Unicorn Network Webinar Recap
tiistaina 17pv huhtikuuta, 2018
Esittäjä: Cate Kozikowski


Tämä webinaari on Unicorn Network, Inc.:in ja SafeZone, Inc.:in omaisuutta ja sitä ei saa tallentaa ja siten julkaista muualla julkisesti. Mikään kirjoitus/käännös tarjottuna livenä ei ole virallinen “Power of We”:n julkaisu. Odota virallista englanninkielistä jälkikirjoitusta ja täydellistä käännöstä tietoineen jotka esitetty webinaarissa.

Vastuuvapautuslauseke: Sinä olet aina henkilökohtaisesti vastuussa omista toimistasi; mikään tähän ilmoitukseen sisältyvä tai mikätahansa webinaari on asettanut neuvoksi mistä tahansa syystä. Tee omia tutkimuksia ja puhu omien asiantuntijoiden kanssa ennenkuin teet mitään päätöksiä, kuten niitä jotka liittyvät terveyteen, talouteen, veroihin, ja bisnekseen, muutamia nimetäkseen.

 

Aiheet tässä recapissa:

1. Lopullinen vahvistus ensimmäisestä asuntokaupasta, maksettuna TWNKLeinä.

2. Meidän oma TWNKL huutokauppa sivusto, tulossa pian…

3. Kaksi uutta vallankumouksellista yhteistyökumppania Unicorn Networkiin ja Rainbow Currencyyn.

4. Päivitys Biggest Talent kilpailuun.

 

Tervetuloa kaikille! Hyvin innostavia asioita on menossa meidän verkostossa. Kiitoksia mukaan tulosta, ja aloittakaamme!

Olen niin ylpeä ja iloinen tuodessani erinomaisia uutisia tänään! Tiedän että kaikki ovat olleet kiinnostuneita tietämään mitkä ovat seuraavat askeleet SafeZonessa ja Unicorn Networkissä, ja erityisesti Rainbow Currencyssä. Nyt, ollakseni tarkka, Rainbow Currency on täysin eriasia; mutta SafeZone hyväksyy Rainbow Currencyn, ja Unicorn Network myöskin. Joten, olen täällä kertomassa tänään joistakin uutisista jotka koskevat meitä kaikkia.

 

1. Lopullinen vahvistus ensimmäisestä asuntokaupasta, maksettuna TWNKLeinä.

Olen iloinen että tänään meillä on lopullinen vahvistus asuntokauppa diilistä Saksassa, maksettuna digirahalla. Aion kertoa yksityiskohdat tästä, ja monesta muusta asiasta. Voit lukea virallisen lehdistötiedotteen Rainbow Currency Foundationista. Kerron muutamista kohokohdista sinulle juuri nyt, ja sinulla on mahdollisuus lukea täysi lehdistö tiedote myöskin.

https://rainbowcurrency.com/opr/18-04-17_Official_Press_Release_Rainbow_Currency_Foundation.pdf

Olen niin innoissani kertoessani tämän teille kaikille!

“16pv maaliskuuta”, asuntokauppa sopimus on notarisoitu Aue (Saxony)ssä, koskien asuntoa; ja nyt sille on myös lainhuuto uuden omistajan toimesta.”

Joten, tämä lehdistötiedote on ulkona molemmissa Las Vegasissa ja Berliinissä, ja…

“Vuokrattu asunto-osake Meeranessa (Saxony), vaihtaa omistajaa. Vaikka tämä ei näytä ensisilmäyksellä uutisotsikolta, mutta osoittautuu sensaatioksi vielä nuorella digiraha markkinoilla; koska ensimmäistä kertaa, täysi ostohinta omaisuudesta  Saksassa oli maksettu digirahalla.”

Nyt, voit ehkä miettiä: oliko se tehty Bitcoineina, tai Ethereinä, tai jollakin toisella johtavalla digirahalla? Kuitenkin, ei. Se on maksettu Rainbow Currencyllä. Ja tämä on niin jännittävää! Minulla on joitakin kuvia ja asioita jaettavaksi; ja tässä ne ovat:

 

 

Se mitä näet tässä on Dr. Peter Pitz (vasemmalla) ja Jesko Präckert noriaatti toimiston edessä, sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

“Me näemme paljon korkeamman potentiaalin kuin Bitcoinilla ja muilla, joten olemme enemmän kuin tyytyväisiä osto hintaan” sanoo Jesko Präckert, työntekijä myyvästä kiinteistövälitys yrityksestä; ja edelleen, “Me suunnittelemme tarjoavamme  huoneistoja Rainbow Currencyllä piakkoin.”

Dr. Peter Pitz edustaa ostavaa puolta, ja on myöskin hyvin tyyväinen; ja hän siteeraa, “Kiitos luottamuksesta Rainbow Currencyyn, tänään, olemme saavuttaneet hyvin suotuisan ostohinnan. Kun me yrityksenä uskomme onnistumiseen digirahassa, tarjoamme nyt vuokralaiselle mahdollisuutta maksaa vuokransa digirahalla tulevaisuudessa.”

Joten, tämä on todellakin fantastista! Me olemme niin ylpeitä, niin tyytyväisiä ja kunnioittaen kerromme nämä suuret asiat kaikille.

 

 

on kopio notariaatilla tehdystä sopimuksesta. Voit nähdä tämän paljon selvemmin virallisessa lehdistötiedotteessa. Sinulla on mahdollisuus lukea se itse, ja tarkistaa.

Ja olen varma että te kaikki ihmettelette “Missä tämä asunto on?” ja “Miltä se näyttää?”

 

 

Niin, tässä on kuva rakennuksesta Meeranessa (Saxonyssä). Asunto on rakennuksen sisällä. Joten, tämä on hyvin hienoa!

 

 

Ja sitten, tietysti, tässä on Rainbow Currency Foundationin ihastuttava johtokunta. Me olemme niin ylpeitä. He tekevät niin fantastista työtä! Me kiitämme heitä kaikesta mitä he ovat tehneet auttaakseen Rainbow Currencyä, hyvin arvokasta, ja maailman laajuisesti arvostettu digiraha kuten me jo tiedämme.

Ja tämä on todella mielenkiintoista, koska niin kauan kuin meillä on mahdollisuus kertoa, siellä on todellakin ollut vain yksi tai muutama asunto siirto joka on tehty Bitcoinilla, tämän lisäksi. Emme ole löytäneet yhtään asunto kauppaa Etherillä, tai millään muulla tunnetulla digirahalla. Ja kun menette katsomaan nettisivuja jossa voit ostaa asuntoja digirahoilla, joko se on Bitcoin tai mikä muu tahansa, tiedät että kun kauppa on tehty, sinä myyt digirahat, ja henkilö saa Fiat rahaa lopulta.

Joten, tämä asunto siirto joka tapahtui Saksassa Rainbow Currencyllä on hyvin erityinen koska asunto on täysin maksettu Rainbow Currrencyllä. Nyt verot ja notariaatti kulut oli maksettava euroina, mutta kaikki muu osa, joka oli tosiallinen hinta asunnosta, maksettiin Rainbow Currencyllä. Joten, tämä on hyvin erityistä; ja olemme ylpeitä että olimme ensimmäisiä tässä, Rainbow Currencyllä.

[Myös, katsokaa “Lisätietoa avustajilta” osio tärkeistä päivityksistä.]

 

2. Meidän oma TWNKL huutokauppa sivusto, tulossa pian…

Nyt, jos olette kiinnittäneet huomion, olette kuulleet että heillä on lisää asuntoja joita he haluavat tarjota Rainbow Currencyllä. Joten, kuinka he tuovat sen maailman tietoon? Niin, olen varma että siellä on lukuisia erilaisia tapoja: mutta olen niin innoissani, arvostuksesta, ja ylpeä kertoessani tänään, että olemme löytäneet ratkaisun ei vain kiinteistö yhtiöllä Saksassa ole mahdollisuutta myydä asuntoja Rainbow Currencyllä, mutta myös toisilla kiiinteistö yhtiöillä kaikkialla maailmassa, kuten myös muilla bisneksillä kaikenlaisilla tuotteilla ja palveluilla. Ja, tietysti, jopa meidän jäsenet, SafeZone yhteisöllä, jos heillä ehkä on tuotteita tai jotakin jota he haluavat myydä Rainbow Currencyllä, nyt he voivat sen tehdä. Joten, me olemme löytäneet ratkaisun tähän kaikkeen.

Löytäessämme ratkaisun, olemme määrittäneet: niin, kuinka se toimii? Mikä olisi paras tapa tarjota tämä palvelu, jossa ihmiset ja bisnekset, itsenäiset toimijat, kiinteistövälittäjät, ja muut, voivat tarjota oikealla arvolla ja saada Rainbow Currencyä (Twinlejä)?

Joten, kun ajattelemme tätä, me määritimme että yksi parhaista tavoista tarjota tämä palvelu voisi olla huutokaupan kautta! Joten, ilokseni voin julkistaa että hyvin pian (ennakoimme loppu viikkoa, tai seuraavan viikon alkua), meille tulee hyvin oma huutokauppa sivusto; jossa, kuten sanoin, asuntojen välittäjät, muut bisnekset, itsenäiset asiamiehet, luovat artistit, ja SafeZone jäsenet, ovat mahdollisia tarjoamaan oikeita tuotteita huutokauppa sivuston kautta – ja jopa palveluita, myöskin. Olemme koonneet kaiken – joten se on todellakin hienoa!

Jokainen huutokauppa pyörii kuten tavanomaiset huutokaupat. En tule kertomaan yksityiskohtia, mutta meille tulee toinen webinaari, missä me kerromme kaikki nämä speciaalisti, ja kuinka se tarkalleen toimii kaikille. Juuri nyt halusimme vain kertoa, joten tällä tavalle jos tunnette toisia, voitte kutsua heidät mukaan, erityisesti jos he ovat kiinnostuneita Rainbow Currencystä. He voivat liittyä ilmaiseksi, tietysti. Ja, meillä on niin monia asioita tarjottavaksi.

Lisäyksenä, siellä tulee olemaan asuntoja tarjolla. Nyt, antakaa minun kertoa tästä. Tämä on hyvin tärkeää. Asunnot joita tarjotaan, ne ovat ostettavissa kenen tahansa toimesta ympäri maailmaa. Jos asut Saksassa, tai ehkä haluat asua Saksassa; tai yksinkertaisesti haluat vain investoida omaisuuteen, nyt sinulle on vaihtoehto.

Tietysti, antakaa minun ennakoida. Kuten kaikissa asioissa, aina tehkää omat tutkimukset. Aina löytäkää omat neuvot. En tarjoa mitään neuvoja, tai mitään tämän kaltaista. Aina ymmärtäkää omat vastuunne. Joten, ollaksemme tarkkoja.

Mutta, mutta tämä on fantastista!

Nyt, siellä on fantastisia asuntoja. Näitte yhden rakennuksen: hieno alue, hieno rakennus, ja arvot näillä asunnoilla ovat välillä 30’000$ - 50’000$. Joten, ottakaamme esimerkiksi 50’000$. Jos katsomme tämän hetken TWNKL kurssilla jonka näemme markkinoilla 0.0005$, se tekee 100’000’000 Twinkleä.

Joten, tämä on jotakin johon monet Twinkle omistajat voivat osallistua. Tähän asti, siellä on ollut rajoitettuja tapoja kuluttaa Twinklejä. Kun se ei vähennä arvoa noilla tavoilla, se on aina erinomaista kun on useita erilaisia vaihtoehtoja, tietysti. Tällä tavalla tulee “Every Day Money” (=Jokapäiväinen raha). Se on Rainbow Currencyn idea, olla useita erilaisia tapoja.

Antaakseni toisen esimerkin. Sanokaamme että omistat leivänpaahtimen jota et enää tarvitse, ja olettakaamme että sen arvo on 50$. Joku joka on valmis myymään Twinklejä kurssiin 0.0005$/Twinkle on valmis maksamaan jopa 100’000 Twinkleä leivänpaahtimesta. Koska 100’000 TWNKL x 0.0005$ = 50$. Tämä on oikea arvo digiraha pörssissä.

Tietysti, kuten olette tänään nähneet, (ja minulle on lisää hyviä uutisia jaettavaksi myöskin!), tämä ei ole koko sisältö. Kun pidämme arvon nousussa jonka voimme saada Rainbow Currencystä, arvo digiraha pörsseissä myöskin, nousee. Ja mitä enemmän jaamme tietoa maailmalle, ja kerromme tästä hienosta kehityksessä, tämä hieno uutinen, kavereidemme kanssa ja perheen, mitä suurempi joukko tietää Rainbow Currencystä; tietää SafeZonesta; tulee tietämään Unicorn Network.

Joten, se on luonnollista – tietysti, hinta tulee nousemaan. Erityisesti, kun nämä muutamat Twinkle omistajat jotka ovat myymässä Twinklejä markkinoilla, molemmat voivat saada lisää arvoa siihen mitä hakevat, tai voivat ymmärtää että he ovat yksi niistä joka päättää hinnan. Kun olet myyjä, sinä asetat hinnan. Jos et halua että hinta laskee, älä myy alihintaan. Aina katso ylöspäin!

Nyt, sanokaamme että hinta pomppaa 0.01$/Twinkle. Myyt leivänpaahtimen ja saat 100’000 Twinkleä, mikä tarkoittaa että sen arvo on 1’000$, kun Twinklen hinta saavuttaa arvon 0.01$. Joten, tämä on todella hienoa leivänpaahtimesta! Ja että sama asia tapahtuu missä tahansa ostossa. Nyt, tämä tapahtuu jokaisessa digirahalla tehdystä ostosta; sinulla on aina mahdollisuus että digirahan arvo voi nousta korkeammelle kuin tuotteista joita olet ostamassa. Joten, se vie vähemmän digirahaa ostaessasi saman hintaisen tuotteen, kun hinta jatkaa nousuaan.

Tietysti, se voi aina mennä toisella tavalla – täydellisellä julkitulolla. Siksi sinun pitää aina tehdä omat selvitykset. Mutta, samaan aikaan, arvo jota luomme Unicorn Networkiin lopuksi, samoin SafeZoneen (jossa toiset kolmannen osapuolen bisnekset ovat vapaina tulemaan ja liittymään meihin ja käyttämään meidän palveluita heidän bisneksilleen), ja Rainbow Currency Foundationin avulla, ja heidän työnsä jatkuu levittäen tietoa Rainbow Currencystä, ja kaikki hienot asiat menevät sillä tavalla, me kaikki odotamme ja tiedämme että hinta jatkaa nousuaan. Me kaikki teemme työtä yhdessä. ME, kaikki jäsenet, ja internet käyttäjät kaikkialla maailmassa, ME kaikki olemme “Power of We”. Ja tämä on jotain erityistä joka asettaa meidän erilaiseksi. Joten, varmuudella, me kaikki odotamme ja tiedämme että hinta jatkaa nousuaan.

Nyt, jos haluat etsiä enemmän arvoa jota voit käyttää sinun Rainbow Currencyllä, huutokauppa sivuston kautta, meillä tulee olemaan, tietysti, kaikenlaisia asioita – asunnoista, koruihin, ja paljon enemmän! Olen niin iloinen! Tiedätte tämän, myös, oikein vaikuttava show läpi meidän verkoston, koska tätä on pyydetty läpi meidän verkoston, jäseniltä, saada alusta kuten tämä jossa he voivat tarjota erilaisia asioita myyntiin, kuten myös yksittäiset henkilöt. Joten, me olemme iloisia että voimme kertoa tämän uutisen kaikille, ja todellakin tuo tämän todellisuuteen. Joten, katsokaa lisää päivityksiä tästä kun ne tapahtuvat tämän viikon lopulla, tai ensiviikon alussa; ja me tulemme, tietysti, pitämään kaikki ajantasalla.

Nyt, tämä on vain yksi askel, ja me jatkamme askel askeleelta saadaksemme kaikki julkaistuksi niin pian kuin mahdollista, kaikkia muita asioita joita on meneillään. Tiedätte, tämä on vain yksi projekti. Meillä on niin monia erilaisia projekteja monilla eri alustoilla; kuten myös monia bisneksiä jotka on jo allekirjoitettu meidän palveluihin, jotka ovat tällä hetkellä tekeillä heidän palveluilleen bisneksessä. Näet paljon asioita tulossa ulos. Nämä ovat vain muutamia palasia palapelissä joka olen kertomassa tänään. Joten, tämä on hyvin mielenkiintoista.

 

3. Kaksi uutta vallankumouksellista yhteistyökumppania Unicorn Networkiin ja Rainbow Currencyyn.

Nyt, et voi vain käyttää Twinklejä tavaroiden ostamiseen ja palveluihin uuden huutokauppa sivuston kautta; sinulla on mahdollisuus käyttää Twinklejä hyvin mielenkiintoiseen kehitystyöhön.

Nyt, antakaa minun kertoa muutamasta uudesta ICOsta jotka ovat tulossa. Nämä ICOt, tosiasiassa, eivät ole Unicorn Networkin. Ne ovat kolmansien osapuolien jotka ovat kumppaneita Unicorn Networkissa hyväksyen Rainbow Currencyn.

Ensimmäinen ICO, josta puhumme on yksi arvokkaimmista asioista jota ihmiset ympäri maailmaa arvostavat – yksi noista asioista jota on aina sanottu että maailma olisi tasapainossa, mikäli “asiaan voi investoida”. Olisiko se todella hienoa jos voisit käyttää Twinklejä investoidaksesi johonkin tämän kaltaiseen? Niin, hyvin pian, sinulla on tilaisuus. Ja se mistä puhun on kulta. Joten ensimmäinen kolikko josta on tulossa ICO on varmistettu kullalla – oikealla kullalla. Tämä tarkoittaa kirjaimellisesti että investoit Twinklejä kultaan. Tämä on hyvin jännittävää!

 

Nyt, toinen kolikko on jotakin jopa vielä erikoisempaa (Solario) …

(Huomioikaa: Viimeisten päivitysten johdosta, Solarion tiedot ovat muuttuneet. Katso nykyiset tiedot täältä: https://safe.zone/recaps/recap.php?id=734)

 

 

4. Päivitys Biggest Talent kilpailuun.

Nyt, viimeinen asia josta haluan puhua ennenkuin lopetan on päivitykset Biggest Talent kilpailuun.

Ensiksi, vastaus on kaikkein kysymys: Kyllä! Me olemme pidentäneet kilpailun liittymis aikaa. Ja haluamme todellakin kertoa maailmalla kuinka suuri ja mielenkiintoinen kilpailu tämä on.

Kuten myöskin, yhdellä kokonaisella tavalla jolla olemme tekemässä tätä “Me huolehdimme ja jaamme”. Joten, me katsoimme Biggest Talent kilpailua, ja me päätimme jakaa jopa enemmän; koska me uskomme tähän kilpailuun, ja me uskomme artisteihin jotka löydämme käymään tämän kilpailun läpi, ja me uskomme viihteen arvoon joka tuo meille kaikki jäsenet. Koska me kuulimme heidän palautteen, me kuulimme vastaukset, ja se on fantastista.

Joten, me ajattelimme että voisimme tehdä siitä jopa paremman. Ja olen iloinen että voin julkistaa että päätimme lisätä joitakin palkintoja; ja lisätä Rainbow Currencyä. Aikaisemmin, olemme päivittäneet että pääpalkinon voittaja saa jopa 100’000$ Twinkleinä. Nyt, mitä teemme on pääpalkintoon tullaan sisällyttämään 1’000’000 Twinkleä (joka on arvoltaan 100’000$); ja tämä on lisä palkinto CD/DVD singlen ammatimaisesta luomisesta, tuottamisesta ja markkinoinnista teollisesti; kuten myös matka Las Vegasiin, Most Famous Awards showhon, joka sisältää lennot, kuljetukset, ja majoituksen.

Joten, pääpalkinnon voittaja saa 1’000’000 Twinkleä, tai arvoltaan 100’000$ edestä Twinklejä. Se on fantastista, mutta me ajattelimme että “Kuinka voisimme jakaa vielä enemmän?” Olen iloinen voidessani julkistaa että pääpalkinnon voittajan kutsuja, saa myös bonus palkinnon, ja tämä tulee olemaan 100’000 Twinkleä, joka on arvoltaan 10’000$. Taas, koska “Me huolehdimme ja me jaamme” siellä on myös 5-tasoon asti bonus palkintoja jotka ovat 5 x 10’000 Twinkleä, jotka ovat arvoltaan 1’000 Twinkleä.

Joten, tämä on erittäin mielenkiintoista!

Mutta, miksi pääpalkinnon voittajan pitäisi saada kaikki palkinnot? Joten, me ajattelimme sitä hieman enemmän; ja me päätimme että myös kansallinen voittaja saa isomman palkinnon; joten kansalliset voittajat saavat jokainen 50’000 Twinkleä (tai arvoltaan 5’000$); ja, juuri kuten teimme pääpalkkinnon voittajalle, jokaisen kansallisen kilpailun voittajan kutsunut, saa bonus palkintona 5’000 Twinkleä (500$ arvosta); ja 5 tasoon asti bonus palkintona 500 Twinkleä, tai arvoltaan 50$ Twinklejä.

Joten, tämä on hienoa, ja olemme niin innoissamme ja iloisia jakaessamme tämän kaikille, ja voidessamme antaa nämä uudet meilenkiintoiset palkinnot.

Nyt, kun me ajattelimme että haluamme nostaa palkintoja, me myös halusimme antaa kaikille enemmän aikaa jakaa näitä hienoja uutisia, ottaa yhteyttä artisteihin ja kutsua heidät liittymään, jos he haluavat olla kuuluisia. Tuottaa muistamista kavereille, jopa finalisteille, sinä saat ilmaisen matkan Las Vegasiin – joka sisältää lennot, kuljetukset Las Vegasissa ja myös finaali showhon, ja majoituksen kun olet siellä – kaikki kulut katetaan – jos olet finalisti.

Kahdeksan onnekasta ihmistä menee Las Vegasiin ja esiintyy. Noista kahdeksasta (8) onnekkaasta yksi voittaja valitaan; ja se on me, yleisö, me olemme tuomareita! Mutta ensimmäiseksi, ennenkuin voimme saada voittajan, meidän pitää löytää kuka on Biggest Talent meidän eri maissa.

Joten, tämä on ensimmäinen vaihe – kun jokainen valitsee kuka on Biggest Talent omassa maassaan; ja sitten, nuo maakohtaiset voittajan mittelevät toisiaan vastaan; ja sitten, me päätämme ketkä ovat 8 finalistia jotka menevät Las Vegasiin; ja siellä, kuka on maailman Biggest Talent!

Joten, me ajattelimme antaa riittävästi aikaa kertoa kaikille tästä jännittävästä uutisesta ja palkinnoista; ja, myöskin, kilpailusta itsestään. Joten, Mitä päätimme tehdä on pidentää aikaa artisteille/kilpailijoille rekisteröityä 1pv heinäkuuta 2018 saakka, 12:00 keskipäivään tyynenmeren aikaa. (=klo 22:00 1pv heinäkuuta 2018 Suomen aikaa, +10h). Joten tämä merkitsee että kilpailijoilla on yhä, tästä päivästä keskipäivään 12:00 aikaa (=klo22 Suomen aikaa), rekisteröityä ja ladata heidän videonsa.

Nyt, niin kauan kun videot menevät: muistakaa aina, kilpailijana, niiden pitää olla lyhyitä, pieni esittely itsestäsi. Ja olen iloinen että voin kertoa että aikaa on pidennetty joka videoissa voi olla. Ne voivat olla 4 minuutin pituisia, joten tämän pitäisi ratkaista joitakin ongelmia joita ihmisillä on ollut. Ja muistakaa, kaikkien kilpailijoiden on ladattava heidän videonsa klo 12:00 keskipäivään tyynenmeren aikaa 1pv heinäkuuta 2018 (=klo22 Suomen aikaa +10h).

Joten, tämä tarkoittaa että kansallinen äänestys tulee alkamaan 9pv heinäkuuta 2018; ja se kestää noin 9pv elokuuta 2018 saakka; klo 12:00 keskipäivällä se loppuu (=10h Suomessa). Ja sitten, noin 16pv elokuuta 2018 keskipäivällä klo 12:00 (=10h Suomessa), maiden välinen mittelö alkaa; ja siellä päätetään ketkä ovat 8 finalistia.

Live finaali show tullaan julkaisemaan, mutta se tulee olemaan noin jotakin syyskuun 2018 loppua, tai lokakuun 2018 alkua. Joten, pitäkää tämä mielessä kilpailijat. Ja me tulemme, tietysti, päivittämään säännöt ja ne tullaan postittamaan seuraavien muutaman päivän aikana.

Joten tämä on super jännittävää, ja olen niin iloinen voidessani kertoa tämän kaikille.

Nyt, kuten sanoin, tämä on vain alkua. Meillä on niin monia asioita suunniteltuna, ja niin monia asioita työnalla; ja me tuomme sinulle hienoja uutisia, niin pian kuin meillä on niitä.

Haluan kiittää kaikkia ollessanne mukana tänään. Muistakaa tarkistaa jos olette voittaneet palkintoja Prize Maniassa; ja myöskin ladata ilmaisen eKirjan EEBOOX.comista; ja äänestää seuraavan viikon ilmaista eKirjaa. Ja, myöskin, voit aina seurata meitä, ja jakaa meidän sosiaalisen median posteja ja päivityksiä.

Joten, paljon kiitoksia kaikille, ja me puhumme seuraavalla kerralla. Kaikkea hyvää! Hei-hei.

 

Teidän menestys mielessäni,

Cate Kozikowski, ja

Sinun WAZZUB avustaja tiimi

 

***

Lisäinfoa avustajilta:

 

Kuuma tiedote!

Uusin kolikko ranking sivusto joka listaa Rainbow Currencyn!

https://www.cryptorank.online/

Unicorn Network tuo sinulle, nyt Rainbow Currency on keskitetty kolikko ranking sivuille jossa voit nopeasti nähdä uutiset, Rainbow Currencyn sosiaaliset linkit, tarkistaa tämän hetken kolikko rankingit, ja siellä on jopa täydellisen kätevä muunnos työkalu, jotta voit seurata digiraha pörssien arvoja digirahasta toiseen, tai fiat valuuttoja.

Cryptorankinssa on jopa viimeisimmät lehdistö tiedotteet jotka juuri jaettu Rainbow Currencystä! Tarkistakaa nämä ja lukekaa kaikki yksityiskohdat ensimmäisestä asunto kaupasta Saksassa joka maksettu digirahalla CryptoRank.online.

 

***

 

 

Live chat keskutelu löytyy alla olvasta linkistä:

https://join.skype.com/c0Wv3Vdf8njE  

 

Kaikki Unicorn Network webinaarien tiedot:

Kirjaudu ja lue recapit ja rekisteröity webinaareihin täällä:

https://www.safe.zone  (WEBINARS kuusikolmion alla)

 

Kaikki Rainbow Currency webinaarien tiedot:

Kirjaudu ja lue recapit ja rekisteröity webinaareihin täällä:

https://www.rainbowcurrency.com  (WEBINAR RECAPS nappulasta menu valikosta)

 

Muistakaa tarkistaa SafeZone Radio showt myöskin!

Suorana joka tiistai & torstai klo 9-10 a.m. USA Pacific aikaa (klo 19-20 Suomen aikaa). Kuunnelkaa suorana ja tarkistakaa menneiden showden äänitykset osoitteesta: https://www.safe.zone (RADIO SHOWS kuusikulmiosta)

 

 

***

 

OLE SOSIAALINEN KANSSAMME!

Voit myös liittyä meihin internetissä. Me arvostamme apuasi, tykkäämistä, jakamista, ja kommentteja. Kiitoksia!

Ota yhteyttä Unicorn Network:iin ja SafeZone:een Facebook:issa

https://www.facebook.com/UnicornFoundationOfficial

https://www.facebook.com/UnicornNetworkOfficial/

https://www.facebook.com/SafeZoneOfficial/

https://www.facebook.com/RainbowCurrency

 

Ota yhteyttä Unicorn Network:iin ja SafeZone:een Twitter:issä

https://twitter.com/UnicornFndtion

https://twitter.com/UnicornNetwork

https://twitter.com/SafeZoneInc

 

Voit olla sosiaalinen myöskin Rainbow Currency Foundation:issa!

Twitter: https://twitter.com/RainbowCurrency

Reddit: https://www.reddit.com/r/RainbowCurrency/

BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2735483

Facebook: https://www.facebook.com/groups/531871263858847

Telegram: https://t.me/joinchat/IGdYD0UEDO7YmEWg3VZWww

 

***

 

Ansioiden vastuuvapautuslauseke: Kaikki toimet on tehty esitelläksemme projektin mahdollisimman tarkasti. Mitään esimerkkiä tuloksista ei voi tulkita lupauksena tai takuuna ansioista. Onnistumisesi saada tuloksia kotisivuilta rippuu ajasta jonka omistat projektille, tietämyksestäsi ja muista markkinointi taidoista. Koska nämä tekijät ovat erilaisia eri yksilöillä, me emme voit taata mitään määrättyä tulosta. Emmekä ole vastuussa tekemisistäsi. Materiaalit jotka löytyvät kotisivuiltamme voivat sisältää tietoa jotka sisältävät tai perustuvat tuleviin ilmoituksiin. Tulevaisuuteen katsovat ilmoitukset antavat arvioita tai ennakko arvioita tulevista tapahtumista. Voit tunnistaa nämä ilmoitukset sillä toteamuksella että ne eivät kerro suoraan historiasta tai tämänhetkisestä tiedosta. Ne käyttävät sanoja kuten “anticipate=aavistaa”, “estimate=arvioida”, “except=paitsi”, “project=projekti”, “intend=pyrkiä”, “plan=suunnitella”, “believe=luottaa”, ja muita sanoja ja termejä samaa tarkoittaen potentiaalista tulosta tai ansioita.

 

Copyright © 2018 Unicorn Network, Inc. ja SafeZone, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.