Unicorn Network ja SafeZone ilmoitus 24pv helmikuuta, 2018


Vastuuvapautuslauseke: Sinä olet aina henkilökohtaisesti vastuussa omista toimistasi; mikään tähän ilmoitukseen sisältyvä tai mikätahansa webinaari on asettanut neuvoksi mistä tahansa syystä. Tee omia tutkimuksia ja puhu omien asiantuntijoiden kanssa ennenkuin teet mitään päätöksiä, kuten niitä jotka liittyvät terveyteen, talouteen, veroihin, ja bisnekseen, muutamia nimetäkseen.

 

Niinkuin näistä on keskusteltu viimeisessä ja menneissä Rainbow Currency webinaareissa, SafeZone:ssa on menossa käsittely TWNKL:n yhdistämisestä maksuihin tuotteissa ja palveluissa avoimessa SafeZone verkossa. Unicorn Network on sitoutunut hyväksymään TWNKL:et maksuihin heidän koko verkostossaan tuotteisiin ja palveluihin.

Arvo minkä Unicorn Network tuo pöytään, maailmanlaajuisena verkostona yli 30 erilaisella projektilla, palvelulla, toiminnolla, ja ominaisuudella, on valtava. Lisäksi, siellä on arvo jonka Rainbow Currency tuo pöytään; vakuutettu oikeilla SafeZone osakkeilla (kun julkinen), kullalla, Unicorn Network ja SafeZone avoimen verkon taloudella, perustettu ja avustettu Power of “We”:llä, suunniteltu toiminnoilla ja helppokäyttöisyydellä massoille, joitakin nimetäkseen. Ja, kuten tiedämme, arvo jonka näemme julkisissa pörsseissä ei todellakaan edusta oikeaa TWNKL arvoa, kun yli 98% kaikista kolikoista on edelleen omistajien hallussa. Tämä kaikki huomioiden, Unicorn Network ja SafeZone on tehnyt muutamia päätöksiä kuinka Rainbow Currency maksut integroidaan SafeZone:een.

Koska SafeZone on Unicorn Network:in projekti, Unicorn Network on päättänyt asettaa kiinteän kurssin TWNKL maksuihin SafeZone:n avoimessa verkossa PernumPay:n kautta, 0.10$ / TWNKL aluksi. Tämä tarkoittaa että mikätahansa bisnes myy tuotteita tai palveluita ostettaessa TWNKL:einä PernumPay:n kautta (joka julkaistaan pian), se hyväksyy TWNKL samaan hintaan.

Kurssi on laskettu ottamalla korkein nähty hinta tähän asti TWNKL:estä joka on ollut yli 0.25$/TWNKL, (joka ei edelleenkään ole saavuttanut oikeaa markkina arvostusta tänä aikana jonka olemme nähneet, koska yli 98% Rainbow Currency haltijoista edelleen pitää heidän TWNKL:ejään), kompromissina tulee arvo 0.10$/TWNKL maksuihin SafeZone järjestelmässä. Kiinteä TWNKL hinta maksuihin SafeZone järjestelmässä ja PernumPay:ssä säädetään markkinahintaan ajan kanssa.

Tämä kiinteä aloitus hinta TWNKL maksuihin SafeZone:ssa, mahdollistaa vakaan kaupan tapahtuvaksi osallistuville bisneksille SafeZone:n avoimessa verkossa. Lisäyksenä, bisnekset kykenevät käyttämään heidän TWNKL:ejä hankkiessaan markkinoilta tuotteita, paketteja, ja palveluita tarjottuna SafeZone:ssa, kuten niitä jotka löytyvät osoitteesta https://safezone.info, ja markkinointi työkaluja joita voi hankkia Cashback Marketing:istä (tulossa pian), bisnes voi käyttää hyväkseen näitä TWNKL maksuja asiakkailta maksaessaan heidän tuotteita ja palveluita, heidän markkinointi budjettiinsa vuosittain. Niille jotka hankkivat TWNKL:ejä ensimmäistä kertaa digiraha pörsseistä, tietävät nyt myös että heidän TWNKL:ensä tarjoavat enemmän voimaa SafeZone:n avoimessa verkossa jokapäiväisiin hankintoihin. Yhteisvaikutus kannustaa suuremman joukon bisneksiä hyväksymään TWNKL:et ja suuremman joukon kuluttajia tekemään hankintoja TWNKL:eillä SafeZone:n avoimessa verkossa.

Ymmärtäkää että sillä aikaa, tietysti, se on Unicorn Network:in ja SafeZone:n paras yritys kannustaa käyttämään Rainbow Currency:ä SafeZone:ssa, todellisuus että kuinka monta maksua tullaan tekemään pienestä osasta kokonaismaksuja missään bisneksessä heidän valtionsa omalla valuutalla. Tämä johtuu yksinkertaisesti Rainbow Currency:n tarjonnasta verrattuna tarjontaan eri valtioiden valuuttoihin ympäri maailmaa. Verrattuna esimerkiksi USD:hen, siellä on miljardeja ja miljardeja dollareita maailmassa, kuitenkin Rainbow Currency tarjonta on kiinteä 100 miljardia kolikkoa (100’000’000’000); ja vain noin 40 miljardia noista kolikoista on kierrossa tällä hetkellä, joista noin 98% on pidossa yksityisissä lompakoissa. Joten, kun myynti määrät vaihtelevat riippuen bisneksistä ja tarjouksista joita asiakkaat ostavat TWNKL:eillä, kokonais keskiarvo tulee olemaan valtaosin paljon pienempi kuin myynti valtioiden valuutoilla.

Bisnes joka haluaa hyväksyä TWNKL:en normaalissa lohkoketjussa ulkopuolella SafeZone:n avoimen verkoston, ovat vapaat sen tekemään; mitään bisnestä ei velvoiteta ottamaan osaa SafeZone:n avoimeen verkkoon hyväksyessään TWNKL:et maksuihin; eikä ole velvollisuutta että mikään bisnes joka on kolmantena osapuolena SafeZone:ssa hyväksymään TWNKL:et. Tämä on vapaaehtoinen toimi niille jotka ovat kiinnostuneita, siellä missä eivät ole estettyjä laeilla.

Yleinen webinaari on suunnitelmissa pian jossa jaetaan monia jännittävää kehitystyötä joka on menossa taustalla siirtymä aikana.

Kiitoksia kaikille avusta, ymmärtämisestä, ja proaktiivisuudesta Power of “We”, ME arvostamme teitä kaikkia.

 

Parhain terveisin,

Unicorn Network ja SafeZone hallinnot

 

Ansioiden vastuuvapautuslauseke: Kaikki toimet on tehty esitelläksemme projektin mahdollisimman tarkasti. Mitään esimerkkiä tuloksista ei voi tulkita lupauksena tai takuuna ansioista. Onnistumisesi saada tuloksia kotisivuilta rippuu ajasta jonka omistat projektille, tietämyksestäsi ja muista markkinointi taidoista. Koska nämä tekijät ovat erilaisia eri yksilöillä, me emme voit taata mitään määrättyä tulosta. Emmekä ole vastuussa tekemisistäsi. Materiaalit jotka löytyvät kotisivuiltamme voivat sisältää tietoa jotka sisältävät tai perustuvat tuleviin ilmoituksiin. Tulevaisuuteen katsovat ilmoitukset antavat arvioita tai ennakko arvioita tulevista tapahtumista. Voit tunnistaa nämä ilmoitukset sillä toteamuksella että ne eivät kerro suoraan historiasta tai tämänhetkisestä tiedosta. Ne käyttävät sanoja kuten “anticipate=aavistaa”, “estimate=arvioida”, “except=paitsi”, “project=projekti”, “intend=pyrkiä”, “plan=suunnitella”, “believe=luottaa”, ja muita sanoja ja termejä samaa tarkoittaen potentiaalista tulosta tai ansioita.

 

Copyright © 2011-2018 SafeZone, Inc. ja Unicorn Network Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.