Обявление за Unicorn Network и SafeZone на 24 февруари, 2018


Отказ от отговорност: Вие винаги сте лично отговорни за действията си; нищо не се съдържа в това съобщение или уеб-семинар, който трябва да се възприема като задължително ръководство за действие. Спазвайте дължимата грижа и консултирайте се с вашите експерти, преди да вземете каквито и да било решения, като например здраве, финанси, данъци и бизнес. 

 

Както беше обсъдено в уеб-семинарите за скорошни валутни курсове в Rainbow, SafeZone е в процес на интегриране на плащанията по TWNKL за продукти и услуги в отворената мрежа SafeZone. Unicorn Network пое ангажимент да приеме TWNKL като платежен инструмент за стоките и услугите на цялата мрежа.

Мрежата Unicorn Network, както и глобалната мрежа е с повече от 30 различни проекта, услуги, функции и възможности, тя е огромна. В допълнение, има стойност, която Rainbow Currency, е как да се запази реални активи с помощта на акции SafeZone (скоро ще се търгуват публично), злато, SafeZone и Unicorn Network е отворена мрежа, основана на знанието, и се поддържа от «The Power of We», проектирана с функционалност и лесната употреба на масите, например. И както всички знаем, цената, наблюдавана в общите борси, всъщност не представлява честна стойност за TWNKL, тъй като повече от 98% от всички монети в обращение все още принадлежат на техните собственици. Следователно, предвид всичко това, Unicorn Network и SafeZone са взели някои решения за това как плащанията ще бъдат интегрирани в SafeZone по отношение на на Rainbow Currency.

Тъй като SafeZone е проект на Unicorn Network, Unicorn Network решение да се създаде единна ставка за TWNKL плащания, направени на открито SafeZone мрежа чрез плащане PernumPay система, която е 10 цента ($ 0,10) на TWNKL. Това означава, че всеки бизнес, който продава стоки и услуги, които ще бъдат закупени с помощта на TWNKL чрез PernumPay (които ще бъде пуснато скоро), също ще вземе TWNKL за същата цена.

Тази цена се изчислява по следния начин: най-високата цена е взета, наблюдавано досега за TWNKL - малко повече от 25 цента ($ 0.25) (който е на ниво, не достигат справедливата пазарна цена като по времето, когато това цената беше белязан с повече от 98% от притежателите на валутата не продават валутата Rainbow продължат TWNKL) и компромис за цената от 10 цента ($ 0,10) на TWNKL за плащания, извършени в системите за SafeZone. Фиксирана цена за плащания TWNKL SafeZone и PernumPay системи ще бъдат коригирани в съответствие с нарастването на пазарната цена с течение на времето.

Тази фиксирана начална цена при приемане на TWNKL за плащания в SafeZone ще позволи стабилна търговия за участващите компании в отворена мрежа SafeZone. Освен това, има възможност за фирми, за да ги използвате, за да купуват TWNKL маркетингови инструменти, пакети и услуги, предлагани от SafeZone, като например услуги https://safezone.info и маркетингови инструменти, които могат да бъдат закупени чрез Cashback Marketing (очаквайте скоро), и компаниите ще могат да използват тези плащания в TWNKL от клиенти, които плащат за своите стоки и услуги като маркетингови бюджети всяка година. Тези, които първи TWNKL купите на фондовите борси вече са наясно, че им TWNKL осигури по-голяма покупателна способност на открито SafeZone мрежа за ежедневни покупки. Това взаимодействие ще доведе до по-голям брой предприятия, които се TWNKL, и по-голям брой клиенти, които пазаруват с помощта TWNKL, отворен SafeZone мрежа.

Разберете, че, въпреки че, разбира се, в интерес на Unicorn Network и SafeZone насърчи използването на Rainbow Currency в SafeZone, наистина колко ще се извършват плащанията - това е само малка част от общия размер на плащанията, извършени за всеки бизнес, като се сравняват с плащания в националните си валути. Това се дължи просто на сумата на Rainbow Currency в сравнение със сумите на различни национални валути по света. Така например, в сравнение с щатския долар - има трилиони и трилиони долари в света, но общият обем на Rainbow Currency е само на 100 милиарда монети; и само около 40 милиарда от тези монети са в обращение в момента, от които около 98% са държани в частни портмонета. По този начин, въпреки че обемите на продажбите може да се различават в зависимост от бизнеса и предложенията, които се купувачи от TWNKL, средните продажни стойности ще бъдат значително по-ниски, отколкото на продажбите, реализирани в местни валути.

Фирмите, които искат да приемат TWNKL чрез стандартния процес blockchain извън отворената мрежа SafeZone, могат да направят това безплатно; Няма задължение за всеки бизнес да участва в отворена мрежа на SafeZone, за да приеме TWNKL като плащане; и няма задължение за която и да е фирма, която е трета страна в SafeZone, да приеме TWNKL. Това е доброволно действие за всички, които се интересуват, ако това не е забранено от закона.

Скоро ще бъде обявен общ вебинар, на който ще бъдат представени много други интересни събития, които се провеждат зад кулисите през този преходен период.

Благодаря ви за подкрепата, разбирането и активността ви като част от "The Power of We", ние оценяваме всички вас

 

С най-добри пожелания,

Управление на мрежата Unicorn и SafeZone 

 

Отказ от отговорност относно приходите: всички усилия бяха насочени към точно представяне на нашия проект. Всички примери за резултати не могат да се тълкуват като обещание или гаранция за приходите. Вашето ниво на успех в постигането на резултатите, описани на нашия сайт зависи от времето, което отделяте за проекта, от вашите знания и маркетингови умения. Тъй като всички тези фактори са индивидуални, не можем да гарантираме някакъв определен успех или резултат. Материалите на нашия уеб сайт могат да съдържат информация, която включва или се основава на прогнозни изявления. Предсказуемите изявления представляват нашите очаквания или прогнози за бъдещи събития. Можете да идентифицирате тези изявления с факта, че те не се отнасят стриктно до минали или настоящи факти. Те използват думи като "предвидим", "оценка", "очаквам", "проект", "възнамерява", "план", "вярвам" и други думи, подобни по смисъл във връзка с описанието на потенциалните приходи или резултати.

 

Copyright © 2011-2018 SafeZone, Inc. и Unicorn Network Inc. Всички права запазени.