Резюме на общия вебинар на Unicorn Network
20 април, 2018 година
Водещ: Cate Kozikowski


Този вебинар е собственост на Unicorn Network, Inc. и SafeZone, Inc., и не може да бъде записан, а след това разпространен сред обществеността. Всеки превод или транскрипция от вебинар, което се предоставя от "Power of WE" - не е официален. Моля, изчакайте официалното резюме на английски език и техния превод, за да получите пълните подробности, представени по време на този вебинар.

Отказ от отговорност: Вие винаги сте лично отговорни за действията си; нищо не се съдържа в това съобщение или уеб-семинар, който трябва да се възприема като задължително ръководство за действие. Спазвайте дължимата грижа и консултирайте се с вашите експерти, преди да вземете каквито и да било решения, като например здраве, финанси, данъци и бизнес.

 

Теми в този вебинар:

1. TWNKLBDS

 

Добре дошли всички! Благодарим Ви, че се присъединихте към нас днес с толкова кратко време като предизвестие. Оценяваме времето на всички и Ви благодарим, че сте тук с нас днес.

Всички сме толкова развълнувани. Това, което днес ще споделя с вас, е наистина крайъгълен камък, за което всички работим толкова дълго време; и ние продължаваме да напредваме и да правим фантастични неща, които днес ще споделя с вас.

За тези, които не са чували новините през последните няколко дни чрез SafeZone, мога да кажа, че имахме уеб-семинар само преди няколко дни и споделихме някои много вълнуващи събития, както и чрез презентацията на SafeZone Radio през последната седмица сме споделили много нови разработки и новини.

Силно препоръчвам (ако все още не сте го направили) да прочетете вебинара от 17 април, и трябва да го направите. Вече е публикуван в www.safe.zone и е преведен на няколко езика.

Така че ... Знам, че ви държа в очакване ... хаха ...

Аз съм толкова щастлива и толкова развълнувана, че днес споделям с вас пускането на най-новия ни проект, който е комбинация от няколко различни неща, които се обединяват, да осигурим много решения за някои предизвикателства, които сме видели в нашата общност, както и решаването някои предизвикателства в света.

Аз съм доволна и горда да споделя с вас най-новия ни проект TWNKLBDS.

 

TWNKLBDS

 

Сега знам, че гледате екранното изображение и си мислите, "Хммм, това не изглежда точно толкова голямо" и това е така, защото това е екранна снимка на това, което изглеждаше по-рано днес, а всъщност изглежда много по-различно сега.

Същността на TWNKLBDS е за обявяване на търговете, както виждате, и най-хубавото е, че това не е само за бизнеса, а е достъпна за всички членове. Ако имате нещо да продадете и искате да получите Twinkles, можете да го намерите тук. Бизнесът може да направи същото. Ние наистина сме опростили нещата с този аукционен сайт и добавихме някои много готини функции за подобряване на поверителността. Понеже, както при всички неща, създадени от мрежата Unicorn и чрез SafeZone, по подразбиране имаме поверителност.

Аз ще споделя с вас някои доста готини иновации, които сме използвали с TWNKLBDS, с което показваме, че имаме предвид това, което казваме, като казваме какво имаме предвид и наистина се интересуваме от личния ви живот; ние се грижим за собствената си неприкосновеност. И ние винаги ще предлагаме решения, които подобряват неприкосновеността на личния Ви живот, за разлика от други компании. Това е само един добър пример за това как се справяме.

Искам да обясня няколко основни характеристики на тази страница. Това е част от причината, поради която избрах това изображение като първото, което да споделя с вас, защото го държи заедно и е много лесно да видите цялата страница. И тогава ще споделя с вас много други неща в този уеб семинар.

Вие ще научите всичко, което трябва да знаете за TWNKLBDS днес.

Това е началната страница. Над мястото, откъдето виждате ПОСЛЕДНИТЕ ТЪРГОВЕ И СЛЕДВАЩИТЕ ТЕКУЩИ, ще видите ОТЛИЧИТЕЛНИТЕ ТЪРГОВЕ.

Ако искате да видите всички налични търгове, можете да кликнете върху   “All Categories”, или в зависимост от това, от което се интересувате, можете да прецизирате търсенето си, като търсите в определена категория. Както виждате тук, този търг, който се показва, е в категорията "Books".

Ако имате въпроси или имате нужда от друга помощ, моля, разгледайте нашите често задавани въпроси. Ние сме написали редица различни въпроси и отговори за всички в FAQ. Така че, по-добре е преди да направите нещо, прочетете FAQ, за да разберете всичко по-добре.

Ако имате допълнителни въпроси или имате някакъв вид заявка, проверете  “Message Boards”, и аз ще ви покажа повече само за миг. Таблото за съобщения е основно нещо от форума, където можете да публикувате съобщения, след което да проверите по-късно, за да видите какъв вид обратна връзка е публикувана.

Освен това можете да получите достъп до “Message Boards” от това първо меню, както и "Help", която е свързана с всички различни често задавани въпроси. Така че е много лесно за вас, ако имате въпроси, можете веднага да получите помощ.

Друго нещо, което искам да посоча тук, що се отнася до разбирането на условията, таксите и подобни неща. Всички тези връзки в отдолу имат цялата тази информация. Добавяме допълнителна информация към Условията, специфични за TWNKLBDS, но по-голямата част от информацията вече е налице на уебсайта на TWNKLBDS, както и в редовните Условия за Unicorn Network и SafeZone.

Като продавач бих препоръчал да прочетете условията на Shobbit, особено за търговците, в Общите условия. Това ще ви даде добро разбиране за продуктите, забранените неща или друга важна информация.

Що се отнася до конкретните такси за TWNKLBDS, има някои такси, но сме запазили нещата много прости. Ако сте запознати с други сайтове за търгове, те може да нямат такси, за да направят услуги, но след това, когато пазарувате от тях, те изискват други такси, за които те не са ви известили по-рано. Или те ви казват за таксите, когато вече сте в раздел ТАКСИ, но е толкова сложно, че всъщност не разбирате колко от парите ви биват таксувани. Ние не правим това. Ние сме много отворени с какви разходи сме свързани.

Така че, вие сте на свободен търг, обаче, ако искате да използвате някои допълнителни опции, които естествено са незадължителни, вашата малка обява, ще струва Twinkles. И, разбира се, това е търг, където единствената валута, която може да се използва, е TWNKL и всички такси са в TWNKL.

Като продавач има някои такси, когато продавате на търг. В зависимост какъв тип търг имате, можете да отидете и да проверите таксите. Отново поддържаме нещата много ясни и прости, колкото можем. Ние всички сме за иновации и намиране на решения на предизвикателствата, но в същото време това е бизнес, така че ние трябва да правим много, и по този начин да продължим да ви предоставим тези фантастични услуги и уеб сайтове.

Като купувач има една фиксирана сума, която плащате, а тя е 10 TWNKL.

Така че можете да кликнете върху “Fees” в долния колонтитул и да прочетете всичко за него, и както виждате, това е продукт на Shobbit, Inc., което е бизнесът за електронна търговия в рамките на Unicorn Network Group of Companies. И разбира се, тази страница ще бъде в SafeZone, но тези актуализации ще видите малко по-късно.

Сега, когато търсите да намерите конкретен продукт или да видите нещо друго на разположение, можете да въведете дума за търсене в горната дясна част в полето за търсене и тя си остава заглавна дума, без значение на коя страница сте. Ако търсите нещо конкретно, бихте използвали функциите за разширено търсене и можете да видите филтри, които да използвате, за да ви помогне да прецизирате търсенето си. Това ще бъде удобно, след като има много продукти на тази страница.

И категориите също могат да бъдат използвани за търсене, ако търсите нещо по-общо.

 

TWNKLBDS Message boards

 

Сега, нека малко да поговорим за "Message Boards". Когато отидете там, ще може да видите колко на брой съобщения са във всяко табло и кога е било публикувано последното.

Ще забележите, че има “Buyer Requests”. Това ще бъде мястото, където като купувач, ако имате конкретни или дори общи продукти и услуги, които бихте искали да видите и закупите на TWNKLBDS, ще поставите съобщение. Тогава продавачът, когато дойде ще провери това съобщение. Може би ще има нещо, което може да предложите, което ще изпълни исканията на купувачите.

Също така имаме табло за съобщения на “Rainbow Currency”, така че да има актуализации и информация за Rainbow Currency.

И имаме “Seller Notices and Promotions” и това е за продавачи, например когато имате нов публичен търг, може би искате да създадете малко промоционално съобщение, което да насочва трафика към вашия търг, така че можете да публикувате известие тук на това табло. И тогава, разбира се, купувачите проверяват този борд, за да видят всички добри аукциони.

И имаме “General” табла за съобщения, за общи въпроси, които все още не са отговорени в FAQ. Затова, моля, първо проверете FAQ защото много от въпросите вече са отговорени там, преди да задавате въпрос на някои табла за съобщения.

 

Post a message

 

Когато кликнете върху таблото, ще видите, че  може да публикувате съобщението си като  кликнете върху “post message” След това ще видите съобщенията, показани по-долу. Сега тя показва малка икона на пощенската кутия на съобщенията, когато те са публикувани, но това всъщност не е свързано с нищо, а това е само малка икона за дизайнерски цели.

TWNKLBDS auction listing

 

Когато кликнете върху търг, можете да видите много проста информация и лесна за четене. Всеки търг има избор от до 5 изображения, така че можете да имате хубава малка галерия за вашия търг. След това можете да видите информация за аукциона, както и за най-високата оферта и ще видите стойността в USD. Това е само за справка, затова знаете каква е стойността на продукта в щатски долари. Това е просто по-разбираемо  за всички.

Въпросът на всичко това не е непременно да го погледнем от текущата пазарна цена на TWNKL, защото всички разбираме, че много малко хора продават на пазара в момента и все още има много малко хора от онези, които наистина диктуват цената на пазара. Така че ние, които вярваме в силата на TWNKL, 98%, които все още държат по-голямата част от нашите TWNKL, разбираме, че това е само началото. И докато продължаваме да извеждаме тези партньорства, услуги и продукти и всичко, което вършим, и в същото време създаваме търсене, както и тук,

както и с предлагането на продукти и услуги наистина хората да видят как TWNKL са нашите ежедневни пари, разбира се, стойността на TWNKL ще се повиши.

Трябва да разберете, и само за пълно оповестяване, да проявите своя собствена грижа. Всеки път, когато вземате решение, винаги говорете със собствените си експерти. Не ви съветвам, но споделям някои знания с вас. Така че, разберете, всички ние имаме в съзнанието си цялата фиат валутна система, защото това е, с което всички живеем. По начинът, по който системата работи, парите постоянно се обезценяват. Така че винаги ще е по-скъпо утре, отколкото беше вчера. Купувайки газ или храна, или плащайки сметката за електричество, винаги изглежда, че цените се покачват  нагоре, и това е така, защото стойността на фиатската валута намалява, и винаги е нужно повече валута, за да купите това, което искате.

Сега тук идва крипто валутата, която прелиства сценария, защото започва много ниско, а след това стойността продължава да нараства. Сега, разбира се, това се отнася както за фиат, така и за криптираща валута, но понякога изглежда по-видимо в криптираща валута, но същото важи и за двете; както казах, цената се покачва и понижава. С цената, която се повишава и понижава, това, което най-често виждаме с фиат валутите, е стойността на онази, която се понижава, а с криптиращите валути  многократно стойността се повишава.

Така че, дори и да разгледате този търг тук, като най-високата оферта е 40 TWNKL, не мислете за него като за стойност в този момент. Тъй като по-късно  тези 40 TWNKL биха стрували много, много повече. Разбира се, това не е дори краят на този търг, този търг ще продължи още няколко дни, така че офертата на TWNKL тогава може да е много по-висока.

Ние всички трябва да коригираме мислите си малко, защото се откъсваме от парадигмата на фиат валута и отиваме в нова парадигма, която съчетава много различни варианти, така че пред нас има много интересни нови неща.

Затова, като продавач, трябва да вярвате в силата на TWNKL. Говорейки  като притежател на RC, знам, и вярвам в силата на TWNKL. А това е едно от най-великите неща на тази платформа.

С TWNKL стойността се очаква да нарасне, поради което количеството TWNKL, което е необходимо за закупуване на нещо днес, ще бъде по-малко утре.

Както видяхте в този търг, имате основна информация, допълнителни подробности, като доставка и всичко необходимо, в зависимост от избраните от продавача опции.

Сега като купувач, ако имате въпрос относно конкретен търг за продавача, най-лесният начин е да кликнете върху връзката в горната част (на конкретната страница на търга), за да изпратите въпрос на продавача.

След това като продавач, когато видите в офиса си, просто кликнете върху Моят контролен панел отгоре и ще видите видите “View messages” отляво и като продавач има малко поле за отметка, точно над бутона за изпращане, за да го публикувате публично. Когато маркирате квадратчето за отметка, въпросът и отговорът ще се покажат тук на вашата страница с аукциони, така че може да е като малък FAQ. Така че, ако имате хора, които ви задават въпроси, където други биха могли да се възползват от обяснението  на вашите отговори, не забравяйте да ги публикувате публично на вашата аукциона страница, за да помогнете на други.

Така че сега, когато отидете да “sell an auction”, какво трябва да знаете?

За да започнете, просто кликнете върху “sell an item”. Ще го откриете, в горната главна лента, а след това ще изберете вашата категория.

 

TWNKLBDS auction listing categories

 

Можете да изберете основна категория и след това в зависимост от това каква е основната категория, може да има и подкатегории, така че да можете да изберете един от тях.

 

Choose your category

 

След това кликнете върху “select category”.

 

TWNKLBDS auction listing form

 

Тогава ще видите тази форма. Това е основно; да попълните някои подробности, да направите избора си и да го изпратите. Но нека да го разгледаме  малко по-задълбочено.

 

TWNKBDS auction form

 

Както може да видите тук на върха, имате заглавие, подзаглавие и описание. Когато търсите, ще се търси заглавието. Така че, ако например продавате книга, може да искате да използвате думата "книга" в заглавието си. Просто се уверете, че заглавието се отнася за това, което предлагате, така че, когато хората го търсят, да го намерят по-лесно.

Подзаглавието показва резултатите от търсенето и това е единственото място, което действително показва, или когато се намира в категориите. Така че, ако поставяте важна информация в подзаглавието, а именно, че искате хората да знаят за основната страница на търга, не забравяйте да го включите в описанието.

И тогава, разбира се, имате пълното описание и можете да го направите, така, както смятате за подходящо, а то е доста просто.

 

 

TWNKBDS auction form

 

И тогава, както е споменато, можете да качите до 5 снимки. Просто кликнете, за да качите снимките, и ще се отвори изскачащ прозорец, така че можете да изберете всичките 5 снимки едновременно и да изберете “upload photos”, или да ги качите една по една.

Сега целта на количеството на елементите е винаги само един елемент, или по-скоро един търг. Така че, ако търгувате с много неща, които биха отишли ​​при различни хора, тогава трябва да го направите в различни търгове. Ако търгувате с много неща, които биха отишли ​​на един човек, тогава нека да бъдат на един търг. Например, ако имате 5 чаени чаши, но ги продавате поотделно, просто публикувайте един аукцион наведнъж и го направете 5 пъти. Но не правете всичко наведнъж, не наводнявайте аукциона с едни и същи неща, като 52 пъти, това не е целта. Сложете едно нещо и нека хората се интересуват от него. Позволете им да се забавляват, да наддават и след това да сложете нещо друго. В противен случай може да се окажете никой да не наддава в по-голямата част от търговете; или да има ценово предлагане само поединично. Ще постигнете най-добри резултати, ако като продавач, използвате по-фокусиран подход.

Ако искате да получите определена сума от TWNKL за даден артикул, използвайте го с такава начална цена, с която не трябва да поставяте стартовата си цена толкова високо, че да прави наддаването на търга без значение. Например, продавате автомобил и наистина искате да имата за него 50 000 TWNKL, така че може би ще определите началната цена на 35,000 или 40,000 TWNKL, или малко по-малка, но им осигурете достатъчно място, така че, участниците да могат да се забавляват , Така че, с началната цена, вие ги оставяте да знаят какъв е прагът, който бихте искали да видите.

Но в същото време, както вече казах, като продавач, аз вярвам в стойността на TWNKL. Тъй като 50 000 TWNKL днес, може би ще струват 5 милиона USD по-късно. Ние вярваме в стойността на TWNKL и определено ще продължи да се покачва.

И отново, стойността в USD е само за справка, така че хората могат да разберат стойността на артикула, който продавате.

След това имате началната дата. Можете да изберете по всяко време, кога искате да започнете. Може би искате търга да започне след известно време, или веднага.

 

TWNKBDS auction form

 

И по отношение на крайната дата, ако искате да имате промоции и да привлечете хора към вашия търг, не забравяйте да зададете крайната дата, поне след няколко седмици или по-дълго, в зависимост от вашата стратегия. И особено през първите няколко седмици, когато всичко се развива и хората са поканени, може би искате да имате търг, който трае най-малко 3-4 дни, така че хората да могат да влязат и да го проверят; или малко по-дълъг срок, колкото вие си мислите, че е най-добре.

И ние разполагаме с автоматичен списък. Това означава, че ако никой не участва в търговете ви, преди края на крайната дата, когато приключи, той автоматично ще бъде заменен. Можете да избирате колко пъти искате да се заменя; Аз вярвам, че повече от 2 пъти, може да бъде заменян.

Тогава вие ще имате вашите данни за доставка. Таксата за изпращане в TWNKL и ако имате допълнителни условия за доставка или срокове, можете да ги запишете тук. Имате различни опции, които можете да предложите за доставката, независимо дали купувачът плаща за разходите по доставката, или може да я вземе лично. И ако искате да продавате в международен мащаб, поставете отметка в квадратчето “international shipping”. В противен случай го оставете празно и след това напишете в кои държави го изпращате и какви други условия за доставка ще имате, които може да запишете в полето по-долу.

 

TWNKBDS auction form

 

И тогава отдолу са опциите за плащане. Разбира се, PernumPay е единственият вариант. И има няколко допълнителни опции. Ако изберете някоя от тези допълнителни опции, ще видите включените такси, изброени в синята зона и ако вече имате Twinkles в портфейла си тук в TWNKLBDS, то автоматично ще направи това приспадане, след като потвърдите своя търг. Ако все още нямате Twinkles в портфейла си тук в TWNKLBDS, тогава ще отидете в PernumPay, след като потвърдите своя търг, за да завършите тази покупка. Така че Twinkles трябва да бъде във вашия частен Pernum портфейл и тогава ще мине през PernumPay API, за да завърши тази транзакция.

Бизнесът, който виждате в API на PernumPay (на TWNKLBDS), е за TWNKLBDS. Така че обърнете внимание на бизнеса, който показва, PerNum, кокто виждате по-горе, е бизнесът PerNum. В този случай ще видите, че бизнесът ще бъде TWNKLBDS, така че PerNum е за TWNKLBDS.

Това е основното. Много елементарен е списъкът за търг. След всичко това ще отидете на страницата, за да потвърдите цялата информация и винаги можете да се върнете към този формуляр, за да редактирате и направите промени. След това, когато приключите, изпратите, и прегледате потвърждаващо съобщение, ще видите вашата малка обява.

 

TWNKBDS auction listing

 

Може да изглежда нещо подобно ... това е първият апартамент, който се предлага в Германия за TWNKL на TWNKLBDS.

Така, както може да видите тук, когато попълвате допълнителни подробности, страницата се разгъва и изглежда много хубава.

Сега нека да поговорим за това как може да направите оферта. Нека кажем, че искате да подадете оферта за този апартамент в Германия. Ще въведете сумата от Twinkles, която искате да наддавате, точно над бутона “Place a bid”, след което кликвате върху този бутон, за да поставите офертата си.

 

TWNKBDS place a bid

 

И ще видите страница за потвърждение, където можете да я коригирате, ако искате, и да потвърдите офертата си. След това просто кликнете върху “confirm bid” и ще видите, че офертата Ви се обработва.

 

TWNKBDS place a bid confirmation

Така че, този търг от самото начало е много популярен, и съм на този търг, за да направя тези скрийншотове за вас.

TWNKBDS auction listing

 

Когато отидете на търга, ще видите най-горе малко предупреждение за офертата си и ако сте извън наддаването, можете да отидете на Control Panel, и след това да отидете на “Your bids”.

 

TWNKBDS outbid

 

Сега тази малка жълта кутийка с "= Outbids" е само за да ви уведомим, че когато я видите в жълто, това означава, че сте наддали. Така че, когато се върна в контролния си панел и кликна върху “Your bids”, виждам, че съм  наддал. Което, разбира се, се очаква да предложа само 15 TWNKL. Но ще видите, че когато това е оферта, на която сте наддали, тогава цялата линия се превръща в жълта.

 

TWNKBDS auction listing

 

И когато отидете на същата тази малка обява, където сте оферирали по-рано, ще видите съобщение “You have been outbid” ако сте наддали, а след това можете да изберете да оферирате отново.

Можете също така да добавите тези обяви към вашия "Watchlist"; ще видите връзка в горната част за това и когато ги добавите, ще можете да ги осъществите от контролния си панел под Вашия "Watchlist". Особено, ако гледате няколко елемента, добавете ги в "Watchlist", така че е по-лесно да ги получите по този начин. Можете просто да дойдете в контролния панел; не е нужно да ги търсите в уебсайта. Така че това е удобна функция за вас.

 

TWNKBDS place a bid

 

Така че, нека да предложа отново, а този път с оферта 25 TWNKL, и да видим ...

 

TWNKBDS low bid

 

... и о, не беше достатъчно висока! Така че можете да видите, че ако офертата Ви не е достатъчно висока, за да надвиши текущата предложена, тогава ще получите малко предизвестие.

 

TWNKBDS place a bid

 

Можете да се върнете към търга, и ако искате, можете да коригирате офертата си или да видите историята на оферирането на този търг.

 

TWNKBDS auction bid history

 

Сега това най-отдолу е страницата за обяви, така че когато кликнете на връзката “view history” (или от самата обява), тя ще ви отведе с пряк път до дъното на търга на страницата, която можете да видите или скриете.

Сега искам да посоча нещо много готино, когато става въпрос за тези оферти. Като продавач ще можете да видите PerNums на всеки от хората, които са предложили оферта. Като наддаващ в общността ще видите и  собствената си оферта. И вие ще видите Bidder 1 като човек, който има най-високата оферта. Bidder 1 означава най-горната позиция. Така че това е една от тези функции за подобряване на поверителността, които ви позволяват да виждате собствената си дейност. Това е моята дейност тук, и мога да видя само моите оферти, и че Bidder 1 наддава повече всеки път. Така че това е много готино. Това е една от тези функции, свързани с поверителността. И тук, поради факта, че използваме PerNum, знаете, че личните ви данни са предпазени възможно най-много.

 

TWNKBDS

 

Актуализирано по-добро описание  ще видите най-отгоре (това е едина от отличителните обяви), и тя се показва точно над LATEST AUCTIONS и NEXT ENDING! И това е точно един от тези апартаменти в Германия, който е истински. Това са истински търгове, които виждаме тук. Така че това не е тест, гледаме действителната страница с действителните реални аукциони.

А това е толкова вълнуващо! И колкото повече търгове имаме на тази страница, виждаме, че началната страница расте и се запълва.

Сега искам набързо да отбележа няколко точки, преди да приключим; и да  отговоря на няколко въпроса.

Това е класическа тръжна платформа. Това, което сме направили, се опитваме да го направим лесено за ползване както за продавача, така и за купувача. Споменах много интересни функции, които ще помогнат на продавачите и купувачите по време на цялата презентация днес, а това са само няколко неща. Знаете, че винаги сме иновативни и винаги се вслушваме във вашето мнение, а вие предлагате фантастични решения, които разрешават предизвикателствата.

Сега искам да ви обясня момчета ... Знам, че има други сайтове, които имат опцията “reserve price” или “buy now”. Вие няма да видите това в TWNKLBDS, и ето защо:

Като участник в търга, а дори и като продавач, с “reserve price”, това в много случаи наистина не е толкова важното. Тъй като стоката не се продава, докато не достигне така наречената “reserve price”, която е като минимален праг за продажба.

Сега, като продавач, това е разочароващо. Искате да продадете нещо, но в този момент офертите не са там, така че продуктът не се продава. Така че той трябва да го поставите отново там и да се надявате, че този път ще бъде приет с тази “reserve price”.

И като участник в търга, това също е разочароващо, защото когато отидете да предлагате цена за някой продукт и може би сте улучили тази “reserve price”, или може би не, но ако не сте, това означава, че стоката не може да бъде закупена и не можете да спечелите този търг. Така че това е нещо като улов 22 в много случаи, където просто не е добър нито един от двата случая.

Така че нямаме “reserve price”, защото искаме да избегнем предизвикателства, които не трябва да съществуват. Тъй като те никога не показват “reserve price”, вие не знаете каква е, просто предлагате на тъмно, а след това ви се казва дали “reserve price” е изпълнена или не.

Сега имаме начална цена, която е по-добре за купувача, и какъв вид праг бихте искали да видите като продавач. И тази начална цена предразполага клиента да е по-отворен, защото може да видите каква е началната оферта. Така че това е ясна ситуация както за купувача така и за продавача.

Както споменах по-рано, когато поставите начална цена, не поставяйте пълната сума, която искате; дайте на хората време да я реализират. Може би идеята ви за крайна цена не е толкова висока, колкото общността може да предложи, защото всичко зависи от търсенето. Аукционите са чудесен начин да се види търсенето и предлагането; доставката е търг, търсенето са офертите. Понякога може да има група хора, които дават оферти, така че цената може да скочи много бързо, а друг път може да имате само един или двама души, които да се конкурират в наддаването, и то е като да предизвикате малко конкуренция между тях.

Така, че с началната цена и без “reserve price”, това позволява всеки търг да се затвори и позволява на купувачите наистина да знаят какво търсите, когато поставите начална цена.

TWNKLBDS е страхотно място за всички; за продавачи, които вярват в силата на TWNKL, където могат да продават различни продукти и услуги и да получават TWNKL, и е чудесно за участниците, независимо дали вярвате в TWNKL или не, защото можете да получите истински продукти и услуги за вашите Twinkles.

Видяхме хора, които продават милиони TWNKL, само за няколкостотин или няколко хиляди USD. Така че, ако сте готови да имате само малко USD  за милиони TWNKL, може би в същото време може да намерите тези продукти и услуги, от които действително се нуждаете и искате, тук на TWNKLBDS. Вместо да изхвърляте Twinkles на борсите, може би можете да си купите с тях това, което искате на страницата TWNKLBDS.

Така, че това е страхотна възможност за всички!

Това е наистина уникално, защото ни помага да влезем в правилния начин на мислене, където  се отдалечаваме от мисленето само за USD или фиат валута, но ние виждаме, че можем да получим и продукти за Twinkles.

Така че, ако вярвате в стойността на TWNKL, не се притеснявайте какво се случва на борсите, защото знаете къде се намирате. Бъдете умни в начина, по който използвате TWNKLBDS, как продавате търговете и както споменах, ако имате няколко продукта от едно и също нещо, не наводнявайте страницата с 52 двойки точно същите сандали, например. Вместо това, поставете една чифт сандали и нека хората да усетят това. Поддържайте търговете си само за 5 дни в даден момент например; дайте на хората време да влязат, да се забавляват и след това можете да публикувате следващия търг веднага след това; или да публикувате след това два търга. Въпросът е: бъдете умни. Ако публикувате няколко неща, не използвайте кратки дати; дайте на хората време. Или, ако искате да правите промоции, дайте достатъчно време, за да има ефект и това може да доведе до трафик към вашите предложения. Така че помислете за тези неща.

Така че ние сме толкова горди, че можем да дадем TWNKLBDS на света, да можем да го пуснем днес, за да се наслади света.

Сега говорим за опцията “buy now”. Особено в началото искаме да сме сигурни, че всеки има справедлив шанс, особено с тези апартаменти. Това е наистина невероятно! Можете да закупите този апартамент с TWNKL от всяка точка на света. Независимо дали искате да се преместите в Germany, или живеете  там, или искате инвестиционен имот в Germany, какъвто и да е случаят ... това е реално  място!

И това е наистина вълнуващо, защото, доколкото сме били в състояние да кажем, има наистина само една или няколко сделки с недвижими имоти, които са затворени в Bitcoin, преди всичко. Не открихме сделки с недвижими имоти с Ether, или с някоя от другите популярни монети. И когато отидете да търсите уеб сайтове, където можете да закупите недвижим имот с криптираща валута, независимо дали става дума за Bitcoin или нещо друго, когато получите договор, ще откриете, че когато приключите тази продажба, трябва да продадете крипто валута, и накрая лицето получава фиат валута. Е, това не е транзакция с криптираща валута паричен поток; това е фиат валутна сделка.

Така, че не е случаят с TWNKLBDS и този недвижим имот, който виждате с апартаментите в Germany. Тъй като вече сме сключили сделка и ние говорихме за това в миналия уеб-семинар, и може да проверите.

Така че, с опцията “buy now”, ако я бяхме въвели, това означава, че един човек, който има милиони,  милиони TWNKL, може просто да отиде и да си купи всички тези неща, и всичко ще бъде продадено! Страхотно е за продавачите, но всички останали ще бъдат тъжни, защото няма да имат  шанс за това. За да запазим нещата справедливи и, за да позволим на общността и страницата да растат, нямаме функция “buy now”.

След като TWNKLBDS бъде установен, можем да приложим тази функция “buy now” по-късно, но за сега няма да има такава.

И разбирате, TWNKLBDS е единствената страница в света, където можете да получите недвижими имоти за TWNKL. Знаете ли, говорих за това, което се случва с Bitcoin. Всъщност, сделката с недвижими имоти, която направихме с TWNKL - това всъщност беше единствената сделка за криптираща валута, правена някога в Germany. И това беше с Rainbow Currency. И в света, ние сме втората криптираща валута, досега, за да завършим сделка с недвижими имоти, затова Rainbow Currency е на второ място до Bitcoin.

Така че, ние основаваме важни етапи, поставяме рекорди и това е, което правим. И TWNKLBDS е един от тях.

Това е краят на днешното представяне. Сега да видя дали има някакви въпроси, на които да се отговори.

Ето един въпрос: "Какво ще стане с доставянето на нещата?". Като продавач имате условия за доставка. Имате различни опции, които можете да предложите за разходите по доставката, независимо дали купувачът плаща за доставката, трябва да се вземе лично. И можете да пишете отдолу необходимите детайли. След като някой спечели някои от вашите търгове, в контролния панел ще видите опция в долната част на “winner’s details”.  Кликнете върху нея и ще може  да видите подробности въз основа на типа на търга и какво се изисква. Защото помнете, целият ни сайт е поверителност на личните данни по подразбиране и неприкосновеността на личния живот още при проектирането. Това е най-високият стандарт и ние винаги ще ви го предоставяме.

Ако нямате доставка, няма да видите детайли за доставката от лицето, спечелило търга ви; защото не е необходимо, не е нужно да знаете тези подробности, защото човекът идва при вас. Така че човекът, трябва да знае вашите детайли.

Друг въпрос относно Reflinks. Да, ще имаме Reflinks, скоро ще излязат за TWNKLBDS (което означава, че все още не са налични). Междувременно можете да използвате друг код за покана в SafeZone или друг Unicorn Network Reflink, за да регистрирате нови членове и те могат просто да влязат в TWNKLBDS, след като са се регистрирали.

Въпросът за цената на Twinkle, дали е свързана с обмен или с US$ 0.10 на Twinkle в SafeZone? Това е платформа, където единствената валута е TWNKL. Така че цените, които виждате в платформата, свободно  могат да се основават на текущия пазарен курс, но реалността е, че те се основават на стойността, която продавачът и участникът виждат, като стойност на TWNKL. Така че може да е различно за всеки човек и за всяка оферта.

Най-хубавото е да видите какво продавачът посочва като референтна цена в USD, а след това това ще ви посочи, каква стойност предлага,  и тогава помислете каква ще е вашата стойност за TWNKL. Колко TWNKL бихте предвидили за тази стойност в USD, а след това предлагате офертата, и да видим как ще потръгне.

Това в много отношения създава търсене и предлагане, в много миниатюрни мащаби. Ние говорим за един продукт, един търг в даден момент и наистина купувачите и продавачите идват с тяхната стойност, в зависимост колко ценнен е TWNKL.

Така че, като продавач, както споменах, използвайте началната цена. Ако имате на предвид някоя стойност, колко TWNKL бихте искали да видите от търг за конкретния продукт или услуга, започнете с нещо по-ниско от това. Но бъди умен за това, както говорих.

Следващият въпрос е: Какво става, ако закупеният от вас продукт е дефектен или повреден и има ли гаранция. Ами само TWNKLBDS заема тази платформа на продавачите. Така че трябва да проверите какви са конкретните условията на всеки търг. Ако има гаранция, информация за връщането и т.н. Ако не виждате информация от този тип, първото нещо, което ще направите, е да се свържете с продавача. Също така, точно както продавачът може да разбере кой е спечелил  търга в контролния панел, вие, като победител в търга, имате също така възможността да го направите чрез контролния панел. След като се запознаете с това къде се намират нещата, ще намерите много различни решения. Ако все още имате предизвикателства, които не могат или няма да бъдат решени с продавача, моля свържете се с поддръжката на Unicorn Network и ние ще направим каквото е възможно, за да помогнем в ситуацията.

И винаги можете да проверите често задаваните въпроси; вече има много информация.

Така че TA-DAAAA! Тук е връзката на страницата TWNKLBDS https://www.twnklbds.com/

Харесва ли Ви?

[Всеки я обича!]

Благодаря, момчета, толкова се радвам, че я обичате.

И за всеки, който се чуди кога ще получите оферта за закупуване на недвижими имоти в много други части на света, добре, може би имате приятел, който има недвижим имот? Говори с него. Аз имам приятели и  говоря с тях. Така, покани ги да се присъединят и могат да обявят своите недвижими имоти.

Що се отнася до въпроса защо нямаме минимална цена в TWNKL на TWNKLBDS, както в SafeZone (US$ 0.10 на TWNKL), то в SafeZone искаме да имаме стабилна стойност, която SafeZone използва за изчисляване на нещата ; например в API чрез PernumPay, както и за различни функции и особености, като например цените за електронни книги на EEBOOX или цените за бизнес пакети на safezone.info. Нуждаем се от стандарт, който можем да поддържаме стабилни.

Ще видите в TWNKLBDS, че някои от таксите се основават на цената на SafeZone за TWNKL, като тези 10 TWNKL, което наистина е на стойност US $ 1.00, но използваме стойността SafeZone. Така че, на TWNKLBDS това е нашият начин да не държим цената на едно стабилно ниво, но да я оставим да расте повече и наистина да позволи на хората да разберат какво искат за стойността въз основа на продуктите и услугите, които са на платформата. И ако прочетете прессъобщението от първата сделка за недвижими имоти в Germany, ще видите, че действителната цена на TWNKL, която е платена, е по-близо до US$ 0.03 на TWNKL, която по различни причини е много по-високa от тази, което виждате на пазара точно сега.

И така, разберете, като притежатели / собственици на TWNKL, вие сте тези, които наистина определят пазара; Вие сте тези, които диктуват стойността и цената. Ако искате цената да се повиши, дайте повече стойност на TWNKL. Продавайте го за повече на борсите. Ако правите това, или когато кандидатствате на търг, не бързайте да предложите хиляди TWNKL наведнъж, ако видите стойността по-висока. Това е най-добрият начин да се мисли за това и да се разбере повече как пазарът се движи и как нараства стойността.

И момчета, ако някога сте имали предизвикателство с определен продавач, първо се свържете с продавача. Работете, за да отговорите на въпроса директно с отделния продавач. Има много начини да се свържете с продавача; да преминете през индивидуалната си търг; или като победител в търга преминавате през контролния панел. Ще видите в менюто отляво много различни опции. И прочетете FAQ за много от отговорите на вашите въпроси.

До момента в който продуктът е означен като “received” от купувача, вашите оферти са защитени. Така че прочететеFAQ и там ще намерите всичко, което ви интересува.

Добре момчета, затова много ви благодаря, че сте тук с нас днес. Забавлявайте се с TWNKLBDS и ще се видим следващия път.

Всичко най-хубаво. Чао чао.

 

С успех в мислите,

Cate Kozikowski, и

вашия тим за поддръжка WAZZUB

 

***

 

Допълнителна информация от поддръжката:

 

Горещо от пресата!

Най-новият сайт за класиране, за да видите Rainbow Currency!

https://www.cryptorank.online/ 

Доставена от Unicorn Network, сега Rainbow Currency има фокусиран сайт за класиране, където можете бързо да видите новини, Rainbow Currency социални връзки, да проверите текущата ранглиста на монетите и дори е снабден с удобен инструмент за конвертори, така че да можете да следите обменните стойности от една криптираща валута на друга, или спрямо фиат валутите.

Cryptorank дори вече има най-новото съобщение за пресата, споделено само за Rainbow Currency! Проверете го и прочетете всички подробности за първата сделка с недвижими имоти в Germany, платена с Cryptocurrency  на CryptoRank.online.

 

***

Поддръжката за чат на живо е достъпна чрез следната връзка.

https://join.skype.com/c0Wv3Vdf8njE

 

За цялата информация за вебинарите на Unicorn Network:

Влезте, за да прочетете записите и да се регистрирате за вебинарите тук:

https://www.safe.zone (шестоъгълнука WEBINARS)

 

За цялата информация за вебинарите на Rainbow Currency:

Четете резюмето и се регистрирайте за вебинарите тук:

https://www.rainbowcurrency.com (бутона WEBINAR RECAPS)

 

Не забравяйте да проверите SafeZone Radio Show също!

Излъчване на живо всеки вторник и четвъртък от 9-10 a.m. USA Тихоокенско време. Слушайте на живо и проверете последните записи на живо на: https://www.safe.zone (RADIO SHOWS шестоъгълник)   

 

***

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Можете също така да се свържете с нас в интернет. Оценяваме вашата подкрепа, харесва, споделя и коментира. Благодаря ви!

Присъединете се към Unicorn Network и SafeZone на Facebook

https://www.facebook.com/UnicornFoundationOfficial

https://www.facebook.com/UnicornNetworkOfficial/

https://www.facebook.com/SafeZoneOfficial/

https://www.facebook.com/RainbowCurrency

 

Присъединете се към Unicorn Network и SafeZone на Twitter

https://twitter.com/UnicornFndtion

https://twitter.com/UnicornNetwork

https://twitter.com/SafeZoneInc

 

Вие може да се свържете с Rainbow Currency Foundation, също!

Twitter: https://twitter.com/RainbowCurrency

Reddit: https://www.reddit.com/r/RainbowCurrency/

BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2735483

Facebook: https://www.facebook.com/groups/531871263858847

Telegram: https://t.me/joinchat/IGdYD0UEDO7YmEWg3VZWww

 

 

***

Отказ от отговорност: Беше направено всичко възможно точно да представим нашия проект. Всички примери за резултати не трябва да се тълкуват като обещание или гаранция за приходите. Вашето ниво на успех в постигането на резултатите, заявени на нашия сайт зависи от времето, което отделяте за проекта, от вашите знания и от различните маркетингови умения. Тъй като тези фактори се различават според отделните хора, не можем да гарантираме успех или конкретен резултат. Нито сме отговорни за някое от вашите действия. Материалите, намиращи се на нашия уеб сайт, могат да съдържат информация, която включва или се основава на прогнозни изявления. Предстоящите изявления ни дават очаквания или прогнози за бъдещи събития. Можете да идентифицирате тези изявления от факта, че те не се отнасят стриктно до исторически или актуални факти. Те използват думи като "предусещане", "оценка", "очакване", "проект", "намерение", "план", "вярвам" и други думи и термини с подобен смисъл във връзка с описание на потенциалните резултати или доходи.

 

Copyright © 2018 Unicorn Network, Inc. и SafeZone, Inc. Всички права са запазени.