Rekapitulace webináře Rainbow Currency
13. února 2018
Prezentuje: Cate Kozikovski


Tento webový seminář je vlastnictvím sítě Unicorn Network Inc. a Rainbow Currency Foundation nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy / překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

 

Témata v této rekapitulaci:

1. Výsledky voleb členů představenstva Rainbow Currency Foundation.

2. Aktualizace webových stránek o měně Rainbow a procesu přechodu.

3. Platby PERNUMPAY v rámci SafeZone; Brzy.

4. Prize Mania znovu zahájena.

5. Výhled na strategie kryptoměny.

 

1.Výsledky voleb členů představenstva RCF

https://www.youtube.com/watch?v=wLWNX9HU1BA

V pořádku! To byla Lettie, která vyhrála soutěž Bigges Talent v roce 2017. Byl to největší talent světa a byla to její nová píseň "Rodina".

Všichni jsou tak napnutí a já jsem také napnutá a tak šťastná, že jsem tady s vámi všemi. Pro ty z vás, kteří mě neznáte, jsem Cate Kozikowski, generální ředitel a prezident Unicorn Network; což je společnost, která vytvořila (a podporuje) měnu Rainbow a SafeZone. Dnes je velmi zvláštní den. Budeme sdílet výsledky voleb členů představenstva Nadace Rainbow Foundation.

Takže toto je velmi zvláštní chvíle v historii měny Rainbow a rovněž Unicorn Network a SafeZone. Jsme tak hrdá a jsem tak ráda, že jsme to všichni sdíleli.

Existuje několik velmi dobrých kandidátů, kteří požádali o členství v představenstvu. Takže určitě každému, kdo vydal úsilí, kdo dal svou ruku nahoru, kdo se dobrovolně přizval k této velmi zvláštní organizaci - chceme vám všem poděkovat. Toto je "Síla MY " - všichni společně pracujeme na společném cíli a náš společný cíl je úspěch našeho projektu - protože soukromí, bezpečnost a kvalita jsou pro nás všechny nejdůležitější. A opravdu, pokud chceme, aby vše bylo hotové, musíme to udělat - my, "Síla MY " To je prostě tak fantastické a jsem tak nadšená, že o to dnes sdílíme všichni.

Tito kandidáti, kteří se přihlásili, aby byli součástí Nadace Rainbow Currency, pocházejí ze 7 různých regionů a všichni z nich jsou držitelé / majitelé měny Rainbow, vidí vizi a mají vášeň pro náš projekt. Víte, to je něco, co všechny společnosti (obecně říkáme jako "naše (jedna) společnost", ale opravdu je to mnoho různých firem), spolupracují, poskytují služby a kvalitu, kterou všichni hledáme.

Chci s vámi dnes sdílet spoustu informací. Existuje spousta různých věcí a děje se spousta různých událostí. Dnes to jsou výsledky voleb, to je hlavní milník, kde bude Rainbow Currency Foundation mít plnou peněženku, takže mohou skutečně používat strategiia opravdu pokročit se všemi aktualizacemi, nápady a různými jinými věcmi, které každý chceme. Členové rady chtějí přesně stejnou věc. Jsme všichni vlastníci měn Rainbow. Aspoň já jsem a také představenstvo Nadace Rainbow Currency a mnoho, mnoho, mnoho dalších lidí po celém světě. A to je tak fantastické.

Kandidáti jsou ze 7 různých regionů, takže všichni členové, všichni vlastníci Rainbow mohou být zastoupeni tímto představenstvem pro Nadaci Rainbow Currency. Jsem opravdu nadšená, z kolika různých prostředí pocházejí kandidáti, s různými zkušenostmi, jak s kryptoměnou, tak i mezi různými průmyslovými odvětvími a s různými zkušenostmi v naší síti. Většina z těchto kandidátů je již řadu let členem - někteří z nich již od počátku a to je fantastická věc. To je něco, co všichni rádi vidíme - když se naši členové postaví a přihlásí se a zapojují se více do skupiny TÝMU, ve skupinách, které pomáhájí přinést vše, pro realitu všem.

Teď se chci s vámi podělit o výsledky. (Já vím, že vás držím v napjaté situaci!) A také budu procházet některými aktuálními aktualizacemi, které se právě dějí na webové stránce Rainbow Currency. Vysvětlit vám to trochu, pokud si nevíte rady a také budu mluvit o nějaké vizi do budoucna, protože je to tak vzrušující doba. Existuje tolik různých lidí (nejen Rainbow Currency Foundation Board), ale mnoho různých lidí v naší síti, kteří udržují spojení, kteří dělají různé akce, kteří pomohou všem. To je "Síla MY" - všichni z nás děláme naši malou část, ať už je to cokoli. Je to všechno relativní a na tom všechno záleží, to je všechno. Takže, když všichni děláme tyto malé části dohromady, můžeme něco udělat, můžeme dělat cokoliv, na co si pomyslíme. A celá naše síť je toho důkazem, protože to bylo vytvořeno, to vše se "Síla My".

Takže máme 7 různých regionů. Dovolte mi začít s první oblastí. Takže v Africe jsme měli mnoho různých kandidátů - všichni byli vysoce kvalifikovaní. A s radostí oznamuji, že Shafi Kaluta Abeid byl zvolen z afrického regionu. Gratulace! Shafi je už od začátku dlouhou dobu u nás a byl aktivní v řadě různých oblastí a rozhodně má mnoho zkušeností s bankovním zázemím. Takže vítejte na palubě, Shafi!

Dalším regionem je Asie a z Asie máme velmi kvalifikovaného kandidáta, který byl zvolen; a to je Alon Basis. Gratulujeme, Alone! Je z Izraele a má zkušenosti v řadě různých věcí, konkrétně v oblasti bezpečnosti a informačních technologií. To jsou skvělé dovednosti, které přinesete na palubu. Takže gratulace a přivítání na palubě!

Nyní je další region Evropa. Kandidát, který byl zvolen je také členem po dlouhou dobu a přináší s sebou řadu zkušeností a dovedností a to jak v podnikání, tak i v komunikaci mnoha způsoby. To je Lora Bilgerová. Takže, gratulujeme, Lore. Je z Německa a určitě, "Vítejte, na palubě!" Takže gratulujeme! Jsme rádi, že vás máme.

Dalším regionem byla Indie. Vím , že v Indii máme spoustu kandidátů - Indie a Afrika jsou dva z největších regionů, kde se lidé chtěli zapojit. Takže, děkuji a gratulujeme vám všem za účast, ale můžeme vybrat pouze jednu osobu, která se připojí k palubě. Tato osoba je také členem od počátku, takže chápe vizi sítě SafeZone a Unicorn Network a plně chápe, jak vše spočívá dohromady. Má mnoho technických znalostí a mnozí z vás ho již znáte. A toto je Ishaq Ali Khan, samozřejmě z Indie. Takže gratulace a přivítání na palubě! Jsme rádi, že vás máme.

Nyní, pro další region máme Severní a Střední Ameriku. Opět jsme v této oblasti / státech,měli řadu vysoce kvalifikovaných kandidátů a osoba, která byla vybrána, je u nás již od začátku a účastní se řady oblastí v týmu, přináší velké zkušenosti s vedením, psaním a administrací; a samozřejmě jeho znalosti sítě Unicorn, SafeZone a Rainbow Currency. A to je Anthony Wright. Takže, gratulace, Anthony! Je ze Spojených států amerických, tak vítejte na palubě. Jsme rádi, že vás máme!

Nyní se přesunete do dalšího regionu - Jižní Ameriky. Tento kandidát skutečně neměl konkurenci; tak jsme rádi, že přivítáme na palubě Martu Isabel Castaño R. z Columbie! A ona přichází se svými zkušenostmi s oslovováním veřejnosti, analýzou, stejně jako firemní administrativou a mnohem více. Takže, velmi cool. Jsme rádi, že vás máme - gratulujeme!

A poslední region, Jižní Asie / Oceánie. Tento region opět měl spoustu skvělých kandidátů se spoustou zkušeností. A osoba, která byla vybrána, má skutečně zkušenosti z prodeje, komunikace a řady dalších skvělých dovedností, jako je podnikání. Rádi bychom přivítali Davida Glyndwra Phillips z Nového Zélandu. Takže vítejte na palubě! Gratulace.

Také gratulujeme všem účastníkům. Určitě si vážíme VŠECH z vás! A právě proto, že jste nebyli zvoleni, to neznamená, že je konec a pro vás není nic, co byste mohli dělat. Vždy se můžete zapojit do různých činností, pokud stále chcete pomoci a zapojit se - zapojit se do "Síla My". Čím víc se s námi spojujete, tím rychleji se vše děje a tím více můžeme vytvořit společně. Určitě budeme mít brzy k dispozici další informace o tom, jak se více lidí může zapojit a pomoci různými způsoby. Takže, zůstaňte naladěni.

Samozřejmě, teď bylo představenstvo správní rady Nadace Rainbow Currency právě zvoleno, právě před několika okamžiky, ale chceme jim dát nějaký čas, aby se dostali do svých funkcí. Budou samozřejmě muset mít nějaké schůzky a nastolit některé věci. Vím, že se již rozvíjelo mnoho věcí a vím, že všichni chtějí vidět na stránce různé různé aktualizace. Rozhodně, Anthony a Shafi naslouchali všem vašim názorům; stejně jako všichni (zde v týmu) sdíleli vliv členů. To je součást toho, co dělá vše tak jedinečné a zvláštní. Vliv je jednou z absolutních, základních hodnot Unicorn Network a přechází na všechny různé projekty, na kterých se účastníme a děláme sami.

To je jen způsob, jakým by měly dít věci, že lidé, kteří skutečně to používají - ať už je to web, nebo Twinkles, nebo cokoli jiného - lidé, kteří se těší, kteří se baví, nebo kteří jsou jen členem, nebo cokoli v tomto duchu, vždy mátena vše nějaké mínění. A to je to, co máte v SafeZone, Unicorn Network a Rainbow Currency. Takže všichni tito lidé, kteří byli zvoleni do představenstva, byli zvoleni skutečnými vlastníky Rainbow Currency. Jsou majiteli, byli zvoleni majiteli a teď začnou pracovat.

Vím, že je plánováno spousta věcí a co nejdříve to všichni uvidí. Jak jsem řekla, dejte jim trochu času a jsem si jistá, že v příštích několika týdnech budeme mít nějaké další aktualizace pro každého, o všem, co se děje vpřed.

 

2. Aktualizace webových stránek o Rainbow Currencya procesu přechodu.

Chci se s vámi všichni podělit o některé aktuální aktualizace. Vy z vás, kteří jste se přihlásili na webové stránky Rainbow Currency, vidíte, že tam je velký aktualizační dopis /poznámka, který oznamuje, co můžeme očekávat během tohoto procesu přechodu. Co se děje s webovou stránkou společnosti Rainbow Currency je to, že stejně jako dnes máme výsledky voleb pro představenstvo Nadace Rainbow Currency, přecházíme také na to, aby stránka měny Rainbow byla přesnější - jen na Rainbow Nadaci a samotnou Rainbow Currency. Všechny informace o členství, skutečně patří do sítě SafeZone a Unicorn Network, takže uvidíte řadu aktualizací v sekci Profil na SafeZone.

Nadace pro Rainbow Currency je oddělena od těchto dvou věcí; zatímco je stále současně připojena.

Takže těmito aktualizacemi se funkce a vlastnosti, které jsme již dříve používali na Rainbow Currency, budou pohybovat na různých místech v rámci sítě SafeZone, kam patří, kde bude jejich konečné místo. A s tím máme řadu dalších plánovaných věcí a prací, kteréjdou v řadě za sebou. Tak určitě velmi brzy, budeme mít mnohem více vzrušujících věcí, o které se s vámi podělíme.

Současně však děláme spoustu věcí, jak uvádí poznámka na webové stránce Rainbow Currency, včetně přesunu odkazů a affiliate informací do Sdílejte úspěch (WSS). K dispozici bude nový odkaz, který je konkrétně zaměřen na kampaň SafeZone Airdrop, která je součástí měny Rainbow. To je to, co je dáno v kampani. Cílem kampaně Airdrop je však skutečně zvýšit členství ve skupině SafeZone; takže je to opravdu SafeZone, kdo se na této kampanipodílí. Takže uvidíte, že informace se přesouvají do Sdílejte úspěch; a pro ty z vás, kteří neví, WSS je naše pobočka. Takže uvidíte stále více informací, konkrétně o funkcích a vlastnostech Affiliate, které přicházejí v souvislosti s členstvím v programu SafeZone. Takže to je skvělé a jsme velmi nadšeni, že tyto aktualizace budou dokončeny.

Na všem pracujeme, co nejrychleji. Nebudeme v tomto okamžiku poskytovat žádné lhůty, ale pochopte, že se vše děje krok za krokem a co nejrychleji - vždy! Víte, trvá to nějaký čas, aby se věci udály a měli jsme je tak, jak chceme, nicméně se ujistěte, že všechny týmy v zákulisí, ať už pracují s Rainbow Currency, SafeZone nebo Unicorn Network, nebo někteří z našich partnerů třetích stran - všechny naše týmy pracují pilně, efektivně a nepřetržitě, aby to všechno proběhlo.

Takže kromě aktualizací, které uvidíte na webových stránkách We Share Success, se informace o transferu, zůstatku a hodnotách přesunou z webových stránek měny Rainbow na PERNUM a PERNUMPAY. Budete brzy vidět více informací o těchto věcech. A buďte si jisti, že budeme v průběhu tohoto přechodu aktualizovat vše na webových stránkách o Rainbow Currency, aby každý pochopil, co se děje. Takže pro více informací, kontrolujte tyto stránky.

 

3. Platby PERNUMPAY v rámci SafeZone; Již brzy.

Nyní je něco, s čím se chci podělit se všemi a mluvím o PERNUMPAY, který se brzy objeví. Nedokážu dosud sdílet příliš mnoho podrobností, ale to, co přichází (a to je konkrétně pro byznys, který se účastní kampaně airdrop). Je několik API, které jsou vyvíjeny pro prodejní místa (POS). Pokud máte restauraci nebo obchod (např. stavebnictví), kde můžete okamžitě přijímat platby Twinkle a také vyvíjíme rozhraní API, kde můžete přijímat platby na webových stránkách - mluvím o platbách v rámci SafeZone.

Takže to znamená, že neexistují žádné poplatky a je to okamžité - nemusíte se vypořádávat s čekací dobou a složitými způsoby, jakpracovat v  blockchain. Tak to se všechno děje a já jsem tak šťastná, že semohu o to s vámi podělit, již brzy.

Existuje několik málo vylepšení, které děláme v nejbližších dnech a jakmile to bude hotové, pošleme e-mail všem firmám, které se zaregistrovaly k účasti v kampani airdrop a dáme jim přesněji vědět, jaké jsou další kroky a všechny informace, které potřebují. Takže vše postupuje krok za krokem kupředu. Opravdu to děláme a opravdu se to všechno děje.

 

4. Prize Mania je znovu zahájena.

Dalších fantastické aktualizace, pokudto už nevíte, je, že naše webová stránka byla znovu zahájena. Jsme tak šťastní, že se nám to podařilo sdílet se všemi. Prize Mania je jednou z našich bezplatných webových stránek pro výhru cen, prostřednictvím Unicorn Network, která byla integrována do SafeZone, takže je nyní plně součástí SafeZone. Jediné, co musíte udělat je, přihlásit se pomocí přihlašovacích pověření SafeZone, které také nazýváme SafeZone Pass.

Chytrá věc na Prize Mania je, že můžete vyhrát cenu v šesti kategoriích: ebooks, smartphony, šperky, překvapení, nákupní jackpot nebo dokonce jackpot Twinkle (takže můžete vyhrát Twinkles!). Jediné, co musíte udělat je, kliknout, abyste zjistili, zda jste vítěz. Každý losování trvá po dobu jedné hodiny. Omezuje se, až vyprší každých deset minut a pokud jste vítěz, když kliknete na tlačítko "CLICK TO WIN", bude vám řečeno "Jste vítězem"! Nebo pokud nejste vítěz v tomto konkrétním losování, řekne vám, že nejste vítězem. Jediné, co musíte udělat, je zopakovat další losování. Každé losování je načasováno, takže můžete vidět, kdy začne další a jak dlouho trvá aktuální. A to je celá věc.

Pokud jste vítěz, musíte si nárokovat vaši cenu. Vaši cenu si vyžádáte kliknutím na odkaz "CLICK TO WIN". Jakmile kliknete na tento odkaz a píše se: "Jste vítěz", obdržíte e-mail s podrobnostmi o tom, jak získat cenu. Máte-li jakékoli dotazy, můžete vždy udělat snímek obrazovky a kontaktujte podporu.

Takže to je opravdu skvělé. Vy víte, že tolik lidí vyhrálo! Prize Mania byla online od roku 2012 a od té doby si nárokovalo ceny více než 100 000 lidí. Takže to je tak cool a někteří dokonce získali skutečné peníze a dostali bezplatný výlet do Las Vegas, jako to vyhrál Sasa Krstic! A jeho příběh si můžete přečíst na stránce Prize Mania https://prizemania.net

 A jsem tak nadšená, když vidím, kdo budou naši další vítězové. Takže, můžete vidět nejnovější vítěze na webové stránce Prize Mania; ale pochopte, že pokud jste nehráli o vaši cenu a vidíte číslo vašeho PerNum na posledním seznamu vítězů, znamená to, že jste bohužel zmeškali šanci.

Takže je důležité, že vy nárokujete svou cenu, zatímco se jedná o konkrétní výpis, když jste vítěz. Jinak však můžete kliknout a zkontrolovat, jestli jste vítěz po celý den, tak často, jak chcete. Odpověď se během výpisu nezmění; takže když máte jeden výpis a kliknete na něj a říká: "Nejste vítěz," to se nezmění, pokud se výpis nezmění. Vítěz je tam po celou hodinu, na každém výpisu. Takže pokud jste vítěz (v konkrétním výpisu), uvidíte to celou dobu během hodiny; nebo pokud nejste vítězem, znovu uvidíte stejnou zprávu (že během výpisu nejste vítězem). Takže to je také skvělé.

Na této stránce máme několik dalších aktualizací, které se uskuteční v příštích několika dnech; ale z větší části je všechno nastaveno a je velmi jednoduché hrát a velmi cool a my jsme velice nadšeniže se to uskutečnilo pro všechny.

 

5. Výhled na strategie kryptoměny

Poslední věcí, kterou jsem chtěla dnes řešit je, aby lidé pochopili, co se děje na těchtoburzách kryptoměn. Nyní je každá burza kryptoměny odlišná, je to jedinečné a to je její vlastní věc. A to je skvělé, víte, můžete se rozhodnout, která z nich nejlépe vyhovuje. Musíte však také pochopit, že trh s kryptoměnou je jedním z těch omezených typů průmyslových odvětví. Jsme všichni průkopníci. Vím, že kryptoměny jsou obecně asi deset let; nicméně jsme stále průkopníkem.

Takže každému, kdo se právě angažuje - musíte dostat ten "průkopnický duch", protože jsme ti, kteří dláždí silnice, za kterými budou ostatní snadno následovat. Určitě  Bitcoin a vše , co s tím je spojeno a Ethereum a mnohé z těchto velkých kryptoměn, rozhodně vydláždily nám cestu, pro měnu Rainbow. Zároveň ale také dláždíme cestu ostatním, kteří přicházejí dál. Takže musíte také pochopit, co se tím myslí. Samozřejmě, že nejsem odborník na finančních trzích, takže, absolutně, musíte mít vlastní "due diligence" (opatrnost). Musíte hledat vlastní radu s odborníky, co se týká těchto věcí.

Měli byste také pochopit některé základy o akciových trzích. Akciový trh, i když je to úplně jiný než trh s kryptoměnou, ale vidíte také velmi podobné chování (na trzích) a o tom dnes mluvím - chování, které vidíte na těchto různých trzích, protože je velmi podobné.

Samozřejmě, Rainbow Currency je měnou pro lidi a proto přinášíme kryptoměnu zcela nové skupině lidí, kteří se o ní nikdy dříve nedozvěděli, nebo skutečně pochopili, jak to funguje. Takže je tu učební křivka, která se točí. Takže musíte to pochopit. Proveďte nějaký výzkum a zjistěte, jak to funguje, sami. Věnujte pozornost a přečtěte si články.

Existuje řada věcí, kterým jsem na těchto burzách věnovala pozornost, jak lidé reagují a jak se na těchto věcech podílejí. Máte řadu různých věcí. A chci, aby jste všichni pochopili tyto body, protože s vědomím získáte důvěru a s důvěrou můžete učinit racionální, logická rozhodnutí a nejste tak svázáni se svými emocemi.

Kdykoli uděláte něco v podnikání, měli byste vždy mít chladnou hlavu. Nebuďte příliš emocionálně zapojeni, protože se možná špatně rozhodnete, protože emocionálně reagujete místo toho, abyste logicky jednali. Takže musíte pochopit, jestli tomu rozumíte, nebo ne, existuje mnoho dalších lidí, kteří pravděpodobnětomu nerozumí a kteří pracují s tímto emocionálním způsobem. Pak dělají cokoli na těchto burzách a dokonce I na akciovém trhu.

Můžete říci, kdykoli je den "špatných zpráv", náhle se nějakým způsobem na akciovém trhu, něco změní. Možná se to nestane po celou dobu, ale v celé historii je spousta příkladů toho, že se to právě stalo. Takže když lidé mají emoce a obávají se a nemají skutečnou logickou strategii, tak se někdy stanou oběťmi v těchto pastech.

To se na burzách kryptoměn děje, a to nenajdete na jiných místech. To je proto, že, jak jsem říkala, že jsme průkopníky a ještě není mnoho regulace. Nemyslím si nutně, že - hodně regulace je dobrá věc, ale možná bude potřeba nějaká regulace - více či méně s tím,co se děje. Ale to všechno přijde s časem.

Ale musíte pochopit, že tam je nějaká strategie, kterou lidé používají a můžeme vidět, že se to děje někdy na burzách kryptoměn, kde lidé jakoby "hrají na trhu", používají mikro-transakce, kde je jejich strategie jen proto, aby se udělal malý zisk, často po celý den, oproti držení a dosažení většího zisku v průběhu času. Takže vidím dle mých laických zkušeností, když se na dívám na věci, které se dějí,že máte ty, kteří se opravdu pokouší vydělat tolik peněz, kolik dokážou, v malém, nepatrném zlomku času.

Například můžete někdy vidět na SouthXchange, kde cena kolísá mezi dvěma čísly. A pokaždé se trochu se trochu a to proto, že to je strategie, kterou někteří lidé používají, kde chtějí držet cenu dole, takže si mohou pak nakoupit za nízkou cenu a pak to nechají jít jen trochu nahoru, aby mohli prodávat a učinit trochu zisk a pak udržují cenu znovu dole.

Abychom to překonali, musíme budovat poptávku, protože když poptávka převažuje nad lidmi, kteří se pokoušejí každodenně vynaložit jen něco málo peněz, uvidíte, že cena skutečně začíná být vyšší. Tak se to všechno děje. Nechci, aby se někdo cítil znechuceně, protože to je, bez ohledu na to co se děje, rozhodně vzrušující.

Je to jen otázka času, než začne být poptávka skutečně. Protože se budeme pohybovat vpřed se vším, co jsme řekli na začátku a to se všechno se děje. Takže tato část je pevná a vše, co opravdu chybí, je poptávka a ta přijde. Jak jsem řekla, v současné době se děje spousta aktualizací. Je plánováno mnoho aktualizací a všechny tyto věci budou uvolněny co nejrychleji.

Budeme informovat všechny v příštích dnech a týdnech, protože tyto aktualizace jsou dokončeny. Vím, že na webové stránce Rainbow Currency jsme zmínili, že vždy existuje možnost, že se věci změní. Samozřejmě, že se to stane. To je právě tak. V tomto okamžiku však skutečně strategizujeme a pracujeme, abychom se ujistili, že neexistují žádné časy prodlevy a v současných funkcích, které jsou nyní k dispozici, není žádné zpoždění. To zůstane na místě a my v podstatě prostě "otočíme přepínačem" a vypneme to na jednom místě a zapneme to v jiném.

Takže pochopte, že na těchto činnostech pracujeme, abychom zajistili co nejhladší přechod, abychom se mohli všichni nadále těšit a využívat funkce, které máme právě teď. Pak budete po dokončení aktualizací vidět, že najednou máte všechny nové věci, které můžete udělat!

Takže, děkuji všem, že jste se připojili ke mně a že jste se podíleli na volbách členů představenstva Nadace Rainbow Currency. Vážíme si vás všech. Budeme vás informovat. Jsem si jistá, že brzy budeme mít aktualizaci, kdy všichni v představenstvu budou moci přijít a mluvit a sdílet některé z jejich vizí a co by chtěli vidět.

Děkuji vám všem. Rekapitulace bude co nejdříve. WAAAZZUUUUB! A to nejlepší pro všechny!

 

S vaším úspěchem v mysli,

Cate Kozikowski a

Váš tým podpory WAZZUB

 

 

Další informace od podpory:

 

Podpora Live Chat je dostupná prostřednictvím následujícího odkazu.

https://join.skype.com/c0Wv3Vdf8njE

 

Pro všechny webové servery Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si recaps a zaregistrujte se na webináře zde: https://www.safe.zone  (WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o Rainbow Currency Webinar:

Přihlaste se a přečtěte si recaps a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com  (tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

***

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

Copyright ©2018 Unicorn Network Inc. and Rainbow Currency Foundation. Všechna práva vyhrazena.