Unicorn Network Webinarin pääkohdat
15pv huhtikuuta, 2020
Esittää Cate Kozikowski


Tämä webinaari on United American Capital Corporationin, Unicorn Network:in, SafeZone, Inc:in omaisuutta, eikä sitä saa nauhoittaa, ja sitten julkaista yleisesti. Mikätahansa kirjoitus/käännös tarjottuna livenä “Power of WE”:n kautta ei ole virallinen. Odottakaa virallista englannin kielistä recappia ja käännöksiä täydellisinä esityksinä webinaarista.

Vastuuvapautuslauseke: Sinä olet aina henkilökohtaisesti vastuussa omista toimistasi; mikään tähän ilmoitukseen sisältyvä tai mikätahansa webinaari on asettanut neuvoksi mistä tahansa syystä. Tee omia tutkimuksia ja puhu omien asiantuntijoiden kanssa ennenkuin teet mitään päätöksiä, kuten niitä jotka liittyvät terveyteen, talouteen, veroihin, ja bisnekseen, muutamia nimetäkseen. Päätökset ostaa digitaalisia “Fractional Owner Right” (F.O.R) pitää aina perustua tietoon joka löytyy vain nettisivuilta ja mikään tieto jaettuna missään webinaarissa ei sido yhtiötä laillisesti, vain sisältö suoraan TwnklEstate nettisivuilla on laillisesti sitova.

 

 

Keskusteltavat aiheet:

1. SafeZone & Pernum -päivitykset

2. SafeZone Pass -päivitykset

3. TwnklShop & Wishlist -päivitykset

 

 

Cate toivottaa kaikki tervetulleiski WAZZUBiin; hän kiittää kaikkia osallistumisesta tämän päivän webinaariin ja toivoo, että olemme kaikki turvassa ja että pysymme kotona kuten kaikki ryhmän jäsenet ovat.

Perustajat eivät pysty olemaan kanssamme tänään, heillä menee hyvin, ovat kiireineisiä, ja lähettävät tervehdyksensä ja  meille kaikille.

 

On ollut useita pieniä muutoksia, joten jos siirryt osoitteeseen www.pernum.com ...

 

 

 

 

… voit nähdä seuraavat:

 

 • Ennen kirjautumista PerNum-aloitussivulle on päivitetty hiukan, keskittyen nyt enemmän YEM:iin kuin Rainbow Currency- tai Twnkl:een, jotta kaikki pysyisi johdonmukaisena.

 

 

 

 

 • Sisäänkirjautumisen jälkeen kuvakkeissa on joitain muutoksia; lisäsimme WIN-kuvakkeen (joka menee Prize Mania -sivulle, joka on ehdottomasti vierailun arvoinen sivu), ja MoneyPon-, Messenger- ja Wallet-kuvakkeet menevät samoihin paikkoihin kuin aiemmin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Mielenkiintoinen asia, josta viime kerralla puhuimme, on SafeZone Pass. Tämä on nyt olemassa, joten voit katsoa webinaarin jälkeen ja tarkistaa sen. Tämä korkean tason varmennus on erittäin tärkeä kaikille yrityksille, joiden kanssa työskentelemme, joten tämän pankkitason varmennusprosessin perustaminen on erittäin tärkeää, jotta voimme edetä sujuvasti.

 

 

 

 

 • Kaikilla meillä, jotka olemme jo jäseniä tällä hetkellä, on oletuksena ILMAINEN SafeZonePass, joka sisältää:
 • ILMAINEN henkilöllisyyssuojaus (henkilökohtainen numero = PerNum)
 • ILMAINEN digitaalivaluutta lompakko (Pernum.com)
 • ILMAINEN tervetuliaisbonus (1. huhtikuuta 2020 lähtien, on mukautettu 20 ilmaiseksi YEM kolikoksi)
 • ILMAINEN kumppaniohjelma, (WeShareSuccess.com)
 • ILMAISET päivittäiset palkinnot (PrizeMania.net)
 • ILMAINEN viikoittainen e-kirja (EEBOOX.com)
 • Ostosmahdollisuudet, mukaan lukien jäsenille, joilla on vaadittavat kolikot, kuten TSHC TwnklShopille ja ilmainen tai tavallinen YEM sivustoille, kuten EEBOOX.

 

 

Vahvistus on valinnainen, mutta vaaditaan, kun haluat nostaa rahoja palkkioista We Share Success sivuilta tai haluat osallistua kansainvälisiin kauppoihin, kuten MoneyPon ja TwnklBuy.

 

 

 

 

Tämä vahvistusprosessi on avattu tietyntyyppisessä beeta testaustilassa, joten voit tehdä vahvistuksen. Koska tämä on kuitenkin yksi perusarvoistamme, WazzUbiin on perustettu foorumi, josta voit antaa palautetta kommentteilla, kertoa tiimille, sujuvatko asiat vai onko olemassa haasteita, jotka on korjattava.

Vahvistus on täysin vapaaehtoista. Jos et jostain syystä ole valmis tai halua tehdä sitä, voit tehdä kaikenlaisia asioita ilmaisella SafeZone Pass -sovelluksellasi. Ainoa kerta, kun joudut tarkistamaan tilisi, on, jos / milloin haluat tehdä finanssitapahtumia: kun lähetät varoja tai haluat rahaa. Joten kaikki rahansiirtoon (fiat tai krypto) liittyvät tilisi tarkistamiseen ennen sitä.

 

 

 

 

Ja jos pankkisiirto ei ole paras vaihtoehto sinulle, siellä on myös hyviä uutisia.

Ensimmäisen kirjautumisen jälkeen voit nähdä, että tilaasi ei ole vahvistettu, mikä tarkoittaa, että sinulla on ilmainen SafeZone Pass. Vahvistaaksesi sinun on suoritettava seuraavat vaiheet:

 • Vaihe 1: Täydennä profiilisi - profiilitietojesi on oltava 100% samat kuin varmennusprosessin aikana jakamasi tiedot.
 • Vaihe 2: Maksa 10 dollaria varmennuspalvelusta. Voit nyt maksaa PayPalilla tai pankkisiirrolla; PayPalilla maksat Silverwood Advisorsin (kolmannen osapuolen kumppani, joka työskentelee Unicorn Networkin kanssa todentamisissa ja muissa hankkeissa) ja pankkisiirron kautta UAC Holdingsin kautta. Kaikki tiedot ovat siellä, kun napsautat painikkeita. Varmista ensin, että profiilisi on oikein, ennen kuin suoritat maksun ja suoritat tarkistuspalvelun.
 • Vaihe 3: Vahvistuspalvelun suorittaminen loppuun. Monille maille tämä on videoprosessi, mutta joillekin automaattinen tunnistuspalvelu, joka ei vaadi videota.

 

Jos sinulla on kysyttävää, ongelmia tai haasteita, lähetä ne omalla WazzUb:issa olevaan paikkaan.

Palautteesi perusteella muutokset tehdään tarpeen mukaan; kun olemme beta-testaustilassa varmistaaksemme, että kaikki sujuu asianmukaisesti. Tiimi haluaa tietää esimerkiksi käyttämäsi selaimet ja muut asiaankuuluvat asiat; katso lisätietoja WazzUb-viestistä.

 

Siirry osoitteeseen www.safezonepass.com  ja kirjaudu sisään nähdäksesi mitä se sisältää; tämä kaikki on erittäin jännittävää.

Katso lisätietoja vahvistusprosessista ja palautteen lähettämistä varten WazzUb-viesti täältä:

https://world.wazzub.com/viewtopic.php?id=3869

 

Cate jakaa meille vielä yhden jännittävän päivityksen:

 

 

 

 

Wishlist on tilapäisesti suljettu voidaksemme asettaa päivitykset ja muutokset TwnklShop -sivustolle.

Tämä johtuu siitä, että käyttäjät ovat ilmoittaneet haasteista, ja myös kulissien takana työskentelevä tiimimme jäsenet ovat ilmoittaneet haasteista. Joten otamme erittäin vakavasti asiat, käyttäjiltämme ja tiimimme jäseniltä.

TwnklShop on ainutlaatuinen liiketoimintamalli; Se on jäsenyyden vetämä liiketoiminta.

Tuotteiden luetteloimiseksi TwnklShopissa, kuten tiedämme, on muutama vaihe:

1. Yhden teistä, jäsenistä, on ehdotettava sitä toivelistaan.

2. Sitten ehdotuksesta on äänestettävä muilta jäseniltä, jotka haluavat nähdä kyseisen tuotteen luettelossa TwnklShopissa.

3. Hyväksytyt tuotteet on lueteltu TwnklShopissa.

 

Ennen kuin tuote luetellaan TwnklShopissa, tiimi tarkistaa tuotteen varmistaakseen, että se noudattaa luetteloon merkitsemistä varten tarvittavia sääntöjä. Ryhmä tarkistaa myös tarvittavat tiedot tuotteesta, kuten valmistaja, että tuote on saatavissa ja että tietysti tuotteen myyjä tai valmistava yritys on laillinen ja että tuotemerkki on aito. (Kuten aina, tietysti tee oma tutkimuksesi itse.)

 

Muutokset TwnklShop & Wishlist:

Ota huomioon, että muutoksista riippumatta, TwnklShop on aina olemassa jäsenlähtöinen liiketoiminta. Kaikki mitä teemme TwnklShopilla, on melko ainutlaatuista SafeZone-järjestelmässä, koska kaikki tuotteet ovat jäsenten ehdottamia.

 

Muutokset toivelistalle:

Äänestysprosessin helpottamiseksi ja virtaviivaistamiseksi tiimi on asentanut toivelistaan erityisen äänestysjärjestelmän.

Tästä eteenpäin kaikille uusille ehdotuksille näet edelleen saman alueen, jota olet käyttänyt ehdotuksen lähettämiseen, mutta päinvastainen tapahtuu siihen, mitä olet tehnyt tähän mennessä. Joten sen sijaan, että äänestät ensin ehdotuksesta, sinua pyydetään lähettämään ensin asiaankuuluvat kommentit, kuten miksi pidät tuotteesta, jos sinulla (tai jollain muulla) sinulla on ollut hyviä kokemuksia tuotteesta, tai päinvastoin, jos sinulla on ollut huono kokemus tuotteesta, ja miksi.

 

Taso 1:

Joten nyt sen sijaan, että osoittaisit vain yhtä sanaa, kuten “Yes” tai “Cool” tai “Like” tai muita vastaavia lyhyitä kommentteja, kuten olet juuri tehnyt (äänestyksenä), voit nyt lähettää kommentin mitä tahansa haluat sanoa tuotteesta, olipa se hyvä tai huono. Sinun on kuitenkin osoitettava jonkinlaista toimintaa ja annettava hyödyllistä ja tuottavaa palautetta siitä, koskeeko se erityisesti tuotetta, yritystä tai yrityksen valmistajaa. Mitä tahansa, sinun on osoitettava aktiviteettia ja tehtävä kiinteitä rakentavia kommentteja, hyviä tai pahoja, kommenttien osiossa. (Muista, ettet kirjoita yhden sanan kommentteja.)

Aikaisemmin sait aktiivisuusbonuksen (POA = Proof Of Activity ,Todistus aktiivisuudesta) ehdotuksista äänestämiseksi, nyt et näe POA:aa, vaan näet sen, kun lähetät vastaukset jokaiselle ehdotukselle, samoin kuin silloin, kun teet kommentin mistä tahansa muuta paikkasta WazzUb-sivustossa. Voit lähettää useita vastauksia jokaiselle ehdotukselle, kunhan ne ovat merkityksellisiä ja järkeviä.

Tiimi tietää, kun joku yrittää huijata tai tehdä yhden sanan viestejä vain kerätäkseen ilmaisia YEM:jä, joten älä tee näitä juttuja, tiimi voi selvästi nähdä mitä tapahtuu. Jokainen, joka yrittää väärinkäyttää järjestelmää, havaitaan, ja hänen on kohdattava seuraukset, joska voidaan bannata tai jopa pahempaa, joten ole rehellinen, noudata sääntöjä ja kaikki on hyvin.

Jos sinulla on huolenaiheita tai kysymyksiä, kysy neuvoa foorumilta tai tukitiimiltä, ja siksi he ovat siellä, auttaaksemme meitä kyselyissä tai huolenaiheissa.

Nyt ehdotusten osiossa esitettyjen kommenttien perusteella tämä on ryhmän opastus, joka siirtää kyseisen ehdotuksen tasolle 2.

 

Taso 2:

Täällä tiimi menee ja tarkistaa ehdotetut tuotteet. Vastaako se sääntöjämme? Voimmeko saada tietyn tuotteen yksityiskohdat? Onko sitä edelleen saatavana, jos ei, onko tuotteelle hyvä korvike?

Joten kaikille tuotteille, jotka täyttävät luettelon lisäämisen TwnklShopissa, Wishlist-tiimi luo kyselyn. Näet kyselyn erillisessä osassa toivelistaa, joka on tarkoitettu erityisesti äänestämiseen. Se on selvästi merkitty; näet "Vote here = Äänestä täällä", ja siellä äänestät.

Ja se on erittäin yksinkertaista. Napsauta vain painiketta äänestääksesi ja napsauta sitten Lähetä-painiketta antaaksesi äänesi.

Äänestä YES (=KYLLÄ) napsauttamalla yhtä kahdesta vaihtoehdosta:

 • ensimmäinen vaihtoehto: “YES”
 • toinen vaihtoehto: “YES, I am interested to make a reservation.” (=KYLLÄ, olen kiinnostunut tekemään varauksen.)

(Ei ole väliä, minkä YES valitset, jos haluat nähdä TwnklShopissa luetellun tuotteen, valitse yksi YES vaihtoehdoista. Mielestämme olisi mielenkiintoista saada palautetta siitä, kuinka moni äänestäjä harkitsee tuotteen varaamista osoitteessa äänestysaikana, joten siksi eri YES -vaihtoehdot.)

ja napsauta sitten submit-painiketta (=lähetä) lähettääksesi äänestyksen.

Tai jos et halua äänestää, napsauta ”Null vote”.

Näin äänestämme. Erittäin yksinkertainen, ei kirjoittamista, vain muutaman painikkeen napsautus ja kaikki tämä meidän on tehtävä voidakseen osallistua kyselyyn. Huomaa, että voit ÄÄNESTÄÄ VAIN YHDEN KERRAN, joten tee äänestyslaskenta, kun teet sen.

 

Koska yhteisömme kasvaa ja olemme yksinkertaistaneet äänestysprosessia, jotta tuote voidaan luetella TwnklShopissa, tarvitaan 250 KYLLÄ ääntä kyselyn kautta (molemmat KYLLÄ vaihtoehdot lasketaan tähän kokonaismäärään).

Hyvä uutinen tästä uudesta järjestelmästä on kuitenkin se, että koska ryhmä tarkistaa ehdotuksen ennen kyselyn luomista, se tarkoittaa, että heti kun kysely saavuttaa 250 ääntä, se voidaan listata TwnklShopiin. Ymmärtäkää, että tuotteen todellinen luettelointi voi viedä muutaman tunnin tai päivän riippuen vuorokauden ajasta ja viikonpäivästä, jolloin se saavuttaa nämä 250, ja kuka on käytettävissä tuolloin tuotteen luetteloon saattamiseksi.

Asia on kuitenkin, että tapa, jolla olemme luetteloineet uusia tuotteita TwnklShopiin, on ollut kerran päivässä, 6 päivää viikossa. Mutta hienoa on, että tapa, jolla voimme tehdä sen nyt, on esimerkiksi jos 5 tuotteella saavuttaa 250 ääntä yhdessä päivässä, niin tiimi voi luetella kaikki 5 tuotetta kyseisenä päivänä. Tai jos on pari, joka saavuttaa kyseisen määrän viikossa, tiimi voi luetella ne pari kertaa viikossa; tai vaikka tuotteelta kuluu kuukausi, jotta saavutetaan 250 ääntä, silloin on kuukausi, kun kyseisen tuotteen äänet ovat saavuttaneet toivelistojen tason.

Cate muistuttaa meitä, että TwnklShop on jäsenlähtöinen yritys, joten hän ehdottaa kolmea asiaa, jotka meidän on tehtävä ehdotuksiemme edistämiseksi, kuten:

1. Kerro kutsutuille jäsenillesi TwnklShopin ja toivelistojen loistavista mahdollisuuksista, kuten mahdollisuudesta kerätä aktiivisuuden pisteitä (POA) tai jopa ilmaisia tuotteita.

2. Muista, että jos ehdotat tuotetta ja se on lueteltu TwnklShopissa, saat luettelon tuotteen ILMAISEKSI heti, kun 8 kuukauden Smart-sopimus on suoritettu. Huomaa, että sinun on ehdotettava tuotteita, joita on todella saatavilla lähialueellasi. Emme voi antaa sinulle niitä ilmaiseksi, jos et voi ostaa sitä normaalisti sijainnistasi.

3. Voit ostaa niin monia uskomattomia huippuluokan tuotteita TwnklShopissa Twnkl-ostoskolikoiden (TSHC) avulla, joten riippuen siitä, kuinka paljon maksoit TSHC:stä, voit saada TwnklShopin kautta eliniän arvon! Riippumatta siitä, oletko ostanut TSHC:n äskettäin tai jonkin aikaa sitten, tai vaikka ostaisit TSHC:tä varauksen tekemispäivänä, hinta TwnklShopissa on silti fantastinen arvo, joka kerta. Joten vaikka olet ostanut kolikoita tänään tai kauan sitten, saat aina arvokasta arvoa TwnklShopissa.

 

Koko prosessi riippuu meistä, jäsenistä, ja Cate mukaan lukien, koska myös hän on jäsen kuten kaikki me. Joten pidä hauskaa sen kanssa ja aktivoi ‘Power Of We’ tehdäksemme osto-unelmistamme totta!

 

TwnklShop-selvennykset:

Ehdotettujen tuotteiden arvosta on joitain hyviä uutisia: Toivelistalla tuotteden arvo saa olla välillä 500–25 000 dollaria.

Nyt todella huippuluokan tuotteisiin, kuten korkealaatuisiin kelloihin, koruihin ja kaikenlaisiin muihin uskomattomiin asioihin, jotka maksavat paljon rahaa, ei ole ongelmaa, olemme saaneet ne katettua. Aivan kuten olemme tehneet TwnklCarsin ja TwnklEstate Dream Home -palvelun kanssa, meillä on myös Luxury Shopping -palvelu TwnklShopissa. Siellä voit perustaa omat älykkäät sopimuksesi ja valita tavoitearvon; Älykäs sopimus on voimassa 2–3 vuotta tai jotain sellaista, ja voit ostaa tuotteita joiden arvo on 25 000–250 000 dollaria! Tämä on todella mahtavaa, joten kaikki, jotka haluaisit omistaa kauniita jalokivirannekoruja tai ylellisyyttä kelloja, ja niin paljon muuta, voit pian tehdä tämän TwnklShopissa perustamalla omat älykkäät sopimuksesi ja tekemään varauksesi TSHC (tietysti verot ja toimituskulut eivät sisälly hintaan, ja ne on maksettava fiat-valuutassa, kuten se on tehty muille vastaaville palveluille).

Tämä ei ole saatavilla; TwnklShop-tiimi työskentelee kovasti sen hyväksi ja toivottavasti se avataan pian; Cate ilmoittaa meille, että tämä uskomaton mahdollisuus on tekeillä.

 

Termien 'activated=aktivoitu' ja 'executed=suoritettu' erot:

Aktivoitu = kun YEM-arvo saavutetaan annetussa määräajassa (arvon on oltava saavutettavana 14 peräkkäisenä päivänä) älykkäässä sopimuksessa. Kun älykäs sopimus on aktivoitu, TwnklShop-tiimi aloittaa neuvottelut kyseisten valmistajien ja jälleenmyyjien kanssa älykkäiden sopimusten täyttämiseksi.

Suoritettu = kun kaikki ehdot on täytetty, eli kun älykäs sopimus pannaan täytäntöön. TwnklShopilla ensin aktivoidaan älykäs sopimus, ryhmä neuvottelee, sitten tehdään joitain päivityksiä, joista tiedät, mikä on tarkka tuote, jonka saat. Tässä vaiheessa päätät, että haluat kyseisen tuotteen (ja joudut maksamaan kaikki fiat-valuuttamaksut tai toimitukset jne.) Ja tuotteesi toimitetaan, tai päätät, että et halua tuotetta ja peruutat sitten Älykään sopimuksen ja saat hyvityksen TSHC-maksustasi.

Joten yhteenvetona, aktivoituu, kun YEM-tavoite saavutetaan; suoritetaan, kun kaikki on tehty ja toimitettu.

 

Tuotteet, jotka on jo listattu TwnklShopissa:

Niiden tuotteiden osalta, jotka on jo lueteltu TwnklShopissa, aktivoitujen tiettyjen tuotteiden merkitseminen viivästyy edelleen. Voit olla varma, että tiimi käsittelee niitä ja pyrkii prosessin automatisointiin.

Erityisesti Corona-viruksen Covid-19:n kanssa suurin osa yrityksistä on suljettu tai käymässä läpi vaikeita aikoja, joten monella tavalla kaikki on odotustilassa.

Tämä globaali haaste, jota parhaillaan käymme läpi, luo kuitenkin mielenkiintoisen käänteen; se saattaa tehdä yrityksiä enemmän kiinnostuneita keskustelemaan kanssamme, kun aika on oikea, ja tekevät niistä entistä halukkaita neuvottelemaan ja hyväksymään YEM:n, mikä on osa koko syytä, miksi teemme tätä.

Voit olla varma, Cate sanoo, että tiimi on luottavainen ja odottaa kaikkien aktivoitujen älykkäiden sopimusten toteuttuvan. Kun on oikea aika neuvotella, nämä yritykset haluavat puhua kanssamme, koska tuomme heidän yrityksilleen uusia asiakkaita!

Joten kaikki nämä uudet päivitykset auttavat ryhmää ja auttavat sinua, jäseniä.

Niille jäsenille, jotka ovat aiemmin voittaneet kohteita toivelistalla, ensinnäkin aktiivisuutasi ja ehdotuksiasi arvostetaan eniten, ja erityisen suuri kiitos jäsenille, jotka ovat voittaneet paljon asioita, koska he olivat pääosin ainoita, jotka tekivät ehdotuksia ja saivat ääniä silloin, kun heidän tavaransa listattiin.

Mutta ole tietoinen, että monet ihmiset haluavat myös voittaa ilmaisia asioita toivelistalta, joten jos on pidempi aika voittaa jotain, jos olet jo voittanut aiemmin, niin se on; koska haluamme saada mahdollisimman monta ihmistä voittamaan nämä ilmaiset tuotteet. Ja ymmärrämme, että osittain se on uusien jäsenten huokuttelua, mikä luo uutta liikennettä, ja siksi tarjoamme näitä tuotteita ilmaiseksi ja miksi perustamme nämä erilaiset verkkosivustot liikenteen tuottamiseksi. Näin liiketoimintaa tehdään, ja niin meidän kaikkien voimana meidän on kokoonnuttava yhdessä innostuneesti ulos ja jaettava mitä meillä on toivelistaan (itse asiassa se, mitä meillä on koko verkostossamme), sellaisten kanssa, joika meillä on kutsumme.

Voit käyttää PerNum Messenger -vaihtoehtoa, ja on olemassa monia muita tapoja jakaa kaikkien kanssa mitä meillä on. (Muista tarkistaa määräajoin oma PerNum Messenger -tilisi, onko sinulla viestejä tulleena.)

Aikaisemmin rajoitimme jäseniä kolmeen ehdotukseen henkilöä kohden, mutta tällä uudella äänestysjärjestelmällä ja menetelmillä, joilla toimimme, jos haluat ehdottaa enemmän kuin 3 tuotetta, se on ok, mutta ymmärrä, että jos sinulla olet jo voittanut asioita, niin voi kulua hetki ennen kuin voitat taas. Monet jäsenet haluavat voittaa asioita, mutta vuodessa on vain 365 päivää.

Nyt kun äänestysjärjestelmää tehdään TwnklShopissa kuitenkin toisin, vuodessa voisi olla enemmän kuin 365 tuotetta; se riippuu meistä kaikista jäseninä, toiminnastamme. Jos haluamme nähdä enemmän asioita, jotka on lueteltu TwnklShopissa, meidän on aktivoitava enemmän ihmisiä.

Ja jos haluat varata asioita, jotka ovat yli 25 000 dollaria, sinun on vain odotettava Luxury-ostospalvelun avautumista joka tapahtuu hyvin pian.

Nämä TwnklShop-päivitykset tulevat voimaan reaaliaikaisesti, joten toivelista on vielä suljettu. Heti kun uusi TwnklShop Wishlist on valmis ja käynnissä, ilmoitamme siitä kaikille, joten meidän on pidettävä silmämme avoimina päivityksille WazzUb-sivustossa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että uusien äänestyssääntöjen kanssa jokaisella kohdalla on oltava 250 ääntä luetteloon merkitsemistä varten. Tällä hetkellä meillä ei ole yhtään tuotetta, joka sopisi vähintään 25 000 dollarin kriteereihin ja jolla olisi jo 250 ääntä. Joten kunnes jotain saavutetaan uuden järjestelmän kanssa tähän tasoon, TwnklShopissa ei enää ole uusia tuotteita hetkeen.

Cate lopettaa webinaarin toivomalla meille kaikille hyvää terveyttä ja pysykää turvassa. Hän kiittää kaikkia osallistumisesta ja WAAAZZZUUUBBB!

 

Menestyksesi mielessä,

Cate Kozikowski ja

WAZZUB-tukitiimi

 

***

 

Lisäinfoa avustajilta:

Avustajien muistutus:

- TwnklShop-toivelistalla - muista vain 1 ääni per tuote per jäsen (vain virallisessa kyselyssä olevat äänet lasketaan); eikä promoja, joissa on ehdotuskommentteja (voit tehdä sen vain omassa ryhmässä). Jos olet tehnyt virheitä aiemmin, puhdista vanhat, ennenkuin järjestelmänvalvoja löytää ne ja muita seuraamuksia tapahtuu (kuten bannaus=määräaikainen esto sivuille kirjoittamiseen).

 

- Huomaa myös, että yhden sanan ”kyllä” tai ”yem” kirjoittaminen missään ulkopuolella toivelistan ei ole sallittua, ja se voi aiheuttaa muita seurauksia (kuten bannaus ja mahdollisesti muihin laillisiin seuraamuksiin jos tehty vilppi tarkoituksessa).

 

***

Tarvitsetko apua? Käytä kätevää SUPPORT kuusikulmiota SafeZone:ssa.

https://www.safe.zone

 

Kaikki Unicorn Network:in webinaarit voit lukea:

Kirjaudu lukeaksesi recapit ja rekisteröidy webinaareihin täällä: https://www.safe.zone (WEBINARS kuusikolmio)

 

Kaikki Rainbow Currency:n webinaarit voit lukea:

Kirjaudu lukeaksesi recapit ja rekisteröidy webinaareihin täällä:

https://www.rainbowcurrency.zone  (WEBINARS RECAPS nappi päämenussa)

 

Muistakaa tarkistaa SafeZone Radio show, huom: UUSI AIKA!

Suorana joka torstai klo 11-12 a.m. USA Pacific aikaa (klo 21-22 Suomen aikaa). Kuunnelkaa suorana ja tarkistakaa menneiden showden äänitykset osoitteesta: https://www.safe.zone (RADIO SHOWS kuusikulmiosta)

 

***

 

Muistakaa että alkaen 20pv maaliskuuta 2019 Unicorn Network on päivittämässä sosiaallisen median käytäntöjä. Jäsenten päivitykset tullaan postaamaan WazzUb.com sivuille (https://wazzub.com) NEWS alueen alapuolelle, tarkistakaa sieltä jäsenten päivitykset. Ulkopuoliset sosiaalisen median sivut ja ryhmät tullaan sulkemaan askel kerrallaan. Postaamme lisätietoa kun niitä on saatavilla. Kiitoksia.

 

***

Unicorn Network kolmansien osapuolten vastuuvapautus lauseke;

 

Unicorn Network käyttää kolmansien osapuolien nettisivuja ja sovelluksia markkinointiin, ja kysyy usein jäseniltä osallistumista näihin palveluihin tarkoituksena lisätä postauksia. Kuitenkin, jollei erityisesti ilmoiteta, Unicorn Network ei voi taata turvaa tai suojaa näissä palveluissa, ja jäsenet ovat tietoisia että kun he käyttävät näitä palveluita ymmärtävät ettei Unicorn Network ei vastaa vaikeuksista jotka johtuvat sivujen käytöstä.

 

***

 

 ** Muistutus kaikille jäsenille: ** Meillä on tiukka anti-spam politiikka. Olkaa ammattimaisia, kun jaatte linkkejä mistään tarjouksesta. On tiedossa, että jotkut jäsenet postaavat heidän linkkejään toisille ja ryhmille Facebook:issa. ** Tämä on roskapostia (Spam) ** Sinun ei pidä postata sinun linkkiä millekään sivulle tai ryhmälle ennenkuin sivusto tai ryhmä erityisesti sallii mahdollisuuksien jakamisen. Sinun ei pidä postata linkkiä yhdellekään henkilölle missään sosiaalisenmedian sivuilla ennenkuin he antavat sinulle luvan tehdä niin. Ole kunnioittava ja ammattimainen. Kiitoksia.

 

***

 

Jäsenten kutsunta ohjeet

 

*** Hyvät jäsenet,

Meidän Rainbow Currency on innostava mahdollisuus kaikille jäsenille ja tulevaisuudessa kaupoille ja taloudellisille siirroille.

 

Me tiedämme, että jokainen on hyvin innoistunut ja hyvin innokas ja kekseliäs promoamaan meidän Rainbow Currency:ä ja tämä on vain kerran elämässä oleva tilaisuus.

 

Kuten aina me haluamme pitää yhtiön maineen ja tietenkin sinun kun promoat. Muutama asiaa on pidettävä mielessä:

 

A. Milloin tahansa käännät mitään tietoa, brandin nimi on oltava englanniksi. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone, jne., täytyy olla englanniksi.

 

B. Aina käytä täydellistä tietoa, käyttäen yhtiön sivuja tietojen tarkasteluun. Älä johda harhaan, tekemällä villejä arvauksia tai muuttamalla minkään asian merkitystä. Jos et ole varma mitä, jokin asia merkitsee, pyydä selvennystä.

 

C. Varmista paikalliset ja kansainväliset anti-spam säännöt koskien emailia. Jos käytät emaileja, sinun on oltava varma, että ne joille lähetät emailin ovat hyväksyneet sen, että voit lähettää heille. Jos emailaat ystäville/perheellesi kunnioita heidän toiveitaan jos he pyytävät että et lähetä enää näitä tarjouksia.

 

D. Älä koskaan käytä Mailaxy:ä mihinkään markkinointiin. Se on tarkoitettu vain sinun henkilökohtaiseen käyttöösi. Tili voidaan sulkea, jos me joudumme mustalle listalle, jos jäsenet käyttävät Mailaxy:ä markkinointiin ja tulemme merkityksi roskapostaajaksi.

 

E. Sosiaalisissa medioissa kuten Facebook, Twitter, etc., seuraa aina heidän sääntöjään.

 

* Älä koskaan postaa linkkiäsi tai promoa profiili sivuasi toisella jäsenelle. Jos postaat oman profiilisi näille, jotka seuraavat sinua, he näkevät postisi.

 

* Älä koskaan vastaa, jollekin toiselle postaamalla tai kommentoimalla linkkiä tai promoa.

 

* Jos kuulut ryhmiin, jotka sallivat markkinointi postaukset, ja siellä on useita, pidä huoli että noudatat heidän sääntöjään ja etkä myöskään postaa sinne jatkusvasti. Tarkkaile mitä toiset tekevät ryhmässä. Jos siellä ryhmässä on useita satoja tai tuhansia aktiivisia henkilöitä ja vain yksi henkilö postaa samaa asiaa viiden minuutin välein tai joka tunti älä tee samoin vaikka tuo yksi tekeekin niin. Tee sitä mitä ryhmässä on totuttu tekemään.

 

F. Älä jatkuvasti merkitse henkilöä postissasi. Tämän toiminnon tarkoitus on merkitä henkilö, joka voi olla kuvassa, tai merkitä joku joka tarvitsee  huomiota postauksesta, koska se on olennaista heille.

 

G. Älä lisää henkilöitä ryhmään ilman heidän lupaansa. Tätä tapahtuu minulle koko ajan ja se on hyvin harmillista. Voit lähettää kutsuja ja tämä antaa henkilölle mahdollisuuden liittyä, olla välittämättä tai yksinkertaisesti poistaa pyynnön.

 

H. Monet jäsenet ovat postanneet markkinointi materiaalia, jota voi käyttää ja jakaa, grafiikkaa ja videoita joita voi jakaa, ja ideoita paremmasta merkkinointi taktiikasta. Pidä aina mielessä että kannattaa personalisoida asioita, joita käytät ja pidä huoli että tiedot ovat oikeita ja tarkkoja. Jos näet jotakin, josta pidät jota ei ole tarkoitettu jaettavaksi tai käytettäväksi, ota aina yhteyttä materiaalin omistajaan ja kysy lupaa ennenkuin teet mitään.

 

I. Jos teet oman nettisivun, ryhmän, blogin, jne., noudata sivuston sääntöjä. Pidä huoli, että mukaudut meidän yhteistyökumppani ohjeisiin sosiaalisessa mediassa ja internet aktiivisuudessa. Voit nähdä ne täällä: https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

End***

 

***

 

Koska meidän nettisivut ovat osana wordlwide web:iä (www), pääsy voi olla saatavilla muista maista. Me olemme iloisia voidessa tehdä sisältöä, ohjelmia, tuotteita, ja/tai palveluita saataville ihmisille missä maassa tahansa, jossa se on laillista. Emmekä ole tällä hetkellä tietoisia mistään maasta, joka estäisi tämän tyyppisen tiedon, eikä nimenomaisesti tietoja, joita me hankimme, me emme tee esitystä että materiaalit nettisivuille ovat täsmällisiä tai laillisia käytettäväksi missään USA:n ulkopuolella. Lait koskien sisältöä, ohjelmia, tuotteita, ja/tai palveluita internetin kautta voivat olla erilaisia muissa maissa. Jos sinulle on pääsy meidän nettisivuille USA:n ulkopuolelta, sinä ja vain sinä yksin olet vastuussa määräyksistä kaikista laista alueellasi. Pääsy nettisivuille on kiellettyä niissä maissa joissa sisällöt arvellaan laittomiksi, tai missä ne ovat vastakkain lainsäädännön kanssa.

 

***

 

Ansioiden vastuuvapautuslauseke: Kaikki toimet on tehty esitelläksemme projektin mahdollisimman tarkasti. Mitään esimerkkiä tuloksista ei voi tulkita lupauksena tai takuuna ansioista. Onnistumisesi saada tuloksia kotisivuilta rippuu ajasta jonka omistat projektille, tietämyksestäsi ja muista markkinointi taidoista. Koska nämä tekijät ovat erilaisia eri yksilöillä, me emme voit taata mitään määrättyä tulosta. Emmekä ole vastuussa tekemisistäsi. Materiaalit jotka löytyvät kotisivuiltamme voivat sisältää tietoa jotka sisältävät tai perustuvat tuleviin ilmoituksiin. Tulevaisuuteen katsovat ilmoitukset antavat arvioita tai ennakko arvioita tulevista tapahtumista. Voit tunnistaa nämä ilmoitukset sillä toteamuksella että ne eivät kerro suoraan historiasta tai tämänhetkisestä tiedosta. Ne käyttävät sanoja kuten “anticipate=aavistaa”, “estimate=arvioida”, “except=paitsi”, “project=projekti”, “intend=pyrkiä”, “plan=suunnitella”, “believe=luottaa”, ja muita sanoja ja termejä samaa tarkoittaen potentiaalista tulosta tai ansioita.

 

Copyright © 2011-2020 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Kaikki oikeudet pidätetään.