Rainbow Currency Webinar Recap
maanantaina 29pv tammikuuta, 2018
Esittäjät: Shafi Abeid ja Cate Kozikowski


Tämä webinaari on Unicorn Network Inc.: ja Rainbow Currency Foundation, omaisuutta ja sitä ei saa tallentaa ja siten julkaista muualla julkisesti. Mikään kirjoitus/käännös tarjottuna livenä ei ole virallinen “Power of We”:n julkaisu. Odota virallista englanninkielistä jälkikirjoitusta ja täydellistä käännöstä tietoineen jotka esitetty webinaarissa.

 

Shafi:

Hyvät Unicorn Network jäsenet,

Minun nimeni on Shafi. Olen Rainbow Currency Foundation:in väliaikainen puheenjohtaja.

Tänään, tulen antamaan muutamia kohokohtia mitä on tapahtunut, ollaksemme kaikki niin sanotusti samalla sivulla. Olemme kokoontuneet tänään arvioidaksemme kuinka olemme pärjänneet, tähän asti, meidän Rainbow Currency projektissa.

Päätapahtuma jota olemme todistaneet viimeisten päivien aikana, on Rainbow Currency:n markkina kurssin pudotus 0.253$/Twinkle:stä aina 0.0001$/Twinkle:een. Tämä pudotus oli määritelty tosiasia että olemme muuttaneet referenssi nettisivun josta saamme Twinkle:n markkina hinnan, CryptoCoinStreet:iltä SouthXchange:een.

Ennenkuin muutimme referenssi nettisivun CryptoCoinStreet:iltä SouthXchange:een, markkina hinta CCS:llä oli 0.253$/Twinkle. Kuten me kaikki olemme tietoisia, ei ollut mahdollista myydä Twinkle:jä alhaisempaan hintaan CCS:llä. Mutta SouthXchange:lla, voit myydä Twinkle:jä mihin hintaan tahansa. Kelpoisuus myydä mihin hintaan tahansa SouthXchange:lla teki niistä jotka halusivat myydä Twinkle:t nopeammin, alhaisempaan hintaan; joka tuotti tuloksen että Twinkle hinta SouthXchange oli 0.0001$/Twinkle.

Kun puhumme juuri nyt, hallitseva Twinkle hinta SouthXchange:lla on 0.0005$/Twinkle, joka edustaa kurssin nousua 500%:lla aloitus hintaan 0.0001$/Twinkle nähden.

Koska SouthXchange on digiraha pörssi jota markkina voimat hallitsevat, olemme päättäneet käyttää SouthXchange:n hintaa Twinkle:n referenssi nettisivuna, joten että markkina voimat määräävät Twinkle:n markkina hinnan.

Nyt, katsotakaamme miksi Twinkle omistajat myyvät niin alhaiseen hintaa.

Koska jotkut Twinkle:t on hankittu alhaisella hinnalla, verrattuna rahaan joita he ovat niistä maksaneet.

Katsokaamme esimerkki. Ne jotka ostivat CBM yksiköitä (Cashback Marketing yksiköitä), he saivat tuottavan provision joka teki niistä (yksiköistä) lisätyn arvon kolminkertaisesti, jonka he maksoivat niistä. Joten, he lopettivat ostamalla lisää Twinkle:jä esi-ICO:n ja ICO:n aikana, käyttäen provisiota jonka he saivat CBM diilistä (esimerkiksi).

Joten, vaikka me kaikki ostimme Rainbow Currency:ä samalla kurssilla; siellä on ne jotka käyttivät cashback provisiota, ja niin edelleen meidän järjestelmässä, ostataakseen Twinkle:jä, sen sijaan että olisivat ostaneet käteisellä heidän omilla rahoillaan. Tämä tilanne tekee heille tunteen ettei heillä ole mitään menetettävää jos he myyvät heidän Twinkle:t halvalla, koska he maksoivat suurimman osan rahoilla joita olivat ansainneet järjestelmästä.

Tietysti, siellä ovat ne jotka myyvät halvalla koska he tarvitsevat käteistä kiireellisesti maksaakseen laskuja; ja tämä on hienoa. Siellä ovat myös ne jotka myyvät koska he ostivat ne lyhyen ajan sijoitukseen. Mutta, ne jotka myyvät Twinkle:nsä halvalla (koska eivät ostaneet niitä omalla rahallaan, mutta rahalla joka oli tullut cashback:ista, provisioista, ja niin edelleen; tai koska he ajattelevat että Unicorn Network:illa ei ole tulevaisuutta), nämä kaverit ovat varmasti väärässä; ja he tulevat pian havaitsemaan tämän.

Mutta heidän siirtonsa on siunaus Rainbow Currency:lle, koska he mahdollistavat niille jotka eivät voineet osallistua esi-ICO:oon ja ICO:oon, ja niille jotka eivät voineet ostaa tarpeeksi (siihen aikaan), saaden mahdollisuuden ostaa jopa alhaisempaan hintaan kuin niitä tarjottiin esi-ICO:sta ja ICO:sta. Heidän siirtonsa alentaa Twinkle:n keskittymistä, ja lisää osakkaiden määrää joilla on sopivasti kiinnostusta nähdä Unicorn Network:in onnistuminen; joten Twinkle:n arvo kasvaa ja mahdollistaa heidän taloutensa. Heidän siirtonsa lisää Twinkle:n määrää markkinoilla, joka on tärkeintä kaikille valuutoille palvella työkaluna kaupoissa ja digiraha pörsseissä. Heidän siirtonsa tekee Twinkle:stä enemmän arvostettavan, tuloksena nouseva määrä markkinoilla; ja tästä eteenpäin, hyödyttää Rainbow Currency:ä vapailla markkinoilla. Me olemme aloittaneet havainnoimaan näitä mahdollisuuksia kun Twinkle:ä on aloitettu kaupaamaan www.southxchange.com. Mitä enemmässä digiraha pörssissä Twinkle:ä kaupataan, sitä enemmän arvoa Twinkle tuottaa. Me olemme työskentelemässä että Twinkle listataan useisiin digiraha pörsseihin.

Askeleita joita Twinkle:n kauppaamisesta SouthXchange:lla todistamme, ja kun SafeZone:ssa aktivoituu Unicorn Network tähtiä, ja bisnekset hyväksyvät Twinkle:t, lisäksi ostajien alennukset kun he ostavat Twinkle:illä, Twinkle:n hinta nousee rakettimaisesti markkinoilla; ja tästä lähtien rikastuttaa kaikki niitä jotka osallistuvat ostamiseen ja pitääkseen Twinkle:t, kun ne on myyty halvalla.

Hyvä asia SouthXchange:lla on että se on listattu www.coinmarketcap.com:issa, joka on yksi askel lähempänä että Twinkle listataan sinne. Kaikki mitä tarvitsemme on päivittäin määrä, ja käyttämällä SouthXchange nettisivua kauppaamiseen, sinä autat TWNKL onnistumista vielä enemmän.

CryptoCoinStreet on myös muuttanut sääntöjä, ja voit nyt myydä mihin hintaan haluat, kuten SouthXchange:lla.

Verratkaamme näitä kahta Twinkle:n kauppaamis alustaa, ja katsokaamme mitä ne tarjoavat kauppaajille:

 

 

TWNKL kauppaamis alustojen vertailu

Voit ostaa ja myydä Twinkle:jä kummasakin.

Voit asettaa oman hintasi molempiin.

Voit rahoittaa tai siirtää bitcoin:eilla (BTC) ja USD:llä molemmissa paikoissa.

Voit rahoittaa ja myydä Twinkle:jä muilla kolikoilla tai valuutoilla SouthXchange:ssa, mutta et voi tehdä sitä CryptoCoinStreet:illä.

Voit rahoittaa ja siirtää PayPal:in kautta SouthXchange:een, mutta et voi tehdä sitä CryptoCoinStreet:illä.

Voit rahoittaa ja siirtää pankki siirtona CryptoCoinStreet:ille,  mutta et voi tehdä sitä SouthXchange:ssa.

Voit rahoittaa Euro vaihtoehdon kautta CryptoCoinStreet:illä, mutta et SouthXchange:lla.

SouthXchange raportoi Twinkle kaupoista CoinMarketCap:iin, mutta CryptoCoinStreet ei tee sitä.

Myynti määrät, tähän saakka, ovat korkeammat SouthXchange:lla, verrattuna CCS:ään.

 

Antakaa minun päättää tämä esitys siihen että on hyvin tärkeää että ymmärrätte että Rainbow Currency edustaa meitä yksilöllisellä mahdollisuudella. Tätä mahdollisuutta ei ole olemassa olevilla digirahoilla; se johtuu siitä millä tavalla Rainbow Currency on suunniteltu, ja koska tosiasia on että se on virallinen valuutta Unicorn Network:issä. Unicorn Network on maailman suurin projekti, suunnitelma on yhdistää verkossa oleva maailma ja se mikä ei ole verkossa, kaikkeen mitä elämässä tapahtuu – molemmat omien Unicorn Network yhtiöiden, ja yhdistäen muita yhtiöitä (jotka eivät vielä ole Unicorn Network perheessä) liittymään SafeZone:n avoimeen verkostoon.

Rainbow Currency on suunniteltu niin että käyttäjillä on mahdollisuus tallettaa ne turvallisesti lohkoketjuun; ja myös käyttää niitä yksityisesti, turvallisesti, ja heti, ilman että maksetaan siirtomaksuja. Twinkle alennuksia tarjotaan SafeZone:n avoimessa verkossa, jossa voit löytää laadukkaita bisneksiä Unicorn Network:issä, kuten myös ne joita suositellaan ympäri maailmaa Unicorn Network:iin; joka kattaa molemmat verkossa olevat ja muut bisnekset jotka eivät ole verkossa.

Rainbow Currency:n kaksois toiminto jossa ovat molemmat yleinen ja yksityinen lompakko, erottavat Rainbow Currency:n muista digirahoista, ja ottaa yliotteen muista.

Tosiasia että Rainbow Currency on Unicorn Network:in virallinen valuutta antaa Rainbow Currency:lle yliotteen. Siksi että Rainbow Currency on virallinen valuutta kaikissa Unicorn Network yhtiöissä, se antaa Rainbow Currency:lle laajan kirjon erilaisia tuotteita ja palveluita (jotka on luotu Unicorn Network ryhmän yhtiöissä) nämä tulevat aina hyväksymään Twinkle:n vaihdanta välineeksi, ei mitään väliä (niinkauan kuin Rainbow Currency:n käyttö pysyy laillisena). Löydät harvoin muista digirahoista vastaavaa käyttöä, perustuen siihen tosiasiaan että ne on tehty jonkun tuotteen avuksi, tai rajoitetun tuote määrän tai palvelun, ja vain luotu oman yrityksen käyttöön; tai, ne perustuvat kolmannen osapuolen yritykseen hyväksyä digiraha kaupankäyntiin, riskillä että toinen yritys voi lopettaa digirahan käytön milloin tahansa, mistä tahansa syystä, ja ilman mitään ilmoitusta; jonka tuloksena heidän digirahan käyttö loppuu.

Tosiasia on että SafeZone on tehostettu, affiliate bisnes mallilla, 5-tasoa syvälle, tekee hyvin helpoksi Unicorn Network jäsenille tehdä rahaa SafeZone:ssa. Se tekee helpommaksi Unicorn Network:in rakentaa maailmanlaajuista jäsenistöään perustuen SafeZone:en joka haluaa ja mahdollistaa tavaroiden ja palveluiden myynnin sisällään; perustuen siihen tosi asiaan että jäsenet saavat mahtavia affiliate provisioita kun he kutsuvat ihmisiä ja bisneksiä ostamaan tuotteita ja palveluita SafeZone:sta. Tämä on suuri plussa bisneksille, sitten kun SafeZone avaa verkosto mahdollisuuden niille kysynnällä ja palveluilla heidän tuotteilleen – oli se sitten paikallista tai kansainvälistä.

Ymmärtääkseen Rainbow Currency:n mahdollisuudet, katsokaamme Bitcoin:ia. Ensiksi, toisinkuin Rainbow Currency, bitcoin:illa ei ole omaa taloutta joka auttaa sitä. Se perustuu toisiin bisneksiin jotka hyväksyvät sen; ja olemme nähneet viime aikoina että jotkut bisnekset ovat alkaneet poistamaan bitcoin:ia vaihdannassa, johtuen korkeista siirto kuluista kun sitä vaihdetaan normaaliin rahaan. Toiseksi, vaikka bitcoin on kaikkein tunnetuin digiraha, sillä on edelleen suppea käyttäjäkunta. On arvioitu että on vain 21 miljoonaa bitcoin käyttäjää maailmanlaajuisesti, laskettuna bitcoin lompakoiden mukaan joulukuussa, 2017 (esitettynä Statista:ssa).

https://www.statista.com/statistics/647374/worldwide-blockchain-wallet-users

Tämän vuoksi bitcoin:illa on laaja epävakaisuus, koska vain pieni määrä ihmisiä käyttää sitä.

Tiedätte että meidän airdrop kampanja on tähdätty että meillä on vähintään 100 miljoonaa jäsentä, 1 miljoona bisnestä, ja 500’000 luovaa artistia liittymässä vuoden 2018 loppuun mennessä. Tämä suhteellisesti suurempi käyttäjä määrä kasvattaa määrää ja siirtojen nopeutta Twinkle:illä, ja seuraus on että se laskee Twinkle:n määrää markkinoilla. Mitä vähemmän (määrä) käyttäjiä perustuen bitcoin:iin jota on keskittynyt muutamien käsiin. Rainbow Currency:llä ei ole keskitys ongelmaa koska alusta alkaen, perustuen tosiasiaan että sitä omistaa enemmän kuin 7000 ihmistä enemmässä kuin 157 maassa; jopa ennen kuin Rainbow Currency on alkanut toisilla markkinoilla (CryptoCoinStreet).

Sen lisäksi, 60% Rainbow Currency:stä (ei vielä toimitettu) on varattu jäsenille, bisneksille ja luoville artisteille SafeZone:ssa “aktiivisuutta vastaan” ja affiliate provisioita varten; koska varaus koskee monia, kuin vain koskien muutamia. SafeZone käyttäjä määrä on vakaasti kasvussa, lisää ja lisää jäseniä, bisneksiä ja luovia jäseniä liittyy meihin; joka saa sen aikaan että Twinkle:n arvo nousee ja nousee, lisääntyvällä Twinkle käyttäjillä avoimessa SafeZone verkossa. Tämä antaa Rainbow Currency:lle mahdollisuuden tulla ensimmäinen digiraha jonka hinta laskee vaikeasti, mutta nousee vakaasti.

Tämän sanottuani, toivon että näette helposti että Rainbow Currency:llä on mahtava mahdollisuus tulle ensimmäiseksi “digiraha valinnaksi” molemmilla tarkoituksilla – ostoihin ja kaupankäyntiin. Samasta syystä, Rainbow Currency on suunnaton mahdollisuus olla ensimmäinen digiraha valtavirrassa.

Jos kysytte minulta henkilökohtaista arviota (Shafi:lta), missä Rainbow Currency on 5 vuoden päästä, sitten minun arvioni, perustuen Unicorn Network:in bisnes malliin ja Rainbow Currency:n suunnitteluun, on se että se tulee olemaan huipulla – molemmissa markkina-arvossa ja hinnassa.

Joten, tässä kaikki tänään.

Kiitoksia ajastanne, ja pitäkää hieno päivä. Antakaa minun antaa mikrofoni nyt Cate:lle, joten hän voi jatkaa webinaaria. Kiitoksia!

 

Cate:

Kiitoksia Shafi. On aina hienoa kuulla sinusta.

Kiitoksia, kaikille, osallistumisesta tänään. Meillä on paljon hienoja asioita tapahtumassa, ja haluan kertoa nopeasti muutamasta päivityksestä kaikille.

Dan lähetti terveisiä kaikille. Asiat etenevät suuremmoisesti, ja hän on päättänyt jäädä eurooppaan vähän pidemmäksi aikaa sulautumisen johdosta; ja tapaamaan muutamia tärkeitä kumppaneita joita meillä on. Joten tämä on hienoa, ja hän lähetti kaikille terveisiä.

Haluan myös varmistaa sinulle että mitä toimintoja on tekeillä … askel askeleelta.

Kuten Shafi mainitsi, siellä on vain 40 miljardia Twinkleä; kuitenkin kun mietit että mitä on listattuna markkinoilla juuri nyt, siellä on vain noin 80 miljoonaa Twinkleä listattuna myyntiin SouthXchange:ssa. Jos otat 40 miljardia Twinkleä, 1% on 400 miljoonaa Twinkleä; joten se tarkoittaa että 80 miljoonaa Twinkle on todellakin vain 0.2% kaikista Rainbow Currency:istä. Joten, tämä tarkoittaa että 99.8% kaikista Rainbow Currency:n Twinkle:istä ei ole myynnissä tai kaupattavana juuri nyt; joka toisaalta tarkoittaa että arviolta 0.2% Twinkle:n omistajista sanelee markkinoita juuri nyt, ja se on OK koska tämä on vapaa markkina.

Nyt Shafi puhui useista tavoista joilla voimme kuvitella miksi ihmiset myyvät niin alhaisella hinnalla; kuitenkin yksi lisä asia nousi mieleen, ja on postattu yleiseen chattiin SouthXchange:ssa, on se että siellä on ammattimaisia kauppaajia jotka pitävät painetta markkinoilla ostamalla ja myymällä alhaisella hinnalla vain yhden Twinkle:n. He tekevät sitä koska he haluavat että kokemattomat myyjät myyvät heidän Twinkle:nsä halvalla, ja nämä ammattimaiset kauppajat voivat sitten ostaa ne. Tämä on OK, myöskin; sinun on vain tiedettävä mitä on tekeillä, ja MYY VIISAASTI; siksi me aina sanomme sen.

Tässä miten markkina paineet menevät nyt; ja SINÄ ymmärrät sen, TWNKL omistajana, sinulla on valta myydä sinun Twinkle:t siihen hintaan jonka valitset. Jos haluat myydä ne halvalla, se on hienoa. Jos haluat nähdä enemmän arvoa, SINUN pitää pyytää sitä; ja älä aseta liian vähän. Ymmärrä joitakin ihmisiä jotka ovat ostamassa, ja syy miksi he ostavat, ja kuinka he pitävät ostamisesta. (Ovatko he aikeissa jälleen myydä heti, tai pitää niitä pidemmän aikaa?) Siellä on aina niitä jotka haluavat ostaa vähemmän mitä markkinat haluavat myydä, mutta SINÄ teet päätöksen mikä hinta on itsellesi paras. Jos haluat että hinta on korkeampi, myy korkeampaan hintaan. Antakaa alhaiseen hintaan myyvien myydä, ja pidä omat korkeammalla. Hinta tulee luonnollisesti nousemaan kun kysyntä kasvaa.

Haluan myöskin selventää väärinkäsitystä. Olen kuullut muutamia huhuja kiertämässä ympäriinstä; joten haluan selventää, laittaa muutaman asian pois, ja antaa teille kaverit oikeaa tietoa.

Haluan tehdä selväksi että Rainbow Currency Foundation:illa on Twinkle:jä, mutta se on heidän budjettiaan varten, jotta he voivat tehdä työtä. Joten, he voivat kaupata joitakin noista Twinkle:istä helpottaakseen heidän työtään, mutta se on ainoa tarkoitus johon he voivat kaupata Twinkle:jä – juuri yksinkertaisesti että he voivat työskennellä säätiönä.

SafeZone ja Unicorn Network: heillä on nolla Twinkle:ä. Näillä kahdella yhtiöllä on nolla Twinkle:ä, ja niillä ei ole lupa kaupata mitään; joten ne eivät voi kaupata yhtään Twinkle:ä.

Tämä tarkoittaa että se mitä meillä on markkinoilla on kaikki yksityisiltä myyjiltä. Nämä ovat Rainbow Currency omistaja; ja muistakaa, jos katsomme kokonais määrää 40 miljardia (ja sitä mitä tosiasiassa on listattu markkinoilla, vähintään SouthXchange:lla, se on vain 80 miljoonaa), se on 0.2% kaikista Rainbow Currency Twinkle:istä markkinoilla juuri nyt – joka on ihan pikku riikkinen määrä; joten todella, on vain muutama ihminen myymässä halpaan hintaan juuri nyt.

Ja jos katsot muita digirahoja, se on yleistä että kun listataan uusi digiraha uuteen pörssiin, niin hinta menee alaspäin; ja sitten, kaikki yhtäkkiä kun markkinat realisoivat voiman ja arvon, hinta menee ylöspäin. Tämä on normaalia markkina heiluntaa. Joten, Rainbow Currency ei ole erilainen.

Nyt, puhuaksemme päivityksistä: Minulla on muutama suuremmoinen uutinen jaettavaksi kaikille. Tiedän että kaikki ovat kärsivällisesti odottaneet, ja me arvostamme kaikkia kärsivällisyydestä ja avusta. Olen iloinen että voin julkistaa toiminnon siirtää Twinklejä yleisestä lompakosta takaisin yksityiseen lompakkoon, se on valmiina!

Haluan että kaikilla on mahdollisuus lukea nämä ohjeet ennenkuin tekevät mitään, joten en anna tarkkoja tietoja juuri nyt tässä webinaarissa. (Se on sisällytetty tähän webinaari recapiin.) Mitä kerron teille juuri nyt (tässä webinaarissa), on yleinen toiminto, jotta tiedätte kuinka se tehdään.

Joten mitä sinun pitää tehdä:

Sinä tahdot siirtää sinun Twinkle:t yleisestä lompakosta (milloin tahansa se on – ole varma että käytät yleistä osoitetta joka on kytketty PERNUM:iin), ja sinun pitää lähettää tiettyyn osoitteeseen (listattu alapuolella); ja sitten kun siirto on tehty, se näkyy automaattisesti sinun yksityisessä lompakossa (sinun PERNUM lompakossa) Rainbow Currency nettisivuilla.

 

Nyt ymmärtäkää: älkää missään olosuhteissa, KOSKAAN milloikaan, siirrä sinun Twinkle:jä Twinkle sopimus osoitteeseen! Jos sen teet, sinä menetät ne. Siellä ei ole mitään mitä voisimme tehdä. Joten, on hyvin tärkeää ymmärtää ettet siirrä niitä Twinkle sopimus osoitteeseen. Se on täysin väärin; älä tee sitä!

 

Tässä on erityisosoite johon siirrät ne, ja se on listattuna tässä:

0xf401fdFB0392734ACE83400903a028597Bdf80fB

 

Ja, kaikki mitä sinun pitää tehdä on perus siirto yleisestä lompakosta (ole varma että käytät yleistä osoitetta joka on kytketty PERNUM:iin) yllä olevaan osoitteeseen.

Tämä tarkoittaa että olet vastuussa siirto provisiosta, kuten missä tahansa siirrossa lohkoketjussa (tarvitset ETHER rahaa), ja sitten se vie normaalin lohkoketju siirtoajan ennenkuin siirto on valmis. Tiedätte että joskus se on nopeampi kuin toiset lohkoketju siirrot, joten ymmärtäkää että siirto vie aikaa.

Kun siirtosi on valmis, näet sen automaattisesti Rainbow Currency tililläsi, sinun yksityisen lompakon, tai sinun PERNUM lompakon.

Joten tämä on erinomainen uutinen, ja kuten näet, me olemme menossa eteenpäin askel kerrallaan. Me olemme tekemässä toimintoja.

Nyt, muita suuria uutisia – sinulla on mahdollisuus nähdä Twinkle saldosi historia. (Tämä on nyt täydellinen, muutama pieni säätö päivitys tehdään seuraavina päivinä tai jotain.)Tämä tarkoittaa että näet Twinkle siirrot ulos sinun yleisestä lompakosta, ja yleisestä lompakosta yksityiseen lompakkoon; ja myöhemmin kun ostat SafeZone:ssa Twinkle:illä, näet noi siirrot samassa paikassa, myöskin.

Joten taas, tässä on hieno lisä uutinen.

Nyt puhukaamme airdrop kampanjasta:

Airdrop kampanja on elintärkeä luodessamme kysyntää, ja tehdäksemme sitä, me tarvitsemme vahvan airdrop kampanjan. Nyt, ymmärtäkää että kun Rainbow Currency ja Unicorn Network alunperin päätti ja jakoi ohjeet airdrop kampanjaan, Twinklen hinta oli 0.01$/Twinkle, ja niin jopa 0.10$/Twinkle, joten sinun on ymmärrettävä että airdrop kampanjalla on budjetti, ja me haluamme jakaa sen mahdollisimman monelle ihmiselle. Me todellakin pidämme huolta ja me jaamme.

Joten jos meillä on arvo 10.00$ (jäsenille airdrop:issa ‘tervetuloa’ bonus) Twinkle:inä, ja tänään markkina hinta on 0.0005$/Twinkle, se on 20’000 Twinkle:ä! Jos annamme Twinkle:t heti alussa, vähemmän ihmisiä voi osallistua airdrop kampanjaan; ja me haluamme mahdollisimman paljon ihmisiä osallistumaan! Tiedätte – tiedätte meidän päämäärän. Joten, me teemme joitakin säätöjä. Meillä on joitakin päivityksiä kaikille hyvin pian, ja me pidämme teidät ajan tasalla.

Joten, tässä tämä minun puoleltani. Haluan kiittää teitä kaikkia hyvin paljon. Meillä on toinen webinaari hyvin pian, ja pidämme kaikki tietoisina siitä. Meillä on paljon hienoja asioita tapahtumassa, olkaa kuulolla. Ja muistakaa kuunnella SafeZone Radio Show joka tiistai ja torstai, klo 19-20 (Suomen aikaa), se lähetetään www.AmericaMatters.us; ja pääset sinne SafeZone kautta RADIO SHOWS kuusikulmion alta.

Kaikkea hyvää teille! WAZZZUUBBBB! Ja näemme seuraavalla kerralla. Hei-hei.

 

Teidän menestys mielessäni,

Shafi Abeid, Cate Kozikowski, ja

Sinun WAZZUB avustaja tiimi

 

***

 

Lisäinfoa avustajilta:

 

Rainbow Currency vanhat webinaari recapit ovat nyt Rainbow Currency nettisivuilla, klikkaa valikkoa päästäksesi niihin. Tämä on myös se alue jonne tulevat Rainbow Currency webinaarien julkistukset tulevista webinaareista.

 

***

CCS PÄIVITYKSET: Seuraavat toiveet jäseniltä, maaliput on poistettu tilauksista.

CCS on tehnyt lisää muutoksia ja tulee toimimaan kuten muutkin digiraha pörssit. Tarjoukset jotka aikaisemmin laitettu on poistettu ja epämääräisyydet poistettu. Uusi tarjouksia voi laittaa koska tahansa.

http://www.cryptocoinstreet.com/

 

***

Rainbow Currency on SouthXchange digiraha pörssissä!

https://www.southxchange.com/

SouthXchange twiittasi kun he listasivat Twinkle:n. Oletko jakanut jo twiitin? https://twitter.com/southxchange

Olkaa tietoisia että jokaisessa digiraha pörssissä on oma kurssi ja jokainen oma kauppapari (TWNKL/USD, TWNKL/BTC, jne.) jokaiselle on oma kurssi. Nämä kurssit muuttuvat joka päivä useasti.

Muistakaa SINÄ ASETAT HINNAN ja älkää alittako kaikkia hintoja, kuten olemme nähneet aikaisemmin, ihmiset ostavat paljon korkeampaan hintaan (ja jopa korkeampaan kuin olemme tähän asti nähneet – kaikki mitä sinun pitää tehdä on pyytää sitä ja tehdä päätös; ostavat ihmiset haluavat nähdä hinnan nousevan). Ymmärtäkää myös että ihmiset jotka myyvät juuri nyt ovat vain murto-osa verrattuna kokonaismäärään joita omistajat pitävät (vähemmän kuin 50 miljoonaa on myynnissä 40 miljardin määrästä), kuten myös jotkut ihmiset ovat sijoittaneet, esimerkiksi ostamalla markkinointi yksiköitä 30$:lla, laittamalla ne SMP:hen, ja lopuksi provisioihin, ja sitten muuttaneet provisiot Twinkle:iksi; joten heille, (vaikka olemme maksaneet heille jotakin) he voivat ajatella että heidän todellinen kustannus on paljon vähemmän. YMMÄRTÄKÄÄ ETTÄ TÄMÄ ON VASTA ALKUA – Älkää myykö nopeasti! Useimmat ihmiset MENETTÄVÄT digirahaa yksinkertaisesti myymällä väärään aikaan jossa he menettävät rahaa, tai pelästyvät mitä uutiset sanovat päivittäin, ja monilla eri tavoin sen sijaan että pitäisivät ja olisivat kärsivällisiä. Ymmärtäkää myös ja älkää tunteko syyllisyyttä niistä jotka ovat myymässä, kaikilla on oma taktiikkansa ja se on hienoa. Muistakaa että jokaisessa tapauksessa joka näyttää negatiiviselta, siinä on aina positiivinen mahdollisuus. Mahdollisuus juuri nyt on ostaa, joten jaa Twinkle, Rainbow Currency, ja SafeZone tietoa kavereillesi, perheellesi ja naapureillesi – he voivat löytää monia hienoja diilejä juuri nyt.

 

Yksi jäsen on luonut SouthXchange kurssin (Me emme ole vastuussa sisällöstä, kuitenkin se antaa vastauksen moniin kysymyksiin aloittaaksesi SouthXchange alustalla Twinkle myynnin/ostamisen. Kiitoksia Angel!):

https://drive.google.com/open?id=106hrJ1HisXQrPyI_vQ6Mq_GM3vp4j7u0

 

***

 

Etsitkö lisää tietoa TWNKL:istä? Katsokaa Ishag:in blogi; Twinkle:jen päivitetty statistiikan blogi:

https://www.allaboutsafezone.com/single-post/2017/12/29/Twinkle-Statistics   

 

Meillä on ollut joitakin pää saavutuksia tällä viikolla (22-26pv tammikuuta 2018).

 

***

*** TÄRKEITÄ VAROITUKSIA JA TIEDOTTEITA ***

 

KOSKIEN YHTEYDENOTTOJA DIGIRAHA PÖRSSEIHIN:

ME KIITÄMME että Power of WE on ottanut aloitteen ja ollut yhteydessä pörssiin kuten UpCoin, kuitenkin he ovat ilmoitaneet jäsenille että olemme jo heidän listallaan eikä lisä yhteydenottoja tarvita jäseniltä lisää.

Koskien yhteyden ottoja muihin pörsseihin, antakaa TIIMIN huolehtia niistä. Kiitoksia. Jos siellä on tiettyjä digiraha pörssejä missä tarvitaan lisäapua, kertokaa siitä meille. ME arvostamme kaikkien apua ja ymmärtämistä.

 

KOSKIEN CHAT:ia SOUTXCHANGE:ssa ja yleisesti:

Tämä tieto on SX avustajilta (käännetty englanniksi ja nyt suomeksi): “Hyvät käyttäjät, on kiellettyä spammätä, koska tämä chat on yli 700 käyttäjälle jotka päivittäin rekisteröityvät. Kaikki ne jäsenet jotka spämmäävät poistetaan. Kiitoksia.”

 

Ymmärtäkää, se näyttää epäammattimaiselta spämmätä linkkejä SouthXchange:een tai johonkin muualle, ja kysymällä kysymyksiä yleisessä paikassa vento vierailta joita olisi parempi kysyä yksityisesti. Tämä on vakavaa bisnestä, eikä lasten leikkiä. Jopa tämä voi vahingoittaa mainetta ja kolikon imagoa. JA koska Rainbow Currency:llä (ja SafeZone:lla) on NOLLA SPAM KÄYTÄNTÖ – ÄLKÄÄ SPÄMMÄTKÖ, TAI MENETÄT TILISI. JOKSIKIN AJAKSI.

 

***

Liity keskusteluun Rainbow Currency:stä BitcoinTalk sivuilla! Muista jakaa innostumisesi, mutta älä tee mitään järkyttävää väittämää ja etkä koskaan saa kertoa kenellekään lompakkosi saldoa.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2735483

 

***

“Me olemme kertomassa sinulle ensimmäistä tapaa jolla voit käyttää Twinkle:jä, hieman siitä.” - Cate SafeZone Radio Show:ssa (23pv tammikuuta 2018)

Hei, siinä tapauksessa että unohditte sen …

Katsokaa video, näette lisää Las Vegas:issa 1pv helmikuuta 2018 alkavasta show:sta!

Kuunnelkaa SafeZone Radio show torstaina (25pv tammikuuta 2018) jossa meillä on erikois vieras ja enemmän tietoa TÄSTÄ VEGAS live show:sta Las Vegas:issa!

https://www.youtube.com/watch?v=6iL-Hhxdky0

Jos unohditte radio show:t (23pv & 25pv tammikuuta 2018), voitte kuunnella sen podcast äänityksenä America Matters nettisivuilta, klikkaa linkkiä RADIO SHOWS kuusikulmiosta, mene PODCAST:iin, ja kelaa alaspäin klikkaa ja kuuntele.

(Kyllä, me olemme työskentelemässä paremman ratkaisun eteen äänityksissä SafeZone:ssa, kiitoksia kärsivällisyydestä tällä välin.)

 

***

Koskien digirahan siirtoa lohkoketjuun, kun lähetät poletteja yleisestä lompakosta toiseen lompakkoon:

Gas hinta GWEI:nä pitää olla tietyllä tasolla että louhijat poimivat sen, muuten siirtosi on jumissa ikuisesti.

Joten MEW esimerkiksi, arvo on esitetetty yläpalkissa. Saadaksesi Gas hinnan STD (GWEI) käyttöösi, vieraile tällä sivulla https://ethgasstation.info

Myös, muuta Gas limit sanoaksemme arvoon 60000 … se käyttää vain sen määrän jonka tarvitsee.

 

***

 

Jäsenet jotka nimetty Rainbow Currency:stä, Dan, ja Shafi Crypto Royalty Awards:iin!

Äänestä ja näytä kiitollisuutta Rainbow Currency:lle ja TIIMI:lle. Tämä Award äänestys on auki aina d10e tapahtumaan asti Davos:issa ensi vuonna, joten siihen on aikaa

http://crypto-royalty-awards.d10e.biz

Voit äänestää kerran päivässä omasta IP:stä.

Vastuuvapautuslauseke: Meillä ei ole kontrollia ja vastuuta nettisivun luotettavuudesta, ja onko se riittävän vahvasti suojattu ja yksityinen. Käytä ja äänestä omalla riskilläsi. Osallistuminen on 100% vapaaehtoista.

 

***

Seuratkaa alla olevia ohjeita mikäli aiotte siirtää Twinkle:jä YKSITYISESTÄ PERNUM lompakosta sinun YLEISEEN blockchain lompakkoon:

1. Sinulla TÄYTYY OLLA YLEINEN blockchain lompakko ja yhdistää sinun YLEINEN LOMPAKKOSI sinun PERNUM lompakkoosi osoitteessa www.pernum.com ALUKSI:

Ottakaa huomioon: Yhdistäkää vain yksi blockchain lompakko yhteen PerNum tiliin, et voi käyttää samaa blockchain lompakkoa useassa eri tililissä. Jos sinun tarvitsee vaihtaa blockchain lompakon ID:tä, ota yhteyttä avustajiin alla olevan linkin ja anna sinun ilmainen PerNum (se alkaa “10..”):

https://join.skype.com/c0Wv3Vdf8njE  

2. Kirjaudu www.rainbowcurrency.com sivuille

3. Kelaa sivua alaspäin ja löydät “TRANSFER TWINKLES” nappulan; kilkkaa sitä.

4. Seuraavalla sivulla, syötä Twinkle määrä jonka aiot siirtää, (huomioi että siinä on kahden (2) Twinkle:n palkkio siirrosta).

5. Hyväksy siirtosi ja syötä One-Time PIN koodi.

6. Saat ilmoituksen että siirto on tehty ja se on siinä, olet valmis.

 

***Huomioi että Twinkle:jen siirto yleiseen lompakkoon vie muutamia minuutteja; et näe Twinkle:jä tililläsi kun ne matkaavat, mutta olkaa varmoja, Rainbow Currency:ssä me kirjaamme kaikki siirrot ja jos on haasteita, pysy rauhallisena ja ota yhteyttä avustaja tiimiin. Odottakaa 24-48 tuntia ennenkuin otatte yhteyttä avustajiin; korkean liikenteen vuoksi blockchain siirrot voivat pidentyä ilman varoitusta. Kaikki epäonnistuneet siirrot hyvitetään automaattisesti aikaajoin kun 24-48 tunnin kuluessa riippuen blockchain liikenteen kunnosta.

 

Aloittaaksesi kaupankäynnin digiraha pörssissä, sinun tarvitsee kirjautua SouthXchange:een tai  CryptoCoinStreet:iin (CCS) (katso opetuslinkki näissä avustajien ohjeissa).

www.southxchange.com

www.cryptocoinstreet.com

 

***

RAINBOW CURRENCY OMISTAJAT OLKAA VARUILLANNE: On olemassa useampia tapoja luoda BlockChain lompakko, jotkut ovat yksityisempiä ja turvallisempia kuin toiset, ja ne voivat vaatia sinua huolehtimaan omasta turvallisuudestasi ja rahoistasi. Jos sinulla on jo Ethereum lompakko, sinun ei välttämättää tarvitse perustaa uutta, tarkistat vain voitko lisätä kustomoidun poletin sinne (seuraa ohjeita ylhäällä miten TWNKL lisätään).

Lisä tietoa miten perustetaan lompakko

https://www.myetherwallet.com tässä muutamia linkkejä ja videoita:

 

Kuinka perustaa lompakko

https://myetherwallet.github.io/knowledge-base/getting-started/creating-a-newwallet-on-myetherwallet.html

 

Kuinka lisätä kustomoitu poletti

https://myetherwallet.github.io/knowledge-base/send/adding-new-token-andsending-custom-tokens.html

https://www.youtube.com/watch?v=UiJl-ER6TP0  

 

Tarkista tästä täydellinen opastus asettaaksesi lompakon ja aloittaaksesi kaupankäynnin CCS digiraha pörssissä.

https://steemit.com/twinkle/@smartshare/tutorial

 

***

Huomioikaa tämä varoitus MyEtherWallet sivuilla:

“WARNING: IF YOU CLICK A LINK to MEW from EMAIL, SLACK DM, or a FORUM, YOU WILL HAVE YOUR COINS STOLEN. Do not click.

Instead, install EAL or use MetaMask.”

VAROITUS: Jos klikkasit MEW (MyEtherWallet) emailista, ‘SLACK DM’ (= ei ymmärrystä mikä tämä on), tai foorumilta, sinun RAHASI VARASTETAAN. Älä klikkaa. Sen sijaan, asenna EAL (selaimen lisäosa) tai käytä MetaMask (selaimen lisäosa)

Tässä jotakin lisätietoa niille jotka tarvitsevat koskien MetaMask:ia ym …

https://ethereum.stackexchange.com/questions/23714/what-is-the-differencebetween-an-exchange-like-coinbase-and-a-wallet-like-jaxx

https://www.reddit.com/r/ethereum/comments/3x97rg/aaron_davis_explains_the_differences_between/

 

***

Kun olet valinnut sinun BlockChain lompakkosi, käytä näitä kolmea osaa lisätäksesi Twinkle:n kustomoiduksi poletiksi.

1. Poletin osoite:

0xfbd0d1c77B501796A35D86cF91d65D9778EeE695

2. ID: TWNKL

3. Decimals: 3

 

Voit nähdä täältä Rainbow Currency:n tiedot: (TÄMÄ ON TOKENIN SOPIMUS OSOITE -ÄLÄ SIIRRÄ TÄNNE MITÄÄN):

https://ethplorer.io/address/0xfbd0d1c77b501796a35d86cf91d65d9778eee695#tab=tab-transfers

 

***

KAIKILLE RAINBOW CURRENCY OMISTAJILLE JA YHTEISTYÖKUMPPANEILLE: Pitäkää huoli että päivitätte aikaisemman mainos materiaalit poistamalla hinnat ja aikataulut, jne. Myös, kukatahansa joka aikaisemmin on jakanut toisten videoita, varmistakaa että ne on päivitetty.

 

Lisäyksenä, kaikille niille jotka TEKIVÄT VIDEOITA tai jakoivat toisten videoita toisille … promoamisen ohjeista (varmistakaa että olette lukeneet koko version myös) 2) Kaikki kuvat ja muut eivät saa tuntua että ne olisivat yhtiön virallisia julkaisuja. Videoissa on oltava lausuma englanniksi “Not Official Unicorn Network Video” heti videon alussa.

 

***

Lisänä keskustelu (Chat) apua Rainbow Currency myynneistä löytyy seuraavan linkin alta.

https://join.skype.com/c0Wv3Vdf8njE    

 

***

Kirjaudu SafeZone:een: www.safe.zone meidän uuteen täydelliseen URL osoitteeseen! Huomioikaa että www.safezonepass.com ohjautuu myös suoraan uuteen osoitteeseen.

 

Apua saatavissa Skypen kautta seuraavalla linkillä:

https://join.skype.com/c0Wv3Vdf8njE  

 

Kaikkien Unicorn Network webinaarien tiedot:

Kirjaudu ja lukeaksesi recapit ja rekisteröityäksesi webinaareihin:

https://www.safe.zone  (WEBINARS kuusikulmion alta)

 

Kaikki Rainbow Currency webinaarit löydät täältä:

https://www.rainbowcurrency.com  (WEBINAR RECAPS napin alta)

 

***

** Muistutus kaikille jäsenille ** Meillä on tiukka anti-spam (roskaposti) linja. Olkaa ammattimaisia kun jaatte linkkejä tarjouksistamme. On huomattu että jotkut jäsenet lähettävät linkkejään toisille ryhmille Facebook:issa. ** Tämä on roskapostitusta ** Et saa lähettää linkkejä kenellekään sivujen kautta tai ryhmille elleivät sivut tai ryhmät sitä erikseen salli. Sinä et saa jakaa etkä postittaa linkkejä toisille henkilöille missään sosiaalisessa mediassa elleivät he anna sinulle lupaa. Olkaa kunnioittavia ja ammattimaisia. Kiitoksia.

 

***

Jäsenten kutsunta ohje

*** Hyvät jäsenet,

Meidän Rainbow Currency on hyvin jännittävä mahdollisuus kaikille jäsenille ja tulevaisuuden kaupankäyntiin ja taloudellisiin siirtoihin.

Me tiedämme että kaikki ovat erittäin jännittyneitä ja hyvin innokkaita ja mainostamaan tai promoamaan Rainbow Currency:ä ja tämä on vain kerran elämässä mahdollisuus.

Kuten aina, me haluamme pitää mielessä yhtiön maineen ja sinut kun mainostamme. Muutama asia on hyvä pitää mielessä:

A. Kun käännätte mitään tietoja, brandin nimet pitää olla englanniksi. Rainbow Currency, Twinkle, Glitter, Rainbow, SafeZone, jne täytyy olla englanniksi.

B. Tietojen pitää olla aina tarkkoja kun käytetään yhtiön sivuja oppaana. Älkää johtako harhaan villeillä arvauksilla tai muuttaen jonkun asian merkitysti. Jos ette ole varmoja mitä joku asia tarkoittaa, pyytäkää selvitys.

C. Huolehtikaa paikallisista ja kansaivälisistä roskapostitus säännöistä koskien emaileja. Jos käytätte emailia olkaa varmoja että ne joille lähetätte emaileja ovat sen sallineet. Jos emailaatte ystäville/perheelle niin kunnioittakaa heidän toiveitaan jos he pyytävät etteivät halua enää emaileja.

D. Älkää koskaan käyttäkö Mailaxy:ä mihinkään markkinointiin. Se on tarkoitettu vain henkilö kohtaiseen käyttöön. Tilit voidaan sulkea jos meidät suljetaan ulos sen vuoksi että Mailaxy:ä on käytetty markkinointiin ja merkitty roskapostiksi.

E. Sosiaalinen media, kuten Facebook, Twitter, jne. noudattakaa aina heidän sääntöjään.

* Älkää koskaan lähettäkö linkkejä tai promoja teidän profiilissa muille jäsenille. Jos postaat omassa profiilissa niin ne jotka seuraavat sinua näkevät sen.

* Älkää koskaan vastatko toisen postiin tai kommentoiko heidän linkkiään.

* Jos kuulut johonkin ryhmään joka sallii sinun lähettää markkinointi postia, ja siellä on monia, ole varma että noudatat heidän sääntöjään ja älä lähetä jatkuvasti postia. Seuraa mitä toiset tekevät ryhmässä. Jos siellä on useita satoja tai tuhansia aktiivisia ihmisiä ja on vain yksi joka postaa 5 minuutin välein tai joka tunti älä tee samaa asiaa, koska tuo henkilö tekee sen. Tee se mitä tavanomaisesti tehdään tässä ryhmässä.

F. Älä toistuvasti ota yhteyttä tuntemattomiin posteillasi. Tämä tarkoitta henkilöä joka on kuvassa, tai joka haluaa yhteydenottoa koska se on tärkeää hänelle.

G. Älä lisää henkilöitä ryhmiin ilman heidän lupaansa. Tätä tapahtuu minulle kaiken aikaa ja se on hyvin kiusallista. Voit lähettää kutsuja ja tämä antaa henkilölle mahdollisuuden liittyä, hylätä, tai yksinkertaisesti poistaa pyynnön.

H. Useat jäsenet on postanneet markkinointi materiaali jota voi käyttää ja jakaa, graafisia piirroksia ja videoita joita voi jakaa, ja ideoita parempaa markkinointiin. Aina pitää kuitenkin pitää mielessä että niitä voi personoita ja tarkentaa. Jos näet jotakin josta pidät jota ei ole annettu jaettavaksi tai käytettäväksi, ota aina yhteyttä sen materiaalin tekijään ja kysy lupaa ennenkuin teet mitään.

I. Jos teet omat sivut, ryhmän, blogin, jne pidä aina huoli että noudatat sääntöjä. Pidä huoli että noudatat Yhteistyökumppani ohjeita sosiaalisessa mediassa ja Internetissä.

 

Näet ne täältä:

https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

END***

 

***

Ansioiden vastuuvapautuslauseke: Kaikki toimet on tehty esitelläksemme projektin mahdollisimman tarkasti. Mitään esimerkkiä tuloksista ei voi tulkita lupauksena tai takuuna ansioista. Onnistumisesi saada tuloksia kotisivuilta rippuu ajasta jonka omistat projektille, tietämyksestäsi ja muista markkinointi taidoista. Koska nämä tekijät ovat erilaisia eri yksilöillä, me emme voit taata mitään määrättyä tulosta. Emmekä ole vastuussa tekemisistäsi. Materiaalit jotka löytyvät kotisivuiltamme voivat sisältää tietoa jotka sisältävät tai perustuvat tuleviin ilmoituksiin. Tulevaisuuteen katsovat ilmoitukset antavat arvioita tai ennakko arvioita tulevista tapahtumista. Voit tunnistaa nämä ilmoitukset sillä toteamuksella että ne eivät kerro suoraan historiasta tai tämänhetkisestä tiedosta. Ne käyttävät sanoja kuten “anticipate=aavistaa”, “estimate=arvioida”, “except=paitsi”, “project=projekti”, “intend=pyrkiä”, “plan=suunnitella”, “believe=luottaa”, ja muita sanoja ja termejä samaa tarkoittaen potentiaalista tulosta tai ansioita.

 

Copyright © 2018 Unicorn Network Inc. ja Rainbow Currency Foundation. Kaikki oikeudet pidätetään.