TwnklEstate Webinaari
20pv tammikuuta, 2020
Esittää Cate Kozikowski


Tämä webinaari on United American Capital Corporationin, Unicorn Network:in, SafeZone, Inc:in omaisuutta, eikä sitä saa nauhoittaa, ja sitten julkaista yleisesti. Mikätahansa kirjoitus/käännös tarjottuna livenä “Power of WE”:n kautta ei ole virallinen. Odottakaa virallista englannin kielistä recappia ja käännöksiä täydellisinä esityksinä webinaarista.

Vastuuvapautuslauseke: Sinä olet aina henkilökohtaisesti vastuussa omista toimistasi; mikään tähän ilmoitukseen sisältyvä tai mikätahansa webinaari on asettanut neuvoksi mistä tahansa syystä. Tee omia tutkimuksia ja puhu omien asiantuntijoiden kanssa ennenkuin teet mitään päätöksiä, kuten niitä jotka liittyvät terveyteen, talouteen, veroihin, ja bisnekseen, muutamia nimetäkseen. Päätökset ostaa digitaalisia “Fractional Owner Right” (F.O.R) pitää aina perustua tietoon joka löytyy vain nettisivuilta ja mikään tieto jaettuna missään webinaarissa ei sido yhtiötä laillisesti, vain sisältö suoraan TwnklEstate nettisivuilla on laillisesti sitova.

 

 

Aiheet, joista keskustellaan:

1. TwnklEstate päivitykset

2. Varoitukset - turvallisuus; TwnklShop-virheet

 

Wazzzzuuubbb kaikille! Tänään jaamme joitain erittäin jännittäviä päivityksiä TwnklEstate:sta

 

Ensin puhutaan siitä, miten se on ollut TwnklEstatessa. TwnklEstate-kysynnän kasvaessa olemme nähneet, että monet jäsenet eivät pysty osallistumaan haluamiinsa kiinteistöihin. Tämä on johtanut useisiin keskusteluihin ja ideoihin siitä, miten listalle lisäämisprosessia voidaan parantaa yhteisössämme.

 

Tapa, jolla se on tehty: jokaisella kiinteistöllä on raja F.O.R. (Fractional Ownership Rights), joita jäsenet voivat varata. Tämä vaihteli vain 100 F.O.R.:sta jopa 100 000 F.O.R.:iin, mikä tarkoitti, että yksi henkilö voi varata kaikki F.O.R.:it yhdestä kiinteistöstä.

 

Samanaikaisesti aloimme listata kiinteistöjä eri aikavyöhykkeillä, jotta enemmän jäseniä ympäri maailmaa voisi osallistua.

 

Tänään olen iloinen voidessani kertoa teille, että uskomme löytäneemme täydellisen ratkaisun (yhden arvostetuista jäsenemme ehdotuksesta)… tämä on vielä yksi esimerkki VAIKUTTAMISESTA – yksi meidän Unicorn Networkin ydinarvoistamme… ja Power of We:stä!

 

Mitä nämä muutokset ovat?

 

Tästä päivästä lähtien luettelemme kiinteistöjä kuten olemme tehneet (eri aikoina koko viikon) muutamilla muutoksilla.

  • Uudet kohteet luetellaan vain maanantaista perjantaihin
  • Varauksen voi tekemiseen on aikaa yksi (1) tunti siitä kun kiinteistö listattu
  • Kun varausaika on loppunut, F.O.R. kiinteistöstä jaetaan tasapuolisesti tehtyjen varausten lukumäärän perusteella.

Tämä on paljon oikeudenmukaisempaa, koska useammat ihmiset voivat osallistua ja tehdä varauksia annetussa aikarajassa; myös aikaa säästyy joutumasta päivittämään, päivittämään, päivittämään koko ajan siinä toivossa että saisi kiinteistön varattua. Tulee aikaa varmistaa, että se on sinulle sopiva kiinteistö, ja sinulla on aikaa tehdä laskelmasi varmistaaksesi, että haluat jatkaa diiliä, joten sen ei enää tarvitse olla pikapäätös, kuten se aikaisemmin on ollut.

 

Katsotaanpa siis numeroita nopeasti:

Ymmärtäkää, maksimi F.O.R. määrä kiinteistöä kohden, on 100’000 yksikköä!

Aiemmin meillä oli yleisiä rajoituksia 1’000, 2’000, 5’000, 10’000 ja tietysti 100’000 F.O.R. yksikköä jäsentä kohden.

 

Näiden lukujen avulla se sallii enimmäismäärän varauksia:

100’000 F.O.R. per jäsen = vähintään 1 varaus

10’000 F.O.R. per jäsen = enintään 10 varausta

5’000 F.O.R. per jäsen = enintään 20 varausta

2’000 F.O.R. per jäsen = enintään 50 varausta

1’000 F.O.R. per jäsen = enintään 100 varausta

Nyt tämän muutoksen jälkeen numerot vaihtelevat kiinteistöissä; voi olla että vain muutama henkilö, osallistuu kiinteistöön tai voi olla että monet ihmiset osallistuvat mainituista kiinteistöistä.

 

 

Miksi näiden varausten tekemiselle asetetaan määräaika?

 

Samasta syystä teemme näitä päivityksiä - jos jättäisimme sen auki pidemmäksi ajaksi, vielä useammat ihmiset varaisivat ja tämä tarkoittaisi, että ihmiset saattavat saada vain yhden F.O.R. osuuden kiinteistöstä, mikä johtaisi siihen että ihmiset olisivat onnenttomia.

 

Ymmärtäkää, että tätä määräaikaa voidaan muuttaa riippuen siitä, miten näemme asioiden menevän, kuten palautteesta, kysynnästä ja niin edelleen, mutta toistaiseksi se pysyy tunnissa jokaiselle luettelossa mainitulle kiinteistölle, josta tehdään varauksia.

 

Ymmärrä kuitenkin, että jokainen voi nyt saada vähemmän kuin 1 000 F.O.R. yksikköä kiinteistöä kohden, mutta voit saada jopa yli 1000 F.O.R. yksikköä riippuen siitä kuinka suosittu kiinteistö on ja kuinka monta F.O.R. varausta tehdään kiinteistöstä.

 

Kun teet varauksen, olet ensimmäisessä vaiheessa varaamalla 1000 F.O.R. sen jälkeen kun lopulliset numerot ovat tiedossa (varausajan päätyttyä), lukumäärä voi vaihdella ja saatat päätyä osittaiseen TEC-palautukseen, jos alle 1000 F.O.R. on käytetään. Jos on enemmän F.O.R. saatavilla ilmeisesti sinun olisi maksettava lisämaksu TEC kolikkoina.

 

Viimeinen ymmärrettävä asia on prosessi F.O.R. millä varaukset tehdään toisessa vaiheessa, ja lopullisten tietojen näkyminen tililläsi saattaa kestää 24–48 tuntia riippuen siitä, milloin kiinteistö on listattu. Joten ole tietoinen tästä.

 

Jatkamme kiinteistöjen luettelointia eri aikoina koko viikon, päivityksillä, jotka on tulevat WazzUbiin ennen luettelointia, joten pidä silmäsi myös tässä.

 

Tekeillä olevat muut erittäin mielenkiintoiset päivitykset:

 

  • Monet ihmiset haluaisivat valita oman kiinteistön ja saada ne listautumaan henkilökohtaisesti TwnklEstate-palvelun kautta. Tällä hetkellä en voi antaa sinulle lisätietoja, mutta voit olla varma, ryhmämme työskentelee aktiivisesti tämän parissa, ja heti, kun päivityksiä on saatavilla, ne julkaistaan yhteisölle; Kuten tiedätte, jaamme kaikki tärkeät tiedot kanssanne niin pian kuin mahdollista.
  • Prosessi tulee olemaan samankaltainen kuin se joka on tehty TwnklCars:illa, vastaava lomake, joka täytetään, kun tämä päivitys tulee voimaan, mutta myös eroja esiintyy, tosiasia on, että yksi on auto, toinen on kiinteistö. Lisää tästä jaetaan lähempänä sitä ajankohtaa, jolloin se ilmestyy, ja pidä tällä välin silmällä päivityksiä, jotka on lähetetty WazzUb-osiossa Ilmoitukset (Announcements).

 

  • Tämä seuraava mielenkiintoinen päivitys mainittiin lyhyesti Golden 20's Kick-off -verkkoseminaarissa (anteeksi, ettei sitä ole vielä julkaistu, mutta sen pituuden ja näiden pienten Webinaarien välillä vie odotettua pidempää aikaa, arvostan kärsivällisyyttäsi) ja se on UNICORN CITY!
  • Tavoitteenamme ei ole vain yksi kaupunki, vaan yksi kaupunki jokaisessa maassa. Tiimi on ehdottomasti parhaillaan aktiivisesti asettamassa asioita siellä, ja lisää päivityksiä ilmoitetaan heti, kun ne ovat käsillä.

 

  • Kaikkien TwnklEstate:ssa lueteltujen espanjalaisten kiinteistöjen osalta Dan on tavannut henkilökohtaisesti Espanjan kiinteistöyhtiön toimitusjohtajan ja olemme laatineet sopimuksen kaikista listatuista espanjalaisista kiinteistöistä - kuten kaikessa muussakin, lisää päivityksiä tästä jaetaan heti kun ne ovat saatavilla.

 

  • Koskien kiinteistöä Dortmundissa, Saksassa (Euroopan pääkonttori) - olemme aloittaneet prosessin nykyisen omistajan ja saksalaisen pankin kanssa kaupan rahoittamiseksi, joka maksetaan osittain euroina ja osittain YEM kolikkoina.

 

  • Ja minulla on vielä yksi erittäin mielenkiintoinen TwnklEstate-päivitys jaettavaksi - Bahrainissa (lähellä Saudi-Arabiaa Lähi-idässä) on tekeillä toinen iso kiinteistökauppa.

 

Joten tapahtuu paljon fantastisia asioita, koska et kuule niistä päivittäin, se ei tarkoita, että tiimi ei työskentele sen parissa, se tarkoittaa, että tiimi TYÖSKENTELEE ja oikeaan aikaan, ole varma, että tiedät yksityiskohdat, koska ne voidaan julkaista; kerromme projekteista aina yhteisölle niin pian kuin mahdollista.

 

Tärkeää talous ja yleisiä päivityksiä:

 

Turvallisuus on yksi tärkeimmistä arvoistamme!

 

Varoitukset… ole turvallssa kun teet rahansiirtoa / liiketoimia, etenkin yksityisiä rahansiirtoja verkon sisällä. Kannustamme tietysti sääntöjämme noudattaen jäseniämme tekemään mitä he haluavat. Toisinaan asioita voi kuitenkin tapahtua, varsinkin jos et ole aiemmin tehnyt riittävän perusteellista tutkimusta.

 

Nyt kun teet rahansiirtoja (puhun nyt erityisesti yksityisistä rahansiirroista itsesi ja yhteisömme jäsenen välillä, etenkin sellaisen kanssa, jota et tunne), tee AINA ehdottomasti oma tarkistus / tutkimus perusteellisesti ja käytä parhaita turvallisuuskäytäntöjä; tämä on sinun vastuullasi, ei yrityksen vastuulla!

 

Nyt yhteisössämme on yleensä ehdottomasti parhaita ihmisiä ympäri maailmaa, jotka ovat jäseniä, riippumatta alkuperämaasta / asuinmaasta, taustoista, vakaumuksista tai muusta. Kuten monien hyvien verkostojen kohdalla, vaikka useimmat jäsenet ovat ehdottomasti parhaita, valitettavasti on myös joitain ei niin hyviä ja epäluotettavia jäseniä.

 

Ja vaikka hoidamme hallinnollisesti, toisinaan näemme vasta sen jälkeen, kun niistä on ilmoitettu tai saatettu tietoomme, etenkin kun kyse on yksityisistä rahansiirroista, joten noudattakaa AINA edellä mainittuja parhaita turvallisuuskäytäntöjä.

 

Jos lähetät YEM- tai fiat-valuuttaa jäsenelle, ensiksi, aina varmista, että olet saanut esineesi tai palvelusi hyvässä kunnossa ennen maksun suorittamista.

 

Joskus jäsenet ovat valitettavasti napsauttaneet Lähetä tai Vahvista-painiketta ennen kuin he ovat vastaanottaneet tuotteitaan/rahaa ja huomanneet, että myyjä ei ole toimittanut/maksanut; tuotetta ei lähetetä tai se on huonossa kunnossa, ja myyjä on pannut taskuihinsa YEM:it tai rahat.

 

Yhtiö ei voi paljoa tehdä, jos jokin menee pieleen sinulle yksityisessä kaupassa. Tämä voi olla hyvin huolestuttava, mutta sinun on itse oltava vastuussa omista toimistasi, joten tämä varoituksena - se on sinun vastuullasi huolehtia omista tapahtumista, joten käytä päätäsi, ole älykäs, tee tutkimuksesi ja käytä parhaita turvallisuuskäytäntöjä - vastaanota tuotteesi tai palvelusi ennen maksun suorittamista!

 

Jos sinulla on kysyttävää, huolenaiheita tai epävarmuustekijöitä, kysy ensin tukipalvelusta (Support kuusikulmio, safe.zone sivuilla) ennen asioiden vahvistamista - parempi olla turvassa kuin pahoillaan.

 

Kaikesta tästä on WazzUb tietoa (katso alla oleva linkki), joka antaa monia yksityiskohtia, jotka olen juuri antanut sinulle, lisätietoja.

https://world.wazzub.com/viewtopic.php?id=3468

 

 

Muutama pieni päivitys TwnklShop-sääntöihin:

Huomaa, että TwnklShopissa on noudatettava sääntöjä:

https://twnklshop.wazzub.com/viewforum.php?id=6

 

Kaikista virheistä, jossa olet huomannut tekeväsi jotain väärin, palaa takaisin ja korjaa virheesi riippumatta siitä, onko kyse toivelistastasi, jolla määrität asiat, sanojen väärinkäytöstä äänestäessäsi, kuten kirjoittamalla sen sijaan vahingossa YEM (virheellinen äänestys); YES sanan sijaan (oikea äänestystapa); muista, että tiimillä on paljon työtä puhdistaa nämä jälkeenpäin; se on sinun velvollisuutesi kirjoittaessasi viestejä, joten myös sinun on vastuulla on korjata virheesi - tee tämä niin, ettet tule katumaan mitään huolimattomuudesta johtuvia seurauksia.

 

Taas, jos kysyttävää, jos olet epävarma tai jos sinulla on kysyttävää, kuten aina kysy avustajilta.

 

Tarkista aina WazzUb-palvelusta, jos haluat tietoja seuraavista luettelossa olevista ominaisuuksista.

https://world.wazzub.com/viewforum.php?id=7 

 

Kiitos kaikille, että liittyit webinaariin, kaikkea hyvää kaikille ja WAAAZZZUUUBBB! Nähdään taas seuraavan kerran.

 

Menestyksesi mielessäni,

Cate Kozikowski ja

Sinun WAZZUB avustaja tiimi

 

  

***

 

Lisäinfoa avustajilta:

 

Avustajien muistutus:

- TwnklShop toivomuslistalle – muistakaa vain 1 ääni jokaiseen esineeseen per jäsen (“yem”:iä EI lasketa ääneksi); ei promoja äänestyksen kanssa (voit tehdä sen omassa ryhmässä), ja vain kolme (3) esinettä yhdellä kertaa (ei sisällä esineitä jotka jo aikaisemmin listattu). Jos olet tehnyt virheitä menneisyydessä, poista vanhat sotkusi ennenkuin ylläpito löytää ne ja mitä seuraamuksia tulee (kuten bannaus=määräaikainen esto sivuille kirjoittamiseen).

 

- Huomioikaa myös, laittamalla yksi sana ‘yes’ postaukseen missä tahansa kuin toivomuslistalle ei ole sallittua ja voi johtaa seuraamuksiin (kuten bannaus ja mahdollisesti muihin laillisiin seuraamuksiin jos tehty vilppi tarkoituksessa).

 

 

Tarvitsetko apua? Käytä kätevää SUPPORT kuusikulmiota SafeZone:ssa.

https://www.safe.zone

 

Kaikki Unicorn Network:in webinaarit voit lukea:

Kirjaudu lukeaksesi recapit ja rekisteröidy webinaareihin täällä:

https://www.safe.zone  (WEBINARS kuusikolmio)

 

Kaikki Rainbow Currency:n webinaarit voit lukea:

Kirjaudu lukeaksesi recapit ja rekisteröidy webinaareihin täällä:

https://www.rainbowcurrency.zone  (WEBINARSRECAPS nappi päämenussa)

 

Muistakaa tarkistaa SafeZone Radio show, huom: UUSI AIKA!

 

Suorana joka torstai klo 11-12 a.m. USA Pacific aikaa (klo 21-22 Suomen aikaa). Kuunnelkaa suorana ja tarkistakaa menneiden showden äänitykset osoitteesta: https://www.safe.zone (RADIO SHOWS kuusikulmiosta)

 

***

 

Muistakaa että alkaen 20pv maaliskuuta 2019 Unicorn Network on päivittämässä sosiaallisen median käytäntöjä. Jäsenten päivitykset tullaan postaamaan WazzUb.com sivuille (https://wazzub.com) NEWS alueen alapuolelle, tarkistakaa sieltä jäsenten päivitykset. Ulkopuoliset sosiaalisen median sivut ja ryhmät tullaan sulkemaan askel kerrallaan. Postaamme lisätietoa kun niitä on saatavilla. Kiitoksia.

 

Unicorn Network kolmansien osapuolten vastuuvapautus lauseke;

 

Unicorn Network käyttää kolmansien osapuolien nettisivuja ja sovelluksia markkinointiin, ja kysyy usein jäseniltä osallistumista näihin palveluihin tarkoituksena lisätä postauksia. Kuitenkin, jollei erityisesti ilmoiteta, Unicorn Network ei voi taata turvaa tai suojaa näissä palveluissa, ja jäsenet ovat tietoisia että kun he käyttävät näitä palveluita ymmärtävät ettei Unicorn Network ei vastaa vaikeuksista jotka johtuvat sivujen käytöstä.

 

***

 

** Muistutus kaikille jäsenille: ** Meillä on tiukka anti-spam politiikka. Olkaa ammattimaisia, kun jaatte linkkejä mistään tarjouksesta. On tiedossa, että jotkut jäsenet postaavat heidän linkkejään toisille ja ryhmille Facebook:issa. ** Tämä on roskapostia (Spam) ** Sinun ei pidä postata sinun linkkiä millekään sivulle tai ryhmälle ennenkuin sivusto tai ryhmä erityisesti sallii mahdollisuuksien jakamisen. Sinun ei pidä postata linkkiä yhdellekään henkilölle missään sosiaalisenmedian sivuilla ennenkuin he antavat sinulle luvan tehdä niin. Ole kunnioittava ja ammattimainen. Kiitoksia.

 

***

 

Jäsenten kutsunta ohjeet

 

*** Hyvät jäsenet,

Meidän Rainbow Currency on innostava mahdollisuus kaikille jäsenille ja tulevaisuudessa kaupoille ja taloudellisille siirroille.

 

Me tiedämme, että jokainen on hyvin innoistunut ja hyvin innokas ja kekseliäs promoamaan meidän Rainbow Currency:ä ja tämä on vain kerran elämässä oleva tilaisuus.

 

Kuten aina me haluamme pitää yhtiön maineen ja tietenkin sinun kun promoat. Muutama asiaa on pidettävä mielessä:

 

A. Milloin tahansa käännät mitään tietoa, brandin nimi on oltava englanniksi. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone, jne., täytyy olla englanniksi.

 

B. Aina käytä täydellistä tietoa, käyttäen yhtiön sivuja tietojen tarkasteluun. Älä johda harhaan, tekemällä villejä arvauksia tai muuttamalla minkään asian merkitystä. Jos et ole varma mitä, jokin asia merkitsee, pyydä selvennystä.

 

C. Varmista paikalliset ja kansainväliset anti-spam säännöt koskien emailia. Jos käytät emaileja, sinun on oltava varma, että ne joille lähetät emailin ovat hyväksyneet sen, että voit lähettää heille. Jos emailaat ystäville/perheellesi kunnioita heidän toiveitaan jos he pyytävät että et lähetä enää näitä tarjouksia.

 

D. Älä koskaan käytä Mailaxy:ä mihinkään markkinointiin. Se on tarkoitettu vain sinun henkilökohtaiseen käyttöösi. Tili voidaan sulkea, jos me joudumme mustalle listalle, jos jäsenet käyttävät Mailaxy:ä markkinointiin ja tulemme merkityksi roskapostaajaksi.

 

E. Sosiaalisissa medioissa kuten Facebook, Twitter, etc., seuraa aina heidän sääntöjään.

 

* Älä koskaan postaa linkkiäsi tai promoa profiili sivuasi toisella jäsenelle. Jos postaat oman profiilisi näille, jotka seuraavat sinua, he näkevät postisi.

 

* Älä koskaan vastaa, jollekin toiselle postaamalla tai kommentoimalla linkkiä tai promoa.

 

* Jos kuulut ryhmiin, jotka sallivat markkinointi postaukset, ja siellä on useita, pidä huoli että noudatat heidän sääntöjään ja etkä myöskään postaa sinne jatkusvasti. Tarkkaile mitä toiset tekevät ryhmässä. Jos siellä ryhmässä on useita satoja tai tuhansia aktiivisia henkilöitä ja vain yksi henkilö postaa samaa asiaa viiden minuutin välein tai joka tunti älä tee samoin vaikka tuo yksi tekeekin niin. Tee sitä mitä ryhmässä on totuttu tekemään.

 

F. Älä jatkuvasti merkitse henkilöä postissasi. Tämän toiminnon tarkoitus on merkitä henkilö, joka voi olla kuvassa, tai merkitä joku joka tarvitsee  huomiota postauksesta, koska se on olennaista heille.

 

G. Älä lisää henkilöitä ryhmään ilman heidän lupaansa. Tätä tapahtuu minulle koko ajan ja se on hyvin harmillista. Voit lähettää kutsuja ja tämä antaa henkilölle mahdollisuuden liittyä, olla välittämättä tai yksinkertaisesti poistaa pyynnön.

 

H. Monet jäsenet ovat postanneet markkinointi materiaalia, jota voi käyttää ja jakaa, grafiikkaa ja videoita joita voi jakaa, ja ideoita paremmasta merkkinointi taktiikasta. Pidä aina mielessä että kannattaa personalisoida asioita, joita käytät ja pidä huoli että tiedot ovat oikeita ja tarkkoja. Jos näet jotakin, josta pidät jota ei ole tarkoitettu jaettavaksi tai käytettäväksi, ota aina yhteyttä materiaalin omistajaan ja kysy lupaa ennenkuin teet mitään.

 

I. Jos teet oman nettisivun, ryhmän, blogin, jne., noudata sivuston sääntöjä. Pidä huoli, että mukaudut meidän yhteistyökumppani ohjeisiin sosiaalisessa mediassa ja internet aktiivisuudessa. Voit nähdä ne täällä: https://drive.google.com/open?

id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

End***

 

***

 

Koska meidän nettisivut ovat osana wordlwide web:iä (www), pääsy voi olla saatavilla muista maista. Me olemme iloisia voidessa tehdä sisältöä, ohjelmia, tuotteita, ja/tai palveluita saataville ihmisille missä maassa tahansa, jossa se on laillista. Emmekä ole tällä hetkellä tietoisia mistään maasta, joka estäisi tämän tyyppisen tiedon, eikä nimenomaisesti tietoja, joita me hankimme, me emme tee esitystä että materiaalit nettisivuille ovat täsmällisiä tai laillisia käytettäväksi missään USA:n ulkopuolella. Lait koskien sisältöä, ohjelmia, tuotteita, ja/tai palveluita internetin kautta voivat olla erilaisia muissa maissa. Jos sinulle on pääsy meidän nettisivuille USA:n ulkopuolelta, sinä ja vain sinä yksin olet vastuussa määräyksistä kaikista laista alueellasi. Pääsy nettisivuille on kiellettyä niissä maissa joissa sisällöt arvellaan laittomiksi, tai missä ne ovat vastakkain lainsäädännön kanssa.

 

***

 

Ansioiden vastuuvapautuslauseke: Kaikki toimet on tehty esitelläksemme projektin mahdollisimman tarkasti. Mitään esimerkkiä tuloksista ei voi tulkita lupauksena tai takuuna ansioista. Onnistumisesi saada tuloksia kotisivuilta rippuu ajasta jonka omistat projektille, tietämyksestäsi ja muista markkinointi taidoista. Koska nämä tekijät ovat erilaisia eri yksilöillä, me emme voit taata mitään määrättyä tulosta. Emmekä ole vastuussa tekemisistäsi. Materiaalit jotka löytyvät kotisivuiltamme voivat sisältää tietoa jotka sisältävät tai perustuvat tuleviin ilmoituksiin. Tulevaisuuteen katsovat ilmoitukset antavat arvioita tai ennakko arvioita tulevista tapahtumista. Voit tunnistaa nämä ilmoitukset sillä toteamuksella että ne eivät kerro suoraan historiasta tai tämänhetkisestä tiedosta. Ne käyttävät sanoja kuten “anticipate=aavistaa”, “estimate=arvioida”, “except=paitsi”, “project=projekti”, “intend=pyrkiä”, “plan=suunnitella”, “believe=luottaa”, ja muita sanoja ja termejä samaa tarkoittaen potentiaalista tulosta tai ansioita.

 

Copyright © 2011-2020 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Kaikki oikeudet pidätetään.