Rainbow Currency Webinar Recap
tiistaina 13pv helmikuuta, 2018
Esittäjät: Cate Kozikowski


Tämä webinaari on Unicorn Network Inc. ja Rainbow Currency Foundation:in omaisuutta, ja sitä ei saa tallentaa ja siten julkaista muualla julkisesti. Mikään kirjoitus/käännös tarjottuna livenä ei ole virallinen “Power of We”:n julkaisu. Odota virallista englanninkielistä jälkikirjoitusta ja täydellistä käännöstä tietoineen jotka esitetty webinaarissa.

 

Aiheet tässä recapissa:

1. Rainbow Currency Foundation johtokunnan vaalien tulos.

2. Päivitykset Rainbow Currency nettisivuille ja muutos käsittely.

3. PERNUMPAY maksut SafeZone:ssa; tulossa pian.

4. Prize Mania uudelleen julkaisu.

5. Digiraha toimintasuunnitelmien näkymät.

 

1. Rainbow Currency Foundation johtokunnan vaalien tulos.

https://www.youtube.com/watch?v=wLWNX9HU1BA

No niin! Se oli Letty, joka voitti Biggest Talent kilpailun 2017. Hän oli maailman Biggest Talent, ja se oli hänen uusi laulunsa, “Family”.

Ok, katsokaamme mielenkiintoiset asiat.

Kaikki ovat niin innoissaan, ja minä olen innoissani; ja iloinen ollessani täällä kanssanne. Niille jotka eivät tiedä, olen Cate Kozikowski, CEO ja Unicorn Network:in puheenjohtaja; yhtiö joka on luonut (ja avustaa) Rainbow Currency:ä ja SafeZone:a. Tänään, on hyvin erityinen päivä. Me kerromme Rainbow Currency Foundation:in johtokunnan vaalien tuloksen.

Joten, tämä on hyvin erityinen aika Rainbow Currency:n historiassa; ja, myöskin, Unicorn Network:in ja SafeZone:n. Me olemme niin ylpeitä, ja niin iloisia että voimme kertoa tämän kaikille.

Siellä oli runsaasti hienoja ehdokkaita jotka hakivat johtokuntaan. Joten, varmuudella kaikille jotka näkivät vaivaa, joku nosti kätensä pystyyn, joku ilmoittaui vapaaehtoiseksi ottamaan osaa tähän hyvin erityiseen organisaatioon – me haluamme kiittää kaikkia. Tämä on “Power of We” - kaikki me työskentelimme yhteiseen päämäärään; ja meidän yhteinen päämäärä on onnistua tässä projektissa – koska yksityisyys, turvallisuus, ja laatu ovat joitakin tärkeitä asioita meille. Ja, todellakin, jos me haluamme sen tehdyksi, meidän on tehtävä se – me “Power of We”. Tämä on mahtavaa, ja olen niin jännittynyt että voin kertoa nämä teille tänään.

Nyt, ehdokkaat jotka nostivat kätensä pystyyn ollakseen osa Rainbow Currency Foundation:ia, olivat 7:ltä eri alueelta; ja kaikki he ovat Rainbow Currency omistajia - ihmisiä joilla on visio, ja kaikilla heillä on intohimo meidän projektiin. Tiedätte, se on jotakin jota kaikki eri yhtiöt (erityisesti, me tarkoitamme “meidän yhtiötä”, mutta tosiasiassa se on monta yhtiötä), me työskentelemme yhdessä, tarjotaksemme palvelun ja laadun jota me kaikki katsomme täällä.

Haluan jakaa paljon tietoa teille tänään. Siellä on paljon erilaisia asioita meneillään, ja paljon erilaisia asioita tapahtumassa, menossa eteenpäin. Tänään, tulokset vaaleista, tämä on pää virstanpylväs; missä Rainbow Currency Foundation saa täyden johtokunnan, joten he voiivat todella laatia toimintasuunnitelman, ja todellakin mennä eteenpäin kaikilla päivityksillä ja ideoilla, ja erilaisilla asioilla joita kaikki haluavat. Johtokunnan jäsenet haluavat samaa asiaa. Me olemme kaikki Rainbow Currency omistajia. Vähintään, minä olen; ja johtokunnan jäsenet; ja useat, useat, useat ihmiset ympäri maailmaa. Ja se on todellakin mahtavaa.

Ehdokkaat ovat 7:ltä eri alueelta, joten tällä tavalla kaikki jäsenet, kaikki Rainbow Currency omistajat voivat olla edustettuina Rainbow Currency Foundation johtokunnassa. Olen todellakin jännittynyt siitä kuinka monesta eri taustasta ehdokkaat ovat, erilaisilla kokemuksilla; molemmat digiraha ja, myöskin, eri toimialoista, ja erilaisilla kokemuksilla meidän verkostosta. Useimmat ehdokkaat ovat olleet jäseniä useamman vuoden – jotkut heistä alusta alkaen; ja tämä on mahtava asia. Tämä on jotakin sellaista josta pidämme – kun jäsenet nousevat ylös ja laittavat kätensä pystyyn, ja ilmoittautuvat enemmän TIIMIIN, ryhmänä tämä auttaa tuomaan tämän todellisuuden kaikille.

Nyt haluan kertoa tulokset. (Tiedän että pidän teitä jännityksessä!) Ja olen menossa joihinkin päivityksiin jotka tapahtuvat Rainbow Currency nettisivuilla juuri nyt; ja selitän sitä hieman, siinä tapauksessa ellette tiedä; ja, myöskin, puhun tulevaisuuden näkymistä, koska tämä on erittäin mielenkiintoista aikaa. Siellä on monia erilaisia ihmisiä (ei vain Rainbow Currency Foundation johtokunnassa), mutta monia erilaisia ihmisiä ympäri meidän verkostoa jotka luovat yhteyksiä, jotka tekevät erilaisia toimia auttaakseen kaikkia. Tämä on “Power of We” - jokainen meistä tekee oman pienen osan, mitä tahansa se onkin. Kaikki on suhteellista, ja kaikki merkitsee, voimme suoritua mistä tahansa, voimme tehdä mitä tahansa kun yhdistämme mielemme. Ja meidän koko verkosto on todiste tästä, koska se on luotu, kaikki siinä, “Power of We”:llä.

Joten, meillä on 7 eri aluetta. Aloittakaamme ensimmäisestä alueesta. Joten, alue on Afrikka, meillä oli monia erilaisia ehdokkaita – kaikki heistä korkeasti valittuja. Ja, olen iloinen että Shafi Kaluta Abeid on valittu Afrikan alueelta. Onnittelut! Shafi on ollut kanssamme jo pitkän aikaa, ihan alusta alkaen; ja on ollut aktiivinen monissa asioissa; ja varmuudella omaa paljon kokemusta, hänen pankkiiri taustallaan. Joten, tervetuloa mukaan, Shafi!

Seuraava alue on Aasia; ja Aasiasta, meillä on hyvin valikoitu jäsen joka valittiin; ja hän on Alon Basis. Onnittelut, Alon! Hän on Israelista, ja hänellä on kokemusta monista asioista, erityisesti turvallisuudesta ja informaatio teknologiasta. Nuo ovat erinomaisia taitoja tuoda mukanaan. Joten, onnittelut, ja tervetuloa mukaan!

Nyt, seuraava alue on Eurooppa. Ehdokas joka valittiin, on ollut jo jäsen pitkän aikaa; ja hän tuo mukanaan, paljon kokemusta ja taitoja, bisneksestä ja myös kommunikoinnista monilla tavoilla. Tämä on Lora Bilger. Joten, Onnittelut, Lora. Hän on Saksasta; ja ehdottomasti, “Tervetuloa, mukaan!” Joten, onnittelut! Me olemme iloisia saadessamme sinut.

Seuraava alue on Intia. Nyt, Intiasta meillä oli monia ehdokkaita – Intia ja Afrikka olivat kaksi suurinta aluetta jossa ihmiset halusivat ilmoittautua. Joten, kiitoksia, ja onnittelut KAIKILLE osallistujille; kuitenkin, voimme valita vain yhden johtokuntaan. Joten, tämä henkilö, myös, on ollut jäsen alusta alkaen, ymmärtäen vision SafeZone:sta ja Unicorn Network:ista; joka auttaa täydellisesti ymmärtämään kuinka kaikki sopii yhteen. Hänellä on paljon teknistä kokemusta; ja monet teistä tuntevat hänet jo. Ja hän on Ishaq Ali Khan; tietysti, Intiasta. Joten, onnittelut, ja tervetuloa mukaan! Olemme iloisia saadessamme sinut.

Nyt, seuraava alue, meillä on Keski- ja Pohjois-Amerikka. Taas, meillä oli paljon korkeasti valittuja ehdokkaita tältä alueelta; ja tämä henkilö joka valittiin on ollut mukana jo alusta alkaen, ja on osallisena monissa asioissa tiimissämme; tuoden hienoa kokemusta johtamisesta, kirjoittamisesta, ja hallinnosta; ja, tietysti, hänen tietämyksensä Unicorn Network:ista, SafeZone:sta, ja Rainbow Currency:stä. Ja, tämä on Anthony Wright. Joten, onnittelut, Anthony! Hän on Yhdysvalloista, joten tervetuloa mukaan. Olemme iloisia saadessamme sinut!

Nyt, menemme seuraavaan alueeseen – Etelä-Amerikka. Nyt, tällä ehdokkaalla ei ollut vastaehdokkaita; joten, olemme iloisia voidessamme ottaa mukaan Martha Isabel Castaño R., Kolombiasta! Ja hän tuo mukanaan kokemusta julkisuudesta, analyyseistä, kuten myös bisnes hallintoa, ja paljon enemmän. Joten, hyvin hienoa. Olemme iloisia että olet kanssamme – onnittelut!

Ja viimeinen alue, etelä Aasia/Oceania. Taas, tällä alueella oli useita hyviä ehdokkaita joilla oli runsaasti kokemusta. Ja henkilöllä joka valittiin on paljon kokemusta myynnistä, kommunikoinnista, ja lukuisia muita taitoja, kuten yrittämisestä. Toivotamme tervetulleeksi David Glyndwr Phillips:in, Uudesta-Seelannista. Joten, tervetuloa mukaan! Onnittelut.

Joten, onnittelut kaikille osanottajille. Varmuudella, me KAIKKI arvostamme teitä kaikkia! Ja koska sinua ei valittu, se ei tarkoita että kaikki olisi tehty, ja siellä ei ole mitään tehtävää. Siellä on aina erilaisia asioita joihin osallistua, jos haluat edelleen auttaa ja osallistua – saadaksemme useamman osallistumaan “Power of We” toimintaan. Mitä enemmän meitä on yhdessä, sitä nopeammin asiat tapahtuvat, ja sitä enemmän voimme luoda yhdessä. Varmastikin, meillä on enemmän tietoa saatavilla hyvin pian kuinka moni henkilö voi osallistua, ja auttaa erinäisissä asioissa. Joten, olkaa kuulolla tästä.

Tietysti, kun Rainbow Currency Foundation johtokunta on juuri valittu, juuri hetki sitten; joten, me haluamme antaa heille aikaa asettua heidän asemiinsa. Heillä tulee olemaan, tietysti, joitakin kokouksia, ja asetettava muutamia asioita. Tiedän että heillä on lukuisia asioita jo suunnitelmissa; ja tiedän että jokainen haluaa erilaisia päivityksiä sivuille. Varmasti, Anthony ja Shafi väliajalla, ovat listanneet kaiken palautteen; kuten kaikki me (täällä tiimissä) kuuntelemme vaikutusta jäseniin. Tämä osa on se mikä tekee siitä yksilöllisistä ja erikoista. Vaikutusvalta on yksi ehdottomista perusarvoista Unicorn Network:issä; ja tämä siirtyy kaikkiin erilaisiin projekteihin joihin osallistumme, ja teemme, itse.

Tämä on juuri se tapa jolla asioiden pitää olla; että ihmiset jotka tosiasiassa käyttävät näitä asioita – oli se mikä tahansa nettisivu, tai Twinkle, tai mitä tahansa muuta – että ihmiset jotka nauttivat tästä, jotka ovat viihtymässä, tai jotka ovat vain jäseniä, tai kuka tahansa se on; että sinun on sanottava asioita. Ja tämä on se mitä meillä on SafeZone:ssa, Unicorn Network:issä, ja Rainbow Currency:ssä. Joten, kaikki ne ihmiset jotka valittiin johtokuntaan, ovat valittuja Rainbow Currency omistajien toimesta. He ovat omistajia; heidät valittiin omistajien toimesta; ja nyt he ovat asioiden parissa.

Tiedän että siellä on paljon asioita suunniteltu, ja, niin pian kuin mahdollista, kaikki näkevät tulokset. Kuten sanoin, antakaa heille aikaa, ja olen varma että seuraavien viikkojen aikana meillä on lisää päivityksiä kaikille, ja kaikki menee eteenpäin.

 

2. Päivitykset Rainbow Currency nettisivuille ja muutos käsittely.

Haluan jakaa kaikille, joitakin päivityksiä joita tapahtuu. Ne jotka ovat kirjautuneet Rainbow Currency nettisivuille, siellä on laaja päivitys kirje/tiedote, jaettuna kaikille mitä odottaa muutos toiminnolta. Mitä on tapahtumassa Rainbow Currency nettisivuilla, on se, että meillä on ollut juuri vaalien tulokset Rainbow Currency Foundation:in johtokunnasta, me olemme muuttamassa Rainbow Currency nettisivua tarkemmaksi – juuri Rainbow Currency Foundation:ia varten ja Rainbow Currency:ä itseään varten. Kaikki jäsenyys tiedot todellakin kuuluvat SafeZone:een ja Unicorn Network:iin joten, näet paljon päivityksiä Profile osiossa, SafeZone:ssa.

Rainbow Currency Foundation on erillinen näistä kahdesta; vaikkakin edelleen kytketty, samaan aikaan.

Joten, näillä päivityksillä, toiminnot ja ominaisuudet joita meillä aikaisemmin on ollut Rainbow Currency:ssä siirtyvät erilaisiin paikkoihin SafeZone verkossa, minne ne kuuluvatkin – missä niiden lopullinen paikka tulee olemaan. Ja tähän lisäksi, meillä on paljon muita asioita suunniteltu ja työtä, tulossa ulos putkesta; joten varmasti, hyvin pian, meillä on hyvin monia mielenkiintoisia asioita jaettavaksi kaikille.

Samaan aikaan, kuitenkin, me olemme tekemässä paljon asioita, kuten viesti sanoo Rainbow Currency nettisivuilla; sisältäen siirrot suosittelija linkistä ja yhteistyökumppani tiedoista We Share Success:issa (WSS). Sinne tulee uusi suosittelija linkki joka kohdistuu erityisesti SafeZone Airdrop kampanjaan, joka on Rainbow Currency:n kanssa; ne mitä annetaan airdrop kampanjassa, kuten tiedämme. Mutta todellakin, tarkoitus airdrop kampanjalla, on kasvattaa jäsenyyksiä SafeZone:ssa; joten se todellakin on SafeZone joka laittaa tämän airdrop kampanjan. Joten, tulet näkemään tietojen siirron We Share Success:iin; ja niille jotka ette ole tietoisia, WSS on meidän yhteistyökumppanuus sivusto. Joten, kun menemme mukaan, näet enemmän ja enemmän tietoa erityisesti koskien yhteityökumppani piirteitä, toimintoja, ja mahdollisuuksia jotka sisältyvät sinun SafeZone jäsenyyteen. Joten, tämä on hienoa, ja me olemme innostuneita noista päivityksistä kun ne tulevat.

Me olemme tekemässä kaikkea, ehdottomasti niin pikaisesti kuin mahdollista. Me emme anna mitään aikarajoja tällä hetkellä, mutta ymmärtäkää että kaikki on tapahtumassa, askel askeleelta, ja niin pian kuin mahdollista – aina! Tiedätte, vie jonkin aikaa julkaista asioita, ja saada ne juuri sellaisiksi joita haluamme; kuitenkin, olkaa varmoja, koko tiimi on taustalla, milloin he työskentelevät Rainbow Currency:n, SafeZone:n tai Unicorn Network:in hyväksi, tai yhden kolmannen osapuolen kumppanin hyväksi – koko meidän tiimi työskentelee ahkerasti, tehokkaasti, ja jatkuvasti tehdäkseen kaiken tämän tapahtuvaksi kaikille.

Joten, lisäyksenä päivityksille näet We Share Success nettisivun, siirrot, saldot, ja tiedot Twinkle:n arvosta siirtyy Rainbow Currency nettisivulta PERNUM:iin, ja siellä PERNUMPAY:hin. Näet enemmän tietoa näistä asioista jotka ovat tulossa pian; ja, olkaa varmoja, me pidämme kaikki päivitettyinä Rainbow Currency nettisivuille näistä muutoksista, tällä tavalla jokainen ymmärtää mitä on tapahtumassa, ja toiminnoista kun ne tapahtuvat. Joten, tarkistakaa sivut lisätietojen osalta.

 

3. PERNUMPAY maksut SafeZone:ssa; tulossa pian.

Nyt, siellä on jotakin jonka haluan jakaa kaikille, puhuaksemme PERNUMPAY:stä joka on tulossa pian. En voi jakaa monia detaljeja juuri nyt, mutta mitä meillä on tulossa (ja erityisesti bisnes kumppaneille jotka osallistuvat airdrop kampanjassa), on muutama API jotka on kehitetty kauppapaikkoihin (POS), kuten jos sinulla on ravintola tai kauppa (toimitila bisnes), jossa voit hyväksyä Twinkle:t maksuksi oikeasti siellä ja täällä; ja, myöskin, me olemme kehittämässä API:a jolla voit hyväksyä maksut nettisivuilla – ja olen puhumassa maksuista SafeZone:ssa.

Joten tämä tarkoittaa ettei siellä on provisioita, ja se on välitön – sinulla ei ole odotusaikaa, ja vaikeaa tapaa toimia lohkoketjussa. Joten, tämä kaikki tapahtuu, ja olen hyvin iloinen että voimme jakaa kaiken tämän hyvin pian.

Siellä on muutamia pieniä säätöjä joita me teemme seuraavien päivien aikana tai jotain, ja kun ne on tehty, me lähetämme emailin kaikille bisneksille jotka ovat kirjautuneet osallistumaan airdrop kampanjassa; ja me annamme heille tarkempaa tietoa mitkä ovat seuraavat askeleet, ja kaiken tiedon mitä he tarvitsevat. Joten, kaikki on menossa eteenpäin, askel askeleelta. Me todellakin olemme tekemässä sen; ja se todellakin on tapahtumassa.

 

4. Prize Mania uudelleen julkaisu.

Toinen mahtava päivitys, jos te kaverit ette ole vielä kuulleet, meidän Prize Mania on uudelleen julkistettu. Me olemme todella iloisia että voimme jakaa tämän kaikille. Prize Mania on meidän ilmainen palkintojen arvonta nettisivusto, Unicorn Network:issa, joka on integroitu SafeZone:een; joten se on nyt täysi osa SafeZone:a. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on kirjautua SafeZone:een tunnuksillasi, joita myös kutsutaan nimellä “SafeZone Passi”.

Hieno asia Prize Mania:ssa on että voit voittaa palkinnon kuudessa kategoriassa: eKirjat, älypuhelimet, korut, yllätys palkinto, osto jackpot, tai jopa Twinkle jackpot (Joten voit voittaa Twinkle:jä!). Kaikki mitä sinun pitää tehdä on pelata, on klikata nähdäksesi oletko voittanut. Jokainen arvonta kiertää tunnin sisään. Ne päättyvät joka kymmenes minuutti; ja jos olet voittaja, kun klikkaat “CLICK TO WIN” (=KLIKKAA VOITTAAKSESI), se kertoo sinulle “You are a winner” (=Sinä olet voittaja)! Tai, jos et ole voittaja siinä arvonnassa, se kertoo että et ole voittaja. Kaikki mitä sinun pitää tehdä on tarkistaa seuraava arvonta. Jokainen arvonta on ajoitettu, joten näet koska seuraava alkaa, ja kuinka kauan se on menossa. Ja tässä koko asia.

Juju on yksinkertaisesti, jos olet voittaja, sinun on lunastettava palkinto. Lunastat palkinnon klikkaamalla linkkiä “CLICK TO WIN” (=KLIKKAA VOITTAAKSESI). Kun olet klikannut tätä linkkiä se sanoo, “You are a winner” (=Sinä olet voittaja) saat emailiin ohjeet kuinka saat palkintosi. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa kuvaruutu kaappauksen, ja ottaa yhteyttä avustajiin.

Joten, tämä on todella hienoa. Tiedät, niin monet ihmiset ovat voittaneet! Prize Mania on ollut toiminnassa vuodesta 2012 lähtien; ja tähän asti yli 100’000 ihmistä on lunastanut palkinnon. Joten, tämä on niin hienoa; ja jotkut ovat jopa voittaneet oikeaa rahaa, ja saaneet ilmaisen matkan Las Vegas:iin, kuten Sasa Krstic! Ja voit lukea hänen tarinansa Prize Mania nettisivuilta https://prizemania.net. Ja, olen niin innoissani näkemään kuka seuraava voittaja tulee olemaan. Joten, ymmärtäkää, näet viimeisimmät voittajat Prize Mania nettisivulla; mutta ymmärtäkää, jos et ole lunastanut palkintoasi, ja näet sinun PerNum numerosi viimeisten voittajien listalla, tämä tarkoittaa että olet menettänyt mahdollisuuden, valitettavasti.

Joten, se on tärkeää, että lunastat palkintosi kun on arvonta, kun olet voittaja. Mutta toisaalta, sinä voit vapaasti klikata, ja tarkistaa, jos olet voittaja koko päivän, niin usein kuin haluat. Vastaus ei muutu arvonnan aikana; joten kun yksi arvonta on menossa, ja sinä klikkaat ja se sanoo, “You are not a winner” (=Sinä et ole voittaja), sitten tämä ei muutu, ennenkuin palkinto arvonta vaihtuu. Voittaja on siellä koko tunnin, jokaisessa arvonnassa. Joten, jos olet voittaja (arvonnan aikana), näet sen koko tunnin ajan; tai, jos et ole voittaja, taas, näet saman viestin (että et ole voittaja palkinto arvonnan aikana). Joten, tämä on hienoa myöskin.

Meillä on muutama muukin päivitys tapahtumassa sivuilla, seuraavien päivien aikana; mutta useimmat osat, kaikki on laitettu, ja on helppoa pelata, ja hyvin hienoa; ja me olemme hyvin innoissamme tuodessamme toteutumisen kaikille.

 

5. Digiraha toimintasuunnitelmien näkymät.

Viimeinen asia jota haluan painottaa tänään, on että ihmiset ymmärtäisivät mitä tapahtuu digiraha pörsseissä. Nyt, jokainen digiraha pörssi on erilainen; ne ovat yksilöllisiä; ne ovat jokaisen oma asia. Ja, tämä on hienoa; tiedätte, voit valita mikä sopii sinulle parhaiten. Mutta, sinun tulee myös ymmärtää että digiraha markkina on yksi niistä joka on rajoitetusti säännelty teollisuus. Me olemme edelläkävijöitä. Tiedän digirahat, yleisesti, olen ollut niiden kanssa noin kymmenen vuotta; kuitenkin, me olemme edelleen edelläkävijöitä.

Joten, jokainen joka on osallisena juuri nyt – sinulla on jonkinlaista “edelläkävijä henkeä”, koska me olemme ensimmäisiä jotka viitoittavat tietä toisille jotka seuraavat helposti perässämme. Varmastikin bitcoin:ista, ja kaikki jotka ovat osallisia siinä, ja Etheraum, ja monet muut iso digirahat ovat varmasti viitoittaneet tietä ennen meitä, Rainbow Currency:ä. Mutta, samaan aikaan, me olemme viitoittamassa tietä muille jotka ovat tulossa perässä. Joten, tästä syystä, sinun on myös ymmärrettävä mitä olet kauppaamassa. Tietysti, en ole asiantuntija taloudellisilla markkinoilla; joten, ehdottomasti, sinun on tehtävä omia “tutkimuksia”. Sinun on löydettävä oma neuvonantaja, asiantuntija, kyseisiin asioihin.

Sinun on myös ymmärrettävä perusasiat osake markkinoilta. Osake markkinat, jotka ovat täysin erilaisia kuin digiraha markkinat, löydät myös samantapaista käyttäytymistä (markkinoilla), ja se on se mistä puhun tänään – käyttäytyminen jonka näet näillä eri markkinoilla, koska ne ovat hyvin samantapaisia.

Tietysti, Rainbow Currency on raha ihmisille, joten me tuomme digirahan pariin kokonaan uuden tyyppisiä ihmisiä jotka eivät aikaisemmin ole koskaan kuulleet siitä; tai, eivät ole ymmärtäneet kuinka asiat toimivat. Joten, siellä on oppimis jakso tähän kaikkeen. Joten, sinun on ymmärrettävä. Tee joitakin tutkimuksia, ja opi kuinka asiat toimivat, omaksi parhaaksesi. Ota aikaa, ja lue artikkeleita.

Siellä on runsaasti asioita joihin minä olen paneutunut näissä digiraha pörsseissä, ja kuinka ihmiset reagoivat, ja kuinka he osallistuvat näihin asioihin. Sinulla on runsaasti erilaisia asioita. Ja haluan että kaikki ymmärtävät nämä, koska tietämyksellä, sinä vahvistat luottamusta; ja luottamuksella voit tehdä järkeviä, loogisia valintoja; ja et ole sidottu tunteisiin niin paljon.

Milloin tahansa olet tekemässä mitä tahansa bisnestä, sinun tulisi pitää malttisi. Älä ole liian tunteellisena mukana, koska sitten et varmaan tee hyviä päätöksiä; koska tunteellisena reagoit, sen sijaan että loogisesti reagoisit. Joten, sinun on ymmärrettävä, että milloin tahansa ymmärrät tämän tai et, siellä on monia muita jotka eivät ymmärrä, ja jotka ovat tekemässä tätä tunteiden vallassa, kun he tekevät asioita näissä digiraha pörsseissä, ja jopa osake markkinoilla.

Voit kertoa, milloin tahansa siellä on “pahoja uutis” päiviä, kaikki nämä osakemarkkinat romahtavat, jostakin syystä. Ehkä sitä ei tapahdu kokoajan, mutta siellä on paljon esimerkkejä historiassa mitä tarkalleen on tapahtunut. Joten, että kun ihmiset ovat ahdistuneita ja ovat huolestuneita, ja heillä ei ole mitään oikeaa loogista toimintasuunnitelmaa; joten he joutuvat uhriksi näissä ansoissa, joskus.

Sinulla on myös asioita menossa näissä digiraha pörsseissä joita et joskus löydä muista paikoista. Tämä koska, kuten sanoin, me olemme edelläkävijöitä, ja siellä ei ole paljoa valvontaa vielä. En yleisesti usko että suuri valvonta on hyvä asia; mutta jotakin valvontaa ehkä tarvitaan – enemmän tai vähemmän sen sijaan mitä on menossa. Mutta kaikki tämä tulee ajallaan.

Mutta se mitä pitää ymmärtää että siellä on jotakin, toimintasuunnittelma jota ihmiset käyttävät; ja me näemme tämän tapahtuvan joskus digiraha pörsseissä, missä ihmiset pitävät “markkinoilla pelaamisesta”, tekemällä minimaalisia siirtoja; missä heidän toimintasuunnitelma on tehdä vain hyvin pientä voittoa, usein, kokopäivän; verrattuna, pitämiseen, ja tekemällä isompaa voittoa ajan kanssa. Joten, näen tämän amatöörin kokemuksellani, katson asioiden tapahtuman, missä jotkut todellakin yrittävät tehdä niin paljon rahaa kuin mahdollista pienestä, näillä minimaalisilla siirroilla.

Esimerkiksi, näet SouthXchange:lla joskus, missä hinta liikkuu kahden numeron välillä. Ja, aina kun näet sen menevät hieman ylemmäs, sitten se ammutaan alas; ja tämä koska on toimintasuunnitelma jollakin ihmisillä, missä he haluavat pitää hinnan alhaalla, joten he voivat ostaa halvalla; ja sitten kun se menee hieman ylemmäs, he voivat myydä ja tehdä pienen voiton, ja sitten he laittavat hinnan alas taas.

Joten, yhteenvetona, meidän tarvitsee rakentaa kysyntää; koska kun kysyntä voittaa ihmiset jotka juuri yrittävät tehdä hiukan rahaa päivä tasolla, sitten, näet hinnan todellakin alkavan nousta. Joten, se kaikki tapahtuu. En halua kenenkään tuntevan itseään masentuneeksi; koska tämä on, riippumaton siitä mitä on meneillään, varmuudella mielenkiintoista aikaa.

Merkitystä on vain ajalla ennenkuin kysyntää todellakin alkaa tapahtumaan. Koska me olemme menossa eteenpäin kaikessa jonka olemme sanoneet, alusta alkaen; ja se on kaikki tapahtumassa. Joten, tämä osa on aukoton; ja ainoa asia mikä puuttuu on kysyntä, ja se tulee. Kuten sanoin, siellä on paljon päivityksiä tapahtumassa juuri nyt. Siellä on paljon päivityksiä suunniteltu tulevaksi, ja kaikki nämä asiat julkaistaan niin nopeasti kuin mahdollista.

Me pidämme kaikki ajan tasalla seuraavina päivinä ja viikkoina, kunnes päivitykset ovat täydelliset. Tiedän että Rainbow Currency nettisivuilla me mainitsimme että siellä on mahdollisuus että asiat muuttuvat. Tietysti, asioita tapahtuu. Niin se vain on. Kuitenkin, tällä hetkellä, me olemme todellakin valmistautuneet ja tekemässä työtä, ollaksemme varmoja ettei tule alhalla olo aikoina (sivut kiinni), ja ettei ole viiveitä olemassa olevissa toiminnoissa joita on saatavilla juuri nyt. Ne pysyvät paikallaan, ja me vain “siirrämme ne”, ja siirrämme ne yhdestä paikasta, toiseen.

Joten, ymmärtäkää että me olemme tekemässä näitä asioita tarjotaksemme niin pehmeän muutoksen kuin mahdollista, jotta jokainen voi jatkaa nauttimista ja käyttää toimintoja niinkuin ne ovat nyt. Sitten näette, kun päivitykset ovat valmiina, että yhtäkkiä sinulla on kaikki uudet asiat joita voit tehdä!

Joten, kiitoksia kaikille mukana olosta, ja osallistumisesta Rainbow Currency Foundation johtokunnan vaaleihin. Me arvostamme kaikkia teitä. Me pidämme teidät ajan tasalla. Olen varma että meillä on päivityksiä hyvin pian, jossa jokaisella johtokunnan jäsenellä on mahdollisuus tulla ja puhua, ja jakaa näkemyksiään, ja mitä he haluavat nähdä.

Kiitoksia uudestaan. Meillä tulee recap ulos niin pian kuin mahdollista. WAAAZZUUUUB! Ja kaikkea hyvää jokaiselle!

 

Teidän menestys mielessäni,

Cate Kozikowski, ja

Sinun WAZZUB avustaja tiimi

 

***

 

Lisäinfoa avustajilta:

 

Live chat keskutelu löytyy alla olvasta linkistä:

https://join.skype.com/c0Wv3Vdf8njE  

 

Kaikki Unicorn Network webinaarien tiedot:

Kirjaudu ja lue recapit ja rekisteröity webinaareihin täällä:

https://www.safe.zone  (WEBINARS kuusikolmion alla)

 

Kaikki Rainbow Currency webinaarien tiedot:

Kirjaudu ja lue recapit ja rekisteröity webinaareihin täällä:

https://www.rainbowcurrency.com (WEBINAR RECAPS nappulasta)

 

 

***

Ansioiden vastuuvapautuslauseke: Kaikki toimet on tehty esitelläksemme projektin mahdollisimman tarkasti. Mitään esimerkkiä tuloksista ei voi tulkita lupauksena tai takuuna ansioista. Onnistumisesi saada tuloksia kotisivuilta rippuu ajasta jonka omistat projektille, tietämyksestäsi ja muista markkinointi taidoista. Koska nämä tekijät ovat erilaisia eri yksilöillä, me emme voit taata mitään määrättyä tulosta. Emmekä ole vastuussa tekemisistäsi. Materiaalit jotka löytyvät kotisivuiltamme voivat sisältää tietoa jotka sisältävät tai perustuvat tuleviin ilmoituksiin. Tulevaisuuteen katsovat ilmoitukset antavat arvioita tai ennakko arvioita tulevista tapahtumista. Voit tunnistaa nämä ilmoitukset sillä toteamuksella että ne eivät kerro suoraan historiasta tai tämänhetkisestä tiedosta. Ne käyttävät sanoja kuten “anticipate=aavistaa”, “estimate=arvioida”, “except=paitsi”, “project=projekti”, “intend=pyrkiä”, “plan=suunnitella”, “believe=luottaa”, ja muita sanoja ja termejä samaa tarkoittaen potentiaalista tulosta tai ansioita.

 

Copyright © 2018 Unicorn Network Inc. ja Rainbow Currency Foundation. Kaikki oikeudet pidätetään.