Резюме на общия вебинар на Unicorn Network
17 април, 2018 година
Водещ: Cate Kozikowski


Този вебинар е собственост на Unicorn Network, Inc. и SafeZone, Inc., и не може да бъде записан, а след това разпространен сред обществеността. Всеки превод или транскрипция от вебинар, което се предоставя от "Power of WE" - не е официален. Моля, изчакайте официалното резюме на английски език и техния превод, за да получите пълните подробности, представени по време на този вебинар.

Отказ от отговорност: Вие винаги сте лично отговорни за действията си; нищо не се съдържа в това съобщение или уеб-семинар, който трябва да се възприема като задължително ръководство за действие. Спазвайте дължимата грижа и консултирайте се с вашите експерти, преди да вземете каквито и да било решения, като например здраве, финанси, данъци и бизнес.

 

Темите в този вебинар:

1. Окончателно потвърждение на първата сделка с недвижими имоти, платена с TWNKL.

2. Нашата собствена тръжна страница TWNKL, която скоро ще е налична ...

3. Две нови революционни партньорства с Unicorn Network и Rainbow Currency.

4. Актуализации на конкурса за Biggest Talent.

 

Добре дошли на всички! Много вълнуващи неща се случват при нас. Благодарим Ви, че се присъединихте и нека да започнем!

Аз съм толкова горда и толкова щастлива, че ви донесох тази фантастична новина днес! Знам, че всички са били много заинтересовани да знаят какви ще бъдат следващите стъпки със SafeZone и Unicorn Network, и особено с Rainbow Currency. Сега, за да бъде ясно, Rainbow Currency е напълно отделен; но SafeZone приема Rainbow Currency, както и мрежата Unicorn Network. Така че, аз съм тук днес, за да споделя някои новини, които са свързани с всичко това.

 

1. Окончателно потвърждение на първата сделка с недвижими имоти, платена с TWNKL.

Радвам се, че споделям факта, че днес имаме окончателното потвърждение на първата сделка за недвижими имоти в Germany, платена с Cryptocurrency. Ще споделя подробности за това и много други неща. Ще можете да прочетете официалното съобщение за пресата от Rainbow Currency Foundation. Ще споделя някои от най-важните неща в момента и ще можете да прочетете всичко в пресата.

https://rainbowcurrency.com/opr/18-04-17_Official_Press_Release_Rainbow_Currency_Foundation.pdf

Аз съм толкова развълнувана да споделя тази информация с всички вас!

"На 16 март договора за недвижим имот е бил нотариално заведен в Aue (Saxony), по отношение на апартамент; и сега Land Registry Office съобщава, че новият собственик е регистриран."

Така че това е прессъобщение от Las Vegas и Berlin и ...

"Наетата етажната собственост в Meerane (Saxony), промени собственика. Макар че това не изглежда като заглавие на пръв поглед, се оказва, че е усещане във все още младия пазар на крипто валута, защото за първи път пълната покупна цена на имот в Germany бе платена с дигитални пари. "

Сега може да се чудите: това било ли е направено с Bitcoin, или Ether или друга водеща цифрова валута? Въпреки това, не. Платено е с Rainbow Currency. И това е толкова вълнуващо! Имам няколко снимки и неща, които да споделя с вас; и те са тук ...

 

 

Това, което виждате тук, са Dr. Peter Pitz (вляво) и Jesko Präckert пред нотариалната кантора след подписването на договорите.

"Ние виждаме много по-добра цена отколкото Bitcoin и Co., така че ние сме повече от доволни от продажната цена", казва Jesko Präckert, служител на продаващата компания за недвижими имоти и освен това: "Предвиждаме много скоро да предложим етажна собственост за Rainbow Currency."

Dr. Peter Pitz представлява купувача, и е много доволен; и цитира: "Благодарение на оценката на Rainbow Currency, до момента постигнахме много благоприятна тръжна цена. Тъй като твърдо вярваме в успеха на Rainbow Currency, сега ще предложим на наемателя на апартамента да плати под наем плащанията си за в бъдеще с Rainbow Currency. "

Така че, това е наистина фантастично! Ние сме толкова горди, толкова удовлетворени и е чест за нас да споделяме тази велика новина с всички.

 

 

И тогава това е извлечение от нотариалния договор. Ще можете да го видите по-ясно в официалното съобщение на пресата. Ще можете да го прочетете сами и да го проверите.

И съм сигурна, че всички се чудите: "Къде е този апартамент?" И "Как изглежда?"

 

 

Е, тук имате снимка на жилищната сграда в Meerane (Saxony). Апартаментът е в тази сграда. Така че, това е наистина страхотно!

 

 

И това, разбира се, тук е Съветът на нашата прекрасна Rainbow Currency Foundation. Ние сме толкова горди. Те работят фантастично! Благодарим на всички за всичко, което правят, за да помогнат на Rainbow Currency да бъде много ценна и призната световна валута, която вече познаваме.

И това е наистина вълнуващо, защото, доколкото сме били в състояние да кажем, има наистина само един или няколко сделки с недвижими имоти, които са затворени в Bitcoin, преди това. Не открихме сделки с недвижими имоти в Ether, или в някоя от другите популярни валути. И когато отидете да търсите уеб сайтове, където можете да закупите недвижим имот с криптираща валута, независимо дали става дума за Bitcoin или някоя друга, когато получите договор, ще откриете, че когато приключите тази продажба, трябва да продадете крипто валута, и накрая лицето получава обикновена валута.

Така че тази сделка с недвижими имоти, която се случи в Germany за Rainbow Currency, е много специална, защото апартаментът е напълно платен с Rainbow Currency. Сега данъците и нотариусът бяха платени в евро, но останалата част от него, която е действителната цена на апартамента, беше изцяло платена с Rainbow Currency. Така че, това е много специално; и ние сме толкова горди, че сме първите с това, с Rainbow Currency.

[Също така проверете секцията "Допълнителна информация от поддръжка" за важна актуализация.]

 

2. Нашата собствена тръжна страница TWNKL, която скоро ще е налична ...

Сега, ако внимавате, чухте, че те имат повече апартаменти, които искат да ги предложат за Rainbow Currency. И така, как биха могли да публикуват това в света? Е, аз съм сигурна, че има няколко различни начина; но също така съм много доволна, почитана и горда да споделя с всички вас днес, че намерихме решение, че не само тази компания за недвижими имоти в Germany би могла да предложи имот за продажба за Rainbow Currency, но и други компании за недвижими имоти по целия свят, както и други фирми биха могли да предлагат всички видове продукти и услуги. И, разбира се, дори нашите членове, общността в SafeZone, ако имат продукт или нещо, което биха искали да продадат за Rainbow Currency, сега те могат да направят това. Така че, намерихме решение за всичко това.

При намирането на това решение трябваше да определим, как ще работи? Какъв би бил най-добрият начин да предлагате тази услуга, където хората и бизнеса, независимите агенти, брокерите и други могат да предложат неща с реална стойност и да получат Rainbow Currency (Twinkles)?

Така че, когато си помислихме за това, решихме, че един от най-добрите начини да предложим тази услуга ще бъде чрез търгове! Затова имам удоволствието да ви съобщя, че много скоро (очаква се в края на тази седмица или в началото на следващата седмица), ще имаме собствен търг; където, както казах, агенти по недвижими имоти, други фирми, независими агенти, творци и членове на SafeZone са в състояние да предлагат реални продукти чрез нашия аукцион и дори услуги. Всичко е цялостно - така че е наистина страхотно!

Всеки търг ще се проведе като традиционен търг. Няма да ви кажа всички подробности, но ще имаме още един уеб-семинар, където ще споделяме всички тези специфики и как работи точно с всички. Точно сега искахм да ви позволим всички да знаете, така че, ако познавате други, можете да ги поканите да се присъединят, особено ако се интересуват от Rainbow Currency. Те могат да се присъединят безплатно, разбира се. А ние имаме толкова много неща да предложим.

Освен това знаете, че ще има налични имоти. Сега, позволете ми да ви разкажа за това. Това е много важно. Този имот, който ще бъде предложен, ще бъде на разположение за закупуване от всеки в целия свят. Независимо дали живеете в Germany, или може би иска да живеете в Germany, или просто иска имот да инвестира, сега имате тази опция.

Разбира се, позволете ми нещо предварително. Както и при всички неща, винаги правете своя собствена, дължима грижа. Винаги търсете свой собствен съвет. Не предлагам съвет или нещо подобно. Винаги разбирайте собствената си отговорност. Така че, точно така, ние сме ясни.
Но това е абсолютно фантастично!

Сега, това са чудесни апартаменти. Както видяхте тази сграда: красива местност, красива сграда и стойността на апартаментите е от US $ 30,000 до US $ 50,000. Така че, ако вземем US $ 50 000 като пример, и погледнем текущия процент на TWNKL, който виждаме на пазарите (US $ 0.0005), стойността ще бъде 100 000 000 Twinkles.

Така, по този начин много притежатели на Twinkle ще могат да участват. До този момент имаше ограничени начини, по които бихте могли да похарчите своите Twinkles. Винаги е добре, когато можете да имате колкото се може повече различни възможности, и различни начини, разбира се. Така ставате“Every Day Money”. Това е целият смисъл на Rainbow Currency, да има колкото се може повече различни начини.

Нека да ви дам един пример. Да предположим, че притежавате тостер, който вече не ви е необходим и нека приемем, че стойността му е US $ 50. Някой, който е готов да продаде Twinkles на US $ 0.0005, трябва да е готов да ви плати до 100 000 Twinkles за вашия тостер. Тъй като 100 000 TWNKL x US $ 0.0005 =  US $ 50. Това е истински обмен на ценности.

Разбира се, както видяхте днес (и имам още много добри новини, които да споделя с вас!), това не е всичко. Тъй като продължаваме да увеличаваме стойността, която можем да получим с валутата на Rainbow, стойността на борсите също ще се повиши. И колкото повече разпространяваме информацията, и споделяме тези чудесни разработки с нашите приятели и семейство, на колкото повече хора кажем, толкова повече ще знаят за Rainbow Currency; ще знаят за SafeZone; ще знаят за Unicorn Network.

И така, разбира се, цената ще се покачи. Особено след като тези няколко притежатели на Twinkle, които продават Twinkles на пазара, могат или да получат повече стойност, която търсят, или ще разберат, че те са тези, които определят цената. Когато сте продавачи, вие определяте цената. Ако не искате цената да падне, не продавате на по-ниски цени. Винаги гледате нагоре!

Сега, нека просто кажем, че цената скочи до US $ 0.01, и нека да продадете тостер и получите 100 000 Twinkles, което означава, че тези Twinkles ще струват US $ 1 000, когато цената на един Twinkle достига US $ 0,01. Така че, това е доста добре за тостер! Същото нещо се отнася и за всяка друга покупка. Това се отнася за всички покупки, направени с cryptocurrency; винаги имате тази възможност, че стойността на cryptocurrency ще надхвърли цената на продуктите, които купувате и това ще отнема по-малко cryptocurrency за закупуване на същото количество продукти, тъй като цената продължава да се покачва.

Разбира се, тя винаги може да има и друг път - за пълно разкриване. Ето защо винаги трябва да проявяваме грижовност. Но в същото време със стойността, която продължаваме да създаваме като мрежа от Unicorn Network от нашия край, със SafeZone (където други фирми от трети страни са свободни да дойдат и да се присъединят към нас и да използват нашите услуги за бизнеса си), и чрез Rainbow Currency Foundation и тяхната работа за продължаване на разпространението на Rainbow Currency и всички големи неща, които вървят заедно с това, всички ние очакваме и знаем, че цената ще продължи да расте. Ние всички работим заедно и всички членове и интернет потребителите по целия свят, всички ние сме “Power of We”. И това е нещо много специално, което наистина ни отличава. Така че, абсолютно всички ние очакваме и знаем, че цената ще продължи да расте.

Сега, ако търсите по-добра стойност, която можете да използвате с Rainbow Currency, чрез този търг, ще имаме, различни видове неща - от недвижими имоти, бижута до много повече! Толкова се радвам! Знаете, че това също е истинско шоу на влияние в нашата мрежа, защото това е било поискано от нашата мрежа, от нашите членове, да има подобна платформа, където те биха могли да предложат неща за продажба, но само като физическо лице. Така че, ние сме толкова щастливи, че можем да споделим тази новина с всички и наистина да я реализираме. Така че, потърсете повече актуализации за това, което се случва към края на тази седмица или в началото на следващата седмица; и, разбира се, ще запазим всички, които са публикувани.

Това е само една крачка и ние ще продължим стъпка по стъпка да пускаме всичко възможно най-бързо, за всичко, което се случва. Знаете ли, това е само един проект. Имаме толкова много различни проекти на различни етапи; както и много фирми, които вече са се регистрирали за нашите услуги, които понастоящем са в процес на създаване на своите услуги за своя бизнес. Ще видите много неща, които излизат. Това са само някои от парчетата в пъзела, който днес споделям с вас. Така че, това е много вълнуващо.

 

3. Две нови революционни партньорства с Unicorn Network и Rainbow Currency.

Сега можете не само да използвате Twinkles за закупуване на стоки и услуги чрез тази нова страница на търг; вие също ще можете да използвате Twinkles в някои много вълнуващи разработки.

Сега, позволете ми да ви разкажа за няколко нови ICO, които идват. Тези ICO всъщност не са от мрежата на Unicorn. Това са трети страни, които си партнират с Unicorn Network, за да приемат Rainbow Currency.

С първата международна организация за суровини говорим за едно от най-ценните неща, които много хора се чувстват по света - едно от онези неща, за които винаги се твърди, че са стабилни в този свят, доколкото "нещата, в които да инвестираме". Не би ли било наистина готино, ако можете да използвате вашите Twinkles, за да инвестирате в нещо подобно? Е, много скоро ще се случи. И това, за което говоря, е злато. Така че първата монета в това предстоящо ICO ще бъде подкрепена със злато - истинско злато. Това означава, че буквално можете да инвестирате в злато с вашите Twinkles. Това е много вълнуващо!

 

Сега втората монета (Solario) е нещо още по-специално…

(Бележка: Поради това, че информацията за последните актуализации за Solario се промениха , моля вижте настоящата информация тук: https://safe.zone/recaps/recap.php?id=734)

 

 

4. Актуализации на конкурса за Biggest Talent.

Сега, последното нещо, за което исках да говоря, преди да приключим, е актуализацията за нашия конкурс за Biggest Talent.

Първо, да отговорите на най-важния въпрос: Да! Удължихме времето на участниците да се присъединят и да участват. Искахме наистина да споделим със света колко велик и вълнуващ е този конкурс.

Също така, един от начините, по които правим нещата, е, че “We care and we share”. Така че, разгледахме конкурса Biggest Talent и решихме, че можем да споделим още повече; защото вярваме в този конкурс и вярваме в артистите, които откриваме чрез него, и в развлекателната стойност, която носи на всички наши членове.

Тъй  като чуваме отзивите им, чуваме отговора и това е фантастично.

Така че, ние помислихме какво можем да направим, за да направим това още по-добре. И с удоволствие съобщавам, че сме решили да увеличим някои награди; и включват някои допълнителни валута Rainbow Currency. Преди това ви уведомихме, че носителят на голямата награда ще получи до US $ 100 000 с Twinkles. Сега, това, което ще направим, е голямата награда, която ще включва 1 000 000 Twinkles (което е на стойност US $ 100 000); и това ще бъде в допълнение към наградата на CD или DVD, създаден, произведен и пуснат на пазара от лидери в индустрията; както и пътуването до Las Vegas, за най-известното Famous Awards Show, което включва полета, транспорта и настаняването.

Така че победителят в голямата награда ще получи 1,000,000 Twinkles или стойност от US $100,000 в Twinkles. Това е фантастично, но си помислихме "Как можем да споделим още повече?" Щастлив съм да съобщя, че посланикът на Grand Prize Winner,  ще получи и бонус награда, а това ще бъде 100 000 Twinkles, това е стойност на US $ 10 000. Отново, защото "Ние се грижим и споделяме", ще има и 5-поколение бонус награда, която ще бъде 5 x 10,000 Twinkles, което е стойност от US $ 1000 долара в Twinkles.

Така че, това е много вълнуващо!

Но защо да спечели Grand Prize Winner? Така че, помислихме още повече; и решихме, че и националните победители трябва да получат по-голяма награда; така че Националните победители ще получат по 50 000 Twinkles (или стойност от US $ 5 000); и, както направихме с победителя в Grand Prize Winner, канещия на всеки National Prize Winner, ще получим бонус награда от 5000 Twinkles (стойност на US $ 500); и 5 поколения дълбочина също ще получат бонус награда от 500 Twinkles, или стойност от US $ 50 в Twinkles.

Така че, това е страхотно и ние сме толкова развълнувани и щастливи, че споделяме това с всички, и че можем да дадем тези вълнуващи награди.

Сега,  когато си помислихме, че искаме да увеличим наградите, ние също искахме да ви дадем повече време да споделите тази велика новина, да се свържете с изпълнителите и да ги поканите да участват, ако искат да бъдат известни. Защото си спомняте момчета, дори и като финалист, ще получите безплатна екскурзия до Las Vegas  - това включва полета ви, транспортирането в  Las Vegas  и от последното шоу и настаняването, докато сте там - всичко това е покрито - като финалист.

Осем щастливци отиват в Las Vegas и от тях ще бъде избран един победител; а ние публиката, ние сме съдиите! Но първо, преди да стигнем до този един победител,  трябва да разберем кои са най-големите таланти в собствените ни  държави.

Така че, това е първата фаза - когато всички изберат  най-големите таланти в собствените си страни; и тогава, тези национални победители ще се състезават един срещу друг; и след това ще определим кои са 8-те финалисти в Las Vegas, а оттам, кой е най-големият талант на света!

Затова  решихме да ви дадем достатъчно време да споделите с всички вълнуващите новини за наградите; както и самия конкурс. Така че това, което решихме да направим, е да удължим времето за изпълнителите / състезателите да се регистрират до 1 юли от 12:00 часа следобед Pacific Time.  Това означава, че състезателите все още трябва да се регистрират и да качват видеоклипа си от сега до 1 юли  12:00 часа Pacific Time.

Сега, що се отнася до видеото: винаги помнете, че като състезател трябва да имате кратко, малко въведение за себе си. И аз съм щастлив да споделя, че удължихме времето за видеоклипът. Той може да бъде до 4 минути, така че да реши някои предизвикателства, които някои хора са имали. И не забравяйте, че всички състезатели трябва да имат своите видеоклипове, качени до 12:00 Pacific Time на 1 юли.

Това означава, че националното гласуване ще започне на 9 юли и ще продължи  приблизително до 9 август и в 12:00 часа Pacific Time ще свърши. След това около 16 август в 12:00 ч. Ще започне битката на страните и ще бъде определено кои ще са 8-те финалисти.

Официалното финално шоу ще бъде обявено, но ще бъде приблизително към края на септември или началото на октомври. Така че, имайте предвид това за състезателите. Ще актуализираме Условията и те ще бъдат публикувани в рамките на следващите няколко дни.

Така че, това е супер вълнуващо и аз съм много щастлив да споделя това с всички вас.

Сега, както казах, това е само началото и имаме толкова много работа и планирани неща,а  ние ще ви осведомяваме за всички новини, веднага щом ги имаме.

Искам да благодаря на всички, че днес се присъединихте към нас. Не забравяйте да проверите дали сте спечелили награда в Prize Mania, както и да изтеглите безплатната си електронна книга на EEBOOX.com; и гласувайте за безплатната електронна книга за следващата седмица. Също така винаги можете да ни следвате и да споделяте публикациите в социалните медии за повече информация и актуализации.

Така че, много ви благодаря и до следващия път. Всичко най-хубаво! Чао чао.

 

С успех в мислите,

Cate Kozikowski, и

вашия тим за поддръжка WAZZUB

 

***

 

Допълнителна информация от поддръжката:

 

Горещо от пресата!

Най-новият сайт за класиране, за да видите Rainbow Currency!

https://www.cryptorank.online/ 

Доставена от Unicorn Network, сега Rainbow Currency има фокусиран сайт за класиране, където можете бързо да видите новини, Rainbow Currency социални връзки, да проверите текущата ранглиста на монетите и дори е снабден с удобен инструмент за конвертори, така че да можете да следите обменните стойности от една криптираща валута на друга, или спрямо фиат валутите.

Cryptorank дори вече има най-новото съобщение за пресата, споделено само за Rainbow Currency! Проверете го и прочетете всички подробности за първата сделка с недвижими имоти в Germany, платена с Cryptocurrency  на CryptoRank.online.

 

***

Поддръжката за чат на живо е достъпна чрез следната връзка.

https://join.skype.com/c0Wv3Vdf8njE

 

За цялата информация за вебинарите на Unicorn Network:

Влезте, за да прочетете записите и да се регистрирате за вебинарите тук:

https://www.safe.zone (шестоъгълнука WEBINARS)

 

За цялата информация за вебинарите на Rainbow Currency:

Четете резюмето и се регистрирайте за вебинарите тук:

https://www.rainbowcurrency.com (бутона WEBINAR RECAPS)

 

Не забравяйте да проверите SafeZone Radio Show също!

Излъчване на живо всеки вторник и четвъртък от 9-10 a.m. USA Тихоокенско време. Слушайте на живо и проверете последните записи на живо на: https://www.safe.zone  (RADIO SHOWS шестоъгълник)   

 

***

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Можете също така да се свържете с нас в интернет. Оценяваме вашата подкрепа, харесва, споделя и коментира. Благодаря ви!

Присъединете се към Unicorn Network и SafeZone на Facebook

https://www.facebook.com/UnicornFoundationOfficial

https://www.facebook.com/UnicornNetworkOfficial/

https://www.facebook.com/SafeZoneOfficial/

https://www.facebook.com/RainbowCurrency

 

Присъединете се към Unicorn Network и SafeZone на Twitter

https://twitter.com/UnicornFndtion

https://twitter.com/UnicornNetwork

https://twitter.com/SafeZoneInc

 

Вие може да се свържете с Rainbow Currency Foundation, също!

Twitter: https://twitter.com/RainbowCurrency

Reddit: https://www.reddit.com/r/RainbowCurrency/

BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2735483

Facebook: https://www.facebook.com/groups/531871263858847

Telegram: https://t.me/joinchat/IGdYD0UEDO7YmEWg3VZWww

 

 

***

Отказ от отговорност: Беше направено всичко възможно точно да представим нашия проект. Всички примери за резултати не трябва да се тълкуват като обещание или гаранция за приходите. Вашето ниво на успех в постигането на резултатите, заявени на нашия сайт зависи от времето, което отделяте за проекта, от вашите знания и от различните маркетингови умения. Тъй като тези фактори се различават според отделните хора, не можем да гарантираме успех или конкретен резултат. Нито сме отговорни за някое от вашите действия. Материалите, намиращи се на нашия уеб сайт, могат да съдържат информация, която включва или се основава на прогнозни изявления. Предстоящите изявления ни дават очаквания или прогнози за бъдещи събития. Можете да идентифицирате тези изявления от факта, че те не се отнасят стриктно до исторически или актуални факти. Те използват думи като "предусещане", "оценка", "очакване", "проект", "намерение", "план", "вярвам" и други думи и термини с подобен смисъл във връзка с описание на потенциалните резултати или доходи.

 

Copyright © 2018 Unicorn Network, Inc. и SafeZone, Inc. Всички права са запазени.