Rainbow Currency Webinar Recap
perjantaina 1pv joulukuuta, 2017
Esittäjä: Dan Settgast


Tämä webinaari on Unicorn Network:in omaisuutta ja sitä ei saa tallentaa ja siten julkaista muualla julkisesti. Mikään kirjoitus/käännös tarjottuna livenä ei ole virallinen “Power of We”:n julkaisu. Odota virallista englanninkielistä jälkikirjoitusta ja täydellistä käännöstä tietoineen jotka esitetty webinaarissa.

 

https://www.youtube.com/watch?v=NOBMmgv7vpU

 

Tervehdys kaikille! WAAAAZZUUUUBB! Anteeksi että olen hieman myöhässä! Toivottavasti herätin teidät! Tämä on ensimmäinen virallinen, esittely videomme. Tietysti, se jaetaan teille. Ajattelin että tämä olisi täydellinen alkoitus webinaarille.

 

Paljon asioita on tapahtunut! Meillä on jotakin uutta sisältöä Rainbow Currency websivuilla, ja tämä on vasta alkua. Me lisäämme enemmän ja enemmän tietoa Rainbow Currency Foundation:ista (siis Foundation = Säätiö), ja suunnittelmista täällä. Seuraavien päivien aikana meillä on joitakoin tärkeitä päivityksiä, myöskin.

 

Tiedät että useimmat teistä ovat huomanneet että CryptoCoinStreet on aloittanut Twinkle digirahan kauppaamisen. Se ei ole täydellistä vielä; he edelleen säätävät toimintoja, hieno säätävät ja korjaavat joitakin asioita. Tiedän useita henkilöitä jotka haluavat myydä, ja  jotka edelleen rehkivät saadakseen kaiken asetettua sillä tavalla että heillä on mahdollista painaa “Buy” (“Myy”) nappia CryptoCoinStreet:illä.

 

Ehkä se on täydellinen ajoitus, koska olen nähnyt ensimmäiset kaupat heti avaamisen jälkeen. Se alkoi hyvin kun ensimmäinen kauppa päätettiin hintaan 0.03$/Twinkle ja sitten siellä oli kauppa 0.05$/Twinkle ja 0.08$/Twinkle, ja luulen että korkein mitä näin oli 0.12$/Twinkle. Sitten, mitä tapahtui se mitä oli odotettu. Vaikka olemme selittäneet useaan otteeseen ettei ole tarvetta tehdä niin; yhtäkkiä, juuri kun 0.12$/Twinkle kauppa oli päätetty, joku tarjosi Twinkle:jä hintaan 0.03$/Twinkle; ja juuri nyt kun tarkistat, löydät jopa tarjouksia 0.01$/Twinkle, ja 0.02$/Twinkle.

 

Asioita kuten tämä tapahtuu kun on ihmisiä jotka kauppaavat arvopapereita tai digiraha valuuttaa kaupattavaksi, joilla ei ole paljoa kokemusta, tai ehkä ei lainkaan kokemusta. Joten, yritän selittää vielä kerran.

 

Yleisesti, tämä on samanlaista missä tahansa digiraha pörssissä, ja samanlaista missä tahansa arvopaperi pörssissä.

 

1. Minun ensimmäinen neuvoni hinnasta jonka haluat tarjota tuotteesta tai arvopaperista, se arvo jota pidät hallussasi. Joten, sinä saatat olla yksi niistä onnekkaista joka hankki Twinkle:jä ICO:sta; tai jopa co-founder (=esi perustaja, käytetään jatkossa tota co-founder näissä käännöksissä), tai sait kutsun esi-ICO:oon. Sanokaamme että hankit Twinkle:t hintaan 0.003$/Twinkle, ja nyt ehkä ajattelet että jos myyt Twinkle:t 0.01$/Twinkle, että se on hyvä diili koska saat rahat takaisin kolmekertaisena, verrattuna hintaan jonka olet maksanut niistä. Kyllä, tämä näyttää hienolta diililtä, mutta EI ole viisasta tarjota tuohon hintaan.

 

Sinun pitää TUTKIA MARKKINAT ENSIKSI, ja katsoa millä hintaa TOISET ihmiset ovat tarjoamassa heidän Twinkle:jään. Jotkut ihmiset ovat kauppaamassa 0.03$/Twinkle, jotkut ovat kauppaamassa 0.05$/Twinkle, ja ehkä haluat antaa tarjouksen hinnalla 0.029$/Twinkle ollaksesi hieman halvempi kuin halvin hinta siellä. Tai, voit yrittää tarjota puoliväliin, jonnekin 0.035$/Twinkle, tai  ehkä sinulla on mahdollisuus saada 0.04$/Twinkle, tai mihin tahansa hintaan lopputulos voi olla hyvä.

 

Antakaa minun antaa toinen esimerkki. Puhukaamme osakkeista: Apple:n, tai Amazon:in, tai Google:n osakkeista. Jos heidän osakkeiden kurssi on 500$ ja sinulla on muutamia osakkeita, sinä et voi myydä niitä 100$:lla jos niitä jo kaupataan markkinoilla 500$ hintaan. Joten, teet saman millä tahansa digiraha kauppapaikassa, myöskin.

 

Joten, jos tarjoat Twinkle:jä liian alhaiseen hintaan verrattuna siihen mitä markkinat voisivat maksaa, siellä on ainoastaan yksi henkilö joka tulee hyvin iloiseksi; ja tämä henkilö on se joka ostaa Twinkle:t alle markkina hinnan.

 

2. Toinen neuvoni on että olen nähnyt muutamia ihmisiä jotka ilmeisesti haluavat myydä yhden miljoonan tai kaksi miljoonaa Twinkle:ä; joten he laittavat yhden tarjouksen jossa on kokomäärä Twinkle:jä. Joten tässä, on sama tilanne.

 

Sinun pitää löytää yksi ostaja jolla on mahdollisuus ja joka haluaa ostaa koko erän Twinkle:jä kerralla. Joten nyt, sanokaamme että laitat viisi miljoonaa Twinkle:ä hintaan 0.10$/Twinkle, se tekee 500000$. Joten sinun pitää löytää ostaja jolla on 500000$ käytettävissä, ja joka haluaa ostaa Twinkle:t tähän hintaan.

 

Tulet löytämään ostajat Twinkle:ille, paljon helpommin ja nopeammin, jos jaat sen PIENEMPIIN määriin Twinkle:jä. Joten (esimerkiksi) sanokaamme myyt ensiksi 10000, tai 20000, tai jopa 100000 Twinkle:ä hintaan 0.10$/Twinkle. Sitten voit tarjota  SEURAAVAN erän Twinkle:jä sanokaamme 0.101$/Twinkle tai ehkä 0.102$/Twinkle. Tämä kuulostaa hyvin pieneltä erolta, mutta 0.102$/Twinkle, tarkoittaa että saat 2% enemmän Twinkle:istä jos olisit myynyt ne 0.10$/Twinkle hintaan. Joten voit mennä ylöspäin, askel kerrallaan, 0.105$:iin, 0.11$:iin, 0.12$:iin, ja voit ehkä myydä VIIMEISEN erän Twinkle:jä 0.15$/Twinkle; ja se on jopa 50% enemmän rahaa taskuusi, verrattuna siihen mitä sait ensimmäisestä erästä.

 

Joten, olkaa viisaita. Sinulla voi olla omat syysi miksi teet niinkuin teet, ja se on täydellisen hienoa; Twinkle:t ovat sinun, ja voit antaa ne pois ilmaiseksi jos haluat. Ne ovat sinun Twinkle:jä. Jos sinulla on rahaa, dollareita tai euroja, ja haluat antaa ne pois ilmaiseksi, voit sen tehdä; kukaan ei voi sinua estää. Kuitenkin, jos häet tämän mahdollisuutena, ja kuten bisnes (siirrot/mahdollisuus), ajattele tämän kautta.

 

Tiedän että monet teistä ovat olleet meidän kanssa viisi/kuusi vuotta, ja voit ajatella nyt, lopultakin, sinulla on jotakin arvoa, että sinulla on jotakin rahallista arvoa; mutta älä unohda että tämä on vasta matkamme ALOITUS. Kaikki se mitä on aikaisemmin on tapahtunut on ollut vain lämmittelyä. On rakennettu kehykset meidän verkostolle, ja nyt voimme tosissaan aloittaa bisneksen tekemisen. Nyt voimme aloittaa bisneksien kutsumisen SafeZone:een, hyväksyessään Rainbow Currency:n maksuvälineeksi. Nyt voimme aloittaa ihmisten kutsumisen. NYT on ALKU; olen täysin varma että hinnat jotka näemme juuri nyt, kuten 0.01$, 0.02$, 0.03$, 0.04$, 0.05$ .. 0.12$ joita näimme jo viime yönä, ovat vasta alkua. Kaikki nämä hinnat ovat hienoja ja täydellisiä hintoja pöydälle – ei myyntiin.

 

Joten, jos sinulla on kiireellinen tarve saada rahaa, myy Twinkle:jä se määrä jonka tarvitset (ja on täysin OK, se täysin hienoa), mutta älä anna niitä ALLE oikean markkinahinnan; oikea markkina hinta, varmasti, se on KORKEAMPI kuin 0.01$/Twinkle.

 

Toivottavasti tämä auttoi hieman.

 

Joten, tässä on asia. CryptoCoinStreet tarvitsee muutaman tunnin lisä aikaa, ja meillä on viikonloppu; joten ehkä he tarvitsevat aikaa maanantaihin saadakseen kaikki asianmukaisesti tehdyksi. Joten, antakaa aikaa. Ajatelkaa tarjouksia joita sinulla on, ja ehkä haluat muuttaa myynti taktiikkaasi hieman.

 

Joten, tänään on perjantai. Meillä on viikonloppu (lauantai ja sunnuntai), ja maanantaina alamme todellakin puskea asioita eteenpäin, saadaksemme sanaa ulos Rainbow Currency:stä, ja SafeZone:sta.

 

Muuten, meille on tullut monia kysymyksia kuten, “Miksi olemme listautuneet niin pieneen/nuoreen digiraha pörssiin kuten CryptoCoinStreet?”, tai “Miksi emme listautuneet Bittrex:iin tai Coinbase:een?”. Seuraavan kysymyksen saamme usein “Hei, miksi en näe Twinkle:ä tai Rainbow Currency:ä, listattuna CoinMarketCap:iin, jossa näemme kaikkien digirahojen markkina-arvon?”

 

Kaverit, se on tekeillä. Siellä on enemmän kuin 1300 digirahaa, ja ne haluavat listautua kaikkiin digiraha pörsseihin; ja ne kaikki haluavat listautua CoinMarketCap:iin. CoinMarketCap on automaattinen palvelu, jos enemmän kuin yksi digiraha pörssi kauppaa (En tiedä onko se tarkalleen kaksi, tai kolme, tai viisi pörssiä), digirahaa, sitten se automaattisesti listataan CoinMarketCap:iin. Jopa kuuluisalta digirahalta kuten Bitcoin Gold, se vei noin kuukauden ennenkuin se poimittiin ja listattiin.

 

Me kirjaimellisesti (juuri) aloitimme kauppaamisen tänään, ja tänään 1pv joulukuuta 2017. Vapaapäivät ovat tulossa, se voi viedä tammikuun 2018 alkuun, tai jopa puoliväliin tammikuuta 2018, ennenkuin me listaudumme CoinMarketCap:iin.

 

Puhuaksemme muista digiraha pörsseistä, kun teet hakemuksen että digirahaa kaupattaisiin heidän pörssissä, he kysyvät asioita kuten, “Missä olette kauppaamassa nyt?” ja “Mikä on kauppa volyymi?” Joten et voi listautua (tai sitten se on hyvin, hyvin vaikeaa listautua suuriin pörsseihin), ilman että listautuu ensiksi pieneen digiraha pörssiin. Joten siksi me päätimme valita pienen pörssin ensiksi, ja sitten tehdä seuraavia askelia. Ja nyt me olemme listattuna, nyt voimme ottaa yhteyttä suurempiin pörsseihin, ja nyt me voimme ottaa yhteyttä kaikkiin muihin pörsseihin – kertoa meidän digirahasta, ja esittää pyynnön kauppaamisesta. Tämä on tarkalleen se mitä olemme tekemässä.

 

Viime päivinä, me olemme pistäneet kaikki voimamme CryptoCoinStreet:iin, koska Twinkle kaupankäynti on käynnistynyt. Se on ollut menestys; he ovat nyt verkossa. Se on vain muutamien asioiden hienosäätöä; joten kaikki on menossa raiteillaan, ja kaikki toimii hienosti.

 

Ymmärtäkää että tiedät että monet ihmiset haluavat rekisteröityä. Sinulla on bisnes, artisti tai toinen joka haluaa rekisteröityä; mutta kaverit, olkaa viisaita. Tehkäämme askel kerrallaan. Me olemme tehneet muutamia isoja askelia viime päivinä, ja antakaa meidän korjata muutama asia, hieno säätää joitakin asioita, selkeyttää asioita; ja sitten, mennään seuraavaan isoon askeleeseen, heti ensi viikon alussa (alkaen maanantaina), julkaisemalla meidän AIRDROP KAMPANJAN! (Airdrop olisi suorana käännöksenä: ILMAPUDOTUS, en vain käsitä yhteyttä, joten käytetään tota englannin kielistä)

 

Meidän näkemys, jossa on eniten järkeä; koska näemme että useat jäsenet tarvitsevat lisää aikaa itse opiskeluun digirahoista, lompakoista, palkkioista, ja niin edelleen.

 

Puhuaksemme lompakoista, me olemme saaneet muutamia kysymyksiä, miksi he eivät voi vaihtaa heidän blockchain lompakko osoitteita heidän PERNUM tililellään. Niin valitettavasti, heti kun julkistimme www.pernum.com me huomasimme että jotkut henkilöt alkoivat hakata järjestelmää, vaihtamalla Ethereum blockchain lompakon ID numeroa usean kerran tunnin aikana, tehden maksuja eri lompakoihin tai, muulla tavalla. He yhdistivät saman Ethereum lompakon useaan eri PERNUM tiliin.

 

Kaverit, jos olette olleet täällä hieman pidemmän aikaa kanssamme, teidän pitäisi TIETÄÄ että se mitä teette on huijausta; ja meillä on NOLLA toleranssi huijauksille. Joten, jos olet yrittänut hakata järjestelmää, jos yrität manipuloida; ainoa asia jota voimme tehdä on siirtää kaikki sinun digirahasi blockchain lompakkoosi (ne ovat sinun digirahoja) – ja sitten sulkea tilisi meillä. Tämä on meidän oikeus, koska pidämme pahat kaverit SafeZone:n ULKOPUOLELLA. Teemme suoraan tämä koskien tätä. Taas, se on meidän oikeus ja LUPAUS kaikille muille jäsenille, suojella heitä.

 

Joten, tietysti, EI ole sallittua muuttaa ether lompakon osoitetta uudestaan ja uudestaan, koska siinä ei ole mitään järkeä. Sama asia yhdistettäessä useita PERNUM tilejä yhteen ja samaan blockchain lompakkoon, koska meidän verkossa meillä on henkilökohtaiset tilit. Jokaisella henkilölle on sallittu vain YKSI tili meillä; ja yksityisyys ja turvallisuus syystä, jos sinulla, yhtenä henkilönä, haluat kaupata tai tehdä maksuja SafeZone:n ulkopuolella, me annamme sinulle mahdollisuuden yhdistää henkilökohtainen tilisi; sinun henkilökohtaiseen blockchain lompakkoosi. Joten tämä tarkoittaa että sinulla voi olla YKSI blockchain lompakko YHTÄ yksityistä PERNUM lompakkoa/tiliä kohti; ei yhtä lompakkoa useille tilileille.

 

Joten nyt, kun tarkistamme nuo tilit, ja jos huomaamme että selvästi yksi henkilö on perustanut enemmän kuin yhden tilin SafeZone:een, tulos on sama: tilisi meillä, SafeZone:ssa, suljetaan; ja yksinkertaisesti menetät kaikki oikeutesi meillä. Taas, se on meidän päätös, koska se on meidän palvelu; ja meillä on oikeus kieltää palvelu mistä tahansa syystä.

 

Joten, olkaa tietoisia että jokainen tili meillä, yksityinen lompakko, voit kytkeä sen vain YHTEEN blockchain lompakkoon. Joten ne jotka ovat huomanneet etteivät voi vaihtaa blockchain lompakoita enää, nyt tiedätte, tämä on se syy.

 

Niille jotka kytkivät useita tilejä aina samaan blockchain lompakkoon, niin, huomaatte että kaikki nämä tilit on kytketty pois päältä niin ettei niiltä voi enää tehdä siirtoja; ja näette seuraavan viestin “Ottakaa yhteyttä avuastajiin”. Sitten, avustajat valistavat sinua.

 

(Niille jotka vain tekivät rehellisen erehdyksen, selvennyksenä me emme ole puhumassa silloin “huiputtajista”, ottakaa yhteyttä avustajiin ratkaistaksenne asian.)

 

Joten, tämä on tärkeää, ja toivottavasti näette heti alussa että olemme tekemässä oikeita asioita sinun suojelemisessa, rehellisen jäsenen; joita tietysti on 99.9% jäsenistä. Me arvostamme sinua. Me lupasimme pitää maksimaalisen yksityisyyden, maksimaalisen turvallisuuden, ja maksimaalisen laadun – ja tämä on tarkalleen se mitä teemme.

 

Joten, kiitokset kuuntelusta. Minuutin kuluttua, soitan videon uudelleen; ja viesti tänään on että olemme tehneet joitakin SUURIA askelia eteenpäin viimeisten 24-48 tuntien aikana Nyt, antakaa meille viikonloppu aikaa HIENO SÄÄTÄÄ kaikkea; ja ottakaamme seuraava suuri askel maanantaina, julkaiselmalla meidän ‘airdrop’ kampanjan.

 

Tämä tarkoittaa, tietenkin, että miellä on toinen lyhyt webinaari maanantaina 4.12.2017 klo 21:00 Suomen aikaa. Yritämme tehdä sen tarkalleen klo 21:00. Vihasin sitä että oli satoja ihmisiä odottamassa tänään, mutta video oli kirjaimellisesti toimitettu juuri kun sen teille esitin; ja halusin sen webinaarin avaukseen tänään.

 

Joten, kiitokset kaikille avusta. Kiitokset palautteesta. Kiitokset kärsivällisyydestä. Kiitoksia ymmärtämisestä – se on korkeasti arvostettavaa. Hyvää viikonloppua!

 

WAAAZZUUUUUBBBBB! Olkaa ylpeitä Rainbow Currency omistajia. Olkaa ylpeitä Unicorn:sta.  ja aina; HAPPY HEALTH:ista. Kiitoksia, kaverit. Heippa.

 

https://www.youtube.com/watch?v=NOBMmgv7vpU

 

Teidän menestys mielessäni,

Dan Settgast, ja

Sinun WAZZUB avustaja tiimi

 

 

***

 

Lisäinfoa avustajilta:

 

Rainbow Currency:n omistajat rekisteröitykää seuraavaan Rainbow Currency webinaariin (löytyy Rainbow Currency websivuilta WEBINAR RECAPS:ien alta): maanantaina 4pv joulukuuta 2017, klo 21:00 Suomen aikaa.

 

***

 

Kaikki Rainbow Currency omistajat, huomioikaa tämä koskien CryptoCoinStreet (CCS) ja kaikki potentiaalisia tapahtumia:

 

Ensimmäiseksi ymmärtäkää tämä on vain digiraha kaupankäynnin alkua, ja siitä on kerrottu CCS websivuilla että heillä on muutamia asioita jotka eivät vielä toimi. Kuitenkin, on myös heidän avustajiltaan vahvistettu että he avaavat kauppaamisen (katso näiden selvennysten lopusta).

 

Kun aloitat kaupankäynnin Twinkle:illa:

 

1. Siirtääksesi Twinkle:t joita haluat myydä, sinun pitää mennä CCS sivuilla kohtaan “Manage Profile” (=Hallitse Profiliasi) ja sitten “ETH Address” (=Ether osoite, eli blockchain lompakkosi yleinen avain, joka siis on englanniksi (PUBLIC KEY)). Sinne syötät siis lompakon osoitteen josta haluat siirtää Twinkle:jä (MEW eli MyEtherWallet tai jostain muusta blockchain lompakosta). Tämän jälkeen vihreältä alueelta löydät osoitteen johon lähetät Twinkle:t (se alkaa seuraavasti: “0x..”). Tätä osoitetta täytyy käyttää sinun MEW (tai toisessa blockchain lompakossa) ns ‘TO’ osoitteeseen. (‘TO’ on suomeksi lähinnä ‘minne’)

 

Huom! Kokeile pienellä määrällä ensiksi ollaksesi varma että toimii.

 

2. Ymmärtäkää että lompakon osoite jonka näette CCS:llä alkaa “TWK..” ja on VAIN CCS SISÄISESSÄ KÄYTÖSSÄ. Se ei TOIMI muualla.

 

3. Tarvitsette ETH (Ethereum) digirahaa siirtääksenne Twinkle:jä blockchain lompakosta (MEW tai muu) CCS:ään.

 

HUOM: SUOJATKAA ITSENNE JA OSTAKAA VAIN LUOTETTAVASTA PAIKASTA ETH DIGIRAHAA!

 

***

 

Nähdäksesi kauppaamasi kurssin ja käyttääksesi digiraha pörssin ominaisuuksia:

 

Kilkkaa “ORDER EXCHANGE” ja valitse Twinkle vasemmalta digirahan alapuolelta.

 

Asettaaksesi OSTA (BUY) tai MYY (SELL) tilauksen, klikkaa TILAA OSTO (ORDER BUY) tai TILAA MYYNTI (ORDER SELL) nappulaa lompakon/saldo näytön alapuolelta vasemmalla. Tai oikealta valitset yksittäisen OSTO (BUY) tai MYYNTI (SELL) tarjouksen joka on jo asetettu.

 

Sinun on myös ymmärrettävä että kun olet kauppaamassa digirahaa pörssissä sinä haluat niin paljon kuin mahdollista Twinkle:istäsi; joten ole varma ja tarkista viimeisin myynti hinta ENSIMMÄISEKSI ennenkuin lähetät myynti tilauksen. Odota ja vahdi sitä muutamia minuutteja, katso mitä on meneillään, ja älä dramaattisesti heikennä hintaa saadaksesi omasi myytyä nopeasti. Sinä voit menettää rahaa jota voisit saada vain pienellä rauhallisuudella. Myyntejä ei tapahdu koko ajan, sen sijaan käytä korkeampaa hintaa, hieman alempaa jos sinun täytyy, tai vähintään puoleen väliin oikeasta reilusta hinnasta, joka Twinkle:llä on. Ole viisas kun teet myyntiä/kauppaa. Päämäärä kun myyt tulisi olla saada eniten rahaa Twinkle:istä, eikä vähiten (lue uudestaan aikaisemmat recap – jälkikirjoitukset, saadaksesi lisää näkemystä).

 

***

 

Koskien mitään kauppaamista tai siirtoja jotka näyttävät myydyiltä/valmistuneilta mutta rahat eivät ole vielä tulleet sinun CCS tilille, varmistakaa blockchain lompakko, onko tokenit/Twinkle:t todellisuudessa vielä otettu sinun tililtäsi. Jos ne eivät vielä ole otettu, sitten mitään ei ole mennyt. Kokeile uudelleen tai sitten ehkä olet katsomassa väärästä paikasta.

 

Ymmärtäkää, alhaalla CCS ORDER EXCHANGE sivuilla, näet sinun myynti/osto tilaukset, joten kelaa sivua alaspäin ja tarkista. Ei niin selkeästi; siellä on teksti jossa lukee “Sell / Buy” (“Myy / Osta”). Klikkaa SELL tai BUY osaa jokaisesta listasta ja valitse vetolaatikosta TWNKL / USD, tai minkä tahansa valuutan haluat.

 

Kun siirrät TWNKL CCS:lle ja niitä ei näy, ehkä ns GAS loppui? (GAS = palkkio etherissä) Jos laskit GAS:in määrää liian paljon siirtoasi varten, se ei tapahdu, joten ola varma että GAS:ia on tarpeeksi mutta ei liian paljon. Jos GAS loppuu, nosta sitä määrää (eli osta lisää ethereitä), kuluta jotain ja saat asioita eteenpäin.

 

Joten älä mene paniikkiin ensin; CCS avustajatiimi on paikalla heidän bisnes tunteina, joten ottakaa yhteyttä heihin jos haluatte lisäselvyyttä haasteisiin.

 

***

 

ME ymmärrämme jos olette huolestuneet ja tunnette kuinka teidän pitäisi varoittaa muita (ja varmasti ME haluamme kuulla sattumuksista), kuitenkin, myös KUNNIOITTAVASTI ymmärtäkää älkää postatko roskapostia (spam) teidän sattumuksista ilman mitään vastausta CCS:ltä uudelleen ja uudelleen, kaikissa Skype huoneissa joissa olet, se ei auta ja sinut poistetaan jos ole epäkunnioittava.

 

CCS ei ole osa SafeZone:a tai Unicorn Network:iä, joten se on paras paikka saada apua CCS:ltä. He ottavat yhteyttä ihmisiin koskien ongelmia joista on raportoitu, joten jos jätät viestin, he palaavat asiaan.

 

Ymmärtäkää, jos sinulla on ongelmia CCS kanssa ja haluat raportoida siitä heille, ennenkuin spammäätte kokemuksenne ja ilman tulosta, ensimmäiseksi seuratkaa joitakin helppoja neuvoja alla (ja ehkä haasteesti ei ole haaste lainkaan):

 

- Muistakaa että jokaisella on yhtälainen kunnioitus jokaista kohtaan, älkää menkö paniikkiin ja älkää ajatelko että teitä vedätetään juuri nyt.

 

- Älkää postittako ongelmia/haasteita kaikkiin Rainbow Currency Skype ryhmiin. Poimikaa paras ongelma. Jos sinulla on co-founder ongelma, postaa se siihen ryhmään. Jos olet vain yleisessä Rainbow Currency ryhmässä, postaa se siihen ryhmään. Jos puhut vain espanjaa, postaa ongelma vain espanjan kieliseen ryhmään.

 

- Kun postaatte ongelmia, perustakaa ne tosiasioihin, selittäkää ongelma ja pyytäkää apua. Me teemme parhaamme auttaaksesi sinua.

 

- MEIDÄN kaikkien pitää tehdä työtä yhdessä, se on Power of WE:tä. (jatkossa siirryn käännöksissä käyttämään vain tätä englanninkielistä ilmaisua)

 

***

 

Tässä muutama lisä vahvistus ja selitys CCS:ltä heidän avustajiltaan:

 

RC: Vahvistakaa, että Twinkle:t näkyvät “ORDER EXCHANGE” alapuolelle “BUY TWINKLES” osan alla, ovatko ne oikeita myyntejä? Myös, onko siellä näkyvä Twinkle osto hinta tarkka; tai teettekö vielä testejä?

 

CCS: Sivut ovat valmiita kaupankäyntiin mutta olemme vielä tehostamassa joitakin osia

 

RC: OK, joten ihmiset jotka ovat asettamassa MYYNTI tilauksia ovat valmiina myymään ja ihmiset jotka haluavat ostaa ovat valmiita ostamaan, mutta joitakin asioita vielä tehostetaan. Ymmärsinkö tämän oikein?

 

CCS: Kyllä, näin on.

 

RC: Jos myyn Twinkle:jä, kuinka saan tiedon että ne on myyty, ja kuinka pitkään menee ennenkuin varat näkyvät tililläni?

 

CCS: Tilaus historiasta, tila vaihtuu avoimesta (pending) käsiteltyyn (prosessing). Ja jos ostaja maksaa tilauksen saat varat lompakkoosi noin neljän (4) päivän kuluessa.

 

RC: OK, kiitos. Mitä jos ostaja maksaa pika maksuja? Tulevatko rahat nopeammin?

 

CCS: Se riippuu pankista.

 

RC: Ymmärrän, kiitoksia ajastamme. Hyvät päivän jatkot.

 

***Huomatkaa: Jos etsitte OSTA/MYY tilausten tietoja, paras paikka on “ORDER EXCHANGE” alapuolella, kelaa alaspäin ja näet historia tietosi. Se ei ole selvää; siellä teksti sanoo “Sell / Buy”. Klikkaa SELL (MYY) tai BUY (OSTA) osaa jokaisesta listasta ja valitse alasveto valikosta TWNKL / USD, tai minkä tahansa valuutan. Voit perua tilauksen tällä alueella myös.

 

***

 

 

Seuratkaa alla olevia ohjeita mikäli aiotte siirtää Twinkle:jä YKSITYISESTÄ PERNUM lompakosta sinun YLEISEEN blockchain lompakkoon:

 

1. Sinulla TÄYTYY OLLA YLEINEN blockchain lompakko ja yhdistää sinun YLEINEN LOMPAKKOSI sinun PERNUM lompakkoosi osoitteessa www.pernum.com (http://www.pernum.com) ALUKSI:

 

Ottakaa huomioon: Yhdistäkää vain yksi blockchain lompakko yhteen PerNum tiliin, et voi käyttää samaa blockchain lompakkoa useassa eri tililissä. Jos sinun tarvitsee vaihtaa blockchain lompakon ID:tä, ota yhteyttä avustajiin alla olevan linkin ja anna sinun ilmainen PerNum (se alkaa “10..”):

https://join.skype.com/bj3dTLiWyqk4  

 

2. Kirjaudu www.rainbowcurrency.com sivuille

 

3. Kelaa sivua alaspäin ja löydät “TRANSFER TWINKLES” nappulan; kilkkaa sitä.

 

4. Seuraavalla sivulla, syötä Twinkle määrä jonka aiot siirtää, (huomioi että siinä on kahden (2) Twinkle:n palkkio siirrosta).

 

5. Hyväksy siirtosi ja syötä One-Time PIN koodi.

 

6. Saat ilmoituksen että siirto on tehty ja se on siinä, olet valmis.

 

***Huomioi että Twinkle:jen siirto yleiseen lompakkoon vie muutamia minuutteja; et näe Twinkle:jä tililläsi kun ne matkaavat, mutta olkaa varmoja, Rainbow Currency:ssä me kirjaamme kaikki siirrot ja jos on haasteita, pysy rauhallisena ja ota yhteyttä avustaja tiimiin.

 

Aloittaaksesi kaupankäynnin digiraha pörssissä, sinun tarvitsee kirjautua CryptoCoinStreet:iin (CCS)

 

www.cryptocoinstreet.com

 

 

***

 

RAINBOW CURRENCY OMISTAJAT OLKAA VARUILLANNE: On olemassa useampia tapoja luoda BlockChain lompakko, jotkut ovat yksityisempiä ja turvallisempia kuin toiset, ja ne voivat vaatia sinua huolehtimaan omasta turvallisuudestasi ja rahoistasi. Jos sinulla on jo Ethereum lompakko, sinun ei välttämättää tarvitse perustaa uutta, tarkistat vain voitko lisätä kustomoidun poletin sinne (seuraa ohjeita ylhäällä miten TWNKL lisätään).

 

Lisä tietoa miten perustetaan lompakko

https://www.myetherwallet.com/ tässä muutamia linkkejä ja videoita:

 

Kuinka perustaa lompakko

https://myetherwallet.github.io/knowledge-base/gettingstarted/creating-a-new-wallet-on-myetherwallet.html

 

Kuinka lisätä kustomoitu poletti

https://myetherwallet.github.io/knowledge-base/send/adding-new-tokenand-sending-custom-tokens.html

 

https://www.youtube.com/watch?v=UiJl-ER6TP0

 

 

***

 

Huomioikaa tämä varoitus MyEtherWallet sivuilla:

“WARNING: IF YOU CLICK A LINK to MEW from EMAIL, SLACK DM, or a FORUM, YOU WILL HAVE YOUR COINS STOLEN. Do not click.

Instead, install EAL or use MetaMask.”

 

VAROITUS: Jos klikkasit MEW (MyEtherWallet) emailista, ‘SLACK DM’ (= ei ymmärrystä mikä tämä on), tai foorumilta, sinun RAHASI VARASTETAAN. Älä klikkaa. Sen sijaan, asenna EAL (selaimen lisäosa) tai käytä MetaMask (selaimen lisäosa)

 

Tässä jotakin lisätietoa niille jotka tarvitsevat koskien MetaMask:ia ym …

https://ethereum.stackexchange.com/questions/23714/what-is-the-difference-between-an-exchange-like-coinbase-and-a-wallet-like-jaxx

 

https://www.reddit.com/r/ethereum/comments/3x97rg/aaron_davis_explains_the_differences_between/

 

 

***

 

Kun olet valinnut sinun BlockChain lompakkosi, käytä näitä kolmea osaa lisätäksesi Twinkle:n kustomoiduksi poletiksi.

 

1. Poletin osoite:

0xfbd0d1c77B501796A35D86cF91d65D9778EeE695

 

2. ID: TWNKL

 

3. Decimals: 3

 

 

Voit nähdä täältä Rainbow Currency:n tiedot:

 

https://ethplorer.io/address/0xfbd0d1c77b501796a35d86cf91d65d9778eee695#tab=tabtransfers

 

 

***

 

KAIKILLE RAINBOW CURRENCY OMISTAJILLE JA YHTEISTYÖKUMPPANEILLE: Pitäkää huoli että päivitätte aikaisemman mainos materiaalit poistamalla hinnat ja aikataulut, jne. Myös, kukatahansa joka aikaisemmin on jakanut toisten videoita, varmistakaa että ne on päivitetty.

 

Odottakaa ennen uusien jäsenten kutsumista, meidän aloitusta.

 

Lisää tietoa maanantain webinaarissa (4pv joulukuuta 2017), rekisteröitykää.

 

Lisäyksenä, kaikille niille jotka TEKIVÄT VIDEOITA tai jakoivat toisten videoita toisille … promoamisen ohjeista (varmistakaa että olette lukeneet koko version myös) 2) Kaikki kuvat ja muut eivät saa tuntua että ne olisivat yhtiön virallisia julkaisuja. Videoissa on oltava lausuma englanniksi “Not Official Unicorn Network Video” heti videon alussa.

 

***

 

Askeleet AVOIMIIN Rainbow Currency tilauksiin VAIN;

 

1) Varmistakaa että olette valinneet OIKEAN maksutavan. Menkää “ORDER STATUS” (“TILAUKSEN TILA”) kohtaan ja valitkaa oikea tapa (Vain jos se ei vielä siellä ole)

 

2) Laitoitko todisteen tilauksesta? Jos et, mene “ORDER STATUS” kohtaan ja lataa kopio siirrosta, tai laita siirron ID numero Bitcoin tai Ether tilauksista.

 

3) Oliko alkuperäinen tilaus CC tilaus (CC=CreditCard eli suomeksi luottokortti ja/tai Debit kortti)? Sitten lähetä meille email todiste maksusta tai siirron ID, lähettäjän NIMI pankkisiirrossa ja tilaus numero; service@perfectinter.net (mailto:service@perfectinter.net)

 

4) Onko sinulla ongelmia kohtien #1 ja #2 kanssa? Sitten lähetä email maksu todisteesta tai siirron ID, lähettäjän NIMI pankkisiirrossa, ja tilaus numero osoitteeseen; service@perfectinter.net (mailto:service@perfectinter.net)

 

5) Tiedätkö kuinka löydät siirron ID:n? Syötä yleinen avain (lompakon ID) löytääksesi siirron ID:n. Tässä kuinka löydät sen Bitcoin:ista; https://blockchain.info

tässä Ether; https://etherscan.io

 

 

***

 

Lisänä keskustelu (Chat) apua Rainbow Currency myynneistä löytyy seuraavan linkin alta.

 

https://join.skype.com/GfU0vPiGUQ0P

 

 

***

 

 

Kirjaudu SafeZone:een: www.safe.zone meidän uuteen täydelliseen URL osoitteeseen! Huomioikaa että www.safezonepass.com ohjautuu myös suoraan uuteen osoitteeseen.

 

Apua saatavissa Skypen kautta seuraavalla linkillä:

https://join.skype.com/wj64aBVEIIZe

 

Kaikkien Unicorn Network webinaarien tiedot:

Kirjaudu ja lukeaksesi recapit ja rekisteröityäksesi webinaareihin:

https://www.safe.zone  (WEBINARS kuusikulmion alta)

 

Kaikki Rainbow Currency webinaarit löydät täältä:

https://www.rainbowcurrency.com  (WEBINAR RECAPS napin alta)

 

 

***

SANO HYVÄSTI SPARKLE:LLE, SANO HEI TWINKLE:LLE

(kuten 28.10.2017) On olemassa projekti joka käyttää nimeä “SparkleCoin” heidän digirahastaan. Vaikka heidän projektiaan ei ole vielä julkaistu, he ovat puhuneet kolikosta ensimmäisen kerran syyskuussa heidän virallisilla sivuillaan.

Tietysti, me kunnioitamme heidän kehitystään, joten muutamme pienimmän kolikon nimeksi Twinkle.

Joten, tästä eteenpäin, käytetään vain nimeä Twinkle. Kiitoksia!

 

 

***

** Muistutus kaikille jäsenille ** Meillä on tiukka anti-spam (roskaposti) linja. Olkaa ammattimaisia kun jaatte linkkejä tarjouksistamme. On huomattu että jotkut jäsenet lähettävät linkkejään toisille ryhmille Facebook:issa. ** Tämä on roskapostitusta ** Et saa lähettää linkkejä kenellekään sivujen kautta tai ryhmille elleivät sivut tai ryhmät sitä erikseen salli. Sinä et saa jakaa etkä postittaa linkkejä toisille henkilöille missään sosiaalisessa mediassa elleivät he anna sinulle lupaa. Olkaa kunnioittavia ja ammattimaisia. Kiitoksia.

 

 

 

***

Jäsenten kutsunta ohje

 

*** Hyvät jäsenet,

Meidän Rainbow Currency on hyvin jännittävä mahdollisuus kaikille jäsenille ja tulevaisuuden kaupankäyntiin ja taloudellisiin siirtoihin.

Me tiedämme että kaikki ovat erittäin jännittyneitä ja hyvin innokkaita ja mainostamaan tai promoamaan Rainbow Currency:ä ja tämä on vain kerran elämässä mahdollisuus.

Kuten aina, me haluamme pitää mielessä yhtiön maineen ja sinut kun mainostamme. Muutama asia on hyvä pitää mielessä:

 

A. Kun käännätte mitään tietoja, brandin nimet pitää olla englanniksi. Rainbow Currency, Twinkle, Glitter, Rainbow, SafeZone, jne täytyy olla englanniksi.

 

B. Tietojen pitää olla aina tarkkoja kun käytetään yhtiön sivuja oppaana. Älkää johtako harhaan villeillä arvauksilla tai muuttaen jonkun asian merkitysti. Jos ette ole varmoja mitä joku asia tarkoittaa, pyytäkää selvitys.

 

C. Huolehtikaa paikallisista ja kansaivälisistä roskapostitus säännöistä koskien emaileja. Jos käytätte emailia olkaa varmoja että ne joille lähetätte emaileja ovat sen sallineet. Jos emailaatte ystäville/perheelle niin kunnioittakaa heidän toiveitaan jos he pyytävät etteivät halua enää emaileja.

 

D. Älkää koskaan käyttäkö Mailaxy:ä mihinkään markkinointiin. Se on tarkoitettu vain henkilö kohtaiseen käyttöön. Tilit voidaan sulkea jos meidät suljetaan ulos sen vuoksi että Mailaxy:ä on käytetty markkinointiin ja merkitty roskapostiksi.

 

E. Sosiaalinen media, kuten Facebook, Twitter, jne. noudattakaa aina heidän sääntöjään.

* Älkää koskaan lähettäkö linkkejä tai promoja teidän profiilissa muille jäsenille. Jos postaat omassa profiilissa niin ne jotka seuraavat sinua näkevät sen.

* Älkää koskaan vastatko toisen postiin tai kommentoiko heidän linkkiään.

* Jos kuulut johonkin ryhmään joka sallii sinun lähettää markkinointi postia, ja siellä on monia, ole varma että noudatat heidän sääntöjään ja älä lähetä jatkuvasti postia. Seuraa mitä toiset tekevät ryhmässä. Jos siellä on useita satoja tai tuhansia aktiivisia ihmisiä ja on vain yksi joka postaa 5 minuutin välein tai joka tunti älä tee samaa asiaa, koska tuo henkilö tekee sen. Tee se mitä tavanomaisesti tehdään tässä ryhmässä.

 

F. Älä toistuvasti ota yhteyttä tuntemattomiin posteillasi. Tämä tarkoitta henkilöä joka on kuvassa, tai joka haluaa yhteydenottoa koska se on tärkeää hänelle.

 

G. Älä lisää henkilöitä ryhmiin ilman heidän lupaansa. Tätä tapahtuu minulle kaiken aikaa ja se on hyvin kiusallista. Voit lähettää kutsuja ja tämä antaa henkilölle mahdollisuuden liittyä, hylätä, tai yksinkertaisesti poistaa pyynnön.

 

H. Useat jäsenet on postanneet markkinointi materiaali jota voi käyttää ja jakaa, graafisia piirroksia ja videoita joita voi jakaa, ja ideoita parempaa markkinointiin. Aina pitää kuitenkin pitää mielessä että niitä voi personoita ja tarkentaa. Jos näet jotakin josta pidät jota ei ole annettu jaettavaksi tai käytettäväksi, ota aina yhteyttä sen materiaalin tekijään ja kysy lupaa ennenkuin teet mitään.

 

I. Jos teet omat sivut, ryhmän, blogin, jne pidä aina huoli että noudatat sääntöjä. Pidä huoli että noudatat Yhteistyökumppani ohjeita sosiaalisessa mediassa ja Internetissä.

Näet ne täältä:

 

https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

 

END***

 

 

***

Ansioiden vastuuvapautuslauseke: Kaikki toimet on tehty esitelläksemme projketin mahdollisimman tarkasti. Mitään esimerkkiä tuloksista ei voi tulkita lupauksena tai takuuna ansioista. Onnistumisesi saada tuloksia kotisivuilta rippuu ajasta jonka omistat projektille, tietämyksestäsi ja muista markkinointi taidoista. Koska nämä tekijät ovat erilaisia eri yksilöillä, me emme voit taata mitään määrättyä tulosta. Emmekä ole vastuussa tekemisistäsi. Materiaalit jotka löytyvät kotisivuiltamme voivat sisältää tietoa jotka sisältävät tai perustuvat tuleviin ilmoituksiin. Tulevaisuuteen katsovat ilmoitukset antavat arvioita tai ennakko arvioita tulevista tapahtumista. Voit tunnistaa nämä ilmoitukset sillä toteamuksella että ne eivät kerro suoraan historiasta tai tämänhetkisestä tiedosta. Ne käyttävät sanoja kuten “anticipate=aavistaa”, “estimate=arvioida”, “except=paitsi”, “project=projekti”, “intend=pyrkiä”, “plan=suunnitella”, “believe=luottaa”, ja muita sanoja ja termejä samaa tarkoittaen potentiaalista tulosta tai ansioita.

 

 

Copyright © 2017 Perfect Internet Inc. and Rainbow Currency Foundation. Kaikki oikeudet pidätetään.