Unicorn Network vebinar – rezime
29. oktobar 2018
Izlagač: Cate Kozikowski


Ovaj vebinar je vlasništvo United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc., Twnkl Estate, Inc. i ne može se snimati i zatim distribuirati javnosti. Svaka transkripcija/prevod ako su rađeni uživo uz pomoć "Power of WE" nisu zvanični. Molimo sačekajte zvaničnu rekapitulaciju na engleskom i prevode za sve detalje predstavljene tokom bilo kog vebinara. 

Odricanje od odgovornosti: Uvek ste lično odgovorni za svoje radnje. Ništa sadržano u ovom ili bilo kom vebinaru ne treba smatrati kao savet iz bilo kog razloga. Ophodite se sa dužnom pažnjom i razgovarajte sa vlastitim stručnjacima pre donošenja bilo kakvih odluka; poput onih koji se odnose na zdravlje, finansije, poreze i biznis, da imenujemo nekoliko. Odluke o kupovini digitalnih frakcionih vlasničkih prava (F.O.R.) moraju uvek biti zasnovane na informacijama pronađenim samo na sajtu i nijedna informacija podeljena na bilo kojem vebinaru nije pravno obavezujuća za kompaniju, samo sadržaj direktno na TwnklEstate veb sajtu je pravno obavezujući.


 


 

Teme koje će biti obuhvaćene:

1. Biggest Talent.

2. TwnklEstate.

3. RC vlasnici sa nerešenim pitanjima iz perioda pre prelaska na TwnklChain.

4. Cashback Marketing.

5. Konverzija YEM u TVC ili TMC.

6. Upotreba Free YEM.

7. Prva CryptoCar aukcija na TwnklBds.

8. Podsetnik za specijalnu ponudu.

9. Više o TVC i TMC.

10. TwnklChain Proof of Stake (dokaz o ulogu).


 


 

Cate Kozikowski (Unicorn Network CEO) otvara webinar i pozdravlja sve. Cate deli uzbudljive najnovije informacije koje pokrivaju gore navedene teme današnjeg vebinara.


 

1. Biggest Talent:

  • Biggest Talent treći krug u bitkama zemalja počinje danas.

  • Posetite BiggestTalent.com da biste glasali za svoje favorite.

  • Kao i obično, bitke će trajati nekoliko dana, a sve četiri bitke počinju danas.

Dakle, prijavite se i glasajte. U ovom krugu glasamo za konačna 4 takmičara koji se takmiče za Grand Prize, pa su ovo važne bitke.

Kao sudija, vaš glas je i vaš tiket za nagradu. Imamo takmičenje za sudije, pa će jedna srećna osoba biti pozvana u Las Vegas da prisustvuje velikom konačnom nastupu uživo kao član publike, a još mnogo sudija može osvojiti neke dodatne YEM. Zato obavezno to pogledajte i postavite svoje glasove u ovoj poslednjoj rundi bitaka zemalja.

https://www.biggesttalent.com/


 

2. TwnklEstate:

Danas su dve nove nekretnine postavljene na TwnklEstate. Nemojte odlagati – frakciona vlasnička prava (FOR) za 3 naše TwnklEstate nekretnine su već rasprodata.

https://twnkl.estate.com/


 

3. Rainbow Currency (RC) vlasnici sa nerešenim pitanjima iz perioda pre prelaska na TwnklChain:

Za one RC vlasnike koji se nalaze u jednoj od sledećih situacija:

  • Izubljeni RC na Octaex-u, ili

  • Iskustvo sa kašnjenjem transfera od strane SouthXchange u vreme lansiranja TwnklChain-a čineći time taj transfer zakasnelim, ili

  • Pogrešan transfer na Contract adresu pre TwnklChain krajnjeg roka, ili

  • Bili ste žrtva prevare ili krađe vaše Rainbow Currency valute pre lansiranja TwnklChain-a

To su konkretne grupe koje mogu da kontaktiraju podršku za iznalaženje rešenja u ovim slučajevima; zapamtite da vam je potreban dokaz, pa budite sigurni da to imate.

Trebate razumeti, za one koji su imali probleme prenosa u vreme pokretanja TwnklChain-a, transferi su trebali biti završeni pre 12 sati (USA Pacific Time) 14. augusta 2018; ako kontaktirate podršku, budite sigurni da ste zaista završili svoj deo pre isteka roka. Sve što se dešavalo posle isteka roka neće se razmatrati.

  • Dakle, za ove grupe vlasnika RC, molimo vas da koristite heksagon Support. Odaberite "Rainbow Currency" kao svoju temu i vaša prva poruka će u osnovi sadržati vaš PerNum i vaše detalje (šta se desilo). Tada će Vam tim za podršku dati e-adresu za slanje vašeg dokaza, i veoma je važno da to učinite odmah. Nakon toga će vas podrška ponovo kontaktirati kada istraže predmet i donesu odluku.

  • Zapamtite da ćete morati imati dokaz za svoje tvrdnje, tako da se to može potvrditi. Za one koji su pogrešno prebacili na adresu ugovora (contract address), haš transakcije je jednostavno vaš dokaz; podršci ne trebaju snimci ekrana jer mogu direktno da vide u blokčejnu šta se desilo i kada se to dogodilo. Međutim, za Octaex, SouthXchange (i bilo koja druga potraživanja), potrebno je da pošaljete neke dokaze o tome (snimke ekrana i druge relevantne informacije koje imate); sve što imate da bi dokazali vaše tvrdnje. Budite svesni tih stvari.

Na taj način, ako ste jedan od pogođenih vlasnika RC a podrška je u mogućnosti da vam pomogne, moći ćete imati svoj YEM na vreme ako želite da učestvujete u novim koinima, TMC ili TVC.


 

4. Cashback Marketing:

Za članove koji čekaju na kešbek da bude prikazan na CBM, mi sada radimo na tome, a u slede

ih dan ili dva treba da imamo neke novosti o tome, dakle imajte to na umu.


 

5. Konverzija YEM u TVC ili TMC:

  • Da, moći ćete da pretvorite YEM u TwnklVacation Coin (TVC) i TwnklMobility Coin (TMC).

  • Konverzija će biti po fiksnoj stopi od 100 YEM po koinu.

  • Konverzija će se raditi preko TwnklBuy.

  • Ne, nećete moći da koristite free YEM za konverziju u TVC ili TMC (to bi bilo suviše komplikovano).

  • Počinje u četvrtak, 1. novembra 2018. godine (USA Pacific Time).

  • Traje do 15. novembra.


 

6. Upotreba Free YEM:

Razumite vaš free YEM je namenjen da se primarno koristi za kupovinu. To je suština YEM-a (Vaš svakodnevni novac). U mogućnosti ste da ga potrošite na stvari koje su vam potrebne u svakodnevnom životu, poput novog automobila ili nove kuće.

Možete koristiti svoje free YEM na Twnklbds, Cashback Marketing, Ebooks, Solario, ili ako kupujete poslovni paket preko SafeZone. To su glavna mesta na kojima možete koristiti svoje free YEM u ovom trenutku.

Cate se izvinjava zbog bilo koje konfuzije koja se možda desila tokom vikenda u vezi sa free YEM i novim koinima, ali sada sigurno znamo kakva je situacija u vezi toga.


 

7. Prva CryptoCar aukcija na TwnklBds:

Za one koji su zainteresovani za prvi CryptoCar (kupljen za YEM) na TwnklBds, to startuje danas, 29. oktobra 2018.

https://www.twnklbds.com/


 

8. Podsetnik za specijalnu ponudu:

Za one koji učestvuju u specijalnoj ponudi, izdvojili smo količinu novih koina potrebnih za to. Potrudite se da odmah izvršite plaćanje kako bi vaša narudžbina bila potvrđena jer postoji samo ograničen broj dostupnih paketa.


 

9. Više o TVC i TMC:

Cate je podelila više detalja o tome za šta će se koristiti TwnklMobility Coin (TMC) i TwnklVacation Coin (TVC). Kao što je već rečeno, Unicorn Network se fokusira na automobile za početak, jer je to jedna od najtraženijih stavki koje ljudi žele kupiti sa svojim YEM. Dakle, Unicorn Network radi na način gde ćete vi moći kupiti potpuno novi automobil sa vašim TMC koinom. Sada, ako niste zainteresovani za kupovinu celog auta, možda biste želeli samo da podelite automobil (možda vam je potreban samo da obavite neke poslove tu i tamo, ili zaista ne želite imati celokupni trošak koji nosi sa sobom posedovanje sopstvenog automobila), radimo na modelu deljenja automobila; i još jedna super stvar u vezi sa tim jeste, ako vas ne interesuje da delite automobil, ali umesto toga, da podelite profit na tom modelu, to ćete moći učiniti. O tome ćemo uskoro imati mnogo više informacija.


 

Za TVC, tu ćemo imati više različitih stvari, postoji klub za odmor koji prihvata TwnklVacation Coin, International Vacation Club (IVC); imaćete članarinu, naknadu koju možete platiti koristeći TVC (kao i USD i EUR); i moći ćete da rezervišete sve vrste odmora (sa TVC). Naročito ako ste zainteresovani da dođete u Las Vegas (ima mnogo stvari koje možete raditi tamo a takođe i Unicorn Network ima puno stvari koje radi u Vegasu) ili mnogim drugim destinacijama širom sveta, moći ćete uživati ​​u zabavi, boraviti na fantastičnim mestima i jesti u različitim objektima tokom posete Las Vegasu i mnogim drugim. Ovo je samo početak.

Ovde možete pogledati naš International Vacation Club sajt:

https://ivc.travel


 

Dakle, imajte ove stvari na umu u vezi sa nekim od različitih aspekata tih koina (TMC i TVC) i kako ćete ih koristiti, tako da možete doneti stvarno mudru odluku kada konverzija bude otvorena.


 

10. TwnklChain Proof of Stake (dokaz o ulogu):

Za one koji su zainteresovani za TwnklChain Proof of Stake (TC PoS), u petak će biti vebinar u uobičajenom vremenu (11h, američko pacifičko vrijeme) kako bi zajednički prošli kroz proces korak po korak.


 

Cate je držala kratak vebinar (mnoge su stvari u toku i svi su zauzeti), deleći samo neke brze i važne najave za sve. Podsećajući sve da se naravno, kao što je uobičajeno, ažuriranja objavljuju putem naših kanala odmah čim su na raspolaganju.

 

Cate je zatvorila vebinar, izražavajući zahvalnost, zahvaljujući svima za njihovo vreme koje su izdvojili i poželela je svima sve najbolje.

Sa vašim uspehom na umu,

Cate Kozikowski i

vaš WAZZUB tim za podršku

 

 

***

 

Novosti u Unicorn Network zajednici:

Raffaele organizuje FOTO TAKMIČENJE na temu "šarm OPADAJUĆEG LIŠĆA", sa 3 NAGRADE u YEM (50,000 YEM, 25,000 YEM i 10,000 YEM).

Kako učestvovati?

Pošaljite jednu fotografiju u elektronskom formatu, najkasnije do 30. novembra 2018. u 24:00.

Više detalja ovde:

http://laprosila.infinimarketing.net/photo-contest-the-charm-of-fall-foliage.php

 


 

***

Dodatne informacije u vezi podrške:


 

Potrebna vam je pomoć? Koristite odgovarajući za to SUPPORT heksagon na SafeZone.

https://www.safe.zone


 

Za sve Unicorn Network vebinare:

Prijavite se da biste pročitali rekapitulacije i prijavili za vebinare ovde: https://www.safe.zone (WEBINARS heksagon)


 

Za sve Rainbow Currency vebinare:

Pročitajte rekapitulacije i prijavite za vebinare ovde:

https://www.rainbowcurrency.com (WEBINAR RECAPS dugme u meniju)


 

Takođe, nemojte zaboraviti da slušate SafeZone Radio Show!

Emituje se uživo svakog četvrtka od 9-10 sati ujutru po SAD pacifičkom vremenu. Slušajte uživo i pronađite prethodne snimke na: https://www.safe.zone (RADIO SHOWS heksagon)


 

***


 

Dnevni plan u 5 koraka da povećate svoje lične provizije i bonuse.

(I kao i uvek, BEZ SPAMOVANJA i BUDITE UVEK ISKRENI)

 

1) Prijavite se na WSS i uzmite vaš link za kampanju. U ovom trenutku, Solario i Ivitation (pozivni) marketing su spremni da ih koristite.

 

2)Objavite neke informativne postove u svim vašim društvenim mrežama. Podsetnik onima koji su zainteresovani, pridružite nam se na MINDS preko našeg linka(pogledajte dole). Ne morate uvek stavljati vaš pozivni link, jednostavno zatražite od zainteresovanih da vam pošalju poruku.

 

3) Razgovarajte sa ljudima sa kojima se srećete o UN, RC, Solario.

 

4) Postavite oglase na BESPLATNIM oglašivačima u vašem području. U SAD, na primer, postoji Craigslist.

 

5) Postavite svoje linkove preko besplatnih trafik sajtova poput mejlersa i razmene saobraćaja. I posvetite im malo vremena svaki dan radeći promovisanje.

 

Ako bi se obavezali da 100 SOLR Tokens prodate svakog meseca i dovedete 5 novih aktivnih afiliate članova, stabilno bi punili svoj Bazen ličnog uspeha svakog meseca, iz meseca u mesec, stalno. Razmislite o tome koliko brzo biste mogli postići sve svoje lične ciljeve!

 

POMOZITE JEDNI DRUGIMA

Objavite svoje sjajne ideje u našoj zajednici!

SVI MI ZAJEDNIČKI POBEĐUJEMO!


 

***


 

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA!

Takođe možete da se povežete sa nama preko interneta. MI cenimo vašu podršku, lajkove, deljenja i komentare. Hvala vam!

 

Počevši od 7. jula 2018. godine, mi ćemo dodati Minds.com našem redovnom objavljivanju u društvenim mrežama. Minds je društvena mreža koja deli mnoge vrednosti koje radimo u Unicorn mreži. Ako želite da nas podržite na Minds.com, pridružite se preko našeg linka kako bismo mogli prikupiti tokene koji će se dalje koristiti za više pogleda na naše postove, a zatim i da rastemo brže.

https://www.minds.com/register?referrer=UnicornNetwork


 

Povežite se sa Unicorn Network i SafeZone na Facebook-u

https://www.facebook.com/UnicornFoundationOfficial

https://www.facebook.com/UnicornNetworkOfficial/

https://www.facebook.com/SafeZoneOfficial/

https://www.facebook.com/RainbowCurrency


 

Povežite se sa Unicorn Network i SafeZone na Twitter-u

https://twitter.com/UnicornFndtion

https://twitter.com/UnicornNetwork

https://twitter.com/SafeZoneInc


 

Možete pratiti Rainbow Currency Foundation, takođe!

Twitter: https://twitter.com/RainbowCurrency

Reddit: https://www.reddit.com/r/RainbowCurrency/

BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2735483

Facebook: https://www.facebook.com/groups/531871263858847

Telegram: https://t.me/joinchat/IGdYD0UEDO7YmEWg3VZWww


 

Pratite Solario preko društvenih mreža!

Facebook page: https://www.facebook.com/SolarioOfficial

Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/684744401696132

Twitter: https://twitter.com/SolarioOfficial

Reddit: https://www.reddit.com/r/Solario

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3453824

Telegram: https://t.me/solarioofficial


 

***


 

Unicorn Network Odricanje od odgovornosti za društvene medije treće strane;


 

Unicorn Network koristi veb lokacije treće strane i aplikacije za marketing i često će od članova zatražiti dobrovoljnu interakciju s ovim uslugama kako bi povećali domet naših objavljivanja. Međutim, ukoliko nije izričito navedeno, Unicorn Network ne garantuje sigurnost ili bezbednost ovih usluga, a članovima se savetuje da koriste ove usluge sa razumevanjem da bilo koji problem koji može nastati zbog njihove upotrebe nije u odgovornosti Unicorn Network-a.


 

***


 

** Podsetnik za sve članove: ** Imamo striktnu anti-spam politiku. Budite profesionalni kada delite linkove za bilo koju našu ponudu. Primećeno je da su neki članovi objavljivali svoje linkove na Facebook stranicama drugih osoba i grupa. ** Ovo je spamovanje!!! ** Ne smete objavljivati svoje linkove na bilo kojoj stranici ili u grupama, osim ako to nije stranica ili grupa koja je posebno postavljena za razmenu poslovnih mogućnosti. Ne smete objavljivati svoje linkove na vremenskoj liniji bilo koje druge osobe na bilo kojoj društvenoj lokaciji osim ako vam nisu dali dozvolu za to. Molim vas, budite pošteni i profesionalni. Hvala vam.


 

***


 

Smernice za pozivanje članova

***Dragi članovi,

Naša Rainbow Currency je veoma uzbudljiva prilika za sve članove i za budućnost komercijalnih i finansijskih transakcija.

Znamo da su svi veoma uzbuđeni i veoma željni i inovativni u promovisanju naše Rainbow Currency i ovog jedinstvenog životnog događaja.

Kao i uvek, želimo da vodite računa o ugledu kompanije i naravno svom sopstvenom, kada promovišete. Nekoliko stvari koje treba imati na umu:

 

A. Kad god prevodite bilo kakve informacije, brendovi moraju biti na engleskom jeziku. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone, etc., moraju biti na engleskom jeziku.

 

B. Uvek pružajte tačne informacije koristeći stranice kompanije kao smernice za informacije. Nemojte dovesti u zabludu tako što ćete napraviti fantastične tvrdnje ili promeniti značenje bilo čega. Ako niste sigurni šta nešto znači, molim vas potražite razjašnjenje.

 

C. Obavezno poštujte lokalne i međunarodne propise protiv neželjene pošte u vezi sa e-poštom. Ako koristite poštu, trebali biste biti sigurni da su oni kojima šaljete e-poštu dali svoj pristanak za primanje e-pošte. Ako šaljete e-poštu prijateljima / porodici, obavezno poštujte njihove želje ako vam zatraže da im ne šaljete ponude.

 

D. Nikada nemojte koristiti naš Mailaxy za bilo kakve reklamne mejlove. Njegova je namena da se koristi samo za ličnu upotrebu. Može se desiti da se računi zatvore ako se nađemo na crnoj listi zbog članova koji koriste Mailaxy za marketing i budu označeni kao spam.

 

E. U društvenim medijima kao što su Facebook, Twitter, itd., uvek pratite njihove uslove korišćenja.

*Nikada ne objavljujte svoje linkove ili promocije na stranici profila bilo kog drugog člana. Ako ih objavite na svom profilu, oni koji vas prate će ih videti ako prate vaše postove.

*Na post ili komentar nekog drugog nikada ne odgovarajte i ne komentarišite koristeći pri tom linkove ili promocije.

*Ako pripadate grupama koje vam omogućavaju da objavite marketinške postove, a ima ih mnogo, budite sigurni da poštujete njihova pravila i nemojte ih poplaviti učestalim postovima. Pratite da vidite šta drugi rade kao grupa. Ako u toj grupi ima nekoliko stotina ili hiljada aktivnih ljudi i postoji samo jedna osoba koja objavljuje istu stvar svakih 5 minuta ili svakog sata ne radite istu stvar samo zato što ta jedna osoba to radi. Radite ono što je uobičajeno za tu grupu.

 

F. Nemojte konstantno tagovati slučajne ljude u vašim postovima. Ova funkcija ima za cilj da označi osobu koja može biti na slici, ili označi nekoga ko treba da obrati pažnju na taj post, jer je to relevantno za njega.

 

G. Nemojte dodavati ljude u grupe bez njihove dozvole. Ovo se meni dešava stalno i vrlo je dosadno. Možete poslati pozive i to osobi daje mogućnost da se pridruži, ignoriše ili jednostavno izbriše vaš zahtev.

 

H. Mnogi članovi su objavili marketinški materijal koji se može koristiti i deliti, grafike i video snimke koje se mogu deliti, te ideje o boljim marketinškim praksama. Uvek budite pažljivi da personalizujete stvari koje koristite i budite sigurni da informacije budu tačne. Ako vidite nešto što vam se dopada a to nije bilo dato za deljenje ili korišćenje, uvek kontaktirajte vlasnika tog materijala i zatražite njegovu dozvolu pre nego što učinite bilo šta s tim.

 

I. Ako napravite sopstvene stranice, grupe, blogove i slično, obavezno se pridržavajte uslova korišćenja hosta. Budite sigurni da ste u skladu sa našim Afiliate smernicama za društvene medije i internet aktivnosti. Možete ih pogledati ovde:

https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

Kraj***


 

***


 

Pošto su naši vebsajtovi hostovani na svetskom vebu, pristup može biti dostupan u drugim zemljama. Drago nam je učiniti sadržaje, softver, proizvode i / ili usluge dostupnim ljudima u bilo kojoj zemlji gde je to legalno. Iako mi trenutno ne znamo ni jednu zemlje koja zabranjuje informacije ove vrste, niti konkretno informacije koje pružamo, ne tvrdimo da su materijali na veb stranicama prikladni ili legalni za upotrebu na bilo kojoj lokaciji izvan Sjedinjenih Država. Zakoni koji se odnose na upotrebu sadržaja, softvera, proizvoda i / ili usluga putem Interneta mogu se razlikovati u različitim zemljama. Ako imate pristup našim veb stranicama sa lokacije izvan Sjedinjenih Američkih Država, Vi i samo Vi sami ste odgovorni za poštovanje svih važećih zakona pod čiju jurisdikciju spadate. Zabranjeno je pristupanje veb stranicama iz bilo koje zemlje gde se njihov sadržaj smatra ilegalnim, ili gde je to u suprotnosti sa propisima.


 

***


 

Izjava o odricanju od odgovornosti: Svaki napor je napravljen kako bismo precizno predstavili naš projekat. Bilo koji primer rezultata ne treba tumačiti kao obećanje ili garanciju zarade. Vaš stepen uspeha u postizanju rezultata spomenutih na našoj veb stranici zavisi od vremena koje ste posvetili projektu, od Vaših znanja i različitih marketinških veština. Pošto se ovi faktori razlikuju prema pojedincima, ne možemo garantovati bilo kakav uspeh ili specifičan rezultat. Niti smo odgovorni za bilo koji od Vaših radnji. Materijali pronađeni na našoj veb stranici mogu sadržavati informacije koje uključuju ili su zasnovane na izjavama šta planiramo ili mislimo da se može desiti u budućnosti. Takve izjave izražavaju samo naša očekivanja ili prognoziranja budućih događanja. Ove izjave možete identifikovati činjenicom da se ne odnose striktno na istorijske ili trenutne činjenice. U njima se koriste reči poput "predviđati", "proceniti", "očekivati", "projekat", "namera", "plan", "verovanje" i druge riječi i izrazi sličnog značenja u vezi sa opisom potencijalnih rezultata ili zarade.


 

Copyright © 2018 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc., Twnkl Estate, Inc.
Sva prava zadržana.