Rekapitulace webináře Unicorn Network
důležité momenty
20. března 2019
Prezentuje: Cate Kozikowski


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc, a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy/ překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání. Rozhodnutí o koupi digitálních Fractional Owner Rights (F.O.R.) musí vždy vycházet pouze z informací uvedených na webové stránce a žádná z informací sdílených v žádném webináři není pro společnost právně závazná, pouze obsah přímo na webových stránkách společnosti TwnklEstate je právně závazný.


 

Témata v tomto přehledu:

1. Aktualizace TwnkCar (pomocí TMC)

2. Aktualizace TwnklEstate (pomocí TEC)

3. Aktualizace na TwnklShop (pomocí TSHC)

4. Nová služba s názvem SafeTransfer

5. Obecné aktualizace ( sociání média,

členy řízený projekt, pozvání nových členů)

 

Cate, generální ředitel společnosti Unicorn Network, vítá všechny a děkuje za účast na webináři. Dan není schopen se dnes připojit k webináři kvůli jeho mnoha schůzkám, ale pozdravuje každého a doufá, že se všem daří dobře.

Dnes bude Cate hovořit o nejnovějších aktualizacích, vylepšeních a úpravách na některých našich stránkách, přičemž samozřejmě bude mít na mysli vliv všech.

 

 

První téma je o TwnklCar:

 

Právě teď.

Více informací o tom budeme mít v pondělí 25. března 2019.

Inteligentní smlouvy, které máte s TwnklCar, jsou trochu odlišné od těch, které máte s TwnklEstate, a s TwnklShopem. Tak to je jako třetí verze našeho obchodního modelu, který používáme s těmito stránkami.

Takže se můžete rozhodnout, jaký druh vozu chcete od zúčastněných dealerů. V podstatě můžete jít na webové stránky obchodního zástupce, můžete si vybrat, jaký druh nového auta chcete s jakýmkoliv druhem možností, které chcete, a uvidíte cenu pro váš konkrétní výběr. Pak (na webové stránce TwnklCar) si vyberete své chytré smluvní možnosti. To znamená, že se rozhodnete, jaká je cílová hodnota YEM pro tuto inteligentní smlouvu (tj. 5 centů, 10 centů atd.). Můžete také zvolit délku termínu pro tuto inteligentní smlouvu. Musí být mezi 12 a 24 měsíci. Můžete se tedy rozhodnout například 14 měsíců, nebo 16, nebo cokoliv si vyberete. Pak bude kalkulačka založená na číslech, které jste vložili: hodnota vozidla, cílová hodnota YEM a délka inteligentní smlouvy. Pak vám kalkulačka ukáže cenu, kterou musíte zaplatit v mincích Twnkl Mobility Coins (TMC).

Pamatujte, že se jedná o rezervaci, zálohu na toto vozidlo.

Jakmile je rezervace umístěna (podobně jako my s TwnklShopem, s použitím maximální globální hodnoty), půjdeme a vyjednáme pro vás, abychom se pokusili získat tu nejlepší cenu za toto vozidlo. Existuje tedy možnost, že pokud bude cena sjednána nižší než to, co jste vypočítali, obdržíte částečnou refundaci svého TMC již umístěného pro vaši rezervaci.

Další informace budou k dispozici v pondělí 25. března 2019.

 

 

Druhé téma je o TwnklEstate:

 

Přidali jsme tyto 2 praktické malé čítače na vstupní stránku TwnklEstate (před přihlášením).

REAL ESTATE VALUE je celková hodnota všech nemovitostí uvedených v TwnklEstate. Z těchto 35 milionů dolarů, více než 2 miliony dolarů za majetek již byly vyplaceny v YEM. Takže TwnklEstate již zakoupil některé z těchto nemovitostí, které jsou uvedeny na stránce (takže nejde jen o jednu nemovitost z loňského roku, ale nyní bylo s YEM zakoupeno 11 různých nemovitostí). A TwnklEstate je v jednání o ostatních nemovitostech se svými majiteli.

Můžete vidět, že již bylo rezervováno více než 2 miliony PRÁVNÍCH PODÍLŮ VLASTNÍKŮ, což je fantastické.

Další nemovitost (datum aktualizace), která bude uvedena, je naplánována na sobotu tohoto týdne (23. března).

 

 

Třetí téma jsou aktualizace, které jsme provedli na webu TwnklShop:

 

Jak vidíte zde na vstupní stránce, jsme implementovali tytéž 2 čítače, pouze zde ukazují celkovou hodnotu všech uvedených a rezervovaných produktů (9 milionů dolarů) a poté máme celkový počet umístěných rezervací (více již více než 3000 rezervací).

Průměrná hodnota je přibližně 2500 USD za rezervaci.

Další aktualizací je, že budeme také v sobotu přidávat produkty, což znamená, že najdete nový produkt uvedený na webu TwnklShop 6 dní v týdnu.

Když na produktu na TwnklShop kliknete na „více informací“, uvidíte nyní malý časovač, který ukazuje, jak dlouho je možné tyto produkty umístit a je zde také počítadlo, které ukazuje, kolik rezervací zbývá. Některé produkty mohou být zakoupeny více než jednou osobou a jiné jsou omezeny na jednu osobu.

Produkty uvedené v pondělí až pátek budou mít 24hodinový časovač. Takže jakmile je produkt uveden na seznamu, každý má 24 hodin na to, aby zadal rezervace pro tento produkt (tyto produkty jsou spíše s nižší cenou, hodnotově lepší).

Produkty v sobotu budou mít 48-hodinový časovač (budou to dražší položky). Takže pokud hledáte něco dražšího, nezapomeňte věnovat pozornost těmto produktům uvedeným v sobotu.

Jakmile provedete rezervaci a přejdete do sekce „rezervace“, nyní uvidíte datum Smart smlouvy a to je poslední možné datum, kdy může být smlouva aktivována. Samozřejmě, pokud jsou podmínky smlouvy splněny dříve, bude Smart Smlouva aktivována rychleji. Takže se ujistěte, že přemýšlíte o nákladech na daně a podobných věcech v čase; musíte mít tyto prostředky k dispozici (v měně fiat), abyste mohli produkt oficiálně zakoupit, když je aktivována inteligentní smlouva.

O cenách na TwnklShopu, protože tam bylo mnoho otázek, pochopte, že všechny hodnoty uvedené pro produkty jsou maximální globální hodnotou. Inteligentní smlouvy nemůžeme nastavit pro každé místo po celém světě, protože ceny se liší po celém světě v závislosti na mnoha faktorech. Máme tedy tři možnosti s různými cílovými hodnotami YEM a různými časy pro inteligentní zakázky, z nichž si každý na světě může vybrat. Jakmile jsou rezervace umístěny, uvidíme, kde se všichni nacházejí, budeme kontaktovat výrobce nebo oficiální prodejce a vyjednávat nejlepší ceny, které můžeme mít pro každého z nás. Existuje tedy možnost, že pokud bude cena sjednána nižší než vaše rezervace, obdržíte částku, která vám bude uhrazena za vaši rezervaci. A samozřejmě, pokud je cena nižší, to vám také pomůže zaplatit méně daní, což je skvělé!

Další aktualizace spočívá v tom, že když se přihlásíte na https://twnkl.shop na vstupní stránce nahoře, uvidíte některé z informací, které s vámi sdílí Cate, a odkaz, z kterého chcete přejít přímo do oblasti Seznamu produktů TwnklShop. . Pokud se tedy chcete dozvědět, jaký produkt se blíží, můžete do této oblasti přejít pouze jedním kliknutím ze vstupní stránky. Poznámka: Pokud se po kliknutí dostanete na stránku WAZZUB, kde se říká „Nemáte oprávnění k prohlížení těchto fór“, znamená to, že nejste přihlášeni do WAZUBu. Takže stačí se přihlásit pomocí šipky v pravém horním rohu a pak znovu kliknout z TwnklShop.

 

 


 

Dalším tématem je nový projekt SafeTransfer:

 

SafeTransfer je jediná služba nahrávání a přenosu souborů akreditovaná systémem SafeZone.

Jednoduše se přihlaste se svým Zone Pass, nahrajte soubor a vyberte PerNums, kterým bude moci soubor stáhnout.

100% soukromí.

Vaše soubory nejsou kontrolovány, sledovány nebo analyzovány, ale uvědomte si, že jakékoli hlášené porušení autorských práv nebo jiné nezákonné aktivity budou nahlášeny vnitrostátním nebo jiným orgánům.

Pamatujte si, že tato služba je určena pouze pro sdílení původních souborů nebo jiných souborů, ke kterým máte oprávnění sdílet.

 

Všimnete si, že na této stránce je pouze tlačítko PŘIHLÁŠENÍ, což znamená, že se nejedná o službu, kterou byste měli propagovat ostatním lidem jako místo, odkud se mohou připojit; to je prostě služba, ke které máte přístup pomocí SafeZone Pass. Takže tato služba je jen přínosem pro naše členy, abychom vám usnadnili život, není určen jako vstupní bod pro přilákání nových členů, takže pro tuto stránku neobdržíte reflink.

 

 

Po přihlášení se zobrazí základní stránka. V horní části se nachází červené prohlášení o vyloučení odpovědnosti a poté uvidíte 2 tlačítka pro 2 možnosti: veřejně nahrát nebo nahrát soukromě.

Nahrát veřejně znamená, že můžete nahrát přímo na stránky jako WAZZUB a vaše obrázky budou zobrazeny veřejnosti. Veřejné uploady jsou omezeny pouze na obrázky a nejsou automaticky vymazány. Maximální velikost souboru je 200 kB. Celkový současný limit je 100 MB a obrázky zůstanou nahrané, dokud nedosáhnete tohoto limitu. Chcete-li nahrát veřejně, musíte kliknout na tlačítko „Klikněte zde pro nahrání veřejně“.

Soukromé nahrané soubory se mají použít, když chcete něco sdílet s konkrétním jednotlivcem nebo skupinou lidí. Můžete sdílet různé typy souborů s až 3 dalšími lidmi, kteří používají PerNums (jako kdybyste chtěli sdílet jeden obrázek s maximálním počtem 3 lidí s jedním nahráváním). Soukromé soubory jsou automaticky vymazány po 48 hodinách. Maximální velikost souboru je 200 MB. Celkový proudový limit je 500MB.

Během převodu nebudou zobrazeny žádné reklamy. Nejde tedy o žádné jiné stránky třetích stran, kde vás nutí nejprve kliknout na reklamy, abyste mohli nahrávat a sdílet soubory. Jedná se o 100% čistou službu s maximálním soukromí a bezpečností v rámci SafeZone, navrženou speciálně pro naše členy.

Jakmile nahrajete své soubory, můžete projít malým nabídkovým menu (3 vodorovné čáry) a kliknout na „vaše nahrané“ a poté se zobrazí stránka podobná tomuto:

 

Zde si můžete vybrat, zda chcete zobrazit vaše obrázky veřejně nebo soukromě. Pokud se rozhodnete zobrazit veřejná nahrání, zobrazí se stránka podobná tomuto:

 

 

Každý obrázek má malý odkaz „info“, takže když na něj kliknete, zobrazí se odkaz, pomocí kterého můžete tento obrázek sdílet. Takže to je přímý odkaz na obrázek, a můžete jej použít například k vytvoření vašeho Wazzubu, například pomocí tagu obrázku v BBcode, který používáme ve Wazzubu.

Můžete také spravovat své obrázky, odstraňovat ty, o nichž máte pocit, že již nejsou důležité, nebo označit „důležité“ ty, o nichž si myslíte, že jsou důležité. Vezměte prosím na vědomí, že pokud zde obrázek odstraníte, nebude možné ho zobrazit v tomto příspěvku, kde jste jej sdíleli. Pokud tedy chcete obrázek smazat, vraťte se zpět na místo, kde jste jej sdíleli, a odtud také smažte.

 

 

Pokud se rozhodnete pro zobrazení soukromých nahrávek, zobrazí se stránka podobná obrázku nahoře. Jak vidíte, je to velmi podobné veřejné stránce, pouze zde máte „share with PerNum“, kde musíte zadat PerNumy (maximálně 3 osoby najednou), se kterým chcete soubor sdílet, a pak klikněte na tlačítko „přidat“. Také zde máte tlačítko „info“, kliknete na něj a budete muset tento odkaz sdílet s těmi, které jste přidali do pole. Musí být také přihlášeni do svých účtů SafeTransfer, aby mohli tento soubor stáhnout z tohoto odkazu.

SafeTransfer se otevírá v pátek 22. března, takže udržujte oči otevřené pro oznámení zveřejněná ve WAZZUBU (v sekci NEWS) https://world.wazzub.com

.

(Od této rekapitulace je nyní SafeTransfer otevřen, navštivte webové stránky přímo na adrese https://safetransfer.xyz/

 

 

Obecné aktualizace:

Nyní, když máme v systému SafeZone opět spoustu věcí, které jsme vytvořili v naší síti, začínáme odcházet od našich externích stránek sociálních médií a externích služeb, jako je Skype a další. Takže krok za krokem uvidíte věci, které jsou zavřeny, nebo členská oznámení nebyla zveřejněna v těchto oblastech, a to je proto, že hlavním místem pro vás, abyste dostali všechna svá oznámení jako člena, je WazzUb. Věnujte pozornost oblasti NOVINKY, protože tam umístíme všechna oznámení. Nejnovější oznámení budou vždy nahoře v těchto sekcích (tj. Sticky). Tak to je rychlý způsob, jak zůstat informovaný.

 

Chcete-li snadno procházet WazzUb a všechny podoblasti, stačí kliknout na logo WAZZUB v levém horním rohu a uvidíte hlavní panel s hlavními odkazy na různé jazyky, chat, ThinkTank atd. mysl pro snadnou navigaci.

 

Pokud chcete vědět, co se děje s TwnklShopem, vše, co musíte udělat, je jít na seznam přání TwnklShopu z WazzUb a pak jít do sekce „Seznam produktů“. Každý den, kdy uvedeme produkt, přidáme produkt, který je uveden, další produkt, který přichází, a blahopřání osobě, která tento den získala produkt zdarma.

 

Tak jako Cate zmínila, na účtech na sociálních médiích a na Skype nebudeme zveřejňovat oznámení pro nové produkty uvedené nebo jiné věci se děje v komunitě. Tak jednoduše jděte do WazzUb, klikněte na fóra v sekci News a uvidíte, co je nového každý den. Jen vím, že obvykle odesíláme aktualizace mezi 12 a 2 hodinami. US Pacifik času (ačkoli aktualizace mohou být zveřejněny kdykoliv).

 

A nezapomeňte na pozvání nových členů (pokud nechcete někoho jiného), je to vášúspěch. Jak to děláme? Používáme k pozvání Marketing. Odkazy na pozvánku / doporučení naleznete na webu We Share Success https://wesharesuccess.com

(a na jednotlivých stránkách). Nejlepším způsobem, jak to udělat, je osobně mluvit s lidmi, protože pak můžete vysvětlit věc lépe, odpovědět na jejich otázky a nasměrovat je tam, kam chtějí jít. Tím, že osobně zvou lidi, jim pomáhá začít a dává jim dobrý vzor, ​​takže mohou dělat totéž s lidmi, které zvou. A samozřejmě, jak víte, mnoho našich projektů má affiliate provize, takže v závislosti na jejich činnosti jste odměněni.

 

Pochopte prosím, že celý náš projekt je projektem řízeným členy. My, členové, jsme součástí Síla „my“ pozitivním a uctivým způsobem, sdílíme svůj vliv, abychom věděli, že naše touhy mají lepší místo k interakci, sdílení, nakupování atd. S členskou společností. to opravdu zajímá, kde jsou naše data chráněna a nejsme sledováni a sledováni pro reklamní účely. To je naše oblast a je to velmi zvláštní! Buďte hrdí na to, že jste součástí, sdílejte ji s více lidmi a zapojte se. Společně jsme silou „my“ a T.E.A.M. (Společně všichni dosáhnou více).

 

Děje se mnohem více věcí a v příštích několika týdnech budeme mít více zpráv, takže určitě věnujte pozornost a zůstaňte informováni.

 

Cate děkuje všem za to, že se dnes zúčastnili tohoto webináře, a všem přejeme vše nejlepší, se šťastným „WAAAZZZUUUBBB!“

 

S ohledem na váš úspěch

Cate Kozikowski a

Váš tým podpory společnosti WAZZUB


 

***

Zvláštní upozornění:

Most Famous Award Show naplánovaná na 23. března 2019 byla odložena kvůli dvěma členům týmu, kteří čelili vážným zdravotním problémům. Předběžný nový termín je 11. květen 2019, věnujte tomu pozornost. Prosím, udržujte tým ve svých myšlenkách a modlitbách pro rychlé uzdravení. Děkujeme za pochopení a podporu.


 

***

Další informace z podpory:

Potřebujete pomoc? Použijte šikovnou kolonku SUPPORT v SafeZone.

https://www.safe.zone


 

Pro všechny Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde: https://www.safe.zone (WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o webináři Rainbow Currency:

Přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com (tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show také!

Vysílání probíhá každý čtvrtek od 11 do 12 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé přehlídky: https://www.safe.zone (šestiúhelník RADIO SHOWS)


 

Vezměte prosím na vědomí,20. března 2019 Unicorn Network aktualizuje svou politiku sociálních médií. Aktualizace členům budou zveřejněny na webu WazzUb.com pod oblastí NOVINKY. Externí stránky sociálních sítí a skupiny budou krok za krokem zavírány. Další aktualizace zveřejníme, jak bude k dispozici. Děkuji.


 

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network.

 

***

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové posílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookové skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby, na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolí. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

 

Pokyny pro pozvání členů

*** Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

 https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh Konec

 

***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy.

 

***

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

Copyright © 2011 - 2019 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Všechna práva vyhrazena.