Unicorn Network Webinarin pääkohdat
18pv helmikuuta, 2020
Esittää Cate Kozikowski


Tämä webinaari on United American Capital Corporationin, Unicorn Network:in, SafeZone, Inc:in omaisuutta, eikä sitä saa nauhoittaa, ja sitten julkaista yleisesti. Mikätahansa kirjoitus/käännös tarjottuna livenä “Power of WE”:n kautta ei ole virallinen. Odottakaa virallista englannin kielistä recappia ja käännöksiä täydellisinä esityksinä webinaarista.

Vastuuvapautuslauseke: Sinä olet aina henkilökohtaisesti vastuussa omista toimistasi; mikään tähän ilmoitukseen sisältyvä tai mikätahansa webinaari on asettanut neuvoksi mistä tahansa syystä. Tee omia tutkimuksia ja puhu omien asiantuntijoiden kanssa ennenkuin teet mitään päätöksiä, kuten niitä jotka liittyvät terveyteen, talouteen, veroihin, ja bisnekseen, muutamia nimetäkseen. Päätökset ostaa digitaalisia “Fractional Owner Right” (F.O.R) pitää aina perustua tietoon joka löytyy vain nettisivuilta ja mikään tieto jaettuna missään webinaarissa ei sido yhtiötä laillisesti, vain sisältö suoraan TwnklEstate nettisivuilla on laillisesti sitova.

 

Keskusteltavat aiheet:

1. Viimeaikaisten virstanpylväiden juhlinta

2. Sulautumapäivitykset

3. Happy Health - päivitys

4. Ugandan yritysrekisteröinnin päivitys

5. FreshCoffee.Shop-ilmoitus

6. TwnklEstate 'härnäys' päivitys

 

 

Cate: 'Waaazzzhuuubbb kaikille ja tervetuloa, kiitos mukanaolosta tänään, minulla on hienoja päivityksiä, jotka voin jakaa kanssanne. Dan ja perustajat lähettävät tervehdyksensä ja kuten aina ovat kiireisiä kaikissa projekteissa hyödyttääkseen meitä kaikkia. "

 

Cate aloittaa webinaarin juhlimalla Unicorn Networkissa ja SafeZone:ssa juuri saavutettuja hienoja virstanpylväitä:

 

1. Sunnuntaina saavutimme erittäin suuren virstanpylvään 1 000 000 PerNum-lompakkoa, joten vähintään 1 000 000 Rainbow Currency haltijaa koska jokainen, joka liittyy Unicorn Networkiin, saa YEM kolikoita ilmaiseksi tervetuliaisbonuksena!

 

2. Eilen (17. helmikuuta) YEM saavutti 0.51 USD! Tämä on uusi uskomaton virstanpylväs, kun aloimme muutama vuosi sitten vain yhden kymmenesosan arvolla (0,001 USD) - ja nyt hintaan 0,51 USD, ja tämä on vasta alkua, joten tämä ansaitsee valtavan suosionosoituksen ja selkään taputuksia meille kaikille - ‘Power Of We’!!!

 

Tänään pidettiin TCU AG:n kokous (julkisesti noteerattu sulautumisyhtiö): kuten Wazzub-ilmoituksissa mainittiin, tämän päivän TCU AG:n osakkeenomistajien kokous koski enimmäkseen heidän normaalia liiketoimintaansa. Sulautuminen UAC:n kanssa on edelleen prosessissa, kaikki etenee, kysymyksiin vastaaminen vie vain aikaa ja tarvittavan tekemiseen, mutta ehdottomasti etenee oikeaan suuntaan - sulautumisesta jaetut TCU-linkit ja kokoukset löytyvät Wazzubin julkisista ilmoituksista, joten tarkista se, voit olla varma, että kaikki tapahtuu ehdottomasti.

Tässä on suora linkki WazzUb:n sulautumista koskevaan viestiin:

[Aug 5, 2019] HOT NEWS, IT'S OFFICIAL!!!!!!

https://world.wazzub.com/viewtopic.php?id=2355 

 

 

Happy Health Centers:

 

Olemme päässeet sopimukseen Happy Healthin johtavan lääkärimme kanssa, joka on maailmankuulu 4-vaiheen syöpäasiantuntija, tohtori Forsythe (viimeistellään vieläkin hienommat yksityiskohdat) hänen kanssaan; hän tekee hämmästyttäviä asioita koulutuksensa ja ammattinsa kautta. Jos tietämättä, yleisesti ottaen, vaiheen 4 syövän eloonjäämisaste on valitettavasti edelleen erittäin alhainen, jos käytetään perinteisiä menetelmiä, kuten täysiannoksinen kemoterapia ja säteilyhoito, joita on käytetty monien vuosien ajan; valitettavasti onnistumisaste on vain noin 2,2% potilaista, jotka selviävät vaiheen 4 syövästä näitä menetelmiä käyttämällä. Yleensä, jos sinulla on vaiheen 4 syöpä, monet lääkärit yksinkertaisesti luovuttavat ja kertovat sinulle, että he eivät voi tehdä mitään, sinä kuolet.

Kuitenkin, Tohtori Forsythen hoitoprotokollien (katsoen hänen potilastutkimuksiaan vuodesta 2010 lähtien) hänellä on kuitenkin vaiheen 4 syövän onnistunut eloonjäämisaste 70%, ja se paranee koko ajan; klinikka käyttää kaikenlaisia tapoja, mukaan lukien geneettinen testaus, immuunijärjestelmän tehostaminen ja pieniannoksinen kemoterapia parantamaan hoitoa ja näkemään potilaat paranemisvaiheessa. Joten kun muut lääkärit sanovat, että he eivät voi auttaa sinua vaiheen 4 syöpään, tohtori Forsythe sanoo, kyllä voimme auttaa sinua; ja monet entiset potilaat ovat edelleen elossa tänään!

Olemme erittäin iloisia siitä, että olemme päässeet sopimukseen tohtori Forsythen kanssa paitsi ottaakseen hoitaakseen nykyiset klinikansa myös perustamalla uusia klinikoita ympäri maailmaa hänen hoitomenetelmiensä avulla.

Voit kuunnella Dr. Forsythen Health Matters -radio-ohjelmaa (sama radioasema, jossa Cate pitää SafeZone radio lähetystä); Dr. Forsythen podcastit keskittyvät syövän hoitoon ja terveyteen yleensä.

https://americamatters.us/shows/healthmatters/

 

Tohtori Forsythe on myös kirjoittanut monia kirjoja syövästä ja monista muista terveysaiheista - tällä hetkellä Cate lukee yhtä kirjaa, Maverick M.D., ja on lukenut myös useita muita hänen kirjojaan.

Voit oppia lisää tohtori Forsythestä ja hänen protokollistaan alla olevassa linkissä (muista, että kunnioitus on tärkein arvomme; ole kunnioittava tohtori Forsytheä ja hänen aikaansa kohtaan. Hän on erittäin kiireinen lääkäri, joka pelastaa ihmishenkiä.):

https://drforsythe.com/successful-formulas/presentations

 

Tämä on vain yksi näkökohta Happy Health -brändistä, joka meillä on Unicorn Networkissa.

 

Toinen hieno asia, joka tapahtuu Happy Healthin kanssa, on, että avaamme ensimmäisen Happy Health Center -yrityksen Hampurissa, Saksassa. Kuluttajana pystyt selvittämään kaikenlaista tietoa, osallistumaan kursseihin, neuvottelemaan asiantuntijoiden kanssa, olivatpa ne kiropraktikot, fysioterapeutit, ravitsemusterapeutit, kunto-ohjaajat tai mitä tahansa, josta voit saada tietoa selville 'todellisesta' terveydestä , jossa voit oppia hyvästä terveydestä, kunnosta, hyvästä ruokavaliosta, hyvinvoinnista, luonnonmukaisesta syömisestä, puhtaan veden juomisesta jne. - tämä on mitä tarkoitamme onnellisella terveydellä, johon sisältyy myös se, mitä me puemme ja käytämme ihollamme .

Muista, että ihomme on kehomme suurin elin; iho on huokoinen, ts. siinä on reikiä, jotka voivat absorboida sekä hyviä että haitallisia kemikaaleja; Jopa käyttämillämme vaatteilla on vaikutusta ihoomme ja laajentamalla vartaloamme, etenkin jostain halvemmasta vaatekankaasta, jota käsitellään kasvatus- ja / tai valmistusprosessin aikana, joten nämä kemikaalit voivat päästä järjestelmääsi erityisesti hikoillessaan tai kastuessaan. . Samoin voiteet voivat myös päästä ihon huokosiin.

Joten Happy Healthin kautta voit puhua ammattilaisten kanssa kaikenlaisista terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista.

Lisäksi se, miltä meistä tuntuu, on erittäin tärkeää nauttia terveellisestä terveydestä, kuinka onnellisia olemme, pitää hauskaa ja nauraa - nauru on paras lääke! Joten monilla asioilla on merkitystä terveelliselle ja onnelliselle elämälle: mitä laitat kehoosi, mitä laitat vartaloosi ja miltä sinusta tuntuu!

 

Tämä uusi Happy Health Center Hampurissa (ja myöhemmin muuallakin maailmassa) on paikka, jossa voit kouluttaa itseäsi, saada tietoa ammattilaisilta ja kaikenlaisia terveyteen liittyviä tietoja, tuotteita ja palveluita, osallistua terveyteys toimintaan ja hyvinvoinnin parantamiseen, samoin kuin monia muita hienoja asioita.

 

Tämä Hampurin Happy Health Center asettaa kehotuksen terveellisesti eläville ammattilaisille, jotka ymmärtävät, mitä tarkoitamme ”Onnellinen terveys” tarjoten palvelujaan Happy Health Centerissä. Yksi huomautus on, että näiden ammattilaisten on hyväksyttävä YEM maksuna palveluistaan, mikä tarkoittaa, että me, YEM haltijat, voimme mennä sinne ja maksaa YEM:eillä heidän palveluidensa käytöstä. Tietenkin ihmiset voivat maksaa myös euroissa, jos he haluavat käyttää Hampurin klinikkaa. Jokainen Happy Health Center hyväksyy paikallisen fiat-valuutan ja YEM:n maksuihin.

 

Joten jos olet terveydenhuollon ammattilainen ja haluat tarjota tuotteitasi tai palveluitasi Happy Health Centerin kautta tai tunnet muita terveellisiin elämäntapoihin liittyvien palveluiden päteviä terveydenhuollon ammattilaisia, kuten fysioterapeutit, kiropraktikot, kunto-ohjaukset, ravitsemusterapeutit ja muut , jotka voivat olla kiinnostuneita lisäämään asiakaspohjaansa, ota meihin yhteyttä ja lähetä tiedot sähköpostitse osoitteeseen: hhc@perfectinter.net

 

Toistan, Happy Health ei ole vain terveellinen keho, vaan myös tervettä mieltä; kaiken kaikkiaan kyse on terveellisestä elämästä nauttiaksesi terveellisestä ja onnellisesta elämäntyylistä!

 

Joten niille, jotka saattavat olla kiinnostuneita saamaan lisätietoja terveellisten elämäntapojen nauttimisesta, terveellisiä elämäntapoja tarjoavien asiantuntijoiden lisäksi, tulee olemaan artikkeleita, esityksiä tai jopa ryhmiä, kuten kunto tai laihtuminen, jotka voivat tavata säännöllisesti, kuten kerran viikossa tiettyyn aikaan, jolloin jokainen voi saada tukea ja motivoivaa kannustusta tavoitteidensa saavuttamiseen.

Ja mikä tärkeintä, voi olla joitain kuntokursseja, joissa käytetään SpinX:ää, laitetta, joka näyttää käsipainolta ja joka käyttää keskipakoisvoimaa, joten se pyörii ympyröinä. Hienoa on, että SpinX käyttää vähän iskuja, mutta saavuttaa korkeat tulokset, joten se on ihanteellinen kaikentyyppisille; nuoremmat ja vanhemmat käyttäjät, jopa vanhukset ja urheilijat. Näet hyötyä hyvin lyhyessä ajassa, kuten vain 6 minuutin treenaamisella.

Jotkut urheilijat ovat kertoneet kuinka yllättyneitä ja hämmästyneitä saadessaan niin hyviä harjoituksia niin lyhyessä ajassa SpinX:ää käytettäessä.

 

Terveyskirjallisuuden, neuvottelujen ja kuntolaitteiden, kuten SpinX, lisäksi Happy Health Centers tarjoaa myös Happy Health -ravintolisäaineita, jotka perustuvat tohtori Forsythen suosituksiin, joten tiedät, että ne suunnitellaan erityisesti parhaan terveystuloksen saavuttamiseksi.

 

Ja samoin, olemme innoissamme todetessamme, että Happy Health Centers tarjoaa PyraLife ™ -tuotteita. Muutama vuosi sitten testasimme loistavaa PyraBoost®-tuotetta, mutta nyt he ovat keksineet vielä paremman kaavan, mutta paitsi, että he ovat keksineet myös koko joukon muitakin hienoja tuotteita, lisää siitä pian, ensin Cate puhuu PyraLife Sciences ™ -yrityksestä, PyraBoost®: n takana olevasta yrityksestä ja muista alla olevista selitetyistä PyraLife ™ -tuotteista.

 

PyraLife Sciences ™, Inc. (tai Lyhyesti PyraLife ™) on kasvava yritys, joka on sitoutunut kehittämään ja tuottamaan korkealaatuisia tuotteita, jotka keskittyvät yleiseen terveyteen, henkiseen tajuntaan ja luonnonenergiaan kolmen avajaistuotesarjamme kautta: PyraBoost®, PyraTea® ja PyraBites ™:

 

• PyraBoost®: PyraBoost® on ainutlaatuinen synergistinen sekoitus jauhemuotoisia yrttejä ja ‘nootropiineja’, joka tukee luonnollista energiaa ja kognitiivisia toimintoja ravintolisämarkkinoilla.

PyraBoost® eroaa melko paljon markkinoilla tällä hetkellä tarjolla olevista yleisistä energiajuomista, sillä monet ihmiset ajattelevat niiden olevan terveellisiä. Kun tarkistat niiden ainesosia, huomaat kuitenkin, että niissä on tosiaankin melko syövyttäviä kemikaaleja, jotka eivät ole lainkaan terveellisiä tai edes turvallisia meille nauttia.

Jotta PyraBoost® voidaan juoda, laita vain määrätty määrä jauhetta lasilliseen puhdistettua vettä.

2 tärkeää asiaa PyraBoost®:sta verrattuna muihin yleisiin energiajuomiin:

  • Ensinnäkin huomaat, että sillä on hyvä maku, parempi kuin muissa energiajuomissa.
  • Toiseksi, PyraLife ™ -ainesosien sekoittamistavalla ei tapahdu energiahäiriötä, kuten tavallisilla ns. Energiajuomilla yleensä on; pikemminkin saat luonnollisen energianlisäyksen, ja käytetyillä ‘nootropiinisilla’ yrtteillä saat paremman muistin ja kognitiiviset toiminnot, joten voit ajatella tarkemmin ja selkeämmin samanaikaisesti.

 

• PyraTea®: valmis juoma, joka vahvistaa immuniteettiasi, edistää stressin vähentämistä, toimii aivojen virkistäjänä kognitiivisten toimintojen ja muistin tukemiseksi ja ylläpitää energiatasoa.

 

Joten kuluttamalla molemmat nämä juomat, tulet parantamaan energiatasoa, henkistä kognitiivista toimintoasi, immuunijärjestelmääsi ja vähentää stressitasojasi samanaikaisesti. Kaiken kaikkiaan, se auttaa palauttamaan ja ylläpitämään terveellisempää kehoa ja mieltä, nauttien siis onnellisemmasta ja terveellisemmästä elämäntavasta!

 

• PyraBites ™: välipala superruokaa josta saa energiaa, joka sisältää Moringaa, Baobabia, Cacaoa ja Carobia ja joka tyydyttää nälän, tarjoaa ruoansulatuksesta hyötyä ja ylläpitää energiatasoa.

Täydellinen iltapäivän välipala, kun tunnet olevasi nälkäinen se pitää vireessä iltapäivän haastattelut illataan saakka, mikä onkin ihanteellista milloin tahansa vuorokaudenaikana, kun tunnet tarvetta jotain pitääksesi itsesi käynnissä ja lisäämään energiaa!

 

Markkinoilla vallitsevat nykyiset vaihtoehdot ovat yleensä täynnä sokeria, keinotekoisia ainesosia, aromeja, värillisiä väriaineita jne. Kun kuluttajat tietävät paremmin mahdollisista haitallisista aineosista, he pyrkivät etsimään terveellisempiä, luonnollisempia vaihtoehtoja, jotta he voivat silti nauttia tietyistä ruuista tai juomista ja tuntea olonsa hyväksi.

Niin, PyraLife Sciences ™ on löytänyt täydellisen reseptin luonnollisille terveellisille tuotteille, joita ihmiset haluavat ja tarvitsevat elääkseen paljon luonnollisemman ja terveellisemmän elämän. PyraLife ™ -tuotelinjat ovat sijoitettu hyödyntämään kolmea tärkeintä nousevaa terveydenhuollon suuntausta:

 

• Vaihtoehtoinen energia: Perinteiset energiajuomat ovat täynnä liiallisia määriä sokeria, kofeiinia, B-vitamiineja ja keinotekoisia ainesosia, joissa on varoitusetiketti liiallisen kulutuksen estämiseksi.Tee taas luonnollisella vetovoimallaan ja vertailu kelpoisella kofeiini pitoisuudellaan hyötyy laajenevasta vaihtoehtoisten energiajuomien luokasta. Juoma valmisteeiden markkinoiden odotetaan kasvavan nopeammin kuin perinteisten energiajuomien markkinat. Kuluttajien lisääntynyt kasvatus yrttien ja ravintovalmisteiden eduista vain kiihdyttää tätä trendiä. Teetä käytetään yhä enemmän kantaja-aineena funktionaalisten aineosien kasvavassa luettelossa, ja tässä PyraBoost® ja PyraTea® vastaavat markkinoiden kysyntään.

PyraBites ™: n ainesosien super ruokaseos tarjoaa myös vaihtoehtoiselle energialähteelle, joka on ainutlaatuinen nykyisillä markkinoilla.

 

• Kaikki luonnolliset: Terveistä, luonnollisista ainesosista tulee yhä tärkeämpiä terveystietoisille kuluttajille. Tämä näkyy viljelijöiden markkinoinnissa ja paikallisesti tuotettuissa elintarvikkeissa. Jopa suuret yritykset hyödyntävät tätä kasvavaa trendiä laajentamalla nykyistä tuotevalikoimaansa niin, että ne sisältävät luonnollisia, minimaalisesti jalostetuja tai kokonaan, luonnonmukaiset tai muuntogeeniset organismit. Aineosat kaikille PyraLife ™ -tuotesarjoille ovat peräisin muuntogeenisistä organismeista tai luonnonmukaisista toimittajista ilman keinotekoisia makeutusaineita, makuja, värejä tai täyteaineita.

 

• Kokonaisvaltainen terveys ja hyvinvointi: Vanha sanonta ”olemme sitä mitä syömme” ei pidä paikkaansa nykypäivän yhteiskunnassa, jossa mukavuus ja kohtuuhintaisuus ovat laatua tärkeämpiä. Muutamat tuoreet tutkimukset ovat yhdistäneet ruoansulatuskanavan terveyden useisiin mielenterveys- ja fyysisiin sairauksiin, joten kun kuluttajat pyrkivät kokonaisvaltaisempaan lähestymistapaan terveyteen ja hyvinvointiin, toimivien ruokien ja juomien kysyntä vain kasvaa. Terveystietoiset kuluttajat ovat tietoisempia luonnollisten hyvinvointi aineosien, kuten Matcha, Yerba Mate, Ginseng, Moringa, Baobab, kurkuma, inkivääri, raaka kaakao, tehokkuudesta.

PyraLife Sciences ™ tarjoaa meille kaikki nämä terveelliset elintavat!

Ja toinen erittäin jännittävä uutinen: Holding-yhtiömme United American Capital (UAC) omistaa 30%:n osuuden PyraLife Sciences ™:stä !!! Joten se tarkoittaa meille kaikille Unicorn-jäsenille, että se on perheyhteisö yritys.

 

Toinen lyhyt päivitys yrityksestämme Ugandassa. Olemme nyt täysin rekisteröityneitä, mikä on erittäin jännittävää; asiat, jotka ovat prosessissa ja liikkuvat eteenpäin; se kaikki etenee hyvin hienosti.

 

Ja nyt avaamme uuden tuotteen, jonka voi ostaa YEM:n avulla!

 

TÄMÄ ON ERITYINEN KAHVITARJOUS!

 

Tämä tulee olemaan samanlainen kuin Fresh Spices -ehdot, joita tarjottiin viime vuoden lopulla (2019). Tarjoamme samanlaisen paketin kuin Fresh Spices -tarjous (eri yrityksestä), mikä tarkoittaa, että tämän kahvipaketin saamiseksi sinulla on oltava toimitusosoite Euroopan unionissa.

 

Ensinnäkin tämä kahviyritys, Nordica, on Hampurista. Hampuri on maailmankuulu kahvipaahtoalue. Raakakahvipavut kuljetetaan satamaan ja lähetetään eri tehtaisiin paahtamista varten, mikä tietysti sisältää Nordican paahtamon.

Nordica hankkii kahvipapunsa suoraan pieniltä kahvinviljelijöiltä ympäri maailmaa, jotka viljelevät luonnonmukaisesti kasvatettuja (ei käytetty epäterveellisiä kemiallisia torjunta-aineita) kahvipapuja ja jotka valitsevat kahvipapujea huolellisesti käsin, joten Nordicalle myydään vain korkealaatuisimpia papuja - useimmat suuret yritykset käyttävät koneita jotka eivät valitse tai erota parempia kypsempiä papuja vihreistä; koneet valitsevat vain kaiken näkyvissä olevan, joka sekoitettuna tuottaa yleensä happaman maun, joka on huomattavasti heikompi kuin rikkaammilla ja hienovaraisemmilla makuilla, jotka tulevat kahvista, joka on paahdettu samoista korkealaatuisista, huolellisesti käsin valituista Nordican papuista. orgaanisten kahvien viljelijät.

Muut tärkeät tekijät, jotka korostavat Nordica-paahdettujen papujen paremmuutta suurempiin kaupallisiin kahviyrityksiin verrattuna:

  • Papujen pesu: On erittäin tärkeää pestä pavut poiminnan jälkeen, mitä suuret yritykset eivät usein tee, koska he kiirettävät asioiden käsittelyyn. Mutta Nordican kanssa he pesevat kaikki pavut ennen paahtamista. Tämä auttaa pehmentämään ja tekemään papuista sileämpiä, mikä parantaa kahvin makua ja laatua.
  • Papujen paahtaminen: Toisin kuin suuret paahtovalmistajat, jotka paahtavat papujaan vain noin 3 minuuttia, mistä tulee haitallista makua, koska se ei anna pavuille tarpeeksi aikaa pehmentyä eikä anna riittävästi aikaa pavuissa olevan hapon vähentymiseen. , Nordica, joka omistaa 70 vuotta vanhan tehtaan ja loistavan paahtimen, kestää paljon kauemmin (välillä 19 - 26 minuuttia paputyypistä riippuen), joten maun on aika kehittyä kunnolla ja se vähentää happoa . Se, mikä on valmis, on luonnollisempaa, käytännössä happoton, kauniisti maustettu kahvi.

 

Saatat kysyä: "Miksi kaikki tämä on tärkeää?"

Pesemällä papuja, niistä tulee paljon sileämpiä ja pehmeämpiä, mikä johtaa paljon mukavampaan, hienovaraisempaan kahvin makuun.

Hitaasti paahtamalla papuja, se parantaa makua ja vähentää kahvin happoa muodostaen aromimaisemman kupin.

Menemällä suoraan viljelijöille Nordica pystyy tarjoamaan heille reilun kaupan hinnan, paljon paremmin kuin jos viljelijät käyvät kahvivälittäjän kautta, mikä tarkoittaa, että me, kuluttaja, voimme ostaa kahvia Nordicasta halvemmalla hinnalla Suorana kaupana ei ole mukana mitään kolmansia osapuolia.

Win-Win-Win tilanne meille kaikille!!!

 

Edellä mainituille YEM-haltijoille tarjottujen kahvipakkausten avulla Nordica hankkii viisi erilaista kahvinviljelijää, jotka tuottavat 5 erityyppistä kahvipapua, viidestä eri kahvintuottajamaasta, mukaan lukien Brasilia, Peru, Bolivia, Costa Rica ja Kenia.

Tämän erityisen kahvitarjouksen avulla voit maistaa viittä erilaista kahvia. Kuten mainittiin, kuten tuoreita mausteita, tätä kahvipakettia tarjotaan koko Euroopan unionissa.

Hinta on 149 YEM pakkauksesta, jossa on 5 pussia kokonaista papukahvia, jokainen kahvipussi painaa 250 g (8oz), ja YEM-hinta sisältää lähetys- ja arvonlisäverokulut Euroopan unionissa, MUTTA, vain 150 pakkausta on saatavana. Selvyyden vuoksi tilaamiseksi sinulla on oltava toimitusosoite Euroopan unionissa. Sivusto tulee käyttöön pian (19. helmikuuta), mutta tilausmahdollisuus ei tule voimaan ennen 20. helmikuuta, joten sinun on tarkistettava linkki ajoittain sen alkaessa:

https://freshcoffee.shop/

 

EU: n ulkopuolisille tämä on vain testi, ja suositusta ja kiinnostuksesta riippuen sitä ja muita tuotteita voidaan tarjota tulevaisuudessa kaikille jäsenille.

 

Viimeinen päivitys Catelta TwnklEstatesta:

Odottaa jotain erittäin, erittäin jännittävää TwnklEstatelta pian!

 

Cate lopettaa sanomalla, että 8. tammikuuta Golden 20s -tapahtuman webinaari kertomus tulee ehdottomasti (se on viivästynyt useista aiemmin mainituista syistä), mutta kuuntele lisää, kuuntele SafeZone Radio Show 9. tammikuuta ja lue Tammikuun 15. ja 20. webinar kirjoitukset tällä välin.

 

Cate kiittää kaikkia osallistumisesta tänään, toivoen kaikille hyvää lepoa päivästä / yöstä, ja hän toivoo näkevänsä teidät kaikki seuraavan kerran… WAAAZZZUUUBBB ja kaikkea hyvää kaikille.

 

Menestyksesi mielessäni,

Cate Kozikowski ja

Sinun WAZZUB avustaja tiimi

  

***

 

Lisäinfoa avustajilta:

Avustajien muistutus:

- TwnklShop toivomuslistalle – muistakaa vain 1 ääni jokaiseen esineeseen per jäsen (“yem”:iä EI lasketa ääneksi); ei promoja äänestyksen kanssa (voit tehdä sen omassa ryhmässä), ja vain kolme (3) esinettä yhdellä kertaa (ei sisällä esineitä jotka jo aikaisemmin listattu). Jos olet tehnyt virheitä menneisyydessä, poista vanhat sotkusi ennenkuin ylläpito löytää ne ja mitä seuraamuksia tulee (kuten bannaus=määräaikainen esto sivuille kirjoittamiseen).

 

- Huomioikaa myös, laittamalla yksi sana ‘yes’ postaukseen missä tahansa kuin toivomuslistalle ei ole sallittua ja voi johtaa seuraamuksiin (kuten bannaus ja mahdollisesti muihin laillisiin seuraamuksiin jos tehty vilppi tarkoituksessa).

 

 

Tarvitsetko apua? Käytä kätevää SUPPORT kuusikulmiota SafeZone:ssa.

https://www.safe.zone

 

Kaikki Unicorn Network:in webinaarit voit lukea:

Kirjaudu lukeaksesi recapit ja rekisteröidy webinaareihin täällä:

https://www.safe.zone  (WEBINARS kuusikolmio)

 

Kaikki Rainbow Currency:n webinaarit voit lukea:

Kirjaudu lukeaksesi recapit ja rekisteröidy webinaareihin täällä:

https://www.rainbowcurrency.zone  (WEBINARSRECAPS nappi päämenussa)

 

Muistakaa tarkistaa SafeZone Radio show, huom: UUSI AIKA!

Suorana joka torstai klo 11-12 a.m. USA Pacific aikaa (klo 21-22 Suomen aikaa). Kuunnelkaa suorana ja tarkistakaa menneiden showden äänitykset osoitteesta: https://www.safe.zone (RADIO SHOWS kuusikulmiosta)

 

***

 

Muistakaa että alkaen 20pv maaliskuuta 2019 Unicorn Network on päivittämässä sosiaallisen median käytäntöjä. Jäsenten päivitykset tullaan postaamaan WazzUb.com sivuille (https://wazzub.com) NEWS alueen alapuolelle, tarkistakaa sieltä jäsenten päivitykset. Ulkopuoliset sosiaalisen median sivut ja ryhmät tullaan sulkemaan askel kerrallaan. Postaamme lisätietoa kun niitä on saatavilla. Kiitoksia.

 

Unicorn Network kolmansien osapuolten vastuuvapautus lauseke;

 

Unicorn Network käyttää kolmansien osapuolien nettisivuja ja sovelluksia markkinointiin, ja kysyy usein jäseniltä osallistumista näihin palveluihin tarkoituksena lisätä postauksia. Kuitenkin, jollei erityisesti ilmoiteta, Unicorn Network ei voi taata turvaa tai suojaa näissä palveluissa, ja jäsenet ovat tietoisia että kun he käyttävät näitä palveluita ymmärtävät ettei Unicorn Network ei vastaa vaikeuksista jotka johtuvat sivujen käytöstä.

 

***

 

 ** Muistutus kaikille jäsenille: ** Meillä on tiukka anti-spam politiikka. Olkaa ammattimaisia, kun jaatte linkkejä mistään tarjouksesta. On tiedossa, että jotkut jäsenet postaavat heidän linkkejään toisille ja ryhmille Facebook:issa. ** Tämä on roskapostia (Spam) ** Sinun ei pidä postata sinun linkkiä millekään sivulle tai ryhmälle ennenkuin sivusto tai ryhmä erityisesti sallii mahdollisuuksien jakamisen. Sinun ei pidä postata linkkiä yhdellekään henkilölle missään sosiaalisenmedian sivuilla ennenkuin he antavat sinulle luvan tehdä niin. Ole kunnioittava ja ammattimainen. Kiitoksia.

 

***

 

Jäsenten kutsunta ohjeet

 

*** Hyvät jäsenet,

Meidän Rainbow Currency on innostava mahdollisuus kaikille jäsenille ja tulevaisuudessa kaupoille ja taloudellisille siirroille.

 

Me tiedämme, että jokainen on hyvin innoistunut ja hyvin innokas ja kekseliäs promoamaan meidän Rainbow Currency:ä ja tämä on vain kerran elämässä oleva tilaisuus.

 

Kuten aina me haluamme pitää yhtiön maineen ja tietenkin sinun kun promoat. Muutama asiaa on pidettävä mielessä:

 

A. Milloin tahansa käännät mitään tietoa, brandin nimi on oltava englanniksi. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone, jne., täytyy olla englanniksi.

 

B. Aina käytä täydellistä tietoa, käyttäen yhtiön sivuja tietojen tarkasteluun. Älä johda harhaan, tekemällä villejä arvauksia tai muuttamalla minkään asian merkitystä. Jos et ole varma mitä, jokin asia merkitsee, pyydä selvennystä.

 

C. Varmista paikalliset ja kansainväliset anti-spam säännöt koskien emailia. Jos käytät emaileja, sinun on oltava varma, että ne joille lähetät emailin ovat hyväksyneet sen, että voit lähettää heille. Jos emailaat ystäville/perheellesi kunnioita heidän toiveitaan jos he pyytävät että et lähetä enää näitä tarjouksia.

 

D. Älä koskaan käytä Mailaxy:ä mihinkään markkinointiin. Se on tarkoitettu vain sinun henkilökohtaiseen käyttöösi. Tili voidaan sulkea, jos me joudumme mustalle listalle, jos jäsenet käyttävät Mailaxy:ä markkinointiin ja tulemme merkityksi roskapostaajaksi.

 

E. Sosiaalisissa medioissa kuten Facebook, Twitter, etc., seuraa aina heidän sääntöjään.

 

* Älä koskaan postaa linkkiäsi tai promoa profiili sivuasi toisella jäsenelle. Jos postaat oman profiilisi näille, jotka seuraavat sinua, he näkevät postisi.

 

* Älä koskaan vastaa, jollekin toiselle postaamalla tai kommentoimalla linkkiä tai promoa.

 

* Jos kuulut ryhmiin, jotka sallivat markkinointi postaukset, ja siellä on useita, pidä huoli että noudatat heidän sääntöjään ja etkä myöskään postaa sinne jatkusvasti. Tarkkaile mitä toiset tekevät ryhmässä. Jos siellä ryhmässä on useita satoja tai tuhansia aktiivisia henkilöitä ja vain yksi henkilö postaa samaa asiaa viiden minuutin välein tai joka tunti älä tee samoin vaikka tuo yksi tekeekin niin. Tee sitä mitä ryhmässä on totuttu tekemään.

 

F. Älä jatkuvasti merkitse henkilöä postissasi. Tämän toiminnon tarkoitus on merkitä henkilö, joka voi olla kuvassa, tai merkitä joku joka tarvitsee  huomiota postauksesta, koska se on olennaista heille.

 

G. Älä lisää henkilöitä ryhmään ilman heidän lupaansa. Tätä tapahtuu minulle koko ajan ja se on hyvin harmillista. Voit lähettää kutsuja ja tämä antaa henkilölle mahdollisuuden liittyä, olla välittämättä tai yksinkertaisesti poistaa pyynnön.

 

H. Monet jäsenet ovat postanneet markkinointi materiaalia, jota voi käyttää ja jakaa, grafiikkaa ja videoita joita voi jakaa, ja ideoita paremmasta merkkinointi taktiikasta. Pidä aina mielessä että kannattaa personalisoida asioita, joita käytät ja pidä huoli että tiedot ovat oikeita ja tarkkoja. Jos näet jotakin, josta pidät jota ei ole tarkoitettu jaettavaksi tai käytettäväksi, ota aina yhteyttä materiaalin omistajaan ja kysy lupaa ennenkuin teet mitään.

 

I. Jos teet oman nettisivun, ryhmän, blogin, jne., noudata sivuston sääntöjä. Pidä huoli, että mukaudut meidän yhteistyökumppani ohjeisiin sosiaalisessa mediassa ja internet aktiivisuudessa. Voit nähdä ne täällä: https://drive.google.com/open?

id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

End***

 

***

 

Koska meidän nettisivut ovat osana wordlwide web:iä (www), pääsy voi olla saatavilla muista maista. Me olemme iloisia voidessa tehdä sisältöä, ohjelmia, tuotteita, ja/tai palveluita saataville ihmisille missä maassa tahansa, jossa se on laillista. Emmekä ole tällä hetkellä tietoisia mistään maasta, joka estäisi tämän tyyppisen tiedon, eikä nimenomaisesti tietoja, joita me hankimme, me emme tee esitystä että materiaalit nettisivuille ovat täsmällisiä tai laillisia käytettäväksi missään USA:n ulkopuolella. Lait koskien sisältöä, ohjelmia, tuotteita, ja/tai palveluita internetin kautta voivat olla erilaisia muissa maissa. Jos sinulle on pääsy meidän nettisivuille USA:n ulkopuolelta, sinä ja vain sinä yksin olet vastuussa määräyksistä kaikista laista alueellasi. Pääsy nettisivuille on kiellettyä niissä maissa joissa sisällöt arvellaan laittomiksi, tai missä ne ovat vastakkain lainsäädännön kanssa.

 

***

 

Ansioiden vastuuvapautuslauseke: Kaikki toimet on tehty esitelläksemme projektin mahdollisimman tarkasti. Mitään esimerkkiä tuloksista ei voi tulkita lupauksena tai takuuna ansioista. Onnistumisesi saada tuloksia kotisivuilta rippuu ajasta jonka omistat projektille, tietämyksestäsi ja muista markkinointi taidoista. Koska nämä tekijät ovat erilaisia eri yksilöillä, me emme voit taata mitään määrättyä tulosta. Emmekä ole vastuussa tekemisistäsi. Materiaalit jotka löytyvät kotisivuiltamme voivat sisältää tietoa jotka sisältävät tai perustuvat tuleviin ilmoituksiin. Tulevaisuuteen katsovat ilmoitukset antavat arvioita tai ennakko arvioita tulevista tapahtumista. Voit tunnistaa nämä ilmoitukset sillä toteamuksella että ne eivät kerro suoraan historiasta tai tämänhetkisestä tiedosta. Ne käyttävät sanoja kuten “anticipate=aavistaa”, “estimate=arvioida”, “except=paitsi”, “project=projekti”, “intend=pyrkiä”, “plan=suunnitella”, “believe=luottaa”, ja muita sanoja ja termejä samaa tarkoittaen potentiaalista tulosta tai ansioita.

 

Copyright © 2011-2020 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Kaikki oikeudet pidätetään.