Unicorn Network Webinarin pääkohdat
27pv helmikuuta, 2020
Esittää Cate Kozikowski


Tämä webinaari on United American Capital Corporationin, Unicorn Network:in, SafeZone, Inc:in omaisuutta, eikä sitä saa nauhoittaa, ja sitten julkaista yleisesti. Mikätahansa kirjoitus/käännös tarjottuna livenä “Power of WE”:n kautta ei ole virallinen. Odottakaa virallista englannin kielistä recappia ja käännöksiä täydellisinä esityksinä webinaarista.

Vastuuvapautuslauseke: Sinä olet aina henkilökohtaisesti vastuussa omista toimistasi; mikään tähän ilmoitukseen sisältyvä tai mikätahansa webinaari on asettanut neuvoksi mistä tahansa syystä. Tee omia tutkimuksia ja puhu omien asiantuntijoiden kanssa ennenkuin teet mitään päätöksiä, kuten niitä jotka liittyvät terveyteen, talouteen, veroihin, ja bisnekseen, muutamia nimetäkseen. Päätökset ostaa digitaalisia “Fractional Owner Right” (F.O.R) pitää aina perustua tietoon joka löytyy vain nettisivuilta ja mikään tieto jaettuna missään webinaarissa ei sido yhtiötä laillisesti, vain sisältö suoraan TwnklEstate nettisivuilla on laillisesti sitova.

 

Aiheet:

1. Local Business Star (LBS) sulautuu SafeZoneen ja YEM-hakemisto vahvistetaan teoksissa

2. Happy Health päivitykset

3. TwnklEstate - päivitykset

4. TwnklShop - erikoistuote

5. BetNCash.com tulossa pian

 

 

 

 

 

Cate toivottaa kaikki tervetulleeksi WAAAZZZUUUBBB! Hän välittää Danin ja perustajien hyvät toiveet ja kertoi meille, että Dan voi jo paljon paremmin, hänen terveytensä varmasti paranee, ja hän oli iloinen ja kiitollinen saadessaan kaikki ystävälliset viestit.

 

 

Parin jäsenemme perustama Local Business Star (LBS) on sulautumassa SafeZoneen ja YEM-hakemisto luodaan. huomauttaa olevansa tietoinen

 

- Unicorn Network -perheen sukupolvia sovelletaan

- Jos mainostat tällä hetkellä LBS:ää, sinua kehotetaan lopettamaan kampanjat, koska se muuttuu pian

 

- Jos aiemmin promosit Local Business Star -tapahtumaa ja olit jo Unicorn Network -jäsen, muutama asia LBS:än alalinjasi suhteen:

 

- Kuten mainittiin, Unicorn Network -perheen alalinjoja tulaan soveltamaan

- Jos LBS-alalinja EI OLE tällä hetkellä Unicorn-verkon jäseniä, kutsu heitä nyt Unicorn Networkin jäseniksi, niin että he ovat sinun alalinjassa tai heidät menetään.

 

 

Happy Health päivitykset:

 

- 4. huhtikuuta on päivä, jolloin ensimmäinen Happy Health Center -keskus, Hampurissa, Saksassa avataan (lisätietoja tarkistakaa 20. helmikuuta webinaarin recapista)

- Happy Health Center keskittyy Happy Healthiin liittyviin tuotteisiin, palveluihin ja koulutukseen, jotka liittyvät Happy Health -brändiin.

 

 

Happy Health -brändissä on 6 komponenttia:

 

- Hyvää terveysklinikkaa - keskittyi Dr. Forsythen syöpähoitoihin

- Happy Health Edition - Happy Health -lehden kirjoille, kuten sellaisille, joissa työskentelemme yhdessä Dr. Forsythen kanssa - puhutaan tästä myöhemmin lisää

- Happy Health Fitness - kuntolaitteille ja -palveluille, kuten SpinX-tuotteelle, josta puhuimme aiemmin

- Happy Health Formula - Happy Health -merkkisille ravintolisille, kuten PyraLife ™ -tuotteille, joista puhuimme aiemmin

- Happy Health Online - yhdistämällä kaikki Happy Healthiin liittyvät saatavilla olevat tuotteet ja palvelut verkossa

- Happy Health Centers - keskittyy Happy Healthiin liittyviin tuotteisiin, palveluihin ja koulutukseen

 

Saksan Happy Health Centereissä on tilaa ammattilaisille, kuten kiropraktikoille, terapeuteille ja monille muille.

 

Happy Health Brandin -tuotteita ja muita niihin liittyviä tuotteita tarjotaan ostaa henkilökohtaisesti. Samoin se on ryhmien tapaamispaikka keskustelua, tukea ja koulutusta varten, kuten paikka laihdutusryhmille, jotka tapaavat säännöllisesti. Tai paikka terveyteen liittyville ammattilaisille tarjota luentoja koulutustarkoituksiin.

 

Saksassa avattua Happy Health Center -yritystä käytetään liiketoimintamallina muille Happy Health Centreille, jotka avataan paikallisesti ja muualla maailmassa (tietysti asianmukaisilla lisensseillä ja ehdoilla), aina kun sitä ei millään syystä ole rajoitettu lailla.

 

Olemme erittäin innostuneita ja iloisia nähdessämme kaiken lopulta yhdessä Happy Healthin kanssa; se kaikki vaatii asianmukaista prosessia, joka vaatii aikaa asianmukaisen ja perusteellisen toteutuksen toteuttamiseksi, kuten useimpien projektiemme tapauksissa.

 

 

 

 

 

TwnklEstate päivitykset:

 

Tänään suunnitellut uudet kiinteistöt tarvitsevat vähän enemmän aikaa, ne listataan maanantaina 2. maaliskuuta - Ilmoitus päivitettiin WazzUb:sa ja yksi julkaistaan ennen maanantaista lisäämistä.

 

TwnklEstate käsittelee: Kiinteistöjä, Blockchain, Virtuaalivaluuttan.

 

- TwnklEstate:en lisätään uusi palvelu - Osta unelmakotisi!

- Kuten aiemmin keskusteltiin, se tulee olemaan samantapainen kuin TwnklCarsin "osta-unelmasi-auto" -prosessi älykkäällä sopimuksella

- Ymmärtäkää, vain 1 kiinteistö per PerNum, joten valitse unelmakotisi huolellisesti

- Asetat oman budjettisi

- Valitset YEM-tavoite arvon ja aikataulun, joka on vähintään 3 vuotta - enintään 5 vuotta Smart Contract ajan aktivoimiseksi

 

TwnklEstate ei tarvitse tietää yksityiskohtia tarkalle kiinteistölle, jota ajattelet nyt. Emme tiedä mitä tapahtuu 3 vuoden kuluttua.

 

TwnklEstate auttaa sinua ostamaan unelmakotisi tämän palvelun kautta, kun älykäs sopimus on aktivoitu. Vaikka emme ole veroneuvojia, on mahdollista, että maksat veroja tai vähemmän veroja tämän strategian avulla, saadaksesi lisätietoja, sinun tarvitsee puhua oman veroneuvojasi kanssa maksettavista veroista.

 

 

Entä jos budjettisi muuttuu?

- Jos tarvitset enemmän budjettia kuin alkuperäisellä älykkäällä sopimuksella, voit tuoda omat rahoituslähteesi (ts. Lainan tai käteisen jne.) Lisätäksesi budjettiasi älykkään sopimuksen aktivoinnin jälkeen

- Jos unelmakotisi on budjettisi alapuolella, kun älykäs sopimus on toteutuu, saat takaisin osittaisen takaisinmaksun TEC: stä

 

- Tämä palvelu on avoin kaikille uusille ja vanhoille jäsenille

- Uutena jäsenenä sinulla on mahdollisuus esimerkiksi käyttää nyt 10 000 dollarin arvo (TEC: ssä) saadaksesi unelmakotisi, jonka arvo on 500 000 dollaria

- Käytä AIKASI älykkään sopimusten mahdollisuuksien kanssa

- TwnklEstate tarjoaa älykkäiden sopimusten hallinnan palveluita ja neuvottelee myyjien ja edustajien kanssa auttaaksesi sinua saamaan unelmakotisi

- Tärkeää huomata, että tästä palvelusta ei voi saada käteistä. Se on yksinkertaisesti ja tiukasti TEC:n käyttäminen unelmakodin ostamiseen

- Tämän uuden TwnklEstate-palvelutarjouksen odotetaan julkistuvan TwnklEstate-verkkosivustolla ensi viikolla (2. maaliskuuta)

 

 

 

 

 

TwnklShop-erikoistuote:

 

Ensinnäkin, Nordica Coffee -kaverien palaute on fantastista, he ovat toistaiseksi erittäin tyytyväisiä ja lähettävät suuren kiitoksen kaikille asiakkaille, jotka tilasivat tuoreen kahvin erikoistarjouksen.

 

Itse asiassa he olivat niin onnellisia, että he haluavat tarjota joitain muita myynnissä olevia tuotteita; tällä kertaa TwnklShopin kautta erityisellä ehdolla!

 

 

 

 

 

Bob Home Steak House -tyylinen grilli on heidän ensimmäinen erikoistuotteensa, jota tarjotaan TwnklShopissa:

 

- Se on samanlainen kuin The Beefer -grilli, jota aiemmin tarjottiin TwnklShopissa

 

 

 

 

- Se on tarkoitettu sisä- ja ulkokäyttöön, se on sähköinen ja paistaa erittäin korkeassa lämpötilassa aivan kuten he tekevät pihviravintolassa!

 

 

 

 

- Yksi PerNum:ia kohden

- Rajoitettu tarjous - vain 200 saatavana

- Saatavana vain Euroopan unionissa

- Toimitus & ALV sisältyy TSHC-hintaan Euroopan unionissa

- 3 kuukauden älykäs sopimus (USD 0,60 YEM tavoitearvo)

- Toimitusosoite sen JÄLKEEN kun älykäs sopimus aktivoitu

- Ei palkkioita alalinjoille

- pysyy auki, kunnes kaikki on myyty

(jos ylimääräisiä varauksia tapahtuu, ne palautetaan toisessa vaiheessa myöhemmin)

 

HINTA?

Only 0.5 TSHC!

 

Tämä erikoistuote listataan TwnklShopissa viimeistään maanantaina (2. maaliskuuta), mutta se voi tapahtua milloin tahansa tämän recapin julkaisemisen jälkeen. Se ilmoitetaan WazzUb: ssa (Ilmoitukset ja keskusteluhuoneissa) heti, kun se on avautunut, joten pidä silmällä tätä. Sen odotetaan menevän nopeasti aiemman kokemuksen perusteella, joten sinun on oltava nopea, jos haluat.

 

 

 

 

 

BetNCash.com

- Tulossa pian noin kuukaudessa (huhtikuu 2020)

- Se voi viedä vielä kuukauden, mutta lisensoitu urheilutarjoaja vahvistaa sen; siitä tulee kolmannen osapuolen kumppani

https://betncash.com/

 

 

Cate päätti sanomalla, että 8. tammikuuta webinaarin recap on melkein valmis.

 

Hän toivottaa kaikille onnellista päivää tai yötä ja odottaa saavansa nähdä kaikki seuraavan kerran - kaikkea hyvää, ja WAAAZZZUUUBBB!

 

 

Menestyksesi mielessä,

Cate Kozikowski and

WAZZUB-tukitiimi

 

***

 

Lisäinfoa avustajilta:

Avustajien muistutus:

- TwnklShop toivomuslistalle – muistakaa vain 1 ääni jokaiseen esineeseen per jäsen (“yem”:iä EI lasketa ääneksi); ei promoja äänestyksen kanssa (voit tehdä sen omassa ryhmässä), ja vain kolme (3) esinettä yhdellä kertaa (ei sisällä esineitä jotka jo aikaisemmin listattu). Jos olet tehnyt virheitä menneisyydessä, poista vanhat sotkusi ennenkuin ylläpito löytää ne ja mitä seuraamuksia tulee (kuten bannaus=määräaikainen esto sivuille kirjoittamiseen).

 

- Huomioikaa myös, laittamalla yksi sana ‘yes’ postaukseen missä tahansa kuin toivomuslistalle ei ole sallittua ja voi johtaa seuraamuksiin (kuten bannaus ja mahdollisesti muihin laillisiin seuraamuksiin jos tehty vilppi tarkoituksessa).

 

 

Tarvitsetko apua? Käytä kätevää SUPPORT kuusikulmiota SafeZone:ssa.

https://www.safe.zone

 

Kaikki Unicorn Network:in webinaarit voit lukea:

Kirjaudu lukeaksesi recapit ja rekisteröidy webinaareihin täällä:

https://www.safe.zone  (WEBINARS kuusikolmio)

 

Kaikki Rainbow Currency:n webinaarit voit lukea:

Kirjaudu lukeaksesi recapit ja rekisteröidy webinaareihin täällä:

https://www.rainbowcurrency.zone  (WEBINAR RECAPS nappi päämenussa)

 

Muistakaa tarkistaa SafeZone Radio show, huom: UUSI AIKA!

Suorana joka torstai klo 11-12 a.m. USA Pacific aikaa (klo 21-22 Suomen aikaa). Kuunnelkaa suorana ja tarkistakaa menneiden showden äänitykset osoitteesta: https://www.safe.zone (RADIO SHOWS kuusikulmiosta)

 

***

 

Muistakaa että alkaen 20pv maaliskuuta 2019 Unicorn Network on päivittämässä sosiaallisen median käytäntöjä. Jäsenten päivitykset tullaan postaamaan WazzUb.com sivuille (https://wazzub.com) NEWS alueen alapuolelle, tarkistakaa sieltä jäsenten päivitykset. Ulkopuoliset sosiaalisen median sivut ja ryhmät tullaan sulkemaan askel kerrallaan. Postaamme lisätietoa kun niitä on saatavilla. Kiitoksia.

 

Unicorn Network kolmansien osapuolten vastuuvapautus lauseke;

 

Unicorn Network käyttää kolmansien osapuolien nettisivuja ja sovelluksia markkinointiin, ja kysyy usein jäseniltä osallistumista näihin palveluihin tarkoituksena lisätä postauksia. Kuitenkin, jollei erityisesti ilmoiteta, Unicorn Network ei voi taata turvaa tai suojaa näissä palveluissa, ja jäsenet ovat tietoisia että kun he käyttävät näitä palveluita ymmärtävät ettei Unicorn Network ei vastaa vaikeuksista jotka johtuvat sivujen käytöstä.

 

***

 

 ** Muistutus kaikille jäsenille: ** Meillä on tiukka anti-spam politiikka. Olkaa ammattimaisia, kun jaatte linkkejä mistään tarjouksesta. On tiedossa, että jotkut jäsenet postaavat heidän linkkejään toisille ja ryhmille Facebook:issa. ** Tämä on roskapostia (Spam) ** Sinun ei pidä postata sinun linkkiä millekään sivulle tai ryhmälle ennenkuin sivusto tai ryhmä erityisesti sallii mahdollisuuksien jakamisen. Sinun ei pidä postata linkkiä yhdellekään henkilölle missään sosiaalisenmedian sivuilla ennenkuin he antavat sinulle luvan tehdä niin. Ole kunnioittava ja ammattimainen. Kiitoksia.

 

***

 

Jäsenten kutsunta ohjeet

 

*** Hyvät jäsenet,

Meidän Rainbow Currency on innostava mahdollisuus kaikille jäsenille ja tulevaisuudessa kaupoille ja taloudellisille siirroille.

 

Me tiedämme, että jokainen on hyvin innoistunut ja hyvin innokas ja kekseliäs promoamaan meidän Rainbow Currency:ä ja tämä on vain kerran elämässä oleva tilaisuus.

 

Kuten aina me haluamme pitää yhtiön maineen ja tietenkin sinun kun promoat. Muutama asiaa on pidettävä mielessä:

 

A. Milloin tahansa käännät mitään tietoa, brandin nimi on oltava englanniksi. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone, jne., täytyy olla englanniksi.

 

B. Aina käytä täydellistä tietoa, käyttäen yhtiön sivuja tietojen tarkasteluun. Älä johda harhaan, tekemällä villejä arvauksia tai muuttamalla minkään asian merkitystä. Jos et ole varma mitä, jokin asia merkitsee, pyydä selvennystä.

 

C. Varmista paikalliset ja kansainväliset anti-spam säännöt koskien emailia. Jos käytät emaileja, sinun on oltava varma, että ne joille lähetät emailin ovat hyväksyneet sen, että voit lähettää heille. Jos emailaat ystäville/perheellesi kunnioita heidän toiveitaan jos he pyytävät että et lähetä enää näitä tarjouksia.

 

D. Älä koskaan käytä Mailaxy:ä mihinkään markkinointiin. Se on tarkoitettu vain sinun henkilökohtaiseen käyttöösi. Tili voidaan sulkea, jos me joudumme mustalle listalle, jos jäsenet käyttävät Mailaxy:ä markkinointiin ja tulemme merkityksi roskapostaajaksi.

 

E. Sosiaalisissa medioissa kuten Facebook, Twitter, etc., seuraa aina heidän sääntöjään.

 

* Älä koskaan postaa linkkiäsi tai promoa profiili sivuasi toisella jäsenelle. Jos postaat oman profiilisi näille, jotka seuraavat sinua, he näkevät postisi.

 

* Älä koskaan vastaa, jollekin toiselle postaamalla tai kommentoimalla linkkiä tai promoa.

 

* Jos kuulut ryhmiin, jotka sallivat markkinointi postaukset, ja siellä on useita, pidä huoli että noudatat heidän sääntöjään ja etkä myöskään postaa sinne jatkusvasti. Tarkkaile mitä toiset tekevät ryhmässä. Jos siellä ryhmässä on useita satoja tai tuhansia aktiivisia henkilöitä ja vain yksi henkilö postaa samaa asiaa viiden minuutin välein tai joka tunti älä tee samoin vaikka tuo yksi tekeekin niin. Tee sitä mitä ryhmässä on totuttu tekemään.

 

F. Älä jatkuvasti merkitse henkilöä postissasi. Tämän toiminnon tarkoitus on merkitä henkilö, joka voi olla kuvassa, tai merkitä joku joka tarvitsee  huomiota postauksesta, koska se on olennaista heille.

 

G. Älä lisää henkilöitä ryhmään ilman heidän lupaansa. Tätä tapahtuu minulle koko ajan ja se on hyvin harmillista. Voit lähettää kutsuja ja tämä antaa henkilölle mahdollisuuden liittyä, olla välittämättä tai yksinkertaisesti poistaa pyynnön.

 

H. Monet jäsenet ovat postanneet markkinointi materiaalia, jota voi käyttää ja jakaa, grafiikkaa ja videoita joita voi jakaa, ja ideoita paremmasta merkkinointi taktiikasta. Pidä aina mielessä että kannattaa personalisoida asioita, joita käytät ja pidä huoli että tiedot ovat oikeita ja tarkkoja. Jos näet jotakin, josta pidät jota ei ole tarkoitettu jaettavaksi tai käytettäväksi, ota aina yhteyttä materiaalin omistajaan ja kysy lupaa ennenkuin teet mitään.

 

I. Jos teet oman nettisivun, ryhmän, blogin, jne., noudata sivuston sääntöjä. Pidä huoli, että mukaudut meidän yhteistyökumppani ohjeisiin sosiaalisessa mediassa ja internet aktiivisuudessa. Voit nähdä ne täällä: https://drive.google.com/open?

id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

End***

 

***

 

Koska meidän nettisivut ovat osana wordlwide web:iä (www), pääsy voi olla saatavilla muista maista. Me olemme iloisia voidessa tehdä sisältöä, ohjelmia, tuotteita, ja/tai palveluita saataville ihmisille missä maassa tahansa, jossa se on laillista. Emmekä ole tällä hetkellä tietoisia mistään maasta, joka estäisi tämän tyyppisen tiedon, eikä nimenomaisesti tietoja, joita me hankimme, me emme tee esitystä että materiaalit nettisivuille ovat täsmällisiä tai laillisia käytettäväksi missään USA:n ulkopuolella. Lait koskien sisältöä, ohjelmia, tuotteita, ja/tai palveluita internetin kautta voivat olla erilaisia muissa maissa. Jos sinulle on pääsy meidän nettisivuille USA:n ulkopuolelta, sinä ja vain sinä yksin olet vastuussa määräyksistä kaikista laista alueellasi. Pääsy nettisivuille on kiellettyä niissä maissa joissa sisällöt arvellaan laittomiksi, tai missä ne ovat vastakkain lainsäädännön kanssa.

 

***

 

Ansioiden vastuuvapautuslauseke: Kaikki toimet on tehty esitelläksemme projektin mahdollisimman tarkasti. Mitään esimerkkiä tuloksista ei voi tulkita lupauksena tai takuuna ansioista. Onnistumisesi saada tuloksia kotisivuilta rippuu ajasta jonka omistat projektille, tietämyksestäsi ja muista markkinointi taidoista. Koska nämä tekijät ovat erilaisia eri yksilöillä, me emme voit taata mitään määrättyä tulosta. Emmekä ole vastuussa tekemisistäsi. Materiaalit jotka löytyvät kotisivuiltamme voivat sisältää tietoa jotka sisältävät tai perustuvat tuleviin ilmoituksiin. Tulevaisuuteen katsovat ilmoitukset antavat arvioita tai ennakko arvioita tulevista tapahtumista. Voit tunnistaa nämä ilmoitukset sillä toteamuksella että ne eivät kerro suoraan historiasta tai tämänhetkisestä tiedosta. Ne käyttävät sanoja kuten “anticipate=aavistaa”, “estimate=arvioida”, “except=paitsi”, “project=projekti”, “intend=pyrkiä”, “plan=suunnitella”, “believe=luottaa”, ja muita sanoja ja termejä samaa tarkoittaen potentiaalista tulosta tai ansioita.

 

Copyright © 2011-2020 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Kaikki oikeudet pidätetään.