Rainbow Currency Webinar Recap
maanantaina 4pv joulukuuta, 2017
Esittäjä: Dan Settgast


Tämä webinaari on Unicorn Network:in omaisuutta ja sitä ei saa tallentaa ja siten julkaista muualla julkisesti. Mikään kirjoitus/käännös tarjottuna livenä ei ole virallinen “Power of We”:n julkaisu. Odota virallista englanninkielistä jälkikirjoitusta ja täydellistä käännöstä tietoineen jotka esitetty webinaarissa.

 

WAAZZZUUUBBB!

 

Jännittävää, jännittävää, jännittävää, jännittävää! Kaikki se mitä tapahtuu ympärillämme on hyvin, hyvin jännittävää.

 

Mutta, ennenkuin kerron muutamia päivityksiä, minun on varoitettava teitä! Tämä on kuten mikä tahansa digiraha. On olemassa ihmisiä jotka yrittävät myydä digirahaa tavallisten markkinoiden ulkopuolella. Useat ihmiset ovat ottaneet yhteyttä että ovat saaneet tarjouksia ostaa Twinkle:jä halvempaan kurssiin, markkinoiden ULKOPUOLELLA.

 

Älkää tehkä tätä! Älä edes ajattele jonkin kauppaamista digiraha pörssi markkinoiden ulkopuolella! Perusteluna on, “Niin, voin säästää digiraha pörssin korkeat palkkiot.” Kaverit, olkaamme rehellisiä. Ajattelen että se on 1% ostajalle; 2% myyjälle. Se tekee 3%. Vaikka se olisikin 5%. Niin, tämä on se mitä MAKSAT palvelusta ja turvallisesta siirrostasi, ja yksityisyydestä, myöskin.

 

100$ sijaan, se voisi olla 103$ tai 105$; 500$ sijaan se voisi olla 510$ tai 515$, jotakin tämän kaltaista. Kaverit, se on sen arvoista” On SYY miksi siellä on pörssejä – osake pörssejä, rahan välittäjiä, digiraha pörssejä. Tarvitset luotettavan kumppanin maksujen käsittelyyn; pitääksesi rahat siihen saakka kunnes digiraha myyty/käytetty. Se on helppoa. Milloin tahansa jotakin tapahtuu: kuten rahat katoavat, digiraha katoaa, saat vähemmän kuin odotit, sinulla on ongelmia… AINA kun teet jotakin ULKOPUOLELLA normaalien markkinoiden. ÄLÄ TEE SITÄ! Tämä on hyvin, hyvin tärkeä asia.

 

Nyt, puhukaamme siitä mitä on tapahtunut perjantaista lähtien. Voi kertoa että paljon asioita on tapahtunut. Olette varmaan nähneet että ensimmäiseen digiraha kauppapaikkaan on tullut päivitysiä, jossa Twinkle:t ovat listattuina. Tärkein muutos on että eri valuutat ovat nyt erillisissä listoissaan, tällä tavalla muutkin digiraha välittäjät niitä käsittelevät. Sinulla on valuutta PARI joita kaupataan. Esimerkiksi, Twinkle-USD, tai Twinkle-Euro, tai Twinkle-bitcoin. Ne ovat pareja, ja jokaisella noista pareista on markkina hinta; ja se voi olla täysin erilainen valuutasta valuuttaan.

 

Olen oppinut, esimerkiksi, että bitcoin:in hinta Intiassa on paljon korkeampi kuin muissa maissa. Kun tarkistelet eri digiraha pörssejä, löydät täysin erilaisia hintoja bitcoin:ista euroissa, esimerkiksi;  tai Englannin puntaan, tai USD:hen, tai mihintahansa. Tietysti se on hyvin, hyvin hämmentävää jos sinulla on KAIKKI erilaiset digirahat yhdellä listalla. Joten nyt, CryptoCoinStreet:illä, kuten millä tahansa digiraha pörssillä, valuutat on eriytetty. Nyt kun tarkistat USD:n, ja tietysti, USD on pää valuuttaa kansainvälisissä digiraha pörsseissä – tällä sivulla näet nyt vain tarjouksia USD:nä.

 

Autoin muutamaa investoijaa tänä aamuna. Kerroin heti tapaamisen aluksi (maanantai aamuna meidän aikaa), jos ovat onnekkaita, he voivat löytää joitakin erinomaisia tarjouksia Twinkle:istä. Joten opastin heitä; koska olen kutsunut heidät Unicorn Network:iin. He ovat minun ensimmäisellä tasolla, joten autoin heitä; ja opastin heitä tilausten tekemisestä CryptoCoinStreet:illä.

 

Kuten voitte nähdä, siellä on paljon vähemmän 0.01$ tarjouksia, ja olen juuri nähnyt Skype keskustelussa (jatkossa siis vain: chat), ilmeisesti, kaikki 0.01$ tarjoukset on MYYTY; ja nyt halvin tarjous on 0.02$. Tämä tarkoittaa, tietysti, että markkina arvo USD:nä Twinkle:lle, on nyt 0.02$. Ja niin pian kuin 0.02$ tarjoukset on myyty, markkina hinta NOUSEE.

 

Joten nyt, jos joku tulee ja sanoo, “Niin, en välitä siitä jos markkina hinta on 0.02$, ja  siellä on ihmisiä myymässä 0.02$:lla; haluan myydä Twinkle:ni 0.01$:lla – me emme voi pitää heitä kurissa. Ja tämä on suurin haasteemme juuri nyt. Näyttää siltä että jotkut meidän Rainbow Currency:n omistajista eivät ymmärrä kuinka digiraha pörssi toimii. Se ei ole monimutkaista. Ajattelisin että se ei ole monimutkaista ymmärtää.

 

Jos minulla on jotakin arvokasta toisille ihmiselle, ja toiset ihmiset ovat valmiita maksamaan siitä 0.02$/Twinkle:ä, ei ole varmuudella MITÄÄN SYYTÄ tarjota 0.01$ hintaan. Ja ensimmäisten tuntien aikana pörssissä, Twinkle:n hinta oli päälle 0.10$/Twinkle; koska mistä tahansa syystä postattu tarjous ostettiin.

 

Ja, kirjauduin juuri CryptoCoinStreet:ille, ja näen juuri tällä hetkellä että alhaisin tarjous on 0.02$/Twinkle; mutta siellä on vain 11 tarjousta (tähän hintaan.) Tiedän että on muitakin kuin nämä 11 tarjousta, joten ihmiset ovat myymässä 0.02$/Twinkle. Joten, varmuudella ei ole mitään syytä – siinä ei ole mitään järkeä tarjota Twinkle:jä hintaan 0.01$.

 

Se on jotenkin näin: sanokaamme että haluat myydä auton, ja auton arvo markkinoilla on, se mitä toiset ihmiset olisivat valmiita maksamaan autostasi. Sanokamme että se on 10000$. Nyt voit sanoa, “Niin, myyn sen 5000$:lla, tai 2000$:lla.” Tietysti, saat autosi myytyä. Ja ehkä, mistä tahansa syystä (koska se oli lahja sinulle, esimerkiksi), sanot, “Niin, sain 2000$:ia, ja silti tein 2000$ voittoa.” Mutta sinun on nähtävä ettet “tehnyt” 2000$:ia voittoa – tietysti, sinä teit, mutta kaiken kaikkiaan, sinä MENETIT 8000$:ia, koska sinä OLISIT voinut löytää jonkun joka olisi maksanut 10000$ autostasi!

 

Se on varmuudella samanlaista täällä, meidän digirahalla. Se on erittäin tärkeää että annat MARKKINOIDEN asettaa hinnan. Jos näen että ihminen on tarjoamassa 0.02$:lla, henkilökohtaisesti sanoisin, “Niin, yrittäisin katsoa löydänkö jonkun joka olisi valmis maksamaan 0.021$.” Ja jos tämä toimii, yritän 0.022$:lla, tai 0.025$:lla, tai 0.03$:lla – tai jotakin tämän tapaista.

 

Jos maksoit Twinkle:t KÄTEISELLÄ, tai muutit jotain arvokasta Twinkle:iksi, olen hyvin varma että työskentelit kovasti niiden eteen. Joten, miksi antaisit Twinkle:t ALIHINTAAN? Tämä on hyvin, hyvin tärkeää ymmärtää että olemme LUONEET digirahan, ja me olemme LUONEET tämän yleisen kauppapaikan jossa voit helposti KYSYÄ OIKEAA arvoa jota etsit.

 

Olen täysin vakuuttunut että jos meillä vain tarjouksia 0.10$:lla, tai 0.20$:lla, tai 0.50$:lla, tai jopa 1.00$:lla per Twinkle, näkisimme ihmisiä OSTAMASSA Twinkle:jä. Miksi? Koska Twinkle:t, ja Rainbow Currency, ovat valuuttaa. Ja valuutta, arvo asettuu ja määräytyy kuinka paljon siitä voi saada.

 

Nyt, tässä on hauska asia. Kun Twinkle on 1.00$, tämä tarkoittaa että jos ostan jotakin jonka arvo on 1.00$, minun tarvitsee maksaa siitä YKSI Twinkle. Jos Twinkle:n arvo on 0.02$, tarvitsen 50 Twinkle:ä maksaakseni 1.00$ (50 x 0.02$ = 1.00$.) Joten, jos Twinkle:n arvo on korkeammalla tasolla, se ei loukkaa KETÄÄN. Ainoa kysymys on minkälaisen infrastruktuurista, ja minkälaisen toiminta ympäristön luomme Rainbow Currency:yyn. Nostaako se digirahan arvon KORKEAMMAKSI kuin toisten digirahojen? Tämä on ainoa asia mitä teidän pitää myös miettiä.

 

Joten nyt, antakaa minun kertoa muutamasta asiasta jotka ovat tapahtuneet viime päivinä. Me, yhtiönä Unicorn Network:issa, maksoimme useamman laskun Twinkle:inä; eikä vain 5$ tai 10$. Kerron muutaman esimerkin:

 

#1: Mainitsin että lauantaina 2.12.2017 meillä oli Most Famous Award show:n nauhoitus, joka on meidän viihde osaston projekti; ja meillä oli kaksi voittajaa vuosilta 2017 ja 2016 täällä Las Vegas:issa; ja tuotimme heille lauluja, ja laulut julkaistaan joulukuussa 2017. Joten seuraavien kahden viikon aikana, voit kuunnella ne. Tietysti, laulujen tuottaminen ammattimaisessa studiossa ammattimaisella tiimillä, maksaa rahaa. Joten nyt, studion OMISTAJA on yksi Rainbow Currency:n omistajista, ja hän kysyi meiltä, “Niin, haluatteko maksaa meille Twinkle:inä? Me haluamme niitä lisää.” Ja, tietysti, me sanoimme, “Kyllä!”

 

#2: radioasema jossa meillä on kaksi kertaa viikossa SafeZone radio show; he, tietysti, myyvät mainoksia. He ovat radioasema. He tekevät bisnestä, ja he myyvät mainoksia. He sanoivat meille, “Jos teillä on asiakkaita, tai jos haluatte mainostaa radioasemallamme, me olemme ILOISIA että voimme hyväksyä Twinkle:t;” ja he ovat tehneet bisnes suunnitelman, he ovat asettaneet tavoitteeksi kuinka paljon Twinkle:jä he haluavat saada myymällä mainoksia.

 

#3: meidän terveys ja hyvinvointi osasto, meillä on brändi HAPPY HEALTH (=HYVÄ TERVEYS); ja me olemme työskentelemässä yhden huippu laboratorion ja lisäravinne tuottajan valikoiman kanssa. Ja arvatkaa mitä – sama tulos täällä. He kysyivät meiltä, “Hei, meillä on lasku jonka haluamme lähettää HAPPY HEALTH Inc.:lle Sallitteko meidän pyytää että maksatte Twinkle:inä?” Ja, hei, hyväksyin sen. Ja, tietysti, ja tietysti tähän aikaan meillä oli 0.01$ markkina hintana. Niin, nyt markkina hinta on 0.02$; joten, he tekivät hyvän diilin. Ja tämän vuoksi he kysyivät tätä asiaa. Ja kaverit, sen laskun summa oli 25000$.

 

#4: tämä on erittäin tärkeää teille kaikille. Me olemme tehneet diilin Rainbow Currency:ssä, jossa Rainbow Currency Foundation saa  30kg kultaa. Tämä tekee enemmän kuin 1’000’000$. En tiedä kullan tarkkaa päivän hintaa; ehkä jotain 1.2, tai 1.3, MILJOONAN arvosta kultaa. Tämä kulta on LISÄ varmistus digirahalle; kuten yhtiön osakkeet jotka siirretään Rainbow Currency Foundation:ille. Joten, nyt Rainbow Currency:ä ei ole varmistettu vain  yhtiön osakkeilla; lisäksi, nyt, se on varmistettu myös 30 kg:lla kultaa, ja me maksoimme kullan myöskin Twinkle:inä!

 

Kaverit, kuinka jännittävää tämä on?! Kaikki nämä esimerkit TODISTAVAT että me olimme OIKEASSA tehdessämme tämän; ja bisnekset PITÄVÄT siitä mitä teemme.

 

Joten nyt, tämän suuren kulta diilin jälkeen, menkäämme PÄIVITTÄISIIN maksuihin joita voi tehdä Twinkle:ille. Tiedätte että olemme neuvottelemassa bisnesten kanssa, tehden kaikki teknisesti mahdolliseksi; jotta meillä olisi vaihtoehdot WEBSIVUILLA hyväksyä Twinkle:t maksu vaihtoehdoksi heidän websivuillaan heidän “ostoskoreihin.” (suorakäännös toki: shopping cart = ostoskärry). Olen ehkä maininnut että meillä on jo WordPress liitännäinen maksujen vastaanottoon Twinkle:inä, kiitokset tästä yhdelle Rainbow Currency co-founder:ille. Joten, kiitokset vielä kerran, Steve.

 

Mutta, olemme jo, ei vain neuvottelemassa “Hyväksyttekö Twinkle:t tai ette?”, mutta me olemme ASETTAMASSA PAIKOLLEEN toimintoa ensimmäisestä tarjouksesta! Esimerkiksi, kuntosali täällä Las Vegas:issa – tiedätte että vapaapäivien jälkeen, monilla ihmisillä on heidän henkilökohtaiset tavoitteensa, mitä he haluavat tehdä seuraavana vuonna, 2018. Monet ihmiset haluavat pudottaa painoa, olla paremmassa kunnossa, olla terveempiä, jne; joten tammikuu 2018 on tärkeää kuntosali yrityksille.

Kuntosalilla täällä Las Vegas:issa on erikois Twinkle tarjous liittyä, tammikuussa 2018. Ja tämä on vain yksi esimerkki. Voin antaa muutaman lisää.

 

Tämä kaikki todistaa että olemme oikeassa; ja TYÖMÄÄRÄ, en tiedä voitteko kuvitella mitä tiimi tekee parhaillaan – sen jälkeen kun kaikki maksut ICO:sta on käsitelty ja kirjattu. Joten nyt, yhtäkkiä, meillä on paljon lisä työtaakkaa saadaksemme kaikki valmiiksi ja kunnolla tehdyksi, erityisesti kampanjat bisneksille ja artisteille.

 

Nyt puhukaamme ARTISTEISTA, meillä oli useita artisteja lavalla meidän Most Famous Award show:ssa; ja, tietysti, me puhuimme artisteille.

 

Esimerkiksi, meillä oli lavalla artisti joka on voittanut USEITA kilpailuja ja on äänestetty parhaaksi Michael Jackson tribute artistiksi, maailmalaajuisesti. Joten, hän oli lavalla; ja tietysti, hänelle on paljon faneja.

 

Meillä oli nelinkertainen, olympiavoittaja, kultamitalisti Ukrainasta, lavalla. Hän on nyt työskentelemässä parhaassa show:ssa Las Vegas:issa (Circuit Du Soleil); ja hän oli lavalle, ja tietysti hänellä oli paljon faneja.

 

Meillä (myös) oli nuori bändi, seitsemän sisarusta; ja heillä on enemmän kuin 250000 seuraajaa, esimerkiksi, Facebook:issa. Tietysti, puhuimme siitä mitä meillä on tarjota, ja he kaikki hyväksyivät liittymisen Unicorn perheeseen; ja ovat HYVIN kiinnostuneita. Meillä oli jatko tapaaminen koskien Rainbow Currency Twinkle:jen keräämisestä aktiivisuudella Unicorn Network:issä. Joten, erityisesti tämä bändi 250000 seuraajalla, he ovat hyvin, hyvin kiinnostuneita siitä kuinka voivat MONISTAA heidän aktiivisuutensa meidän verkostossa, kiitokset meidän We Share Success Affiliate mallille. (Samaten Affiliate joka on suomeksi yhteistyökumppani, niin jatkossa vain affiliate!).

 

Joten kaikki sopii erinomaisesti yhteen; ja kaiken sanotun ja kuvaillun jälkeen, todellakin, todellakin AJATELKAA TÄTÄ jos teidän todella TARVITSEE myydä Twinkle:jä

hirvittävän ALHAISEEN HINTAAN, 0.02$, 0.03$, 0.04$, 0.05$ tai mihin tahansa hintaan – koska olen täysin 100% vakuutunut että me näemme paljon, paljon korkeampia hintoja hyvin, hyvin pian!

 

Taas, meillä oli jo noita korkeampia hintoja, juuri 0.10$ tai 0.12$ per Twinkle, heti kun aloitimme! Sitten jotkut jäsenet, ilman mitään syytä, aloittivat tarjoamaan Twinkle:jä hintaan 0.03$; ja heti sen jälkeen 0.01$/Twinkle. Rehellisesti, meidän välillä, se ei ole parempi hinta 0.02$/Twinkle; mutta vähintään 0.02$ on 100% korkeampi kuin 0.01$; tämä on onnistumista.

 

Joten nyt,yksi neuvo vielä minulta. JOS sinun todellakin tarvitsee myydä, älä laita mitään suuria määriä myyntiin, pyytäen ihmisiltä: 1000$, 2000$, 5000$, 10000$. Olen nähnyt tarjouksia joissa pyydetään jopa 30000$!

 

Tehkää pienempiä tarjouksia, jopa 0.02$/Twinkle hintaan. Siellä on ollut tarjouksia kuten 50$, 100$, 200$, 300$ - ja ne ovat kaikki menneet! Nyt siellä on pienin tarjous 400$, ja lyön vetoa että se on seuraava joka myydään.

 

Ihmiset jotka haluavat olla osa Rainbow Currency onnistumis tarinaa – suuret joukot tulevat ostamaan Twinkle:jä, ehkä jo ensimmäisellä askeleella, 100$, kokeile vain. Monet teistä ajattelevat yhä että Twinkle:t ovat sijoitus. Ruvetkaa ajattelemaan että Twinkle:t ovat RAHAA! Uskokaa minua, monet ihmiset haluavat OSTAA Twinkle:jä; ja sitten he KULUTTAVAT ne, nähdäkseen kuinka tämä toimii. Mutta sinun ei tarvitse TESTATA mitään 10000$:lla tai 30000$:lla. Sinun ei pidä tehdä sitä! Teet sen pienemmillä määrillä. Joten, minun suositukseni on, ajattele todellakin poistavasi nuo 1000$, 2000$, 5000$, 10000$ tarjoukset; ja aseta PIENEMPIÄ määriä: 50$, 100$ - tätä suuret joukot etsivät.

 

Esimerkiksi, meillä on täällä tarjous myydä 50000 Twinkle:ä 1000$:lla, joten tämä on 0.02$/Twinkle. Nyt kuvittele että myyt ensiksi 10000 Twinkle:ä 200$:lla. Nyt, kun näet jonkun ostaneen sen, sitten, aseta SEURAAVA 10000 Twinkle:n erä 0.025$, 0.03$:iin. Niin, jos myyt seuraavan 10000 Twinkle:ä 0.03$:lla sen sijaan että olisit myynyt 0.02$:lla, sait 50% enemmän kuin sait ensimmäisestä kaupasta!. Eikö olekin hienoa?!

 

Taas, ei todellakaan ole mitään syytä myydä Twinkle:jä alihintaan; vaikka sinä todellakin, todellakin, todellakin tarvitsisit vähän rahaa. Tee se VIISAISSA ERISSÄ, ja aseta pyyntö hinta, realistiseksi.

 

Tässä kaikki mitä voin kertoa, näkemyksistäni. Tässä oli vain MINUN 2 Twinkle:n tarina; joten tämä oli enemmän kuin henkilökohtainen viestini sinulle, eikä niinkään virallinen yhtiön viesti. Koska ne ovat SINUN Twinkle:jäsi. Jos haluat antaa ne ilmaiseksi, voit sen tehdä. Ne ovat sinun Twinkle:jä. Jos olet saanut USD:tä tai Euroja, tai mitä tahansa rahaa taskuihisi, ja haluat antaa ne ilmaiseksi pois, tai jos haluat myydä 1$:in yhdellä centillä, voit sen tehdä. Jos haluat myydä yhden unssin kulta rahan (joka, luulen, joka on arvoltaan jotakin 1200$ tai 1300$) - jos haluat myydä sen kolikon 100$:lla, tai 50$:lla, tai 10$:lla, se on sinun kolikkosi – voit sen tehdä. Voit tehdä saman Twinkle:ille. Ne ovat SINUN Twinkle:jä. EI ole sääntöjä tai taktiikkaa, tai mitä tahansa mitä voisi seurata. Se on SINUN päätöksesi.

 

Joten, tehkää VIISAITA päätöksiä: ja jos ette ole VARMOJA (siitä), kysykää toisilta UNICORN perheen jäseniltä. Kysykää muilta Rainbow Currency omistajilta. Löydätte heidät helposti; ja siellä on monia jotka ovat ILOISIA auttaessaan sinua, jos et ole varma mikä on seuraava askel.

 

Joten, tässä se mitä halusin sanoa tästä aiheesta.

 

Viimeinen aihe tänään, tietysti, on meidän kampanjamme kutsua jäseniä, meidän kampanjamme kutsua bisneksiä; ja meidän kampanjamme kutsua artisteja. Tietysti, me emme pelkästään halua kutsua ihmisiä verkostoomme, ja saadakseen valuuttaa ilmaiseksi. Tietysti, me haluamme heidän löytävät hyvän markkinapaikan jossa he voivat OSTAA Twinkle:jä; koska vain jos sinulla on Twinkle:jä voit osallistua menestykseen – se että OSTAA jotakin, tai PITÄÄ niitä, ja KAUPPAA niitä myöhemmässä vaiheessa. Jos sinulle ei ole Twinkle:jä, et voi osallistua.

 

Ohjelmoijat CryptoCoinStreet:illä (CCS) tekevät kovasti töitä, ja meidän ohjelmoijat ja kehittäjät auttavat heitä parhaan kykynsä mukaan, saadakseen kaikki toimimaan täydellisesti; ja se ei ole vielä täydellistä – mutta me pääsemme sinne. Me todellakin saavutamme sen.

 

Joten, kun puhumme CCS:stä, olen nähnyt muutamia posteja että heillä on liian korkea palkkiot; siellä ei ole hyvää palvelua; sitä ja tätä, ja sitä ja tätä. Kaverit, meidän pitää olla kiitollisia CryptoCoinStreet:ille (CCS) siitä mitä ovat sanoneet, “Kyllä, me haluamme olla ensimmäinen digiraha kauppapaikka.” Koska ensimmäisellä kauppapaikalla on SUURIMMAT RISKIT, ja on tehtävä suuremmat investoinnit saadakseen kaikki valmiiksi. Se ei vain että näpäyttäisi sormia, ja lisää digiraha. Siellä on kovaa työtä taustalla, saadakseen kaikki valmiiksi. He sanoivat, “Kyllä. Me uskomme teidän digirahaan, ja me haluamme olla ensimmäinen.”

 

Ja se on hienoa, koska kaikki isommat kaverit, jos koputat heidän oveaan ja sanot, “Niin, meillä on upouusi digiraha täällä;” he sanoivat, “Tulkaa takaisin, kun olette kaupanneet digirahaa joissakin pörsseissä, jotta NÄEMME että se todellakin on oikea raha.” He eivät ole kiinnostuneita tarinastamme. He ovat kiinnostuneita vain volyymistä. Tämä tarkoittaa että jollei ole mukavia kavereita kuten CCS, sanoessaan, “Kyllä, me teemme tämän. Siinä on paljon työtä, mutta teemme tämän teille”, sinä et voi edes aloittaa. Joten tästä syystä heidän työnsä on korkeasti, korkeasti arvostettavaa. Joten ei ole mitään epäilyksen sijaa mitä he tekevät.

 

Ja mitä tulee heidän palkkiohin, heidän palkkionsa saattavat olla hieman korkeampia kuin toisten digiraha pörssien. Tietysti, siellä on yksi asia joka on pidettävä mielessä:

 

1. Digiraha pörssi jolla on suuremmat volyymit, voi pitää alhaisempia palkkioita, koska volyymi tekee rahaa heille. Se on ensimmäinen asia.

 

2. On olemassa paljon digiraha pörssejä joilla ei ole asianmukaista lisensiointia bisnekselle. Kun luet pienellä painetut tekstit, tai alaosan, esimerkiksi, lasku joka on tehty CCS:ltä, näet että he ovat säännösten alaisia ja lisensioituja amerikassa, aasiassa, ja euroopassa. Ja me tarkistimme nämä ennenkuin valitsimme heidät. Me halusimme NÄHDÄ että heillä on kaikki lisenssit; että heillä on lupa tehdä tämän kaltaista bisnestä. Ja me jopa pyysimme heiltä pankki tiliotteet, jotta näimme että heillä on riittävästi varoja pyörittää digiraha pörssiä.

 

Tietysti, me kerroimme heille, “Niin, teidän pitää ostaa joitakin kolikoita että voitte tarjota niitä digiraha pörssissä,” ja he tekivät niin; ja ostivat heidän 25’000’000 kolikkoa. Joten, kaiken tämän lisäksi, ilman kuluja, he investoivat meidän digirahaan. Joten, todellakin ei ole mitään syytä epäillä mitä he ovat tekemässä. Se on korkeasti arvostettavaa, ja se on hieno palvelu. Vaikka he eivät olisikaan täydellisiä. Toinen digiraha pörssi josta olemme puhuneet, he kysyivät MEILTÄ tällaisia asioita, “Niin, onko teille digiraha pörssi historiaa? Mikä on rahan arvo taustalla?”, ja kaikkea tätä. Arvaan, jos olisimme kysyneet heiltä pankki tiliotetta, he olisivat nauraneet meille.

 

Kolmannet osapuolet ovat aina suurin riski. En tiedä yhtään tapausta jossa blockchain olisi hukannut yhtään tiliä, tai jotain arvoa. Milloin tahansa kuulette, “Oooooo, 100’000 bitcoin:ia katosi” tai “Ethereum on hakkeroitu,” se ei ollut Ethereum blockchain joka on hakkeroitu – se oli digiraha pörssi, tai lompakon tarjoaja. Aina kolmas osapuoli. Joten, olkaa varmoja että me tutkimme pitkään ennenkuin valitsimme ensimmäisen digiraha kauppapaikan.

 

Ja, olen iloinen että voin jakaa kanssanne seuraavan joka tapahtui aikaisemmin tällä viikolla, me olemme jo sanoneet “Terve” seuraavalle digiraha pörssille. Ja kun meillä on tämä toinen, joka on isompi, sitten olen aivan varma että meille tulee kolmas, neljäs, viides, kuudes, seitsemäs, ja jopa enemmän seuraa perässä. Mutta ei väliä kuka se on, sinun on pidettävä mielessä että digiraha pörssit ovat aina SafeZone:n ULKOPUOLELLE. Ne ovat kolmansia osapuolia digirahassa, ja niihin liittyy aina riski; koska ne kaikki tarjoavat sinulle mahdollisuutta tallentaa digirahat HEIDÄN lompakko järjestelmään.

 

Joten, olkaa tarkkoja, ja pitäkää aina mielessä: varmasti, turvallisin paikka sinun Twinkle:ille on SafeZone, sinun PERNUM lompakko (yksityinen lompakkosi). Joten, älä unohda tätä.

 

Joten, mitä tämä tarkoittaa meidän “airdrop” kampanjan jäsenille, bisneksille, ja artisteille? Kaikki on valmisteltu taustalla. Tiedän että on vaikeaa odottaa; ja, kaverit, uskokaa minua, on vaikea tehdä tällainen päätös. Ja näin jo joidenkin ihmisten sanovan, “Voih, taas viivästys!” Hei! Kyllä, taas viivästys! Mutta mitä haluatte? Haluatteko meidän aloittavan, täydessä kaaoksessa, satojen tuhansien jäsenten, ja bisnesten ja artistien liittyessä; ja he haluavat ostaa hieman digirahaa, ja he tarkistavat digiraha pörssin, ja sitten he näkevät, “Voi, siellä on vain tarjouksia 5000$ tai 2000$, 2400$, 5200$, 1933$?”

 

Se ei ole sitä me haluamme; jos meillä ei ole sitä mitä he haluavat, miksi me avaisimme? Bisnes viisautta, jossa ei ole järkeä; joten pitäkää se mielessänne. Me olemme täällä tekemässä bisnestä. Me olemme täällä onnistuaksemme; ja me olemme täällä jakaaksemme onnistumisemme sinulle! Joten, olkaa varmoja, minkä tahansa päätöksen teemmekin, se kiinnostaa kaikkia – myös meitä, yhtiötä, digirahaa, digirahan omistajia, ja kaikkia muita, ja TULEVAISUUDEN jäseniä.

 

Joten, mitään ei tapahdu koskien kampanjaa seuraavien 48 tunnin aikana. Meillä on seuraava webinaari keskiviikkona 6pv joulukuuta 2017 klo 21:00 Suomen aikaa. (Peruuntui ja siirrettiin 8pv joulukuuta 2017)

 

Jos kaikki on valmiina sillä tavoin kun haluamme voin sanoa, “NYT on järkeä aloittaa suuri kampanjamme,” sitten me sen teemme. Ja voin pyytää sinulta ymmärtämistä, apua; ja tietysti, kärsivällisyyttä. Minun on oltava kärsivällinen, myöskin, koska en voi odottaa, koska kaikki (kuten olen kertonut tässä webinaarissa, ja muissa webinaareissa) – kaikki on hienosti! Palautteet ovat mukavia, bisnesten, käyttäjien, artistien – kaikki on fantastista!

 

Meillä on muutamia asioita tulossa. Rehellisesti, en halua sekoittaa sinua liialla tiedolla, mutta siellä on ISOASIA odottamassa kulman takana. He ovat melkein valmiina. Meille tulee joitakin uusia yhteistyökumppaneita, mihin sanotte, “Hurraa, todellakin!” - “Kyllä, todellakin!” Se on ehdottomasti suuri asia. Se on ehdottomasti fantastista, joten kaikki on hienosti. Kaikki on oikein hyvin.

 

Nyt, meidän täytyy löytää tapa markkinapaikalle joka on todellakin nimensä arvoinen – oikea markkinapaikka, perustuen OIKEAAN meidän digirahan arvoon; ei se jonka näemme nyt.

 

Joten, ajatelkaa sitä. Jos olet yksi niistä kaveresita jotka pyytävät suurta määrää rahaa yhdellä kertaa, sinä ehkä haluaisit muuttaa sitä pienempiin eriin, tehdäksesi ihmisten päätökset helpommiksi. Jos löydät 20 ihmistä ostamaan 50$:lla, hei, se on 1000$; ja saat saman summan; joten ei ole huolta. Taas, ajatelkaa sitä. Kun ihmiset haluavat ostaa 0.02$:lla, he voivat ostaa myös 0.03$:lle, myöskin. Joten, älkää menettäkö rahaa myymällä liian halvalla!

 

Kiitokset kuuntelusta kaverit. Tässä kaikki tänään. Seuraava webinaari keskiviikkona, 6.12.2017 klo 21:00. Kiitoksia täällä olosta kanssani. Kiitoksia kuuntelusta.

 

WAAAZZUUUUUBBBBB! Olkaa ylpeitä Unicorn:sta. Olkaa ylpeitä Rainbow Currency omistajia.   ja aina; HAPPY HEALTH:ista. Kiitoksia, kaverit. Heippa.

 

Teidän menestys mielessäni,

Dan Settgast, ja

Sinun WAZZUB avustaja tiimi

 

 

***

 

Lisäinfoa avustajilta:

 

Rainbow Currency:n omistajat rekisteröitykää seuraavaan Rainbow Currency webinaariin (löytyy Rainbow Currency websivuilta WEBINAR RECAPS:ien alta): keskiviikkona 6pv joulukuuta 2017, klo 21:00 Suomen aikaa.

 

Tiedoksi: Teknisten vaikeuksien takia webinari 6pv joulukuuta 2017 on siirretty perjantaiksi 8pv joulukuuta 2017, klo 21:00 Suomen aikaa.

 

***

 

Kaikki Rainbow Currency omistajat, huomioikaa tämä koskien CryptoCoinStreet (CCS) ja kaikki potentiaalisia tapahtumia:

 

Ensimmäiseksi ymmärtäkää tämä on vain digiraha kaupankäynnin alkua, ja siitä on kerrottu CCS websivuilla että heillä on muutamia asioita jotka eivät vielä toimi. Kuitenkin, on myös heidän avustajiltaan vahvistettu että he avaavat kauppaamisen (katso näiden selvennysten lopusta).

 

Kun aloitat kaupankäynnin Twinkle:illa:

 

1. Siirtääksesi Twinkle:t joita haluat myydä, sinun pitää mennä CCS sivuilla kohtaan “Manage Profile” (=Hallitse Profiliasi) ja sitten “ETH Address” (=Ether osoite, eli blockchain lompakkosi yleinen avain, joka siis on englanniksi (PUBLIC KEY)). Sinne syötät siis lompakon osoitteen josta haluat siirtää Twinkle:jä (MEW eli MyEtherWallet tai jostain muusta blockchain lompakosta). Tämän jälkeen vihreältä alueelta löydät osoitteen johon lähetät Twinkle:t (se alkaa seuraavasti: “0x..”). Tätä osoitetta täytyy käyttää sinun MEW (tai toisessa blockchain lompakossa) ns ‘TO’ osoitteeseen. (‘TO’ on suomeksi lähinnä ‘minne’)

 

Huom! Kokeile pienellä määrällä ensiksi ollaksesi varma että toimii.

 

2. Ymmärtäkää että lompakon osoite jonka näette CCS:llä alkaa “TWK..” ja on VAIN CCS SISÄISESSÄ KÄYTÖSSÄ. Se ei TOIMI muualla.

 

3. Tarvitsette ETH (Ethereum) digirahaa siirtääksenne Twinkle:jä blockchain lompakosta (MEW tai muu) CCS:ään.

 

HUOM: SUOJATKAA ITSENNE JA OSTAKAA VAIN LUOTETTAVASTA PAIKASTA ETH DIGIRAHAA!

 

***

 

Nähdäksesi kauppaamasi kurssin ja käyttääksesi digiraha pörssin ominaisuuksia:

 

Kilkkaa “ORDER EXCHANGE” ja valitse Twinkle vasemmalta digirahan alapuolelta.

 

Asettaaksesi OSTA (BUY) tai MYY (SELL) tilauksen, klikkaa TILAA OSTO (ORDER BUY) tai TILAA MYYNTI (ORDER SELL) nappulaa lompakon/saldo näytön alapuolelta vasemmalla. Tai oikealta valitset yksittäisen OSTO (BUY) tai MYYNTI (SELL) tarjouksen joka on jo asetettu.

 

Sinun on myös ymmärrettävä että kun olet kauppaamassa digirahaa pörssissä sinä haluat niin paljon kuin mahdollista Twinkle:istäsi; joten ole varma ja tarkista viimeisin myynti hinta ENSIMMÄISEKSI ennenkuin lähetät myynti tilauksen. Odota ja vahdi sitä muutamia minuutteja, katso mitä on meneillään, ja älä dramaattisesti heikennä hintaa saadaksesi omasi myytyä nopeasti. Sinä voit menettää rahaa jota voisit saada vain pienellä rauhallisuudella. Myyntejä ei tapahdu koko ajan, sen sijaan käytä korkeampaa hintaa, hieman alempaa jos sinun täytyy, tai vähintään puoleen väliin oikeasta reilusta hinnasta, joka Twinkle:llä on. Ole viisas kun teet myyntiä/kauppaa. Päämäärä kun myyt tulisi olla saada eniten rahaa Twinkle:istä, eikä vähiten (lue uudestaan aikaisemmat recap – jälkikirjoitukset, saadaksesi lisää näkemystä).

 

***

 

Koskien mitään kauppaamista tai siirtoja jotka näyttävät myydyiltä/valmistuneilta mutta rahat eivät ole vielä tulleet sinun CCS tilille, varmistakaa blockchain lompakko, onko tokenit/Twinkle:t todellisuudessa vielä otettu sinun tililtäsi. Jos ne eivät vielä ole otettu, sitten mitään ei ole mennyt. Kokeile uudelleen tai sitten ehkä olet katsomassa väärästä paikasta.

 

Ymmärtäkää, alhaalla CCS ORDER EXCHANGE sivuilla, näet sinun myynti/osto tilaukset, joten kelaa sivua alaspäin ja tarkista. Ei niin selkeästi; siellä on teksti jossa lukee “Sell / Buy” (“Myy / Osta”). Klikkaa SELL tai BUY osaa jokaisesta listasta ja valitse vetolaatikosta TWNKL / USD, tai minkä tahansa valuutan haluat.

 

Kun siirrät TWNKL CCS:lle ja niitä ei näy, ehkä ns GAS loppui? (GAS = palkkio etherissä) Jos laskit GAS:in määrää liian paljon siirtoasi varten, se ei tapahdu, joten ola varma että GAS:ia on tarpeeksi mutta ei liian paljon. Jos GAS loppuu, nosta sitä määrää (eli osta lisää ethereitä), kuluta jotain ja saat asioita eteenpäin.

 

Joten älä mene paniikkiin ensin; CCS avustajatiimi on paikalla heidän bisnes tunteina, joten ottakaa yhteyttä heihin jos haluatte lisäselvyyttä haasteisiin.

 

***

 

ME ymmärrämme jos olette huolestuneet ja tunnette kuinka teidän pitäisi varoittaa muita (ja varmasti ME haluamme kuulla sattumuksista), kuitenkin, myös KUNNIOITTAVASTI ymmärtäkää älkää postatko roskapostia (spam) teidän sattumuksista ilman mitään vastausta CCS:ltä uudelleen ja uudelleen, kaikissa Skype huoneissa joissa olet, se ei auta ja sinut poistetaan jos ole epäkunnioittava.

 

CCS ei ole osa SafeZone:a tai Unicorn Network:iä, joten se on paras paikka saada apua CCS:ltä. He ottavat yhteyttä ihmisiin koskien ongelmia joista on raportoitu, joten jos jätät viestin, he palaavat asiaan.

 

Ymmärtäkää, jos sinulla on ongelmia CCS kanssa ja haluat raportoida siitä heille, ennenkuin spammäätte kokemuksenne ja ilman tulosta, ensimmäiseksi seuratkaa joitakin helppoja neuvoja alla (ja ehkä haasteesti ei ole haaste lainkaan):

 

- Muistakaa että jokaisella on yhtälainen kunnioitus jokaista kohtaan, älkää menkö paniikkiin ja älkää ajatelko että teitä vedätetään juuri nyt.

 

- Älkää postittako ongelmia/haasteita kaikkiin Rainbow Currency Skype ryhmiin. Poimikaa paras ongelma. Jos sinulla on co-founder ongelma, postaa se siihen ryhmään. Jos olet vain yleisessä Rainbow Currency ryhmässä, postaa se siihen ryhmään. Jos puhut vain espanjaa, postaa ongelma vain espanjan kieliseen ryhmään.

 

- Kun postaatte ongelmia, perustakaa ne tosiasioihin, selittäkää ongelma ja pyytäkää apua. Me teemme parhaamme auttaaksesi sinua.

 

- MEIDÄN kaikkien pitää tehdä työtä yhdessä, se on Power of WE:tä. (jatkossa siirryn käännöksissä käyttämään vain tätä englanninkielistä ilmaisua)

 

***

 

Tässä muutama lisä vahvistus ja selitys CCS:ltä heidän avustajiltaan:

 

RC: Vahvistakaa, että Twinkle:t näkyvät “ORDER EXCHANGE” alapuolelle “BUY TWINKLES” osan alla, ovatko ne oikeita myyntejä? Myös, onko siellä näkyvä Twinkle osto hinta tarkka; tai teettekö vielä testejä?

 

CCS: Sivut ovat valmiita kaupankäyntiin mutta olemme vielä tehostamassa joitakin osia

 

RC: OK, joten ihmiset jotka ovat asettamassa MYYNTI tilauksia ovat valmiina myymään ja ihmiset jotka haluavat ostaa ovat valmiita ostamaan, mutta joitakin asioita vielä tehostetaan. Ymmärsinkö tämän oikein?

 

CCS: Kyllä, näin on.

 

RC: Jos myyn Twinkle:jä, kuinka saan tiedon että ne on myyty, ja kuinka pitkään menee ennenkuin varat näkyvät tililläni?

 

CCS: Tilaus historiasta, tila vaihtuu avoimesta (pending) käsiteltyyn (prosessing). Ja jos ostaja maksaa tilauksen saat varat lompakkoosi noin neljän (4) päivän kuluessa.

 

RC: OK, kiitos. Mitä jos ostaja maksaa pika maksuja? Tulevatko rahat nopeammin?

 

CCS: Se riippuu pankista.

 

RC: Ymmärrän, kiitoksia ajastamme. Hyvät päivän jatkot.

 

***Huomatkaa: Jos etsitte OSTA/MYY tilausten tietoja, paras paikka on “ORDER EXCHANGE” alapuolella, kelaa alaspäin ja näet historia tietosi. Se ei ole selvää; siellä teksti sanoo “Sell / Buy”. Klikkaa SELL (MYY) tai BUY (OSTA) osaa jokaisesta listasta ja valitse alasveto valikosta TWNKL / USD, tai minkä tahansa valuutan. Voit perua tilauksen tällä alueella myös.

 

***

 

 

Seuratkaa alla olevia ohjeita mikäli aiotte siirtää Twinkle:jä YKSITYISESTÄ PERNUM lompakosta sinun YLEISEEN blockchain lompakkoon:

 

1. Sinulla TÄYTYY OLLA YLEINEN blockchain lompakko ja yhdistää sinun YLEINEN LOMPAKKOSI sinun PERNUM lompakkoosi osoitteessa www.pernum.com ALUKSI:

 

Ottakaa huomioon: Yhdistäkää vain yksi blockchain lompakko yhteen PerNum tiliin, et voi käyttää samaa blockchain lompakkoa useassa eri tililissä. Jos sinun tarvitsee vaihtaa blockchain lompakon ID:tä, ota yhteyttä avustajiin alla olevan linkin ja anna sinun ilmainen PerNum (se alkaa “10..”):

https://join.skype.com/bj3dTLiWyqk4  

 

2. Kirjaudu www.rainbowcurrency.com sivuille

 

3. Kelaa sivua alaspäin ja löydät “TRANSFER TWINKLES” nappulan; kilkkaa sitä.

 

4. Seuraavalla sivulla, syötä Twinkle määrä jonka aiot siirtää, (huomioi että siinä on kahden (2) Twinkle:n palkkio siirrosta).

 

5. Hyväksy siirtosi ja syötä One-Time PIN koodi.

 

6. Saat ilmoituksen että siirto on tehty ja se on siinä, olet valmis.

 

***Huomioi että Twinkle:jen siirto yleiseen lompakkoon vie muutamia minuutteja; et näe Twinkle:jä tililläsi kun ne matkaavat, mutta olkaa varmoja, Rainbow Currency:ssä me kirjaamme kaikki siirrot ja jos on haasteita, pysy rauhallisena ja ota yhteyttä avustaja tiimiin.

 

Aloittaaksesi kaupankäynnin digiraha pörssissä, sinun tarvitsee kirjautua CryptoCoinStreet:iin (CCS)

 

www.cryptocoinstreet.com

 

 

***

 

RAINBOW CURRENCY OMISTAJAT OLKAA VARUILLANNE: On olemassa useampia tapoja luoda BlockChain lompakko, jotkut ovat yksityisempiä ja turvallisempia kuin toiset, ja ne voivat vaatia sinua huolehtimaan omasta turvallisuudestasi ja rahoistasi. Jos sinulla on jo Ethereum lompakko, sinun ei välttämättää tarvitse perustaa uutta, tarkistat vain voitko lisätä kustomoidun poletin sinne (seuraa ohjeita ylhäällä miten TWNKL lisätään).

 

Lisä tietoa miten perustetaan lompakko

https://www.myetherwallet.com/ tässä muutamia linkkejä ja videoita:

 

Kuinka perustaa lompakko

https://myetherwallet.github.io/knowledge-base/gettingstarted/creating-a-new-wallet-on-myetherwallet.html

 

Kuinka lisätä kustomoitu poletti

https://myetherwallet.github.io/knowledge-base/send/adding-new-tokenand-sending-custom-tokens.html

 

https://www.youtube.com/watch?v=UiJl-ER6TP0

Täältä löydät täydellisen opetuslistan lompakoiden perustamiseen ja kaupankäyntiin CCS:llä

https://steemit.com/twinkle/@smartshare/tutorial

 

 

***

 

Huomioikaa tämä varoitus MyEtherWallet sivuilla:

“WARNING: IF YOU CLICK A LINK to MEW from EMAIL, SLACK DM, or a FORUM, YOU WILL HAVE YOUR COINS STOLEN. Do not click.

Instead, install EAL or use MetaMask.”

 

VAROITUS: Jos klikkasit MEW (MyEtherWallet) emailista, ‘SLACK DM’ (= ei ymmärrystä mikä tämä on), tai foorumilta, sinun RAHASI VARASTETAAN. Älä klikkaa. Sen sijaan, asenna EAL (selaimen lisäosa) tai käytä MetaMask (selaimen lisäosa)

 

Tässä jotakin lisätietoa niille jotka tarvitsevat koskien MetaMask:ia ym …

https://ethereum.stackexchange.com/questions/23714/what-is-the-difference-between-an-exchange-like-coinbase-and-a-wallet-like-jaxx

 

https://www.reddit.com/r/ethereum/comments/3x97rg/aaron_davis_explains_the_differences_between/

 

 

***

 

Kun olet valinnut sinun BlockChain lompakkosi, käytä näitä kolmea osaa lisätäksesi Twinkle:n kustomoiduksi poletiksi.

 

1. Poletin osoite:

0xfbd0d1c77B501796A35D86cF91d65D9778EeE695

 

2. ID: TWNKL

 

3. Decimals: 3

 

 

Voit nähdä täältä Rainbow Currency:n tiedot:

 

https://ethplorer.io/address/0xfbd0d1c77b501796a35d86cf91d65d9778eee695#tab=tabtransfers

 

 

***

 

KAIKILLE RAINBOW CURRENCY OMISTAJILLE JA YHTEISTYÖKUMPPANEILLE: Pitäkää huoli että päivitätte aikaisemman mainos materiaalit poistamalla hinnat ja aikataulut, jne. Myös, kukatahansa joka aikaisemmin on jakanut toisten videoita, varmistakaa että ne on päivitetty.

 

Odottakaa ennen uusien jäsenten kutsumista, meidän aloitusta.

 

Lisää tietoa keskiviikon webinaarissa (6pv joulukuuta 2017), rekisteröitykää.

 

Lisäyksenä, kaikille niille jotka TEKIVÄT VIDEOITA tai jakoivat toisten videoita toisille … promoamisen ohjeista (varmistakaa että olette lukeneet koko version myös) 2) Kaikki kuvat ja muut eivät saa tuntua että ne olisivat yhtiön virallisia julkaisuja. Videoissa on oltava lausuma englanniksi “Not Official Unicorn Network Video” heti videon alussa.

 

***

 

Askeleet AVOIMIIN Rainbow Currency tilauksiin VAIN;

 

1) Varmistakaa että olette valinneet OIKEAN maksutavan. Menkää “ORDER STATUS” (“TILAUKSEN TILA”) kohtaan ja valitkaa oikea tapa (Vain jos se ei vielä siellä ole)

 

2) Laitoitko todisteen tilauksesta? Jos et, mene “ORDER STATUS” kohtaan ja lataa kopio siirrosta, tai laita siirron ID numero Bitcoin tai Ether tilauksista.

 

3) Oliko alkuperäinen tilaus CC tilaus (CC=CreditCard eli suomeksi luottokortti ja/tai Debit kortti)? Sitten lähetä meille email todiste maksusta tai siirron ID, lähettäjän NIMI pankkisiirrossa ja tilaus numero; service@perfectinter.net (mailto:service@perfectinter.net)

 

4) Onko sinulla ongelmia kohtien #1 ja #2 kanssa? Sitten lähetä email maksu todisteesta tai siirron ID, lähettäjän NIMI pankkisiirrossa, ja tilaus numero osoitteeseen; service@perfectinter.net (mailto:service@perfectinter.net)

 

5) Tiedätkö kuinka löydät siirron ID:n? Syötä yleinen avain (lompakon ID) löytääksesi siirron ID:n. Tässä kuinka löydät sen Bitcoin:ista; https://blockchain.info

tässä Ether; https://etherscan.io

 

 

***

 

Lisänä keskustelu (Chat) apua Rainbow Currency myynneistä löytyy seuraavan linkin alta.

 

https://join.skype.com/GfU0vPiGUQ0P

 

 

***

 

 

Kirjaudu SafeZone:een: www.safe.zone meidän uuteen täydelliseen URL osoitteeseen! Huomioikaa että www.safezonepass.com ohjautuu myös suoraan uuteen osoitteeseen.

 

Apua saatavissa Skypen kautta seuraavalla linkillä:

https://join.skype.com/wj64aBVEIIZe

 

Kaikkien Unicorn Network webinaarien tiedot:

Kirjaudu ja lukeaksesi recapit ja rekisteröityäksesi webinaareihin:

https://www.safe.zone  (WEBINARS kuusikulmion alta)

 

Kaikki Rainbow Currency webinaarit löydät täältä:

https://www.rainbowcurrency.com  (WEBINAR RECAPS napin alta)

 

 

***

SANO HYVÄSTI SPARKLE:LLE, SANO HEI TWINKLE:LLE

(kuten 28.10.2017) On olemassa projekti joka käyttää nimeä “SparkleCoin” heidän digirahastaan. Vaikka heidän projektiaan ei ole vielä julkaistu, he ovat puhuneet kolikosta ensimmäisen kerran syyskuussa heidän virallisilla sivuillaan.

Tietysti, me kunnioitamme heidän kehitystään, joten muutamme pienimmän kolikon nimeksi Twinkle.

Joten, tästä eteenpäin, käytetään vain nimeä Twinkle. Kiitoksia!

 

 

***

** Muistutus kaikille jäsenille ** Meillä on tiukka anti-spam (roskaposti) linja. Olkaa ammattimaisia kun jaatte linkkejä tarjouksistamme. On huomattu että jotkut jäsenet lähettävät linkkejään toisille ryhmille Facebook:issa. ** Tämä on roskapostitusta ** Et saa lähettää linkkejä kenellekään sivujen kautta tai ryhmille elleivät sivut tai ryhmät sitä erikseen salli. Sinä et saa jakaa etkä postittaa linkkejä toisille henkilöille missään sosiaalisessa mediassa elleivät he anna sinulle lupaa. Olkaa kunnioittavia ja ammattimaisia. Kiitoksia.

 

 

 

***

Jäsenten kutsunta ohje

 

*** Hyvät jäsenet,

Meidän Rainbow Currency on hyvin jännittävä mahdollisuus kaikille jäsenille ja tulevaisuuden kaupankäyntiin ja taloudellisiin siirtoihin.

Me tiedämme että kaikki ovat erittäin jännittyneitä ja hyvin innokkaita ja mainostamaan tai promoamaan Rainbow Currency:ä ja tämä on vain kerran elämässä mahdollisuus.

Kuten aina, me haluamme pitää mielessä yhtiön maineen ja sinut kun mainostamme. Muutama asia on hyvä pitää mielessä:

 

A. Kun käännätte mitään tietoja, brandin nimet pitää olla englanniksi. Rainbow Currency, Twinkle, Glitter, Rainbow, SafeZone, jne täytyy olla englanniksi.

 

B. Tietojen pitää olla aina tarkkoja kun käytetään yhtiön sivuja oppaana. Älkää johtako harhaan villeillä arvauksilla tai muuttaen jonkun asian merkitysti. Jos ette ole varmoja mitä joku asia tarkoittaa, pyytäkää selvitys.

 

C. Huolehtikaa paikallisista ja kansaivälisistä roskapostitus säännöistä koskien emaileja. Jos käytätte emailia olkaa varmoja että ne joille lähetätte emaileja ovat sen sallineet. Jos emailaatte ystäville/perheelle niin kunnioittakaa heidän toiveitaan jos he pyytävät etteivät halua enää emaileja.

 

D. Älkää koskaan käyttäkö Mailaxy:ä mihinkään markkinointiin. Se on tarkoitettu vain henkilö kohtaiseen käyttöön. Tilit voidaan sulkea jos meidät suljetaan ulos sen vuoksi että Mailaxy:ä on käytetty markkinointiin ja merkitty roskapostiksi.

 

E. Sosiaalinen media, kuten Facebook, Twitter, jne. noudattakaa aina heidän sääntöjään.

* Älkää koskaan lähettäkö linkkejä tai promoja teidän profiilissa muille jäsenille. Jos postaat omassa profiilissa niin ne jotka seuraavat sinua näkevät sen.

* Älkää koskaan vastatko toisen postiin tai kommentoiko heidän linkkiään.

* Jos kuulut johonkin ryhmään joka sallii sinun lähettää markkinointi postia, ja siellä on monia, ole varma että noudatat heidän sääntöjään ja älä lähetä jatkuvasti postia. Seuraa mitä toiset tekevät ryhmässä. Jos siellä on useita satoja tai tuhansia aktiivisia ihmisiä ja on vain yksi joka postaa 5 minuutin välein tai joka tunti älä tee samaa asiaa, koska tuo henkilö tekee sen. Tee se mitä tavanomaisesti tehdään tässä ryhmässä.

 

F. Älä toistuvasti ota yhteyttä tuntemattomiin posteillasi. Tämä tarkoitta henkilöä joka on kuvassa, tai joka haluaa yhteydenottoa koska se on tärkeää hänelle.

 

G. Älä lisää henkilöitä ryhmiin ilman heidän lupaansa. Tätä tapahtuu minulle kaiken aikaa ja se on hyvin kiusallista. Voit lähettää kutsuja ja tämä antaa henkilölle mahdollisuuden liittyä, hylätä, tai yksinkertaisesti poistaa pyynnön.

 

H. Useat jäsenet on postanneet markkinointi materiaali jota voi käyttää ja jakaa, graafisia piirroksia ja videoita joita voi jakaa, ja ideoita parempaa markkinointiin. Aina pitää kuitenkin pitää mielessä että niitä voi personoita ja tarkentaa. Jos näet jotakin josta pidät jota ei ole annettu jaettavaksi tai käytettäväksi, ota aina yhteyttä sen materiaalin tekijään ja kysy lupaa ennenkuin teet mitään.

 

I. Jos teet omat sivut, ryhmän, blogin, jne pidä aina huoli että noudatat sääntöjä. Pidä huoli että noudatat Yhteistyökumppani ohjeita sosiaalisessa mediassa ja Internetissä.

Näet ne täältä:

 

https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

 

END***

 

 

***

Ansioiden vastuuvapautuslauseke: Kaikki toimet on tehty esitelläksemme projketin mahdollisimman tarkasti. Mitään esimerkkiä tuloksista ei voi tulkita lupauksena tai takuuna ansioista. Onnistumisesi saada tuloksia kotisivuilta rippuu ajasta jonka omistat projektille, tietämyksestäsi ja muista markkinointi taidoista. Koska nämä tekijät ovat erilaisia eri yksilöillä, me emme voit taata mitään määrättyä tulosta. Emmekä ole vastuussa tekemisistäsi. Materiaalit jotka löytyvät kotisivuiltamme voivat sisältää tietoa jotka sisältävät tai perustuvat tuleviin ilmoituksiin. Tulevaisuuteen katsovat ilmoitukset antavat arvioita tai ennakko arvioita tulevista tapahtumista. Voit tunnistaa nämä ilmoitukset sillä toteamuksella että ne eivät kerro suoraan historiasta tai tämänhetkisestä tiedosta. Ne käyttävät sanoja kuten “anticipate=aavistaa”, “estimate=arvioida”, “except=paitsi”, “project=projekti”, “intend=pyrkiä”, “plan=suunnitella”, “believe=luottaa”, ja muita sanoja ja termejä samaa tarkoittaen potentiaalista tulosta tai ansioita.

 

 

Copyright © 2017 Perfect Internet Inc. and Rainbow Currency Foundation. Kaikki oikeudet pidätetään.