Rekapitulace webináře CBM– důležité momenty
8. ledna 2019
Prezentuje: Cate Kozikowski
Speciální zpráva od
Lora Bilger z představenstva RCF


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc, a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy/ překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání. Rozhodnutí o koupi digitálních Fractional Owner Rights (F.O.R.) musí vždy vycházet pouze z informací uvedených na webové stránce a žádná z informací sdílených v žádném webináři není pro společnost právně závazná, pouze obsah přímo na webových stránkách společnosti TwnklEstate je právně závazný.

Témata v tomto přehledu:

  1. 2019 Kick Off - Téma: "Zpět na kořeny"

  2. Vize (po 7 a více letech stále zůstává stejná)

  3. Role UAC, UN, RCF

  4. WAZZUB opětovně zahájil oznámení a náhled

 

 

Cate otvírá webinář s velkým WAAAAZZZZZUUUUBBB a Šťastným novým rokem pro každého!

Dnešní webinář startuje 2019 a budou diskutovat o tom, co jsme dosud učinili, kde jsme došli a kam jdeme.


 

 

Dnešní webinář - ZPĚT NA KOŘENY!

 

1 - kde jsme byli nedávno:

V posledním čtvrtletí roku 2017 byla spuštěna služba SafeZone; 2018, zakotvila základy, počáteční funkce sítě, přijetí měny Rainbow a způsob, jakým se YEM přijímá přes SafeZone a zároveň zachováváme naši vizi.Naše vize:

Ochrana osobních údajů, zabezpečení, kvalita

Staráme se, sdílíme

Síla nás

Vliv

We Share Success

 

 

- původně sdíleli zakladatelé a po více než 7 letech to nezměnili!


 


 

Jaké role hrají všechny tři hlavní organizace? (United America Capital Corporation, Unicorn Network, Rainbow Currency Foundation).

  • United America Capital Corporation (UAC) - holdingová (nebo mateřská) společnost celé naší sítě; provozované Founde rs. V roce 2011/2012 sdíleli svou vizi, což je částečně důvod, proč dnešní webinář je o "návratu ke kořenům".

Jejich vize zahrnovala fenomén sdílení úspěchu, který zahrnoval lidi, všechny jeho členy, nás a to, jak jsme spolu, Síla My - tato vize se po všech těch letech později nezměnila a bude vždy obsahovat Síla nás!

Od počátku své vize, byla metoda UAC vždy zaměřena na síť webových stránek zahrnujících soukromí, kvalitu a datovou strukturu - což je přesně to, co bylo učiněno a bude pokračovat.

Tím, že aktivujeme sílu " My " , my, všichni společně, děláme rozdíl, obrovský rozdíl, a budeme v tom pokračovat 


 

  • Unicorn Network (UN) - to je naše provozní společnost vedená naší generální ředitelkou Cate. Ona a tým se zabývají každodenními operacemi, zajišťují, aby projekty a věci byly na cestách, postupovaly kupředu a stávaly se skutečností.

Unicorn Network má 8 základních hodnot:

1: Respekt - absolutní hodnota č. 1 v celé síti nebo v rodině, jelikož jsme rodina - sdružujeme se z celého světa s různým zázemím, kulturami, zkušenostmi, dovednostmi, porozuměními a dalšími věcmi, všichni společně jsme jako jedna rodina, která je sjednocená a proč je její jednota ? Protože si navzájem respektujeme, teď možná nemusíme vždy souhlasit (což je v pořádku), ale zda souhlasíme nebo nesouhlasíme, je to vždy s RESPEKTEM - a vždy jsme jediná sjednocená rodina využívající sílu MY!

2, 3 a 4: Ochrana osobních údajů, bezpečnost, kvalita - velké společ ností, jako je Google a Facebook, v hodnotě miliard, neustále čelí bezpečnostním problémům s hackery a dalšími ruchy, ale my máme SafeZone, která je ve své podstatě o poskytnutí soukromí, bezpečnosti (ochrana) a kvality svým členům po celou dobu.

5: Výhody - se společností Unicorn Network, sdílíme s vámi úspěchy. Na rozdíl od výše uvedených velkých společností a většiny ostatních velkých společností, které nic nesdílejí, nebo jen velmi málo, se vlastně STARÁME  a my SDÍLÍME! Sdílíme (a vždy jsme sdíleli) mnoho odměn, které lze shromáždit jen proto, že děláte něco málo online, což děláte každý den stejně a tyto odměny jsou ZDARMA, to se nikdy nezměnilo.

6: Vliv - posloucháme, pečujeme a jednáme, když můžeme věc přiměřeně realizovat. Cate tady objasňuje, že ona je součástí členství UN a že se každý z nás, díky vlivu a sdílení se stane silným. Vliv je také víc, než sdílení nápadů, námětů nebo stížností, jedná se také o spojování sil, spolupráci na dosažení našich cílů, jako je pozvání jiných, aktivita v síti a dokonce využití vlastních dovedností k přivedení věcí do reality.

7: Rodina - způsob, jakým byl UN budována a rozvíjen jako rodina , jsme rodinným podnikatelem a všichni se podívali na to, aby se věci staly společně. Jako rodina se vzájemně posloucháme, sdílíme si mezi sebou, díváme se na sebe navzájem, pracujeme a společně se spojujeme, ale vždy je to s úctou k sobě navzájem, což je to, co rodina dělá. To je něco, co je pro UN (jeho projekty a síť společností) velmi jedinečné azvláštní a to je jako rodina, aby svět byl lepším místem k životu nejen pro sebe, ale i pro naše rodiny, naše přátele a sousedy ve skutečnosti za celý svět - proto říkáme: " Kouzelně měníme svět", protože se setkáme jako RODINA sdílející vizi Zakladatelů s cílem vytvořit prostřednictvím Síly My, tyto magické změny .

8: Charita - pomoc těm, kteří jsou v nouzi, kteří nejsou schopni si pomoci, jako jsou chudí a zranitelní, ti, kteří trpí nepředvídatelnými okolnostmi kvůli chudobě, nemoci, válce, terorismu, hladu; místa, kde je nedostatek čisté vody, správné jídlo a léky a mnoho dalších věcí, které mnozí z nás považují za samozřejmost a všechny ty miliardy lidí, kteří nemají ani počítač ani nemají prostředky k přístupu na internet.

My, jako členové OSN, často chceme vědět, kdy budeme mít úspěch s tím či oním, ale jak vysvětluje Cate, úspěch je velkým konceptem a nemusí nutně znamenat finanční zisk; úspěch není vždycky = peníze. Nejprve však potřebujeme úspěch a pak peníze přicházejí, ale nejde jen o peníze, je to řeč: "Pokud máte své zdraví, máte své bohatství." Cate pokračuje k tvrzení, že žijeme v úžasné době, aby se teď sjednotili z dokonalých důvodů a všechno se začalo v dokonalém čase. A nyní, o více než 7 let později, se nezměnila vize péče a sdílení úspěchu a se silou " My " a našich 8 základních hodnot, všechno, jen je to stále silnější a silnější než kdy předtím.

Takže když vezmeme v úvahu všechny tyto věci a to, co jsme dosáhli, můžeme skutečně pochopit, že vize, kterou zakladatelé sdíleli v roce 2011/2012, je ve skutečnosti mnohem důležitější, ve skutečnosti víc než tehdy .

Byli jsme jedni z prvních, kteří mluvili o soukromí, bezpečnosti, ochraně, kvalitě a síle "My", což byla zásadní a lákavá přitažlivost pro Cate samotnou a také pro mnoho dalších z nás, kteří jsme se připojili k síti. A když jsme vytvářeli tyto věci, někdy jsme udělali chyby (a jako člověk to budeme i nadále dělat); tam jsou hrboly a hrbolky po cestě, z kterých se musíme dostat nahoru a setřít  prach ze sebe, ale to je část toho, jak se učíme a rosteme a jak jsme zjistili, jaké jsou nejlepší metody, které mají být realizovány. A to je ta část o tom, jak se nám daří uspět. Úspěch není přímá cesta a při každé výzvě, kterou překonáte, jste mnohem bližší k vašemu cíli.

  •  Rainbow Currency Foundation (RCF) - mějte na paměti, že RCF je zcela samostatná společnost od ostatních UAC a UN; je to jeho vlastní samostatná entita. Ovšem UN samozřejmě akceptuje Rainbow Currency, takže v podstatě je UN uživatelem Rainbow Currency (a zastáncem), UN však nereprezentuje ani neřídí Rainbow Currency, ale najde způsoby, jak ji přijmout a použít jako měnu pro zboží a služby. Jedná se o RCF, který měnu reprezentuje a spravuje ji; RCF nemusí nutně najít jiné firmy pro používání měny Rainbow (to je součást toho, co dělá UN) , RCF přesune Rainbow Měnu dopředu správnými způsoby, jak je třeba, což Lora z RCF vysvětlí více.

Lora Bilgerová, prezidentka RCF, se dnes nemohla na webináři představit kvůli technickým obtížím, ale poskytla Cate následující dopis o roli RCF:

(Short příspěvek RCF v průběhu webináře 8. ledna 2019) 

Vážení poslanci, vážení držitelé RC, vážené posluchači,

Z mnoha komentářů v průběhu času se ředitelé RCF dozvěděli, že musíme pomoci pochopit roli RCF.

A chtěli bychom využít této příležitosti, abychom vás také informovali o některých našich minulých a současných aktivitách.

Role RCF:

  • Nezávislost

RCF je a musí být nezávislý na UN / SZ. RCF se nepodílí na žádných obchodních činnostech a nehlásí se do nich.

 

  • Řízení a ochrana

RCF je zodpovědný za kontrolu a dohled nad Rainbow Currency po celém světě a za ochranu zájmů neustále rostoucího počtu držitelů YEM.

 

  • Zastoupení

RCF představuje RC vnějšímu světu, vládám, finančním regulačním orgánům, bankám a dalším příslušným institucím.

 

  • Vzdělání

RCF je zodpovědný za vzdělávání příslušných orgánů, institucí a organizací o účelu a funkci RC, který byl vytvořen jako virtuální měna pro mezinárodní ekonomické prostředí, kde mohou měnové osoby jednoduše nakupovat zboží a služby po celém světě.

Kromě toho je například informujeme, jak jsou poskytovány veškeré relevantní informace týkající se daní v Blockchain nazvaném TwnklChain, což usnadňuje držitelům YEM identifikovat čísla potřebná pro jejich daňové hlášení v jejich domácím prostředí .

Aktualizace několika aktivit:

  • Během několika dalších dnů RCF dokončí obrovský úkol zahájit korespondenci se všemi ministerstvy financí - široce rozšířenou. To bylo a je obrovský kus práce a doufáme, že budeme mít pozitivní ohlas s pomocnými informacemi, které jsme prezentovali.

 

  • Ředitelé RCF již navštívili události, shromáždění a konference spojené s kriminalitou a blokátem a v okamžiku, kdy budou k dispozici prostředky na cestování, navštíví stále více těchto událostí.

 

  • (Kdy) umožní dané financování, ředitelé RCF začnou navštěvovat země, kde nás čekají členové, pokud si přejí naši podporu.

 

  • Ředitelé se brzy začnou angažovat v charitativních organizacích.

 

  • Mnoho dalších aktivit se právě projednává nebo plánuje, a pokud bude následovat , budou poskytnuty další informace.

To je vše pro dnešek z naší strany. Děkuji vám za poslech.

Lora Bilgerová za představenstvo RCF.

 

Cate děkuje Loře za sdílení informací RCF.

Takže to objasňuje, jak mají 3 různé nadace společnosti, své vlastní samostatné role, ale také to, jak vzájemně spolupracují jako celek ve prospěch nás všech.

A teď, jaká je role každého jednotlivého člena UN (to je nás), kde a jak se ve všech případech chováme jako rodina?

Je důležité si uvědomit, že jako rodina jsme současně týmem, pracujícím společně jako moc " My " , abychom se společně shromáždili, kde naše srdce a mysli opravdu věří (a činíme vše odpovídajícím způsobem ), můžeme dosáhnout prakticky cokoli a všeho.

Když Cate hovoří o "týmu", co skutečně znamená, že je TEAM (Společně každý dosahuje více), je to velká věc, kterou rozumíme, protože všichni společně tvoří TEAM, naši rodinu .

Všichni jsou zásadní a hodnotní rodinní příslušníci, ať už se rozhodnete pomáhat budovat společnost více přímo, nebo prostě jen být aktivní členkou, nebo zvláště pozvate ostatní, aby se připojili k UN prostřednictvím programu We Share Success (WSS). To lze provést prostřednictvím marketingu pozvánek WSS. WSS pozvánky a marketing je něco, co každý může snadno udělat, ačkoli naše pozvánka odkaz nebo různé odkazy na odkaz (viz www.wesharesuccess / com ) a pozvaní mohou rozhodnout, jestli se chtějí účastnit, a užívat si krok za krokem.

 

Nyní je velmi důležité mít na paměti tyto body; jsme rodina, vize se nezměnila a dnes je ještě silnější než před 7 lety, kdy zakladatelé poprvé sdíleli svou vizi se světem.

Musíme také pamatovat na několik dalších věcí, jako například na to, jak se v průběhu let vize zakladatelů zhmotnila; zde musíme velmi důkladně pamatovat na následující body: že soukromí a bezpečnost jde ruku v ruce (které máme v SafeZone) a jak toto manželství pomáhá zabrání hackerům najít způsoby, jak ukrást vaše data. Hackování nebo shromažďování dat se může stát, když svá data sdílíte online s příliš mnoha (nebo nesprávnými) stránkami, nebo máte příliš snadné heslo.

Prostřednictvím UN jsme vytvořili různé věci, jako je naše PerNum, abychom to překonali, což je jedna z nejrevolutivnějších věcí, které jsme učinili. Veškeré naše údaje a osobní údaje jsou uloženy v JEDNOM VYSOCE ZABEZPEČENÉM místě, takže vidíte, že vaše údaje nejsou na různých místech, jak často máme potřebu, ale je to vše na jednom místě. Takže riziko je minimalizováno alespoň o 95% - prevence je 9/10  ! Jinými slovy, váš PerNum vám poskytuje nejen více soukromí a bezpečnosti, ale také vám dává větší kontrolu nad svými oprávněními o tom, kdo může a nemůže mít přístup k vašim datům. V naší síti jste ten, kdo má kontrolu a říkáte, kdo vás může nebo nesmí kontaktovat nebo sdílet vaše data, což je přesně to, jak by mělo být vždy.

Jedno z dalších řešení s PerNum je pro platby - platební organizace, jako jsou banky atd., mohou náhle změnit pravidla pro vás, popřít službu, využít třetí strany, zavřít, ať už je zto cokoli; ale s PerNum Pay a peněženkou PerNum, je to mnohem jednodušší, spolehlivější a lepší. Jednoduše používáte PerNum a jednorázový PIN k platbě, ve skutečnosti ani nemusíte mít internet na vaší straně, protože firmy, kterým platíte osobně, budou mít internet na své straně , protože budou mít funkci PerNum a vše, co musíte udělat, je zaplatit pomocí kódu PerNum a jednorázového PINu, který si musíte zapamatovat. Samozřejmě, pokud provádíte transakci nebo platbu online, budete muset mít internet na vaší straně.

Takže to jsou některé věci, které děláme, abychom kouzelně změnili svět - je to docela úžasné uvažovat o tom, kde budeme za 5 let, ale třeba i za rok!

Je důležité si uvědomit, že jedním z prvních poselství byla síla MY (Power of We), takže musíme společně spolupracovat s RESPEKTEM navzájem jako RODINA. Stejně jako většina z nás dělá v našich rodinách to, že vkládáme a přispíváme společně, děláme malé úkoly (nebo větší, společně jako skupina) a získáváme výhody a odměny společně.   

Takže kdy to všechno začalo?

 


 

WAZZUB! Cesta zpět v roce 2012 byla naše první webová stránka, kde jsme mohli vzájemně komunikovat, starat, sdílet a komunikovat , WAZZUB!


 


 

A za zdí v obraze se objevily nové inovace ve srovnání s ostatními místy, více bezpečnosti …


 


 

Více soukromí …


 


 

Více přátel …

 


 

... více svobody a více obchodu.


 


 

Cate pak s velkým vzrušením oznamuje, že WAZZUB se vrací  Během 48 hodin od doby webového semináře by WAZZUB měl jít ŽIVĚ!


 


 

To je důsledek toho, že mnoho lidí požadovalo, aby se mohli vrátit ke svým kořenům, chtěli se vrátit k "dobrým starým" dnům WAZZUB a chtěli to už nějakou dobu! Je to všechno o komunikaci. A poslouchání, proto se WAZZUB vrací. Bude to lepší než kdy jindy, ale jak se to vždy děje, krok za krokem.

S WAZZUBem budete moci vzájemně komunikovat, získávat informace, které potřebujete, najít port, pokud chcete, a diskutovat o nejrůznějších tématech a věcech v nejrůznějších oblastech, které Vás zajímají. Například se budete moci podrobněji a jasněji seznámit s různými projekty, které nabízíme v síti SafeZone av Unicorn Network, budete moci mluvit o svých návrzích a sdílet je v jednom praktickém a bezpečném místě  a tam bude i místo pro hlášení problémů, jako jsou závady nebo chyby. Takže to je jeden z velkých kroků vpřed pro začátek roku 2019 - návrat k našim kořenům se zaměřením na to, co je nejdůležitější, abychom mohli pokračovat v naplňování naší nadace a od té chvíle skutečně rozšiřujeme naši síť.

Spousta nových funkcí a vlastností tam bude zahrnuto a samozřejmě budou průběžně aktualizovány, aby se vše zlepšilo .

Jedna z nejvíce vzrušujících věcí bude (stejně jako u všech druhů dalších výhod a odměn, které nabízíme našim členům po celou dobu), některé další výhody a odměny s WAZZUBEM. Takže, když uděláte příspěvky a sdílíte různé věci ve WAZZUBu, budete odměněni ZDARMA YEM! Za každý příspěvek, který vytvoříte, obdržíte nula celá jedna (0,1) YEM za příspěvek. Ale pochopte, že budete odměněni za to, že děláte to, co byste stejně normálně dělali, jako například sdílení legračního vtipu, obraz, pokyny pro to, co dělat , znalosti o určité téma nebo jen se připojit k diskusi, ještě taková věc - není to o tom, oznamovat nesmyslné věci jako "Ahoj " nebo " Cool" spoustu času (Cate se směje). Takže jste odměněni za to, že se bavíte a těšíte se s ostatními členy, kteří se také dělají stejně jako vy v rámci WAZZUBu.

Takže nyní máme náš nádherný domov WAZZUB, který se k nám vrací; sdílí a slouží jako rodina.

 

Cate diskutovala o několika dalších drobných věcech:

Vánoční a zimní hra, gratulujeme vítězům - obdržíte svou odměnu brzy –skvěle hráli ti, jejichž vítězné skóre bylo 15 000/16 000; to je skvělé, protože by to chce nějakou skutečnou strategii, aby to dopadlo tak dobře v těchto hrách!

(Ujistěte se, že jste si prohlédli poznámky podpory na konci speciální aktualizace zimní hry pro všechny členy.)

 

Cate sdílela ještě jednu věc před odhlášením z dnešního webináře:

Pro každého, kdo by si mohl myslet, že to co Cate a tým dělají, je snadné, dobře přemýšlejte, určitě to není ; mnoho různých věcí, které UN dělá, je to, co většinou dělají jen velké firmy, ačkoli často je neudělají, stejně jako někteří z velkých společností často nemají pravdu.

Jedním z příkladů, na kterých jsme pracovali, bylo zapotřebí hodně práce a vynalézavosti. Byla to naše  SafeZone Pass, to znamená, že máme jedno přihlášení pro několik webů bez sdílení vašich dat a současně je to bezpečné; nyní jen některé z největších společností, jako jsou Facebook a Google, používají tyto metody (a nikoli dokonce jako důkladné a chráněné, jako naše SafeZone).Bohužel, na základě odborných zpráv, 600 000 až 1 000 000 účtů Facebooku je denně narušováno a data jsou ukradena. Takže vidíte, vzhledem k těmto údajům, co děláme v SafeZone (bez hackingu), není to tak snadné, ale efektivně jsme věci udělali a vidíme, že to je správně, protože je to správná věc pro naše členy. Takže když říkáme: "Máme maximální bezpečnost", máme na mysli, že vám to přesně poskytujeme, že můžete mít tyto funkce a být chráněni a ve stejnou dobu, mít všechny výhody a odměny, protože sdílení úspěchu je to, co jsme všichni chtěli! 

Cate skončila, když řekla, že před námi jsou vzrušující věci, že jsme se mnoho naučili a pěstovali si to a teď, tady jsme, míříme zpět kekořenům a chystáme se znovu zavést ještě lepší WAZZUB!

 

Připojte se prosím k týdeníku Cate týdně ve čtvrtek (9 hodin USA v tichomořském čase) na relaci SafeZone Radio Show, abyste se dozvěděli více a měli aktualizace.

 

Cate děkuje všem a přeje všechno nejlepší WAZZZZZUUUUUBBB !! !

 

S vaším úspěchem v mysli,

Cate Kozikowski a

Váš tým podpory WAZZUB


 

***


 

Další informace z podpory:


 

Dar, který se stále dává!

Jako dárek všem členům si můžete užít více z naší každoroční zimní hry.

Pošlete nám snímek obrazovky o vašem nejlepším skóre a nejlepšíc 3, dostanete cenu 1 000 YEM za # 3. Místo, 5 000 YEM za # 2. místo a 10 000 YEM za # 1.místo (Pouze 1 počet zápisů na jednoho člena, nejvyšší skóre bude použito.) Poslední bodové skóre bylo 1 000 bodů! Víte, co je potřeba je porazit?


 

Zasílejte snímek obrazovky e-mailem před 11. únorem 2019 v 12.00 Pacific Time USA na prizes@perfectinter.net

Klikněte na šestiúhelník WINTER GAME v oblasti SafeZone pro přehrání.

https://www.safe.zone/


 

Potřebujete pomoc? Použijte šikovnou kolonku SUPPORT v SafeZone.

https://www.safe.zone


 

Pro všechny Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde: https://www.safe.zone (WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o webináři Rainbow Currency:

Přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com (tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show také!

Vysílání probíhá každý čtvrtek od 9 do 10 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé přehlídky: https://www.safe.zone (šestiúhelník RADIO SHOWS)


 

***


 

5 kroků denně na plán zvýšení své osobní provize a bonusů.

(A jako vždy, NE SPAM a ČESTNOST VŽDY)

 

1) Přihlaste se do WSS a získejte odkaz na kampaň. Právě teď, Solario a Invitation Marketing jsou skvělé pro použití.

 

2) Posílejte informativní příspěvky ve všech vašich sociálních médiích. Připomenutí, pokud máte zájem, se připojte k MIND prostřednictvím našeho odkazu (viz níže). Nemusíte vždy dát odkaz na pozvánku, jednoduše požádejte o to, aby váM zainteresovaní lidé napsali.

 

3) Mluvte s lidmi, se kterými se setkáte o UN, RC, Solario.

 

4) Vložte reklamy do BEZPLATNÝCH zdrojů ve vaší oblasti. Například v USA je Craigslist.

 

5) Uveďte své odkazy do bezplatných zdrojů, jako jsou poštovní zásilky a dopravní výměny. A každý den věnujte malý čas těm, kteří mohou propagovat.

 

Pokud jste byli zodpovědní za 100 prodaných solárních tokenů každý měsíc a 5 nových aktivních členů affiliate pro svou hru TWNKL 5x5, vyplňovali byste vaše osobní úspěchy pravidelně měsíc po měsíci. Přemýšlejte o tom, jak rychle budete schopni dosáhnout všech svých osobních cílů úspěchu!

 

NAVZÁJEM SI POMÁHAT

Zveřejněte své skvělé nápady v naší komunitě!

VŠECHNY VÍTÁME!

 

***

 

BUĎTE S NÁMI NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH!

 

Můžete se také s námi spojit přes internet. Hodnotíme Vaši podporu, lajkujeme, sdílíme a komentujeme. Děkuji!

Počínaje 7. červencem 2018 přidáme Minds.com do našeho pravidelného zasílání sociálních médií. Minds je sociální síť, která sdílí mnoho hodnot, které děláme v síti Unicorn. Pokud byste nás chtěli podpořit na Minds, připojte se prostřednictvím našeho odkazu, abychom mohli shromažďovat žetony, které se budou používat pro více pohledů na naše příspěvky, a pak rostou rychleji.

https://www.minds.com/register?referrer=UnicornNetwork

 

Spojte se s Unicorn Network a SafeZone na Facebooku

https://www.facebook.com/UnicornFoundationOfficial

https://www.facebook.com/UnicornNetworkOfficial/

https://www.facebook.com/SafeZoneOfficial/

https://www.facebook.com/RainbowCurrency

 

Spojte se s Unicorn Network a SafeZone na Twitteru

https://twitter.com/UnicornFndtion

https://twitter.com/UnicornNetwork

https://twitter.com/SafeZoneInc

 

Můžete být také s Rainbow Currency Foundation!

Twitter: https://twitter.com/RainbowCurrency

Reddit: https://www.reddit.com/r/RainbowCurrency/

BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2735483

Facebook: https://www.facebook.com/groups/531871263858847

Telegram: https://t.me/joinchat/IGdYD0UEDO7YmEWg3VZWww

 

Připojte se k odkazům na sociálních sítích společnosti Solario!

Facebook: https://www.facebook.com/SolarioOfficial

Facebook skupina:

https://www.facebook.com/groups/684744401696132

Twitter: https://twitter.com/SolarioOfficial

Reddit: https://www.reddit.com/r/Solario

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3453824

Telegram: https://t.me/solarioofficial

 

 

***

 

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network.

 

***

 

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové posílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookové skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby, na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolí. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

 

Pokyny pro pozvání členů

*** Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

 https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh Konec***

 

***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy.

 

***

 

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

Copyright © 2011-2019 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Všechna práva vyhrazena.