Rainbow Currency Webinar Recap
perjantaina 8pv joulukuuta, 2017
Esittäjä: Dan Settgast


Tämä webinaari on Unicorn Network:in omaisuutta ja sitä ei saa tallentaa ja siten julkaista muualla julkisesti. Mikään kirjoitus/käännös tarjottuna livenä ei ole virallinen “Power of We”:n julkaisu. Odota virallista englanninkielistä jälkikirjoitusta ja täydellistä käännöstä tietoineen jotka esitetty webinaarissa.

 

Joten, mikä on uutta? Paljon eri asioita; todellakin, todellakin, paljon asioita! Kuitenkin, on jotakin joka “ei ole hieno” asia, myöskin.

 

En tiedä mitä on tapahtumassa meidän ensimmäisessa digiraha pörssissä. Olen sanaton. En tiedä mitä sanoa. Kun menette sinne ja kirjauduttu (ne joilla on tili CryptoCoinStreet:illä), näette että siellä on monia 0.02$ tarjouksia odottamassa; siellä on yksi 0.019$ tarjous; ja siellä on neljä 0.01$ tarjousta. Ja tiedän että siellä on joitakin sijoittajia ostamassa, ja he ovat ostaneet tänä aamuna; ja tiedän tämän koska opastin heitä, ja autoin heitä. Joten tiedän heiltä, koska siitä he puhuivat myös – he ovat valmiita maksamaan jopa 0.02$ tai 0.03$ per Twinkle, koska he haluavat tehdä pitkän ajan investoinnin; ja he haluavat pitää Twinkle:t pitkän aikaa. Joten sanokaamme että mikä tahansa hinta alla 0.10$ on heille hyvä diili. Tietysti, he ovat hyvin iloisia että voivat ostaa 0.01$ parhaillaan, ja niin he tekevät. Ja aamun 0.01$ diilit ovat menneet, he ostivat diilit 0.013$, 0.014$, 0.019$, ja aloittivat 0.02$ hintaisten Twinkle:jen ostamisen.

 

Joten, nyt arvatkaa mitä tapahtui: joku on tarjoamassa heille Twinkle:jä hintaan 0.01$, sillävälin kun sovellusalusta jo myi 0.02$ hintaan.

 

Tämä on kuten sinulla olisi talo, ja talon arvo on 500’000$ ja myyt sen hintaan 250’000$. Tai, sanokaamme bitcoin:eina; jokainen on kauppaamassa hintaan 16’000$ ja sinä myyt 8’000$ hintaan. En tiedä miksi tämä tapahtuu. Ehkä se on Joulupukki, ja hän on jo jakamassa joululahjoja. Se mikä tekee minut surulliseksi eniten etteivät ihmiset ilmiselvästi ymmärrä kuinka digiraha pörssi toimii, tai kuinka markkinat valuutoilla, (ja se on sama osake markkinoilla). He tuhoavat heidän omaa arvoaan, heidän omaa rahaa.

 

Juuri nyt, näemme, yksi tarjous on juuri myyty; joten siellä on kolme tarjousta 0.01$:lla. Yksi on 200’000 Twinkle:ä, joka tekee 2’000$, ja samat Twinkle:t voisi myydä 4’000$:lla, tai jopa enemmällä – VÄHINTÄÄN 4’000$, koska siellä sovelluksessa on investoijia; ja he olisivat valmiita maksamaan jopa enemmän. Joten tietysti, he, kun he ostavat tämän 2’000$ diilin 0.01$:lla, säästävät 2’000$ verrattuna siihen mitä OLISIVAT maksaneet hintaan 0.02$/Twinkle. He maksavat vain 2’000$, sen sijaan että olisivat maksaneet 4’000$ - suuremmoinen diili heille!

 

Katsokaa, siellä on kavereita joilla on riittävästi rahaa taskuissaan joka tapauksessa; ja nyt joku on ostamassa, joten nyt siellä on kaksi tarjousta 0.01$ hintaan. Kaverit jotka ostavat 0.01$:lla  ovat kavereita joilla on rahaa joka tapauksessa; ja olen hyvin varma että nuo ihmiset jotka myyvät 0.01$:lla, he eivät ilmisvelvästi tiedä mitä ovat tekemässä, tämä tekee minut surulliseksi. Koska siihen ei ole mitään syytä, EI MITÄÄN syytä tarjota Twinkle:jä hintaan 0.01$. Jos olet markkinoilla jossa Twinkle:jä myydään KAKSINKERTAISEEN hintaan ja jopa korkeampaan, varmuudella, täysin, siinä EI OLE mitään järkeä.

 

Jos nämä tarjoukset tehneet ovat ihmisiä jotka tarvitsevat todellakin rahaa, he ovat heittämässä rahaa roskiin! Tässä esimerkissä, 200’000 Twinkle:ä hintaan 2’000$, he ovat kirjaimellisesti HEITTÄMÄSSÄ POIS 2’000$:ia. Olen hyvin varma ettei heillä ole varaa tehdä sitä ja enkä tiedä miksi he niin tekevät.

 

Nyt voitte sanoa, “Niin Dan, miksi edes ajattelet sitä? Se on heidän ongelmansa!”

 

Kaverit, minun on kerrottava että ulkona on maailma, ja ehkä se on 95%, tai jopa 99%, ulkopuolella. He ajattelevat “Niin tämä on hyvä minulle, tämä on minun hyötyni. Niin, me emme puhu tästä. Otan sen vaan.” - eivätkä ajattele muita.

 

Kaverit, me olemme Unicorn Network, ja meidän korkein ydinarvo on KUNNIOITUS. Minä, henkilökohtaisesti, tunnen todellakin huonoa fiilistä aina kun Twinkle:jä myydään 0.01$ hintaan. En tiedä ymmärrättekö sen, mutta en ole iloinen siitä. Tämä ei ole sen takia että minulla henkilökohtaisesti olisi Twinkle:jä (ja, tietysti, pidän siitä, kuten monet, kun näen että Twinkle:n hinta on 0.05$, 0.12$, 0.50$, 1$, 2$, 3$, 5$…) Koska tiedän että me saavutamme sen JOKA TAPAUKSESSA, jonain päivänä. En ole iloinen, koska monet jäsenet ilmiselvästi ovat tekemässä virheen, ja tämä virhe maksaa heille rahaa.

 

Juuri nyt, ja tämä on se mitä tapahtuu, sen jälkeen kun bisnes kumppanit alkoivat ostaa Twinkle:jä. Siellä on taas 100$ tarjous 10’000 Twinkle:ä – joten taas 0.01$/Twinkle. Ja arvatkaa mitä? Se meni muutamassa SEKUNNISSA. Miksi? Koska se on PUOLET hinnasta – se on 50% alennus. Kaverit, meillä oli hienoja alennuksia ICO:n aikana, mutta sinun ei pidä tehdä sitä (nyt)!

 

Joten, en tiedä jos joku joka on kuuntelemassa juuri nyt tätä webinaaria, tuntee jonkun näistä ihmisistä; tai, jos nuo ihmiset ovat tässä webinaarissa, mutta yrittäkää löytää jos se on joku teidän Unicorn perheestä. Yrittäkää ottaa yhteys heihin. Yrittäkää puhua heille. Yrittäkää opettaa heitä. Tiedän että kun meillä on uusi Rainbow Currency websivu avattuna, kun käynnistämme meidän ‘airdrop’ (=ilmapudotus, jako tai vastaava) kampanjan jäsenille (internet käyttäjille, bisneksille, ja artisteille), tiedän että se tuottaa PÖHINÄÄ; ja tiedän että monet, monet ovat kiinnostuneita Twinkle:jen ostamisesta.

 

Joten, nyt teidän täytyy tietää seuraava: he eivät tiedä että on ollut ICO jossa on ollut jopa 80% alennus. He eivät tiedä että on ollut hyvin speciaali esi-ICO co-founder tarjous. Heidän pitää oppia mitä meidän projekti sisältää, ja oppia mahdollisuuksista ja Rainbow Currency:n hyödyistä, ja voimasta. Heille, jos Twinkle (arvo) on 0.01$ tai 0.10$ sillä ei ole eroa, koska niin kauan kuin oletamme että Twinkle on vakaa (perustuen meidän malliimme askel kerrallaan nousua); he eivät menetä mitään. Jos arvo on 0.10$, he ostavat sitä 0.10$:lla, ja saavat arvon 0.10$. Tämä on suuri mahdollisuus jokaiselle Rainbow Currency omistajalla. Tietysti, se on hyvin, hyvin, hienoa päästä sinne kun se tapahtuu.

 

Kuten nyt, siellä oli toinen tarjous 10’000 Twinkle:ä hintaan 0.01$, ja muutama sekunti myöhemmin se oli mennyt. Taas yksi onnekas kaveri! Ja tämä kaveri joka laittoi 10’000 Twinkle:ä 100$:lla, perustuen maalippuun, on aina SAMA HENKILÖ. Useimmat teistä tietävät että olen syntynyt Saksassa, joten tämä tekee minut todella surulliseksi ja katkeraksi, koska se on Saksan lippu tämän 100$ ja 0.01$/Twinkle tarjouksen takana. En tiedä kuka se on, ja olen jo yrittänyt saada sitä selville, ja kysynyt ihmisiltä.

 

Asia on niin että mitä tahansa me teemme tuotamme pöhinää saadaksemme hinnan nousemaan sinne missä sen kuuluisi olla, se TAPETTAAN kun joku tarjoaa Twinkle:jä hintaan 0.01$; koska markkina hinta, digiraha pörssi hinta, tietysti, tippuu takaisin 0.01$:iin. Joten nyt, mitä tapahtui tänä aamuna, että meillä oli 0.02$. Koska diilejä tehtiin 0.02$ hintaa. Joten nyt, kun joku laittaa 0.01$, se tarkoittaa että hinta (sillä sekunnilla) putoaa 0.02$:sta takaisin 0.01$:iin. Mutta tästä ei seuraa se mitä suuri joukko Twinkle:n omistajista haluaisi, tai tahtoisi, tai myisi. Se on vain mitä muutamat ihmiset tekevät, koska eivät tiedä mitään parempaa.

 

Joten tänään, tiedätte, on perjantai, joten CryptoCurrencyStreet julkaisi että heillä on suurempi päivitys. He ovat parantaneet joitakin asioita. Yksi asia on että digiraha pörssin kaupat tapahtuvat nyt USD:nä. Joten, jos jollain on eurot päävaluuttana, he voivat ostaa Twinkle:jä, tietysti; mutta heidän pitää muuttaa heidän eurot dollareiksi (ensin); koska dollarit ovat maailmanlaajuisesti useimmin kaupattuja ja yleisin valuuttaa, ja monet maat ovat käyttämässä USD dollareita heidän päävaluuttana. Useimmat maat, jos heillä on oma valuutta, USD on TOINEN valuutta siellä. Joten on järkeä tehdä se samallalailla kuin muissakin digiraha pörsseissä, myöskin; ja se on, kauppaaminen yhdellä valuuttalla – ja se on USD.

 

Muuten, viimeisten minuuttien aikana, taas, me näimme 10’000 Twinkle:ä 100$:lla; ja se myytiin muutamassa SEKUNNISSA! En tiedä miksi tämä henkilö ei ymmärrä. Jos se olisi 0.015$/Twinkle, se antaisi hänelle 50% enemmän! Ja taas 0.02$:lla, se olisi 100$ enemmän. Joten … argh … aivanL.

 

Se on, tietysti, EHDOTTOMASTI ELINTÄRKEÄÄ meille olla markkinapaikka jossa ihmiset voivat ostaa ja ihmiset voivat myydä.

 

Me voimme lopultakin aloittaa, täydellä takuulla, maanantaina (11.12.2017). Kun me aloitamme suuren kampanjan, nämä 0.01$ diilit vesittävät markkinat, myyjille. Ja ihmiset jotka myyvät 0.01$:lla (ja rehellisesti sanottuna sama koskee kaikkia 0.02$ tarjouksia myös) – ne ovat (molemmat) hienoja diilejä – parhaita diilejä koskaan ihmisille jotka tulevat mukaan! He ovat hyvin, hyvin iloisia; mutta jo lähituvaisuudessa, monet ihmiset ovat hyvin, hyvin surullisia.

 

Joten, tässä tulevat HYVÄT uutiset! Ehkä jo maanantaina (tai tiistaina, tai keskiviikkona), meillä on yksi, kaksi, tai jopa kolme digiraha pörssiä lisää! Ne ovat suurempia; ja siellä näemme paljon enemmän ostajia ja myyjiä. Joten tämä voi olla hyvä CCS:n kavereille, tai en tiedä. Se voi olla paikka jonne ihmiset jotka eivät saaneet sitä, tai jotka eivät halua täyttä arvoa heidän Twinkle:illeen, laittavat heidän 0.01$ tarjouksensa. Ehkä se voi olla sivu jonne laitat erikois diilit. Isommilla digiraha pörsseillä, olen varma että näemme hinnan nousevan hyvin, hyvin nopeasti.

 

Joten recapissa: Hieno uutinen on että meille tulee lisää digiraha pörssejä ensi viikolla. Se on hieno uutinen että vihdoinkin voimme julkistaa airdrop kampanjan maanantaina; sitten meillä on meidän uusi Rainbow Currency websivu avoinna maanantaina. Meillä on joitakin hyvin, hyvin mielenkiintoista sisältöä valmisteltavana, selityksenä Rainbow Currency Foundation; selityksenä SafeZone markkinapaikka jossa Rainbow Currency on yksinomaisena digiraha; selityksenä meidän palkkio systeemi ja yhteistyökumppani järjestelmä We Share Success; selityksenä taustat SafeZone:sta ja Unicorn Network:istä. Joten meillä on, meidän websivu, kaikki mitä tarvitsemme tehdäksemme ihmiset innostuneeksi. Meidän airdrop kampanjalla, me todellakin valloitamme markkinat!

 

Joten puhukaamme tästä airdrop kampanjasta, miltä ne näyttävät. Isoin airdrop kampanja on airdrop kampanja INTERNETIN KÄYTTÄJILLE. Internetin käyttäjät, meillä on seuraavat säännöt: kolmessa (3) kuukaudessa (rekisteröitymisen jälkeen), he voivat kerätä maksimissaan 100 bonus Twinkle:ä, tai arvoltaan 10$ Twinkle:inä. Joten tämä tarkoittaa, jos 3 kuukauden jälkeen Twinkle:n kurssi on 0.10$, he saavat 10$ arvosta Twinkle:jä; ja jos kurssi on alle 0.10$/Twinkle, he saavat 100 Twinkle:ä.

 

Miksi nämä rajoitukset?

 

       En tiedä yhtään websivua jossa saat 10$ “tervetuloa” bonuksena, vain rekisteröityäsi, ja ilman aktiivisuutta. Tietysti, siellä on websivuja joissa saat      5$, 10$ tai ehkä enemmän; mutta sitten sinun on hankittava ihmisiä ostamaan jotakin; tai sinun on ostettava jotakin aktivoidaksesi bonuksen tai voiton. Ei! Me    olemme puhumassa ILMAISISTA jäsenistä, ILMAISESTA liittymisestä, ja vain     ILMAISESTA aktiivisuudesta; joten “tervetuloa” bonus on arvoltaan 10$ joka        todellakin on hieno tarjous.

 

       Ja tietysti, kun Twinkle:n hinta on korkea, me voimme antaa tämän “tervetuloa”    bonuksen SUUREMMALLE määrälle ihmisiä kuin olimme laskeneet. Ja tiedätte     kun sanomme (kampanja tulee etenemään) aina vuoden 2018 loppuun saakka.       Maksimissaan 100’000’000 internetin käyttäjää voi saada tämän 100 Twinklen      bonuksen. Joten nyt, jos hinta on keskimäärin 0.20$/Twinkle, tämän airdrop     kampanjan aikana, tämä tarkoittaa meidän tarvitsee antaa vain 50 Twinkle:ä, koska 50 kertaa 0.20$ on 10$; joten tämä tarkoittaa että voimme antaa tämän        “tervetuloa” bonuksen 200’000’000 ihmisille!

 

       Me haluamme olla JOKAPÄIVÄINEN RAHA suurelle joukolle, joten mitä        enemmän ihmisillä on Twinkle:jä, sitä parempi; ja 10’000’000’000 Twinkle:ä on   varattu tähän kampanjaan! Joten tämä on todella SUURTA! Twinkle:t ovat        olemassa, ja kenenkään ei tarvitse ihmetellä saavatko ne tai eivät. Ne ovat jo   siellä, ja maanantaina (11.12.2017) näytän miten voitte ne nähdä. Koska tämä on erinomainen asia blockchain:issa – blockchain on läpinäkyvä, ja näet digiraha valuutan, ja mitä tapahtuu digirahalle. Maanantaina, selitän kuinka näet mitä siellä tapahtuu; ja näet Twinkle:t eri airdrop kampanjoissa.

 

Valitan kaverit, minulla on edelleen CryptoCoinStreet websivu avoinna, ja kaikki 0.01$ tarjoukset on myyty; mutta olen hyvin varma että ne tulevat takaisin.

 

OK, takaisin airdrop kampanjaan. Kerroin että he saavat heidän bonuksensa kolmen (3) kuukauden kuluttua, ja heidän on täytettävä kolme (3) hyvin helppoa aktiivisuutta meidän SafeZone:ssa aktivoidakseen heidän “tervetuloa” bonuksen. Joten miksi teemme näin? Teemme sen koska emme halua huiputtajia avaamassa monia, monia tilejä kerätäkseen ilmaisia Twinkle:jä, ja sitten nostamassa rahat ulos. Olkaa varmoja, jos sen tekevät, me saamme heidät. Tiedän että he yrittävät, mutta me olemme hyvin valmistautuneita. Me haluamme OIKEITA jäseniä saamaan heidän palkkionsa, ja heidän ilmaiset kolikkonsa.

 

Tämän johdosta, meidän on asetettava KAKSI asiaa paikalleen:

 

a. Yksi on aktiivisuus ensimmäisten kolmen (3) kuukauden aikana.

 

b. Toinen asia on identiteetin verifiointi.

 

Joten, jokainen jäsen joka haluaa siirtää Twinkle:jä blockchain:iin, meillä on verifiointi toiminto. Meidän pitää tehdä tämä lakien mukaan, koska meidän on kerrottava viranomaisille, jos he pyytävät tätä tietoa. Millointahansa on rahaa mukana, meidän tarvitsee tietää tarkalleen kenelle me maksamme.

 

Joten juuri nyt, ainoa ihmiset joille meidän on maksettava ovat meidän co-founder jäsenet, ja meidän ICO jäsenet, ja tämä on hienoa. Mutta alkaen ensi viikosta meille tulee tuhansia, satoja tuhansia, ja hyvin pian MILJOONIA ihmisiä keräämään Twinkle:jä; ja he ehkä haluavat käyttää niitä maksuihin tuotteista tai palveluista, tai he voivat haluta siirtää Twinkle:jä blockchain:iin, ja myydä niitä. Joten, meillä on tämä verifiointi toiminto paikallaan. Voit sanoa että se on jonkinlainen internet standardi, jota monet iso maailmalaajuiset websivut käyttävät palveluissaan. Me seuraamme tätä polkua laillisuus syistä, ja kaikkien rehellisten jäsenten puolesta. Joten, olkaa varmoja ettei kenelläkään, joka ei ole tarkalleen identifioitu, ole mahdollisuutta myydä Twinkle:jä, tai maksaa Twinkle:illä. Taas, tämä on kaikkien rehellisten ihmisten toive.

 

Nyt puhukaamme airdrop kampanjasta BISNEKSILLE. Ainoa asia mitä bisneksen pitää tehdä on REKISTERÖITYÄ ja VAHVISTAA että he hyväksyvät Twinkle:t, Rainbow Currency:n, maksu vaihtoehdoksi heidän tuotteilleen ja palveluilleen, seuraaviksi kahdeksitoista (12) kuukaudeksi. Jos he sen tekevät, he saavat 5’000 Twinkle:ä bonuksena; ja tietysti, he voivat käyttää tämän bonuksen kun he täyttävät osansa, joka on yhden vuoden jälkeen. Joten, mitä teemme on kun julkistamme “tervetuloa” bonuksen, askel kerrallaan. Esimerkiksi, kolmen kuukauden jälkeen, he saavat ensimmäisen osan heidän “tervetuloa” bonuksesta.

 

Joten, miksi maksamme bisneksille 5’000 Twinkle:ä? Voin kertoa miksi. Sen vuoksi että mitä enemmän bisneksiä jotka hyväksyvät Twinkle:n maksu optiokseen, sitä enemmän ihmiset haluavat OSTAA Twinkle:jä, mahdollisuudesta MAKSAA Twinkle:illä. Koska kun markkinat ymmärtävät että Twinkle:n hinta on vakaasti nousussa (siellä on heiluntaa, mutta vakaasti nousussa), on hyvä diili ostaa joitakin Twinkle:jä, odottaa joku aika, ja sitten maksaa Twinkle:illa; koska tulet säästämään rahaa.

 

Annan esimerkin, ja ottakaamme bitcoin. Muutama päivä sitten bitcoin oli 8’000$. Joten ne jotka ostivat tai hyväksyivät bitcoinin maksusta, hintaan 8’000$ (juuri nyt bitcoin on 16’000$, muutama päivä myöhemmin); tämä tarkoittaa että he voivat nyt ostaa tuotteita ja palveluita 16’000$:lla, joista he maksoivat vain 8’000$.

 

Ainoa ongelma bitcoin:illa että se on todellakin vierivä liukuri. Se on ollut jo 18’300$; joten, tietysti, jotka ostivat bitcoin:in hintaan 18’300$, nyt bitcoin on 16’000$. Niin, heiltä on kadonnut rahaa.Ja tämän takia on tärkeää vakauttaa digiraha joka ei ole vain muutamien käsissä. Muistakaa että kerroin aikaisemmissa webinaareissa että 97% bitcoin:eista on vain 3-4% lompakoista; joten he sanelevat markkinoita. Me olemme asettaneet Rainbow Currency:n tavalla ettei voi olla pientä ryhmää ihmisiä jotka sanelevat mitä markkinoilla tapahtuu (alusta pitäen), niin kauan kun he eivät myy 0.01$:lla.

 

Joten, me olemme oppineet digiraha markkinoilta, sen mitä voi oppia. Olemme analysoineet markkinoita, plussat ja miinukset; ja perustuen näihin tuloksiin, me olemme rakentaneet Rainbow Currency:n PAREMMAKSI digirahaksi – pitkällä tähtäimellä. Tämä tuo meidät takaisin bisnekseen – mitä enemmän bisnekset hyväksyvät Rainbow Currency:n, sitä parempi on digirahan arvo.

 

Tämän vuoksi, ne bisnekset jotka hyväksyvät Rainbow Currency:n heidän tuotteilleen ja palveluilleen seuraaviksi 12 kuukaudeksi, me annamme niinkin suuren kuin 5’000 Twinkle:ä, “tervetuloa” bonuksena. Kukaan ei voi tietää – meillä voi olla 10$/Twinkle vuoden 2018 lopussa; ja tämä mahdollisesti tarkoittaa että meillä on monia hyvin, hyvin onnellisia bisnes omistajia, ja se on hienoa. Tämä on mitä kaikki on. Jos he ovat onnellisia, sitten jokaikinen Rainbow Currency omistaja on onnellinen. En tiedä muista digirahoista, mutta tiedän tämän Rainbow Currency:stä.

 

Puhukaamme KOLMANNESTA airdrop kampanjasta. Kolmas airdrop kampanja on ARTISTEILLE; se on luoville ihmisille. Koska 90% sisällöstä jota luette, katsotte, kuuntelette internetissä, on sisältöä joka on luotu ihmisille kuten sinä ja minä, internetin käyttäjille; mutta heille on erikois lahjakkuutta. He laulavat; he soittavat instrumentteja; heillä on mahdollisuus kirjoittaa mielenkiintoisia posteja – artikkeleita, kommentteja, uusia artikkeleita, lyriikkaa, opetusmateriaalia; ja hyvin luovia video artisteja. Noiden satojen miljoonien matalatasoisten videoiden joukosta joita löydät (YouTube:sta), monet, monet, ovat hyvin luovia ja hienoja video artisteja. Kaikki nämä kirjoittajat, video artistit, laulajat, laulunkirjoittajat, ja tanssijat, saavat suuren haasteen – suurimman haasteen MONISTAA heidän kykynsä. Meidän sovellus alustalla, SafeZone:ssa, me annamme heille (ensimmäistä kertaa koskaan), mahdollisuuden esitellä kykynsä maailmalle; ja samaan tulla PALKITUIKSI.

 

Meidän airdrop kampanjalla artistit, meidän tavoite on saada vähintään 500’000 artistia: kirjoittajaa, video artistia, laulajaa, laulunkirjoittajaa. He saavat bonuksena 1000 Twinkle:ä. Tietysti, tässä on säännöt, myöskin. Heidän on tuotettava tietty määrä video sisältöä, tietty määrä kirjoitettua sisältöä, tai musiikkia. Heidät palkitaan heidän sisällöstään. Kiitokset meidän We Share Success järjestelmälle, me jaamme onnistumisen heille. Tämä tarkoittaa, tietysti, heidän palkitaan “tervetuloa” bonuksella – mitä enemmän sisältöä he tuottavat, tavallisille internetin käyttäjille.

 

Joten tällä menetelmällä, me olemme rakentaneet alueen joka on hyvin hieno, miellyttävä ja palkitseva kaikille internetin käyttäjille; ei väliä jos he haluavat tehdä bisnestä; tai jos he haluavat viihdyttää; tai jos ovat luovia ja haluavat jakaa heidän lahjakkuutensa maailmalle. Joten tuomme kaikki yhteen – se mitä ihmiset oikeasti haluavat internetistä.

 

Nyt, kaiken tämän lisäksi, me annamme heille KAKSI ASIAA jotka ovat täysin elintärkeitä internetissä; mutta valitettavasti monet, monet, internetin käyttäjät eivät ole kiinnostuneita, niinkauan kun he viihtyvät websivuille joita käyttävät. Nämä kaksi asiaa ovat YKSITYISYYS ja TURVALLISUUS.

 

Olen valmistellut videon, Tiedän että tämä video on jo jaettu jossain meidän Skype ryhmistä; mutta katsoin sen useaan kertaan, koska se todellakin selittää miksi “ilmainen internet”, kuten useimmat ihmiset tietävät, se EI ole ilmainen. Joten, haluan jakaa videon. Se on 6-minuutin versio; joten jos olette nähneet lyhyen version, on hyvä nähdä tämä täysi versio. Pitäkää hauskaa, ja OPPIKAA tästä hienosta videosta jonka on tuottanut TruTV; ja tietysti, voit löytää sen internetistä, mutta mielestäni on kiva idea jakaa se tässä.

 

Joten, nauttikaa videosta, ja WAZZZUUUUUBBBBB! Olkaa ylpeitä Unicorn:sta. Olkaa ylpeitä Rainbow Currency omistajia.   ja aina; HAPPY HEALTH:ista.

 

Joten pitäkää hauskaa videon kanssa, ja puhukaamme maanantaina 11pv joulukuuta 2017 klo 21:00 Suomen aikaa, seuraavassa webinaarissa. Kiitoksia, kaverit. Heippa.

 

https://www.youtube.com/watch?v=5pFX2P7JLwA

 

Teidän menestys mielessäni,

Dan Settgast, ja

Sinun WAZZUB avustaja tiimi

 

 

 

***

 

Lisäinfoa avustajilta:

 

Rainbow Currency:n omistajat rekisteröitykää seuraavaan Rainbow Currency webinaariin (löytyy Rainbow Currency websivuilta WEBINAR RECAPS:ien alta): maanantaina 11pv joulukuuta 2017, klo 21:00 Suomen aikaa.

 

***

 

Kaikki Rainbow Currency omistajat, huomioikaa tämä koskien CryptoCoinStreet (CCS) ja kaikki potentiaalisia tapahtumia:

 

Ensimmäiseksi ymmärtäkää tämä on vain digiraha kaupankäynnin alkua, ja siitä on kerrottu CCS websivuilla että heillä on muutamia asioita jotka eivät vielä toimi. Kuitenkin, on myös heidän avustajiltaan vahvistettu että he avaavat kauppaamisen (katso näiden selvennysten lopusta).

 

Kun aloitat kaupankäynnin Twinkle:illa:

 

1. Siirtääksesi Twinkle:t joita haluat myydä, sinun pitää mennä CCS sivuilla kohtaan “Manage Profile” (=Hallitse Profiliasi) ja sitten “ETH Address” (=Ether osoite, eli blockchain lompakkosi yleinen avain, joka siis on englanniksi (PUBLIC KEY)). Sinne syötät siis lompakon osoitteen josta haluat siirtää Twinkle:jä (MEW eli MyEtherWallet tai jostain muusta blockchain lompakosta). Tämän jälkeen vihreältä alueelta löydät osoitteen johon lähetät Twinkle:t (se alkaa seuraavasti: “0x..”). Tätä osoitetta täytyy käyttää sinun MEW (tai toisessa blockchain lompakossa) ns ‘TO’ osoitteeseen. (‘TO’ on suomeksi lähinnä ‘minne’)

 

Huom! Kokeile pienellä määrällä ensiksi ollaksesi varma että toimii.

 

2. Ymmärtäkää että lompakon osoite jonka näette CCS:llä alkaa “TWK..” ja on VAIN CCS SISÄISESSÄ KÄYTÖSSÄ. Se ei TOIMI muualla.

 

3. Tarvitsette ETH (Ethereum) digirahaa siirtääksenne Twinkle:jä blockchain lompakosta (MEW tai muu) CCS:ään.

 

HUOM: SUOJATKAA ITSENNE JA OSTAKAA VAIN LUOTETTAVASTA PAIKASTA ETH DIGIRAHAA!

 

***

 

Nähdäksesi kauppaamasi kurssin ja käyttääksesi digiraha pörssin ominaisuuksia:

 

Kilkkaa “ORDER EXCHANGE” ja valitse Twinkle vasemmalta digirahan alapuolelta.

 

Asettaaksesi OSTA (BUY) tai MYY (SELL) tilauksen, klikkaa TILAA OSTO (ORDER BUY) tai TILAA MYYNTI (ORDER SELL) nappulaa lompakon/saldo näytön alapuolelta vasemmalla. Tai oikealta valitset yksittäisen OSTO (BUY) tai MYYNTI (SELL) tarjouksen joka on jo asetettu.

 

Sinun on myös ymmärrettävä että kun olet kauppaamassa digirahaa pörssissä sinä haluat niin paljon kuin mahdollista Twinkle:istäsi; joten ole varma ja tarkista viimeisin myynti hinta ENSIMMÄISEKSI ennenkuin lähetät myynti tilauksen. Odota ja vahdi sitä muutamia minuutteja, katso mitä on meneillään, ja älä dramaattisesti heikennä hintaa saadaksesi omasi myytyä nopeasti. Sinä voit menettää rahaa jota voisit saada vain pienellä rauhallisuudella. Myyntejä ei tapahdu koko ajan, sen sijaan käytä korkeampaa hintaa, hieman alempaa jos sinun täytyy, tai vähintään puoleen väliin oikeasta reilusta hinnasta, joka Twinkle:llä on. Ole viisas kun teet myyntiä/kauppaa. Päämäärä kun myyt tulisi olla saada eniten rahaa Twinkle:istä, eikä vähiten (lue uudestaan aikaisemmat recap – jälkikirjoitukset, saadaksesi lisää näkemystä).

 

***

 

Koskien mitään kauppaamista tai siirtoja jotka näyttävät myydyiltä/valmistuneilta mutta rahat eivät ole vielä tulleet sinun CCS tilille, varmistakaa blockchain lompakko, onko tokenit/Twinkle:t todellisuudessa vielä otettu sinun tililtäsi. Jos ne eivät vielä ole otettu, sitten mitään ei ole mennyt. Kokeile uudelleen tai sitten ehkä olet katsomassa väärästä paikasta.

 

Ymmärtäkää, alhaalla CCS ORDER EXCHANGE sivuilla, näet sinun myynti/osto tilaukset, joten kelaa sivua alaspäin ja tarkista. Ei niin selkeästi; siellä on teksti jossa lukee “Sell / Buy” (“Myy / Osta”). Klikkaa SELL tai BUY osaa jokaisesta listasta ja valitse vetolaatikosta TWNKL / USD, tai minkä tahansa valuutan haluat.

 

Kun siirrät TWNKL CCS:lle ja niitä ei näy, ehkä ns GAS loppui? (GAS = palkkio etherissä) Jos laskit GAS:in määrää liian paljon siirtoasi varten, se ei tapahdu, joten ola varma että GAS:ia on tarpeeksi mutta ei liian paljon. Jos GAS loppuu, nosta sitä määrää (eli osta lisää ethereitä), kuluta jotain ja saat asioita eteenpäin.

 

Joten älä mene paniikkiin ensin; CCS avustajatiimi on paikalla heidän bisnes tunteina, joten ottakaa yhteyttä heihin jos haluatte lisäselvyyttä haasteisiin.

 

***

 

ME ymmärrämme jos olette huolestuneet ja tunnette kuinka teidän pitäisi varoittaa muita (ja varmasti ME haluamme kuulla sattumuksista), kuitenkin, myös KUNNIOITTAVASTI ymmärtäkää älkää postatko roskapostia (spam) teidän sattumuksista ilman mitään vastausta CCS:ltä uudelleen ja uudelleen, kaikissa Skype huoneissa joissa olet, se ei auta ja sinut poistetaan jos ole epäkunnioittava.

 

CCS ei ole osa SafeZone:a tai Unicorn Network:iä, joten se on paras paikka saada apua CCS:ltä. He ottavat yhteyttä ihmisiin koskien ongelmia joista on raportoitu, joten jos jätät viestin, he palaavat asiaan.

 

Ymmärtäkää, jos sinulla on ongelmia CCS kanssa ja haluat raportoida siitä heille, ennenkuin spammäätte kokemuksenne ja ilman tulosta, ensimmäiseksi seuratkaa joitakin helppoja neuvoja alla (ja ehkä haasteesti ei ole haaste lainkaan):

 

- Muistakaa että jokaisella on yhtälainen kunnioitus jokaista kohtaan, älkää menkö paniikkiin ja älkää ajatelko että teitä vedätetään juuri nyt.

 

- Älkää postittako ongelmia/haasteita kaikkiin Rainbow Currency Skype ryhmiin. Poimikaa paras ongelma. Jos sinulla on co-founder ongelma, postaa se siihen ryhmään. Jos olet vain yleisessä Rainbow Currency ryhmässä, postaa se siihen ryhmään. Jos puhut vain espanjaa, postaa ongelma vain espanjan kieliseen ryhmään.

 

- Kun postaatte ongelmia, perustakaa ne tosiasioihin, selittäkää ongelma ja pyytäkää apua. Me teemme parhaamme auttaaksesi sinua.

 

- MEIDÄN kaikkien pitää tehdä työtä yhdessä, se on Power of WE:tä. (jatkossa siirryn käännöksissä käyttämään vain tätä englanninkielistä ilmaisua)

 

***

 

Tässä muutama lisä vahvistus ja selitys CCS:ltä heidän avustajiltaan:

 

RC: Vahvistakaa, että Twinkle:t näkyvät “ORDER EXCHANGE” alapuolelle “BUY TWINKLES” osan alla, ovatko ne oikeita myyntejä? Myös, onko siellä näkyvä Twinkle osto hinta tarkka; tai teettekö vielä testejä?

 

CCS: Sivut ovat valmiita kaupankäyntiin mutta olemme vielä tehostamassa joitakin osia

 

RC: OK, joten ihmiset jotka ovat asettamassa MYYNTI tilauksia ovat valmiina myymään ja ihmiset jotka haluavat ostaa ovat valmiita ostamaan, mutta joitakin asioita vielä tehostetaan. Ymmärsinkö tämän oikein?

 

CCS: Kyllä, näin on.

 

RC: Jos myyn Twinkle:jä, kuinka saan tiedon että ne on myyty, ja kuinka pitkään menee ennenkuin varat näkyvät tililläni?

 

CCS: Tilaus historiasta, tila vaihtuu avoimesta (pending) käsiteltyyn (prosessing). Ja jos ostaja maksaa tilauksen saat varat lompakkoosi noin neljän (4) päivän kuluessa.

 

RC: OK, kiitos. Mitä jos ostaja maksaa pika maksuja? Tulevatko rahat nopeammin?

 

CCS: Se riippuu pankista.

 

RC: Ymmärrän, kiitoksia ajastamme. Hyvät päivän jatkot.

 

***Huomatkaa: Jos etsitte OSTA/MYY tilausten tietoja, paras paikka on “ORDER EXCHANGE” alapuolella, kelaa alaspäin ja näet historia tietosi. Se ei ole selvää; siellä teksti sanoo “Sell / Buy”. Klikkaa SELL (MYY) tai BUY (OSTA) osaa jokaisesta listasta ja valitse alasveto valikosta TWNKL / USD, tai minkä tahansa valuutan. Voit perua tilauksen tällä alueella myös.

 

***

 

 

Seuratkaa alla olevia ohjeita mikäli aiotte siirtää Twinkle:jä YKSITYISESTÄ PERNUM lompakosta sinun YLEISEEN blockchain lompakkoon:

 

1. Sinulla TÄYTYY OLLA YLEINEN blockchain lompakko ja yhdistää sinun YLEINEN LOMPAKKOSI sinun PERNUM lompakkoosi osoitteessa www.pernum.com ALUKSI:

 

Ottakaa huomioon: Yhdistäkää vain yksi blockchain lompakko yhteen PerNum tiliin, et voi käyttää samaa blockchain lompakkoa useassa eri tililissä. Jos sinun tarvitsee vaihtaa blockchain lompakon ID:tä, ota yhteyttä avustajiin alla olevan linkin ja anna sinun ilmainen PerNum (se alkaa “10..”):

https://join.skype.com/bj3dTLiWyqk4  

 

2. Kirjaudu www.rainbowcurrency.com sivuille

 

3. Kelaa sivua alaspäin ja löydät “TRANSFER TWINKLES” nappulan; kilkkaa sitä.

 

4. Seuraavalla sivulla, syötä Twinkle määrä jonka aiot siirtää, (huomioi että siinä on kahden (2) Twinkle:n palkkio siirrosta).

 

5. Hyväksy siirtosi ja syötä One-Time PIN koodi.

 

6. Saat ilmoituksen että siirto on tehty ja se on siinä, olet valmis.

 

***Huomioi että Twinkle:jen siirto yleiseen lompakkoon vie muutamia minuutteja; et näe Twinkle:jä tililläsi kun ne matkaavat, mutta olkaa varmoja, Rainbow Currency:ssä me kirjaamme kaikki siirrot ja jos on haasteita, pysy rauhallisena ja ota yhteyttä avustaja tiimiin.

 

Aloittaaksesi kaupankäynnin digiraha pörssissä, sinun tarvitsee kirjautua CryptoCoinStreet:iin (CCS)

 

www.cryptocoinstreet.com

 

 

***

 

RAINBOW CURRENCY OMISTAJAT OLKAA VARUILLANNE: On olemassa useampia tapoja luoda BlockChain lompakko, jotkut ovat yksityisempiä ja turvallisempia kuin toiset, ja ne voivat vaatia sinua huolehtimaan omasta turvallisuudestasi ja rahoistasi. Jos sinulla on jo Ethereum lompakko, sinun ei välttämättää tarvitse perustaa uutta, tarkistat vain voitko lisätä kustomoidun poletin sinne (seuraa ohjeita ylhäällä miten TWNKL lisätään).

 

Lisä tietoa miten perustetaan lompakko

https://www.myetherwallet.com/ tässä muutamia linkkejä ja videoita:

 

Kuinka perustaa lompakko

https://myetherwallet.github.io/knowledge-base/gettingstarted/creating-a-new-wallet-on-myetherwallet.html

 

Kuinka lisätä kustomoitu poletti

https://myetherwallet.github.io/knowledge-base/send/adding-new-tokenand-sending-custom-tokens.html

 

https://www.youtube.com/watch?v=UiJl-ER6TP0

Täältä löydät täydellisen opetuslistan lompakoiden perustamiseen ja kaupankäyntiin CCS:llä

https://steemit.com/twinkle/@smartshare/tutorial

 

 

***

 

Huomioikaa tämä varoitus MyEtherWallet sivuilla:

“WARNING: IF YOU CLICK A LINK to MEW from EMAIL, SLACK DM, or a FORUM, YOU WILL HAVE YOUR COINS STOLEN. Do not click.

Instead, install EAL or use MetaMask.”

 

VAROITUS: Jos klikkasit MEW (MyEtherWallet) emailista, ‘SLACK DM’ (= ei ymmärrystä mikä tämä on), tai foorumilta, sinun RAHASI VARASTETAAN. Älä klikkaa. Sen sijaan, asenna EAL (selaimen lisäosa) tai käytä MetaMask (selaimen lisäosa)

 

Tässä jotakin lisätietoa niille jotka tarvitsevat koskien MetaMask:ia ym …

https://ethereum.stackexchange.com/questions/23714/what-is-the-difference-between-an-exchange-like-coinbase-and-a-wallet-like-jaxx

 

https://www.reddit.com/r/ethereum/comments/3x97rg/aaron_davis_explains_the_differences_between/

 

 

***

 

Kun olet valinnut sinun BlockChain lompakkosi, käytä näitä kolmea osaa lisätäksesi Twinkle:n kustomoiduksi poletiksi.

 

1. Poletin osoite:

0xfbd0d1c77B501796A35D86cF91d65D9778EeE695

 

2. ID: TWNKL

 

3. Decimals: 3

 

 

Voit nähdä täältä Rainbow Currency:n tiedot:

 

https://ethplorer.io/address/0xfbd0d1c77b501796a35d86cf91d65d9778eee695#tab=tabtransfers

 

 

***

 

KAIKILLE RAINBOW CURRENCY OMISTAJILLE JA YHTEISTYÖKUMPPANEILLE: Pitäkää huoli että päivitätte aikaisemman mainos materiaalit poistamalla hinnat ja aikataulut, jne. Myös, kukatahansa joka aikaisemmin on jakanut toisten videoita, varmistakaa että ne on päivitetty.

 

Odottakaa ennen uusien jäsenten kutsumista, meidän aloitusta.

 

Lisää tietoa maanantain webinaarissa (11pv joulukuuta 2017), rekisteröitykää.

 

Lisäyksenä, kaikille niille jotka TEKIVÄT VIDEOITA tai jakoivat toisten videoita toisille … promoamisen ohjeista (varmistakaa että olette lukeneet koko version myös) 2) Kaikki kuvat ja muut eivät saa tuntua että ne olisivat yhtiön virallisia julkaisuja. Videoissa on oltava lausuma englanniksi “Not Official Unicorn Network Video” heti videon alussa.

 

***

 

Askeleet AVOIMIIN Rainbow Currency tilauksiin VAIN;

 

1) Varmistakaa että olette valinneet OIKEAN maksutavan. Menkää “ORDER STATUS” (“TILAUKSEN TILA”) kohtaan ja valitkaa oikea tapa (Vain jos se ei vielä siellä ole)

 

2) Laitoitko todisteen tilauksesta? Jos et, mene “ORDER STATUS” kohtaan ja lataa kopio siirrosta, tai laita siirron ID numero Bitcoin tai Ether tilauksista.

 

3) Oliko alkuperäinen tilaus CC tilaus (CC=CreditCard eli suomeksi luottokortti ja/tai Debit kortti)? Sitten lähetä meille email todiste maksusta tai siirron ID, lähettäjän NIMI pankkisiirrossa ja tilaus numero; service@perfectinter.net (mailto:service@perfectinter.net)

 

4) Onko sinulla ongelmia kohtien #1 ja #2 kanssa? Sitten lähetä email maksu todisteesta tai siirron ID, lähettäjän NIMI pankkisiirrossa, ja tilaus numero osoitteeseen; service@perfectinter.net (mailto:service@perfectinter.net)

 

5) Tiedätkö kuinka löydät siirron ID:n? Syötä yleinen avain (lompakon ID) löytääksesi siirron ID:n. Tässä kuinka löydät sen Bitcoin:ista; https://blockchain.info

tässä Ether; https://etherscan.io

 

 

***

 

Lisänä keskustelu (Chat) apua Rainbow Currency myynneistä löytyy seuraavan linkin alta.

 

https://join.skype.com/GfU0vPiGUQ0P

 

 

***

 

 

Kirjaudu SafeZone:een: www.safe.zone meidän uuteen täydelliseen URL osoitteeseen! Huomioikaa että www.safezonepass.com ohjautuu myös suoraan uuteen osoitteeseen.

 

Apua saatavissa Skypen kautta seuraavalla linkillä:

https://join.skype.com/wj64aBVEIIZe

 

Kaikkien Unicorn Network webinaarien tiedot:

Kirjaudu ja lukeaksesi recapit ja rekisteröityäksesi webinaareihin:

https://www.safe.zone  (WEBINARS kuusikulmion alta)

 

Kaikki Rainbow Currency webinaarit löydät täältä:

https://www.rainbowcurrency.com  (WEBINAR RECAPS napin alta)

 

 

***

SANO HYVÄSTI SPARKLE:LLE, SANO HEI TWINKLE:LLE

(kuten 28.10.2017) On olemassa projekti joka käyttää nimeä “SparkleCoin” heidän digirahastaan. Vaikka heidän projektiaan ei ole vielä julkaistu, he ovat puhuneet kolikosta ensimmäisen kerran syyskuussa heidän virallisilla sivuillaan.

Tietysti, me kunnioitamme heidän kehitystään, joten muutamme pienimmän kolikon nimeksi Twinkle.

Joten, tästä eteenpäin, käytetään vain nimeä Twinkle. Kiitoksia!

 

 

***

** Muistutus kaikille jäsenille ** Meillä on tiukka anti-spam (roskaposti) linja. Olkaa ammattimaisia kun jaatte linkkejä tarjouksistamme. On huomattu että jotkut jäsenet lähettävät linkkejään toisille ryhmille Facebook:issa. ** Tämä on roskapostitusta ** Et saa lähettää linkkejä kenellekään sivujen kautta tai ryhmille elleivät sivut tai ryhmät sitä erikseen salli. Sinä et saa jakaa etkä postittaa linkkejä toisille henkilöille missään sosiaalisessa mediassa elleivät he anna sinulle lupaa. Olkaa kunnioittavia ja ammattimaisia. Kiitoksia.

 

 

 

***

Jäsenten kutsunta ohje

 

*** Hyvät jäsenet,

Meidän Rainbow Currency on hyvin jännittävä mahdollisuus kaikille jäsenille ja tulevaisuuden kaupankäyntiin ja taloudellisiin siirtoihin.

Me tiedämme että kaikki ovat erittäin jännittyneitä ja hyvin innokkaita ja mainostamaan tai promoamaan Rainbow Currency:ä ja tämä on vain kerran elämässä mahdollisuus.

Kuten aina, me haluamme pitää mielessä yhtiön maineen ja sinut kun mainostamme. Muutama asia on hyvä pitää mielessä:

 

A. Kun käännätte mitään tietoja, brandin nimet pitää olla englanniksi. Rainbow Currency, Twinkle, Glitter, Rainbow, SafeZone, jne täytyy olla englanniksi.

 

B. Tietojen pitää olla aina tarkkoja kun käytetään yhtiön sivuja oppaana. Älkää johtako harhaan villeillä arvauksilla tai muuttaen jonkun asian merkitysti. Jos ette ole varmoja mitä joku asia tarkoittaa, pyytäkää selvitys.

 

C. Huolehtikaa paikallisista ja kansaivälisistä roskapostitus säännöistä koskien emaileja. Jos käytätte emailia olkaa varmoja että ne joille lähetätte emaileja ovat sen sallineet. Jos emailaatte ystäville/perheelle niin kunnioittakaa heidän toiveitaan jos he pyytävät etteivät halua enää emaileja.

 

D. Älkää koskaan käyttäkö Mailaxy:ä mihinkään markkinointiin. Se on tarkoitettu vain henkilö kohtaiseen käyttöön. Tilit voidaan sulkea jos meidät suljetaan ulos sen vuoksi että Mailaxy:ä on käytetty markkinointiin ja merkitty roskapostiksi.

 

E. Sosiaalinen media, kuten Facebook, Twitter, jne. noudattakaa aina heidän sääntöjään.

* Älkää koskaan lähettäkö linkkejä tai promoja teidän profiilissa muille jäsenille. Jos postaat omassa profiilissa niin ne jotka seuraavat sinua näkevät sen.

* Älkää koskaan vastatko toisen postiin tai kommentoiko heidän linkkiään.

* Jos kuulut johonkin ryhmään joka sallii sinun lähettää markkinointi postia, ja siellä on monia, ole varma että noudatat heidän sääntöjään ja älä lähetä jatkuvasti postia. Seuraa mitä toiset tekevät ryhmässä. Jos siellä on useita satoja tai tuhansia aktiivisia ihmisiä ja on vain yksi joka postaa 5 minuutin välein tai joka tunti älä tee samaa asiaa, koska tuo henkilö tekee sen. Tee se mitä tavanomaisesti tehdään tässä ryhmässä.

 

F. Älä toistuvasti ota yhteyttä tuntemattomiin posteillasi. Tämä tarkoitta henkilöä joka on kuvassa, tai joka haluaa yhteydenottoa koska se on tärkeää hänelle.

 

G. Älä lisää henkilöitä ryhmiin ilman heidän lupaansa. Tätä tapahtuu minulle kaiken aikaa ja se on hyvin kiusallista. Voit lähettää kutsuja ja tämä antaa henkilölle mahdollisuuden liittyä, hylätä, tai yksinkertaisesti poistaa pyynnön.

 

H. Useat jäsenet on postanneet markkinointi materiaali jota voi käyttää ja jakaa, graafisia piirroksia ja videoita joita voi jakaa, ja ideoita parempaa markkinointiin. Aina pitää kuitenkin pitää mielessä että niitä voi personoita ja tarkentaa. Jos näet jotakin josta pidät jota ei ole annettu jaettavaksi tai käytettäväksi, ota aina yhteyttä sen materiaalin tekijään ja kysy lupaa ennenkuin teet mitään.

 

I. Jos teet omat sivut, ryhmän, blogin, jne pidä aina huoli että noudatat sääntöjä. Pidä huoli että noudatat Yhteistyökumppani ohjeita sosiaalisessa mediassa ja Internetissä.

Näet ne täältä:

 

https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

 

END***

 

 

***

Ansioiden vastuuvapautuslauseke: Kaikki toimet on tehty esitelläksemme projketin mahdollisimman tarkasti. Mitään esimerkkiä tuloksista ei voi tulkita lupauksena tai takuuna ansioista. Onnistumisesi saada tuloksia kotisivuilta rippuu ajasta jonka omistat projektille, tietämyksestäsi ja muista markkinointi taidoista. Koska nämä tekijät ovat erilaisia eri yksilöillä, me emme voit taata mitään määrättyä tulosta. Emmekä ole vastuussa tekemisistäsi. Materiaalit jotka löytyvät kotisivuiltamme voivat sisältää tietoa jotka sisältävät tai perustuvat tuleviin ilmoituksiin. Tulevaisuuteen katsovat ilmoitukset antavat arvioita tai ennakko arvioita tulevista tapahtumista. Voit tunnistaa nämä ilmoitukset sillä toteamuksella että ne eivät kerro suoraan historiasta tai tämänhetkisestä tiedosta. Ne käyttävät sanoja kuten “anticipate=aavistaa”, “estimate=arvioida”, “except=paitsi”, “project=projekti”, “intend=pyrkiä”, “plan=suunnitella”, “believe=luottaa”, ja muita sanoja ja termejä samaa tarkoittaen potentiaalista tulosta tai ansioita.

 

Copyright © 2017 Perfect Internet Inc. and Rainbow Currency Foundation. Kaikki oikeudet pidätetään.