Rekapitulace webináře Unicorn Network – důležité momenty
24. září 2018
Prezentuje: Cate Kozikowski a Dan Settgast


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc. a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy/ překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání. Rozhodnutí o koupi digitálních Fractional Owner Rights (F.O.R.) musí vždy vycházet pouze z informací uvedených na webové stránce a žádná z informací sdílených v žádném webináři není pro společnost právně závazná, pouze obsah přímo na webových stránkách společnosti TwnklEstate je právně závazný.

 

Témata v této rekapitulaci:

1. TwnklEstate

2. TwnklBuy

(Poznámka:bude se používat nový formát webináře - důležité momenty, který bude obecný a od té doby standardní a bude stále vylepšován.)

 

Cate představuje webinář a Dana.

TwnklEstate Webinar

 

Oznámení (Aktualizováno 9/25): Ujistěte se, že přijdete na webinář ve středu 26. září 2018, pro další informace o tom, co se událo v tomto semináři (SPECIAL TIME: 12:30 Pacific Time, USA). Podrobnosti viz níže.

 

Od Dana:

Obecné informace (co se děje za scénami):

Unicorn Network je velmi odlišný a speciální (znáte naše základní hodnoty) a víte, že Rainbow Currency je velmi zvláštní a že se oddělujeme od všech ostatních kryptoměn, blockchain a výměn z některých velmi specifických a důležitých důvodů (stabilita, bezpečnost, soukromí, kvalita atd.). Mluvíme o penězích. A přestože je to kryptoměna (virtuální, digitální měny) hovoříme o skutečné hodnotě, reálných aktivech, reálných penězích, protože pokud si můžete za to něco koupit, pak jsou to opravdové peníze.

 

Problém s většinou tzv. Kryptoměn je, že se musíte ptát sami sebe: "Co mohu koupit za to? Kam mohu jít, abych za to získal službu, nebo produkt? "

 

To je rozhodující klíč, ve skutečnosti, jediná skutečná funkce. Peníze.

 

Představte si, že by za vaši vlastní fiatovou měnu (jako jsou americké dolary nebo eura), vám nikdo, nic neprodával? Jaká by byla hodnota, pokud nemůžete nic koupit? ZERO (US $ 0,00).

 

Když jsme poprvé představili Rainbow Currency, říkali jsme, že je naším cílem vytvořit měnu, která by se stala krok za krokem, vašimi každodenními penězi. Cokoli budete potřebovat nebo chtít, můžete to zaplatit pomocí naší Rainbow Currency.

 

To bylo před 10 měsíci, když to začalo, jen 10 měsíců! A hned jsme se spojili s prodejci produktů a služeb, aby se k nám připojili jako naši obchodní partneři a používali naši Rainbow Currency jako jejich způsob platby (samozřejmě máme vlastní produkty a samozřejmě také přijímáme Rainbow Currency ).

 

Uvědomte si prosím, že to není běžné. Přečtěte si pečlivě nějaké zprávy, prezentace a články a například si přečtete o konvenci Blockchain / Cryptocurrency (pro kterou je třeba zakoupit vstupenky) a pokud ji chcete platit, většinou přijímá platby pouze ve fiatové měně (v amerických dolarech a eurech). Existuje mnoho dalších příkladů, jako je například, že na výletní lodi byla kryptoměnová konvence, ale mohli byste si koupit pouze lístky ve fiat měně!

 

Takže, jaká je zde zpráva?

 

Že oni nevěří ve svou vlastní kryptoměnu?

Nebo ani oni nemohou dokonce přesvědčit nějaké podnikatele, jako je hotel (nebo plavba), kde je konvence držena, aby přijala jejich kryptoměnu?

 

To je problém celého trhu /průmyslu.

 

To je důvod, proč my (Unicorn Network) děláme věci jinak, jsme jiní. To je důvod, proč máme vlastní kryptoměnu, náš vlastní soukromý blockchain, vlastní uzly a superuzly a proč máme vlastní aplikaci a systém platby, naše vlastní pravidla a proč máme jen jednu výměnu a tak dále.

 

Protože jsme jiní, ve skutečnosti nejsme jiní, jsme ještě LEPŠÍ! Pro většinu kryptoměn je to přesně naopak, co dělají.

 

Dan už to řekl a říká to znovu - nejvíce kryptoměn, které začaly v roce 2016/2017, většina z nich bude pryč za rok nebo 2 a většina lidí, kteří za to vynaložili peníze, je ztratí.

 

Rainbow Currency je odlišná, je postavena tak, aby splňovala všechny zákonné požadavky. Je postavena tak, aby byla mnohem méně volatilní než ostatní kryptoměny. Rainbow měna je postavena jako vaše každodenní peníze!

 

Mnoho kryptoobchodních projektů říká, že budou mít například nejlepší platební aplikaci pro prodejní místo (mimo internet), jako jsou místní obchody a restaurace a poté zahájí své projekty o rok nebo dva později. Vždycky se to někdy v budoucnu stane.

 

Takže, co se právě děje v zákulisí v síti Unicorn Network? Představujeme potenciálním obchodním partnerům na vysoké úrovni naši Rainbow Currency (naše Twnkls / YEM) a všechny naše strategie, jako je náš blockchaim (TwnklChain) - jak je to postaveno a tak dále.

 

Očekávali jsme, že pro nás bude trvat 1, 2, 3, 4 roky, než se dostaneme k významným milníkům (od začátku Rainbow Currency) a KOUKNĚTE teď, teď je to jen o 10 měsíců později - a hej, mluvíme o skutečném majetku a nikoliv o budoucnu, ale kde si můžete rezervovat první Fraccionální práva majitele (FO.R.) ve dnech (9/27)! A samozřejmě kromě nemovitostí máme TwnklBds, EEBOOX, Cashback Marketing Units, SOLR Tokeny, SafeZone apod.

 

Dan obdržel potvrzení, že v posledních několika pracovních dnech budeme mít velmi brzy k dispozici cestovní / rekreační klub založený na YEM, kde si můžete rezervovat hotelové pokoje a prázdniny pouze s YEM. Není to tak, že najdeme jen jedno nebo dvě místa (hotely nebo cokoliv), které chcete použít, ne. Našli jsme velkou cestovní / dovolenou partnery, abychom to udělali!

 

Pamatujte si, že Dan řekl, že budeme mít auto na dražbě u TwnklBds, (od dnešního dne, během několika týdnů to bude uvedeno). Jedná se o druh testovacího pohonu a nikoliv jen jeden obchodník, ale nyní s námi pracují tři obchodní zastoupení. Mluvíme o budování sítě sdílení vozidel (TwnklCar) s globální značkou automobilů, která by měla mít na ulicích tisíce vozů a možná za rok nebo dva a všechny tyto automobily budou placeny společností YEM, našimi Twnkly, naší Rainbow Currency.

 

Takže teď máme sluneční energii, nemovitosti, auta, prázdniny - vidíte, co se zde děje?

 

Zahájili jsme Rainbow Currency před pouhými 10 měsíci! A když mluvíme s vedoucími průmyslových odvětví, naslouchají nám a okamžitě vidíme rozdíl od jiných kryptoměn / virtuálních měn, líbí se jim to, co děláme.

 

A teď můžeme říci, že jsme již uzavřeli první dohody o nemovitostech a jsme nyní v procesu uzavření prvního vozu za kryptoměnu. Snadnější a lepší nalezení dalších partnerů. Je to stále spousta práce, kterou je třeba nastavit, takže to bude trvat déle.

 

 

Máme teď Matta na nemovitosti, ale v dalších zemích získáváme další agenty.

Všechno se připravuje, máme týmy lidí. Možná v 6-12 měsících budeme mít v mnoha zemích nemovitosti. Jde o to, že dostáváme více nabídek nemovitostí než můžeme spravovat. Takže v pátek tohoto týdne, se setkávám s dalším členem týmu v Německu, který bude pracovat podobně jako Matt v Německu. A my budeme spojeni s mnoha dalšími.

Poselství Dana: Toto se rozvíjí mnohem, mnohem lépe a více, mnohem rychleji, než jsme očekávali, a doufali, že se to tak stane.

Takže Dan očekává (a po dnešním dni byste tomu mohli ještě víc porozumět (Dan se bude dívat více, viz také níže), že v posledních asi 3 týdnech, od poloviny října uvidíme vyšší hodnotu pro Rainbow Currency (za 1 YEM) než 0,01 USD. A jediný způsob, jak získat vyšší hodnotu, je vytvoření poptávky a to je to, na co jsme zaměřeni, a budeme tlačit všechny naše projekty.

 

Pro ty, kteří se ptají, zda bychom se měli zaměřit tak hodně na kryptoměnu, dobře ano - teď je právě čas, abychom to udělali! Nyní je čas na vytvoření kryptoměny jako Rainbow Currency, protože jakmile úřady začnou silně regulovat věci (jako jsou ICO, žetony a vše, co souvisí s virtuálními měnami), je důležité, abychom tam byli, abychom říkali, že již splňujeme kritéria, protože to je přesně to, co děláme.

 

A nyní s nemovitostmi, automobily, sluneční energií (SOLR Tokeny) a nyní cestovkou, abychom vše přidali do našeho portfolia věcí, které můžeme koupit s Rainbow Currency, budeme mít dopad. To znamená, že lidé mimo naši síť se o to budou zajímat a kupovat si to.

 

Právě teď je na CCS (CryptoCoinStreet) méně než 200 lidí, kteří nabízejí Twnkl za 0,01 USD a samozřejmě, většina z nich to dělá proto, že naléhavě potřebují peníze. Víme. Na konci tohoto webináře Dan sdílí řešení, které společnost našla pro nás všechny.

 

Nejdříve však promluvme o společnosti TwnklEstate.

 

Ohlásili jsme, že vám dnes ukážeme, jak funguje webová stránka TwnklEstate, abyste si mohli prohlédnout některé nemovitosti a pak se rozhodnout, zda chcete dát nějakou TEC v escrow, abyste obdrželi nějaký F.O.R. (Fractional Rights Owner), když je aktivována inteligentní smlouva.

 

A ohlásili jsme, že o dva dny později (po rekapitulaci z 24. září vydané 25. září) uvidíte 27. září první nemovitosti dostupné na webových stránkách společnosti TwnklEstate. Přesně to se stane.

 

To, co jsme se dozvěděli, je, že tato příležitost není jen jako nákup elektronických knih nebo cokoliv, je to absolutní rozhodnutí pro většinu, ne-li pro vás všechny, abyste se rozhodli, že to uděláme? Proto jsme se dozvěděli, že by bylo špatné, abychom na vás spěchali, nebo vás prosili, abyste se rozhodovali, tlačili, tak doufejme, že pochopíte a oceníte naše myšlení zde.

 

Ano, začneme za 2 dny odteď na TwnklEstate, ale v prvním dni uvidíte pouze 1 nemovitosti. Pak přidáme den po dni (pouze ve všední dny), 1-2 vlastnosti za den; protože chceme dát čas přečíst si vše, (klást otázky) a správně rozumět. Necítit žádný tlak. Máme velký čas na světě. Chceme se ujistit, že máte čas a zkušenost, abyste mohli pro vás se nejlépe rozhodnout a samozřejmě můžete tuto nemovitost koupit s naší vlastní Rainbow Currency – od teď, za 2 dny

 

 

Dan očekává, že první nemovitosti budou vyprodány velmi rychle, protože mnoho TEC bylo zakoupeno za velmi nízké ceny.

 

Takže omezíme částku F.O.R. že jeden člen může provést rezervaci, první můžeme dokonce jít s limitem 1.000 F.O.R. (což je jen 100 členů, kteří se mohou účastnit). Samozřejmě chceme, aby se co nejvíce účastnilo, tak ze dne na den, budou rozhodnuty na základě toho, jak rychle jsou vyprodány dříve uvedené nemovitosti.

 

Pokud se všichni rozhodnou počkat a nebudou vyprodány, pak můžeme zvýšit limit (1 000 FO), což není žádný problém.

 

Připomenutí od Dana: Něco podobného nebylo nikdy dřív. Neexistuje žádná jiná platforma, kde byste mohli zakoupit Fraktální majitelská práva s kryptocměnou. Fraktální práva majitele ve specifických nemovitostech. tedy s obchodním modelem, jako je náš, a cenami, jako jsou naše. Jednoduše to nikdy nebylo dřív a to znamená, že se musíme učit, zatímco to děláme. Opět, to jsou skutečné domy. Jedná se o skutečnou hodnotu, skutečné nemovitosti, reálná aktiva a skutečné peníze o kterých mluvíme. To je vážné a proto chceme být velmi, velmi opatrní, abychom s vámi, našimi členy zacházeli co nejspravedlivěji a rovněji bez tlaku.

 

Stále můžete cítit tlak, ne jen vzrušení, takže možná se ptáte: "Co mám dělat?"

 

Co vám můžeme říct je, přemýšlet o tom, co děláme, co jsme dosud vytvořili a co budeme dělat v budoucnu. Toto je obrovské!

 

Takže se těšte těmto příležitostem, nezlobte se, pokud se něco přihodí, když se dostanete na webové stránky. Bude více - se stejnou kvalitou a stejnými cenami. Budeme mít dostatek (v budoucnu), abychom pokryli veškerou TEC, kterou držíte.

 

A to jsou skutečné ceny - cena se vypočítá přesně tak, jak vypočítáme všechny ostatní nemovitosti(ceny se samozřejmě změní na základě konkrétní vlastnosti, ale vzorec, který TwnklEstate používá, je stejný s variantami založenými na umístění, typu a užívání majetku atd.).

 

První z nich nemusí být nutně nejlepší, ani nejhorší, které mají být nabízeny. Jedná se spíše o průměrné, které budou uvedeny jako první. Ujistěte se, že společnost TwnklEstate bude stále více a více přidávat.

 

Po klepnutí na tlačítko VÍCE INFO se můžete podrobně seznámit s informacemi o vybrané nemovitosti: o podrobnostech pro inteligentní smlouvu, smlouvu s tokenem, protože každý dům bude na naší blockchain(TwnklChain) (1 token = 1 nemovitost). Říká se tomu "smlouva" (tj. Smíšené smlouvy a smluvní smlouvy), ale jde spíše o všechny specifické údaje o nemovitosti a samozřejmě tam je tlačítko, na které chcete kliknout při rozhodování, pokud chcete koupit F.O.R. na této nemovitosti.

 

TwnklBuy

 

Toto je nové a bude to velmi vzrušující, zvláště pro ty, kteří potřebují nebo chtějí prodávat nějaký Twnkl (YEM) za US $ 0,01 (Samozřejmě, můžete říct, "Ne, nechci prodat za 0,01 dolaru, ale chci prodávat rychle."); Dávej pozor!

 

TwnklBuy (www.twnklbuy.com)

je služba nabízená prostřednictvím naší oficiální výměny, CCS.

 

Z důvodů, které nikdo neřídí, nemůžeme mít tyto služby a funkce přímo na technologii CCS. Nicméně, s TwnklBuy, existuje řešení, protože to je doslova outsourcing některých služeb a TwnklBuy jsou asi 2 hlavní služby.

 

1. První funkce TwnklBuy je pro lidi, kteří mají zájem o YEM, TEC, CBM nebo SOLR apod. A chtějí koupit za větší částku - US $ 10,000, US $ 50,000, nebo dokonce pro nemovitosti, 100,000, nebo možná i US $ 1 000 000, cokoli. Právě teď je poměrně komplikované (to znamená kupovat YEM na výměně CCS, kupovat TEC, nebo kupovat žetony SOLR, které by musely jít na internetovou stránku Solario atd.) a zejména pro lidi, kteří jsou bohatší než ostatní, kteří nemusí mít čas a nechtějí se soustředit na takové věci. Proto máme tuto službu pro ně v TwnklBuy.

Mohou se přihlásit pomocí SafeZone Pass (přihlašovací údaje pro Unicorn Network / SafeZone) a pak například jednoduše chtějí, aby na 1000 TEC mohli zadat objednávku (v TwnklBuy) a poté se tým TwnklBuy postará o to všechno a udělá práci pro ně. (CCS může být trochu komplikovanější, pokud kupujete větší množství. Takže TwnklBuy je mnohem jednodušší a pohodlnější pro kupujícího.)

 

2. Druhá funkce TwnklBuy je skrytá za slovem MARKETPLACE.

 

Zde je důležitá zpráva pro ty z vás, kteří potřebují nebo chtějí prodat co nejrychleji.

 

Co můžete udělat, jakmile je TwnklBuy MARKETPLACE spuštěn, je odstranit nabídku "Prodej" nebo objednávku na CCS a namísto toho dát TwnklBuy MARKETPLACE.

 

Dobrá zpráva # 1 - na MarketPlace není žádné omezení na to, kolik YEM můžete prodat.

 

Dobrá zpráva # 2 - nemusíte si vybrat cenu, na MarketPlace - všechny nabídky budou mít automaticky aktuální cenu za CCS (burza).

 

Dobrou zprávou č. 3 - možná nejdůležitějším prvkem MarketPlace, je to, že Kupující může identifikovat vaši nabídku prostřednictvím čísla PerNum.

 

To znamená, že pokud znáte někoho, kdo by mohl od vás koupit YEM (osobně - možná jste přátelé, kolegové nebo sousedé, cokoliv); můžete nyní prodávat přímo jiné osobě (samozřejmě prostřednictvím služby TarkklBuy MARKETPLACE).

 

To nabízí spoustu příležitostí pro vás, abyste urychlili proces, který prodáváte částku YEM, kterou potřebujete prodávat.

 

Když cena na burze CCS narůstá, cena na MarketPlace automaticky stoupá a nebudete se bát, protože stále prodáváte za nejlevnější cenu.

Takže nikdo nemůže říct, jestli koupili u CCS, bylo by to levnější - ne! Cena MarketPlace je vždy aktuální nejlevnější cenou za CCS.

 

Právě teď máme asi 200 lidí, kteří jsou z jakéhokoli důvodu ochotni prodávat za nejnižší cenu (jak víte, 0,01 Kč je naše minimální sazba). Kdyby se místo toho objevili na burze TwnklBuy MARKETPLACE, mohli by získat více amerických dolarů za své YEM, pokud by se zvýšila sazba YEM na CCS. A pokud uvidí, že sazba stoupá, mohou se rozhodnout prodávat méně YEM za nízkou minimální cenu.

 

Pouze 200 z 10 000 držitelů měn Rainbow (2%) na burze CCS právě teď chtějí prodávat za nízkou cenu. Dokonce i když uvedete více YEM na MarketPlace, než byste mohli přímo na CCS, není to žádný problém, protože nikomu neublížíte.

 

Obdrželi jsme dotazy; například máme někoho, kdo říká, že od vás koupí YEM v jakémkoli množství, jak to můžeme udělat?

 

Jelikož pro to nemáme licenci, ale slíbili jsme, že vám najdeme cestu, podívejte se sem: TwnklBuy je pokryta licencemi CCS a jejich skupinou společností; takže můžete umístit nabídku "Prodat" na TwnklBuyMARKETPLACE a neexistuje žádný limit na částku YEM, kterou můžete prodávat; a cena nyní na začátku bude automaticky 0,01 USD (protože to je nejlevnější cena za CCS); ale automaticky se zvýší jako zvýšení cen za CCS. Opět bude vždy aktuální cena nebo sazba, která se prodává za CCS.

 

Tímto způsobem je spravedlivé pro všechny. Neexistuje šance na manipulaci. A poskytuje příležitost prodávat přímo těm, které znáte (prostřednictvím TwnklBuy MARKETPLACE,).

 

Takže nyní (po otevření TwnklBuy), když s někým mluvíte o měně Rainbow, ujistěte se, že jim dáte číslo PerNum a řekněte jim, aby získali svůj volný SafeZone (což znamená, že se připojte a získáte vlastní přihlašovací údaje pro SafeZone), poté přejděte na TwnklBuy MARKETPLACE a on vyhledá vaše PerNum a tam uvidí vaši nabídku a mohou ji koupit přímo od vás. Takže s TwnklBuy můžete být aktivní. Je to ve vašich rukou, tak uvidíme stále větší poptávku.

 

Protože máme první nemovitosti k prodeji na TwnklEstate; první auto prodávané aukcí na TwnklBds, když ohlásíme projekt sdílení vozů TwnklCar s Rainbow Currency; když budeme oznamovat cestovní / prázdninový cestovní klub s Rainbow Currency, buďte ujištěni, svět bude poslouchat, svět se na nás dívá (možná ne všichni), ale stále více lidí říká: "Hej, to je v pohodě, chci být součástí tohoto, "a poptávka se zvýší.

 

S touto skvělou zprávou asi za 3 týdny jsem si jistý, že mnohem méně z vás bude chtít prodat vaše YEM za minimální cenu a že s poptávkou už neuvidíme $ 0.01 MINIMUM, ale vyšší cenu .

 

To je dnes vše.

 

Oznámení (Aktualizováno 9/25): Ujistěte se, že jste přihlášeni na webinář ve středu 26. září 2018 pro další informace o tom, co se děje v tomto semináři (SPECIAL TIME: 12:30 Pacific Time, USA).

Pro ty, kteří o to mají zájem, budeme mít další informace o TwnklBuy a možná další podrobnosti o dalších projektech na webináři ve středu 26. září.

 

Děkuji, chlapci, WAAAZZZUUBBBB! Buďte hrdí, že jste v Unicorn a vždy, PEVNÉ ZDRAVÍ!

 

Cate: Aktualizace pro CBM, pokud jde o cashback - i když se nedá vidět, CO se hromadí na displeji, hromadí se to denně a brzy se zobrazí. Je to rozhodně všechno v pořádku.

 

Q. (podle člena) Na TwnklBuy, co nakupujeme?

A. Dan: Kupujete YEM (pouze), který můžete zaplatit USD nebo ve vaší místní měně. Ale pokud je to místní měna, je na vás, abyste se ujistili, že obdržíte správnou aktuální hodnotu pro YEM, který prodáváte. Opět platí, že YEM je jediná věc, kterou můžete koupit s fiatovou měnou, a to se nezmění.

 

Otázka: Jaká je výhoda nákupu na TwnklBuy MarketPlace?

A. Cate: Výhodou je, že nemusíte nastavovat prodejní cenu, protože v okamžiku prodeje bude prodána za stejnou sazbu jako za CCS.

Dan: Tato sazba se zobrazí na MarketPlace.

 

Dan vydá oznámení, až otázky budou shromážděny a zodpovězeny na příštím webináři.

 

 

S vaším úspěchem v mysli,

Cate Kozikowski, Dan Settgast a

Váš tým podpory WAZZUB

 

***

Informace z podpory

[Vemte na vědomí]

(data jsou vždy přibližná a mohou se mírně lišit)

 

Důležité datum přichází:

Pro Biggest Talent:

  • 25. září se ohlásí národní vítězové

  • října začne první kolo bitvy

  • První bitva, která bude oznámena tento víkend (29/30 září) na BiggestTalent.com.

 

 

Pro Rainbow Currency a TwnklChain:

Týden 24. září se otevírá speciální služba Twnkl (YEM)

před 1. říjnem (speciální webinář pro zainteresované a znalé členy), jak se zúčastnit Důkazu práce na TwnklChain

1. října bude ohlášeno více možností TwnklChain Proof of Activity

1. října bude vyhlášena možnost TwnklChain Proof of Stake

 

 

Pro společnost TwnklEstate:

24. - 25. září, první informace o nemovitostech, které budou uvolněny

27. září otevře TwnklEstate

 

Bude oznámeno:

První aukce nových vozů na TwnklBds

 

Zaregistrujte se na nadcházející webové semináře níže:

SPECIÁLNÍ ČAS: webinář Unicorn Network (představený společností TwnklBuy) ve středu 26. září 2018 v 12:30 hod. USA Pacific Time

Zaregistrujte se nyní na Safe.Zone (pod WEBINARS hexagon), na WSS (WEBINARS), na Rainbowcurrency.com (WEBINARS) a na Unicorn.Network

https://safe.zone/

https://wesharesuccess.com/

https://rainbowcurrency.com/

https://unicorn.network/

 

***

14. září 2018 Aktualizace:

Aktualizace TwnklChain: Práce stále pokračují, tým stále řeší některé problémy týkající se provizí, které přicházejí, takže bude chvíli trvat, než to bude pravidelné, nicméně nyní můžete vidět svou historii TwnklChain pro všechny mince a žetony v pernum.com. Převody do a z CCS pro YEM a TEC jsou k dispozici, stejně jako nákupy na EEBOOX, SafeZone.info a Solario.online. Další aktualizace probíhají a budeme zveřejňovat všechny, jakmile budou k dispozici.


 

 

***


 

To je čas, který jste čekali. Biggest Talent, bitva o země se otevře 1. října. Přihlaste se na

https://biggesttalent.com/


 

Nezapomeňte se v nadcházejících týdnech často vracet zpět, takže můžete hlasovat pro všechny zúčastněné země a máte nejlepší šanci vyhrajete si v soutěži o rozhodčích sami!


 

Přejděte to a uvidíte se ve Vegas!


 

***


 

Pokud jde o doplňkové konzultace, časté dotazy a další informace o společnosti TwnklEstate, určitě budeme mít spoustu dalších informací, o které budeme sdílet krok za krokem a budeme mít k dispozici nějaké aktualizace na samotné webové stránce společnosti TwnklEstate.

Pro ty, kdo mají otázky, naleznete další podrobnosti o podrobnostech (17. srpna, 20. srpna, 24. srpna, 30. srpna, 3. září a 18. září ).

Vzhledem k délce webináře z 3. září 2018 bude jedinou oficiální verzí angličtina (widget pro překlad je k dispozici pro pohodlí při této rekapitulaci). Pokud máte nějaké dotazy, nezapomeňte se ptát, náš skvělý podpůrný tým je zde, aby vám pomohl.


 


 

***


 

V ostatních aktualizacích ... webová stránka TwnklSoccer je nyní otevřená a je k dispozici pro vaše sázky.

https://twnkl.soccer/


 

Ve WSS existuje reflex TwnklSoccer ... nezapomeňte, že termíny TwnklSoccer ve WSS a další informace budou aktualizovány dle potřeby, reflink funguje již nyní, takže je lze snadno použít a bannery se nemění, takže je můžete použít i hned.

https://wesharesuccess.com/


 

***

U předchozích aktualizací (před 18. zářím) se podívejte na rekapitulaci webináře z 18. září 2018 nebo dříve.


 

***

Podpora Live Chat je dostupná prostřednictvím následujícího odkazu.

https://join.skype.com/c0Wv3Vdf8njE

 

Pro všechny webové servery Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si recapitulaci a zaregistrujte se na webináře zde: https://www.safe.zone (WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o Rainbow Currency Webinář:

Přečtěte si recaps a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com (tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

***

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show!

V éteru je každé čtvrtek od 9 do 10 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé show: https://www.safe.zone (šestiúhelník RADIO SHOWS)

 

***

 

5 kroků denně na plán zvýšení své osobní provize a bonusů.

(A jako vždy, NE SPAM a ČESTNOST VŽDY)

 

1) Přihlaste se do WSS a získejte odkaz na kampaň. Právě teď, Solario a Invitation Marketing jsou skvělé pro použití.

 

2) Posílejte informativní příspěvky ve všech vašich sociálních médiích. Připomenutí, pokud máte zájem, se připojte k MIND prostřednictvím našeho odkazu (viz níže). Nemusíte vždy dát odkaz na pozvánku, jednoduše požádejte o to, aby váM zainteresovaní lidé napsali.

 

3) Mluvte s lidmi, se kterými se setkáte o UN, RC, Solario.

 

4) Vložte reklamy do BEZPLATNÝCH zdrojů ve vaší oblasti. Například v USA je Craigslist.

 

5) Uveďte své odkazy do bezplatných zdrojů, jako jsou poštovní zásilky a dopravní výměny. A každý den věnujte malý čas těm, kteří mohou propagovat.

 

Pokud jste byli zodpovědní za 100 prodaných solárních tokenů každý měsíc a 5 nových aktivních členů affiliate pro svou hru TWNKL 5x5, vyplňovali byste vaše osobní úspěchy pravidelně měsíc po měsíci. Přemýšlejte o tom, jak rychle budete schopni dosáhnout všech svých osobních cílů úspěchu!

 

NAVZÁJEM SI POMÁHAT

Zveřejněte své skvělé nápady v naší komunitě!

VŠECHNY VÍTÁME!

 

***

BUĎTE S NÁMI NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH!

 

Můžete se také s námi spojit přes internet. Hodnotíme Vaši podporu, lajkujeme, sdílíme a komentujeme. Děkuji!

Počínaje 7. červencem 2018 přidáme Minds.com do našeho pravidelného zasílání sociálních médií. Minds je sociální síť, která sdílí mnoho hodnot, které děláme v síti Unicorn. Pokud byste nás chtěli podpořit na Minds, připojte se prostřednictvím našeho odkazu, abychom mohli shromažďovat žetony, které se budou používat pro více pohledů na naše příspěvky, a pak rostou rychleji.

https://www.minds.com/register?referrer=UnicornNetwork

 

Spojte se s Unicorn Network a SafeZone na Facebooku

https://www.facebook.com/UnicornFoundationOfficial

https://www.facebook.com/UnicornNetworkOfficial/

https://www.facebook.com/SafeZoneOfficial/

https://www.facebook.com/RainbowCurrency

 

Spojte se s Unicorn Network a SafeZone na Twitteru

https://twitter.com/UnicornFndtion

https://twitter.com/UnicornNetwork

https://twitter.com/SafeZoneInc

 

Můžete být také s Rainbow Currency Foundation!

Twitter: https://twitter.com/RainbowCurrency

Reddit: https://www.reddit.com/r/RainbowCurrency/

BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2735483

Facebook: https://www.facebook.com/groups/531871263858847

Telegram: https://t.me/joinchat/IGdYD0UEDO7YmEWg3VZWww

 

Připojte se k odkazům na sociálních sítích společnosti Solario!

Facebook: https://www.facebook.com/SolarioOfficial

Facebook skupina:

https://www.facebook.com/groups/684744401696132

Twitter: https://twitter.com/SolarioOfficial

Reddit: https://www.reddit.com/r/Solario

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3453824

Telegram: https://t.me/solarioofficial


 

 

***

 

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network.

 

***

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové posílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookové skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby, na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolí. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

 

Pokyny pro pozvání členů

*** Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twinkle, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

 https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh Konec***

 

***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy.

 

***

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize :

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

Copyright © 2018 United American Capital Corporation,
Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Všechna práva vyhrazena.