Rainbow Currency Webinar Recap
maanantaina 5pv helmikuuta, 2018
Esittäjät: Cate Kozikowski


Tämä webinaari on Unicorn Network Inc. ja Rainbow Currency Foundation:in omaisuutta, ja sitä ei saa tallentaa ja siten julkaista muualla julkisesti. Mikään kirjoitus/käännös tarjottuna livenä ei ole virallinen “Power of We”:n julkaisu. Odota virallista englanninkielistä jälkikirjoitusta ja täydellistä käännöstä tietoineen jotka esitetty webinaarissa.

 

Tervehdys kaikille! Tänään pääaiheemme on Rainbow Currency Foundation (RCF) johtokunnan vaalit.

Ensiksi, niille jotka eivät tunne minua, antakaa minun esitellä itseni, nimeni on Cate ja olen CEO (toimitusjohtaja) ja Unicorn Network:in puheenjohtaja ja olen täällä puhumassa Rainbow Currency Foundation:in puolesta kertoakseni uutisia. Yritän puhua hitaasti että ymmärrätte paremmin, ja webinaari recap tulee ulos niin pian kuin mahdollista. Odottakaa webinaari recap:ia jos teillä on kysymyksiä, ennenkuin teette äänestys valintanne.

Selitän kaiken tänään, ja sitten teillä on runsaasti aikaa lukea recap ja äänestää vaaleissa.

Aloittakaamme vaalien ohjeilla. Tämä ohjeistus on tarkempi kuin ohjeet jotka näette äänestyslipuissa Rainbow Currency nettisivuilla; joten jos tarvitsette muistuksen mistä tahansa asiasta, lukekaa se uudestaan recap:ista.

1. Äänestys on suunniteltu alkamaan tänään klo 0:00 (Tiistaina 6pv helmikuuta 2018 Suomen aikaa) ja se päättyy klo 23:59 maanantaina 12pv helmikuuta 2018 Suomen aikaa. Joten sinulla on täydet 7 päivää aikaa äänestää. Äänestys alkaa lähes välittömästi tämän webinaarin jälkeen. Jos siellä on jotain sellaista jota emme tiedä, aikaa rajaa voidaan tarvittaessa säätää.

2. Tämä koskee ehdokkaiden kelpoisuutta. Potentiaalisilla ehdokkailla tulee olla positiivinen TWNKL saldo heidän yksityisessä lompakossaan (PERNUM lompakko) äänestyksessä. Heidän on myös asuttava sillä alueella jota he edustavat sinä vuonna, ja heidän pitää kirjoittaa sujuvaa englantia ja puhua sujuvasti englantia. Ei ollut aikaa haastatella jokaista ehdokasta, jos havaitaan että heidän englannin kielen taitonsa ei ole riittävällä tasolla, sitten heidät voidaan myöhemmin poistaa ja vaihtaa perustuen Rainbow Currency Foundation ohjeistukseen; jotka kirjoitetaan tulevassa perustamis kokouksessa.

3. Sinun kokonais äänimääräsi on sama kuin sinun Twinkle:jen määrä yksityisessä lompakossa sillä hetkellä kun äänestät. Esimerkiksi, jos sinulla on 1000 Twinkle:ä yksityisessä lompakossa, silloin jokainen ehdokas jota äänestät saa 1000 ääntä.Voit siirtää Twinkle:jä yleisestä lompakosta yksityiseen lompakkoon ennenkuin äänestät, mutta sinun on tehtävä se ENNEN kuin äänestät, koska voit äänestää vain yhden kerran. Nämä siirto ohjeet, katso 29pv tammikuuta 2018 webinaarin recap Rainbow Currency nettisivuilta.

4. Mainitsimme jo seuraavan asian, ja se on että voit äänestää vain KERRAN; joten jos haluat siirtää Twinkle:t yleisestä lompakosta yleiseen lompakkoon, sinun on tehtävä se ennen äänestystä.

5. Katsokaa jokaisen ehdokkaan tiedot ja tehkää paras valintanne. On parasta katsoa sivua, katsoa ketkä ovat ehdokkaina, tehkää omia tutkimuksia, ja katsokaa mikä tuntuu parhaalta. Sinulla on aikaa tehdä päätöksesi.

6. Saat äänestää vain yhden kerran YHTÄ ehdokasta jokaiselta alueelta, ja he saavat äänen jokaisesta Twinkle:stä joka sinulla on yksityisessä lompakossa.

Sinun on tehtävä tämä kaikki yhdellä kertaa. Joten se ei ole että voisit äänestää yhtä henkilöä sanokaamme Pohjois-Amerikasta, tallentaa äänestyksen, ja sitten tulla takaisin ja äänestää toista ehdokasta toiselta alueelta. EI! Sinun on tehtävä kaikki valinnat yhdellä kertaa, kaikille ehdokkaille, ja sitten tallentaa äänestyksen klikkaamalla.

7. Klikkaa SUBMIT (=lähetä) nappia sivun alaosassa kun olet päättänyt äänestyksen; tällä tavalla lähetät kaikki valintasi yhdellä kertaa.

8. Valituksi tulevat johtokunnan jäseneksi jokaiselta alueelta on ehdokas jolla on korkein ääni saalis äänestyksen päättyessä.

Joten, tietysti tätä tapahtuu tiistaina puolenyön aikaan, tai keskiviikkona, ja Rainbow Currency Foundation kertoo tulokset sen jälkeen.

9. Valituksi tulee seitsemän jäsentä johtokuntaan seitsemältä alueelta: Afrikka, Aasia, Eurooppa, Intia, Pohjois-/Keski-Amerikka, Etelä-Amerikka, ja pohjois-Aasia/Oceania.

Tässä hieman lisätietoa johtokunnasta ja heidän velvollisuuksista:

- Jäsen Pohjois-/Keski-Amerikan alueelta toimii automaattisesti johtokunnan sihteerinä, ja hän on vastuullinen kaikista hallinnollista velvollisuuksista joita tämä asema velvoittaa.

- Rainbow Currency Foundation valitsee puheenjohtajan ja mahdollisen vara puheenjohtajan äänestyksen jälkeen, ensimmäisen tapaamisen aikana.

- Johtokunta kirjoittaa ja hyväksyvät perustamis ohjeet tapaamisille ja toimet Rainbow Currency Foundation johtokunnalle. Perustamisesta tulee myös ohjeet johtokunnan jäsenten toimikauden pituudesta, tulevista vaaleista, ja mitä korvauksia annetaan johtokunnan jäsenille, tai jollekin henkilölle joka konsultoi tai velvollisuuksista Rainbow Currency Foundation:issa.

- Johtokunta toimii ahkerasti Rainbow Currency:n hyväksi. Nämä velvollisuudet voivat pitää sisällään, mutta eivät rajoittaa, asioita kuten: kirjoittaa lehdistö tiedotteita ja artikkeleita, osallistua ja/tai puhua digiraha foorumeilla ja konferensseissa, kontrolloida Raindow Currency Foundation:in varoja ja niitä jotka ovat Rainbow Currency:n takuuna, ja yleisesti analysoida digiraha markkinoita maailmalla ja tehdä ja panna toimeen suunnittelmia jotka antavat Rainbow Currency:lle parhaan mahdollisuuden olla tuottavampi kuin muut digirahat.

Joten tässä on kaikki mitä tapahtuu Rainbow Currency Foundation johtokunnan vaaleissa.

Tämä on erinomainen askel kehittää Rainbow Currency:ä, ja tämä todellakin tarvitaan varmistaaksemme Rainbow Currency Foundation:ia ja tehostaa Rainbow Currency:ä itseään, voidakseen tehdä tarvittavat askeleet varmistaakseen pitkä ja jatkuva, jatkuva olemassa olo. Koska tämä on todellakin se mitä ME haluamme koko projektilta.

Joten, muistakaa ottaa aikanne, sinulla on seitsemän päivää äänestämiseen, joten älä kiirehti koska on paljon aikaa äänestää. Sinun ei ole äänestettävä heti; ota aikasi tutkiaksesi ehdokkaita, katso tiedot, tee valintasi ja sitten tule äänestämään.

Me teemme parhaamme että recap tästä webinaarista tulee ulos niin pian kuin mahdollista, tänä iltana, tai aikaisin huomenna aamulla. Tulee myös käännökset muilla kielillä, niin pian kuin mahdollista, niille jotka edustatte eri kieliä jotta ymmärrätte paremmin.

Jos sinulla on kysyttävää tai haasteita, erityisesti siirtää Twinkle:jä yksityiseen lompakkoon, katso tiedot 29pv tammikuuta 2018 recapista Rainbow Currency nettisivuilta.

Katson jos on kysymyksiä Q/A (Q/A =Question/Answer) (K/V = Kysymys/Vastaus) alueella joista en ole vielä kertonut…

 

K: Kuulostaa siltä että RCF:llä on toiminto valvoa kolikoiden kauppaamista avoimilla markkinoilla ja tapoja nostaa Twinkle:n arvoa?

V: Ehdottomasti, kyllä joissakin tapauksissa he voivat tehdä näitä asioita. Heidän pääkeskittyminen, tietysti, on auttaa varmistamaan että Rainbow Currency tekee oikeita asioita että valuuttaa on ympärillämme pitkän, pitkän aikaa. Joten meillä on hyvä säätiö aloitettuna, ja he rakentavat säätiön jonka me olemme jo alkuunpanneet, ja tekevät siitä yhdessä jopa paremman.

 

K: Johtokunnan jäsenten toimikaudesta? Koska ovat seuraavat vaalit?

V: Kun johtokunta on valittu, he ottavat huolehtiakseen kuinka pitkä väli on äänestyksissä. Tämä tietoa julkaistaan Rainbow Currency Foundation:in peruskirjassa. Mutta, antakaa heille muutama viikko aikaa vähintään, koska heidän pitää sopia asioista kun tulevat valituiksi.

 

K: Voinko äänestää itse jos olen ehdokas?

V: Kyllä, voit.

 

K: Onko meidän äänestettävä jokaisesta alueesta?

V: Voit äänestää yhtä ehdokasta jokaiselta alueelta, mutta sinua ei vaadita äänestämään kaikilla alueilla. Muistakaa että kun painat lähetä (=submit) nappulaa sinun lopulliset äänesi joltakin alueelta, et voi tulla takaisin ja äänestää joltain toiselta alueelta, kaikki on tehtävä saman aikaisesti.

 

K: Voiko minulla on enemmän kuin yksi ääni alueeltani ja äänestää muita alueita?

V: Voit äänestää vain yhtä henkilö jokaiselta alueelta, ja vain kerran painaa submit nappulaa kaikista äänistä.

 

K: Ovatko äänemme anonyymejä?

V: Kyllä, ehdottomasti.

 

K: Miksi olemme menneet 3 decimaalista 4:jään?

V: Rainbow Currency:llä itsellään on 3 decimaalia, ja tämä ei tule muuttumaan. Se mitä näet dollareina on 4 decimaalia. Koska dollarit ovat pää valuutta digiraha pörsseissä, kun kaupataan parilla USD/TWNKL.

Jos katsot TWNKL vastaan BITCOIN siellä on jotakin kuten 10 decimaalia, koska bitcoin käyttää niin paljon decimaaleja. Se riippuu valuutasta jolla vaihdetaan Twinkle:jä, kuinka paljon decimaaleja näytetään.

Myös, kaikkien kolikoiden hinta riippuu siitä kuinka ne on asetettu koskien kauppaamista fiat (fiat on meidän nykyraha: euro,dollari,kruunu ...) valuutoissa, joten voi olla erilaisia vaihdanta tapoja.

 

K: Kuinka ajattelet että Twinkle kehittyy seuraavilla kausilla?

V: Se kehittyy seuraavien viikkojen ja kuukausien aikana, varmuudella. Jos puhumme noin vuoden kuluttua tästä, voin kuvitella että puhumme monista erinomaisista asioista. Joten tämä on henkilökohtainen näkemys Cate:na. En ole asiantuntija, ja aina kaverit tehkää omat päätelmänne, aina omat laskelmanne, ja olkaa turvassa, aina. Mutta, henkilökohtaisesti olen innoissani, ja toivon että te olette myös!

 

K: Äänestys nappula tulee näkyväksi kun recap on julkaistu?

V: Kiitoksia mielipiteistänne, kuitenkin pitäkää asiat rehellisinä niille jotka ymmärtävät keitä heidän tulisi äänestää ja mahdollistakaa aikaa äänestämiselle koska se on 7-päivää auki, toiminto on täysin toiminnassa kun se julkaistaan. Joten tehkää valintanne viisaasti. (Kului vain noin 3 tuntia webinaarista kun recap julkaistiin.)

 

Joten lähden nyt täältä. Kiitoksia kaikille mukana olosta. Äänestys avataan noin 30 minuutin kuluttua tästä (se on nyt auki). Menkää sisälle ja katsokaa ehdokkaita ensiksi, ottakaa aikanne ja muistakaa että on viikko aikaa lähettää äänet.

Wazzzuuubbbb ja muistakaa kuunnella SafeZone radio show huomenna klo 19-20 Suomen aikaa; ja voitte tarkistaa sen RADIO SHOW kuusikulmion alta www.safe.zone sivujen sisältä.

Kiitoksia uudestaan, kaikkea hyvää kaikille, ja hei-hei.

 

Teidän menestys mielessäni,

Cate Kozikowski, ja

Sinun WAZZUB avustaja tiimi

 

***

 

Lisäinfoa avustajilta:

Live chat keskutelu löytyy alla olvasta linkistä:

https://join.skype.com/c0Wv3Vdf8njE  

 

Kaikki Unicorn Network webinaarien tiedot:

Kirjaudu ja lue recapit ja rekisteröity webinaareihin täällä:

https://www.safe.zone  (WEBINARS kuusikolmion alla)

 

Kaikki Rainbow Currency webinarien tiedot:

Kirjaudu ja lue recapit ja rekisteröity webinaareihin täällä:

https://www.rainbowcurrency.com (WEBINAR RECAPS nappulasta)

 

***

Mistä tahansa avustamisesta siirroissa tai lisä ohjeissa koskien TWNKL kauppaamista, lukekaan 29pv tammikuuta 2018 recap, Rainbow Currency recap, erityisesti ohjeet lopussa. Kiitoksia.

 

***

Ansioiden vastuuvapautuslauseke: Kaikki toimet on tehty esitelläksemme projektin mahdollisimman tarkasti. Mitään esimerkkiä tuloksista ei voi tulkita lupauksena tai takuuna ansioista. Onnistumisesi saada tuloksia kotisivuilta rippuu ajasta jonka omistat projektille, tietämyksestäsi ja muista markkinointi taidoista. Koska nämä tekijät ovat erilaisia eri yksilöillä, me emme voit taata mitään määrättyä tulosta. Emmekä ole vastuussa tekemisistäsi. Materiaalit jotka löytyvät kotisivuiltamme voivat sisältää tietoa jotka sisältävät tai perustuvat tuleviin ilmoituksiin. Tulevaisuuteen katsovat ilmoitukset antavat arvioita tai ennakko arvioita tulevista tapahtumista. Voit tunnistaa nämä ilmoitukset sillä toteamuksella että ne eivät kerro suoraan historiasta tai tämänhetkisestä tiedosta. Ne käyttävät sanoja kuten “anticipate=aavistaa”, “estimate=arvioida”, “except=paitsi”, “project=projekti”, “intend=pyrkiä”, “plan=suunnitella”, “believe=luottaa”, ja muita sanoja ja termejä samaa tarkoittaen potentiaalista tulosta tai ansioita.

 

Copyright © 2018 Unicorn Network Inc. ja Rainbow Currency Foundation. Kaikki oikeudet pidätetään.