Rainbow Currency Webinar Recap
maanantaina 11pv joulukuuta, 2017
Esittäjä: Dan Settgast


Tämä webinaari on Unicorn Network:in omaisuutta ja sitä ei saa tallentaa ja siten julkaista muualla julkisesti. Mikään kirjoitus/käännös tarjottuna livenä ei ole virallinen “Power of We”:n julkaisu. Odota virallista englanninkielistä jälkikirjoitusta ja täydellistä käännöstä tietoineen jotka esitetty webinaarissa.

 

OK kaverit, jännittäviä aikoja; hyvin, hyvin jännittäviä aikoja! Kuten julkistettu viime perjantaina, meillä on suuri päivitys Rainbow Currency sivuilla, ja se tulee tapahtumaan. Me olemme siinä; joten pitäkää silmänne www.rainbowcurrency.com (http://www.rainbowcurrency.com) sivuilla ja näette hienot muutokset siellä.

 

Puhuaksemme meidän kampanjoista artisteille, bisneksille ja internetin käyttäjille, me ajattelimme paljon (tästä) jos me tekisimme jonkinlaisen kutsu koodin, liittymis koodin, tai jotakin muuta. Me päätimme pysyä reflink:issä; joten jos haluatte kutsua ihmisiä saamaan bonus Twinkle:jä rekisteröityessään ja liittyessään yhteisöön – tämä tarkoittaa että sinulla on…

 

rainbowcurrency.com/[sinun PERNUM]

 

...sinun kutsu linkkisi ihmisten kutsumista varten.

 

Ja kaverit, yksi hyvin, hyvin tärkeä asia: Meillä on NOLLA toleranssi roskapostitukseen! Joten NOLLA toleranssi kun se on roskapostia. Jos saamme minkäänlaisia raportteja että joku jäsenistä roskapostittaa, tämä tarkoittaa että tämä jäsen menettää jäsenyys oikeutensa kaikkine hyötyineen. Heidät yksinkertaisesti potkitaan ulos yhteisöstä. Joten olkaa hyvin, hyvin TARKKOJA. Se on todellakin tärkeää, meille, tietysti; mutta, todella, enemmän tärkeää sinulle. Joten, ei roskapostia. Ei postia jota ei haluta, uudestaan ja uudestaan, Facebook ryhmissä. Postittakaa VAIN KERRAN. Ja jos siellä on Facebook ryhmä valmisteilla, sitten se ei ole oikea paikka postittaa viestiä meidän Rainbow Currency:stä. Älkää valittako jälkeenpäin, jos teidät potkitaan pois; koska, varmuudella, me teemme sen. Kysykää toisilta henkilöiltä jotka eivät uskoneet aikaisemmin. Me olemme hyvin tiukkoja – NOLLA roskapostin suhteen!

 

Myöskään alkää alkako promoamista ennenkuin uudet websivut ovat toiminnassa. Joten, sinun on odotettava (lyhyt aika); ja sitten voit aloittaa.

 

Joten, miten tämä toimii – puhukaamme artisteista, puhukaamme bisneksistä, puhukaamme internetin käyttäjistä?

 

Kaikille heille, se on tarkalleen samanlainen toimintatapa. He rekisteröityvät sinun reflink:illä.

 

Nyt kirjautumisen jälkeen, he voivat kirjaimellisesti lisätä artisti- tai bisnestoiminnon heidän tililleen. Tämä tarkoittaa, tietysti, meillä on muutama lisä kysymys heille; ja sitten (muistatte ehkä edellisestä webinaarista), heidän pitää joka tapauksessa täyttää vaatimukset, ennenkuin heillä on mahdollisuus käyttää, kuluttaa, tai kaupata Twinkle:jä joita he saavat.

 

Joten tämä on hyvin tärkeää. Olipa se bisnes, tavallinen internetin käyttäjä, tai artisti – se on aina sama toimintatapa: he rekisteröityvät, ja he saavat heidän bonus Twinkle:t kun he kertovat meille (kirjautumisen jälkeen, heidän tukisivuillaan), minkä tyyppisiä jäseniä he ovat.

 

Esimerkiksi, bisnes voi sanoa “Hei, minulla on bisnes, ja haluan hyväksyä Twinkle:t maksu vaihtoehdoksi palveluilleni ja tuotteilleni. Tässä ovat minun bisnestiedot. Tässä on minun bisnes lisenssi.” - ja kaikkea tätä. Me hyväksymme vain OIKEAT bisnekset. Tämä on hyvin, hyvin tärkeää. Joten, heidän pitää todistaa että he ovat lisensioituja ja rekisteröityneitä bisneksiä ja toimintavaltaisia; ja tämä on kun me hyväksymme heidän bisneksensä, ja sitten me menemme eteenpäin (läpi) seuraavat askeleet heidän kanssaan.

 

Samanlainen on artisteilla. Se ei ole vain että joku yksinkertaisesti sanoo “Hei, olen artisti.” Heidän pitää täyttää tietyt vaatimukset. Ja, tietysti, yksi heidän vaatimuksistaan on että heidän pitää ladata LAADUKASTA SISÄLTÖÄ – joka voi olla musiikkia, se voi olla videoita, se voi olla kirjoitettua sisältöä; mutta sen pitää olla sisältöä jota he ovat itse luoneet.

 

Tämä tekee sen hyvin, hyvin helpoksi promota aridrop:ia, koska ei väliä kuka rekisteröityy, he ovat, tietysti, (kun he käyttävät sinun reflink:iä), sinun ensimmäisessä tasossa; joten he ovat sidotut siihen ikuisesti. Sitten, voimme mennä sinne, ja voimme asettaa asiat, askel kerrallaan.

 

Nyt puhukaamma internetin käyttäjistä; tietysti, he eivät ole bisneksiä, eivätkä artisteja, mutta he haluavat liittyä SafeZone:een. Joten, tavallisten Unicorn jäsenten pitää täyttää tiettyjä toimia aktivoidakseen heidän bonus/tervetuloa Twinkle:nsä. Olen iloinen että voin julkistaa ensimmäisen toimen joka heidän pitää täyttää on että täytyy tarkistaa ja osallistua Prize Mania:aan.

 

Joten, niille ihmisille jotka eivät ole kuulleet Prize Mania:asta, antakaa minun kertoa siitä hieman. Prize Mania on websivu joka on osa Unicorn Network:iä, ja osa SafeZone:a. Prize Mania:assa, meillä on jatkuvasti – palkinto arvontoja pyörimässä. Tarkalleen, meillä on arvonta joka 10:s minuutti. Tässä tulee hauska asia: kun olet rekisteröitynyt jäsen SafeZone:ssa, sitten sinulla on PerNum. Niin, Prize Mania, sinun PerNum on sinun lippusi ID sinne; ja joka 10:s minuutti me arvomme yhden PerNum:in.

 

Ja kun me arvomme sen, voittajalla on yksi (1) tunti aikaa katsoa oletko voittaja. Joten, tämä tarkoittaa, että emme näytä voittavaa PerNum:ia; kun haluat osallistua palkintojen arvontaa, menet Prize Mania:aan ja klikkaat nappulaa jossa lukee “Klikkaa tästä katsoaksesi oletko voittaja.” (“Click here to find out if you are a winner”) Sitten meidän järjestelmä kertoo sinulla, “Onnittelut, olet voittaja,” (Congrats, you are a winner) tai “Valitan, ei tällä kertaa” (Sorry, not this time) Tämä ei ole ongelma, koska me arvomme voittajan kuudessa eri kategoriassa joka 10:s minuutti – joten, kuusi kertaa tunnissa. Meidän kategoriat menevät, ilmaisista e-kirjoista, älypuhelimiin, koruihin, ostokuponkeihin, yllätys lahjoihin, ja rahapalkintoihin!

 

Meillä on ollut useita rahapalkinnon voittajia menneisyydessä. Ensimmäinen oli Sasa, Serbiasta. Löydät hänen nimensä, kuvansa ja tarinansa Prize Mania websivuilta; ja tietysti, hänen hyväksyntänsä. Hän voitti enemmän kuin 5’000$, lisäksi matkan Las Vegas:iin Prize Mania:sta; ja ainoa asia mitä hän teki oli klikkaus nähdäkseen että oli voittaja Prize Mania:ssa!

 

Joten, mikä tekee Prize Mania:sta erityisen? Me takaamme ettemme anna tietojasi kolmansille osapuolille; lisäksi me takaamme ettemme lähetä KOSKAAN emaileja tai viestejä joita et halua. Koska tässä on asia: olette meidän järjestelmässä joka tapauksessa, olette jo jäseniä! Joten, Prize Mania ei ole samanlainen kuin muut palkintojen arvonnat internetissä. Minun on sanottava, tilastollisesti, useimmat palkintojen arvonnat internetissä ovat HUIPUTUSTA. Ja siellä on muutamia jotka ovat oikeita, useimmilla niillä on vain yksi tarkoitus; ja ne on luotu tarkoituksella kerätä tietoja potentiaalisilta asiakkailta.

 

Prize Mania on erilainen. Prize Mania on osa meidän We Share Success kampanjaa, ja tämä tarkoittaa että Prize Mania on meidän tapamme sanoa “kiitoksia” aktiivisille jäsenille. Kyllä, tietysti, olet ehkä huomannut että jos haluat voittaa jotakin Prize Mania:ssa, sinun on mentävä sinne, websivulle, sinun on klikattava, ja sinun on oltava aktiivinen. Tässä kaikki – tämä on porkkana. Mene websivuille, ja katso oletko voittaja. Tässä kaikki!

 

Tämä on meidän tapamme tuottaa täydellinen internet kokemus kaikille internetin käyttäjille. Esimerkiksi, luoda TURVALLINEN, SUOJATTU ja YKSITYINEN palkintojen arvonta – jossa ei ole riskiä tietojen varastamisesta; tai että osallistut arvontaan, ja sitten joku soittaa ja kertoo että olet voittanut, mutta sinun pitää maksaa jotakin saadaksesi palkintosi. Niin, meillä ei näin tapahdu! Sanokaamme että voitat älypuhelimen. Otamme sinuun yhteyttä; löydämme toimitus osoitteen – ja, tietysti, toimitus sisältyy voittoon. Ei ole lisäkustannuksia, tai toimitus maksua, tai mitä tahansa. Voitit palkinnon – aikavälillä. Tällaisia palkinto arvontojen pitäisi olla.

 

Valitettavasti, palkinto arvonnat ja lotot ovat yksi neljästä suurimmasta ansasta internetissä, kun on kyse kalastelusta, tietojen kaivamisesta, ja yrittäen saada ihmiset ostamaan jotakin, ja maksaen jotakin. Me olemme erilaisia, ja tämän vuoksi olemme luoneet erinomaisen mahdollisuuden kaikille jäsenille voittaa palkintoja – ei vain kerran kuukaudessa, ei vain kerran viikossa, ei vain kerran päivässä – mutta joka 10:s minuutti! Kaverit, se on 144 mahdollisuutta päivässä, voittaa. Se on enemmän kuin 1’000 mahdollisuutta voittaa viikossa; ja se on enemmän kuin 50’000 mahdollisuutta vuodessa – päättymättömästi.

 

Juuri niille jotka ovat uusi meidän verkostossa, se ei ole että vasta aloittaisimme palkintojen arvonnat. Se alkoi jo vuonna 2012, ja me olemme jo saaneet yli 100’000 voittajaa. Juuri nyt Prize Mania ei ole toiminnassa, mutta uudelleen käynnistetään seuraavien 24 tunnin aikana. Joten, tämä on hieno uutinen – Prize Mania tulee takaisin! Ja, varmuudella että uudet jäsenet, kuten myös vanhat jäsenet, me olemme hyvin, hyvin jännittyneitä.

 

On yksi kysymys joka on aikaisemmin kysytty Prize Mania:asta, ja se on tämä, “Oletteko valitsemassa voittajat kaikista mahdollisista PerNum:eista, tai vain niistä PerNum:eista jotka on sidottu jäseniin?” Tietysti, kaikista meidän jäsenistä; joka kerta kun valitsemme, sinulla on todellinen mahdollisuus voittaa.

 

Joten, tämä Prize Mania:sta, ja rekisteröitymistä aridrop kampanjasta.

 

Vielä kerran, toiminnot artisteille, bisneksille, ja internet käyttäjille ovat tarkalleen samanlaisia: heidän on klikattava Reflink:iä, ja heidän on rekisteröidyttävä rainbowcurrency.com:issa; ja tässä kaikki mitä heidän on tehtävä yhdistyäkseen sinuun. Nyt kirjautumisen jälkeen, he voivat lisätä tietonsa jos ovat artisteja, tai heidän tietonsa jos heillä on bisnes; ja heidän verifioidaan, ja he saavat heidän bonus kolikkonsa. He voivat tehdä sen heti, tai he voivat tehdä sen seuraavana päivänä, tai seuraavalla viikolla, tai milloin tahansa.

 

Nyt puhukaamme bonus kolikoista…

 

Kaverit, jokaikinen jäsen joka on jäsenenä meidän verkostossamme juuri nyt, kun he kirjautuvat rainbowcurrency.com:iin, he löytävät heidän “tervetuloa” bonuksensa, ja tämä tarkoittaa teitä KAIKKIA. Tällä ei ole mitään tekemistä omistatko Rainbow Currency:ä juuri nyt, tai et. Tietysti, tämä on yleinen “tervetuloa” bonus; ja, tietysti, vaikka olisit ollut jäsen jo viisi (5) tai kuusi (6) vuotta, sinun pitää täyttää aktiivisuus vaatimukset, askel askeleelta, sinun 100 bonus Twinkle:n eteen. Joten, jokaikinen jäsen saa yleisen internet käyttäjän “tervetuloa” bonuksen. Koska, tiedätte, me haluamme houkutella miljoonia uusia internet jäseniä – kymmeniä miljoonia, satoja miljoonia! Niin kyllä, se on hienoa; kaikki olemassa olevat jäsenet saavat “tervetuloa” bonuksen, myöskin.

 

Joten puhukaamme vielä muutama minuutti, koska haluan palata hienosäätöön jota kehittäjät tekevät parhaillaan Rainbow Currency websivuilla. Puhukaamme minuutti digiraha pörsseistä, ja saada Rainbow Currency listatuksi. Tässä minulla muutamia hienoja uutisia (ja tämä tarkoittaa, kaikki on työnalla); ja perustuen palautteeseen, odotan että myöhemmin tällä viikolla meidät on listattu yhteen, kahteen, jopa kolmeen muuhun digiraha pörssiin.

 

Puhuaksenne coinmarketcap.com sivusta (se on paikka missä kaikki digirahat on listattuina), olemme jo olleet yhteydessä heihin; ja meillä on mahdollisuus täyttää heidän vaatimuksensa tullaksemme listatuksi sinne. Joten, se vienee viikon tai kaksi tästä päivästä; mutta kaverit, kukaan ei voi meitä estää. Me tulemme listatuiksi, varmasti, CoinMarketCap:iin; ja meillä on, varmuudella, lisää digiraha pörssejä kauppaamassa Rainbow Currency:ä ja Twinkle:jä. Joten kyllä, kaikki on työnalla, ja me teemme sitä.

 

Tiedän että meillä on joitakin Cashback Marketing asiakkaita ja yhteistyökumppaneita (sisältäen WSS Affiliate:t), kuten myös meillä on joitakin Unicorn Founding jäseniä, täällä huoneessa; joten, antakaa minun sanoa että meillä on erikois webinaari UFM jäsenille keskiviikkona (13.12.2017). Ja meillä on erikois webinaari Cashback Marketing (sisältäen WSS Affiliate:t), torstaina (14.12.2017). Tarkat ajat ovat, tietysti, klo 21:00 Suomen aikaa; ja linkit kirjautumiselle lisätään tukisivuille.

 

Joten, tässä tämä minun puoleltani. Voisin puhua toisen tunnin hienoista asioista joita tapahtuu taustalla koskien Rainbow Currency:n hyväksymisestä maksu vaihtoehdoksi paikallisille bisneksille, kuten myös verkossa; mutta ajattelen että on parempi jos näette ne, askel kerrallaan, kun aloitamme lisäämään bisneksiä ja promoamaan bisneksiä. Joka tapuksessa, minun pitää mennä takaisin töihin. Halusin antaa vain lyhyen 27-28 minuutin päivityksen mitä on tapahtumassa. Me olemme oikealla tiellä. Kaikki näyttää hyvältä. Tarkistakaa rainbowcurrency.com, uusia mielenkiintoisia päivityksiä; ja se on siinä.

 

Kiitoksia kuuntelusta, ja WAZZZUUUUBBBB! Olkaa ylpeitä Unicorn:sta. Olkaa ylpeitä Rainbow Currency omistajia.   ja aina; HAPPY HEALTH:ista.

 

Kiitoksia, kaverit. Heippa.

 

Teidän menestys mielessäni,

Dan Settgast, ja

Sinun WAZZUB avustaja tiimi

 

***

 

Lisäinfoa avustajilta:

 

Huomio kaikki CBM asiakkaat/affiliate:t ja WSS affiliate:t: rekisteröitykää seuraavaan Cashback Marketing webinaariin (löytyy kun kirjaudutte CBM websivuille): torstaina 14pv joulukuuta 2017, klo 21:00 Suomen aikaa.

 

UFM jäsenet, tarkistakaa email seuraavasta UFM webinaarista: keskiviikkona 13pv joulukuuta 2017, klo 21:00 Suomen aikaa.

 

Päivitykset jotka on suunniteltu Rainbow Currency websivuille jotka julkistimme tänään, tarvitsevat lisä säätöjä ennen julkistamista, tarkistakaa Rainbow Currency websivu yhtiön aikaa tiistaina 12pv joulukuuta 2017. Me kiitämme jokaista kärsivällisyydestä ja ymmärtämisestä.

 

Päivitys 12pv joulukuuta 2017: TÄRKEÄ TIEDOTE: Me yritimme parhaamme, mutta teknisten vaikeuksien takia, meillä ei ole mahdollisuutta aloittaa airdrop kampanjaa tänään. Siellä on vika joka pitää vielä korjata ennenkuin voimme käynnistää kampanjan. Pyydämme anteeksi tätä lisäviivettä. Kärsivällisyytenne ja ymmärtämisenne on suuresti arvostettavaa. Kiitoksia!

 

Päivitys 13pv joulukuuta 2017: ILMOITUS: Kuunneltuamme palautetta kaikilta, on päätetty ottaa kaksi (2) lisäpäivää ennenkuin aloitamme airdrop kampanjan, joten voimme hioa kaiken niin täydelliseksi kuin mahdollista. Joten airdrop kampanja julkistetaan perjantaina 15pv joulukuuta 2017 yhtiön aikaa (siis Suomessa 16.12.2017), katsokaa päivityksia silloin. Kiitoksia kaikille palautteesta, avusta, aktiivisuudesta, kärsivällisyydestä, ja ymmärtämisestä; ME arvostamme SINUA!

 

Haluatko nähdä oletko voittaja Prize Mania:ssa? Kun se on saatavilla, kirjaudu SafeZone:een ja klikkaa PRIZE MANIA kuusikulmiota ja tarkista asia.

 

***

 

Kaikki Rainbow Currency omistajat, huomioikaa tämä koskien CryptoCoinStreet (CCS) ja kaikki potentiaalisia tapahtumia:

 

Ensimmäiseksi ymmärtäkää tämä on vain digiraha kaupankäynnin alkua, ja siitä on kerrottu CCS websivuilla että heillä on muutamia asioita jotka eivät vielä toimi. Kuitenkin, on myös heidän avustajiltaan vahvistettu että he avaavat kauppaamisen (katso näiden selvennysten lopusta).

 

Kun aloitat kaupankäynnin Twinkle:illa:

 

1. Siirtääksesi Twinkle:t joita haluat myydä, sinun pitää mennä CCS sivuilla kohtaan “Manage Profile” (=Hallitse Profiliasi) ja sitten “ETH Address” (=Ether osoite, eli blockchain lompakkosi yleinen avain, joka siis on englanniksi (PUBLIC KEY)). Sinne syötät siis lompakon osoitteen josta haluat siirtää Twinkle:jä (MEW eli MyEtherWallet tai jostain muusta blockchain lompakosta). Tämän jälkeen vihreältä alueelta löydät osoitteen johon lähetät Twinkle:t (se alkaa seuraavasti: “0x..”). Tätä osoitetta täytyy käyttää sinun MEW (tai toisessa blockchain lompakossa) ns ‘TO’ osoitteeseen. (‘TO’ on suomeksi lähinnä ‘minne’)

 

Huom! Kokeile pienellä määrällä ensiksi ollaksesi varma että toimii.

 

2. Ymmärtäkää että lompakon osoite jonka näette CCS:llä alkaa “TWK..” ja on VAIN CCS SISÄISESSÄ KÄYTÖSSÄ. Se ei TOIMI muualla.

 

3. Tarvitsette ETH (Ethereum) digirahaa siirtääksenne Twinkle:jä blockchain lompakosta (MEW tai muu) CCS:ään.

 

HUOM: SUOJATKAA ITSENNE JA OSTAKAA VAIN LUOTETTAVASTA PAIKASTA ETH DIGIRAHAA!

 

***

 

Nähdäksesi kauppaamasi kurssin ja käyttääksesi digiraha pörssin ominaisuuksia:

 

Kilkkaa “ORDER EXCHANGE” ja valitse Twinkle vasemmalta digirahan alapuolelta.

 

Asettaaksesi OSTA (BUY) tai MYY (SELL) tilauksen, klikkaa TILAA OSTO (ORDER BUY) tai TILAA MYYNTI (ORDER SELL) nappulaa lompakon/saldo näytön alapuolelta vasemmalla. Tai oikealta valitset yksittäisen OSTO (BUY) tai MYYNTI (SELL) tarjouksen joka on jo asetettu.

 

Sinun on myös ymmärrettävä että kun olet kauppaamassa digirahaa pörssissä sinä haluat niin paljon kuin mahdollista Twinkle:istäsi; joten ole varma ja tarkista viimeisin myynti hinta ENSIMMÄISEKSI ennenkuin lähetät myynti tilauksen. Odota ja vahdi sitä muutamia minuutteja, katso mitä on meneillään, ja älä dramaattisesti heikennä hintaa saadaksesi omasi myytyä nopeasti. Sinä voit menettää rahaa jota voisit saada vain pienellä rauhallisuudella. Myyntejä ei tapahdu koko ajan, sen sijaan käytä korkeampaa hintaa, hieman alempaa jos sinun täytyy, tai vähintään puoleen väliin oikeasta reilusta hinnasta, joka Twinkle:llä on. Ole viisas kun teet myyntiä/kauppaa. Päämäärä kun myyt tulisi olla saada eniten rahaa Twinkle:istä, eikä vähiten (lue uudestaan aikaisemmat recap – jälkikirjoitukset, saadaksesi lisää näkemystä).

 

***

 

Koskien mitään kauppaamista tai siirtoja jotka näyttävät myydyiltä/valmistuneilta mutta rahat eivät ole vielä tulleet sinun CCS tilille, varmistakaa blockchain lompakko, onko tokenit/Twinkle:t todellisuudessa vielä otettu sinun tililtäsi. Jos ne eivät vielä ole otettu, sitten mitään ei ole mennyt. Kokeile uudelleen tai sitten ehkä olet katsomassa väärästä paikasta.

 

Ymmärtäkää, alhaalla CCS ORDER EXCHANGE sivuilla, näet sinun myynti/osto tilaukset, joten kelaa sivua alaspäin ja tarkista. Ei niin selkeästi; siellä on teksti jossa lukee “Sell / Buy” (“Myy / Osta”). Klikkaa SELL tai BUY osaa jokaisesta listasta ja valitse vetolaatikosta TWNKL / USD, tai minkä tahansa valuutan haluat.

 

Kun siirrät TWNKL CCS:lle ja niitä ei näy, ehkä ns GAS loppui? (GAS = palkkio etherissä) Jos laskit GAS:in määrää liian paljon siirtoasi varten, se ei tapahdu, joten ola varma että GAS:ia on tarpeeksi mutta ei liian paljon. Jos GAS loppuu, nosta sitä määrää (eli osta lisää ethereitä), kuluta jotain ja saat asioita eteenpäin.

 

Joten älä mene paniikkiin ensin; CCS avustajatiimi on paikalla heidän bisnes tunteina, joten ottakaa yhteyttä heihin jos haluatte lisäselvyyttä haasteisiin.

 

***

 

ME ymmärrämme jos olette huolestuneet ja tunnette kuinka teidän pitäisi varoittaa muita (ja varmasti ME haluamme kuulla sattumuksista), kuitenkin, myös KUNNIOITTAVASTI ymmärtäkää älkää postatko roskapostia (spam) teidän sattumuksista ilman mitään vastausta CCS:ltä uudelleen ja uudelleen, kaikissa Skype huoneissa joissa olet, se ei auta ja sinut poistetaan jos ole epäkunnioittava.

 

CCS ei ole osa SafeZone:a tai Unicorn Network:iä, joten se on paras paikka saada apua CCS:ltä. He ottavat yhteyttä ihmisiin koskien ongelmia joista on raportoitu, joten jos jätät viestin, he palaavat asiaan.

 

Ymmärtäkää, jos sinulla on ongelmia CCS kanssa ja haluat raportoida siitä heille, ennenkuin spammäätte kokemuksenne ja ilman tulosta, ensimmäiseksi seuratkaa joitakin helppoja neuvoja alla (ja ehkä haasteesti ei ole haaste lainkaan):

 

- Muistakaa että jokaisella on yhtälainen kunnioitus jokaista kohtaan, älkää menkö paniikkiin ja älkää ajatelko että teitä vedätetään juuri nyt.

 

- Älkää postittako ongelmia/haasteita kaikkiin Rainbow Currency Skype ryhmiin. Poimikaa paras ongelma. Jos sinulla on co-founder ongelma, postaa se siihen ryhmään. Jos olet vain yleisessä Rainbow Currency ryhmässä, postaa se siihen ryhmään. Jos puhut vain espanjaa, postaa ongelma vain espanjan kieliseen ryhmään.

 

- Kun postaatte ongelmia, perustakaa ne tosiasioihin, selittäkää ongelma ja pyytäkää apua. Me teemme parhaamme auttaaksesi sinua.

 

- MEIDÄN kaikkien pitää tehdä työtä yhdessä, se on Power of WE:tä. (jatkossa siirryn käännöksissä käyttämään vain tätä englanninkielistä ilmaisua)

 

***

 

Tässä muutama lisä vahvistus ja selitys CCS:ltä heidän avustajiltaan:

 

RC: Vahvistakaa, että Twinkle:t näkyvät “ORDER EXCHANGE” alapuolelle “BUY TWINKLES” osan alla, ovatko ne oikeita myyntejä? Myös, onko siellä näkyvä Twinkle osto hinta tarkka; tai teettekö vielä testejä?

 

CCS: Sivut ovat valmiita kaupankäyntiin mutta olemme vielä tehostamassa joitakin osia

 

RC: OK, joten ihmiset jotka ovat asettamassa MYYNTI tilauksia ovat valmiina myymään ja ihmiset jotka haluavat ostaa ovat valmiita ostamaan, mutta joitakin asioita vielä tehostetaan. Ymmärsinkö tämän oikein?

 

CCS: Kyllä, näin on.

 

RC: Jos myyn Twinkle:jä, kuinka saan tiedon että ne on myyty, ja kuinka pitkään menee ennenkuin varat näkyvät tililläni?

 

CCS: Tilaus historiasta, tila vaihtuu avoimesta (pending) käsiteltyyn (prosessing). Ja jos ostaja maksaa tilauksen saat varat lompakkoosi noin neljän (4) päivän kuluessa.

 

RC: OK, kiitos. Mitä jos ostaja maksaa pika maksuja? Tulevatko rahat nopeammin?

 

CCS: Se riippuu pankista.

 

RC: Ymmärrän, kiitoksia ajastamme. Hyvät päivän jatkot.

 

***Huomatkaa: Jos etsitte OSTA/MYY tilausten tietoja, paras paikka on “ORDER EXCHANGE” alapuolella, kelaa alaspäin ja näet historia tietosi. Se ei ole selvää; siellä teksti sanoo “Sell / Buy”. Klikkaa SELL (MYY) tai BUY (OSTA) osaa jokaisesta listasta ja valitse alasveto valikosta TWNKL / USD, tai minkä tahansa valuutan. Voit perua tilauksen tällä alueella myös.

 

***

 

 

Seuratkaa alla olevia ohjeita mikäli aiotte siirtää Twinkle:jä YKSITYISESTÄ PERNUM lompakosta sinun YLEISEEN blockchain lompakkoon:

 

1. Sinulla TÄYTYY OLLA YLEINEN blockchain lompakko ja yhdistää sinun YLEINEN LOMPAKKOSI sinun PERNUM lompakkoosi osoitteessa www.pernum.com ALUKSI:

 

Ottakaa huomioon: Yhdistäkää vain yksi blockchain lompakko yhteen PerNum tiliin, et voi käyttää samaa blockchain lompakkoa useassa eri tililissä. Jos sinun tarvitsee vaihtaa blockchain lompakon ID:tä, ota yhteyttä avustajiin alla olevan linkin ja anna sinun ilmainen PerNum (se alkaa “10..”):

https://join.skype.com/bj3dTLiWyqk4  

 

2. Kirjaudu www.rainbowcurrency.com sivuille

 

3. Kelaa sivua alaspäin ja löydät “TRANSFER TWINKLES” nappulan; kilkkaa sitä.

 

4. Seuraavalla sivulla, syötä Twinkle määrä jonka aiot siirtää, (huomioi että siinä on kahden (2) Twinkle:n palkkio siirrosta).

 

5. Hyväksy siirtosi ja syötä One-Time PIN koodi.

 

6. Saat ilmoituksen että siirto on tehty ja se on siinä, olet valmis.

 

***Huomioi että Twinkle:jen siirto yleiseen lompakkoon vie muutamia minuutteja; et näe Twinkle:jä tililläsi kun ne matkaavat, mutta olkaa varmoja, Rainbow Currency:ssä me kirjaamme kaikki siirrot ja jos on haasteita, pysy rauhallisena ja ota yhteyttä avustaja tiimiin.

 

Aloittaaksesi kaupankäynnin digiraha pörssissä, sinun tarvitsee kirjautua CryptoCoinStreet:iin (CCS)

 

www.cryptocoinstreet.com

 

 

***

 

RAINBOW CURRENCY OMISTAJAT OLKAA VARUILLANNE: On olemassa useampia tapoja luoda BlockChain lompakko, jotkut ovat yksityisempiä ja turvallisempia kuin toiset, ja ne voivat vaatia sinua huolehtimaan omasta turvallisuudestasi ja rahoistasi. Jos sinulla on jo Ethereum lompakko, sinun ei välttämättää tarvitse perustaa uutta, tarkistat vain voitko lisätä kustomoidun poletin sinne (seuraa ohjeita ylhäällä miten TWNKL lisätään).

 

Lisä tietoa miten perustetaan lompakko

https://www.myetherwallet.com/ tässä muutamia linkkejä ja videoita:

 

Kuinka perustaa lompakko

https://myetherwallet.github.io/knowledge-base/gettingstarted/creating-a-new-wallet-on-myetherwallet.html

 

Kuinka lisätä kustomoitu poletti

https://myetherwallet.github.io/knowledge-base/send/adding-new-tokenand-sending-custom-tokens.html

 

https://www.youtube.com/watch?v=UiJl-ER6TP0

Täältä löydät täydellisen opetuslistan lompakoiden perustamiseen ja kaupankäyntiin CCS:llä

https://steemit.com/twinkle/@smartshare/tutorial

 

 

***

 

Huomioikaa tämä varoitus MyEtherWallet sivuilla:

“WARNING: IF YOU CLICK A LINK to MEW from EMAIL, SLACK DM, or a FORUM, YOU WILL HAVE YOUR COINS STOLEN. Do not click.

Instead, install EAL or use MetaMask.”

 

VAROITUS: Jos klikkasit MEW (MyEtherWallet) emailista, ‘SLACK DM’ (= ei ymmärrystä mikä tämä on), tai foorumilta, sinun RAHASI VARASTETAAN. Älä klikkaa. Sen sijaan, asenna EAL (selaimen lisäosa) tai käytä MetaMask (selaimen lisäosa)

 

Tässä jotakin lisätietoa niille jotka tarvitsevat koskien MetaMask:ia ym …

https://ethereum.stackexchange.com/questions/23714/what-is-the-difference-between-an-exchange-like-coinbase-and-a-wallet-like-jaxx

 

https://www.reddit.com/r/ethereum/comments/3x97rg/aaron_davis_explains_the_differences_between/

 

 

***

 

Kun olet valinnut sinun BlockChain lompakkosi, käytä näitä kolmea osaa lisätäksesi Twinkle:n kustomoiduksi poletiksi.

 

1. Poletin osoite:

0xfbd0d1c77B501796A35D86cF91d65D9778EeE695

 

2. ID: TWNKL

 

3. Decimals: 3

 

 

Voit nähdä täältä Rainbow Currency:n tiedot:

 

https://ethplorer.io/address/0xfbd0d1c77b501796a35d86cf91d65d9778eee695#tab=tabtransfers

 

 

***

 

KAIKILLE RAINBOW CURRENCY OMISTAJILLE JA YHTEISTYÖKUMPPANEILLE: Pitäkää huoli että päivitätte aikaisemman mainos materiaalit poistamalla hinnat ja aikataulut, jne. Myös, kukatahansa joka aikaisemmin on jakanut toisten videoita, varmistakaa että ne on päivitetty.

 

Odottakaa ennen uusien jäsenten kutsumista, meidän aloitusta.

 

 

Lisäyksenä, kaikille niille jotka TEKIVÄT VIDEOITA tai jakoivat toisten videoita toisille … promoamisen ohjeista (varmistakaa että olette lukeneet koko version myös) 2) Kaikki kuvat ja muut eivät saa tuntua että ne olisivat yhtiön virallisia julkaisuja. Videoissa on oltava lausuma englanniksi “Not Official Unicorn Network Video” heti videon alussa.

 

***

 

Askeleet AVOIMIIN Rainbow Currency tilauksiin VAIN;

 

1) Varmistakaa että olette valinneet OIKEAN maksutavan. Menkää “ORDER STATUS” (“TILAUKSEN TILA”) kohtaan ja valitkaa oikea tapa (Vain jos se ei vielä siellä ole)

 

2) Laitoitko todisteen tilauksesta? Jos et, mene “ORDER STATUS” kohtaan ja lataa kopio siirrosta, tai laita siirron ID numero Bitcoin tai Ether tilauksista.

 

3) Oliko alkuperäinen tilaus CC tilaus (CC=CreditCard eli suomeksi luottokortti ja/tai Debit kortti)? Sitten lähetä meille email todiste maksusta tai siirron ID, lähettäjän NIMI pankkisiirrossa ja tilaus numero; service@perfectinter.net (mailto:service@perfectinter.net)

 

4) Onko sinulla ongelmia kohtien #1 ja #2 kanssa? Sitten lähetä email maksu todisteesta tai siirron ID, lähettäjän NIMI pankkisiirrossa, ja tilaus numero osoitteeseen; service@perfectinter.net (mailto:service@perfectinter.net)

 

5) Tiedätkö kuinka löydät siirron ID:n? Syötä yleinen avain (lompakon ID) löytääksesi siirron ID:n. Tässä kuinka löydät sen Bitcoin:ista; https://blockchain.info

tässä Ether; https://etherscan.io

 

 

***

 

Lisänä keskustelu (Chat) apua Rainbow Currency myynneistä löytyy seuraavan linkin alta.

 

https://join.skype.com/GfU0vPiGUQ0P

 

 

***

 

 

Kirjaudu SafeZone:een: www.safe.zone meidän uuteen täydelliseen URL osoitteeseen! Huomioikaa että www.safezonepass.com ohjautuu myös suoraan uuteen osoitteeseen.

 

Apua saatavissa Skypen kautta seuraavalla linkillä:

https://join.skype.com/wj64aBVEIIZe

 

Kaikkien Unicorn Network webinaarien tiedot:

Kirjaudu ja lukeaksesi recapit ja rekisteröityäksesi webinaareihin:

https://www.safe.zone  (WEBINARS kuusikulmion alta)

 

Kaikki Rainbow Currency webinaarit löydät täältä:

https://www.rainbowcurrency.com  (WEBINAR RECAPS napin alta)

 

 

***

SANO HYVÄSTI SPARKLE:LLE, SANO HEI TWINKLE:LLE

(kuten 28.10.2017) On olemassa projekti joka käyttää nimeä “SparkleCoin” heidän digirahastaan. Vaikka heidän projektiaan ei ole vielä julkaistu, he ovat puhuneet kolikosta ensimmäisen kerran syyskuussa heidän virallisilla sivuillaan.

Tietysti, me kunnioitamme heidän kehitystään, joten muutamme pienimmän kolikon nimeksi Twinkle.

Joten, tästä eteenpäin, käytetään vain nimeä Twinkle. Kiitoksia!

 

 

***

** Muistutus kaikille jäsenille ** Meillä on tiukka anti-spam (roskaposti) linja. Olkaa ammattimaisia kun jaatte linkkejä tarjouksistamme. On huomattu että jotkut jäsenet lähettävät linkkejään toisille ryhmille Facebook:issa. ** Tämä on roskapostitusta ** Et saa lähettää linkkejä kenellekään sivujen kautta tai ryhmille elleivät sivut tai ryhmät sitä erikseen salli. Sinä et saa jakaa etkä postittaa linkkejä toisille henkilöille missään sosiaalisessa mediassa elleivät he anna sinulle lupaa. Olkaa kunnioittavia ja ammattimaisia. Kiitoksia.

 

 

 

***

Jäsenten kutsunta ohje

 

*** Hyvät jäsenet,

Meidän Rainbow Currency on hyvin jännittävä mahdollisuus kaikille jäsenille ja tulevaisuuden kaupankäyntiin ja taloudellisiin siirtoihin.

Me tiedämme että kaikki ovat erittäin jännittyneitä ja hyvin innokkaita ja mainostamaan tai promoamaan Rainbow Currency:ä ja tämä on vain kerran elämässä mahdollisuus.

Kuten aina, me haluamme pitää mielessä yhtiön maineen ja sinut kun mainostamme. Muutama asia on hyvä pitää mielessä:

 

A. Kun käännätte mitään tietoja, brandin nimet pitää olla englanniksi. Rainbow Currency, Twinkle, Glitter, Rainbow, SafeZone, jne täytyy olla englanniksi.

 

B. Tietojen pitää olla aina tarkkoja kun käytetään yhtiön sivuja oppaana. Älkää johtako harhaan villeillä arvauksilla tai muuttaen jonkun asian merkitysti. Jos ette ole varmoja mitä joku asia tarkoittaa, pyytäkää selvitys.

 

C. Huolehtikaa paikallisista ja kansaivälisistä roskapostitus säännöistä koskien emaileja. Jos käytätte emailia olkaa varmoja että ne joille lähetätte emaileja ovat sen sallineet. Jos emailaatte ystäville/perheelle niin kunnioittakaa heidän toiveitaan jos he pyytävät etteivät halua enää emaileja.

 

D. Älkää koskaan käyttäkö Mailaxy:ä mihinkään markkinointiin. Se on tarkoitettu vain henkilö kohtaiseen käyttöön. Tilit voidaan sulkea jos meidät suljetaan ulos sen vuoksi että Mailaxy:ä on käytetty markkinointiin ja merkitty roskapostiksi.

 

E. Sosiaalinen media, kuten Facebook, Twitter, jne. noudattakaa aina heidän sääntöjään.

* Älkää koskaan lähettäkö linkkejä tai promoja teidän profiilissa muille jäsenille. Jos postaat omassa profiilissa niin ne jotka seuraavat sinua näkevät sen.

* Älkää koskaan vastatko toisen postiin tai kommentoiko heidän linkkiään.

* Jos kuulut johonkin ryhmään joka sallii sinun lähettää markkinointi postia, ja siellä on monia, ole varma että noudatat heidän sääntöjään ja älä lähetä jatkuvasti postia. Seuraa mitä toiset tekevät ryhmässä. Jos siellä on useita satoja tai tuhansia aktiivisia ihmisiä ja on vain yksi joka postaa 5 minuutin välein tai joka tunti älä tee samaa asiaa, koska tuo henkilö tekee sen. Tee se mitä tavanomaisesti tehdään tässä ryhmässä.

 

F. Älä toistuvasti ota yhteyttä tuntemattomiin posteillasi. Tämä tarkoitta henkilöä joka on kuvassa, tai joka haluaa yhteydenottoa koska se on tärkeää hänelle.

 

G. Älä lisää henkilöitä ryhmiin ilman heidän lupaansa. Tätä tapahtuu minulle kaiken aikaa ja se on hyvin kiusallista. Voit lähettää kutsuja ja tämä antaa henkilölle mahdollisuuden liittyä, hylätä, tai yksinkertaisesti poistaa pyynnön.

 

H. Useat jäsenet on postanneet markkinointi materiaali jota voi käyttää ja jakaa, graafisia piirroksia ja videoita joita voi jakaa, ja ideoita parempaa markkinointiin. Aina pitää kuitenkin pitää mielessä että niitä voi personoita ja tarkentaa. Jos näet jotakin josta pidät jota ei ole annettu jaettavaksi tai käytettäväksi, ota aina yhteyttä sen materiaalin tekijään ja kysy lupaa ennenkuin teet mitään.

 

I. Jos teet omat sivut, ryhmän, blogin, jne pidä aina huoli että noudatat sääntöjä. Pidä huoli että noudatat Yhteistyökumppani ohjeita sosiaalisessa mediassa ja Internetissä.

Näet ne täältä:

 

https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

 

END***

 

 

***

Ansioiden vastuuvapautuslauseke: Kaikki toimet on tehty esitelläksemme projketin mahdollisimman tarkasti. Mitään esimerkkiä tuloksista ei voi tulkita lupauksena tai takuuna ansioista. Onnistumisesi saada tuloksia kotisivuilta rippuu ajasta jonka omistat projektille, tietämyksestäsi ja muista markkinointi taidoista. Koska nämä tekijät ovat erilaisia eri yksilöillä, me emme voit taata mitään määrättyä tulosta. Emmekä ole vastuussa tekemisistäsi. Materiaalit jotka löytyvät kotisivuiltamme voivat sisältää tietoa jotka sisältävät tai perustuvat tuleviin ilmoituksiin. Tulevaisuuteen katsovat ilmoitukset antavat arvioita tai ennakko arvioita tulevista tapahtumista. Voit tunnistaa nämä ilmoitukset sillä toteamuksella että ne eivät kerro suoraan historiasta tai tämänhetkisestä tiedosta. Ne käyttävät sanoja kuten “anticipate=aavistaa”, “estimate=arvioida”, “except=paitsi”, “project=projekti”, “intend=pyrkiä”, “plan=suunnitella”, “believe=luottaa”, ja muita sanoja ja termejä samaa tarkoittaen potentiaalista tulosta tai ansioita.

 

 

Copyright © 2017 Perfect Internet Inc. and Rainbow Currency Foundation. Kaikki oikeudet pidätetään.