Unicorn Network Webinaarin kohokohdat
15pv tammikuuta, 2020
Esittää Cate Kozikowski


Tämä webinaari on United American Capital Corporationin, Unicorn Network:in, SafeZone, Inc:in omaisuutta, eikä sitä saa nauhoittaa, ja sitten julkaista yleisesti. Mikätahansa kirjoitus/käännös tarjottuna livenä “Power of WE”:n kautta ei ole virallinen. Odottakaa virallista englannin kielistä recappia ja käännöksiä täydellisinä esityksinä webinaarista.

Vastuuvapautuslauseke: Sinä olet aina henkilökohtaisesti vastuussa omista toimistasi; mikään tähän ilmoitukseen sisältyvä tai mikätahansa webinaari on asettanut neuvoksi mistä tahansa syystä. Tee omia tutkimuksia ja puhu omien asiantuntijoiden kanssa ennenkuin teet mitään päätöksiä, kuten niitä jotka liittyvät terveyteen, talouteen, veroihin, ja bisnekseen, muutamia nimetäkseen. Päätökset ostaa digitaalisia “Fractional Owner Right” (F.O.R) pitää aina perustua tietoon joka löytyy vain nettisivuilta ja mikään tieto jaettuna missään webinaarissa ei sido yhtiötä laillisesti, vain sisältö suoraan TwnklEstate nettisivuilla on laillisesti sitova.

 

 

Aiheet keskustelussa:

1. Esittelyssä YEMCoins

 

 

Cate toivottaa kaikki tervetulleiksi suurella tervehdyksellä ja  Waaazzzuuubbb! Hän kiittää kaikkia tämän päivän osallistujia ja sanoo olevansa hyvin innoissaan uudesta kehittelystä josta kertoo!

 

Cate selittää, että niin pian kuin on jotakin hienoa ja tärkeää uutta tietoa jaettavaksi, he yrittävät tehdä sen mahdollisimman nopeasti, minkä vuoksi tämä webinaari tehtiin ja pidettiin lyhyellä varoitusajalla.

 

Niin, tämän päivän mielenkiintoisesta uutisesta kerrottiin edellisessä Golden 20’s Kick-off webinaarissa – jonka recappi on tekeillä, mutta koska se oli tosi pitkä, se vie paljon aikaa, joten olkaa hieman kärsivällisiä.

 

Kuten viimeisessä SafeZone Radio Show:ssa (9pv tammikuuta), Cate puhui webinaarin kohokohdista, joten voimme mennä SafeZone sivuille (RADIO SHOW kuusikulmioon) ja kuunnella sen saadaksemme lisätietoa, ja huomenna (torstaina 16pv tammikuuta) on toinen show kuunneltavana ja voitte saada vielä lisää tietoa.

 

Kuitenkin, tämän mielenkiintoisen tiedon Cate jakaa meille, on rajattu!

 

Tämä on hyvin tärkeä ja mielenkiintoinen virstanpylväs meidän 8 vuotiselle (tämä tapahtui marraskuussa 2019) Unicorn Network perheelle; hieno askel eteenpäin kehityksessä ja juhlistaa sitä mitä meillä on ja  voidaan saada aikaan – yhdistelmä meidän perusarvoista, meidän positiivinen ja aktiivinen ajattelu .. ja olemme Power of We!

 

Me kuljemme suuntaan joka on kaikkein mielenkiintoisin kehitys koskaan, suuri virstanpylväs yksi monien joukossa, ja olemme ylpeitä yhdessä.

 

Se mitä Cate jaka meille on upouusi ja erityinen, ja hän on hyvin innoissaan jakaessaan sen mitä olemme saaneet aikaan yhdessä.

 

 

 

 

Meidän teema tälle vuodella ja myös seuraavalle vuosikymmenelle on Golden 20’s (kultainen 20-luku), ja vaikka se mitä jaamme tänään ei ole kuitenkaan kultaa, se on kuitenkin erityisen arvokasta, ja se on ... HOPEAA!

 

HOPEINEN YEM Kolikko:

 

 

 

 

Viime viikolla, Golden 20’s Kick-off webinaarissa, oli julistettu että jossain vaiheessa, me luomme oman rajatun julkaisun Rainbow Currency rahasta, OIKEAN hopeisen keräily kolikon, ja kuinka me saamme oman erityisen rajoitetun kolikon.

 

Nyt, nämä ovat hyvin, hyvin erityisiä kolikoita, koska ne eivät vain ole tehdyt puhtaasta hopeasta, mutta niillä on myös arvoa 100 YEM jonka Rainbow Currency Foundation takaa.

 

Nyt tänään, YEM arvo on noin 0.38$/YEM (38 centtiä). Joten, se tarkoittaa, tullessaan, näiden keräilykolikkojen arvo on 38.00$, joka kolikolla! Ja, YEM arvo nousee, nämä keräily kolikot voivat olla pienen omaisuuden arvoisia.

 

Kaikkein tärkein, koska ne ovat muistokolikkoja, niillä on keräilyarvoa keräilijöille, koska niitä julkaistaan vain tarkkaan määritelty määrä – vain 10’000 kpl keräily kolikkoita lyödään jokaisena vuosi neljänneksenä, joka on paljon vähemmän kuin muita muistokolikoita julkaistaan, tehden niistä enemmän harvinaisia heti alkuunsa.

 

Kolikoiden arvo on 100 YEM, ja vuosi jona julkaistaan 2020, lisätään jokaiseen muotoiluun kun kolikot lyödään.

 

Lisäksi, jokaisen muistokolikon (2020) toiselle puolelle neljännesvuosittain esitellään virstanpylväitä ja saavutuksia joita olemme saavuttaneet yhdessä.

 

 

 

 

 

 • Q1/20 kolikossa YEM, esittää meidän Rainbow Currency kolikkoa, ja myös, Rainbow Currency Foundation (RCF) saa kunnioitusta siitä suuremmoisesta työstä, jota he ovat tehneet promotessaan meidän nettisivustoja ja johtaessaan Rainbow Currency:ä. Kuten tiedämme, Rainbow Currency:ä johtaa ja edustaa RCF, ei Unicorn Network yhtiö.

 

 

 

 

 • Q2/20 kolikko juhlistaa Unicorn Network:iä ja meidän Unicorn Network perhettä, the Power of We – jota ilman mikään tästä ei olisi mahdollista.

 

 

 

 

 

 

 • Q3/20 suunnittelu juhlistaa meidän ensimmäistä kiinteistöä (huoneisto tässä rakennuksessa Meerame:ssa, Saksassa), joka hankittiin Rainbow Currency:llä, tehden siitä myös ensimmäisen kiinteistön joka on hankittu MILLÄÄN cryptolla (digiraha) Saksassa.

 

 

 

 

 

 • Q4/20 suunnittelu juhlistaa meidän ensimmäistä kulkuneuvoa, Hyundai i10 autoa, hankittuna Rainbow Currency:llä TwnklBids huutokaupasta. Toinen tärkeä virstanpylväs juhlittavaksi.

 

Joten mikä oli kaikkein mielenkiintoisin uutinen tänään?

 

 

 

 

 

Cate infosi että tämä suunnitelma realisoitui, esitelleen meidän uuden nettisivuston

 

YEMCoins!

 

 

 

 

 

 

 – täällä näemme GO TO SHOP (MENE KAUPPAAN) nappulan, jossa voimme tehdä meidän tärkeän hankinnan  rajoitetusta painoksesta, aito hopeinen keräilykolikko – enemmän yksityiskohtia tästä myöhemmin.

 

YEMCoins nettisivuilla, me näemme kuvan jossa lukee, ”Some of the most valuable Collectors’ coins available.” (suomeksi: “Joitakin arvokkaimpia kolikoita keräilijöille saatavilla.” Nämä ovat hyvin rajoitetettuja kolikoita; nämä ovat todella yksilöllisiä, ei vain sen tosiasian johdosta että ovat täysin hopeisia kolikoita, mutta ne ovat sidotottuja myös YEM arvoon samaan aikaan. Joten, kolikoilla on YEM arvo, hopea kolikon arvo, ja myös keräilyarvo.

 

Se on meistä kiinni kuinka me käsittelemme kolikoita – myyden niitä tai pitäen ne. Cate esittää että hän henkilökohtaisesti tulee pitämään kolikot, eikä myy niitä liian aikaisin, ja kun aika tulee, ne ovat hyvin arvokkaita.

 

Keräilijät ovat hyvin kiinnostuneita ja löytävät paljon arvoa tällaisille virstanpylväs vaiheen keräily tuotteille, esimerkiksi, tämä on meidän ENSIMMÄINEN VUOSI kun julkaisemme kolikoita (joka vuosi, uusi sarja kolikoita julkaistaan). Ja, keräilijät ovat kiinnostuneita ajasta (tuotanto vuosi jolloin kolikko on lyöty) ja tilaus numero, jolla ne on lyöty (jokainen kolikko alkaa numerosta 010001 riippuen järjestyksestä milloin ne on lyöty, lisää tästä myöhemmin), mitä pienempi numero sitä parempi, useimmissa tapauksissa. Myös, keräilijöiden kolikoilla on enemmän arvoa KUN ne on tarkalleen lyöty, esimerkiksi, ensimmäsen vuoden tuotanto on erityisen arvokas verrattuna seuraaviin vuosiin. Joten, on hyvin tärkeää punnita tätä jos olet kiinnostunut hankkimaan yhtään, joten meidän on miettittävä vakavasti tätä nyt; meidän ensimmäinen vuosi, ja ensimmäiset kolikkot!

 

 

 

 

 

”Ensimmäistä kertaa koskaan, täällä on kolikoita keräilijöille jotka ovat 0.999 puhdasta hopeaa joihin on myös lisätty digitaalisen valuutan arvoa. Joka kolmas kuukausi uusi kolikko julkaistaan, tarkasti rajatulla määrällä 10’000 kpl/kolikko.

 

Jokanen kolikko lyödään 0.999 puhtaasta hopeasta, koteloidaan, sertifioidaan, ja toimitetaan kotiovellesi. Esitilaa kolikkosi alustavaan erikoishintaan rajoitetun ajan!”

 

Koteloitu tarkoittaa, että kolikot tulevat muovisessa suojakotelossa, suojaten kolikkoa pölyltä ja käsittely vahingoilta, niille jotka ovat tietämättömiä että jopa öljy, pöly, ja karkeus sormissasi voi vahingoittaa niitä ellei käsitellä oikein, joka voi vähentää kolikon arvoa.

 

Siellä tulee olemaan erikoinen, alustava esi-tilaus kurssi niille jotka tilaavat esitilaus aikana; lopulliset tiedot missä nämä hienot kolikot USA:ssa lyödään (me neuvottelemme parhaillaan), julkaistaan myöhemmin. Tällä välin, sinulla on mahdollisuus varmistaa yksi (tai enemmän) tästä tarkasti rajatusta määrästä, hopeisista keräily YEM kolikoista tilaamalle ne heti!

 

 

 

 

”Jokaisen rajatun painoksen kolikon mukana tulee serfifikaatti aitoudesta ja ovat taattuja 100 YEM arvolla Rainbow Currency Foundationin kautta, tehden YEM kolikoista arvokkaita keräily- ja kiinnostuksen kohteia. Kerää ne kaikki.!”

 

HUOM: On tärkeää pitää nämä aitous sertifikaatit kolikoiden kanssa ja esittää ne kun myyt kolikoita tai pitäen kolikoiden arvon.

 

Näissä sertifikaateissa näet tärkeää tietoa:

 

 • Käsittely, jos haluat siirtää kolikot jollekin toiselle.
 • Jos haluat vaihtaa ne YEM:einä eikä kolikoina; ilmeisesti,  menetät kolikon, jos valitset tämän.
 • Jokainen kolikko on erityisesti numeroitu (kuten mainittu aikaisemmin) – jokaisen kolikon numerointi alkaa 010001; tämä on aivan ensimmäisen tilatun kolikon numero.

 

 

 

 

Tässä on erittäin tärkeä tiedote, joka kaikkien pitää ymmärtää:

 

”Maksut kansainvälisenä pankkisiirtona ainoastaan! Rahoja ei palauteta!

(Hyvin tärkeää ajatella tarkasti ennenkuin tekee tilausta.)

 

Siellä on kiinteä postitus maksu 15 USD per postitus.

(Olkaa tietoisia, jos varaamme neljä kolikkoa kaikista neljästä (2020) neljännesvuosista, se tarkoittaa että neljää erillistä postitusta tilaukseen, joten postituksesta veloitetaan 60 USD -  15 USD x 4 kolikkoa veloitetaan jokaisesta.)

 

Postitus on täysin vakuutettu.

Riippuen maasta, jossa asut, siellä voi olla veroja, kuluja, tulleja, tai jopa rajoituksia kolikoiden tuonnissa (hopea tai mitä tahansa) maassasi. Tarkista nämä asiat ennenkuin tilaat.

 

Niille jotka eivät halua kolikoitaan toimitettavaksi, me tarjoamme ilmaisen täysin vakuutetun ja turvallisen varastoinnin.

(Tämä tarkoittaa, jos sinulla on haasteita maassasi kolikoiden tuonnin osalta, niin tämä on erinomainen vaihtoehto varastoida ne väliaikaisesti, (ei aika rajoitusta) tässä yhtiön vakuutetussa paikassa. Lähetä vain viesti kun haluat ne postitettavaksi; lisää tästä YEMcoins sivuilla myöhemmin.)

 

Lopulliset tiedot painosta, koosta, ja erityisestä lyönnistä julkaistaan kun lyönti on tehty, odotettavissa ennen Q1/2020.”

 

Cate painottaa tässä, jos olemme kiinnostuneita esi-tilaamaan ja hankkimaan kolikoita, älkää viivytelkö, koska kun kolikot on myyty loppuun, se on siinä, ei enempää kolikoita!

 

YEMCoins on myös hieno lahja perheelle, ystäville, keräilijöille joita voit tuntea jne!

 

Joten, mitä nopeammin sitä parempi, ja muistakaa, että numero, jolla kolikko on lyöty on kirjoitettu aitous sertifikaattiin. Kuten Cate mainitsi aikaisemmin, numero jolla kolikko on lyöty voi olla hyvin tärkeä keräilijälle (sillä ei ole mitään tekemistä kolikon YEM arvon tai hopean kanssa); joten myös, keräilijä voi olla kiinnostunut tietystä numerosta jolla on merkitystä, mistä syystä tahansa, henkilökohtaisesti, joten tilauksen numero on tärkeä keräilyn kannalta.

 

 

 

 

Kohteliaisuudesta sinun kauniille hopeisille keräily kolikoille, voit hankkia erityisen keräily kotelon – katso kuvaa nähdäksesi kuinka hienostunut sininen sametti laatikko on;

 

 

 

 

…tai kotelo kaikille neljälle kolikolle, siellä on toinen hyvin hieno laatikko joka pitää neljä kolikkoa yhdessä joita voi katsoa kannen lävitse..

 

Olkaa tietoisia, että kuvat ovat vain näytteitä laatikoista, joten laatikot voivat vaihdella toimittajien mukaan, mutta olkaa varmoja, että yksittäinen laatikko on materiaaliltaan sinistä samettia; neljän kolikon laatikossa on kirkas läpinäkyvä kansi, mutta kaikkein tärkeintä, kaikki laatikot ovat aina parasta laatua..

 

Kuten Cate mainitsi aikaisemmin, jokainen kolikko on pakattu erityiseen kirkkaaseen muovi kuoreen; on hyvin tärkeää pitää kolikko muovisessa kotelossa suojaten sitä pölyltä tai tuhoutumiselta kuten narmuilta likaisissa käsissä – epätäydellisyys kolikossa voi alentaa sen arvoa; joten parempi pitää se turvassa, ja pitää sinun kolikkosi muovisessa suojassa kaiken aikaa – suoja on täysin kirkas, ja sinulla on mahdollisuus nähdä se ilman kotelon avaamista.

 

 

 

 

Kuten kuvasta näet, jokainen kolikko on ‘Oikeaa hopeaa, oikeaa YEM:iä, oikeaa valuuttaa!’

 

(On hyvin tärkeää että muistat maksaa sinun kolikkosi oikealla rahalla (USD,€) pankkisiirrolla kun olet tehnyt esitilauksen, joten ole myös tietoinen tästä.)

 

Kuten kuvasta näet, tilaus kaaveke on hyvin yksinkertainen ja suora:

 

 • Oikealla puolella laatikkoa QTY (Kpl) alapuolella, laidassa ,määrä minkäverran kolikoita haluat tilata jokaista mallia – voit laittaa numeron tai käytää nuolia.
 • Voit nähdä mistä voit tilata erilaiset kolikot, joten voit valita mitkä kolikoista haluat.
 • Tai, jos haluat valita kaikki neljä kolikko vuodelta 2020, sitten syötät määrä siihen laatikkoon.

 

 

 

 

 

 

 • Ja voit valita laatikot – isompaan laatikkoon mahtuu neljä kolikkoa, pienempi on yhtä kolikkoa varten.
 • Voit valita, toimitustavat viimeisessä laatikossa – sinulla veloitetaan 15.00 USD kiinteä maksu riippuen mitä tilasit yhden kolikon tai sarjan; myös täällä voit käytää nuolia, voi nähdä mihin voit lähettää tai varastoida kolikot (tietysti, jos valitset varaston (joka on ilmainen), sinulla ei veloiteta toimitusmaksuja).

 

Alustava hinnoittelu:

 • Jokainen kolikko maksaa: 49.90 USD
 • Neljän kolikon sarja: 199.00 USD
 • Iso laatikko neljälle kolikoille: 35.00 USD
 • Pieni laatikko yhdelle kolikolle: 8.00 USD

 

Huomioikaa; jos toimitatte kolikon pienessä laatikossa (tai neljän kolikon sarja isossa laatikossa) yhdessä, sitten laatikko postitetaan yhdessä kolikoiden kanssa eikä ylimääräistä postitusmaksu veloiteta laatikoista.

 

Kuten kuvattu yllä, niille jotka haluavat ottaa ilmaisen täysin vakuutetun varastoinnin, voit yksinkertaisesti valita vain VARASTOINTI (STORAGE) toivotuksi toimitustavaksi; sinulta ei veloiteta mitään toimitusmaksua niin kauankuin ne ovat yhtiön turvallisessa varastossa eikä niitä ole toimitettu sinulle.

 

Kun olet saanut tilauksesi valmiiksi, painat ‘checkout’ (kassa) nappulaa ja jos toimitus (ei varastointi), täytä toimitus tiedot sinun henkilökohtaisilla tiedoilla.

 

ENNENKUIN HYVÄKSYT:

 

Huomioikaa että jokainen kolikko on erityisesti numeroitu tilauksessa, kaikki maksut tulee todistetusti suorittaa 72 tunnin kuluessa tilauksen tekemisestä tai ne tullaan automaattisesti poistamaan ja uudistamis palkkio on 25 YEM joka veloitetaan tililtäsi. Jos sinun maksamaton tilaus poistetaan, voit tehdä uuden tilauksen, muista kuitenkin sertifiointi numero on silloin erilainen.

 

 

Huomioikaa:

 • Koska kaikista tilauksista todiste maksusta pitää ladata MY ORDERS (MINUN TILAUKSENI) kohdassa 72 tunnin kuluessa tilauksesta tai se automaattisesti poistetaan, sinun on ladattava kuvaruutu kaappaus pankkisiirrosta ja lähetettävä se meille ja katsomme täsmääkö maksusi tilauksesi kanssa; maksu ei todellisuudessa tule 72 tunnin kuluessa, kuitenkin tarvitsemme vahvistuksen että olet lähettänyt maksun 72 tunnin sisällä lähettämällä kuvaruutu kaappauksen meille. Joten, jos tilaat perjantai yönä, sinun tarvitsee mennä pankkiin maanantaina lähettämään pankkisiirto (tai lähetä verkkopankissa) ja lähetä kopio pankkisiirto kuitista meille.
 • Jos sinun tilauksesi on poistettu, käsittelypalkkio siitä veloitetaan tililtäsi joka on 25 YEM (tämä kattaa ylläpidon kulut ajasta ja ylimääräisestä ajasta ja huomatkaa, se on normaaleina YEM kolikkoina ei ilmaisina YEM kolikkoina joka veloitetaan käsittely palkkiona). Joten, ennenkuin tilaat, ole varma että voit maksaa tilauksesi.

 

 • ENNENKUIN VAHVISTAT TILAUKSESI, voit vielä muuttaa tilaustasi, siellä on EDIT ORDER (MUUTA TILAUSTA) nappula kaavakkeen alalaidassa, jolloin voit tehdä vielä muutoksia ennenkuin vahvistat; se tuo sinut takaisin pääsivulle, voit asettaa uudelleen tilauksen, voit tehdä mitä tahansa muutoksia tilaukseesi. Tämä on hyvä tapa nähdä minkälainen on tilauksesi arvo. Kun olet valmis, voit vahvistaa tilauksesi sivun alalaidasta,(ennen sitä laita toimitus tiedot, jos olet valinnut TOIMITUKSEN).
 • Maksu vaihtoehdot näytetään sen jälkeen kun olet vahvistanut tilauksen..
 • Maksu tapahtuu kansainvälisellä pankkisiirrolla ainoastaan! Rahoja ei palauteta! (Mieti tarkasti ja viisaasti ennekuin teet päätöksen ja huomioi että siellä on useita eri valuutta vaihtoehtoja pankkisiirrollesi.)
 • Toimitus on täysin vakuutettu.

 

 

Lopulta, joitakin hienoja uutisia: YEMCoins on osa WeShareSuccess (WSS) Affiliate ohjelmaa ja siellä on palkkioita ja bonuksia!

 

YEMCoins Affiliate kampanja on saatavilla WSS nettisivuilla missä voit nähdä yksityiskohdat. YEMCoins affiliate palkkiot maksetaan USD:nä ja toimitetaan kun onnistunut maksu on hyväksytysti saapunut.

 

Kokonais WSS affiliate commission: 10%

 

Passive Commission: 2.5%

Active Commission: 2.5%

 

Passive Family Bonus: 5 x 0.25%

Active Family Bonus: 5 x 0.25%

 

Personal Success Pool: 1%

Global Success Pool: 1%

 

 

 

 

 

Cate on erityisen innoissaan ja hän toivoo että me olemme myös, ja tämä on taas uusi fantastinen tapa sanoa Tervetuloa kultaiselle 20-luvulle!

 

 

 

 

 

YemCoin nettisivu: https://yemcoins.com

 

Cate kiittää kaikkia osallistuneita, toivottaa kaikille hyvää päivän jatkoa/hyvää yötä, ja nähdään seuraavan kerran …WAAAZZZUUUBBB ja kaikkea hyvää kaikille.

 

 

 

Teidän menestys mielessäni,

Cate Kozikowski ja

Sinun WAZZUB avustaja tiimi

 

 

***

 

Lisäinfoa avustajilta:

 

Avustajien muistutus:

- TwnklShop toivomuslistalle – muistakaa vain 1 ääni jokaiseen esineeseen per jäsen (“yem”:iä EI lasketa ääneksi); ei promoja äänestyksen kanssa (voit tehdä sen omassa ryhmässä), ja vain kolme (3) esinettä yhdellä kertaa (ei sisällä esineitä jotka jo aikaisemmin listattu). Jos olet tehnyt virheitä menneisyydessä, poista vanhat sotkusi ennenkuin ylläpito löytää ne ja mitä seuraamuksia tulee (kuten bannaus=määräaikainen esto sivuille kirjoittamiseen).

 

- Huomioikaa myös, laittamalla yksi sana ‘yes’ postaukseen missä tahansa kuin toivomuslistalle ei ole sallittua ja voi johtaa seuraamuksiin (kuten bannaus ja mahdollisesti muihin laillisiin seuraamuksiin jos tehty vilppi tarkoituksessa).

 

 

Tarvitsetko apua? Käytä kätevää SUPPORT kuusikulmiota SafeZone:ssa.

https://www.safe.zone

 

Kaikki Unicorn Network:in webinaarit voit lukea:

Kirjaudu lukeaksesi recapit ja rekisteröidy webinaareihin täällä:

https://www.safe.zone  (WEBINARS kuusikolmio)

 

Kaikki Rainbow Currency:n webinaarit voit lukea:

Kirjaudu lukeaksesi recapit ja rekisteröidy webinaareihin täällä:

https://www.rainbowcurrency.zone  (WEBINARSRECAPS nappi päämenussa)

 

Muistakaa tarkistaa SafeZone Radio show, huom: UUSI AIKA!

 

Suorana joka torstai klo 11-12 a.m. USA Pacific aikaa (klo 21-22 Suomen aikaa). Kuunnelkaa suorana ja tarkistakaa menneiden showden äänitykset osoitteesta: https://www.safe.zone (RADIO SHOWS kuusikulmiosta)

 

***

 

Muistakaa että alkaen 20pv maaliskuuta 2019 Unicorn Network on päivittämässä sosiaallisen median käytäntöjä. Jäsenten päivitykset tullaan postaamaan WazzUb.com sivuille (https://wazzub.com) NEWS alueen alapuolelle, tarkistakaa sieltä jäsenten päivitykset. Ulkopuoliset sosiaalisen median sivut ja ryhmät tullaan sulkemaan askel kerrallaan. Postaamme lisätietoa kun niitä on saatavilla. Kiitoksia.

 

Unicorn Network kolmansien osapuolten vastuuvapautus lauseke;

 

Unicorn Network käyttää kolmansien osapuolien nettisivuja ja sovelluksia markkinointiin, ja kysyy usein jäseniltä osallistumista näihin palveluihin tarkoituksena lisätä postauksia. Kuitenkin, jollei erityisesti ilmoiteta, Unicorn Network ei voi taata turvaa tai suojaa näissä palveluissa, ja jäsenet ovat tietoisia että kun he käyttävät näitä palveluita ymmärtävät ettei Unicorn Network ei vastaa vaikeuksista jotka johtuvat sivujen käytöstä.

 

***

 

** Muistutus kaikille jäsenille: ** Meillä on tiukka anti-spam politiikka. Olkaa ammattimaisia, kun jaatte linkkejä mistään tarjouksesta. On tiedossa, että jotkut jäsenet postaavat heidän linkkejään toisille ja ryhmille Facebook:issa. ** Tämä on roskapostia (Spam) ** Sinun ei pidä postata sinun linkkiä millekään sivulle tai ryhmälle ennenkuin sivusto tai ryhmä erityisesti sallii mahdollisuuksien jakamisen. Sinun ei pidä postata linkkiä yhdellekään henkilölle missään sosiaalisenmedian sivuilla ennenkuin he antavat sinulle luvan tehdä niin. Ole kunnioittava ja ammattimainen. Kiitoksia.

 

***

 

Jäsenten kutsunta ohjeet

 

*** Hyvät jäsenet,

Meidän Rainbow Currency on innostava mahdollisuus kaikille jäsenille ja tulevaisuudessa kaupoille ja taloudellisille siirroille.

 

Me tiedämme, että jokainen on hyvin innoistunut ja hyvin innokas ja kekseliäs promoamaan meidän Rainbow Currency:ä ja tämä on vain kerran elämässä oleva tilaisuus.

 

Kuten aina me haluamme pitää yhtiön maineen ja tietenkin sinun kun promoat. Muutama asiaa on pidettävä mielessä:

 

A. Milloin tahansa käännät mitään tietoa, brandin nimi on oltava englanniksi. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone, jne., täytyy olla englanniksi.

 

B. Aina käytä täydellistä tietoa, käyttäen yhtiön sivuja tietojen tarkasteluun. Älä johda harhaan, tekemällä villejä arvauksia tai muuttamalla minkään asian merkitystä. Jos et ole varma mitä, jokin asia merkitsee, pyydä selvennystä.

 

C. Varmista paikalliset ja kansainväliset anti-spam säännöt koskien emailia. Jos käytät emaileja, sinun on oltava varma, että ne joille lähetät emailin ovat hyväksyneet sen, että voit lähettää heille. Jos emailaat ystäville/perheellesi kunnioita heidän toiveitaan jos he pyytävät että et lähetä enää näitä tarjouksia.

 

D. Älä koskaan käytä Mailaxy:ä mihinkään markkinointiin. Se on tarkoitettu vain sinun henkilökohtaiseen käyttöösi. Tili voidaan sulkea, jos me joudumme mustalle listalle, jos jäsenet käyttävät Mailaxy:ä markkinointiin ja tulemme merkityksi roskapostaajaksi.

 

E. Sosiaalisissa medioissa kuten Facebook, Twitter, etc., seuraa aina heidän sääntöjään.

 

* Älä koskaan postaa linkkiäsi tai promoa profiili sivuasi toisella jäsenelle. Jos postaat oman profiilisi näille, jotka seuraavat sinua, he näkevät postisi.

 

* Älä koskaan vastaa, jollekin toiselle postaamalla tai kommentoimalla linkkiä tai promoa.

 

* Jos kuulut ryhmiin, jotka sallivat markkinointi postaukset, ja siellä on useita, pidä huoli että noudatat heidän sääntöjään ja etkä myöskään postaa sinne jatkusvasti. Tarkkaile mitä toiset tekevät ryhmässä. Jos siellä ryhmässä on useita satoja tai tuhansia aktiivisia henkilöitä ja vain yksi henkilö postaa samaa asiaa viiden minuutin välein tai joka tunti älä tee samoin vaikka tuo yksi tekeekin niin. Tee sitä mitä ryhmässä on totuttu tekemään.

 

F. Älä jatkuvasti merkitse henkilöä postissasi. Tämän toiminnon tarkoitus on merkitä henkilö, joka voi olla kuvassa, tai merkitä joku joka tarvitsee  huomiota postauksesta, koska se on olennaista heille.

 

G. Älä lisää henkilöitä ryhmään ilman heidän lupaansa. Tätä tapahtuu minulle koko ajan ja se on hyvin harmillista. Voit lähettää kutsuja ja tämä antaa henkilölle mahdollisuuden liittyä, olla välittämättä tai yksinkertaisesti poistaa pyynnön.

 

H. Monet jäsenet ovat postanneet markkinointi materiaalia, jota voi käyttää ja jakaa, grafiikkaa ja videoita joita voi jakaa, ja ideoita paremmasta merkkinointi taktiikasta. Pidä aina mielessä että kannattaa personalisoida asioita, joita käytät ja pidä huoli että tiedot ovat oikeita ja tarkkoja. Jos näet jotakin, josta pidät jota ei ole tarkoitettu jaettavaksi tai käytettäväksi, ota aina yhteyttä materiaalin omistajaan ja kysy lupaa ennenkuin teet mitään.

 

I. Jos teet oman nettisivun, ryhmän, blogin, jne., noudata sivuston sääntöjä. Pidä huoli, että mukaudut meidän yhteistyökumppani ohjeisiin sosiaalisessa mediassa ja internet aktiivisuudessa. Voit nähdä ne täällä: https://drive.google.com/open?

id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

End***

 

 

***

 

Koska meidän nettisivut ovat osana wordlwide web:iä (www), pääsy voi olla saatavilla muista maista. Me olemme iloisia voidessa tehdä sisältöä, ohjelmia, tuotteita, ja/tai palveluita saataville ihmisille missä maassa tahansa, jossa se on laillista. Emmekä ole tällä hetkellä tietoisia mistään maasta, joka estäisi tämän tyyppisen tiedon, eikä nimenomaisesti tietoja, joita me hankimme, me emme tee esitystä että materiaalit nettisivuille ovat täsmällisiä tai laillisia käytettäväksi missään USA:n ulkopuolella. Lait koskien sisältöä, ohjelmia, tuotteita, ja/tai palveluita internetin kautta voivat olla erilaisia muissa maissa. Jos sinulle on pääsy meidän nettisivuille USA:n ulkopuolelta, sinä ja vain sinä yksin olet vastuussa määräyksistä kaikista laista alueellasi. Pääsy nettisivuille on kiellettyä niissä maissa joissa sisällöt arvellaan laittomiksi, tai missä ne ovat vastakkain lainsäädännön kanssa.

 

***

 

Ansioiden vastuuvapautuslauseke: Kaikki toimet on tehty esitelläksemme projektin mahdollisimman tarkasti. Mitään esimerkkiä tuloksista ei voi tulkita lupauksena tai takuuna ansioista. Onnistumisesi saada tuloksia kotisivuilta rippuu ajasta jonka omistat projektille, tietämyksestäsi ja muista markkinointi taidoista. Koska nämä tekijät ovat erilaisia eri yksilöillä, me emme voit taata mitään määrättyä tulosta. Emmekä ole vastuussa tekemisistäsi. Materiaalit jotka löytyvät kotisivuiltamme voivat sisältää tietoa jotka sisältävät tai perustuvat tuleviin ilmoituksiin. Tulevaisuuteen katsovat ilmoitukset antavat arvioita tai ennakko arvioita tulevista tapahtumista. Voit tunnistaa nämä ilmoitukset sillä toteamuksella että ne eivät kerro suoraan historiasta tai tämänhetkisestä tiedosta. Ne käyttävät sanoja kuten “anticipate=aavistaa”, “estimate=arvioida”, “except=paitsi”, “project=projekti”, “intend=pyrkiä”, “plan=suunnitella”, “believe=luottaa”, ja muita sanoja ja termejä samaa tarkoittaen potentiaalista tulosta tai ansioita.

 

Copyright © 2011-2020 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Kaikki oikeudet pidätetään.