Az Unicorn Network és a SafeZone bejelentése
2018. február 24.


Felelősség áthárítása: Saját cselekedeteiért Ön saját maga tartozik felelősséggel, a jelen bejelentés vagy egyéb más webinárok tartalma semmilyen okból kifolyólag és soha nem tekintendő tanácsadásnak. Végezzen saját kutatásokat, vizsgálatokat, és beszéljen a saját szakértőivel, mielőtt bármiféle döntést hozna, például az egészségügyi vonatkozásokban, pénzügyi, adóügyi és üzleti kérdésekben, hogy csak néhány területet említsünk.               

 

Mint ahogy az a korábbi Rainbow Currency – webinárokon már megvitatásra került, a SafeZone azon van, hogy a termékek és szolgáltatások árának TWNKL-ben történő fizetési lehetőségét a SafeZone nyílt hálózatba beintegrálja. Az Unicorn Network elkötelezte magát arra, hogy a teljes hálózatra vonatkozóan elfogadja a TWNKL-t a termékek és szolgáltatások árának megfizetésére.               

Az az érték, melyet a Unicorn Network globális nyílt hálózatként több mint 30 különböző projektjével, szolgáltatásaival, funkcióival és sajátosságaival letesz az asztalra, az egyszerűen rendkívüli. Ezen felül is van még egy nagy érték, melyet a Rainbow Currency tesz le az asztalra; a SafeZone-részvények (amint elérhetők) reál értékével, arannyal, a Unicorn Network forgalmával és a SafeZone nyílt hálózat gazdaságával támogatva azt, melyet a Power of „We”, azaz a teljes tagság összefogása alapoz meg és támogat, és amelyet a tömegek kiszolgálásának működésével és felhasználóbarát voltával terveztek meg – hogy csak néhány alapvető vonást említsünk. Mint azt mindannyian tudjuk, a TWNKL értéke, melyet jelenleg a nyilvános kripto-pénzváltókban látunk, nem valóságos és még nem reális érték, mivel az összes forgalomban lévő érme 98%-át a tulajdonosaik még mindig maguknál tartják. Ebből az okból kifolyólag az Unicorn Network és a SafeZone néhány jelentős döntést hozott meg arra vonatkozólag, hogy a SafeZone-ban a Rainbow Currency használatával történő fizetések hogyan kerüljenek beépítésre.                        

Mivel a SafeZone esetében egy Unicorn Network – projektről van szó, az Unicorn Network úgy döntött, hogy a TWNKL használatával történő fizetéseket a nyílt SafeZone-hálózaton belül a PernumPay szolgáltatáson keresztül 10 US Cent (0,10 US$) fix árfolyamon rögzíti. Ez azt jelenti, hogy minden vállalat, amely termékeket és szolgáltatásokat értékesít, és melyeket a PernumPay rendszeren (hamarosan elérhető) keresztül TWNKL-lel kell kiegyenlíteni, a TWNKL-t ugyanezen az árfolyamon fogadja el.

Az arányt az alapján határoztuk meg, hogy alapul vettük a TWNKL eddigi kicsit több mint 25 centes (0,25 US$) legmagasabb árát (amely az árfolyam időpontjában még nem ért el valós piaci értéket, mivel a Rainbow Currency tulajdonosok 98%-a ebben az időpontban a TWNKL-jüket nem értékesítették) és 10 centes (0,10 US$) árat kompromittáltak azokra a TWNKL-fizetésekre nézve, melyek a SafeZone-rendszeren keresztül realizálódtak. Ez a rögzített ár a SafeZone és PernumPay rendszeren belül természetesen módosításra és frissítésre fog kerülni, amint a piaci ár idővel emelkedni fog.    

A SafeZone rendszeren belüli fizetéseknek a TWNKL elfogadására vonatkozó ezúton rögzített kezdeti ára a részt vevő vállalatok számára stabil kereskedést tesz lehetővé a nyílt SafeZone hálózaton belül. Ráadásul a vállalatok TWNKL-jüket használhatják a SafeZone által kínált marketingtermékek, -csomagok és –szolgáltatások vásárlására is (pl. a https://safezone.info oldalon), valamint marketingeszközök megvásárlására is, melyeket a Cashback Marketing szolgáltatáson (hamarosan elérhető) keresztül szerezhetnek be. A vállalatok ezeket a vevőktől származó TWNKL-fizetéseket – akik ezzel a vállalatok által kínált termékeket és szolgáltatásokat fizetik meg – minden évben felhasználhatják az adott éves marketing költségvetésük fedezésére. Aki először vásárol TWNKL-t a kriptográfiai pénzváltókon keresztül, az látni fogja, hogy a TWNKL-je a SafeZone napi hálózatában nagyobb vásárlóerővel rendelkezik. Ez a szinergia egyre több vállalatot bátorít fel a TWNKL elfogadására, valamint egyre több vásárlót is, hogy beszerzéseiket a SafeZone nyílt hálózatán belül végezzék.                        

Értsük meg, hogy természetesen a Unicorn Network és a SafeZone érdeke is, hogy támogassa a Rainbow Currency (TWNKL) használatát a SafeZone rendszeren belül. Az, hogy a valóságban mennyi TWNKL-t használó fizetés történik, valójában csak egy kis töredéke a teljes fizetéseknek ahhoz képest, hogy a vállalatok számára mennyi kifizetés történik a saját nemzeti valutájukban. Ez egyszerűen a Rainbow Currency pénznem (TWNKL) mennyiségének a világ különböző nemzeti valutáihoz képesti aránya miatt van így. Az US Dollárból például billiók és billiók állnak rendelkezésre a világban, míg a Rainbow Currency teljes mennyisége 100 milliárd érmére van korlátozva; és ezekből az érmékből csak kb. 40 milliárd van jelenleg körforgásban, melyekből is kb. 98%-ot a tulajdonosaik magán pénztárcáikban tartanak. Míg az eladási mennyiségek a vevők által a TWNKL-ben megvásárolt kínálatoktól függően változóak lehetnek, az átlagos összforgalom mégis jelentősen alacsonyabb lesz, mint a nemzeti valutákban realizált forgalom.                     

Azok a vállalatok, melyek a standard blockchain-folyamatokon keresztül a SafeZone hálózaton kívül szeretnének TWNKL-t elfogadni, megtehetik azt. A TWNKL elfogadása céljából a vállalatok számára nem kötelező a SafeZone nyílt hálózatában részt venni. Ugyanígy nem kötelező a SafeZone harmadik fél vállalata számára TWNKL-t elfogadni. Ez az érdekelt felek számára szóló önkéntes döntés, amennyiben azt a törvény nem tiltja.             

Hamarosan nyilvános webinárra fog sor kerülni, melynek témája a sok egyéb izgalmas fejlesztés bemutatása, melyek a kulisszák mögött az átmeneti időszakban zajlanak.      

Köszönjük mindenkinek a támogatást, megértést és aktivitást, mellyel a Power of „We“, azaz az összefogásunk erejéhez hozzájárulnak. Nagyra értékeljük minden aktív partnerünket.

 

Üdvözlettel:

Unicorn Network és SafeZone Adminisztráció

 

Jövedelemkeletkezési felelősség: Minden tőlünk telhetőt megtettünk, hogy projektünket a lehető legpontosabban bemutassuk. Azonban az eredményekre vonatkozó semmiféle példát nem szabad egy bizonyos jövedelemre utaló ígéretnek vagy garanciának venni. Az Ön sikerének az a foka, mellyel a weboldalainkon feltüntetett sikert, ill. eredményeket elérheti, a projektünknek szentelt idejétől, valamint tudásszintjétől és marketing-készségeitől függ. Mivel ezek a faktorok egyénenként erősen eltérőek, így sikert vagy specifikus eredményeket garantálni nem áll módunkban. Továbbá az Ön által tett cselekedetekért sem tartozunk felelősséggel. A weboldalainkon megtalálható dokumentumok olyan információkat tartalmazhatnak, melyek kijelentései a jövőre vonatkoznak. Az előre tekintő kijelentéseink a várakozásainkat, vagy a jövőbeli fejlesztésekre vonatkozó kilátásokat tükrözik. Ezeket bárki felismerheti onnan, hogy azok adott esetben nem pontosan illenek össze a múltbeli vagy jelenlegi tényekkel. Ezek a kijelentések tehát olyan szavakat használnak, mint pl. „előreláthatólag”, „feltehetőleg”, „úgy hisszük”, „várakozás szerinti”, „előzetes számítás szerint”, „szándékozunk”, „tervezzük” és más hasonló szavak és fogalmak, melyek a potenciális eredmények vagy jövedelmek leírásában hasonló jelentéssel bírnak.   

                            

Copyright © 2011-2018 SafeZone, Inc. és Unicorn Network Inc. Minden jog fenntartva.