Unicorn Network Webinarin pääkohdat
1pv huhtikuuta, 2020
Esittää Cate Kozikowski


Tämä webinaari on United American Capital Corporationin, Unicorn Network:in, SafeZone, Inc:in omaisuutta, eikä sitä saa nauhoittaa, ja sitten julkaista yleisesti. Mikätahansa kirjoitus/käännös tarjottuna livenä “Power of WE”:n kautta ei ole virallinen. Odottakaa virallista englannin kielistä recappia ja käännöksiä täydellisinä esityksinä webinaarista.

Vastuuvapautuslauseke: Sinä olet aina henkilökohtaisesti vastuussa omista toimistasi; mikään tähän ilmoitukseen sisältyvä tai mikätahansa webinaari on asettanut neuvoksi mistä tahansa syystä. Tee omia tutkimuksia ja puhu omien asiantuntijoiden kanssa ennenkuin teet mitään päätöksiä, kuten niitä jotka liittyvät terveyteen, talouteen, veroihin, ja bisnekseen, muutamia nimetäkseen. Päätökset ostaa digitaalisia “Fractional Owner Right” (F.O.R) pitää aina perustua tietoon joka löytyy vain nettisivuilta ja mikään tieto jaettuna missään webinaarissa ei sido yhtiötä laillisesti, vain sisältö suoraan TwnklEstate nettisivuilla on laillisesti sitova.

 

 

Keskusteltavat aiheet:

1. SafeZone Internetissä

2. Päivitetty / päivitetty varmennusjärjestelmä

3. SafeZone terveydelle

4. Star From Home (tulossa pian)

5. SafeZone varallisuudelle

6. Lyhyt päivitys muista aiheista  (YEM Deals, Fresh Coffee, YEM Coins, jne.)

 

Hyvät  Unicorn Family jäsenet,

Tervetuloa, kaikille! Olen niin onnellinen siitä, että olen täällä tänään kanssanne. Jännittäviä asioita tapahtuu, ja meillä on tänään paljon päivityksiä. Ensinnäkin haluan vain sanoa, että toivon, että kaikilla menee hyvin ja että pysytte turvassa. Perustajat lähettävät tervehdyksen ja terveiset myös kaikille ja kehottavat kaikkia pysymään turvassa nyt ja aina.

 

Aloitamme puhumisen SafeZone-järjestelmästä. Tämä on pääbrändimme viestiäksemme sitä, mitä tarjoamme yleisölle. Koska riippumatta siitä, mitä teet, on aina hyvä olla turvallisella alueella. Aivan kuten nyt, toivottavasti kaikki olette kodeissanne, ja se on turvallinen alue.

 

 

 

Kuten tiedät Internetissä, meillä on SafeZone. Aloitimme SafeZone-toiminnolla Internetissä, koska tämä on kehys, jonka avulla muut kolmansien osapuolien yritykset, jotka seuraavat myös korkeita tietosuoja-, turvallisuus- ja laatustandardejamme, voivat liittyä verkkoomme. Mutta olemme oppineet, etenkin parin viime viikon ja kuukauden aikana, että olisi todella hienoa, että meillä olisi myös turvallinen alue terveydellemme.

Pysyminen terveenä, terveellisenä elämäntapana ja immuunijärjestelmämme pitäminen optimaalisella tasolla ovat tärkeitä. Tämä tosielämän tilanne, joka tällä hetkellä tapahtuu koronaviruksen kanssa, todella kouluttaa meitä ja valaisee meitä. Vaikka nämä asiat ovat tapahtuneet aiemmin historiassa ja voivat tapahtua uudestaan, maailmamme muuttuvat äkillisesti dramaattisesti. Ja palautteesi ja yhteisössämme käytyjen keskustelujen perusteella tämä sai meidät todella ryhtymään toimiin ja päättämään, että tarvitsemme todella turvallista vyöhykettä myös terveydellemme.

Joten vaikka koronavirus saattaa tulla muutamassa viikossa, riippuen sijainnistasi, jossa olet, tai muutaman kuukauden kuluttua, etenkin kaikista hyvistä uutisista, joita ilmestyy joillekin näistä uusista hoidoista, joita käytetään nykyään, se on vain yksi syy siihen, että tiedämme, että on tärkeää huolehtia terveydestämme nyt ja aina.

Tärkeimmät asiat, jotka voit tehdä tällä hetkellä pitääksesi itsesi terveenä tänä aikana, on pysyä kotona niin paljon kuin pystyt, pestä käsiäsi usein, välttää koskettamasta kasvojasi, varsinkin kun olet muiden ympärillä, äläkä ole suljetuissa huoneissa muiden kanssa; ylläpitää sosiaalista etäisyyttä.

 

Ja vaikka tämä on terveyskriisi, se saattaa muuttua myös finanssikriisiksi.

Tämä sai meidät haluamaan turvallisen alueen myös varallisuudellemme. Tuhoutuvia varoja tulee olemaan miljardeja dollareita. Näemme hulluuden jatkuvan osakemarkkinoilla; Ainakin se tapahtui täällä Yhdysvalloissa, mutta olen varma, että sitä on tapahtunut myös muissa paikoissa.

Kryptovaluuttamarkkinoilla myötä Bitcoin laski alle 5 000 Yhdysvaltain dollariin yhdessä pisteessä, ja ennen sitä se oli noussut noin 8000–9000 dollariin. (Vielä yksi syy olla YEM:stä ylpeä, YEM on jatkuvasti noussut ilman volatiliteettia, jota näet muissa kryptovaluutoissa nykyään vähimmäishinnan ansiosta; YEM-säätiö (aiemmin tunnettu Rainbow Currency Foundation -säätiönä) ja kaikki valuutanhaltijat jatkamalla YEM:n käyttöä päivittäisenä rahana; niin hienoa työtä kaikille!)

 

 

 

Katsotaanpa nyt asioita hiukan yksityiskohtaisemmin. Internetistä puhuttaessa on kysymys, mitä Internetissä oleva SafeZone sisältää?

No, se alkaa SafeZone Pass -sovelluksella (kirjautumistiedot), ja tämä antaa sinulle pääsyn kaikkiin SafeZone-tileihin. Tämä on avain pääsy kaikille verkkosivustoillemme.

Tämän lisäksi on erittäin tärkeää, että KYC:lle / AML:lle (Tunnista asiakkaasi / rahanpesun torjunta) on asianmukaiset menettelyt. Ja on tärkeää, että meillä on pankkitason jäsenetunnus. Tämä vie minut uusimpaan asiaan, joka meillä on pian, joka on päivitetty tunnistusjärjestelmä.

 

 

 

 

Tällä uudella tunnistusjärjestelmällä on 2 tasoa:

Meillä on vapaa taso, joka on taso, jonka saat automaattisesti liittyessäsi. Ilmainen SafeZone Pass sisältää:

 • Ilmainen henkilöllisyyssuojaus (henkilökohtainen numero = PerNum), joka peittää yksityiset tietomme, kuten nimen, sähköpostiosoitteen ja muut asiat, jotka haluat piilottaa / peittää muilta ihmisiltä.
 • Ilmainen digitaalinen valuutta lompakko, joka on PerNum-lompakko.
 • Ilmainen tervetuliaisbonus, joka on ollut 50 ilmaista YEM; Koska YEM:n arvo jatkaa nousuaan, on tärkeää, että mukautamme tätä tervetuliaisbonusta ajoittain. Joten tänään, 1. huhtikuuta alkaen, mukautamme tämän tervetuliaisbonuksen arvoon 20 YEM. Tällä hetkellä YEM on arvoltaan 0,78 dollaria, joten 20 YEM on suunnilleen hieman enemmän kuin 15 dollarin arvo ilmaisena tervetuliaisbonuksena.
 • Ilmainen kumppaniohjelma “We Share Success”, jossa voit ansaita palkkioita. Voit käydä osoitteessa https://wesharesuccess.com ja huomaat, että on olemassa kaikenlaisia kampanjoita ja lisäämme aina enemmän. Uudesta vahvistusjärjestelmästä puhuttaessa sinun ei tarvitse vahvistaa tiliäsi voidaksesi osallistua kumppanuusohjelmaan. Kun ansaitset palkkioita, sinun on kuitenkin vahvistettava tilisi, jotta voit nostaa nämä palkkiot.
 • Ilmaiset päivittäiset palkinnot. Jos et ole vielä nähnyt tätä, kerron sinulle, että meillä on uusi päivittäinen palkintoarvonta, jonka voittaja on taattu joka päivä Prize Maniassa https://www.prizemania.net/. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on kirjautua sisään, selata alaspäin ja näet tämän uuden alueen, joka ilmoitettiin Wazzubissa aiemmin tällä viikolla. Joten napsautat vain Enter ja tarkista sitten seuraavana päivänä, oletko voittaja. Mahdollisuudet palkinnon voittamiseen riippuvat osallistuvien ihmisten lukumäärästä. Tässä päivittäisessä palkinnonarvonnassa ovat mukana vain ihmiset, jotka napsauttavat sisäänpääsyä, (toisin kuin muissa palkinnoissa, joissa kaikki jäsenemme ovat mukana mahdollisina voittajana). Joten sinun pitäisi napsauttaa kirjoittaaksesi joka päivä päivittäiseen palkintoarvoon, ja kun olet paikalla, sinun tulisi tarkistaa oletko ehkä voittaja myös muista palkinnoista. Muista, että avain voittoon Prize Maniassa on pysyvyys ja johdonmukaisuus. Voittaneet ihmiset tulee tarkistaa Prize Mania kerran tunnissa tai niin usein kuin mahdollista. Voit lukea Sasa Krsticin tarinan aloitussivulta saadaksesi lisätietoja.
 • Ilmainen viikoittainen e-kirja. Tiedän, että tietyn ajanjakson hinnat EEBOOX-sivustossa https://eeboox.com/ olivat hiukan korkeat, eikä niitä mukautettu YEM-vaihteluun, mutta se on nyt ratkaistu, joten mene ja tarkista se. Voit myös äänestää seuraavasta ilmaisesta viikoittaisesta e-kirjasta.
 • Tärkeää on myös huomata, että ostokset sellaisilla sivustoilla kuin EEBOOX, TwnklShop ja muut tarjoukset, kuten Balanso-kylpysuolat YEM:lle, sisältyvät kaikki tähän ilmaiseksi tasoon, jos sinulla on kolikoita ostoksille.
 • Lisäksi voit edelleen keskustella ystävien ja perheen kanssa WazzUbissa ja kerätä ilmaisia aktiviteettipalkkioita.

 

Joten tämä sisältyy ILMAISEKSI heti SafeZone Pass -sovellukseen.

 

 

 

 

Toinen taso on Verified SafeZone Pass. Huomaa, että tämä on valinnainen päivitys riippuen siitä, mitä haluat tehdä verkostossamme. On täysin hienoa, että sinulla on ilmainen SafeZone Pass, sinun on päivitettävä vain, jos haluat käyttää mukana olevia palveluita. Täältä saat:

 • Kansainväliset liiketoimet. Täällä voit käyttää esimerkiksi MoneyPonia, TwnklBuy -sovelluksia, siirtämällä YEM: ää CCH: lle jne.

Näet alaosasta pienen * kohdalla, se sanoo:

“SafeZone Pass on henkilökohtainen henkilökorttisi Internetissä. Varmennetut ulkopuoliset yritykset tarjoavat kaikenlaisia lisäpalveluita tai tuotteita. SafeZone, Inc. ei tarjoa mitään lisäpalveluita. ”

Nyt haluan huomauttaa, kuten me aina sanomme: Suorita aina omat tutkimukset kaikista tarjouksista tai mahdollisuuksista, joihin haluat osallistua, jopa SafeZone-ohjelmassa. Ymmärrä, kun tarkistamme yrityksen SafeZone-liiketoiminnassa, onko yritys rekisteröity, lisensioitu ja hyvä maineinen. Joten, emme tarkista erityisesti niiden tarjoamia tuotteita tai palveluita, joten joudut ehdottomasti tekemään omat tutkimukset, kun kyse on mistään.

Vain selventääkseni näiltä kansainvälisiä kaupoja (MoneyPon, TwnklBuy jne.): Täydellinen lompakko ja toiminnot sisältyvät näihin kansainvälisiin liiketoimiin.

 • Sijoitusmahdollisuudet. Näitä toimittavat virallisesti lisensoidut todennetut kolmansien osapuolien yritykset. Tämä osa on itse asiassa ”SafeZone for Wealth”, josta puhumme lisää myöhemmin webinaarissa.
 • Yksinoikeudella tarjouksia. Nämä tarjoukset voivat koskea Health SafeZonea tai jotain muuta; ne eivät rajoitu vain terveyteen.

 

Nyt haluan selittää vähän tästä prosessista. Kuten mainitsin, tämä on pankkitason varmennusprosessi, joten se on hiukan erilainen kuin se, mitä olemme jo tehneet.

Parhaan turvallisuuden takaamiseksi jäsenillemme olemme perustaneet korkean tason tunnistusprosessin noudattaaksemme kansainvälisiä KYC / AML-määräyksiä. Vain vahvistetuilla jäsenillä on pääsy rahoituspalveluihin SafeZone-alueella. Vain vahvistetut jäsenet voivat tehdä rahoitustransaktioita verkostomme sisällä.

Hyviä uutisia, sen suuren työn ansiosta, jonka YEM Foundation (entinen nimeltään Rainbow Currency Foundation) ja Unicorn Network ovat keskustelleet hallitusten, pankkien ja muiden korkean tason yritysten kanssa, tämä päivitetty varmennusprosessi on tärkeä jatkamaan eteenpäin YEM:n hyväksymisessä ympäri maailmaa. Koska tämä on pankkitason vahvistusprosessi (ja voimme varmasti suojata jäseniemme tietoja ja yksityisyyttä, käytämme samaa yritystä, jota monet suuret pankit käyttävät online-asiakasvarmennukseen), siihen liittyy joitain erilaisia sääntöjä. Tämä on päivitys, joka on toiminut yli yhden vuoden ajan ja jota vaaditaan uusien lakien hyväksymisen vuoksi maailmanlaajuisesti. Esimerkiksi Saksassa he hyväksyivät äskettäin lain, joka edellyttää, että kaikilla lompakkojen tarjoajilla on tämä korkean tason KYC / AML-prosessi; ja koska olemme maailmanlaajuinen verkko, joka tarjoaa digitaalisen lompakon PerNum-lompakkosi kanssa, meidän on noudatettava kaikkia maita ympäri maailmaa, joilla on erilaisia standardeja. Joten olemme ottaneet käyttöön korkeimmat standardit varmistaaksemme, että olemme peitettynä ympäri maailmaa. On erittäin tärkeää ymmärtää, että jos hallitus ei usko, että yritys noudattaa sääntöjä, he yksinkertaisesti sulkevat yrityksen, ja asiakkaat saattavat menettää lompakollaan olevat varat. Joten siksi otamme tämän korkean tason järjestelmän käyttöön varmistaaksemme, että sitä EI tapahdu verkossamme. Ja mikäli ajoitus menee, kuten mainittiin, tämä on ollut töissä jo pitkään, ja olemme onnekkaita, että liiketoimintamme alkoi verkossa, se tarkoittaa, että meidän ei tarvitse sulkea tänä aikana ja voimme jatkaa työskentelyä projektimme niin kuin pystymme.

 

Erityisesti uudesta vahvistusprosessista, numero yksi, tämän vahvistusprosessin hinta on 10 dollaria, ja se on lähetettävä pankkitililtä. Tämä kattaa tämän varmentamisprosessin kustannukset. Ymmärrä, tämä on ehdottomasti todentamisen kustannuksia; Unicorn Network ei ansaitse rahaa tästä tominnosta.

Oma pankkitilisi on helpoin ja nopein tapa tehdä tämä, mutta jos sinulla ei ole omaa pankkitiliä, voit lähettää rahat toiselta pankkitililtä; Sinun on kuitenkin kerrottava syy siihen, miksi teet sen, ja sinun on yksilöitävä tilinomistaja ja tiedot mistä rahaa tulee.

Tietysti, jos pankkitilin lisäksi on muita vaihtoehtoja, pidämme sinut tietoisina, milloin ne ovat saatavilla. Ensinnäkin se tapahtuu pankkisiirrolla. Joten jos tämä maksutapa ei toimi sinulle millään tavalla, odota vain muutama viikko ja katso mitä muita vaihtoehtoja tulee käyttöön; tiimi työskentelee sen parissa ja pidämme kaikki ajantasalla heti, kun meillä on lisäpäivityksiä.

Ymmärrä myös, että kukaan ei pakota sinua vahvistamaan tiliäsi. Jos et jostain syystä ole valmis tai halua tehdä sitä, voit tehdä kaikenlaisia asioita ilmaisella SafeZone Pass -sovelluksellasi. Ainoa kerta, kun joudut tarkistamaan tilisi, on, jos / milloin haluat tehdä finanssitapahtumia: kun lähetät varoja tai haluat rahaa. Joten kaikki rahansiirtoon (fiat tai krypto) liittyvät tilisi tarkistamiseen ennen sitä.

 

Joten jos päätät maksaa 10 dollaria, kun olet suorittanut tämän maksun, suoritetaan videotarkistus. Puhut videon kautta todellisen henkilön kanssa reaaliajassa, ja tämä henkilö esittää sinulle joitain kysymyksiä, pyytää sinua näyttämään henkilöllisyystodistuksen ja siirtämään sitä mahdollisesti eri tavoin, jotta he voivat nähdä mitä he tarvitsevat nähdä. Voit tehdä tämän älypuhelimellasi tai kannettavaa tietokonetta / tablettia web-kameralla. Jos sinulla henkilökohtaisesti ei ole videolaitetta, voit käyttää perheenjäsenen, ystävän tai muun henkilön videolaitetta, joka haluaa auttaa sinua tässä prosessissa.

 

Onnistuneen varmennuksen jälkeen avautuvat kaikki ominaisuudet ja palvelut, joista puhumme, ja saat bonuksen, joka on 20 ilmaista YEM (jonka arvo on tällä hetkellä noin 15 dollaria).

Ja toinen hieno asia on, että tällä päivitetyllä SafeZone-vahvistuksella pyrimme saamaan mahdollisuuteen saada sinulle vahvistus paljon helpommin muilla kolmansien osapuolten palveluilla / verkkosivustoilla, jotka liittyvät SafeZone-ohjelmaan. Tämä on päämäärämme, ja pidämme sinut ajan tasalla.

 

Nyt tiedämme, että videotarkistusta ei ehkä ole saatavana joissakin maissa, joten kyseisillä alueilla on käytössä jokin muu vahvistus.

Käyttämämme yritys on sama yritys, jota monet pankit käyttävät omien verkkoasiakkaidensa todentamiseen, joten olemme tehneet parhaamme varmistaaksemme, että sillä on tiukat yksityisyyden ja turvallisuuden vaatimukset, joita odotat SafeZone-järjestelmässä. Kesti jonkin aikaa, että kaikki tämä järjestettiin ja nyt olemme viimeisissä vaiheissa ja olemme siitä erittäin onnellinen.

 

 

 

 

Joten teemme tämän varmennusprosessin mahdollisimman helpoksi. Ensin sinun on täytettävä profiili. Sitten sinun on maksettava 10 dollaria varmennuspalvelusta ja suoritettava sitten varmennuspalvelu. Kun kaikki on valmis, avaat nämä ominaisuudet ja saat bonuksen, 20 ilmaista YEM.

 

 

 

 

Nyt puhutaan lisää siitä, mitä muuta sisältyy SafeZone for Internet -tuotteeseemme. Kuten mainitsimme, meillä on PerNum, joka on ainutlaatuinen henkilötunnuksesi. Se todella ohjaa käsissäsi kenen kanssa jaat tietojasi.

 

Meillä on myös 2-tekijän todennus, joka on salasanasi ja satunnainen kertaluonteinen PIN Master-PIN-koodistasi.

Olemme ensimmäinen Internet-sivustojen verkosto, jolla on vakiona 2-tekijän todennus kaikille jäsenillemme yksityisyyden ja tietoturvan suojelemiseksi. Siellä on monia muita yrityksiä, joilla on 2-tekijän todennus, mutta heillä on se valinnaisena.

Myös monilla yrityksillä on tämä 2-tekijätodennus kytkettynä laitteeseen. Käytät esimerkiksi verkkopankkia matkapuhelimellasi. Jos käytät verkkopankkia ja käynnistät sitten matkapuhelimesi uudelleen ja yrität käyttää verkkopankkia uudelleen, sinun on annettava salasanasi, mutta sitten sovellus kertoo sinulle, että koska se tunnistaa laitteen, sinun ei tarvitse antaa 2-tekijän todennus. Eikö se ole kuin roskapostiturva? Tämä on pääongelma, kun he luottavat toissijaisiin laitteisiin, koska joku voi varastaa matkapuhelimesi ja saada sitten tilisi käyttöoikeuden, koska nämä järjestelmät tunnistavat laitteen, mutta eivät ymmärrä, että et enää käytä sitä.

Joten järjestelmämme kanssa olet SafeZone-järjestelmässä paljon turvallisempi. Ja muista, ettet koskaan koskaan jaa Master PIN-koodia kenellekään. Ei ystävien, perheen, eikä kollegoiden, jäsenten tai tukitiimimme kanssa (tukitiimi ei koskaan pyydä Master PIN -sivua). VAIN TIETÄÄ Master PIN -koodisi, koska se suojaa joitain suurimmista varoistasi.

 

Seuraava asia, joka sisältyy SafeZoneen, on yksityinen lohkoketju, ja tämä on yksityinen maksimaalisen turvallisuutemme kannalta.

Olen nähnyt kommentteja vuosien varrella, että tarvitsemme blockchain -sovellustamme auki ja vastaavia, mutta tiedätkö mitä? Kun teet niin, kutsut vain hakkereita murtautumaan järjestelmään. He löytävät puutteita, ja yleensä se ei ole lohkoketju, sillä järjestelmässä, joka pitää kiinni ketjulla, voi olla joitain puutteita tai jonkinlainen tapa, jolla pahat pojat voivat manipuloida. Joten lohkoketjullamme on yksityinen, joten emme anna mitään tietoa siitä, että joku voisi käyttää sitä meitä vastaan. Viimeisen 8 vuoden aikana verkostoomme on tehty useita hakkerointiyrityksiä. Mutta yksikään niistä ei ole onnistunut kaikkien näiden vuosien aikana. Tämä johtuu siitä, että käytämme tätä maksimaalisen turvallisuuden politiikkaa.

Voit nähdä esimerkiksi Facebookissa, että heitä hakkeroidaan melkein joka päivä ja heillä on miljardeja dollareita voittoja. Ilmeisesti he eivät välitä turvallisuudestasi. Koska jos he vain ottavat muutaman miljoonan tuosta voitosta ja asettavat sen todelliseen turvallisuuteen verkkosivuillaan, näette paljon erilaisen tarinan. Mutta tosiasia on, että he eivät välitä. Puhun tästä SafeZone Radio Showssa melko usein. Nämä muut yritykset sanovat välittävänsä jäsentensä yksityisyydestä ja turvallisuudesta. Jos heidät hakkeroidaan, he eivät välitä.

Joten SafeZone-palveluna käytämme maksimaalista turvaa kaikista eduistamme.

 

Seuraavaksi meillä on digitaaliset valuutat. Yksi hieno asia valuutoissamme on, että ne ovat viranomaisystävällisiä. Verotusarvo on viitattu jokaisessa tapahtumassa Yhdysvaltain dollareissa (koska se on yrityksen viite), ja myös lähettäjän ja vastaanottajan parempina valuuttoina. Joten tiedät suoritettujen tapahtumien arvon aina lähettäjänä tai vastaanottajana.

Ja viranomaiset haluavat tietää, kuka tekee mitä. Joten uudessa varmennusjärjestelmässämme se tekee siitä entistä paremman näille viranomaisille. Joten teemme parhaamme ollaksemme ystävällisiä kaikille, kuluttajille, viranomaisille ja tietysti itsellemme kuin yritykselle (win-win-win).

Joten jos suunnittelet huonoja juttuja, älä tee sitä SafeZone-sovelluksessa. Saamme sinut kiinni, teemme sen jatkuvasti, ja siitä on seurauksia, joista et pidä. Joten älä yritä sitä, pidä kiinni säännöistä ja ole rehellinen ollessasi SafeZone-tilassa.

 

 

 

 

Nyt puhutaan SafeZone of Health -sivustostamme.

Meillä on HappyHealth-klinikka. Tämä on tohtori Forsythen ja hänen syöpien hoitoon tarkoitettujen protokollien kanssa, ja tietysti haluamme auttaa sinua parantamaan immuunijärjestelmääsi. Kuten opimme tänään, niillä ihmisillä, joilla on vahva immuunijärjestelmä, onnistuvat parhaalla tavalla  kaikenlaisissa mahdollisissa terveyskriiseissä. Immuunijärjestelmän terveydentila on tärkein. Esimerkiksi yksi asioista, jotka pitävät sinut terveenä, on tarpeeksi nukkumista.

HappyHealth-keskuksissamme on paljon terveydenhuollon ammattilaisia, kuten akupunktio, hieronta, kunto jne., Joten näistä löydät paikkoja, joissa voit oppia terveellisyydestä. Ne ovat myös muiden terveyteen liittyvien tuotteiden myyntipisteitä.

Yksi asia, joka on huomioitava ensimmäisessä HappyHealth -keskuksessa, joka on tarkoitus avata Saksassa, kuten olette ehkä kuulleet, Saksalla on tällä hetkellä vaikeuksia ja kirjaimellisesti kaikki on suljettu, joten meillä ei ole suurta avaamista suunnitellulla tällä hetkellä; Sen sijaan keskitymme lisäämään asioita verkossa ensin.

Ja tietysti meillä on HappyHealth-kaava, joka on erityisesti HappyHealth-merkkisiä tuotteita. Yksi näistä kumppanuuksista on PyraLife Sciences ™ -kumppanuuden kanssa. Ne eivät ole HappyHealth-merkkisiä, mutta heillä on mahtavia tuotteita terveydellemme.

Ja meillä on HappyHealth Edition, joka sisältää paitsi Dr. Forsythen kirjoja myös muun kirjallisuuden, verkkokursseja ja webinaareja. Kyse on terveyden oppimisesta.

Ja meillä on HappyHealth-hakemisto. Täältä löydät suositellut yritykset, jotka liittyvät terveyteen ja terveellisiin elämäntapoihin.

Ja mitä muuta tarvitset pysyäksesi terveenä? HappyHealth Fitness sisältää kuntosaleja, luokkia ja jopa kotiharjoitteluratkaisuja. Yksi erilaisista tuotteista, joilla on kuntoyhteyttä, on SpinX, tyyppinen kuntojärjestelmä, josta olemme puhuneet aiemmissa webinaareissa.

 

 

Ja nyt, olemme iloisia voidessamme jakaa uutisia uudesta projektista, joka auttaa meitä kaikkia murskaamaan tylsyyden kotona ollessamme!

 

 

 

 

 

Esittelyssä Star from Home!

Nyt on aika puristaa ikävystyminen!

Muuta kotisi näyttämöksi ja näytä kykysi maailmalle!

Tämä on videon latausalusta, joten jos haluat jakaa lahjakkuutesi maailman kanssa, voit tehdä sen nyt Star From Home -palvelun kautta. Palkintoja järjestetään, vaikka se ei ole kilpailu; se ei vie pois suurimmasta kyvystä (enemmän siitä hetkessä), se on enemmän hauskaa! Äänestystyyli tulee esiin peukalo ylös tai alas. Joten jos pidät videosta, anna sille PEUKKUA, ja jos et pidä videosta, anna sille VEDÄT PEUKUN ALAS. Myöhemmin ilmoitettavista palkinnoista kerrotaan tarkemmin.

Tämä on kehityksen viimeisessä vaiheessa (julkaistaan lähipäivinä), ja kun se tehdään, se ilmoitetaan WazzUb: ssä, ja tietysti kuusiokulmio lisätään https://Safe.Zone/ -sivulle, kun se on käytettävissä.

Muista myös, että tämä on perheystävällinen verkko, joten kaikkien ladattujen videoiden tulisi olla kaikille yli 14-vuotiaille.

Joten ehdottomasti pitäkää hauskaa! Kyse on naurun jakamisesta, ehkä haluat opettaa jollekin tanssiliikkeitä, laulaa kappaleen tai haluat vain jakaa kykysi maailmalle erittäin positiivisella hauskalla tavalla. Joten hanki luova ideasi ja ala miettimään ideoita ja laittamalla videoitasi yhteen, tai kutsu muita verkostomme ihmisiä, jotka tiedät haluavan tehdä viihdyttäviä videoita. Me ilmoitamme tästä pian.

 

Pikapäivitys Biggest Talent - kilpailusta: Nykyisessä tilanteessa ympäri maailmaa ei juuri ole oikea aika julkaista kilpailua, jossa pääpalkinnon voittaja esiintyy lavalla Las Vegasissa, Nevadassa, USA. Jos et tiedä, Las Vegas on suljettu nyt, näyttelyt ovat pysähtyneet, kasinot ovat suljettu ja koko alue on pysähdyksissä, pysyy kotona, pysyy turvassa ja sosiaalisesti etääntynyt; joten minkään varaaminen ei juuri ole vaihtoehto, joten Biggest Talent on viivästynyt, kunnes kaikki on selvää. Voit olla varma, kun kaikki on taas paremmin, ja se tapahtuu niin pian kuin mahdollista. Biggest Talent tulee takaisin, parempana kuin ennen nautittavaksi!

 

 

 

Entä SafeZone for Wealth?

Täältä voit oppia suojaamaan omaisuutesi, joka sisältää digitaalisen varallisuudenhallinnan.

Minun on puhuttava tästä hieman syvällisemmin, koska kaikki nämä varallisuuteen liittyvät asiat tapahtuvat kolmansien osapuolien hyväksymien yritysten kautta, jotka yhdistyvät Unicorn Network -teknologioihin.

Joten sinulla on digitaalinen varallisuudenhallinta, joka sisältää digitaaliset valuutat. Nämä ovat valuutat: YEM, TEC, TSHC, Solario-tokenit (SOLR) ja kaikki muut.

Seuraava tärkeä omaisuus on kiinteistöt. Tämä yhdistetään TwnklEstate -sovellukseen, josta voit ostaa osittaisen omistusoikeuden (F.O.R.) Twnkl Estate Coin (TEC) - kolikoilla.

Tämän lisäksi, kuten olemme aiemmin maininneet, aiomme luoda Twnkl-kultakolikon (TGC), ja projekti on parhaillaan valmisteilla. Koska meillä on lisätietoja, jaamme tietysti ne kanssasi.

Tarkastelemme myös öljyä, ja öljyn avulla puhumme bensiinistä. Olet saattanut nähdä öljyn hinnan romahtavan 60 prosentilla. Tiedän, että ostin juuri US10 dollarilla 4-5 gallonaa, millä viime aikoihin saakka sain vain 2-3 gallonaa samalla hinnalla. Joten ammattimaiselle sijoittajalle, kun öljyn hinta on alhainen, tämä on täydellinen aika ostaa, koska heillä on eniten kykyä nähdä sijoitetun pääoman tuotto.

Sitten meillä on myös tekniikoita. Jotkut heistä käyttävät Solario-tekniikkaamme.

Ja tietenkin, on olemassa myös muita hyödykkeitä, kuten taide ja kokoelmat. Taide voi olla mitä tahansa, kuten maalauksia tai veistoksia, ja kokoelmat voivat olla esimerkiksi postimerkkejä tai kolikoita. Nämä kaikki ovat omaisuutta.

Kun puhutaan kolikoista, kuten me kaikki tiedämme tämän koronaviruksen tapahtuessa, monet yritykset, myös kolikoita valmistavat yritykset, ovat nyt suljettuja. Siksi kestää jonkin aikaa ennen kuin YEM-kolikot julkaistaan. Joten ole vain tietoinen siitä.

Sama pätee TwnklShopin tuotteisiin, TwnklEstaten kiinteistökauppoihin, samoin kuin YEM-tarjouksiin ja muihin erikoistarjouksiin, kaikki kohtaavat koronavirukseen liittyviä viivästyksiä.

Hyviä uutisia, saimme kuitenkin vahvistuksen siitä, että ensimmäiset saksalaiset asiakkaat alkavat vastaanottaa Fresh Coffee tilauksia, joten jos olet yksi niistä, joka vielä odottaa tilaustasi, sinulla on kärsivällisyyttä, se on valmisteilla. Olen varma, että saat tilauksesi mahdollisimman pian.

YEM Deals tilauksista löytyy joitain hienoja uutisia, olemme saaneet päivityksen siitä, että ensimmäiset YEM Deals tilaukset lähetetään nyt, joten jos olet tilannut, pidä silmällä seuraavien viikkojen aikana. Lisäksi YEM Deals-tiimillä on vaikea tehdä uusia hienoja tarjouksia, joten pidä silmäsi WazzUb:ssä ilmoituksen tekemistä varten, kun se on valmis. Joten jatka kärsivällisyyttä, myös joissakin postijärjestelmissä saattaa esiintyä viiveitä; voitte olla varmoja siitä, että kaikki nämä asiat toimitetaan ja me päivitämme päivitykset niin hyvin kuin pystymme.

 

Viimeinen asia ennen lähtöä, haluamme jakaa suuren KIITOKSEN !! kaikille urheille ihmisillemme maailmassa, jotka auttavat meitä tällä haastavana aikana, ensiavustajista sotilaisiimme, lääkäreihin ja sairaanhoitajiin, ruokakauppojen työntekijöihin kuorma-autojen kuljettajiin ja kaikkiin tältä väliltä - KIITOKSIA! Pidä myös kaikki positiivinen ajatuksissasi ja rukouksissasi tänä aikana.

Kiitos kaikille, että olitte täällä. Pysykää turvassa ja hyvää terveyttä kaikille! Hei hei.

 

Menestyksesi mielessä,

Cate Kozikowski ja

WAZZUB-tukitiimi

 

***

 

Lisäinfoa avustajilta:

Avustajien muistutus:

- TwnklShop toivomuslistalle – muistakaa vain 1 ääni jokaiseen esineeseen per jäsen (“yem”:iä EI lasketa ääneksi); ei promoja äänestyksen kanssa (voit tehdä sen omassa ryhmässä), ja vain kolme (3) esinettä yhdellä kertaa (ei sisällä esineitä jotka jo aikaisemmin listattu). Jos olet tehnyt virheitä menneisyydessä, poista vanhat sotkusi ennenkuin ylläpito löytää ne ja mitä seuraamuksia tulee (kuten bannaus=määräaikainen esto sivuille kirjoittamiseen).

 

- Huomioikaa myös, laittamalla yksi sana ‘yes’ postaukseen missä tahansa kuin toivomuslistalle ei ole sallittua ja voi johtaa seuraamuksiin (kuten bannaus ja mahdollisesti muihin laillisiin seuraamuksiin jos tehty vilppi tarkoituksessa).

 

 

Tarvitsetko apua? Käytä kätevää SUPPORT kuusikulmiota SafeZone:ssa.

https://www.safe.zone

 

Kaikki Unicorn Network:in webinaarit voit lukea:

Kirjaudu lukeaksesi recapit ja rekisteröidy webinaareihin täällä: https://www.safe.zone (WEBINARS kuusikolmio)

 

Kaikki Rainbow Currency:n webinaarit voit lukea:

Kirjaudu lukeaksesi recapit ja rekisteröidy webinaareihin täällä:

https://www.rainbowcurrency.zone  (WEBINARS RECAPS nappi päämenussa)

 

Muistakaa tarkistaa SafeZone Radio show, huom: UUSI AIKA!

Suorana joka torstai klo 11-12 a.m. USA Pacific aikaa (klo 21-22 Suomen aikaa). Kuunnelkaa suorana ja tarkistakaa menneiden showden äänitykset osoitteesta: https://www.safe.zone (RADIO SHOWS kuusikulmiosta)

 

***

 

Muistakaa että alkaen 20pv maaliskuuta 2019 Unicorn Network on päivittämässä sosiaallisen median käytäntöjä. Jäsenten päivitykset tullaan postaamaan WazzUb.com sivuille (https://wazzub.com) NEWS alueen alapuolelle, tarkistakaa sieltä jäsenten päivitykset. Ulkopuoliset sosiaalisen median sivut ja ryhmät tullaan sulkemaan askel kerrallaan. Postaamme lisätietoa kun niitä on saatavilla. Kiitoksia.

 

Unicorn Network kolmansien osapuolten vastuuvapautus lauseke;

 

Unicorn Network käyttää kolmansien osapuolien nettisivuja ja sovelluksia markkinointiin, ja kysyy usein jäseniltä osallistumista näihin palveluihin tarkoituksena lisätä postauksia. Kuitenkin, jollei erityisesti ilmoiteta, Unicorn Network ei voi taata turvaa tai suojaa näissä palveluissa, ja jäsenet ovat tietoisia että kun he käyttävät näitä palveluita ymmärtävät ettei Unicorn Network ei vastaa vaikeuksista jotka johtuvat sivujen käytöstä.

 

***

 

 ** Muistutus kaikille jäsenille: ** Meillä on tiukka anti-spam politiikka. Olkaa ammattimaisia, kun jaatte linkkejä mistään tarjouksesta. On tiedossa, että jotkut jäsenet postaavat heidän linkkejään toisille ja ryhmille Facebook:issa. ** Tämä on roskapostia (Spam) ** Sinun ei pidä postata sinun linkkiä millekään sivulle tai ryhmälle ennenkuin sivusto tai ryhmä erityisesti sallii mahdollisuuksien jakamisen. Sinun ei pidä postata linkkiä yhdellekään henkilölle missään sosiaalisenmedian sivuilla ennenkuin he antavat sinulle luvan tehdä niin. Ole kunnioittava ja ammattimainen. Kiitoksia.

 

***

 

Jäsenten kutsunta ohjeet

 

*** Hyvät jäsenet,

Meidän Rainbow Currency on innostava mahdollisuus kaikille jäsenille ja tulevaisuudessa kaupoille ja taloudellisille siirroille.

 

Me tiedämme, että jokainen on hyvin innoistunut ja hyvin innokas ja kekseliäs promoamaan meidän Rainbow Currency:ä ja tämä on vain kerran elämässä oleva tilaisuus.

 

Kuten aina me haluamme pitää yhtiön maineen ja tietenkin sinun kun promoat. Muutama asiaa on pidettävä mielessä:

 

A. Milloin tahansa käännät mitään tietoa, brandin nimi on oltava englanniksi. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone, jne., täytyy olla englanniksi.

 

B. Aina käytä täydellistä tietoa, käyttäen yhtiön sivuja tietojen tarkasteluun. Älä johda harhaan, tekemällä villejä arvauksia tai muuttamalla minkään asian merkitystä. Jos et ole varma mitä, jokin asia merkitsee, pyydä selvennystä.

 

C. Varmista paikalliset ja kansainväliset anti-spam säännöt koskien emailia. Jos käytät emaileja, sinun on oltava varma, että ne joille lähetät emailin ovat hyväksyneet sen, että voit lähettää heille. Jos emailaat ystäville/perheellesi kunnioita heidän toiveitaan jos he pyytävät että et lähetä enää näitä tarjouksia.

 

D. Älä koskaan käytä Mailaxy:ä mihinkään markkinointiin. Se on tarkoitettu vain sinun henkilökohtaiseen käyttöösi. Tili voidaan sulkea, jos me joudumme mustalle listalle, jos jäsenet käyttävät Mailaxy:ä markkinointiin ja tulemme merkityksi roskapostaajaksi.

 

E. Sosiaalisissa medioissa kuten Facebook, Twitter, etc., seuraa aina heidän sääntöjään.

 

* Älä koskaan postaa linkkiäsi tai promoa profiili sivuasi toisella jäsenelle. Jos postaat oman profiilisi näille, jotka seuraavat sinua, he näkevät postisi.

 

* Älä koskaan vastaa, jollekin toiselle postaamalla tai kommentoimalla linkkiä tai promoa.

 

* Jos kuulut ryhmiin, jotka sallivat markkinointi postaukset, ja siellä on useita, pidä huoli että noudatat heidän sääntöjään ja etkä myöskään postaa sinne jatkusvasti. Tarkkaile mitä toiset tekevät ryhmässä. Jos siellä ryhmässä on useita satoja tai tuhansia aktiivisia henkilöitä ja vain yksi henkilö postaa samaa asiaa viiden minuutin välein tai joka tunti älä tee samoin vaikka tuo yksi tekeekin niin. Tee sitä mitä ryhmässä on totuttu tekemään.

 

F. Älä jatkuvasti merkitse henkilöä postissasi. Tämän toiminnon tarkoitus on merkitä henkilö, joka voi olla kuvassa, tai merkitä joku joka tarvitsee  huomiota postauksesta, koska se on olennaista heille.

 

G. Älä lisää henkilöitä ryhmään ilman heidän lupaansa. Tätä tapahtuu minulle koko ajan ja se on hyvin harmillista. Voit lähettää kutsuja ja tämä antaa henkilölle mahdollisuuden liittyä, olla välittämättä tai yksinkertaisesti poistaa pyynnön.

 

H. Monet jäsenet ovat postanneet markkinointi materiaalia, jota voi käyttää ja jakaa, grafiikkaa ja videoita joita voi jakaa, ja ideoita paremmasta merkkinointi taktiikasta. Pidä aina mielessä että kannattaa personalisoida asioita, joita käytät ja pidä huoli että tiedot ovat oikeita ja tarkkoja. Jos näet jotakin, josta pidät jota ei ole tarkoitettu jaettavaksi tai käytettäväksi, ota aina yhteyttä materiaalin omistajaan ja kysy lupaa ennenkuin teet mitään.

 

I. Jos teet oman nettisivun, ryhmän, blogin, jne., noudata sivuston sääntöjä. Pidä huoli, että mukaudut meidän yhteistyökumppani ohjeisiin sosiaalisessa mediassa ja internet aktiivisuudessa. Voit nähdä ne täällä: https://drive.google.com/open?

id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

End***

 

***

 

Koska meidän nettisivut ovat osana wordlwide web:iä (www), pääsy voi olla saatavilla muista maista. Me olemme iloisia voidessa tehdä sisältöä, ohjelmia, tuotteita, ja/tai palveluita saataville ihmisille missä maassa tahansa, jossa se on laillista. Emmekä ole tällä hetkellä tietoisia mistään maasta, joka estäisi tämän tyyppisen tiedon, eikä nimenomaisesti tietoja, joita me hankimme, me emme tee esitystä että materiaalit nettisivuille ovat täsmällisiä tai laillisia käytettäväksi missään USA:n ulkopuolella. Lait koskien sisältöä, ohjelmia, tuotteita, ja/tai palveluita internetin kautta voivat olla erilaisia muissa maissa. Jos sinulle on pääsy meidän nettisivuille USA:n ulkopuolelta, sinä ja vain sinä yksin olet vastuussa määräyksistä kaikista laista alueellasi. Pääsy nettisivuille on kiellettyä niissä maissa joissa sisällöt arvellaan laittomiksi, tai missä ne ovat vastakkain lainsäädännön kanssa.

 

***

 

Ansioiden vastuuvapautuslauseke: Kaikki toimet on tehty esitelläksemme projektin mahdollisimman tarkasti. Mitään esimerkkiä tuloksista ei voi tulkita lupauksena tai takuuna ansioista. Onnistumisesi saada tuloksia kotisivuilta rippuu ajasta jonka omistat projektille, tietämyksestäsi ja muista markkinointi taidoista. Koska nämä tekijät ovat erilaisia eri yksilöillä, me emme voit taata mitään määrättyä tulosta. Emmekä ole vastuussa tekemisistäsi. Materiaalit jotka löytyvät kotisivuiltamme voivat sisältää tietoa jotka sisältävät tai perustuvat tuleviin ilmoituksiin. Tulevaisuuteen katsovat ilmoitukset antavat arvioita tai ennakko arvioita tulevista tapahtumista. Voit tunnistaa nämä ilmoitukset sillä toteamuksella että ne eivät kerro suoraan historiasta tai tämänhetkisestä tiedosta. Ne käyttävät sanoja kuten “anticipate=aavistaa”, “estimate=arvioida”, “except=paitsi”, “project=projekti”, “intend=pyrkiä”, “plan=suunnitella”, “believe=luottaa”, ja muita sanoja ja termejä samaa tarkoittaen potentiaalista tulosta tai ansioita.

 

Copyright © 2011-2020 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Kaikki oikeudet pidätetään.