Unicorn Network Webinarinpääkohdat
1pv heinäkuuta, 2020
Esittää Cate Kozikowski


Tämä webinaari on United American Capital Corporationin, Unicorn Network:in, SafeZone, Inc:in omaisuutta, eikä sitä saa nauhoittaa, ja sitten julkaista yleisesti. Mikätahansa kirjoitus/käännös tarjottuna livenä “Power of WE”:n kautta ei ole virallinen. Odottakaa virallista englannin kielistä recappia ja käännöksiä täydellisinä esityksinä webinaarista.

Vastuuvapautuslauseke: Sinä olet aina henkilökohtaisesti vastuussa omista toimistasi; mikään tähän ilmoitukseen sisältyvä tai mikätahansa webinaari on asettanut neuvoksi mistä tahansa syystä. Tee omia tutkimuksia ja puhu omien asiantuntijoiden kanssa ennenkuin teet mitään päätöksiä, kuten niitä jotka liittyvät terveyteen, talouteen, veroihin, ja bisnekseen, muutamia nimetäkseen. Päätökset ostaa digitaalisia “Fractional Owner Right” (F.O.R) pitää aina perustua tietoon joka löytyy vain nettisivuilta ja mikään tieto jaettuna missään webinaarissa ei sido yhtiötä laillisesti, vain sisältö suoraan TwnklEstate nettisivuilla on laillisesti sitova.

 

 

Keskusteltavat aiheet:

1. Esittelyssä YEMEXCHANGE

 

Hyvät Unicorn Network jäsenet,

 

Yli vuoden tutkimuksen, kehittämisen, ohjelmoinnin ja testauksen jälkeen aika on vihdoin täällä ja tänään käydään läpi asiat yhdessä.

 

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä sinulle YEMEXCHANGE!

 

Tämä projekti on YEM Foundationin ja Unicorn Networkin yhteistyötä, ohjelmoijien, testaajien ja monien muiden yhdistetty työ; kiitos kaikille, jotka auttoivat toteuttamaan tämän hankkeen.

 

Niille, jotka eivät ehkä tiedä, YEM Foundation on voittoa tavoittelematon, demokraattisesti valittu järjestö, joka edustaa Rainbow Currency valuuttaa (kaupattava tunnus: YEM) ja YEM tarkoittaa jokapäiväistä rahaasi (Your Everyday Money)!

 

Joka maanantai, YEM Foundation julkaisee päivitykset ja määräykset verkkosivuillaan:

https://www.yemfoundation.org/

Viimeisimmässä 29. kesäkuuta 2020 tehdyssä päivityksessä huomioidaan YEMEXCHANGE-säännöt, joihin sisältyi päivitykset kauppaa varten. Muista, että kaikkien sääntöjen ja määräysten tarkoituksena on suojata Rainbow Currency valuuttaa ja pitää asiat oikeudenmukaisina kaikille YEM-haltijoille. Rainbow Currencyä EI ole suunniteltu päiväkauppaan ja keinotteluun, se on todellinen valuutta, jonka ainoana tarkoituksena on ostaa tavaroita ja palveluita ympäri maailmaa.

 

Tähän päivään mennessä YEM kolikoita on käytetty autojen, kiinteistöjen, yrityksen perustamiseen Saksasta ja kaikenlaisten päivittäistavaroiden ja -palveluiden, kuten ruoan, lääkäri käyntien, ja paljon muuhun. Sen ympärille rakennetun kasvavan maailmanlaajuisen talouden avulla se on noussut kärkipäähän perustamisensa jälkeen vain muutamassa vuodessa, vuoden 2017 lopulta.

 

Alla on YEM Foundationin 29. kesäkuuta 2020 lähettämät uudet säännöt, voit lukea koko päivityksen itse heidän verkkosivuillaan.

 

 

 

 

Vaihtosäännöt:
1. Ensimmäinen virallinen hintaluokka on 0.9000–1.1000 USD

2. Kukaan ei saa tarjota YEM kolikoita nykyisen hintaluokan alapuolella tai yläpuolella
3. Jokaisella YEM-haltijalla voi olla vain 1 (yksi) tilaus pörssissä samanaikaisesti
4. Kun myyntitilaus on peruutettu tai se on kokonaan toteutettu, on 7 päivän odotusaika, ennen kuin uusi myyntitilaus voidaan antaa
5. Myyntitilausten enimmäismäärä on 1 000 YEM tilausta kohden

 

 

Katsotaanpa nyt uusi YEMEXCHANGE

 

 

 

 

 

Verkkosivustolta:

MEISTÄ

YEMEXCHANGE on TWNKLCHAINin, 'viranomaisystävällinen' lohkoketju (blockchain), virallinen vaihtopaikka. Noudatamme täysin kaikkia YEM Foundationin vaatimuksia.

 

VAIHTOALUSTA

YEMEXCHANGE tarjoaa kauppapareja YEM / USD, TEC / YEM, TMC / YEM, TSHC / YEM ja TVC / YEM. Lisää kauppapareja lisätään kysynnän perusteella.

 

OTC

YEMEXCHANGE tarjoaa lisäpalveluna suoran markkinan OTC-kauppoille. Osta ja myy YEM suoraan nykyisellä kurssilla muille jäsenille.

 

KYC/AML

YEMEXCHANGE käyttää pankkitason KYC / AML-prosessia asiakkaidemme suojelemiseen. Jokaisen jäsenen täytyy käydä läpi helppo, mutta tehokas tunnistamisprosessi.

 

Hieno asia YEMEXCHANGEssa on, että KYC / AML (Tunne asiakaasi / rahanpesun torjunta) tuotetaan SafeZone-jäsenyytesi kautta ja vahvistetaan Verified SafeZone Pass -todistuksellasi. YEMEXCHANGE-palvelussa on useita käyttötasoja vahvistustasosi perusteella. (Käymme läpi tämän yksityiskohdan myöhemmin.)

 

TURVALLISUUS

YEMEXCHANGE on SafeZone-jäsen, joka tuo jäsenillemme korkeimmat turvallisuusstandardit. Jokainen liiketoimi on hyväksyttävä satunnaisella PIN koodilla.

 

PALKKIOT

YEMEXCHANGE on alan alhaisimpien palkkioiden koti. Maksa palkkiosi YEM kolikoilla tai maksa USD:llä ja saat 100%:n Cashbackin. Tervetuloa netto nollamaksuihimme!

 

BOTIT

YEMEXCHANGE on botiton alue. Olemme pääsy (tai poistuminen) YEM-haltijoille, emmekä tue lyhytaikaista kauppaa. Siksi kaupankäyntibotteja ei sallita.

 

API

Asiakkaidemme avuksi YEMEXCHANGE tarjoaa sovellusliittymän nykyisten arvojen, kaupankäyntimäärien ja markkinatilastojen noutamiseksi.

Tutkitaan nyt vähän sisäänkirjautumisen jälkeen.

 

 

 

 

Tämä on tärkein näkymä kirjautumisen jälkeen, jossa sinulla on kaikki tiedot yhdellä silmäyksellä. Ja kyllä, voit nähdä lähtöhinnan, josta YEM-haltijat äänestivät. Kaikkien äänten keskiarvo on YEM:ienn lähtöhinta: 1,0794 dollaria. Huomaa, että YEM-hinta voi vaihdella sekä ylös että alas, kuitenkin se on aina YEM Foundationin asettamassa hintaluokassa, jota arvioidaan viikoittain päivityksillä, jotka julkaistaan joka maanantai heidän verkkosivuilleen. Minimihinta on alhaisin, mihin YEM-hinta menee, ja se on olemassa arvon suojelemiseksi ja liiketoiminnan kannalta välttämättömän vakauden luomiseksi.

 

Etusivulla on hyödyllistä tietoa yhdellä silmäyksellä.

LOMPAKOT

Näet YEMEXCHANGE-lompakkojesi kokonaisarvon. WALLETS-alueesi on paikka, johon talletat ja nostat varoja myös YEMEXCHANGE-lompakoltasi. (Puhumme siitä enemmän hetken kuluttua.)

TILAUSKIRJA

Tilauskirjassa näet kaikki avoimet tilaukset, jotka sinulla on.

PALKKIOT

Net Zero -maksujen aktivoimiseksi sinun on valittava profiilialueeltasi (lisää siitä hetken kuluttua).


Huomaa myös, että maksusivulla oli tekninen ongelma, sitä päivitetään pian. Jos haluat odottaa, kunnes se on korjattu, ennen vaihdon käyttöä, voit tehdä niin, muuten maksut veloitetaan sellaisina kuin ne ovat järjestelmässä, muista lukea vahvistuksesi ennen kuin teet mitään, jotta näet veloitetut maksut.

 

SÄÄNNÖT

Kuten mainittiin, YEM-säätiö ilmoittaa päivitykset ja uudet määräykset maanantaisin, pääset YEM-säätiön verkkosivuille helposti “LEARN MORE” -painikkeella (“OPI LISÄÄ”).

 

Näet myös YEM:n ja kaikkien saatavissa olevien TCoins-tuotteiden nykyiset hinnat yhdellä silmäyksellä.

 

Yksi tärkeä alue, johon pääset pääsivulta, on PROFIILI.

Siellä on monia tasoja riippuen vahvistuksesta, kirjautumisen jälkeen napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa PerNum-osoitetta nähdäksesi profiilisi ja nähdäksesi tasosi. Kyllä, voit käyttää YEMEXCHANGE-ohjelmaa rajoitetusti ilman vahvistettua SafeZone Pass -sovellusta.

 

 

 

 

PROFIILISI

Täällä näet vahvistustilasi

 

Taso 1: Nimi ja syntymäaika (DOB) annettu - Kaupat jopa 100 dollaria kuukaudessa [Hyväksytty]

Taso 1 tarkoittaa, että sinulla on perustiedot SafeZone-profiilissasi. Nimesi ja osoitteesi. Ja Pernum.com-sivustossa, kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran, olet kirjoittanut syntymäaikasi (DOB) muiden tietojesi kanssa. Tällä hetkellä DOB näkyy vain Pernum-profiilissa. Et olisi voinut päästä Pernum Wallet -sivullesi, ennen kuin se on kirjoitettu. Kun olet tehnyt niin, et enää voi nähdä profiilia Pernum.com -sivustolla

 

Taso 2: KYC Basic - Kaupat jopa 200 dollaria kuukaudessa [Hyväksytty]

Taso 2 on KYC Basic, se tarkoittaa, että olet myös ladannut voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen (POI) ja todisteen osoitteesta (POA) ja valinnut jäsenyytesi SafeZoneen kohdassa PROFILE.

https://safe.zone

Lataa muistutuksena POA: lle olemassa oleva lasku, kuten lankapuhelimesta, televisiosta, internetistä, vedestä, tiliotteesta (tilinumero ja tapahtumat voi peittää) tai lääkärin laskusta fyysisen asuinosoitteesi kanssa. POA: lla on oltava nimesi ja fyysinen osoitteesi asuinpaikassa, ja se ei voi olla yli 3 kuukautta vanhempi.

Muista myös, että POI:n on oltava myös voimassa oleva valtion myöntämä henkilötodistus ja jossa on kuvasi, kuten kansallinen henkilökortti tai passi.

 

 

Taso 3: Koko KYC ja AML - Rajoittamattomat kaupat kuukaudessa [vahvistettu]

Taso 3 on vahvistettu SafeZone Pass, käy osoitteessa safezonepass.com aloittaaksesi.

 

Huomaa yllä olevan kuvan alareunassa, tässä valitset valinnan, jos haluat osallistua YEMEXCHANGE:n Net Zero -maksuihin, valitse ‘ENABLED’ ottaaksesi sen käyttöön. Ota huomioon, että ottaessasi sen käyttöön sinulla oltava USD-lompakossasi  maksujen perimiseksi, ja voit suorittaa maksutapahtumia vain silloin, kun lompakossasi on USD, kun osallistut netto nollamaksuihin.
 

Jos haluat maksaa palkkiosi vain YEM, ruksaa ‘DISABLED’. Voit muuttaa tätä asetusta milloin tahansa.
Ja huomaa, että kaikki YEMEXCHANGE: lta perittävät maksut vähennetään YEMEXCHANGE-lompakoistasi, joten kun teet myyntitilauksia tai teet muita tapahtumia, varmista, että sinulla on tarpeeksi YEM kattamaan mukana olevat maksut.

 

 

 

 

LOMPAKKOSI

Voit laittaa kolikkoja lompakkoosi siirtymällä yksinkertaisesti WALLETS-alueelle YEMEXCHANGE-alueella ja tallettamalla varoja suoraan sieltä. Sinun EI tarvitse mennä PerNum-lompakkollesi tallettaaksesi YEMEXCHANGEen kolikoita


Napsauta vain Talletus ‘DEPOSIT’ aloittaaksesi tallettamasi rahastojen vieressä. Kaikki tapahtuu YEMEXCHANGE-sivustolla tallettaaksesi varoja.

 

 

 

 

 

KAUPAN KÄYNTI

KAUPPA-osiosta löydät vaihtoalustan, jossa voit vaihtaa erilaisia valuuttoja. Vaihda valuuttaparit napsauttamalla hiiren vasemmassa yläkulmassa olevaa pientä pudotusvalikkoa ja valitsemalla haluamasi pari. Kaupankäyntiosastot seuraavat samaa muotoa kauppaparista riippumatta.

Esimerkiksi YEM / USD-parin vasemmalla puolella on Osta YEM-tilaus.

Tilauksen ostaminen pörssissä (kauppa valikosta) ... lähetät ‘BUY’ OSTA-tilauksen, se toteutetaan automaattisesti käytettävissä olevien varojen perusteella. Jos haluat aina parhaan mahdollisen hinnan ostaessasi tilaustasi, valitse Osta parhaaseen hintaan -valintaruutua ‘BUY AT BEST RATE’ , kun määrität tilauksen.

Kun laitat ostotilauksen ‘BUY’, näet sen ensin vasemmalla olevassa luettelossa, sitten kun se toteutetaan automaattisesti saatavissa olevista myyntitilauksista, näet pari pientä ilmoitusta ponnahdusikkunassa oikeassa alakulmassa. kerron sinulle mitä tapahtuu. Kun tilauksesi on toteutettu, tilauksesi näkyy vasemmalla olevassa Markkinahistoriassa ‘MARKET HISTORY’. Voit olla varma, että vaikka unohdatkin pienet ilmoitukset, kun tilauksesi on valmis, näet sen tilihistoriassasi, joka löytyy WALLETS-alueelta, ja saat tietysti varoja lompakkoosi.

 

Näet keskellä myös Myy ‘SELL’ YEM-tilauksen.

MYYNTI ‘SELL’ tilausta vaihtoalustalla (KAUPPA valikossa) ... lähetät MYYTY-tilauksen ‘SELL’, se toteutetaan automaattisesti käytettävissä olevien varojen perusteella.

Muista, että kaikki YEM:n myyntitilaukset ovat rajoitettu korkeintaan 1 000 YEM / tarjous ja myyntihinnan on oltava annetussa hintaluokassa. Kuitenkin vain pienet hinnan alennukset sallitaan kerrallaan.

Muista määrittäessäsi hinnoitteluasi, kuten olemme aiemmista kokemuksista nähneet, aina luopuminen ei ole välttämättä paras strategia, eikä sillä ehkä ole mitään merkitystä tilauksen myymisnopeudelle. Lisäksi ota huomioon, jos peruutat tarjouksesi yrittääksesi muuttaa hintaa tai jostain syystä tai jos tarjouksesi toteutetaan, joudut odottamaan 7 päivää, kunnes voit tehdä uuden tarjouksen. Tämä tarjoaa mahdollisuuden useammalle YEM-haltijalle osallistua haluamaansa / tarvitsemaansa.

 

Jos haluat myydä suurempia määriä YEM: ää, käytä OTC-markkinoita.

 

 

 

 

OTC

OTC-markkinoilla voit ostaa / myydä julkisia ja yksityisiä tarjouksia. Monet saattavat tietää tämän palvelun nimellä TwnklBuy aiemmin, TwnklBuy-toiminnot on integroitu tähän OTC-alueeseen. Niille, joilla oli vielä tarjouksia TwnklBuyssa, palautetaan parhaillaan (palkkiot mukaan lukien), huomaat, että PerNum-lompakon kautta jokainen, joka oli odottanut tilauksia, tiimi seuraa sinua, seuraa sähköpostiasi ensi viikolla.

 

Joten miten OTC-markkinat toimivat?

 

Oikealla näkyy OTC Buy YEM Order -osa. Täällä näet luettelon saatavissa olevista tilauksista. Voit myös hakea luettelosta, ja myös sinun mahdolliset yksityiset tilaukset tulevat näkyviin.

 

Vasemmalla näet OTC Sell YEM -tilauksen osion, johon annat myyntitilauksen. Voit tehdä julkisen tarjouksen, jonka kuka tahansa voi nähdä ja ostaa, tai voit tehdä yksityisen tarjouksen. Jos teet yksityisen tarjouksen, sinun on lisättävä tarjouksesi vastaanottavan jäsenen PerNum ja sitten vain hän voi nähdä sen. Maksuvaihtoehdoissa vain yksityiset tarjoukset voivat käyttää suoraa maksua, koska sinun olisi tunnettava henkilö henkilökohtaisesti määrittääksesi haluamasi maksutavan, esimerkiksi jos haluat saada varoja tietyn maksuprosessorin kautta. Muuten kaikki julkiset tarjoukset tehdään escrow-maksulla.

 

Muutamia huomioitavia asioita, näet sovellusliittymä-alueen, josta voit saada sovellusliittymän tiedot hinnoittelun ja tilastojen näyttämiseksi. Ja UKK-alue, johon lisätään tarvittaessa lisätietoja palautteen perusteella.

Kirjaudu YEMEXCHANGEen täällä:

https://yemexchange.com/

Jos sinulla on kysyttävää, katso YEMEXCHANGE-sivuston UKK-osia tai lue uudestaan recappi, ennen kuin otat yhteyttä tukeen, jos kysymykseesi on jo vastattu. Kiitos.

 

Ole hyvä ja katso YEMEXCHANGE-ilmoitusaihe WazzUb-sivustossa, niin saat päivityksiä kun niitä saatavilla.

https://world.wazzub.com/viewtopic.php?id=4197

 

 

Viimeiseksi haluamme jakaa suuren kiitoksen fantastiselle tiimillemme, joka on väsymättä mukana menestyksessämme. Tulevana viikonloppuna, 4. heinäkuuta, on itsenäisyyspäivä Yhdysvalloissa, joten tiimi viettää ansaittua laatusaikaa perheen ja ystävien kanssa 3. - 6. heinäkuuta. Joten ole tietoinen ja lähetä kiitokseksi positiivisia tunteita. Ole turvassa ja pidä hauskaa kaikille, jotka juhlivat lomaa tänä viikonloppuna.

 

Cate sulkee webinaarin kiittämällä kaikkia mukana olosta, toivoen kaikille hyvää yötä tai päivää. Seuraavaan kertaan asti ... WWAAAZZZZUUUUBBBB!

 

Menestyksesi mielessä,

Cate Kozikowski ja

WAZZUB-tukitiimi

 

***

 

Lisäinfoa avustajilta:

 

Tarvitsetko apua? Käytä kätevää SUPPORT kuusikulmiota SafeZone:ssa.

https://www.safe.zone

 

Kaikki Unicorn Network:in webinaarit voit lukea:

Kirjaudu lukeaksesi recapit ja rekisteröidy webinaareihin täällä: https://www.safe.zone (WEBINARS kuusikolmio)

 

Kaikki Rainbow Currency:n webinaarit voit lukea:

Kirjaudu lukeaksesi recapit ja rekisteröidy webinaareihin täällä:

https://www.rainbowcurrency.zone  (WEBINARS RECAPS nappi päämenussa)

 

Muistakaa tarkistaa SafeZone Radio show, huom: UUSI AIKA!

Suorana joka torstai klo 11-12 a.m. USA Pacific aikaa (klo 21-22 Suomen aikaa). Kuunnelkaa suorana ja tarkistakaa menneiden showden äänitykset osoitteesta: https://www.safe.zone (RADIO SHOWS kuusikulmiosta)

 

***

 

Muistakaa että alkaen 20pv maaliskuuta 2019 Unicorn Network on päivittämässä sosiaallisen median käytäntöjä. Jäsenten päivitykset tullaan postaamaan WazzUb.com sivuille (https://wazzub.com) NEWS alueen alapuolelle, tarkistakaa sieltä jäsenten päivitykset. Ulkopuoliset sosiaalisen median sivut ja ryhmät tullaan sulkemaan askel kerrallaan. Postaamme lisätietoa kun niitä on saatavilla. Kiitoksia.

 

Unicorn Network kolmansien osapuolten vastuuvapautus lauseke;

 

Unicorn Network käyttää kolmansien osapuolien nettisivuja ja sovelluksia markkinointiin, ja kysyy usein jäseniltä osallistumista näihin palveluihin tarkoituksena lisätä postauksia. Kuitenkin, jollei erityisesti ilmoiteta, Unicorn Network ei voi taata turvaa tai suojaa näissä palveluissa, ja jäsenet ovat tietoisia että kun he käyttävät näitä palveluita ymmärtävät ettei Unicorn Network ei vastaa vaikeuksista jotka johtuvat sivujen käytöstä.

 

***

 

 ** Muistutus kaikille jäsenille: ** Meillä on tiukka anti-spam politiikka. Olkaa ammattimaisia, kun jaatte linkkejä mistään tarjouksesta. On tiedossa, että jotkut jäsenet postaavat heidän linkkejään toisille ja ryhmille Facebook:issa. ** Tämä on roskapostia (Spam) ** Sinun ei pidä postata sinun linkkiä millekään sivulle tai ryhmälle ennenkuin sivusto tai ryhmä erityisesti sallii mahdollisuuksien jakamisen. Sinun ei pidä postata linkkiä yhdellekään henkilölle missään sosiaalisenmedian sivuilla ennenkuin he antavat sinulle luvan tehdä niin. Ole kunnioittava ja ammattimainen. Kiitoksia.

 

***

 

Jäsenten kutsunta ohjeet

 

*** Hyvät jäsenet,

Meidän Rainbow Currency on innostava mahdollisuus kaikille jäsenille ja tulevaisuudessa kaupoille ja taloudellisille siirroille.

 

Me tiedämme, että jokainen on hyvin innoistunut ja hyvin innokas ja kekseliäs promoamaan meidän Rainbow Currency:ä ja tämä on vain kerran elämässä oleva tilaisuus.

 

Kuten aina me haluamme pitää yhtiön maineen ja tietenkin sinun kun promoat. Muutama asiaa on pidettävä mielessä:

 

A. Milloin tahansa käännät mitään tietoa, brandin nimi on oltava englanniksi. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone, jne., täytyy olla englanniksi.

 

B. Aina käytä täydellistä tietoa, käyttäen yhtiön sivuja tietojen tarkasteluun. Älä johda harhaan, tekemällä villejä arvauksia tai muuttamalla minkään asian merkitystä. Jos et ole varma mitä, jokin asia merkitsee, pyydä selvennystä.

 

C. Varmista paikalliset ja kansainväliset anti-spam säännöt koskien emailia. Jos käytät emaileja, sinun on oltava varma, että ne joille lähetät emailin ovat hyväksyneet sen, että voit lähettää heille. Jos emailaat ystäville/perheellesi kunnioita heidän toiveitaan jos he pyytävät että et lähetä enää näitä tarjouksia.

 

D. Älä koskaan käytä Mailaxy:ä mihinkään markkinointiin. Se on tarkoitettu vain sinun henkilökohtaiseen käyttöösi. Tili voidaan sulkea, jos me joudumme mustalle listalle, jos jäsenet käyttävät Mailaxy:ä markkinointiin ja tulemme merkityksi roskapostaajaksi.

 

E. Sosiaalisissa medioissa kuten Facebook, Twitter, etc., seuraa aina heidän sääntöjään.

 

* Älä koskaan postaa linkkiäsi tai promoa profiili sivuasi toisella jäsenelle. Jos postaat oman profiilisi näille, jotka seuraavat sinua, he näkevät postisi.

 

* Älä koskaan vastaa, jollekin toiselle postaamalla tai kommentoimalla linkkiä tai promoa.

 

* Jos kuulut ryhmiin, jotka sallivat markkinointi postaukset, ja siellä on useita, pidä huoli että noudatat heidän sääntöjään ja etkä myöskään postaa sinne jatkusvasti. Tarkkaile mitä toiset tekevät ryhmässä. Jos siellä ryhmässä on useita satoja tai tuhansia aktiivisia henkilöitä ja vain yksi henkilö postaa samaa asiaa viiden minuutin välein tai joka tunti älä tee samoin vaikka tuo yksi tekeekin niin. Tee sitä mitä ryhmässä on totuttu tekemään.

 

F. Älä jatkuvasti merkitse henkilöä postissasi. Tämän toiminnon tarkoitus on merkitä henkilö, joka voi olla kuvassa, tai merkitä joku joka tarvitsee  huomiota postauksesta, koska se on olennaista heille.

 

G. Älä lisää henkilöitä ryhmään ilman heidän lupaansa. Tätä tapahtuu minulle koko ajan ja se on hyvin harmillista. Voit lähettää kutsuja ja tämä antaa henkilölle mahdollisuuden liittyä, olla välittämättä tai yksinkertaisesti poistaa pyynnön.

 

H. Monet jäsenet ovat postanneet markkinointi materiaalia, jota voi käyttää ja jakaa, grafiikkaa ja videoita joita voi jakaa, ja ideoita paremmasta merkkinointi taktiikasta. Pidä aina mielessä että kannattaa personalisoida asioita, joita käytät ja pidä huoli että tiedot ovat oikeita ja tarkkoja. Jos näet jotakin, josta pidät jota ei ole tarkoitettu jaettavaksi tai käytettäväksi, ota aina yhteyttä materiaalin omistajaan ja kysy lupaa ennenkuin teet mitään.

 

I. Jos teet oman nettisivun, ryhmän, blogin, jne., noudata sivuston sääntöjä. Pidä huoli, että mukaudut meidän yhteistyökumppani ohjeisiin sosiaalisessa mediassa ja internet aktiivisuudessa. Voit nähdä ne täällä: https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

End***

 

***

 

Koska meidän nettisivut ovat osana wordlwide web:iä (www), pääsy voi olla saatavilla muista maista. Me olemme iloisia voidessa tehdä sisältöä, ohjelmia, tuotteita, ja/tai palveluita saataville ihmisille missä maassa tahansa, jossa se on laillista. Emmekä ole tällä hetkellä tietoisia mistään maasta, joka estäisi tämän tyyppisen tiedon, eikä nimenomaisesti tietoja, joita me hankimme, me emme tee esitystä että materiaalit nettisivuille ovat täsmällisiä tai laillisia käytettäväksi missään USA:n ulkopuolella. Lait koskien sisältöä, ohjelmia, tuotteita, ja/tai palveluita internetin kautta voivat olla erilaisia muissa maissa. Jos sinulle on pääsy meidän nettisivuille USA:n ulkopuolelta, sinä ja vain sinä yksin olet vastuussa määräyksistä kaikista laista alueellasi. Pääsy nettisivuille on kiellettyä niissä maissa joissa sisällöt arvellaan laittomiksi, tai missä ne ovat vastakkain lainsäädännön kanssa.

 

***

 

Ansioiden vastuuvapautuslauseke: Kaikki toimet on tehty esitelläksemme projektin mahdollisimman tarkasti. Mitään esimerkkiä tuloksista ei voi tulkita lupauksena tai takuuna ansioista. Onnistumisesi saada tuloksia kotisivuilta rippuu ajasta jonka omistat projektille, tietämyksestäsi ja muista markkinointi taidoista. Koska nämä tekijät ovat erilaisia eri yksilöillä, me emme voit taata mitään määrättyä tulosta. Emmekä ole vastuussa tekemisistäsi. Materiaalit jotka löytyvät kotisivuiltamme voivat sisältää tietoa jotka sisältävät tai perustuvat tuleviin ilmoituksiin. Tulevaisuuteen katsovat ilmoitukset antavat arvioita tai ennakko arvioita tulevista tapahtumista. Voit tunnistaa nämä ilmoitukset sillä toteamuksella että ne eivät kerro suoraan historiasta tai tämänhetkisestä tiedosta. Ne käyttävät sanoja kuten “anticipate=aavistaa”, “estimate=arvioida”, “except=paitsi”, “project=projekti”, “intend=pyrkiä”, “plan=suunnitella”, “believe=luottaa”, ja muita sanoja ja termejä samaa tarkoittaen potentiaalista tulosta tai ansioita.

 

Copyright © 2011-2020 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Kaikki oikeudet pidätetään.