIVATE WALLET. Aiemmin tämä olisi mitä sinun olisi pitänyt tehdä PerNum-lompakollesi osoitteessa Pernum.com, mutta nyt teet sen täällä SafeZonePass.com:issa.

 

 

 

Yllä olevasta kuvasta: VAIHE 2: ACTIVATE YOUR PERNUM WALLET

Tervetuliaisbonuksena saat 20 ILMAISTA YEM -kolikkoa (arvo 21,38 USD), joka hyvitettiin henkilökohtaiseen lompakkoosi. YEM on SafeZone-ohjelman digitaalinen valuutta, ja sitä voidaan käyttää ostoksiin osallistuvilla verkkosivustoilla. Voit kerätä enemmän ILMAISIA YEM-kolikoita SafeZone-toiminnoissa, esim. palkintona yhdessä päivittäisissä palkinnoissamme. Lisäksi voit kerätä palkkioita ja perhebonuksia muiden ilmaisten jäsenten kutsumisesta ja osallistumisesta affiliate - ohjelmaan "Me jaamme menestystä".

Lain mukaan meidän on tiedettävä kuka olet ja että olet täysi-ikäinen osallistumaan. Asenna henkilökohtainen profiilisi aktivoidaksesi lompakon.

 

 

Kuten näet, aktivoimalla PerNum-lompakkosi määrittämällä henkilökohtainen profiilisi. Nyt, vaikka tässä kuvassa sanotaan 20 ILMAISTA YEM kolikkoa, kuten Cate mainitsi äskettäin SafeZone Radio Show -tapahtumassa, tämän webinaarin aikana, ja muut aiemmin, että kun YEM kolikon arvo nousee, tämän ILMAISEN YEM -bonuksen määrä vähenee, mutta arvo pysyy samana.

Joten määräajoin, ILMAINEN YEM -bonus mukautetaan samoin kuin olemme tehneet tähän saakka, ja että seuraava säätö suunnitellaan ehkä tällä viikolla, ensi viikolla, jonnekin 1. elokuuta; siihen mennessä tapahtuu muutos, joten ole tietoinen siitä. Näet, mihin arvo perustuu, kuinka monta ILMAISTA YEMiä palkitaan tervetuliaisbonuksena, joten tarkista sen tiedot.

 

Joten sinun tarvitsee vain klikata painiketta, ACTIVATE YOUR WALLET, niin näet hyvin yksinkertaisen lomakkeen, johon kirjoitat kaikki tietosi.

 

 

Kirjoita nimesi, osoitteesi (sähköpostiosoitteesi on jo tiedossa, koska olet kirjautunut tilille sähköpostiosoitteellasi)…

 

 

… Sitten syntymäpäiväsi, puhelinnumerosi ja klikkaa SUBMIT (=LÄHETÄ).

 

Yleisesti puhuen, profiilisi tietoja ei jaeta julkisesti, ellet ole jakanut niitä julkisesti; sitä käytetään sisäisiin tarkoituksiin vain täyttääkseen kaiken tarvittavan, kuten esimerkiksi tuotteiden, palveluiden, KYC / AML: n ja vastaavien tavaroiden tarjoamiseen koko verkostossamme. Kuten tiedät, teemme kaikkemme antaaksemme sinulle parhaan mahdollisen yksityisyyden ja hallinnan siitä, miten tietosi jaetaan. Joten, pidä se mielessä.

Joten SUBMIT (=LÄHETÄ)-painikkeen jälkeen näet tämän valintasi maasi verotusta varten.

 

 

Yllä olevasta kuvasta: ACTIVATE WALLET

Jotkut transaktiot sekä saadut palkkiot, bonukset ja palkkiot saattavat olla verollisia. Siksi meidän on tiedettävä maa, jossa maksat veroja, jotta oikea arvo näkyy.

Maa jossa olet verovelvollinen:

 

Emme välttämättä peri veroa heti, ellei sitä erikseen todeta. TwnklChain-toiminnon takia veromaasi valuuttaarvo merkitään kuitenkin jokaisessa liiketoimessa avuksesi, joten tällä tavoin on helppo seurata verotustarkoituksia varten. .

Joten, valitse maa, johon kirjaat verot ja johon haluat liittää PerNum-lompakon; klikkaa sitten SUBMIT ja olet tehnyt sen.

 

 

Seuraavaksi näet ACTIVATE WALLET keltaisen kuusikulmion muuttuvan vihreäksi PROFIILI-kuusikulmioksi. Tämä johtuu siitä, että kun olet kirjoittanut kaikki lompakon aktivoimiseksi tarvittavat tiedot, aktivoit lompakon ja olet myös asettanut henkilökohtaisen profiilin samaan aikaan. Joten ”uusi” PROFILE-kuusikulmio muuttuu vihreäksi sinisellä linkillä, joka sanoo ”change” (=muuta), mikä tarkoittaa, että jos palaat tähän kuusikulmioon, voit muuttaa profiilisi tietoja.

 

Aikaisemmin on ollut monia tapoja päivitää tietoja kun niitä tarvitsee muutta, mutta nyt sen sijaan, että käydään läpi kaikki nämä tavat profiilissasi Safe.Zone-profiilissa, nyt, kun nämä päivitykset ovat julkaistuina, tulet SafeZonePass.com-sivullesi tehdäksesi kaikki nämä muutokset.

 

 

Olet esimerkiksi huomannut, että SALASANAN alla on muutoslinkki. Joten jos haluat vaihtaa salasanasi, tulet tänne…

 

 

… näet tämän kuvan yläpuolella, että salasanasi on helppo vaihtaa.

 

 

Myös jotain uutta, tässä meillä on mahdollisuus muuttaa Master PIN-koodiasi.

Nyt vaikka emme suosittele Master-PIN-koodin vaihtamista mielivaltaisuuden vuoksi, ymmärrämme, että on aikoja ja tilanteita, joissa ehkä numero vaarantuu tai tilanteesta riippumatta; No, nyt voit muuttaa Master PIN-koodisi. Tietysti sinun on vielä syötettävä aiemmin käyttämäsi MASTER-PIN-koodi. Joten jos olet unohtanut MASTER PIN-koodisi, se ei auta sinua; jos niin, sinun on otettava yhteyttä SafeZone-tukeen. Jos tiedät kuitenkin MASTER PIN-koodisi ja haluat muuttaa sen turvallisuussyistä tai jostain syystä, voit tehdä sen täällä nyt.

 

 

Prosessi on yksinkertainen, kirjoitat vain nykyisen one-time PIN-koodin ja kirjoitat sitten uuden Master PIN-koodin, vahvistat sen ja klikkaat SUBMIT (=LÄHETÄ). Sitten uusi MASTER PIN-koodi aktivoidaan ja vanha MASTER PIN-koodi poistetaan, joten muista se. Muista, että sitä ei voi muuttaa ilman nykyistä MASTER-PIN-koodiasi. Ainakin nyt kaikkien on helpompaa pitää tilinsä mahdollisimman turvallisena.

 

 

Muista, että kun määrität MASTER-PIN-koodia, tee siitä hieman erilainen kuin mikään muu sinuun liittyvä numero, joten välttäkää syntymäpäivääsi tai yksinkertaista yhdistelmää peräkkäisessä järjestyksessä, kuten 123456 - se on todella tyhmää, älä tee niin; peräkkäiset numerot ovat kaikkein epävarmempia!

Ota vähän tutkimusta ja ajattele täysin uutta numeroa; se tulee ajan myötä tutuksi, kuten mikä tahansa esimerkiksi uuden puhelinnumeron oppiminen, mitä enemmän käytät sitä, sitä varmemmin muistat sen. Kirjoita se muistiin turvalliseen paikaan, niin että kun tarvitset sitä, voit katsoa sitä numeroa ja muistaa sen ajan myötä; joten pidä se turvassa ja ole älykäs valitsemasi numeron suhteen.

Hyvä asia on, että jos valitsit numeron, joka ei ole niin turvallinen, voit muuttaa sen helposti ja tehdä siitä entistä turvallisemman, mitä suosittelemme kaikille, jos teit jotain sellaista.

 

 

PRIVACY LEVEL on seuraava keltainen kuusikulmio, jonka näet, kun olet täyttänyt profiilisi. Tämä määrittää, kuinka tietosi näytetään, kuten kun kutsut uuden jäsenen, ja muihin paikkoihin verkostossamme (huomaa, että WazzUbilla on oikeastaan vielä tarkempia asetuksia ja vaihtoehtoja profiilisi ja julkisen jakamisen kannalta, koska se on sosiaalinen yhteisö verkostossamme, joten nämä vaihtoehdot tehdään erikseen WazzUb.com-sivustossa yhdessä lisäviestivaihtoehtojen kanssa, koska se on paikka, johon muodostat yhteyden muiden jäsenten kanssa).

 

Kun olet klikannut PRIVACY LEVEL, kuusikulmiota…

 

 

Yllä olevasta kuvasta: VAIHE 3: SELECT YOUR PRIVACY LEVEL

Päätät miten esität itsesi SafeZone-järjestelmässä. Voit valita, haluatko, että oikea nimi tai PerNum näkyy viestinnässä muiden jäsenten kanssa, ja päätät, näkyykö profiilikuva sinusta tai oletuskuva, kun päätät kommunikoida julkisesti muiden kanssa.

Jos et ole varma, valitse NÄYTÄ MINUN PERNUM nyt. Voit muuttaa asetuksia myöhemmin.

 

… näet 3 nimeäsi vaihtoehtoa SafeZone-tilassa. Joten voit valita:

 • Näytä etunimeni
 • Näytä koko nimeni
 • Näytä PerNum

 

Tähän Tietosuoja-asetuksen avulla voit tehdä muutoksia myöhemmin, joten jos päätät muuttaa PerNum-nimestä etunimesi tai sukunimesi, riippumatta siitä, valinta on sinun. Se on hyvin yksinkertainen ja helppo paikantaa ja vaihtaa, eikä sinun tarvitse käydä läpi valtavia valikoita yrittää löytää yksityisyysasetuksia, se on kaikki täällä.

Kun lisäämme uusia asioita, tietenkin, laitamme sen tälle alueelle, koska se on järkevää, ja lisäksi se pitää kaiken yksinkertaisen ja helpon löytää eteenpäin.

 

Joten, kun olet asettanut PRIVACY LEVEL, klikkaa NEXT (=SEURAAVA)…

 

 

… ja näet, että valintasi on vihreä valitsemasi valinnalla (esimerkiksi tässä yllä olevassa kuvassa on valittuna Näytä oma PerNum).

 

 

Ja PRIVACY LEVEL jälkeen seuraava keltainen heksagonia on PROFILE PICTURE (=PROFILIKUVA), mitä tarkastelemme nyt.

 

 

Yllä olevasta kuvasta: VAIHE 4: SELECT YOUR PROFILE PICTURE

Päätät miten esität itsesi SafeZone-järjestelmässä. Voit valita, haluatko, että oikea nimi tai PerNum näkyy viestinnässä muiden jäsenten kanssa, ja päätät, näkyykö profiilikuva sinusta tai oletuskuva, kun päätät kommunikoida julkisesti muiden kanssa.

Jos et valitse profiilikuvaa, SafeZone Seal näkyy oletusarvoisesti.

 

Näet, että sinulla on muutama valinta, joista valita. Vaihtoehtoja on 3:

 • ladataksesi uuden kuvan
 • valitaksesi oletuskuvan miehestä tai naisesta
 • SafeZone kilpi

Kuten näet yllä olevasta kuvasta, SafeZone kilpi näkyy oletusarvoisesti, joten jos et napsauta tätä kuusikulmioa, kuvanasi näkyy vain SafeZone kilpi. Kaikki tämä on keskittynyt yksityisyyteen heti alusta alkaen. Tätä kutsumme tietosuojaksi suunnitellusti, niin teemme asioita SafeZone-järjestelmässä.

Näet vihreän reunuksen valitsemasi profiiliprofiilikuvasi ympärillä, ja jos lataat oman valokuvasi itsestäsi, se tulee näkyviin vihreän ruudun ympärillä, kun valitset sen.

 

Joten kun olet asettanut profiilikuvasi kuusikulmion ylös, se muuttuu vihreäksi.

 

 

Nyt joissakin tapauksissa sen mukaan, mitä olet jo valinnut (tämä koskee kaikkia nykyisiä jäseniämme), jos olet jo ladannut PoI (henkilöllisyystodistus) tai PoA (osoitetiedot), näet nostorajat. kuusikulmio (esitetty punaisena yllä olevassa kuvassa)…

 

 

… sinulle näyttetään vihreänä heti POI / POA-kuusikulmio, koska olet jo suorittanut nostorajojen tämän toiminnon.

 

 

Siirry silti sisään ja tarkista, että tietosi ovat oikein, ja tee tarvittavat muutokset.

 

Ja tietenkin, Nostorajoitukset kuusikulmio on keltainen, jos et ole vielä tehnyt sitä ennen. Joten kun napsautat sitä, näet…

 

 

 

Yllä olevasta kuvasta: VAIHE 5: LIFT YOUR LIMITS

Jos haluat nostaa minkä tahansa fiat-valuutan ja / tai haluat tehdä yli 100 dollarin (vuosittainen raja 1 000 USD) arvoisia transaktioita SafeZone-alueella, sinun on nostettava rajoituksesi lähettämällä osoitetodistus (PoA). ja henkilöllisyystodistus (PoI). Kun lähetys on suoritettu loppuun, limiitisi nostetaan arvoon 200 dollaria (vuosilimiitti 2 000 dollaria), jotta voit lunastaa kaikki fiat-valuutat ja / tai tekemäsi transaktiot SafeZone-alueella. Jos tarvitset lisää, mene rajoittamattomana rajan nostamiseen.

 

Joten nyt, se kaikki on linkitetty yhteen sinulle helposti ja kätevästi yhdessä paikassa.

Näet tämän sivun (yllä olevassa kuvassa), kun PoI ja PoA ladataan. PoI- ja PoA-asiakirjojen lähettäminen on kuitenkin erittäin helppoa ja hyvin yksinkertaista, jos et ole lähettänyt niitä. Painikkeet sanovat UPLOAD, jos et ole lähettänyt niitä VAIHDA / KATSO POA / POI sijaan niille, jotka ovat ladanneet ne; Se on kaikki erittäin suoraviivaista ja helppoa.

 

Rajojen nostamisen päätarkoitus on, jos haluat nostaa rahaa mistä tahansa fiat-valuutasta ja / tai haluat tehdä yli 100 Yhdysvaltain dollarin (1 000 dollarin vuosilimiitti) arvoja suuremmat transaktiot SafeZone-alueella, sinun on nostettava rajoja lataamalla PoI ja PoA.

Kun lähetys on suoritettu loppuun, limiitisi nostetaan arvoon 200 dollaria (vuosilimiitti 2 000 dollaria) minkä tahansa fiat-valuutan lunastuksesta ja / tai SafeZone-alueella tekemistäsi tapahtumista.

Jos tarvitset lisää, voit mennä RAJOITTAMATTOMAAN vaiheeseen. Pidä mielessä, vaikka aiot mennä rajoittamattomasti, sinun on ensin tehtävä tämä vaihe rajojen nostamiseksi.

Voit tehdä paljon asioita, joihin ei tarvitse ladata PoI- ja PoA-asiakirjojasi. Jos kuitenkin haluat mennä RAJOITTAMATTOMAAN, sinun on tehtävä tämä osa ensin ennen jatkamista. Järjestelmä on suunniteltu siten, että se EI anna sinun jatkaa, ellet ole tehnyt näitä asioita ensin; se on siellä, jotta se olisi yksinkertaista ja varmistaa, että kaikki tehdään vastaavasti.

 

Joten jos olet jo ladannut tarvittavat asiakirjat, mutta sinun on tarkistettava ne ja / tai ladattava ne uudelleen, napsauta sitten VAIHDA / KATSO POI / POI, niin näet tämän sivun alla.

 

 

Jos sinun on ladattava uusi asiakirja, klikkaa “file”  (="tiedosto") kuvaa lähettääksesi. Sinun on vahvistettava toimintasi one time PIN-koodilla.

 

 

Alaosaan voit kirjoittaa PIN-koodisi, jotta voit tarkastella PoI-osoitettasi ja varmistaa, että kaikki on oikein tai onko se tarpeen ladata uudelleen. Lataa vain uusi tiedosto, jos haluat päivittää sen.

 

 

Sama pätee PoA-asiakirjaan.

 

 

Kun olet tehnyt kaiken tämän, voit valita GO UNLIMITED (=JATKA RAJOITTAMATTOMAAN)…

 

 

… joka on itse asiassa Verified SafeZone Pass.

 

 

Yllä olevasta kuvasta: VAIHE 6: GO UNLIMITED

Rajoittamattomaan pääsyyn kaikkiin rahoituspalveluihin ja rajoittamattomiin transaktioihin SafeZone-palvelussa täytyy käydä läpi pankkitason KYC / AML-prosessin, jonka tarjoaa IDnow, johtava kansainvälinen asiakasidenttisuustoimittaja. Tämän toimenpiteen hinta on 10 dollaria, eikä sitä voida palauttaa, jos et lähetä tunnistusta, mutta onnistumisen jälkeen saat bonuksen, joka on 20 ILMAISTA YEM kolikkoa(arvo US $ ...), joka hyvitetään henkilökohtaiseen lompakkoosi.

Muista ennen jatkamista, että IDnow: lle toimittamasi tietojen on oltava 100% samat kuin SafeZone-tililläsi. Palaa takaisin yllä tehdäksesi tarvittavat muutokset ennen jatkamista. Jos henkilötietosi muuttuvat myöhemmin, sinun on vahvistettava tilisi uudelleen.

 

Joten saadaksesi varmennuksen, klikkaa alareunassa olevaa TARKASTUS-painiketta joka vie sinut tänne:

 

 

Tämä on vahvistettu SafeZone Pass -prosessi, nopea recappi ...

Vaihe 1 vain muistuttaa teitä siitä, että sääntö on, että profiilisi tietojen on vastattava 100-prosenttisesti niiden tietojen kanssa, jotka annat IDnow: lle.

Joten jos sinun täytyy palata takaisin ja muuttaa tietojasi, voit napsauttaa täällä oikeassa yläkulmassa olevaa X: ää tai napsauttaa sinistä “profiili” -linkkiä.

 

Vaihe 2 on kohta, jossa valitset maksutavan. Huomaa, että pandemiatilanteen vuoksi pankkisiirtomaksujen vastaanottamisen ja käsittelyn aika on hidastunut dramaattisesti juuri nyt. PayPal-maksut ovat yleensä nopeampia prosessityyppejä, mutta jälleen kerran se riippuu siitä, kuinka maksat PayPalin kautta, kuinka kauan prosessi kestää, koska he hyväksyvät erityyppisiä maksuja. Muiden maksujen, jotka eivät käy luottokortilla tai PayPal-saldollasi, käsittely voi viedä kauemmin.

 

 

Vaihe 3 on prosessi, joka sinun täytyy käydä läpi IDnow: n avulla. Sivun yläosassa on linkki Wazzub-viestiin, josta löydät lisätietoja koko prosessista, jonka muut ovat jo käyneet läpi. Tärkeää prosessissa on se, että kun napsautat Jatka-painiketta, varmista, että vaadittu asiakirja on käytettävissä, että sinulla on hyvä valaistus huoneessa, jossa olet, koska sovelluksen on kaapattava puhdas kuva tarvittavasta asiakirja, mukaan lukien tietoturvatiedot (joten sinun on näytettävä se kameralla), sekä oltava valmis selfieksi. Varmista myös, että olet rauhallisella paikalla ja että sinulla on runsaasti energiaa käyttämääsi laitetta varten. Varmista myös, että olet vapaa kyseisenä ajankohtana ja ettei sinua häiritä. Joten suunnitelma eteenpäin. Jos kaikki on tehty oikein, koko prosessin loppuun saattaminen vie vain muutaman minuutin. Tämä on vain ystävällisiä neuvoja kaikesta palautteesta, jonka olemme saaneet asiasta.

Tiedämme, että joillakin jäsenillä on joitain haasteita vahvistusprosessin suhteen, mutta voimme olla varmoja siitä, että olemme sen päällä. On myös joitain teknisiä haasteita, joihin työskentelemme edelleen, joten ole varma, että tiimi työskentelee kovasti voittaakseen kaikki esteet ja tekee sen mahdollisimman nopeasti. Siksi olemme edelleen beeta vaiheessa vahvistusprosessin aloittamiseksi. Yleisesti ottaen useimmilla ihmisillä, etenkin kun he ottavat tämän prosessin vakavasti ja kirjoittavat oikeat tiedot ensimmäistä kertaa, ei ole ongelmia saada todennusta kohtuullisessa ajassa.

 

 

Joten jos valitset GO UNLIMITED, näet tilanne viimeisessä kuusikulmiossa vaihtuneena STATUS UNVERIFIED -tilasta vihreäksi VAHVISTETUT-kuusikulmioon, kun olet onnistuneesti varmennettu IDnow-palvelussa.

Tämä on paikka, josta tarkistat (osoitteessa SafeZonePass.com). Kun olet käynyt IDnow-palvelussa, tulet takaisin tänne ja se kertoo kuinka menestynyt olit. Saat IDnow: lta viestin, jossa kerrotaan, että olet suorittanut vahvistuksen onnistuneesti (eli olet suorittanut prosessin heidän kanssaan, ei prosessin tuloksia) ja että palveluntarjoajasi antaa sinulle päivityksen, joka on täällä tällä verkkosivustolla. (viimeinen kuusikulmio). Sinun ei tarvitse odottaa, että joku ottaa sinuun yhteyttä, vain tule tänne ja näet, mitkä tulokset olivat vahvistustasi. Nyt kestää muutama minuutti, jotta tulokset lähetetään järjestelmällemme, joten päivitä vain se ja tarkista, mikä on tilasi, joka näkyy siellä kuusikulmiossa.

 

Nyt suurin kysymys, josta meillä varmasti kaikilla on, on: “Kutsuin jonkun pelaamaan PrizeMania-ohjelmaa, mutta nyt he menevät SafeZone Passiin, eivätkä he tiedä mitään SafeZone Passista, joten miten he löytävät lisätietoja PrizeManiasta? ”

Olemme keksineet erittäin yksinkertaisen ratkaisun, joka auttaa sinua kyselyssä.

Joten kun olet mukauttanut tiliäsi haluamallasi tavalla, näet alla useita muita kuusikulmioita, kun vierität alas, minkä avulla pääset helposti eri sivustoille SafeZone-ympärillä. Päästäksesi joihinkin suosittuihin verkkosivustoihin SafeZone-verkossa vieritä alas SafeZonePass.com-sivustossa ja näet…

 

 

… monet suosituimmista ovat helposti saatavilla heti. Joten kun kutsut uusia ihmisiä, voit yksinkertaisesti sanoa heidän napsauttavan sitä sivustoa, jota he haluavat käydä, siellä SafeZonePass.com-sivulla heti tilin perustamisen jälkeen.

 

Olemme erittäin innoissamme, että voimme saada nämä päivitykset kaikille; se todella virtaviivaistaa prosessia; molemmat, kun kutsut muita ja samoin, kun haluat vain päivittää tietosi. Tämä on paljon helpompaa Verified SafeZone Pass -sovelluksen ja kaiken muun, kuten kaikki henkilökohtaiset tietosi ja valintasi, tietosuojavalinnasi ja vastaavat, kokonaan yhdellä sivulla.

Teemme parhaamme pitääksemme asiat organisoituna, mukavana, helppona ja sujuvana. Kuten evoluutioyhtiömme kanssa aiemmin mainittiin, kehitämme ja teemme aina uusia asioita, hyödyntämme uusia ideoita, luomme uusia kumppanuuksia, tarjoamme uusia palveluita ja tuotteita kaikille ja kasvaessaan olemme luoneet todella hyvän perustan tällä päivityksellä ja tietysti koko SafeZone-tuotteellamme, jotta voimme helposti kasvaa seuraavien vuosikymmenien ajan.

Riippuen siitä, mitä päätämme tehdä, ehkä muutamme sitä uudestaan, keksimme jotain uutta, kun se saavuttaa tietyn asteen, mutta uskomme, että tekemämme kanssa se on ollut todella hieno, ja se tulee antaa meille vapauden kehittyä tavalla, jota me kaikki haluamme, perustuen tietysti jäsenyyteen INFLUENCE, joka on kaikki todella upeaa!

 

Joten kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, jos haluat mennä PRIZEMANIAan, voit napsauttaa sitä ja mennä sinne tai haluat tarkistaa PERNUMin, voit napsauttaa sitä ja mennä sinne tai napsauttaa SafeZone-kilpiä (mikä on selvästi SafeZone), jossa kaikki kuusikulmaiset ovat linkitettyinä. Voit nähdä WeShareSuccess (affiliate-ohjelmamme), ja tietysti myös joitain suosituista verkkosivustoistamme, kuten TwnklEstate, IVC (International Vacation Club), MoneyPon, WazzUb (minne sinun kannattaa mennä saadaksesi uusimmat tiedot), TwnklShop, IBookSmarter ja TwnklCars.

Täällä on 2 kuusikulmioa, joista luulemme olevan erityisen kiinnostuneita, toisin sanoen IVC ja IBookSmarter!

 

Nyt, aiemmin sanoimme, että ympäri maailmaa tapahtuu monia erilaisia haasteita globaalin pandemian takia - mikä on totta, mutta samaan aikaan tosin asiat alkavat parantua monissa paikoissa, kuten Bahamassa ja Karibialla, jotka alkavat avautua uudelleen. Joten, tämä on täydellinen aika jakaa kanssasi erittäin mielenkiintoisia päivityksiä IBookSmarter- ja IVC-ohjelmista.

Päivitykset koskevat ensisijaisesti IBookSmarteria, mutta jos sinulla on IVC-jäsenyytesi, se on sinulle erittäin mielenkiintoinen IBookSmarterin kanssa. Joten, katsotaanpa lisää!

 

 

IBookSmarter on nyt AUKI, joten katsotaanpa mitä se tarkoittaa.

 

 

Mikä on IBookSmarter?

IBookSmarter (IBS) on kansainvälinen matkaportaali ja moderni tapa matkustaa ja löytää maailma. Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa yhteistyöstä Byelando Travelin kanssa, joka on IBookSmarter-matkakumppanimme. IBS asettaa uudet standardit matkailualalla. IBookSmarter -sovelluksella sinulla on useita erilaisia vaihtoehtoja: voit varata paketteja, hotelleja, lentoja, tilauslentoja, risteilyjä, asuntoja… on olemassa kaikenlaisia asioita, jotka voit varata matkahauskuudeksi IBookSmarterissa.

Saat laadukkaan pääsyn yli 82 miljardiin varattavaan matkatarjoukseen! Nämä ovat tunnettujen tuotemerkkien tuotteita ja tarjouksia, kuten voit löytää niitä matkatoimistoilta, sivustoilta ja kaikilta muilta kohteilta, joihin varaat matkan, yhdellä ainutlaatuisella tavalla: IBookSmarter on ensimmäinen ja ainoa matkaportaali, joka palkitsee sinua YEM:llä matkustamisesta ja tekemisestä monia aktiviteetteja. Olipa kyse matkojen varaamisesta, hotellistasi, jopa lentojen varaamisesta ja muusta… IBookSmarterin kautta saat Travel CashBackin YEMissä jopa 12% matka- / varaushinnasta!

Voit varata nykyiset ja tulevat matkasi, mukaan lukien kaikki muut matkailupalvelut, suoraan IBookSmarterin kautta ja vastaanottaa Travel CashBackin YEM:ssä jokaisesta IBS:n kautta tehdystä varauksesta.

Näemme lisää tietoa YEM:n kehityksestä ja saamme tietää, kuinka arvokas Travel CashBack on tai voi tulla.

 

 

IBS:ltä löydät upeita päivän tarjouksia ja monia muita laadukkaita matkatarjouksia.

Tässä on joitain nopeita IBookSmarter-kohokohtia:

 • Pakettimatkat, viime hetken lomat, minilomat, risteilyt ja paljon muuta!
 • Maailmanlaajuinen lentohaku… Kotimaan, lyhyen, keskipitkän, pitkän matkan ja enemmän, voit varata melkein minkä tahansa lennon
 • IBookSmarter-yhteisö… upea SafeZone-yhteisömme
 • Varaa Flight & Hotel yhdessä tai erikseen ja jopa vuokra-autolla
 • Varaa hotelleja, huoneistoja, loma-asuntoja tai huviloita
 • Kaikki IBookSmarter-tarjoukset ovat käsin poimittuja ja koonnut Bylando Travel -asiantuntijat! Kaikista IBookSmarterin kautta varatuista tarjouksista ja palveluista saat jopa 12%:n YEM CashBackin.
 • Tarjoukset edullisille hinnoille ja edullisille tarjouksille monille kohteille
 • Erikoistarjoustyypit ... esim. perhelomat, vaellus, pyöräily, golf, tennis, moottoripyörä, yhden, ylellisyyden tai edestakaiset matkat
 • Suodattimet ja matkaarvostelut… Löydä unelmalomasi helpommin!

 

Joten kuten voitte nähdä, IBookSmarterissä, sinulla on monia matkavaihtoehtoja ja -ominaisuuksia, jotta matkaunelmasi toteutuvat!

Kun varaat matkoja, on pari asiaa ymmärtää jäsenyydestäsi riippuen. IBookSmarterin hieno asia on, että sivuston käytöstä ja tarjousten tarkastelemisesta ei aiheudu ylimääräisiä kustannuksia.

 

 

Sinulla on 3 erilaista sisäänkirjautumisvaihtoehtoa:

 • ILMAINEN kirjautuminen (FREE LOGIN)
 • Sisäänkirjautuminen turvallisella passilla (LOGIN WITH SAFEZONE-PASS)
 • AKTIVOI SAFEZONE PASS (ACTIVATE SAFEZONE-PASS NOW)

Kun napsautat ILMAINEN LOGIN, kirjaudut sivustoon vapaasti ilman ylimääräistä kirjautumista.

Napsauttamalla sisäänkirjautumista SAFEZONE PASS -sivulla, kirjaudut sisään SafeZone-käyttöoikeustiedoillasi. Jos olet IVC-jäsen, saat IBookSmarterissa lisäetuja, kuten lisääntynyttä rahaa takaisin, kun varaat matkan IBS:n kautta.

IVC-jäsenyydet ja IBS-edut vaihtelevat 3-tähdestä (6%:n takaisinmaksu IBS:ssä), 4-tähden (8%:n takaisinmaksusta IBS:ssä), 5-tähden (10%:n takaisinmaksusta IBS:ssä) ja VIP-luksiin (12%:n takaisinmaksu IBS:ssä). . IBS-verkkosivustolla on lisätietoja IVC-jäsenyyden eduista (saat lisätietoja napsauttamalla yläreunassa olevaa IVC-välilehteä). Mitä kauemmin olet IVC-jäsen, sitä enemmän etuja saat.

SafeZone-jäsenenä, vaikka et olisikaan IVC-jäsen, kirjautuessasi IBS:ään saat normaalin 3%:n rahat takaisin -suhteessa, kun varaat IBS:ssä. Käymme läpi lisätietoja rahojen takaisinmaksusta myöhemmin.

 

Kolmanneksi, aktivoi SAFEZONE PASS -painike on uusien jäsenten liittymistä.

 

 

Liittyvillä uusilla jäsenillä on 2 vaihtoehtoa ...

 • Minulla on kutsukoodi
 • Minulla ei ole kutsukoodia

Ymmärtäkää, että Byelando Travel on itsenäinen kumppani ja toinen SafeZone-jäsen, joten Byelando Travel kutsuu kaikki, jotka kirjautuvat IBS-verkkosivustoon suoraan ILMAN omaa kutsukoodiaan.

 

On jotakin mielenkiintoisempia ja tärkeitä asioita ymmärtää. Ensinnäkin, ymmärrä, matkailualalla ei ole vakiopalkkioita, joten minkään tytäryhtiöohjelman tarjoaminen on monimutkainen prosessi. Ryhmät ovat kuitenkin työskennelleet ahkerasti ratkaisujen löytämisessä, tietysti he ovat hyvin ratkaisukeskeisiä ja kaikkeen on ratkaisuja. Byelando Travelin kanssa tekemämme hyvän yhteistyön ansiosta olemme iloisia voidessamme kertoa, että IBookSmarterillä on sekä kumppaniohjelma että liiketoimintamalli. Täydelliset tiedot näistä kahdesta ohjelmasta tulevat erillisessä päivityksessä, mutta meillä on muutamia mielenkiintoisia yksityiskohtia, jotka voimme jakaa heti.

 

Tietoja IBS-kumppaniohjelmasta

Palkkiot ja bonukset vaihtelevat matkaostajan IVC-jäsenyystason perusteella.

Rahaa takaisin -maksuista ja palkkioista jaetaan korkeintaan 15%, palkkiot jaotellaan WSS-sääntöjen mukaisesti, joten mitä enemmän matkan ostaja saa rahaa takaisin, sitä vähemmän palkkioita ja bonuksia on jaettavissa.

Esimerkiksi VIP IVC -jäsennä matkustavat, he saavat 12% rahana takaisin, mikä jättäisi 3% jakamaan palkkioiden ja bonusten välillä. Toisaalta, kun ei-IVC-jäsenet matkustavat, he saisivat 3% rahana takaisin, mikä jättäisi 12% jakamaan palkkiot ja bonukset.

Tämä oli jälleen vain esimerkki ja täydelliset tiedot ovat saatavilla pian.

 

Tietoja IBS-liiketoimintamallista

IBS-liiketoimintamalli suunniteltiin tammikuun lopulla. Tämä valinnainen IBookSmarter-liiketoimintamalli sisältää oman IBS-verkkosivustosi mainostamiseksi, ja voit tehdä palkkioita ja muita bonuksia tämän liiketoimintamallin kautta.

 

On tiedostettava kaksi asiaa (kuten Cate sanoi, nämä ideat ovat vielä tekeillä, niiden lopulliset yksityiskohdat julkaistaan pian; hän vain antoi tietoja joihinkin yksityiskohtiin, joita parhaillaan pohditaan ja joista keskustellaan parhaillaan). ):

1. Sinun on oltava IVC-jäsen voidaksesi osallistua tähän liiketoimintamalliin, jos tämä on jotain sinua kiinnostava.

2. Voi olla maksu, mutta tiimit työskentelevät vielä lopullisia yksityiskohtia kohti.

 

Joten kiinnostuneille tiedät nyt, että näin tapahtuu, jaamme jälleen kerran lisätietoja affiliate-ohjelmasta ja liiketoimintamahdollisuuksista myöhemmin.

Emme suosittele IBS:n mainostamista suoraan, ennen kuin sinulla on täydelliset tiedot; jos haluat jakaa, jakaa sen kutsutuille jäsenillesi tai kutsua muita SafeZoneen eri lähetyslinkillä ja jakaa IBS-verkkosivustolinkin vasta, kun he ovat jo SafeZone-jäseniä optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

 

Tutkitaan nyt enemmän sivustoa ja katsotaan IBookSmarterin ominaisuuksia.

Napsauttamalla sitten ILMAISTA LOGIN-kirjautumista tai kirjautumalla ensin SafeZone-tilillesi, voit selata kaikkia IBS:n matkatarjouksia.

 

 

Täältä voit tutustua erilaisiin matkavaihtoehtoihin. Kuten päivän sopimus…

 

 

Ja monia muita matkavaihtoehtoja myös!

 

 

 

Näyttöruutuissa näet hienoja esimerkkejä lomakohteista ja fantastisista pakettitarjouksista (peruskustannukset).

 

 

Voit myös nähdä erittäin anteliaita rahana palautuksia (YEM) jokaisesta ostetusta kaupasta, joka voi olla jopa 12%! Saatte lisätietoja cashbackista myöhemmin.

 

 

Joten voit nähdä kaiken tämän FREE LOGIN ja se on sama, kun kirjaudut sisään myös SafeZone-tililläsi.

Tärkeintä on kuitenkin muistaa, että jos haluat varata minkä tahansa matkan, sinun on kirjauduttava sisään ensin saadaksesi mahdollisimman suuria etuja.

 

Jotkut hienoista ominaisuuksista, joita löydät IBS:stä ...

 

 

… sisältää lukuisia haku- ja varausvaihtoehtoja riippuen siitä, mitä etsit matkaviisaalta.

Kun näet kiinnostavan sijainnin, napsauta sitä nähdäksesi tarjolla olevat eri tarjoukset.

 

 

Varaussivuilla on tietoja tietystä paketista, hotellista tai tarjouksesta.

 

 

Arviot, tiedot kiinteistöstä ja muut ovat saatavilla yksittäisillä varaussivuilla, joten muista tarkistaa ne ennen matkan varaamista.

 

 

Katsotaanpa nyt, miten hyötyä on YEM Cashbackin saamisesta.

 

 

Kuten IBS-verkkosivustolla selitetään IBookSmarter Travel CashBack …

Jokaisesta Ibooksmarter-palvelun kautta tehdystä varauksesta saat rahana takaisin YEM:nä jopa 12% matka- / varaushinnasta ja siten käteisrahan ilmaiseksi! CashBack-summasi määrä riippuu siitä, käytätkö Ibooksmarter-ohjelmaa "Free Login" -sivun kautta vai IVC:n jäsenenä ja siten rekisteröitynä SafeZone-kumppanina!

Käytä IBookSmarter-sovellusta suoraan ilmaisen sisäänkirjautumisen kautta ja saat arvokasta 3% CashBack -tapahtumaa tai aktivoi ylellinen 3-, 4-, 5-tähden tai VIP-luksusjäsenyytesi ja turvaa CashBack-enimmäismäärä 12% monien muiden etujen lisäksi.

 

Tässä on 2 esimerkkiä IBookSmarter CashBackista. Alla olevien kahden esimerkin avulla näet YEM CashBackin edut.

 

Esimerkki 1:

Pakettimatkan varaaminen (matkan / varaushinta = 2000 euroa)

Matkan päivämäärä / alkaminen: 4 kuukauden päästä

 

Esimerkki 2:

Pakettimatkan varaaminen (matkan / varaushinta = 2000 euroa)

Matkan päivämäärä / alkaminen: 8 kuukauden päästä

 

 

Jotain muuta ymmärrettävää myös, että saatava CashBack-määrä perustuu matkasi arvoon varauksen yhteydessä, ei matkapäivämäärään.

Kuten näet täältä yllä olevasta kuvasta, riippuen siitä, kuinka pian matkustat, sekä jos sinulla on IVC-jäsenyys tai ei, määritetään saamasi rahat takaisin -määrä ja mahdollinen arvo. On täysin mahdollista, että Travel CashBack voi olla melkein yhtä arvokas kuin hinta, jonka maksit lomasta, tämä on upea!

 

Ota huomioon tämän esimerkin hieno painatus ...

Travel-CashBack / YEM -määrityksesi perustana on matka- / varaushinta USD / EUR

* Numero / rahat takaisin YEM:in varauksen yhteydessä (tässä 04.2020) = valuuttakurssi: 0.81 USD / 0.74EUR (matkan hinta = 2000 EUR / CashBack / YEM 6% = 120 EUR / 120 EUR: 0.74 = 162 YEM)

** oletettu arvo / YEM 4 kuukaudessa = 1,10USD / 1,00 EUR (Laskelma: Travel-CashBack = 162 YEM / 162 YEM x 1,00 EUR / YEM = 162 EUR)

*** oletettu arvo / YEM 8 kuukaudessa = 1,65USD / 1,50 EUR (Laskelma: Travel-CashBack = 162 YEM / 162 YEM x 1,50 EUR / YEM = 243 EUR)

**** Hyväksytty arvo / YEM 24 kuukaudessa = 5,50USD / 5,00 EUR (laskelma: Travel-CashBack = 162 YEM / 162 YEM x 5,00 EUR / YEM = 810 EUR)

Vihje:

** / *** / **** Cashback-arvon mahdollisen kehityksen havainnollistamiseksi esimerkkeinä käytetyt markkina-arvot ovat oletettuja eivätkä takuupohjaisia!

Tuleva hintakehitys ja YEM:n arvo voi olla alhaisempi tai korkeampi!

 

IBookSmarterissa… Tee diilisi

Kun YEM-hinta nousee, myös Travel CashBack / YEM -arvo nousee.

Ja mitä enemmän varaat IBookSmarterin kautta, sitä enemmän CashBackia YEMissä saat ja sitä suurempi CashBack-saldo on USD / EUR, jota voit käyttää seuraavalle matkallesi, ostoksille ja monille muille asioille.

 

Tässä on toinen skenaario, joka näyttää sinulle, kuinka arvokasta Travel-CashBack -sovelluksesi voi olla tai olisi tullut:

Voitko kuvitella…

Varaa matka IBookSmarterilla 1 000 euron arvosta syyskuussa 2019… YEM: n arvo oli tällä hetkellä 0.010 USD / YEM.

 

Täältä näet, jos tämä olisi ollut vaihtoehto vuonna 2019 ja jos olet ostanut matkoja tuolloin, pelkästään rahasi takaisin olisi ollut yli 12-kertainen arvoinen siihen, mitä vietit lomallesi. Nyt se on uskomatonta!

 

Tietysti tiedä myös tämän esimerkin hieno painatus ...

* CashBack / YEM lasketaan käyttämällä 10.09.2019 voimassa olevaa valuuttakurssia 0,01 USD / EUR (matkan hinta = 1000 EUR / CashBack / YEM 3% = 30 EUR / 30 EUR: 0,01 = 3000 YEM)

** Travel CashBackin arvo lasketaan CashBack YEM -määrästä käypään markkina-arvoon kello 04.2020 alkaen 0,81USD / 0,74EUR / YEM

(Laskelma: 3000 YEM x 0,74 EUR / YEM = 2.220 EUR)

 

Joten, kuten voit nähdä, kaikille matkatarpeillesi on monia vaihtoehtoja IBS: llä ja etenkin IVC: n jäsenenä, palkkiot ovat upeat!

 

Meille tulee lisätietoja affiliate ja liiketoiminta mahdollisuuksista myöhemmin pian. Sillä välin, kuten aiemmin todettiin, jos haluat jakaa IBS: n muiden kanssa, jaa se kutsutun perheen kanssa ja muista kutsua uudet ihmiset erikseen SafeZoneen.

 

Meillä on myös muita erittäin hienoja päivityksiä siitä, missä voit viettää osan YEMistäsi nyt:
 

 

Tämä on erityinen Bob Home Tea Time -tarjous; se on automaattinen teenkeitin ja 1 NBplus toiminnallinen tee; tämä on erityinen YEM-KAUPPA Euroopalle (mukaan lukien Iso-Britannia) ja Sveitsille. Joten, jos sinä tai ystäväsi tai perheenjäsen asuu Euroopassa, Isossa-Britanniassa tai Sveitsissä, voit ostaa tämän tuotteen.

 

Jos yrität ostaa tämän alueen ulkopuolelta, se ei ole järkevää tehdä niin, koska siinä on eurooppalainen virtajohto. Huomaa myös lähetyskustannukset, esimerkiksi joissakin maissa, kuten Afrikassa, ne voivat maksaa noin 200 euroa, vain lähetyskulut!

Niille, joilla on osoite Euroopassa, Isossa-Britanniassa tai Sveitsissä, voit vapaasti osallistua ja nauttia tästä upeasta teestä ja automaattisesta teenkeittimestä.

Cate puhui tästä radio showssa parin viime viikon aikana, siellä oli pieni tekninen ongelma, joka kuitenkin ratkaistiin ja verkkosivusto on nyt suorana. Voit mennä sinne ja tarkistaa sen. Se on ilmoitettu jo WazzUb-sivustossa, WazzUb-chat-tiloissa ja ilmoituksissa.

Tästä rajoitetun ajan BOB HOME Tea Time -automaattikoneesta, jossa on 1 NBplus toiminnallinen tee, joudut maksamaan 89 euroa ja lisäksi 60 YEM koko tarjouksesta. Se on 170 Yhdysvaltain dollarin arvo + teekoneen ja yhden tyyppisen teen yhdistetylle tarjoukselle.

Mahtava "tee-aika" -diili, ja koska se ei ole älykäs sopimus, heti kun maksat tarjouksestasi, se lähetetään sinulle kohtuullisessa ajassa. Voit antaa nämä lahjoina ihmisille, varsinkin jos perhe asuu Euroopassa. Tämä on rajoitetun ajan tarjous, saatavana vain 7. elokuuta saakka tai siihen asti, kun toimituksia kestää.

(Cate ilmoitti aiemmin radio-ohjelmassa, että tarjous oli saatavana vasta 31. heinäkuuta saakka, mutta koska pieni viivästyminen oli, he ovat ansainneet sitä armollisesti, jotta annat kaikille runsaasti aikaa tarkistaa kaikki itse.)

Joten tämä tarjous on saatavana nyt 7. elokuuta saakka tai kunnes tarvikkeet kestävät. Ehdottomasti, jos olet kiinnostunut, haluat mennä sinne ja laittaa tilauksesi niin pian kuin mahdollista. Pidä hauskaa sen kanssa ja nauti teestäsi. Olemme innoissamme kaikista teistä, jotka voitte osallistua tämän fantastisen tarjouksen ostamiseen.

Tutustu BOB HOME Tea Machine + 1 NBplus -funktionaan teetarjoukseen täällä:

https://nbplus.app/en/

 

Cate sulkee webinaarin kiittämällä kaikkia mukana olosta, toivoen kaikille loistavaa lepo päivää tai yöstä ja kaikkea hyvää. Seuraavaan kertaan asti ... WAAAZZZZUUUUBBBB!

 

Menestyksesi mielessä,

Cate Kozikowski ja

WAZZUB-tukitiimi

 

***

 

Lisäinfoa avustajilta:

 

Tarvitsetko apua? Käytä kätevää SUPPORT kuusikulmiota SafeZone:ssa.

https://www.safe.zone

 

Kaikki Unicorn Network:in webinaarit voit lukea:

Kirjaudu lukeaksesi recapit ja rekisteröidy webinaareihin täällä: https://www.safe.zone (WEBINARS kuusikolmio)

 

Kaikki Rainbow Currency:n webinaarit voit lukea:

Kirjaudu lukeaksesi recapit ja rekisteröidy webinaareihin täällä:

https://www.rainbowcurrency.zone  (WEBINARS RECAPS nappi päämenussa)

 

Muistakaa tarkistaa SafeZone Radio show, huom: UUSI AIKA!

Suorana joka torstai klo 11-12 a.m. USA Pacific aikaa (klo 21-22 Suomen aikaa). Kuunnelkaa suorana ja tarkistakaa menneiden showden äänitykset osoitteesta: https://www.safe.zone (RADIO SHOWS kuusikulmiosta)

 

***

 

Muistakaa että alkaen 20pv maaliskuuta 2019 Unicorn Network on päivittämässä sosiaallisen median käytäntöjä. Jäsenten päivitykset tullaan postaamaan WazzUb.com sivuille (https://wazzub.com) NEWS alueen alapuolelle, tarkistakaa sieltä jäsenten päivitykset. Ulkopuoliset sosiaalisen median sivut ja ryhmät tullaan sulkemaan askel kerrallaan. Postaamme lisätietoa kun niitä on saatavilla. Kiitoksia.

 

 

 

Unicorn Network kolmansien osapuolten vastuuvapautus lauseke;

 

Unicorn Network käyttää kolmansien osapuolien nettisivuja ja sovelluksia markkinointiin, ja kysyy usein jäseniltä osallistumista näihin palveluihin tarkoituksena lisätä postauksia. Kuitenkin, jollei erityisesti ilmoiteta, Unicorn Network ei voi taata turvaa tai suojaa näissä palveluissa, ja jäsenet ovat tietoisia että kun he käyttävät näitä palveluita ymmärtävät ettei Unicorn Network ei vastaa vaikeuksista jotka johtuvat sivujen käytöstä.

 

***

 

 ** Muistutus kaikille jäsenille: ** Meillä on tiukka anti-spam politiikka. Olkaa ammattimaisia, kun jaatte linkkejä mistään tarjouksesta. On tiedossa, että jotkut jäsenet postaavat heidän linkkejään toisille ja ryhmille Facebook:issa. ** Tämä on roskapostia (Spam) ** Sinun ei pidä postata sinun linkkiä millekään sivulle tai ryhmälle ennenkuin sivusto tai ryhmä erityisesti sallii mahdollisuuksien jakamisen. Sinun ei pidä postata linkkiä yhdellekään henkilölle missään sosiaalisenmedian sivuilla ennenkuin he antavat sinulle luvan tehdä niin. Ole kunnioittava ja ammattimainen. Kiitoksia.

 

***

 

Jäsenten kutsunta ohjeet

 

*** Hyvät jäsenet,

Meidän Rainbow Currency on innostava mahdollisuus kaikille jäsenille ja tulevaisuudessa kaupoille ja taloudellisille siirroille.

 

Me tiedämme, että jokainen on hyvin innoistunut ja hyvin innokas ja kekseliäs promoamaan meidän Rainbow Currency:ä ja tämä on vain kerran elämässä oleva tilaisuus.

 

Kuten aina me haluamme pitää yhtiön maineen ja tietenkin sinun kun promoat. Muutama asiaa on pidettävä mielessä:

 

A. Milloin tahansa käännät mitään tietoa, brandin nimi on oltava englanniksi. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone, jne., täytyy olla englanniksi.

 

B. Aina käytä täydellistä tietoa, käyttäen yhtiön sivuja tietojen tarkasteluun. Älä johda harhaan, tekemällä villejä arvauksia tai muuttamalla minkään asian merkitystä. Jos et ole varma mitä, jokin asia merkitsee, pyydä selvennystä.

 

C. Varmista paikalliset ja kansainväliset anti-spam säännöt koskien emailia. Jos käytät emaileja, sinun on oltava varma, että ne joille lähetät emailin ovat hyväksyneet sen, että voit lähettää heille. Jos emailaat ystäville/perheellesi kunnioita heidän toiveitaan jos he pyytävät että et lähetä enää näitä tarjouksia.

 

D. Älä koskaan käytä Mailaxy:ä mihinkään markkinointiin. Se on tarkoitettu vain sinun henkilökohtaiseen käyttöösi. Tili voidaan sulkea, jos me joudumme mustalle listalle, jos jäsenet käyttävät Mailaxy:ä markkinointiin ja tulemme merkityksi roskapostaajaksi.

 

E. Sosiaalisissa medioissa kuten Facebook, Twitter, etc., seuraa aina heidän sääntöjään.

 

* Älä koskaan postaa linkkiäsi tai promoa profiili sivuasi toisella jäsenelle. Jos postaat oman profiilisi näille, jotka seuraavat sinua, he näkevät postisi.

 

* Älä koskaan vastaa, jollekin toiselle postaamalla tai kommentoimalla linkkiä tai promoa.

 

* Jos kuulut ryhmiin, jotka sallivat markkinointi postaukset, ja siellä on useita, pidä huoli että noudatat heidän sääntöjään ja etkä myöskään postaa sinne jatkusvasti. Tarkkaile mitä toiset tekevät ryhmässä. Jos siellä ryhmässä on useita satoja tai tuhansia aktiivisia henkilöitä ja vain yksi henkilö postaa samaa asiaa viiden minuutin välein tai joka tunti älä tee samoin vaikka tuo yksi tekeekin niin. Tee sitä mitä ryhmässä on totuttu tekemään.

 

F. Älä jatkuvasti merkitse henkilöä postissasi. Tämän toiminnon tarkoitus on merkitä henkilö, joka voi olla kuvassa, tai merkitä joku joka tarvitsee  huomiota postauksesta, koska se on olennaista heille.

 

G. Älä lisää henkilöitä ryhmään ilman heidän lupaansa. Tätä tapahtuu minulle koko ajan ja se on hyvin harmillista. Voit lähettää kutsuja ja tämä antaa henkilölle mahdollisuuden liittyä, olla välittämättä tai yksinkertaisesti poistaa pyynnön.

 

H. Monet jäsenet ovat postanneet markkinointi materiaalia, jota voi käyttää ja jakaa, grafiikkaa ja videoita joita voi jakaa, ja ideoita paremmasta merkkinointi taktiikasta. Pidä aina mielessä että kannattaa personalisoida asioita, joita käytät ja pidä huoli että tiedot ovat oikeita ja tarkkoja. Jos näet jotakin, josta pidät jota ei ole tarkoitettu jaettavaksi tai käytettäväksi, ota aina yhteyttä materiaalin omistajaan ja kysy lupaa ennenkuin teet mitään.

 

I. Jos teet oman nettisivun, ryhmän, blogin, jne., noudata sivuston sääntöjä. Pidä huoli, että mukaudut meidän yhteistyökumppani ohjeisiin sosiaalisessa mediassa ja internet aktiivisuudessa. Voit nähdä ne täällä: https://drive.google.com/open?

id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

End***

 

***

 

Koska meidän nettisivut ovat osana wordlwide web:iä (www), pääsy voi olla saatavilla muista maista. Me olemme iloisia voidessa tehdä sisältöä, ohjelmia, tuotteita, ja/tai palveluita saataville ihmisille missä maassa tahansa, jossa se on laillista. Emmekä ole tällä hetkellä tietoisia mistään maasta, joka estäisi tämän tyyppisen tiedon, eikä nimenomaisesti tietoja, joita me hankimme, me emme tee esitystä että materiaalit nettisivuille ovat täsmällisiä tai laillisia käytettäväksi missään USA:n ulkopuolella. Lait koskien sisältöä, ohjelmia, tuotteita, ja/tai palveluita internetin kautta voivat olla erilaisia muissa maissa. Jos sinulle on pääsy meidän nettisivuille USA:n ulkopuolelta, sinä ja vain sinä yksin olet vastuussa määräyksistä kaikista laista alueellasi. Pääsy nettisivuille on kiellettyä niissä maissa joissa sisällöt arvellaan laittomiksi, tai missä ne ovat vastakkain lainsäädännön kanssa.

 

***

 

Ansioiden vastuuvapautuslauseke: Kaikki toimet on tehty esitelläksemme projektin mahdollisimman tarkasti. Mitään esimerkkiä tuloksista ei voi tulkita lupauksena tai takuuna ansioista. Onnistumisesi saada tuloksia kotisivuilta rippuu ajasta jonka omistat projektille, tietämyksestäsi ja muista markkinointi taidoista. Koska nämä tekijät ovat erilaisia eri yksilöillä, me emme voit taata mitään määrättyä tulosta. Emmekä ole vastuussa tekemisistäsi. Materiaalit jotka löytyvät kotisivuiltamme voivat sisältää tietoa jotka sisältävät tai perustuvat tuleviin ilmoituksiin. Tulevaisuuteen katsovat ilmoitukset antavat arvioita tai ennakko arvioita tulevista tapahtumista. Voit tunnistaa nämä ilmoitukset sillä toteamuksella että ne eivät kerro suoraan historiasta tai tämänhetkisestä tiedosta. Ne käyttävät sanoja kuten “anticipate=aavistaa”, “estimate=arvioida”, “except=paitsi”, “project=projekti”, “intend=pyrkiä”, “plan=suunnitella”, “believe=luottaa”, ja muita sanoja ja termejä samaa tarkoittaen potentiaalista tulosta tai ansioita.

 

Copyright © 2011-2020 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Kaikki oikeudet pidätetään.