Unicorn Network Webinar Recap
perjantaina 20pv huhtikuuta, 2018
Esittäjä: Cate Kozikowski


Tämä webinaari on Unicorn Network, Inc.:in ja SafeZone, Inc.:in omaisuutta ja sitä ei saa tallentaa ja siten julkaista muualla julkisesti. Mikään kirjoitus/käännös tarjottuna livenä ei ole virallinen “Power of We”:n julkaisu. Odota virallista englanninkielistä jälkikirjoitusta ja täydellistä käännöstä tietoineen jotka esitetty webinaarissa.

Vastuuvapautuslauseke: Sinä olet aina henkilökohtaisesti vastuussa omista toimistasi; mikään tähän ilmoitukseen sisältyvä tai mikätahansa webinaari on asettanut neuvoksi mistä tahansa syystä. Tee omia tutkimuksia ja puhu omien asiantuntijoiden kanssa ennenkuin teet mitään päätöksiä, kuten niitä jotka liittyvät terveyteen, talouteen, veroihin, ja bisnekseen, muutamia nimetäkseen.

 

Aiheet tässä webinaarissa:

1. TWNKLBDS

 

Tervetuloa kaikillle! Kiitoksia tullessanne mukaan tänään tähän lyhyeen tiedonantoon. Me arvostamme kaikkien aikaa, ja me arvostamme sitä että kulutat sitä tänään.

Me olemme kaikki niin innoissamme. Mitä tulen jakamaan teille tänään on todellakin yksi virstanpylväs jonka olemme tehneet tähän asti; ja me jatkamme etenemistä ja julkaisemme fantastisia asioita kuten tämän jonka jaan teille tänään.

Niille jotka ovat, tai eivät ole kuulleet uutisia viime päivinä, SafeZonessa, meillä oli webinaari vain muutama päivä sitten; ja me jaoimme jotakin hyvin jännittävää kehitystyötä; kuten myös, SafeZone Radio showssa tällä viikolla me olemme jakaneet paljon tietoa kehitystyöstä ja uutisia.

Suosittelen vahvasti (jos et jo ole), lukemaan webinaari recapin 17pv huhtikuuta 2018, sinun tulee tehdä se. Se on jo julkaistu www.safe.zone:ssa ja se on jo käännettynä muutamalle kielelle.

Joten… tiedän että pidän teitä kaikkia odotuttamassa…haha…

Olen niin iloinen ja niin innoissani jakamaan tänään meidän uusimman projektin julkistuksen, joka on yhdistelmä erilaisista asioista kytkettynä yhteen, tarjoten monia ratkaisuja joihinkin haasteisiin joita olemme nähneet meidän yhteisössä, kuten myös ratkaistakseen monia haasteita maailmalla.

Olen tyytyväinen ja ylpeä jakaessani uusimman projektin TWNKLBDS teille.

 

TWNKLBDS

 

Nyt tiedän, haluat katsoa kuvaruutu kaappausta ja ajattelette, “Hmmm, se ei todellakaan näytä kummoiselta”, ja se on koska tämä kuvaruutu kaappaus on miltä se näytti aikaisemmin tänään, ja tosiasiassa se näyttää paljon erilaiselta juuri nyt.

TWNKLBDS ideana on listata huutokauppoja, kuten näette, ja hieno asia on se että se ei ole vain bisneksille; se on saatavilla kaikille jäsenille. Jos sinulla on jotakin myytävää ja haluat saada Twinklejä, voi listata sen tänne. Bisnekset voivat tehdä samoin. Olemme todella virtaviivaistaneet asioita tällä huutokauppa sivulla, ja olemme lisänneet joitakin hienoja ominaisuuksia parantaaksemme yksityisyyttä. Koska kaikki asiat on luotu Unicorn Networkissa ja SafeZonessa, meillä on yksityisyys oletuksena.

Olen kertomassa joitakin hyvin hienoja innovaatioita joita olemme käyttäneet TWNKLBDS sivuilla, jotka näyttävät että me tarkoitamme mitä sanomme, me sanomme mitä tarkoitamme, ja todellakin pidämme huolen sinun yksityisyydestäsi; me pidämme huolta meidän omasta yksityisyydestä. Ja me tarjoamme aina ratkaisuja että parannamme yksityisyyttäsi, toisinkuin jotkut toiset yritykset jotka toimivat. Tämä on vain yksi hieno esimerkki mitä teemme.

Haluan selittää muutaman avain ominaisuuden näiltä sivuilta. Tämä on pääsyy miksi valitsin tämän kuvan ensimmäiseksi, koska se pitää kaiken sisällään, ja se on hyvin helppo nähdä koko sivustolta. Ja sitten jaan monia muita asioita tässä webinaarissa.

Tulette oppimaan kaiken mitä teidän tarvitsee tietää TWNKLBDSstä tänään.

Tämä on kotisivu. Ylhäällä missä näet LATEST AUCTIONS (=VIIMEISIMMÄT HUUTOKAUPAT) ja NEXT ENDING! (=SEURAAVA PÄÄTTYY!), näet FEATURED AUCTIONS (=OMINAISUUDET HUUTOKAUPOISTA).

Jos haluat nähdä kaikki olemassa olevat huutokaupat, klikkaat ‘All Categories’ (=Kaikki kategoriat), tai riippuen siitä mistä olet kiinnostunut, voit etsiä sopivaa kategoriaa. Kuten näet, tämä yksi huutokauppa joka näkyy on ‘Books’ (=Kirjat) kategoriassa.

Jos sinulla on kysymyksiä, tai tarvitset muuta opastusta, tarkista ‘FAQ’ (=Frequently Asked Questions, Usein kysytyt kysymykset (UKK)). Olemme kirjoittaneet sinne useita erilaisia kysymyksiä ja vastauksia kaikille FAQ osioon. Joten, on parempi tehdä asioita kuin ennen, lukekaa FAQ jotta ymmärrätte paremmin.

Jos sinulla muita kysymyksiä tai jos sinulla on kyselyjä jostain muusta aiheesta, tarkista ‘Message Boards’ (=Viestipöytä), ja näet enemmän kuin tällä hetkellä. Message Board on jonkinasteinen perus foorumi asioista, jossa voit julkaista viestin ja sitten tulla takaisin myöhemmin oletko saanut palautetta viestiin jonka postasit.

Voit myös mennä ‘Message Boards’iin ylhäältä menusta, kuten myös ‘Help’ (=Apua) osioon joka linkittää erilaisiin FAQ juttuihin. Joten se on hyvin helppoa; jos sinulla on kysymyksiä, saat apua heti.

Toinen asia jota haluat painottaa tässä, ymmärtäkää säännöt, ja palkkiot ja asiat kuten nämä. Kaikki nämä linkit ovat sivuston alaosassa jossa kaikki tiedot. Olemme lisänneet lisätietoa säännöistä, specifistä TWNKLBDSstä, kuitenkin useimmat tiedot ovat jo täällä TWNKLBDS nettisivuilla, kuten myös yleiset säännöt Unicorn Networkista ja SafeZonesta.

Myyjänä, suosittelen lukemaan Shobbit säännöt, erityisesti kauppiaille, säännöt ja ehdot. Tämä antaa hyvän ymmärryksen tuotteista, asiat jotka ovat kiellettyjä, tai muita tärkeitä tietoja.

Koskien speciaali maksuja TWNKLBDSssä, siellä on joitakin maksuja; kuitenkin olemme pitäneet nämä asiat hyvin yksinkertaisina. Jos olet tuttu joidenkin toisten huutokauppa sivustojen kanssa, heillä ei ehkä ole maksuja tehdessäsi sitä tai tätä, mutta kun menet sisään tähän, he kiinnittävät muilla maksuilla joita he eivät kerro etukäteen. Tai, he eivät kerro heidän palkkio osiostaan, mutta se on niin monimutkaista että ennenkuin olet todella myymässä tavaroita, et todellakaan tiedä kuinka paljonko maksuja tulee. Me emme tee sitä. Me olemme hyvin avoin siitä mitä mitä maksuja liittyy.

Joten, on ilmaista laittaa myyntiin tavaraa huutokauppaan; kuitenkin, jos haluat käyttää joitakin lisä optioita, jotka tietysti ovat optionaalisia, kuten listaus ominaisuus, joka maksaa Twinklejä. Ja, tietysti, tämä on huutokauppa sivusto, jossa ainoa valuutta jota voi käyttää on TWNKL; ja kaikki palkkiot ovat myös TWNKLeinä.

Myyjänä, siellä on joitakin provisioita kun myyt huutokaupassa. Riippuen siitä minkä tyyppinen huutokauppa sinulla on, voit käydä katsomassa ja tarkistamassa provisiot. Taas, me olemme pitäneet asiat hyvin selvinä ja yksinkertaisina, niin paljon kuin voimme. Meillä on kaikki uudistukset ja etsintä ratkaisut haasteisiin, kuitenkin, samaan aikaan, tämä on bisnestä, joten meidän pitää tehdä rahaa, ja tällä voimme jatkaa tuomaan näitä fantastisia palveluita ja nettisivuja.

Ostajana, siellä on kiinteä hinta maksettavaksi, ja se on 10 TWNKL.

Joten voit klikata “Fees” (=Provisiot) sivun alalaidasta ja lukea kaikki sieltä, ja kuten näet tämä on Shobbit, Inc. tuote, joka on verkkokauppa bisnestä Unicorn Network ryhmän yhtiössä. Ja tietysti tämä sivu tulee SafeZoneen, mutta näet nuo päivitykset hieman myöhemmin.

Nyt, kun olet hakemassa specifista tuotetta, tai katsomassa mitä muuta on tarjolla, voi kirjoittaa hakuehdon, ylä-oikealta ‘Search’ (=Hae) laatikosta, ja tämä pysyy ylävalikossa, ei väliä millä sivulla olet. Jos olet etsimässä jotakin speciaalia, voit käyttää ‘Advanced’ (=laajennettu) haku toimintoa, ja näet filttereitä, joita voit käyttää  auttaaksesi löytämään tuotteen. Tämä tulee olemaan kätevä, kun meille on runsaasti tuotteita tällä sivustolla.

Ja kategoria, myöskin, voi käyttää joihinkin hakuihin, jos olet etsimässä jotakin enemmän yleistä.

 

TWNKLBDS Message boards

 

Nyt, puhukaamme tästä “Message Boards” (=viestipöydät) hieman. Kun menet sinne näet jotakin hyvin samanlaista kuin tämä. Sinulla on mahdollisuus nähdä kuinka monta viestiä on jokaisella pöydällä, ja milloin viimeinen viesti on postattu.

Huomaat siellä “Buyer Requests” (=Ostajan pyynnöt). Tämä tulee olemaan paikka jossa ostajat, jos sinulla on specifisiä, tai jopa yleisiä tuotteita ja palveluita joita haluat nähdä ja hankkia TWNKLBDSstä, laita pieni viesti sinne. Sitten myyjät, voit tulla ja tarkistaa viestit pöydältä ja ehkä siellä on jotakin jota voit tarjota, joka täyttää ostajan vaatimukset.

Meillä on myös “Rainbow Currency” viesti pöytä, että voit päivittää ja saada informaatiota Rainbow Currencystä.

Ja meillä on “Seller Notices and Promotions” (=Myyjän ilmoitukset ja promootiot) ja tämä on myyjille, kuten kun sinulla on uusi huutokauppa postettuna, ehkä haluat luoda hieman esittely viestiä saadaksesi liikennettä huutokauppaan, joten voit postata tiedotteen täällä viesti pöydällä. Ja, sitten tietysti, ostajat katsovat pöytää ja näkevät hienon huutokaupan olevan tulossa.

Ja meillä on “General” (=yleinen) viesti pöytä, yleisille kysymyksille joita ei ole jo vastattu FAQ osiossa. Joten tarkistakaa ensin FAQ, koska moniin kysymyksiin on jo vastattu siellä, ennenkuin kysyttte kysymyksen viesti pöydällä.

 

Post a message

 

Kun klikkaat pöytää, näet hyvin helposti että voit postata oman viestin ja klikkaa “post message” (=postaa viesti). Sitten näet viestin näytettynä yllä.

Nyt se näyttää pienen viestilaatikko ikonin viesteistä kun ne on postattu, mutta se ei varsinaisesti ole yhdistettynä mihinkään; se on vain pieni ikoni suunnitelun näkökulmasta.

 

TWNKLBDS auction listing

 

Puhukaamme huutokauppa sivusta.

Kun klikkaat huutokauppaa, näet hyvin yksinkertaisen infon ja helposti luettavan. Jokaisessa huutokaupassa on valinta viidelle (5) kuvalle, joten sinulle hieno galleria huutokauppaan. Sitten näet jotakin infoa huutokaupasta, kuten myös korkeimman tarjouksen (=Highest Bid), ja näet arvon dollareina (USD). Tämä on vain referenssiksi, jotta tiedät mikä arvo olisi jos hankkisit tuotteen dollareina (USD). Se on paljon ymmärrettävää kaikille.

Pointti on että kaikkien ei tarvitse katsoa tällä hetkellä olemassa olevaa kurssia TWNKLstä, koska me kaikki ymmärrämme että siellä on vain muutamia ihmisiä myymässä markkinoilla juuri nyt, ja siellä on muutamia ihmisiä noista ihmisistä jotka todella sanelevat hinnan markkinapaikoilla. Joten me, jotka uskomme TWNKL voimaan, 98% jotka edelleen pitävät suurimman osan TWNKLesitä, me ymmärrämme että tämä on vain alkua. Ja kun me jatkamme tuomalla näitä partnereita, palveluita ja tuotteita, ja kaikkea mitä teemme, ja samaan aikaan luomme kysyntää, kuten olemme tekemässä tällä sivustolla, ja myöskin, tuotteilla ja palveluilla tarjoamme todellakin ihmisille kuinka joka päiväinen raha TWNKL on, tietysti, TWNKL arvo nousee.

Sinun on ymmärrettävä, ja täyden julkitulemisen jälkeen, tee omat selvitykset. Milloin tahansa kun olet tekemässä päätöksiä, puhu aina omien asiantuntijoiden kanssa. En anna mitään neuvoja, mutta jaan tietoa. Joten ymmärtäkää, meillä kaikille on mielessä koko fiat rahan järjestelmä, koska tämä on mitä kaikki elämä on. Tavalla jolla systeemi toimii, raha on monesti devalvoitu. Joten se on aina kalliimpaa huomenna kuin eilen. Ostaessa kaasua, tai sähköä, tai ostaessasi ruokaa, se aina näyttää siltä että hinnat ovat menossa ylöspäin, ja se on koska fiat rahan arvo laskee; ja se vie aina enemmän fiat rahaa ostaa mitä haluat.

Nyt tässä tulee digiraha, joka muuttaa käsikirjoituksen, koska se alkaa hyvin alhallta ja sitten jatkaa kasvavalla arvolla. Nyt tietysti, tämä koskee molempia, fiatia ja digirahaa, mutta se näyttää paljon näkyvämmältä digirahoilla joskus, mutta koskee molempia; kuten sanoin hinta menee ylös ja alas. Hinnat menevät ylös ja alas, mitä näemme useimmin fiat rahoilla on että arvo laskee, ja digirahoilla, monesti arvo nousee.

Joten jos katsomme huutokauppaa täällä, korkeimman tarjouksen (=Highest Bid) ollessa 40 TWNKL, älkää ajatelko sitä arvona tällä hetkellä. Koska nuo 40 TWNKL voivat olla paljon arvokkaampia, paljon enemmän myöhemmin. Tietysti, tämä ei ole huutokaupan lopussa, tämä huutokauppa kestää vielä päivien ajan, joten TWNKL huuto (=bid) voi olla paljon korkeampi silloin.

Meidän kaikkien pitää tarkistaa meidän ajattelua hieman, koska me olemme murtamassa fiat rahan ajatusmallia, ja murtamassa uutta ajatusmallia joka yhdistää monet erilaiset vaihtoehdot, joten meillä on monia mielenkiintoisia uusia asioita näkyvissä.

Joten ymmärtäkää, myyjänä, sinun tulee uskoa TWNKL voimaan. Puhuaksemme RC omistajista, tiedän että uskon TWNKL voimaan. Ja se on yksi heino asia alustalla.

TWNKL arvon odotetaan nousevan, siksi määrä TWNKLeistä on ostoksissa jotakin tänään ja huomenna vähemmän, esimerkiksi.

Kuten olette nähneet tällä huutokaupassa listoja: sinulla on perus tietoa, vaihtoehtoisia yksityiskohtia, kuten postitus ja kaikkea tällaista, riippuen vaihtoehdoista joita myyjä on valinnut.

Nyt ostajana, jos sinulla on specifisiä kysymyksiä huutokaupasta myyjältä, helpoin tapa on klikata linkkiä ylhäällä (sillä huutokauppa sivulla), lähettääksesi kysymyksen myyjälle.

Sitten myyjällä, kun näet tukitoiminnoissa (=back office), klikkaa “My Control Panel” (=ohjauspaneeli) ylhäällä, ja näet “View messages” (=näytä viestit) vasemmalla, ja myyjänä sinulla on pieni ruksi laatikko, juuri “submit” (=lähetä) nappulan yläpuolella, kun vastaat, postaat sen julkisesti. Kun merkkaat ruksi laatikon, kysymyksen ja vastaus näyttää sinun huutokauppa sivun, joten se on kuin pieni FAQ. Joten jos sinulla on ihmisiä kysymässä kysymyksiä, jossa muut voivat hyötyä näistä vastauksista, ole varma että postaat sen julkisesti sinun huutokauppa sivulle, auttaaksesi toisia.

Joten kun menet “sell an auction” (=myy huutokaupassa), mitä sinun pitää tietää?

Niin, aloittaaksesi klikkaa “sell an item” (=myy tuote). Löydät sen ylävalikosta, ja sitten valitse kategoria.

 

TWNKLBDS auction listing categories

 

Voit valita pääkategorian, ja sitten riippuen mikä sinun pääkategoria on, siellä voi olla alikategorioita, joten voit valita niitä.

 

Choose your category

 

Sitten klikkaa “select category” (=valitse kategoria).

 

TWNKLBDS auction listing form

 

Sitten näet tämän kaavakkeen. Tämä on rehellisesti peruskaavake; kirjoitat muutamia yksityiskohtia, tee valintasi ja sitten submit (=lähetä). Mutta käykäämme sitä läpi hieman syvemmin.

 

TWNKBDS auction form

 

Kuten näet tässä ylhäällä, on pieni tuote otsikko (=item title), aliotsikko (=subtitle) ja selostus (=description). Kun teet hakuja, se etsii otsikoista. Jos esimerkiksi olet myymässä kirjaa, haluat ehkä käyttää sanaa “book” (=kirja) otsikossa. Ole varma että otsikkosi on oikeanlainen siihen mitä olet tarjoamassa, joten kun ihmiset etsivät sitä, sitten huutokauppasi löytyy paremmin.

Aliotsikko (=subtitle) näkyy haku tuloksissa, ja se on todella ainoa paikka jossa se näkyy, tai kun olet kategorioissa. Joten jos laitat tärkeää tietoa aliotsikkoon jonka haluat ihmisten tietävän sinun huutokaupan pääsivulla, olet varma että laitat sen kuvaukseen.

Ja sitten tietysti sinulla on täysikuvaus (=full description), ja laitat sen sinne, niin helppoa se on.

 

TWNKBDS auction form

 

Ja sitten, kuten mainitsin, sinulla voi olla 5 kuvaa. Klikkaat vain ladattaksesi kuvat, se avaa ponnahdusikkunan, jotta voit valita kaikki 5 kuvaa yhdellä kertaa ja valita “upload photos” (=lataa kuvat), tai voit ladata ne kuvat yksi kerrallaan.

Nyt tuotteiden kappalemäärä, se on aina yksi tuote, tai toisinsanoen yksi (1) huutokauppa, Joten jos olet huutokauppaamassa useita asioita jotka ovat menossa eri ihmisille, sitten sinun on tehtävä eri huutokauppoja. Jos olet kauppaamassa useita asioita jotka menevät yhdelle ihmiselle, sitten se on yksi huutokauppa. Esimerkiksi, jos sinulle on 5 teekuppia, mutta olet kauppaamassa niitä yksitellen, postaa yksi huutokauppa kerrallaan, ja tee se 5 kertaa, Mutta älä tee niitä kerralla, älä täytä pöytää samalla asialla, kuten 52 kertaa, se ei ole pointti. Laita yksi, ja anna ihmisten kiinnostua siitä. Anna heidän pitää hauskaa tarjotessaan, ja postita toinen jälkeenpäin. Toisinsanoen, voit lopulta huomata ettei kukaan ole tarjonnut kasasta mitään huutokaupassa; tai he vain tarjoavat yhdestä, toisesta sieltä. Saat parhaan tuloksen jos käytät enemmän tarkkuutta, myyjänä.

Jos tiedät että todella haluat saada tietyn määrän TWNKLjä tuotteesta, käytä aloitus hintaa. Tietysti, sinun ei pidä koskaan laittaa aloitus hintaa liian korkealle, joka tekee tarjoamisen huutokaupassa mahdottomaksi. Esimerkiksi, olet myymässä autoa ja haluat saada 50’000 TWNKL siitä, joten ehkä laitat aloitus hinnaksi 35’000 – 40’000 TWNKL, tai vain hieman vähemmän, mutta anna riittävästi tilaa huutajille tarjota. Joten aloitushinnalla sinä annat heidän tietää mikä on vähimmäis summa jonka haluat.

Mutta samaan aikaan ymmärrä, kuten sanoin, myyjänä, usko TWNKL arvoon. Koska 50’000 TWNKL tänään, voi olla 5 miljoonaa dollaria myöhemmin. Me uskomme TWNKL arvoon, ja varmuudella se kohoaa, koska ME uskomme sen arvoon.

Ja taas, USD arvo on vain referenssiksi, jotta ihmiset ymmärtävät arvon tuotteelle huutokaupassa.

Sitten sinulla on aloitus päivä. Voit valita koska haluat aloittaa. Ehkä haluat huutokaupan alkavan jonakin aikana tästä, tai välittömästi.

 

TWNKBDS auction form

 

Ja koskien lopetus päivää, jos haluat promota ja saada ihmisiä huutokauppaan, ole varma että laitat päättymis päivän muutaman viikon päähän vähintään, tai pidemmäksi, riippuen siitä mikä taktiikkasi on. Ja erityisesti ensimmäiset muutamat viikot, kun kaikkea rakennetaan ja ihmisiä kutsutaan, ehkä haluat että huutokauppa on vähintään 3-4 päivän päästä, jotta ihmiset tulevat ja katsovat; tai pidempään, minkä tahansa katsot parhaaksi.

Ja meillä on automaattinen uudellen listaus. Tämä tarkoittaa että jos kukaan ei tarjoa sinun tuotteesta huutokaupassa, ennen kuin se päättyy, kun se päättyy se automaattisesti uudelleen listataan. Voit valita kuinka monta kertaa se uudelleen listataan; Uskon että se on 2 kertaa realistisesti.

Sitten on lähetys tiedot. Lähetyskulut ovat TWNKLeinä ja jos on lisää lähetykseen tai lähetys ehtoja, voit kirjoittaa ne tänne. Sinulla on erilaisia vaihtoehtoja joita voit tarjota lähetykseen, milloin tahansa ostajan on maksettava lähetys kulut, myyjä on, tai ne on haettava henkilökohtaisesti. Ja jos haluat myydä ulkomaille, ruksaa “international shipping” (=ulkomainen lähetys) laatikko. Toisaalta, jätä se tyhjäksi, ja sitten kirjoita mihin maihin voit lähettää, ja kaikki muut lähetys ehdot joita sinulla on, ala puolella.

 

TWNKBDS auction form

 

Ja sitten oikealla alapuolella on maksu vaihtoehdot. Tietysti, PernumPay on ainoa vaihtoehto. Ja sitten siellä ovat jotkut vaihtoehdot sen alapuolella. Jos valitset minkä tahansa näistä vaihtoehdoista, näet kulut lisättyinä, listattuna sinisen alueen alapuolelle, ja jos sinulla on Twinklejä lompakossa täällä TWNKLBDSssä, sitten ne automaattisesti vähennetään, heti kun olet hyväksynyt huutokaupan. Jos sinulla ei ole Twinklejä lompakossa täällä vielä, sitten sinun on mentävä PernumPayhin, kun olet hyväksynyt huutokaupan, vahvistaaksesi tämän hankinnan. Joten Twinklejen on oltava sinun yksityisessä lompakossa, ja sitten menet PernumPay APIn kautta vahvistamaan siirron.

Bisneksen jonka näet PernumPay APIssa (TWNKLBDS), on TWNKLBDS. Joten kiinnittäkää huomioon bisnekseen joka näkyy, PerNum joka näkyy siinä, on bisnes PerNum. Joten tässä tapauksessa tulet näkemään, että bisnes on TWNKLBDS, ja joten PerNum on TWNKLBDSän.

Joten niin se on. Hyvin yksinkertaista listata huutokauppoja. Kaiken tämän jälkeen, menet sivuille hyväksymään kaikki tiedot ja voit aina tulla takaisin tähän kaavakkeeseen editoimaan ja tekemään muutoksia. Sitten kun olet ne tehnyt, sinä lähetät (=submit), sitten menet hyväksymään viestin, ja näet oman listasi.

 

TWNKBDS auction listing

 

Se näyttä joltakin tällaiselta...joka on hyvin ensimmäisiä asuntoja joita tarjotaan Saksassa TWNKLeillä TWNKLBDSssä.

Joten kun näet täällä kun täytä lisä yksityiskohtia, sivu kasvaa ja se näyttää todella hienolta.

Nyt, puhukaamme kuinka voit laittaa huudon. Sanokaamme että haluat laittaa huudon asunnosta Saksasta. Voi syöttää määrän Twinklejä jonka olisit valmis maksamaan, heti alapuolella “Place a bid” (=aseta huuto) nappula, ja sitten klikkaat nappulaa asettaaksesi huudon.

 

TWNKBDS place a bid

 

Ja näet vahvistus sivun kuten tämä jossa voit säätää sitä jos haluat, ja vahvistaa huudon. Joten sitten vain klikkaat “confirm bid” (=vahvista huuto) ja näet huutosi etenemisen.

 

TWNKBDS place a bid confirmation

 

Joten, nyt, tämä huutokauppa oikealla on heti alusta alkaen ollut suosittu, koska olen ollut tekemässä näitä kuvaruutuja.

 

TWNKBDS auction listing

 

Kun menet huutokauppaan näet ylhäällä pienen huomautuksen huudosta, ja jos olet huutanut enemmän voit mennä Control Panel (=ohjauspaneeli), ja sitten mennä “Your bids” (=sinun huudot).

 

TWNKBDS outbid

 

Nyt tässä pienessä keltaisessa laatikossa “= Outbids” (= tarjota enemmän kuin) on vain tiedoksi että kun se on keltainen, se tarkoittaa että olet tarjonnut enemmän. Joten kun menet takaisin minun Control Paneliin ja klikkaat “Your bids”, olin jo huutanut enemmän. Joka, tietysti oli odotettu, huusin vain 15 TWNKL. Mutta näet että kun se on huuto jossa olet huutanut enemmän, koko rivi tulee keltaiseksi.

 

TWNKBDS auction listing

 

Ja kun menet samaan listaan jossa olet huutanut aikaisemmin, näet viestin “You have been outbid” (=Olet huutanut enemmän) jos olet huutanut enemmän; ja sitten valitset vain huuda taas.

Ja voit myös lisätä nämä listat “Watchlist” (=tarkkailulista); näet linkin ylhäällä, ja kun lisäät ne, sitten sinulla on mahdollisuus päästä niihin Control Panelista, “Watchlist”in alapuolelta. Erityisesti jos olet tarkkailemassa useita tuotteita, lisää ne sinun “Watchlist” alla, joten on helpompi päästä niihin tällä tavalla. Olet juuri tullut Control Paneliin; sinun ei tarvitse etsiä niitä koko nettisivuilta. Joten tämä on kätevä ominaisuus.

 

TWNKBDS place a bid

 

Joten, mene takaisin huutoihin, ja tällä kertaa huusit 25 TWNKL, joten katsokaamme…

 

TWNKBDS low bid

 

...ja ohhh en ollut liian korkealla enää! Joten näet että jos huutosi ei ole enää korkea mennäkseen yli korkeimman huudon, sitten sinä saat pienen ilmoituksen.

 

TWNKBDS place a bid

 

Menet takaisin huutokauppaan jos valitset, voit säätää huutoasi, tai voit katsoa huuto historiaa huutokaupasta.

 

TWNKBDS auction bid history

 

Nyt tämä on tapa listauksista sivun alalaidassa, joten kun klikkaat linkkiä tästä huudon vahvistuksesta “view history” (=katso historia) (tai listauksesta itsestään), se vie sinut oikotietä suoraan huutokauppa sivun listauksen loppuun (joka voidaan näyttää tai piilottaa).

Nyt haluan painottaa jotakin hyvin hienoa kun nämä tulevat niihin huutoihin. Myyjänä sinulla on mahdollisuus nähdä jokaisen ihmisen PerNum joka tekee huudon. Huutajana yhteisössä, näet oman huutosi, ja se on siinä. Ja näet Bidder 1 (=Huuhtaja 1) henkilöstä jolla on korkein huuto. Bidder1 tarkoittaa johtopaikalla olevaa. Joten tämä on yksi niistä yksityisyys parannus toiminnoista joka mahdollistaa sinua näkemään aktiivisuutesi. Joten tämä on minun aktiivisuutta täällä, ja voin nähdä omat huutoni, ja Bidder1 tarjoaa aina enemmän. Joten tämä on hyvin hienoa. Tämä on yksi noista yksityisyys design toiminnoista. Ja täässä on yksinkertainen fakta että me olemme käyttämässä PerNumia, tiedät sinun yksityisyyden yksityiskohdat ovat maskattuna niin paljon kuin mahdollista.

 

TWNKBDS

 

Nyt täällä on enemmän päivitettävää näkymää ja tulet näkemään ylhäällä (tämä on yksi niistä ominaisuuksista listauksissa), ja se näyttää juuri yläpuolella LATEST ACUTIONS (=VIIMEISIMMÄT HUUTOKAUPAT) ja NEXT ENDING! (=SEURAAVA PÄÄTTYMÄSSÄ). Ja tämä on tarkalleen yksi niistä asunnoista Saksasta, joka on oikea asunto. Nämä ovat oikeita huutokauppoja jotka ovat nähtävissä juuri nyt, vain sen takia jos ihmettelet. Joten tämä ei ole testi, me olemme juuri katsomassa oikeita sivuja oikeilla huutokaupoilla.

Joten tämä on niin innostavaa! Ja mitä enemmän huutokauppoja meillä on sivuilla, näet kotisivun kasvavan ja täyttyvän.

Nyt haluan tuoda pari nopeaa pointtia ennenkuin suljen; ja vastauksia muutamaan kysymykseen myös.

Tämä on klassinen huutokauppa alusta. Se mitä olemme tehneet on että todellakin olemme yrittäneet tehdä siitä käyttäjä ystävällisen molemmille, myyjille ja ostajille. Olen maininnut monia hienoja ominaisuuksia jotka auttavat myyjiä ja ostajia, tämän päiväisessä esittelyssä, ja nuo ovat muutamia asioita. Tiedätte että olemme aina innovatiivisiä ja aina kuuntelemme teidän vaikutusvaltaa, ja tuoden hienoja ratkaisuja joita ratkaistaan haasteilla.

Nyt, haluan selittää teille kaverit… Tiedän että siellä ovat muut sivut ja niillä on “reserve price” (=pohjahinta) tai “buy now” (=osta nyt) ominaisuus. Et näe niitä TWNKLBDS sivuilla, ja tässä on miksi:

Huutajana, ja jopa myyjänä, “reserve price” ei monissa tapauksissa olekaan niin hieno. Koska tuotetta ei myydä jos se ei saavuta niin sanottua “reserve price” hintaa joka on kuten minimi myynti kynnys.

Nyt, myyjänä, se on turhauttavaa. Sinä haluat myydä jotakin mutta huudot eivät ole siellä päinkään, joten sitä ei myydä. Joten sinun on asetettava se uudelleen, ja toivottava että tällä kertaa se sopii “reserve price” hintaan.

Ja huutajana, se on myös turhauttavaa, koska kun olet huutanut jotakin ja ehkä olet saavuttanut tämän “reserve price”n, tai ehkä et ole; ja jos et ole, tämä tarkoittaa että tuotetta ei voi hankkia ja sinä et voi voittaa huutokauppaa. Joten se on kuin nappaisi 22 monista tapauksista, jossa se ei ole hyvä millään tapaa. (ilmeisti catch 22 on joku sanonta, mutta ei mitään hajua mitä se tarkoittaa).

Joten meillä ei ole “reserve price” koska me haluamme välttää haasteet jossa ei saavuteta mitään. Koska he eivät koskaan näytä “reserve price” (=pohjahintaa), sinä et tiedä mikä se oli, sinä vain huudat pimeässä, ja sitten se vain kertoo että “reserve price” hintaa ei saavutettu.

Nyt meillä on aloitushinta, joka on parempi ymmärtää ostajille minkä hinnan myyjä vähintään haluaa. Se pitää enemmän auki rehellisenä koska näet mikä on aloitus huutohinta. Joten se on selvä tilanne ostajalle ja myyjälle.

Kuten mainittu aikaisemmin, kun laitat aloitus hinnan, älä laita koko summaa jonka haluat; anna ihmisille aikaa tulla siihen. Ehkä sinun ideasi lopullisesta hinnasta ei ole niin korkea mitä yhteisö lopussa tekee, koska kaikki riippuu kysynnästä. Huutokaupat ovat hieno tapa nähdä tarjontaa; tarjonta on huutokauppa, kysyntää ovat huudot. Joskus sinulla voi olla ryhmä ihmisiä jotka huutavat, joten hinta voi nousta hyvin nopeasti, ja muina aikoinan sinulla on vain yksi tai kaksi ihmistä huutamassa, kuten tekemässä pientä huutosotaa heidän välillään.

Joten aloitus hinta, ja ei “reserve price”, tämä mahdollistaa kaikille huutokaupan sulkeutumisen, ja se mahdollistaa ostajille todellakin tiedon mitä ovat etsimässä kun he laittavat aloitushinnan.

TWNKLBDS on hieno paikka kaikille; myyjille jotka uskovat TWNKL voimaan, jossa he voivat myydä erilaisia tuotteita ja palveluita ja saada TWNKLejä; ja se on hieno huutajille, vaikka uskot TWNKLiin tai et, koska saat oikeita tuotteita ja palveluita Twinkleillä.

Olemme nähneet ihmisiä myymässä miljoonia TWNKLejä vain muutamalla sadalla tai tuhannella dollarilla. Joten jos olet halukas että sinulla on pieni määrä dollareita miljoonia TWNKLeistä, ehkä samaan aikaan voit löytää tuotteita ja palveluita joita tosiasiassa tarvitset, täällä on TWNKLBDS; sensijaan että dumppaisit Twinklejä pörsseihin, ehkä voit ostaa niillä jotakin jota tarvitset TWNKLBDS sivujen kautta.

Joten tämä on hieno mahdollisuus kaikille!

Tämä on todella ainutlaatuinen, koska se todella auttaa meitä kaikkia oikeaan mielentilaan jossa me olemme menossa pois aina ajattelemasta dollareita (USD), tai fiat rahaa, mielentilaan jossa me voimme laajentaa ja nähdä että voimme saada tavaroita Twinkleillä myöskin.

Joten jos uskot TWNKL arvoon, älä ole huolissasi mitä digiraha pörsseissä tapahtuu, koska tiedät mikä meidän päämäärä on. Ole viisas kuinka käytät TWNKLBDSää, kuinka laitat huutokaupattavan tuotteen myyntiin, ja kuten mainitsin, jos sinulla on useampia tuotteita joita haluat myydä samaan aikaan, älä tuki sivuja 52 parilla samaa tuotetta, sandaaleja, esimerkiksi. Sen sijaan, laita pari sandaalia ja anna ihmisten tutustua tähän; pidä huutokauppa vain 5 päivää esimerkiksi; anna ihmisille aikaa, pidä hauskaa ja sitten postaa seuraava huutokauppa sen jälkeen; ja postaa ehkä kaksi huutokauppaa seuraavaksi. Pointti on: ole viisas. Jos olet postaamassa useita asioita, älä laita liian lyhyttä aikaa; anna ihmisille aikaa. Tai jos haluat tehdä promon, anna riittävästi aikaa että se tehoaa ja se voi tuoda liikennettä tarjouksiin. Joten ajttele näitä asioita.

Joten me olemme niin ylpeitä antaessamme tämän mahdollisuuden TWNKLBDS maailmalle, joka julkaistaan tänään, maailman nautittavaksi.

Nyt, puhukaamme “buy now” (=osta nyt) ominaisuudesta. Erityisesti alussa, haluamme olla varmoja että jokaisella on reilu mahdollisuus; erityisesti näissä asunnoissa. Tämä on todellakin mahtavaa! Voit hankkia asunnon TWNKLeilla mistäpäin maailma tahansa. Joko haluat muuttaa Saksaan, tai jos asut Saksassa, tai haluat investoida omaisuuteen Saksassa, missä tahansa tapauksessa… tämä on todellinen paikka!

Ja tämä on todella mielenkiintoista, koska niin kauan kuin olemme kertoneet, siellä on todellakin ollut vain yksi tai muutama asunto kauppa joka on tehty Bitcoinilla, tämän lisäksi. Emme löytäneet yhtään Etherillä, tai millään tunnetulla kolikolla. Ja kun me katsomme nettisivuja joissa kaupataan asuntoja digirahalla, milloin se on Bitcoin tai jotakin muuta, kun teet sopimuksen siitä, löydät että kun kauppa on tehty, sinun on myytävä digirahat, ja henkilö saa Fiat valuuttaa lopuksi. Niin tämä ei ole digiraha siirto; se on fiat raha siirto.

Joten tämä ei ole tapa TWNKLBDSssä ja kiinteistönvälittäjä jonka näitte asunnossa Saksassa. Koska me olemme jo tehneet kaupan, ja me puhuimme siitä edellisessä webinaarissa, joten mene sieltä tarkistamaan asia.

Joten “buy now” ominaisuudesta, jos olisimme laittaneet sen, tämä tarkoittaa että yksi henkilö jolla on miljoonia ja miljoonia TWNKLejä voisi vain mennä ja ostaa kaiken tämän, ja hups – kaikki olisi myyty! Se on hieno asia myyjälle ehkä, mutta kaikki muut olisivat surullisia koska heillä ei olisi mahdollisuutta. Joten pidämme asiat reiluina, ja mahdollistamme yhteisön ja sivujen kasvun, tämän vuoksi meillä ei ole “buy now” ominaisuutta.

Kun TWNKLBDS on vakiintunut, me tuomme tämän “buy now” ominaisuuden myöhemmin; mutta tällä hetkellä, sitä ei ole.

Ja ymmärtäkää, TWNKLBDS on ainoa sivu maailmalla jossa voit saada asunnon TWNKLeinä. Tiedät, puhuin mitä on menossa Bitcoinilla. Tosiasiassa, asunto diili jonka me teimme TWNKL kolikoilla – tämä tosiasiassa oli ainoa digiraha diili joka on tehty Saksassa. Ja se oli Rainbow Currency. Ja maailmassa, me olemme toinen digiraha koskaan, jolla on tehty asunto kauppa siirto. Ja toinen on Bitcoin, jonka voimme löytää? - Sinä löydät Rainbow Currencyn.

Joten, me olemme asettaneet virstanpylvään; me olemme asettamassa ennätyksiä. Tämän me teemme. Ja täällä TWNKLBDS on seuraava.

Joten tämä esittely tänään oli tässä. Katson nyt onko siellä kysymyksiä vastattavaksi.

Tässä on kysymys “Mitä toimitus asioista?”. Myyjänä, sinulla on toimitus ehdot Sinulla on erilaisia vaihtoehtoja joita voit tarjota toimitukseen, kuitenkin ostajan on maksettava toimituskulut, myyjä on, tai heidän on noudettava tavara henkilökohtaisesti. Ja voit kirjoittaa, mitä ehtoja tarvitaan. Kun joku voittaa huutokaupan, Control Panelista voit nädä vaihtoehdot kohdasta “winner’s details” (=voittajan yksityiskohdat). Klikkaa tätä ja sinulla on mahdollisuus nähdä yksityiskohdat perustuen huutokaupan lajiin ja mitä vaaditaan. Koska muistakaa, meidän koko sivusto on yksityisyydellä suojattu, yksityisyys designilla. Se on korkein standardi, ja me aina tuomme sen sinulle.

Jos sinulla ei ole toimitusta (vain nouto), et näe toimitus ehtoja henkilöllä joka voitti huutokaupan; koska niitä ei vaadita, sinun ei tarvitse tietää niitä, koska henkilö tulee käymään luonasi. Joten heidän tarvitsee tietää yksityiskohdat.

Toinen kysymys referenssi linkeistä (Reflinks). Kyllä, meillä tulee referenssi linkit, ne tulevat hyvin pian TWNKLBDS sivuille (tarkoittaen ettei niitä vielä ole). Tällä välin, voit käyttää mitä tahansa SafeZone kutsukoodia tai toista Unicorn Network referenssi linkkiä rekisteröidäksesi uusia jäseniä, ja he voivat kirjautua TWNKLBDS rekisteröinnin jälkeen.

Kysymys Twinkle hinnasta, perustuuko se pörsseihin, tai 0.10$ /Twinkle SafeZonessa? Tämä on alusta jossa ainoa valuutta on TWNKL. Joten hinta jonka näette alustalla voi löysästi perustua olemassa olevaan markkina hintaan, kuitenkin tosiasia on että ne perustuvat arvoon jota myyjä ja huutaja näkevät, TWNKL kolikon arvona. Joten se voi olla erilainen jokaisella henkilöllä ja jokaisella listalla.

Paras asia on nähdä mitä myyjä listaa referenssi hinnaksi dollareina (USD), ja siitä saa ymmärryksen minkälaisesta arvosta on kyse, ja sitten ajatelkaa mikä on sinun TWNKL arvo. Kuinka monta TWNKL kolikkoa on dollari (USD), ja sitten huuda tätä ja katso kuinka käy.

Tässä on monta tapaa luoda tarjontaa, pienellä skaalalla. Me olemme puhumassa yhdestä tuotteesta, yhdestä huutokaupasta kerrallaan, ja se on todella ostaja ja myyjä jotka tulevat samaan arvoon, ja kuinka arvokas todella TWNKL on.

Joten myyjänä, kuten puhuin, käytä aloitus hintaa. Jos sinulla on arvo mielessä, kuinka monta TWNKL haluat nähdä huutokaupassa nimen omaisesta tuotteesta tai palvelusta, aloita jostain alemmasta. Mutta ole viisas, kuten aikaisemmin puhuin.

Seuraava kysymys on: “Mitä jos tuote jonka hankin on virheellinen tai tuhoutunut, ja onko siellä mitään takuuta.” Niin TWNKLBDS on vain alusta myyjille. Joten sinun on tarkistettava säännöt jokaisesta huutokaupasta, ja mitä specifiset ehdot ovat. Jos siellä on mitään takuita, tietoa palautuksesta tai jotain sellaista. Jos et näe mitään tämän tyyppistä, ensimmäinen asia on olla yhteydessä myyjään. Myös, kuten myyjän voit löytää kuka voitti huutokaupan Control Panelista, sinä, huutokaupan voittaja, sinulla on mahdollisuus katsoa tämä Control Panelista. Joten kun kirjaudut sisään, tutustu näihin asioihin, ja löydät monia erilaisia ratkaisuja. Jos sinulla edelleen on hankaluuksia joita ei voi tai voi ratkaista myyjän kanssa, ota yhteyttä Unicorn Networkin avustajiin ja me teemme parhaamme tilanteessa.

Ja voit aina tarkistaa FAQn; siellä on paljon tietoa.

Joten TA-DAAA! Tässä on linkki TWNKLBDS sivuille https://www.twnklbds.com

Mitä pidätte siitä?

[Kaikki pitivät siitä!]

Kiitoksia kaverit, olen niin iloinen että piditte.

Ja kaikille jotka ihmettelevät koska saan huutaa asunnon ostoa muista paikoista maailmaa, niin, onko sinulla ystävä joka on kiinteistövälittäjä? Puhu hänelle. Minulla on ystäviä ja minä puhun heille. Joten kutsukaa heidät mukaan ja he voivat listata heidän asuntonsa.

Koskien kysymyksiaä miksi meillä ei ole minimihintaa TWNKL kolikolla TWNKLBDS sivuilla, kuten meillä on SafeZonessa (0.10$/TWNKL), pointti on että SafeZonessa halusimme stabiilin arvon käyttää laskiessamme asioita; esimerkiksi PernumPay API kautta, ja myös erilaisissa toimininnoissa ja ominaisuuksissa, kuten hinnat eBooks (=eKirjat) EEBOOX, tai hinnat bisnes paketeissa safezone.info sivuilla. Me tarvitsemme standardin että voimme pitää asiat vakaina.

Näet TWNKLBDS sivuilla, jotkut provisiot perustuvat SafeZone hintaan TWNKL kolikosta, kuten 10 TWNKL jonka todellinen arvo on 1.00$, mutta me käytämme SafeZone arvoa. Joten pointti on, TWNKLBDS sivuilla tämä oli ainoa tapa pitää hinta stabiilina, mutta antaa sen kasvaa lisää, ja todellakin antaa ihmisten hahmottaa mitä he haluavat arvosta, perustuen tuotteisiin ja palveluihin joita on alustalla. Ja jos luet lehdistö tiedotteen ensimmäisestä asunto diilistä Saksasta, näet että tosiallinen hinta per TWNKL kun kauppa suljettiin oli 0.03$ / TWNKL, joka on paljon korkeampi kuin mitä näet markkina paikoilla juuri nyt, erilaisista syistä.

Joten ymmärtäkää kaverit, TWNKL pitäjille/omistajille, te olette ne jotka tosiasiassa määrittelevät markkina hinnan; te olette ne jotka määrittelevät arvon ja hinnan. Jos haluat hinnan nousevan, sitten anna enemmän arvoa TWNKL kolikolle. Myy sitä enemmän pörsseissä. Jos olet tekemässä sitä tai, kun olet huutamassa huutokaupassa, älä ole liian nopea huutaessasi tuhansia TWNKL kolikoita kerralla, jos näet arvon korkeampana. Tämä on paras tapa ajatella tätä ja ymmärtää enemmän kuinka markkinat toimivat ja kuinka arvo kasvaa.

Ja kaverit, jos sinulla milloikaan on haasteita jonkin myyjän kanssa, ottakaa ensiksi myyjään yhteyttä. Toimikaa saadaksenne haasteet ratkaistua yksityisen myyjän kanssa suoraan. Siellä on runsaasti tapoja ottaa yhteyttä myyjään; käy läpi yksittäiset huutokaupat; tai huutokaupan voittajana mene sinun Control Paneliin. Näet siellä valikon vasemmalla jossa on monia vaihtoehtoja. Ja lue myös FAQ jossa monia vastauksia kysymyksiin.

Niinkauan kuin tuote on merkitty vastaanotetuksia “received” ostajalle, sinun huutosi on suojattu. Joten lue FAQ, kaikki on siellä.

Ok kaverit, kiitoksia paljon ollessanne täällä tänään. Pitäkää hauskaa TWNKLBDS sivuilla ja me näemme seuraavalla kerralla.

Ja kaikkea hyvää. Hei-hei.

 

Teidän menestys mielessäni,

Cate Kozikowski, ja

Sinun WAZZUB avustaja tiimi

 

***

Lisäinfoa avustajilta:

 

Kuuma tiedote!

Uusin kolikko ranking sivusto joka listaa Rainbow Currencyn!

https://www.cryptorank.online/

Unicorn Network tuo sinulle, nyt Rainbow Currency on keskitetty kolikko ranking sivuille jossa voit nopeasti nähdä uutiset, Rainbow Currencyn sosiaaliset linkit, tarkistaa tämän hetken kolikko rankingit, ja siellä on jopa täydellisen kätevä muunnos työkalu, jotta voit seurata digiraha pörssien arvoja digirahasta toiseen, tai fiat valuuttoja.

Cryptorankinssa on jopa viimeisimmät lehdistö tiedotteet jotka juuri jaettu Rainbow Currencystä! Tarkistakaa nämä ja lukekaa kaikki yksityiskohdat ensimmäisestä asunto kaupasta Saksassa joka maksettu digirahalla CryptoRank.online.

 

***

 

 

Live chat keskutelu löytyy alla olvasta linkistä:

https://join.skype.com/c0Wv3Vdf8njE  

 

Kaikki Unicorn Network webinaarien tiedot:

Kirjaudu ja lue recapit ja rekisteröity webinaareihin täällä:

https://www.safe.zone  (WEBINARS kuusikolmion alla)

 

Kaikki Rainbow Currency webinaarien tiedot:

Kirjaudu ja lue recapit ja rekisteröity webinaareihin täällä:

https://www.rainbowcurrency.com  (WEBINAR RECAPS nappulasta menu valikosta)

 

Muistakaa tarkistaa SafeZone Radio showt myöskin!

Suorana joka tiistai & torstai klo 9-10 a.m. USA Pacific aikaa (klo 19-20 Suomen aikaa). Kuunnelkaa suorana ja tarkistakaa menneiden showden äänitykset osoitteesta: https://www.safe.zone (RADIO SHOWS kuusikulmiosta)

 

 

***

 

OLE SOSIAALINEN KANSSAMME!

Voit myös liittyä meihin internetissä. Me arvostamme apuasi, tykkäämistä, jakamista, ja kommentteja. Kiitoksia!

Ota yhteyttä Unicorn Network:iin ja SafeZone:een Facebook:issa

https://www.facebook.com/UnicornFoundationOfficial

https://www.facebook.com/UnicornNetworkOfficial/

https://www.facebook.com/SafeZoneOfficial/

https://www.facebook.com/RainbowCurrency

 

Ota yhteyttä Unicorn Network:iin ja SafeZone:een Twitter:issä

https://twitter.com/UnicornFndtion

https://twitter.com/UnicornNetwork

https://twitter.com/SafeZoneInc

 

Voit olla sosiaalinen myöskin Rainbow Currency Foundation:issa!

Twitter: https://twitter.com/RainbowCurrency

Reddit: https://www.reddit.com/r/RainbowCurrency/

BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2735483

Facebook: https://www.facebook.com/groups/531871263858847

Telegram: https://t.me/joinchat/IGdYD0UEDO7YmEWg3VZWww

 

***

 

Ansioiden vastuuvapautuslauseke: Kaikki toimet on tehty esitelläksemme projektin mahdollisimman tarkasti. Mitään esimerkkiä tuloksista ei voi tulkita lupauksena tai takuuna ansioista. Onnistumisesi saada tuloksia kotisivuilta rippuu ajasta jonka omistat projektille, tietämyksestäsi ja muista markkinointi taidoista. Koska nämä tekijät ovat erilaisia eri yksilöillä, me emme voit taata mitään määrättyä tulosta. Emmekä ole vastuussa tekemisistäsi. Materiaalit jotka löytyvät kotisivuiltamme voivat sisältää tietoa jotka sisältävät tai perustuvat tuleviin ilmoituksiin. Tulevaisuuteen katsovat ilmoitukset antavat arvioita tai ennakko arvioita tulevista tapahtumista. Voit tunnistaa nämä ilmoitukset sillä toteamuksella että ne eivät kerro suoraan historiasta tai tämänhetkisestä tiedosta. Ne käyttävät sanoja kuten “anticipate=aavistaa”, “estimate=arvioida”, “except=paitsi”, “project=projekti”, “intend=pyrkiä”, “plan=suunnitella”, “believe=luottaa”, ja muita sanoja ja termejä samaa tarkoittaen potentiaalista tulosta tai ansioita.

 

Copyright © 2018 Unicorn Network, Inc. ja SafeZone, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.