Rainbow Currency Webinar Recap
tiistaina 19pv joulukuuta, 2017
Esittäjä: Dan Settgast


Tämä webinaari on Unicorn Network:in omaisuutta ja sitä ei saa tallentaa ja siten julkaista muualla julkisesti. Mikään kirjoitus/käännös tarjottuna livenä ei ole virallinen “Power of We”:n julkaisu. Odota virallista englanninkielistä jälkikirjoitusta ja täydellistä käännöstä tietoineen jotka esitetty webinaarissa.

 

Hyvät Rainbow Currency jäsenet ja omistajat,

Tietysti, aluksi minun on pyydettävä anteeksi. Tiedän etteivät kaikki jaksa odottaa asioita tapahtuvaksi; ja kuten sinä, minäkin vihaan viiveitä. Olen hyvin pahoillani tästä, vielä kerran, olin liian nopea julistaessani asioita tapahtuvaksi; ja sitten todellisuus todisti minun olevan väärässä, koska asiat tarvitsevat paljon pidemmän ajan kuin oletettu.

Ei mikään selitys, mutta antaakseni teille tunteen että “me emme ole yksin”, tiedän että meillä on joitakin Saksalaisia Rainbow Currency:n omistajia täällä webinaarissa; ja olen hyvin varma että suurin osa maailmasta on kuullut meidän uudesta lentoasemasta Berliinissä “joka on tekeillä”. Ensimmäinen suuri avajaispäivä oli uudelle lentoasemalle, marraskuussa 2011. Tämä oli tarkalleen silloin kuin aloitimme esi-esi-julkaisun kuusi vuotta sitten. Ja viime viikolla, arvatkaa mitä? Sitä ei ole avattu! Viime viikolla he julkistivat etteivät he tee sitä vuonna 2018, eivätkä myöskään vuonna 2019. He ovat siirtäneet lentoaseman avajaiset loppu vuoteen 2020. Joten se on lähes yhdeksän vuotta myöhässä – ja kaverit, he ovat vain rakentaneet lentoaseman. Täällä on tuhansia lentoasemia tällä planeetalla. Kukaan ei suunnitellut viivästystä, se vain tapahtui (tällä tavalla), mutta, hei, sitä tapahtuu.

Me emme halua yhdeksää vuotta viiveitä; mutta me olemme luomassa asioita joita ei ole koskaan aikaisemmin tehty. Ei vain yhtä projektia, tai yhtä digirahaa – ei. Me olemme luomassa KOKONAISEN MAAILMANLAAJUISEN VERKOSTON palveluita ja nettisivuja. Me olemme luomassa verkostoa maksimaalisella yksityisyydellä, maksimaalisella turvallisuudella; ja tietysti, on meidän päämäärämme luoda paras digiraha, koskaan – perustuen vaihtoehtoihin joita markkinoilta löytyy.

Me olemme matkalla! Me olemme oikeassa suunnassa. Jotkut teistä ovat yllättyneet Twinkle:n hinnan ollessa enemmän kuin kuusi kertaa korkeampi kuin eilen. Niin, tämä on sitä mitä voi tapahtua digiraha maailmassa.

Ja tiedätte ettemme ole olleet iloisia digiraha pörssin säännöistä CryptoCoinStreet:illä (CCS). Valitettavasti, vain pienellä määrällä ihmisiä on ollut mahdollisuus sanella hinta Twinkle:istä tarjoamalla niitä 0.01$/Twinkle; vaikkakin Twinkle:jä on myyty siellä viisi kertaiseen hintaa. Me olemme puhuneet tästä aikaisemmissa webinaareissa. Joten näin, he pakottivat muut jäsenet tarjoamaan Twinkle:jä samaan alhaiseen hintaan, vain sen takia että olisi mahdollisuus myydä joitakin.

Joten nyt, kaikella tällä ei ole mitään tekemistä rehellisen markkinahinnan kanssa. Sinun pitää tietää, että enemmän kuin 99.2% Rainbow Currency:stä on edelleen SafeZone:ssa, ja vain vähemmän kuin 10% kaikista digirahan omistajista on siirtänyt joitakin Twinkle:jä SafeZone:sta heidän yleiseen lompakkoonsa Ethereum blockchain:iin. Ja vähemmän kuin 1% kaikista Rainbow Currency omistajista, tarjoaa joitakin heidän Twinkle:jään CCS:llä, myydäkseen niitä.

Joten, tämä tarkoittaa todellakin että vain muutamat ihmiset ovat sanelleet hinnan; ja, tietysti, tämä on väärin. Tämän vuoksi kysyimme CCS omistajilta jos he haluavat ja onko mahdollista, säätää heidän digiraha pörssin sääntöjä Rainbow Currency:n osalta tavalla jonka näemme realistiseksi hinnaksi Twinkle:lle; ja he hyväksyivät. Joten heidän kehittäjänsä ja meidän kehittäjät työskentelimme kovasti viimeiset pari päivää tehdäksemme sen mahdolliseksi; ja niin, olen iloinen että voitte nähdä tulokset välittömästi! Tuloksella että Twinkle:ä kaupataan (se oli 0.061$ kun webinaari alkoi), nyt se on 0.063$/Twinkle. Ja aikaisemmin aamulla, se oli 0.05$/Twinkle.

Niin, mitä tapahtui? Mitkä ovat uudet säännöt CCS:llä?

Uusia sääntöjä on hyvin helppo noudattaa. MINIMI määrä tilauksille on 50.00$. Tämä tarkoittaa ettei siellä ole pienempiä tarjouksia Twinkle:istä kuin 50$ CCS:llä. Uusi MAKSIMI määrä tilauksille on 1’000$. Olen selittänyt useamman kerran aikaisemmissa webinaareissa että kun joku on laittanut ja tarjonnut, esimerkiksi, 10’000’000 Twinkle:ä hintaan 0.01$/Twinkle että se on 100’000$; ja koska CCS järjestelmä ei salli osittaista ostamista, niin hinta tukkii järjestelmän hinnalla 0.01$ kunnes joku investoija on valmis ostamaan Twinkle:t 100’000$:lla – ja tämä estää koko toiminnon oikean markkina hinnan löytämiseen.

Joten, tällä maksimi määrällä 1’000$, me pidämme myynnin rullaamassa. Se on edelleen sama. Muistakaa sanani: mitä pienemmän määrän tarjoatte, sitä suurempi mahdollisuus on saada myydyksi. Vaikka siinä on enemmän työtä aina uudelleen, ja uudelleen, myydä taas 50$, tai 100$, tai jopa 200$; niin jos myyt nopeammin koska pidät siitä, se on hyvä. Joten, kaikille käyttäjille maksimi on nyt 1’000$, kun tarjoatte Twinkle:jä myyntiin.

Nyt kaksi kaikkein tärkeintä muutosta: tästä eteenpäin, kenelläkään ei ole mahdollisuutta, kun kauppahinta on 0.05$, tarjota Twinkle:jä hintaan 0.01$. Koska, kuten selitin aikaisemmin, tällä ei ole mitään tekemistä markkina hinnan kanssa; se vain tuhoaa hinnan. Joten, minimi hinta on voimassa oleva hinta. Lisäksi, milloin tahansa diili on tehty, ei väliä mikä on hinta, hinta kaikissa muissa tarjouksissa jotka ovat järjestelmässä, nousee 0.001$:lla.

Nyt näette, koska aloitimme, tänä aamuna, 0.05$:lla, ja nyt olemme 0.063$:ssa, ja siellä on ihmisiä ostamassa Twinkle:jä 0.05$:lla tai enemmällä. Ja niinkauan kuin se on näin, hinta alkaa hiljalleen, askel askeleelta, nousemaan. Tällä tavalla markkinat toimivat. Jos siellä on kysyntää, ja ihmiset ovat valmiita maksamaan tietyn hinnan tuotteesta, se on markkina hinta.

Meidän Rainbow Currency nettisivu, näyttää aina viimeisimmän toteutuneen hinnan. Joten, jos nyt tarkistatte Rainbow Currency nettisivulta, näette 0.062$ voimassa olevaksi hinnaksi. Joten, tämä on hinta viimeisimmästä diilistä joka on tehty. CCS:llä, näette tarjouksen 0.063$ koska kun 0.062$ diili oli tehty, hintaa automaattisesti säädettiin lisäämällä 0.001$.

Toinen uusi asia Rainbow Currency nettisivuilla on että näet muutosprosentin. Tämä muutosprosentti juuri nyt kertoo “+520%.” Tämä 520% on siitä ensimmäisestä tarjouksesta, joka oli heti ICO:n jälkeen, 0.01$/Twinkle. Muistakaa, se on meidän REFERENSSI arvo. Joten, joten tämä muutosprosentti näyttää eron perustuen aloitus hintaa 0.01$. Tietysti, kun kirjauduttu www.rainbowcurrency.com, henkilökohtaisten Twinkle:jesi arvo seuraa tätä digiraha pörssin arvoa.

Tämä tarkoittaa, koska olimme 0.01$ eilen, ja olemme nyt 0.062$ nyt, näet kuusi kertaa enemmän arvoa. Tietysti, tämä on hienoa; ja voit ajatella, “Vautsi! Tämä on hienoa! Näin paljon rahaa!” Antakaa minun kertoa kaksi asiaa:

1) Tietysti, olet oikeassa; ja erityisesti ne ketkä ostivat Twinkle:jä meidän ICO:sta (tai jopa ennen, meidän esi-ICO:sta co-founder tarjouksena), näet dramaattisen nousun. Mutta, antakaa minun kertoa yksi asia. Tapa jolla olemme nostamassa ylös meidän projektia, tämä on vasta alkua. Tämä on vasta matkamme alkupiste.

2) Antakaa minun kertoa digirahasta joka on verrattavissa meidän Rainbow Currency:yyn. Tämän digirahan nimi on Ripple. Ripple on, markkina arvoltaan, sijalla #4; markkina arvolla joka on enemmän kuin 30’000’000’000$ - tänään, juuri nyt. Joten kun tarkastelet Ripple:n historiaa, ja tarkistat VAIN 10 KUUKAUDEN PÄÄHÄN, löydät että 19pv helmikuuta 2017 yksi Ripple oli 0.006$. Joten miksi poimin Ripple:n esimerkiksi? Koska kolikoiden määrä on tarkalleen sama kuin meidän Rainbow Currency:n; se on 100 miljardia kolikkoa. Joten nyt, kun tarkistatte yhden Ripple:n arvon seitsemän kuukautta sitten, löydätte että se oli noin 0.05$ tai 0.06$. Muistakaa, helmikuussa 2017 se oli 0.006$, joka on on 10 kertaa korkeampi. Joten, nyt tänään, yhden Ripple:n arvo on enemmän kuin 0.80$ - ja kaikki tämä tapahtui viimeisten 10 kuukauden aikana. Joten aloituksesta 0.005$, 0.01$ se oli tuplattu; ja 0.80$ se on 160 kertaa enemmän kuin helmikuussa 2017. Tämä siksi että he loivat kysyntää heidän digirahalla; ja tämä on tarkalleen minkä myös me teemme.

Nyt tässä on ison eroavaisuus: Ripple on digiraha jonka avulla pankkien ja finanssilaitosten on mahdollista tehdä siirtoja perustuen blockchainiin. Tiedätte että meidän lähestymistapamme on erilainen. Rainbow Currency tulee olemaan JOKAPÄIVÄINEN RAHA kaikille ihmisille ympäri maailmaa. Joten, kuten olette juuri oppineet, niinkauan kuin on kysyntää, joka tarkoittaa ihmisiä jotka haluavat omistaa Twinkle:jä, (olette ehkä yllättyneitä, mutta useimmat ihmiset ehkä kuluttamis tarkoituksessa, eivät pitääkseen niitä), joten niinkauan kuin siellä on kysyntää, hinta nousee.

Nyt, puhukaamme siitä kuinka me luomme kysyntää, päättymätöntä kysyntää.

Tiedätte että olen jutellut että meillä on jo ensimmäiset bisnekset haluakkaita, ja kykeneviä, hyväksymään Twinkle:t maksuihin heidän tuotteilleen ja palveluilleen. Tämä on vain yksi osa tarinaa; koska jos haluan maksaa jotakin Twinkle:inä, ja samalla hintaa, sanokaamme, dollareina; ja minulla on dollareita ja minulla ei ole Twinkle:jä, tietysti, silloin ei ole mitään syytä miksi ostaisin Twinkle:inä, vain mahdollisuudesta maksaa Twinkle:inä.

Joten nyt, useimmat bisnekset, hyväksyvät Twinkle:t osana heidän markkinointi taktiikkaansa houkutellakseen uusi asiakkaita; koska he ovat ensiksi hyväksyneet Rainbow Currency:n maksuksi. Joten nyt, mitä he tekevät, lisäksi hyväksyesään Twinkle:t maksu vaihtoehdoksi, että he antavat erikois alennuksen kun maksat Twinkle:illä, sen sijaan että maksaisit dollareina. Joten, perustuen siihen mitä olen oppinut tähän asti, keskimääräinen alennus, kun maksetaan Twinkle:inä, on jossakin 5% ja 10% välillä. Mitä tämä merkitsee on että kun olet ostamassa ja haluat ostaa tuotteen (sanokaamme 10% alennuksella), nyt olet valinnut – jos haluat maksaa arvoltaan 100$:ia, kun maksat dollareina, tai jos haluat maksaa 90$ Twinkle:inä, ja säästää 10$. Voisiko tämä olla mielestäsi syy ostaa Twinkle:inä, jos sinulla ei ole yhtään; ja sitten kulutat Twinkle:inä, dollareiden sijaan, jos se säästäisi rahaa?

Meillä tulee olemaan monia, monia bisneksiä jotka eivät vain hyväksyä Twinkle:ä; mutta lisä kannusteena, he tulevat antamaan alennusta kun maksat Twinkle:inä. Joten nyt, kysymys on miksi bisnekset tekevät tämän? Sanoin jo että se on osa heidän markkinointi taktiikkaansa; mutta markkinointi taktiikka pitää olla aina järkevää bisneksella.

Joten nyt, tehkäämme joitakin yksinkertaisia laskutoimituksia.

Vaikka jos me käyttäisimme kaikki meidän Twinkle:t tänään ostaaksemme tuotteita tai palveluita, tämä olisi paljon vähemmän kuin 1%; se olisi paljon vähemmän kuin jopa 0.1% kaikista kaupoista joita tapahtuu juuri nyt, sillä aikaa kun puhumme, internetissä ja paikallisissa liikkeissä. Joten tämä merkitsee bisneksille, ottaessaan maksun Twinkle:inä on aina pikkuruinen osa kokonais liikevaihdosta. Sanokaamme, tehdäkseni sen helpoksi, 1%. Joten sanokaamme että jos bisneksen liikevaihto kuukaudessa on 100’000$, keskimäärin, Twinkle:inä saatu osa on vähemmän kuin 1’000$. Joten verrattuna heidän kokonais liikevaihtoon, tämä on vain hyvin pieni osa sitä.

Joten nyt seuraava kysymys on, mikä on RISKI bisnekselle, jos he ottavat Twinkle:t? - koska, hei, se on digiraha, ja huomenna arvo voi olla vain murtoosa mitä se oli tänään, kun he hyväksyivät sen. Heidän riskinsä, bisnes viisaudessa, jos he hyväksyvät vähemmän kuin 1% Twinkle:jä on, tietysti, vain menettävät 1% heidän liikevaihdostaan. Vaikka meidän digirahan arvo olisi nolla, bisnekselle se ei ole mitään muuta kuin että he antaisivat vähemmän kuin 1% alennusta, liittyen (verrattuna) heidän kokonais liikevaihtoon.

Mutta, tietysti, tapa jolla meidän digiraha valuutta on rakennettu, siinä on paljon pienempi riski että arvo putoaisi; ja tietysti, bisnekset pitävät tästä. Nyt, tämän lisäksi, pitäkää mielessä että jokaisen bisneksen pitää kuluttaa rahaa markkinointiin; ja, meidän nettisivuilla ja projekteissa, meillä on paljon tarjouksia, markkinointi viisautta.

Ja arvatkaa mitä? Me hyväksymme Twinkle:t maksuihin. Tämä merkitsee ettei bisnesten tarvitse ajatella kuinka he voivat muuntaa Twinkle:t dollareiksi maksuihin heidän markkinointiin, he voivat maksaa heidän markkinointi taktiikkansa Twinkle:inä. Ja, tietysti, me teemme saman. Me annamme heille (bisneksille) alennuksen kun he maksavat Twinkle:inä; ja tämä on kannuste bisneksille hyväksyä Twinkle:t, ja etteivät myy niitä markkinoilla, mutta, kirjaimellisesti, he antavat ne takaisin meille; ja he saavat markkinointi työkalun, rahakkaan markkinointi työkalun. Joten, tämä tekee valinnan bisneksille hyvin helpoksi hyväksyä Twinkle:t.

Nyt, tietysti, mitä enemmän bisnekset hyväksyvät Twinkle:t, mitä enemmän käyttäjiä, mitä enemmän kuluttajat haluavat omistaa Twinkle:jä mahdollistaakseen palveluiden ja tuotteiden tilaamisen alennettuun hintaa. Ja juuri nyt, ainoa paikka missä voit ostaa Twinkle:jä on CryptoCoinStreet (CCS).

Ja me teemme edelleen töitä tullaksemme listatuiksi muissa digiraha pörsseissä, myöskin; ja piakkoin tai myöhemmin tämä tapahtuu. Mutta heillä on mahdollisuus vain ostaa Twinkle:jä, jos siellä on joku halukas myymään Twinkle:jä; ja ainoa ihminen joka voi myydä Twinkle:jä olet SINÄ, Rainbow Currency omistaja. Ja, tietysti, juuri nyt, meillä on enemmän ihmisiä jotka haluavat myydä, kuin ihmisiä jotka haluavat ostaa – miksi? Koska, me emme ole aloittaneet airdrop kampanjaa vielä.

Ymmärtäkää että on täysin 100% elintärkeää että tilanne CCS:llä korjataan, jotta meillä on reilu ja realistinen kauppa arvo Twinkle:ille, ennenkuin aloitamme kampanjan. Koska nyt, yhtäkkiä meillä on paljon korkeampi hinta kuin eilen.

Me puhuimme siitä kuinka hinta automaattisesti säädetään ylöspäin kun diili on tehty. Nyt kuvitelkaa mitä tapahtuu kun aloitamme meidän kampanjan, ja meillä on ensimmäinen bisnes listattuna, missä voit ostaa tuotteita/palveluita Twinkle:inä, ja saat alennusta kun käytät Twinkle:jä. Joten, yhtäkkiä on enemmän ja enemmän ihmisiä, jotka haluavat ostaa Twinkle:jä. Kun he ostavat Twinkle:jä kuluttaakseen ne heti, siellä ei ole riskiä että he menettäisivät rahansa – ei. He säästävät rahaa lisä alennusten avulla. Nyt, toivottavasti, ymmärrät kuinka me luomme kysyntää.

Voit kysyä, “OK, joten, hinta ei voi olla vain yhden suuntainen, nousten, ja nousten, ja nousten aina ylöspäin. Mitä tapahtuu jos ei ole kysyntää?” Niin, jos ei ole kysyntää jonakin aikana, eikä ole diilejä tehtynä, hinta menee alaspäin 0.001$. Mutta hinta, kun sinulla on myynti tarjous siellä, ei voi koskaan mennä alemmas hinnasta jonka diilille olet asettanut; joten, on mahdotonta että myisit halvemmalla hinnalla kuin haluat. Mutta mahdollisuudet ovat hyvin, hyvin suuria että myyt korkeammalla hinnalla; siinä tapauksessa että haluat myydä.

Tiedän että jotkut teistä, eivät vain halua myydä Twinkle:jä, mutta sinun tarvitsee myydä Twinkle:jä. Koska juuri säädimme CCS:llä, saat nyt, kuusi kertaa enemmän kuin sait eilen; joka tarkoittaa että sinun tarvitsee myydä vähemmän Twinkle:jä saadaksesi rahat jotka tarvitset.

Se mitä voin kertoa on: pitäkää mielessä vaikka 0.06$, verrattuna 0.01$ (tai jopa vähemmän kuin 0.01$); on jo todella hyvin – 500% enemmän, ja jopa enemmän % verrattuna halvempiin hintoihin, pitäkää mielessä että tämä on vasta matkamme alkutaival.

Muistakaa esimerkkini digiraha, Ripple – 10 kuukautta sitten he olivat 0.005$:ssa; 7 kuukautta sitten he olivat siinä missä me olemme tänään, 0.06$; ja tänään he ovat 0.80$; ja olen varma että he ovat 1$ hyvin, hyvin pian. Heille, kuten meidän Rainbow Currency:lle, tämä ei ole mikään raja. EI OLE RAJOJA. Kaikki riippuu tarjonnasta ja kysynnästä - Meidän järjestelmä on tehty tavalla että me luomme päättymättömän kysynnän Twinkle:ille.

Yrittäkää ajatella jotakin joka on täysin uusi Rainbow Currency:ssä. Heillä ei ole ollut mahdollisuutta ostaa aikaisemmin, tai muuttaa mitään Rainbow Currency:yyn. Nyt he näkevät meidän nettisivuston, ja he näkevät jotakin jonka haluavat ostaa; ja se maksaa 1’000$, ja se maksaa 900$ Twinkle:inä. Niin, he haluavat saada Twinkle:jä, ja siellä on enemmän ja enemmän ihmisiä. Mitä enemmän bisnekset joita meillä on hyväksyvät Twinkle:t, ja mitä enemmän kuluttajia meillä on, jotka haluavat käyttää Twinkle:jä maksuihin, niin, hinnalla on vain yksi tie, ja sen on mentävä ylöspäin.

Tiedätte että Twinkle:jä on rajoitettu määrä 100 miljardia kolikkoa – tarkalleen kuten Ripple:llä. Ja kukaan ei uskonut että yksi bitcoin koskaan saavuttaisi arvon 20’000$ muutama vuosi sitten, kun bitcoin oli 0.01$. Mutta hei, luulen että se oli eilen tai sunnuntaina, ensimmäistä kertaa, bitcoinin arvo oli yli 20’000$; ja juuri nyt, arvo on 18’000$.

Kun katsotte muita digirahoja 10 kärjessä listalla, näet hintoja kuten 840$/ether, 2’600$/bitcoin cash, 360$/litecoin, 5.42$/IOTA, 0.54$/Cardano, 1’180$/dash, 1$/NEM, ja 12.37$/EOS (hinnat webinaarin aikaan). Nuo ovat 10 kärjessä. Siellä ei ole yhtään 0.05$ tai 0.06$. Useimmilla näistä digirahoista ei ole sidosta talouteen. Niitä ei ole varmistettu oikeilla arvoilla.

Mutta Rainbow Currency on, ja ainoa asia mitä meidän pitää tehdä (kun aloitamme airdrop kampanjan), meidän pitää saada sanaa ulos. Kuka tahansa vertailee Rainbow Currency:n voimaa muita digirahoja vastaan, tulee varmuudella tajuamaan että Rainbow Currency on sen arvoinen osa; ja jos he haluavat olla osa sitä, heidän on ostettava sitä – ja jos he ostavat, hinta nousee. Tämä on se mitä haluamme.

Joten, aloitin tämän webinaarin anteeksi pyynnöllä viiveistä; ja tämän webinaarin päätteeksi, en tahdo puolustella viiveitä, toivon että ymmärrätte että on täysin ELINTÄRKEÄÄ MEIDÄN ONNISTUMISELLE (en puhu vain meidän yrityksistämme, en vain Rainbow Currency Foundation:ista, ja enkä vain jäsenistä ja digirahan omistajista), meidän TÄYDELLISELLE onnistumiselle, on täysin elintärkeää että me aina OTAMME AJAN TEHDÄ OIKEITA ASKELIA.

Tiedän että olen jakanut monta kertaa aikaisemmin, mutta se mitä teemme on täysin UUTTA; sitä ei ole vielä koskaan tehty. Ja kukaan ei voi tietäää kuinka paljon aikaa se vie. Mutta, tietysti, meidän pitää jutella, “Hei, nämä ovat seuraavat askeleemme.”

Teemme töitä korkean paineen alla, tehdäksemme kaikki jo neuvotellut diilit bisnesten kanssa; bisnekset jotka jo ovat sanoneet, “Niin, me olemme mukana; meillä on erikois tarjouksia,” - tietysti, saadaksemme heidät listoille. Erityisesti, täällä Las Vegas:issa, meillä on muutamia hyvin hienoja tarjouksia.

Tämä on alku, meidän on aloitettava jostain. Tapa jolla meidän yritys ryppäämme on rakennettu, meidän SafeZone, meidän Perfect Internet, meidän We Share Success Affiliate verkko, meidän PerfectPages ja muut bisnekset, meidän CBM markkinointi taktiikka bisneksille, ja nyt ollakseen ensimmäinen kumppani Rainbow Currency:ssä, ainoassa digirahassa meidän yhtiöillä – EI OLE MUUTA projektia joihin meitä voisi verrata!

Joten, se on työnalla. Se vie aikaa; mutta minä, henkilökohtaisesti (ja olen yksi Unicorn Network:in perustajista), minä henkilökohtaisesti, ja muut tiimin jäsenet, ja co-founder:it, ja tiedän että monet, monet meidän jäsenistä – me emme vain “usko.” Alusta alkaen, me toivoimme ja me uskoimme että me ehkä tulemme onnistumaan. Kaverit, me olemme nyt siinä pisteessä että ME tiedämme 100% varmasti, ettei kukaan voi meitä pysäyttää – kukaan ei voi pysäyttää meitä. Meidän on vain seistävä rinnakkain, käsi kädessä; ja meidän tarvitsee vain aktivoida “Power of We.” (=Meidän voima)

Joten, puhuaksemme meidän päivitetystä ja päivitettävästä Rainbow Currency nettisivusta, ja lopultakin, lopultakin, lopultakin julkaisemme meidän airdrop kampanjan; nyt kun kaikki on korjattu CCS:llä, nyt voimme ottaa sen askeleen. Tämä tarkoittaa ettei tänään, mutta kuten olette nähneet pienen yllätyksen kun kirjauduitte, ja huomasitte Twinkle:jen arvon olevan paljon korkempi kuin eilen; voitte avata Rainbow Currency nettisivun, ja näette, “Hei, tämä näyttää paljon paremmalta, ja siellä on paljon enemmän tietoa! Vautsi! Lopultakin, meidän airdrop kampanja julkaistaan!”

Joten, olkaa kärsivällisiä. Se tulee tapahtumaan, niin pian kuin on mahdollista; mutta meidän on tehtävä se oikealla tavalla.

Joten, kiitokset kaverit, kuuntelusta. Ne jotka odottavat päivitystä ja muutoksia Cashback Marketing:iin, se on sama teille. Jotakin tapahtuu, hyvin, hyvin pian. Älää lopettako tarkistamista; älkää lopettako kirjautumista sisään. Ja varmasti, meidän Skype ryhmissä, niin pian kuin uusia toimintoja on saatavissa, se jaetaan kuten kulovalkea.

Joten kaverit, kiitoksia kuuntelusta.

WAAAAAZZUUUUUB! Olkaa ylpeitä Unicorn:sta. Olkaa ylpeitä Rainbow Currency omistajia.   ja aina; HAPPY HEALTH:ista. Kiitoksia, kaverit. Kiitoksia kuuntelusta. Heippa.

Teidän menestys mielessäni,

Dan Settgast, ja

Sinun WAZZUB avustaja tiimi

 

***

 

Lisäinfoa avustajilta:

Kaikki Rainbow Currency omistajat, huomioikaa tämä koskien CryptoCoinStreet (CCS) ja kaikki potentiaalisia tapahtumia:

CCS on tehnyt loppuun suuren päivityksen heidän alustallaan luoden entistä reilumman ja vakaamman kaupankäynti kokemuksen. Kysymykset koskien näitä päivityksiä, lukekaa uudestaan 19pv joulukuuta 2017 RC webinaarin recap, tai puhukaa CCS avustajien kanssa saadaksenne selvyyden.

 

Kun aloitat kaupankäynnin Twinkle:illa:

1. Siirtääksesi Twinkle:t joita haluat myydä, sinun pitää mennä CCS sivuilla kohtaan “Manage Profile” (=Hallitse Profiliasi) ja sitten “ETH Address” (=Ether osoite, eli blockchain lompakkosi yleinen avain, joka siis on englanniksi (PUBLIC KEY)). Sinne syötät siis lompakon osoitteen josta haluat siirtää Twinkle:jä (MEW eli MyEtherWallet tai jostain muusta blockchain lompakosta). Tämän jälkeen vihreältä alueelta löydät osoitteen johon lähetät Twinkle:t (se alkaa seuraavasti: “0x..”). Tätä osoitetta täytyy käyttää sinun MEW (tai toisessa blockchain lompakossa) ns ‘TO’ osoitteeseen. (‘TO’ on suomeksi lähinnä ‘minne’)

Huom! Kokeile pienellä määrällä ensiksi ollaksesi varma että toimii.

2. Ymmärtäkää että lompakon osoite jonka näette CCS:llä alkaa “TWK..” ja on VAIN CCS SISÄISESSÄ KÄYTÖSSÄ. Se ei TOIMI muualla.

3. Tarvitsette ETH (Ethereum) digirahaa siirtääksenne Twinkle:jä blockchain lompakosta (MEW tai muu) CCS:ään.

HUOM: SUOJATKAA ITSENNE JA OSTAKAA VAIN LUOTETTAVASTA PAIKASTA ETH DIGIRAHAA!

 

***

 

Nähdäksesi kauppaamasi kurssin ja käyttääksesi digiraha pörssin ominaisuuksia:

Kilkkaa “ORDER EXCHANGE” ja valitse Twinkle vasemmalta digirahan alapuolelta.

Asettaaksesi OSTA (BUY) tai MYY (SELL) tilauksen, klikkaa TILAA OSTO (ORDER BUY) tai TILAA MYYNTI (ORDER SELL) nappulaa lompakon/saldo näytön alapuolelta vasemmalla. Tai oikealta valitset yksittäisen OSTO (BUY) tai MYYNTI (SELL) tarjouksen joka on jo asetettu.

Ole järkevä kun teet mitään myyntiä/kauppaa. Päämäärä kun myyt pitäisi olla saada enemmän rahaa Twinkle:istä, eikä vähiten (lue uudestaan 19pv joulukuuta 2017 webinaari recap saadaksesi lisänäkemystä kauppaamis säännöistä CCS:llä).

 

***

Koskien mitään kauppaamista tai siirtoja jotka näyttävät myydyiltä/valmistuneilta mutta rahat eivät ole vielä tulleet sinun CCS tilille, varmistakaa blockchain lompakko, onko tokenit/Twinkle:t todellisuudessa vielä otettu sinun tililtäsi. Jos ne eivät vielä ole otettu, sitten mitään ei ole mennyt. Kokeile uudelleen tai sitten ehkä olet katsomassa väärästä paikasta.

Ymmärtäkää, alhaalla CCS ORDER EXCHANGE sivuilla, näet sinun myynti/osto tilaukset, joten kelaa sivua alaspäin ja tarkista. Ei niin selkeästi; siellä on teksti jossa lukee “Sell / Buy” (“Myy / Osta”). Klikkaa SELL tai BUY osaa jokaisesta listasta ja valitse vetolaatikosta TWNKL / USD, tai minkä tahansa valuutan haluat.

Kun siirrät TWNKL CCS:lle ja niitä ei näy, ehkä ns GAS loppui? (GAS = palkkio etherissä) Jos laskit GAS:in määrää liian paljon siirtoasi varten, se ei tapahdu, joten ola varma että GAS:ia on tarpeeksi mutta ei liian paljon. Jos GAS loppuu, nosta sitä määrää (eli osta lisää ethereitä), kuluta jotain ja saat asioita eteenpäin.

Joten älä mene paniikkiin ensin; CCS avustajatiimi on paikalla heidän bisnes tunteina, joten ottakaa yhteyttä heihin jos haluatte lisäselvyyttä haasteisiin.

 

***

ME ymmärrämme jos olette huolestuneet ja tunnette kuinka teidän pitäisi varoittaa muita (ja varmasti ME haluamme kuulla sattumuksista), kuitenkin, myös KUNNIOITTAVASTI ymmärtäkää älkää postatko roskapostia (spam) teidän sattumuksista ilman mitään vastausta CCS:ltä uudelleen ja uudelleen, kaikissa Skype huoneissa joissa olet, se ei auta ja sinut poistetaan jos ole epäkunnioittava.

CCS ei ole osa SafeZone:a tai Unicorn Network:iä, joten se on paras paikka saada apua CCS:ltä. He ottavat yhteyttä ihmisiin koskien ongelmia joista on raportoitu, joten jos jätät viestin, he palaavat asiaan.

Ymmärtäkää, jos sinulla on ongelmia CCS kanssa ja haluat raportoida siitä heille, ennenkuin spammäätte kokemuksenne ja ilman tulosta, ensimmäiseksi seuratkaa joitakin helppoja neuvoja alla (ja ehkä haasteesti ei ole haaste lainkaan):

- Muistakaa että jokaisella on yhtälainen KUNNIOITUS jokaista kohtaan, älkää menkö paniikkiin ja älkää ajatelko että teitä vedätetään juuri nyt.

- Älkää postittako ongelmia/haasteita kaikkiin Rainbow Currency Skype ryhmiin. Poimikaa paras ongelma. Jos sinulla on co-founder ongelma, postaa se siihen ryhmään. Jos olet vain yleisessä Rainbow Currency ryhmässä, postaa se siihen ryhmään. Jos puhut vain espanjaa, postaa ongelma vain espanjan kieliseen ryhmään.

- Kun postaatte ongelmia, perustakaa ne tosiasioihin, selittäkää ongelma ja pyytäkää apua. Me teemme parhaamme auttaaksesi sinua.

- MEIDÄN kaikkien pitää tehdä työtä yhdessä, se on Power of WE:tä.

 

***

***Huomatkaa: Jos etsitte OSTA/MYY tilausten tietoja, paras paikka on “ORDER EXCHANGE” alapuolella, kelaa alaspäin ja näet historia tietosi. Se ei ole selvää; siellä teksti sanoo “Sell / Buy”. Klikkaa SELL (MYY) tai BUY (OSTA) osaa jokaisesta listasta ja valitse alasveto valikosta TWNKL / USD, tai minkä tahansa valuutan. Voit perua tilauksen tällä alueella myös.

 

***

Seuratkaa alla olevia ohjeita mikäli aiotte siirtää Twinkle:jä YKSITYISESTÄ PERNUM lompakosta sinun YLEISEEN blockchain lompakkoon:

 

1. Sinulla TÄYTYY OLLA YLEINEN blockchain lompakko ja yhdistää sinun YLEINEN LOMPAKKOSI sinun PERNUM lompakkoosi osoitteessa www.pernum.com ALUKSI:

Ottakaa huomioon: Yhdistäkää vain yksi blockchain lompakko yhteen PerNum tiliin, et voi käyttää samaa blockchain lompakkoa useassa eri tililissä. Jos sinun tarvitsee vaihtaa blockchain lompakon ID:tä, ota yhteyttä avustajiin alla olevan linkin ja anna sinun ilmainen PerNum (se alkaa “10..”):

https://join.skype.com/bj3dTLiWyqk4

2. Kirjaudu www.rainbowcurrency.com sivuille

3. Kelaa sivua alaspäin ja löydät “TRANSFER TWINKLES” nappulan; kilkkaa sitä.

4. Seuraavalla sivulla, syötä Twinkle määrä jonka aiot siirtää, (huomioi että siinä on kahden (2) Twinkle:n palkkio siirrosta).

5. Hyväksy siirtosi ja syötä One-Time PIN koodi.

6. Saat ilmoituksen että siirto on tehty ja se on siinä, olet valmis.

 

***Huomioi että Twinkle:jen siirto yleiseen lompakkoon vie muutamia minuutteja; et näe Twinkle:jä tililläsi kun ne matkaavat, mutta olkaa varmoja, Rainbow Currency:ssä me kirjaamme kaikki siirrot ja jos on haasteita, pysy rauhallisena ja ota yhteyttä avustaja tiimiin. Odottakaa 24-48 tuntia ennenkuin otatte yhteyttä avustajiin; korkean liikenteen vuoksi blockchain siirrot voivat pidentyä ilman varoitusta. Kaikki epäonnistuneet siirrot hyvitetään automaattisesti aikaajoin kun 24-48 tunnin kuluessa riippuen blockchain liikenteen kunnosta.

 

Aloittaaksesi kaupankäynnin digiraha pörssissä, sinun tarvitsee kirjautua CryptoCoinStreet:iin (CCS)

www.cryptocoinstreet.com

 

***

RAINBOW CURRENCY OMISTAJAT OLKAA VARUILLANNE: On olemassa useampia tapoja luoda BlockChain lompakko, jotkut ovat yksityisempiä ja turvallisempia kuin toiset, ja ne voivat vaatia sinua huolehtimaan omasta turvallisuudestasi ja rahoistasi. Jos sinulla on jo Ethereum lompakko, sinun ei välttämättää tarvitse perustaa uutta, tarkistat vain voitko lisätä kustomoidun poletin sinne (seuraa ohjeita ylhäällä miten TWNKL lisätään).

Lisä tietoa miten perustetaan lompakko

https://www.myetherwallet.com tässä muutamia linkkejä ja videoita:

 

Kuinka perustaa lompakko

https://myetherwallet.github.io/knowledge-base/getting-started/creating-a-newwallet-on-myetherwallet.html  

 

Kuinka lisätä kustomoitu poletti

https://myetherwallet.github.io/knowledge-base/send/adding-new-token-andsending-custom-tokens.html

https://www.youtube.com/watch?v=UiJl-ER6TP0  

 

Tarkista tästä täydellinen opastus asettaaksesi lompakon ja aloittaaksesi kaupankäynnin CCS digiraha pörssissä.

https://steemit.com/twinkle/@smartshare/tutorial

 

***

Huomioikaa tämä varoitus MyEtherWallet sivuilla:

“WARNING: IF YOU CLICK A LINK to MEW from EMAIL, SLACK DM, or a FORUM, YOU WILL HAVE YOUR COINS STOLEN. Do not click.

Instead, install EAL or use MetaMask.”

 

VAROITUS: Jos klikkasit MEW (MyEtherWallet) emailista, ‘SLACK DM’ (= ei ymmärrystä mikä tämä on), tai foorumilta, sinun RAHASI VARASTETAAN. Älä klikkaa.

Sen sijaan, asenna EAL (selaimen lisäosa) tai käytä MetaMask (selaimen lisäosa)

 

Tässä jotakin lisätietoa niille jotka tarvitsevat koskien MetaMask:ia ym …

https://ethereum.stackexchange.com/questions/23714/what-is-the-differencebetween-an-exchange-like-coinbase-and-a-wallet-like-jaxx

https://www.reddit.com/r/ethereum/comments/3x97rg/aaron_davis_explains_the_differences_between/

 

***

Kun olet valinnut sinun BlockChain lompakkosi, käytä näitä kolmea osaa lisätäksesi Twinkle:n kustomoiduksi poletiksi.

 

1. Poletin osoite:

0xfbd0d1c77B501796A35D86cF91d65D9778EeE695

2. ID: TWNKL

3. Decimals: 3

 

Voit nähdä täältä Rainbow Currency:n tiedot:

https://ethplorer.io/address/0xfbd0d1c77b501796a35d86cf91d65d9778eee695#tab=tabtransfers

 

***

KAIKILLE RAINBOW CURRENCY OMISTAJILLE JA YHTEISTYÖKUMPPANEILLE: Pitäkää huoli että päivitätte aikaisemman mainos materiaalit poistamalla hinnat ja aikataulut, jne. Myös, kukatahansa joka aikaisemmin on jakanut toisten videoita, varmistakaa että ne on päivitetty.

Odottakaa ennen uusien jäsenten kutsumista, meidän aloitusta.

 

Lisäyksenä, kaikille niille jotka TEKIVÄT VIDEOITA tai jakoivat toisten videoita toisille … promoamisen ohjeista (varmistakaa että olette lukeneet koko version myös) 2) Kaikki kuvat ja muut eivät saa tuntua että ne olisivat yhtiön virallisia julkaisuja. Videoissa on oltava lausuma englanniksi “Not Official Unicorn Network Video” heti videon alussa.

 

***

Askeleet AVOIMIIN Rainbow Currency tilauksiin VAIN:

 

1) Varmistakaa että olette valinneet OIKEAN maksutavan. Menkää “ORDER STATUS” (“TILAUKSEN TILA”) kohtaan ja valitkaa oikea tapa (Vain jos se ei vielä siellä ole)

2) Laitoitko todisteen tilauksesta? Jos et, mene “ORDER STATUS” kohtaan ja lataa kopio siirrosta, tai laita siirron ID numero Bitcoin tai Ether tilauksista.

3) Oliko alkuperäinen tilaus CC tilaus (CC=CreditCard eli suomeksi luottokortti ja/tai Debit kortti)? Sitten lähetä meille email todiste maksusta tai siirron ID, lähettäjän NIMI pankkisiirrossa ja tilaus numero: service@perfectinter.net

4) Onko sinulla ongelmia kohtien #1 ja #2 kanssa? Sitten lähetä email maksu todisteesta tai siirron ID, lähettäjän NIMI pankkisiirrossa, ja tilaus numero osoitteeseen: service@perfectinter.net

5) Tiedätkö kuinka löydät siirron ID:n? Syötä yleinen avain (lompakon ID) löytääksesi siirron ID:n. Tässä kuinka löydät sen Bitcoin:ista; https://blockchain.info, tässä Ether; https://etherscan.io

 

***

Lisänä keskustelu (Chat) apua Rainbow Currency myynneistä löytyy seuraavan linkin alta.

https://join.skype.com/GfU0vPiGUQ0P  

 

***

Kirjaudu SafeZone:een: www.safe.zone meidän uuteen täydelliseen URL osoitteeseen! Huomioikaa että www.safezonepass.com ohjautuu myös suoraan uuteen osoitteeseen.

Apua saatavissa Skypen kautta seuraavalla linkillä:

https://join.skype.com/wj64aBVEIIZe  

 

Kaikkien Unicorn Network webinaarien tiedot:

Kirjaudu ja lukeaksesi recapit ja rekisteröityäksesi webinaareihin:

https://www.safe.zone (WEBINARS kuusikulmion alta)

 

Kaikki Rainbow Currency webinaarit löydät täältä:

https://www.rainbowcurrency.com (WEBINAR RECAPS napin alta)

 

***

SANO HYVÄSTI SPARKLE:LLE, SANO HEI TWINKLE:LLE

(kuten 28.10.2017) On olemassa projekti joka käyttää nimeä “SparkleCoin” heidän digirahastaan. Vaikka heidän projektiaan ei ole vielä julkaistu, he ovat puhuneet kolikosta ensimmäisen kerran syyskuussa heidän virallisilla sivuillaan.

Tietysti, me kunnioitamme heidän kehitystään, joten muutamme pienimmän kolikon nimeksi Twinkle.

Joten, tästä eteenpäin, käytetään vain nimeä Twinkle. Kiitoksia!

 

***

** Muistutus kaikille jäsenille ** Meillä on tiukka anti-spam (roskaposti) linja. Olkaa ammattimaisia kun jaatte linkkejä tarjouksistamme. On huomattu että jotkut jäsenet lähettävät linkkejään toisille ryhmille Facebook:issa. ** Tämä on roskapostitusta ** Et saa lähettää linkkejä kenellekään sivujen kautta tai ryhmille elleivät sivut tai ryhmät sitä erikseen salli. Sinä et saa jakaa etkä postittaa linkkejä toisille henkilöille missään sosiaalisessa mediassa elleivät he anna sinulle lupaa. Olkaa kunnioittavia ja ammattimaisia. Kiitoksia.

 

***

Jäsenten kutsunta ohje

 

*** Hyvät jäsenet,

Meidän Rainbow Currency on hyvin jännittävä mahdollisuus kaikille jäsenille ja tulevaisuuden kaupankäyntiin ja taloudellisiin siirtoihin.

Me tiedämme että kaikki ovat erittäin jännittyneitä ja hyvin innokkaita ja mainostamaan tai promoamaan Rainbow Currency:ä ja tämä on vain kerran elämässä mahdollisuus.

Kuten aina, me haluamme pitää mielessä yhtiön maineen ja sinut kun mainostamme. Muutama asia on hyvä pitää mielessä:

A. Kun käännätte mitään tietoja, brandin nimet pitää olla englanniksi. Rainbow Currency, Twinkle, Glitter, Rainbow, SafeZone, jne täytyy olla englanniksi.

B. Tietojen pitää olla aina tarkkoja kun käytetään yhtiön sivuja oppaana. Älkää johtako harhaan villeillä arvauksilla tai muuttaen jonkun asian merkitysti. Jos ette ole varmoja mitä joku asia tarkoittaa, pyytäkää selvitys.

C. Huolehtikaa paikallisista ja kansaivälisistä roskapostitus säännöistä koskien emaileja. Jos käytätte emailia olkaa varmoja että ne joille lähetätte emaileja ovat sen sallineet. Jos emailaatte ystäville/perheelle niin kunnioittakaa heidän toiveitaan jos he pyytävät etteivät halua enää emaileja.

D. Älkää koskaan käyttäkö Mailaxy:ä mihinkään markkinointiin. Se on tarkoitettu vain henkilö kohtaiseen käyttöön. Tilit voidaan sulkea jos meidät suljetaan ulos sen vuoksi että Mailaxy:ä on käytetty markkinointiin ja merkitty roskapostiksi.

E. Sosiaalinen media, kuten Facebook, Twitter, jne. noudattakaa aina heidän sääntöjään.

* Älkää koskaan lähettäkö linkkejä tai promoja teidän profiilissa muille jäsenille. Jos postaat omassa profiilissa niin ne jotka seuraavat sinua näkevät sen.

* Älkää koskaan vastatko toisen postiin tai kommentoiko heidän linkkiään.

* Jos kuulut johonkin ryhmään joka sallii sinun lähettää markkinointi postia, ja siellä on monia, ole varma että noudatat heidän sääntöjään ja älä lähetä jatkuvasti postia. Seuraa mitä toiset tekevät ryhmässä. Jos siellä on useita satoja tai tuhansia aktiivisia ihmisiä ja on vain yksi joka postaa 5 minuutin välein tai joka tunti älä tee samaa asiaa, koska tuo henkilö tekee sen. Tee se mitä tavanomaisesti tehdään tässä ryhmässä.

F. Älä toistuvasti ota yhteyttä tuntemattomiin posteillasi. Tämä tarkoitta henkilöä joka on kuvassa, tai joka haluaa yhteydenottoa koska se on tärkeää hänelle.

G. Älä lisää henkilöitä ryhmiin ilman heidän lupaansa. Tätä tapahtuu minulle kaiken aikaa ja se on hyvin kiusallista. Voit lähettää kutsuja ja tämä antaa henkilölle mahdollisuuden liittyä, hylätä, tai yksinkertaisesti poistaa pyynnön.

H. Useat jäsenet on postanneet markkinointi materiaali jota voi käyttää ja jakaa, graafisia piirroksia ja videoita joita voi jakaa, ja ideoita parempaa markkinointiin. Aina pitää kuitenkin pitää mielessä että niitä voi personoita ja tarkentaa. Jos näet jotakin josta pidät jota ei ole annettu jaettavaksi tai käytettäväksi, ota aina yhteyttä sen materiaalin tekijään ja kysy lupaa ennenkuin teet mitään.

I. Jos teet omat sivut, ryhmän, blogin, jne pidä aina huoli että noudatat sääntöjä. Pidä huoli että noudatat Yhteistyökumppani ohjeita sosiaalisessa mediassa ja Internetissä.

Näet ne täältä:

https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

END***

 

***

Ansioiden vastuuvapautuslauseke: Kaikki toimet on tehty esitelläksemme projektin mahdollisimman tarkasti. Mitään esimerkkiä tuloksista ei voi tulkita lupauksena tai takuuna ansioista. Onnistumisesi saada tuloksia kotisivuilta rippuu ajasta jonka omistat projektille, tietämyksestäsi ja muista markkinointi taidoista. Koska nämä tekijät ovat erilaisia eri yksilöillä, me emme voit taata mitään määrättyä tulosta. Emmekä ole vastuussa tekemisistäsi. Materiaalit jotka löytyvät kotisivuiltamme voivat sisältää tietoa jotka sisältävät tai perustuvat tuleviin ilmoituksiin. Tulevaisuuteen katsovat ilmoitukset antavat arvioita tai ennakko arvioita tulevista tapahtumista. Voit tunnistaa nämä ilmoitukset sillä toteamuksella että ne eivät kerro suoraan historiasta tai tämänhetkisestä tiedosta. Ne käyttävät sanoja kuten “anticipate=aavistaa”, “estimate=arvioida”, “except=paitsi”, “project=projekti”, “intend=pyrkiä”, “plan=suunnitella”, “believe=luottaa”, ja muita sanoja ja termejä samaa tarkoittaen potentiaalista tulosta tai ansioita.

 

Copyright © 2017 Perfect Internet Inc. ja Rainbow Currency Foundation. Kaikki oikeudet pidätetään.