Rainbow Currency Webinar Recap
keskiviikkona 29pv marraskuuta, 2017
Esittäjä: Dan Settgast


Tämä webinaari on Unicorn Network:in omaisuutta ja sitä ei saa tallentaa ja siten julkaista muualla julkisesti. Mikään kirjoitus/käännös tarjottuna livenä ei ole virallinen “Power of We”:n julkaisu. Odota virallista englanninkielistä jälkikirjoitusta ja täydellistä käännöstä tietoineen jotka esitetty webinaarissa.

 

 

Kiitoksia että olette täällä tänään! Aloittakaamme heti. Tänään, teemme tästä lyhyen.

 

Haluan antaa muutaman päivityksen toimista joita teemme.

 

Päivitys #1. Rainbow Currency Foundation (se on virallinen nimi) (Foundation = Säätiö) se on täysin hyväksytty. Olemme saaneet lopullisen hyväksynnän viranomaisilta, ja yhdessä tämän tiedon kanssa, me olemme saaneet bisnes lisenssin. Me olemme virallisesti rekisteröity voittoa tavoittelematon säätiö, ja olemme saaneet meidän vero ID:n. Joten, Rainbow Currency Foundation on laillinen, täysin toiminnassa. Tämä tarkoittaa, että näemme useita päivityksiä sivuilla, pian.

 

Tämä tietysti, on suuri uutinen, koska nyt säätiö voi virallisesti käynnistää johtajiston valinnan; ja säätiö voi aloittaa työt kokoontumalla. He voivat aloittaa työt markkinointi taktiikalla; säätiön taktiikan esitellään sitten julkisesti. Joten tämä on todella hieno uutinen. Tietysti, tämä on juuri se mitä tarvitsemme, ja se on hyvä uutinen.

 

Päivitys #2 kohdistuu CryptoCoinStreet:iin ja heidän tilanteeseen. Olen hyvin varma että ainakin jotkut teistä ovat nähneet että me olemme nyt virallisesti heidän pääsivuillaan, ennen kirjautumista. Joten, siellä sanotaan nyt:

 

Tässä englanniksi mitä siellä lukee, ja alla suomeksi: in english and then in finnish

 

Official Rainbow Currency Exchanger

CryptoCoinStreet is official exchanger for Rainbow Currency

 

Exchange your Rainbow Currency into EUR or USD, or simply buy the attractive and promising coins directly here. As one of the few providers, we enable customers bank pay-outs, or wire-ins, in order to purchase. This service also applies to the Rainbow Currency. Store and manage your coins with CCS’ wallets, and send or receive them easily. We are one step ahead of others—and you, too.

 

For the first time ever, a cryptocurrency is launched by the people, for the people, controlled and represented by a global non-profit foundation. This is your chance to join the movement right from the beginning—together with us.”

 

 

Yllä englanniksi ja tässä suomeksi mitä siellä lukee:

 

Virallinen Rainbow Currency välittäjä (digiraha pörssi)

 

CryptoCoinStreet on virallinen Rainbow Currency välittäjä

 

Välittäjä sinun Rainbow Currency:lle euroiksi (€) tai dollareiksi (USD), tai yksinkertaisesti huokutteleva ja lupaavaa ostopaikka kolikoille. Yhtenä muutamista välittäjistä, meillä on mahdollista asiakkailla tehdä pankki maksuja, tai pankkisiirtoja, tai tehdäkseen tilauksia. Tämä palvelu soveltuu myös Rainbow Currency:lle. Tallenna ja hallitse kolikoita sinun CCS lompakossa, ja lähetä ja vastaanota niitä helposti. Me olemme yhden askeleen edellä muita – ja näet sen, myös.

 

Ensimmäistä kertaa koskaan, digiraha julkaistaan ihmisiltä, ihmisille, hallittuna ja edustettuna voittoa tavoittelemattoman säätiön toimesta. Tämä on sinun tilaisuutesi liittyä heti alusta alken – meidän joukkoomme.

 

 

Juuri näillä pykälillä, ne joilla on hieman enemmän kokemusta digirahasta, ymmärtävät kuinka iso askel tämä on meille, ja kuinka tärkeää meille on aloittaa heti alusta. Vaikka me aloitamme täysin uudesta, ja pienestä digiraha pörssistä (välittäjä), välittäjä joka ei vain ole Rainbow Currency välittäjä toisiin digirahoihin; mutta meillä on täysi palvelu täällä, mahdollistaen Rainbow Currency:n kauppaamisen Euroihin tai dollareihin, kuten myös täydellinen lompakko palvelu. Tämä on niin ISOASIA! Tämä on TODELLA isoasia, ja voin selittää miksi.

 

Koska, kun kytkeydymme useampaan vakiintuneeseen välittäjään, heidän ensimmäinen kysymys on: Onko teidän digirahaa kaupattavana jossakin? Ja vastaus on: kyllä! “Kyllä” on vastaus joka avaa ovet; ja tämä tekee meille listautumisen nopeammaksi muihin digiraha pörsseihin.

 

Puhukamme listauksesta, meille on tullut monia kysymyksia kuten, “Hei, koska tulemme listatuksia CoinMarketCap websivuille?”

 

Tämä ei ole jotakin johon voisimme vaikuttaa. Digiraha valuuttana, sinun tarvitsee olla välitettynä useassa digiraha pörssissä, tarvitsee saavuttaa tietty volyymi, ja on olemassa jonkinlainen aikaraja. Joten, kun Bitcoin Gold oli luotu, ja aloitti digiraha pörssissä 25pv lokakuuta 2017; ja heidät listattiin www.coinmarketcap.com kuukautta myöhemmin, noin 25pv marraskuuta 2017.

 

Joten, tämä tarkoittaa että jos me aloitamme kauppaamisen digiraha pörssissä jossakin 30pv marraskuuta 2017, on joulukuun loppu 2017, tai ehkä tammikuun alku 2018, kun meidän digirahamme näkyy CoinMarketCap:issa. Tämä on automaattinen toiminto, koska digiraha pörssi välittäjät jotka välittävät Rainbow Currency:ä, raportoivat siitä CoinMarketCap:ille, ja he automaattisesti poimivat meidät, ja listaavat meidät, kun me täytämme kaikki vaatimukset. Me voimme olla AIVAN VARMOJA että tulemme täyttämään kaikki vaatimukset joita heillä on.

 

Kun kaupankäynti alkaa, minulla oli tapaaminen aamulla CryptoCoinStreet:in kavereiden kanssa. Heillä on edelleen järjestelmässä hienosäätö vaihe; kuten meilläkin ICO:n aikana. He eivät odottaneet niin monia ihmisiä avaamassa tilejä; ja, erityisesti, ja selvästi paljon tilejä, joissa tultaisiin OSTAMAAN meidän digirahaa.

 

He ovat parhaillaan tekemässä KAHTA vaihtoehtoa Rainbow Currency:n ostamiseen. Yksi on normaali tapa jossa sovit diilin ostajana; sitten teet pankkisiirron joka tarvitaan maksaaksesi tilauksen. Lisäksi, he ovat tekemässä toista tapaa myydä, ja tämä tulee olemaan NOPEA OSTO nappula niille jäsenille jotka ovat maksaneet rahaa tilille, ETUKÄTEEN. Ilmeisesti, useat heidän jäsenistään tekevät näin. Heillä, ilmeisesti, on jonkinlainen odotuslista ihmisistä jotka haluavat ostaa; ja, tämä on tietysti hyvin, erinomainen uutinen ajatellen meidän digirahan ARVOA. Mitä suurempi joukko ihmisiä haluaa ostaa digirahaa, sitä korkeammaksia hinta menee; ja on edellen sama asia – kukaan ei tiedä mitä tapahtuu.

 

Digiraha markkinat näyttävät meille joka päivä, kirjaimellisesti, että kaikki on mahdollista. Tietysti, kaikki on mahdollista molempiin suuntiin; mutta, tiedätte Bitcoin:in, ja muut digirahat myöskin, ne rikkovat ennätyksiä, kirjaimellisesti, joka päivä. Eilen uutisissa, Bitcoin ensimmäistä kertaa saavutti 10000$; ja tämän aamun uutisissa, ensimmäistä kertaa, noin 11000$; joka on siis kaksinkertaistanut arvon kuukaudessa; jo, näin korkealla.

 

Joten, juuri nyt, Bitcoin on laskenut 10500$ (per kolikko) ja tämä on tyypillistä heilahtelua – mutta yleinen suunta on ylös, ylös, ylös. Mitä korkeampaa laatua digiraha tarjoaa, sitä suurempi mahdollisuus on että hinta menee ylös jopa NOPEAMMIN verrattuna muihin digirahoihin. Joten, tämä on taas hyvin, hyvin mielenkiintoista, ja hyvin, hyvin lupaavaa.

 

Päivitys #3. Me aktivoimme meidän kahden lompakon järjestelmän eilen; joten, eilisestä lähtien, meidän Rainbow Currency haltijoiden on ollut mahdollista siirtää Twinkle:jä yksityisestä lompakosta yleiseen lompakkoon, joka on blockchain lompakko. Olemme nähneet joitakin virhe ilmoituksia. Minulle on kerrottu että useimmat näistä virhe viesteistä eivät liity meidän ohjelmaamme; mutta johtuvat yleisistä lompakoista joita ei ole oikein asetettu, tai lompakon ID ei ole yhdistetty PERNUM:iin; tai, että meidän Rainbow Currency, Twinkle, ei ole asetettu yleiseen lompakkoon.

 

Joten, perustuen tähän palautteeseen, tietysti, me optimoimme meidän toimintoja siirtoihin yksityisen ja yleisen lompakon välillä. Tässä, hyvät uutiset että meidän ohjelma toimii oikein. Kaikki ne siirrot, joita ohjelmalla on ollut mahdollista tehdä, me näemme että ne kaikki on siirtyneet 100%:sesti oikein; ja, tietysti, finanssi järjestelmällä tämä on elintärkeää.

 

Kaksi asiaa joista meidän on puhuttava:

 

1. Aikaraja. Meidän ohjelma tekee siirrot välittömästi; mutta pitäkää mielessä se mitä olen puhunut blockchain teknologiasta. Blockchain teknologia tarvitsee AIKAA tehdäkseen siirrot; ja olemme oppineet että vähemmässä kuin 5 minuutissa näet Twinkle:t sinun yleisessä lompakossa siirron jälkeen, mutta se ei vie sen pidempään. Se riippuu blockchain:in liikenteestä, ja tämä on jotakin johon meillä ei ole vaikutusvaltaa.

 

Joten, kun siirrot meidän yksityisestä lompakosta menevät kirjaimellisesti, välittömästi (joka merkitsee vain sekunnin osia, ilman kuluja , HUOM! Mielestäni kuitenkin menee 2 Twinkle:ä); millointahansa teet siirron joka perustuu sinun yleiseen lompakkoon, siellä on kuluja ja odotusaikaa. Joten, sinun tarvitsee tietää tämä, ja ymmärtää tämä. Joten älä lähetä viestejä avustajille kun olet aloittanut siirron yksityisestä lompakosta yleiseen lompakkoon, ja kun et näe sitä välittömästi. Odota jonkin aikaa, ja huomaat että se toimii hienosti.

 

2. Palkkiot. Me olemme saaneet muutamia kyselyitä miksi veloitamme 2 Twinkle:ä palkkiona siirrosta yksityisestä lompakosta yleiseen lompakkoon. Sen vuoksi että kun siirrät Twinkle:jä yksityisestä lompakosta yleiseen lompakkoon, me aloitamme siirrot blockchain:iin; ja siksi, palkkio pitää maksaa. Tämä palkkio on maksettava ether digirahana. Me maksamme tämän palkkion sinun puolestasi, siksi me muunsimme tämän palkkion Twinkle:iksi, joka on noin 0.02$, ja digiraha valuuttana se on jotakin 0.018$ <–> 0.019$ ether digirahana.

 

Joten, se ei ole että tekisimme rahaa tällä siirrolla. Se on vain palkkioiden peittämiseen maksuista jotka pitää maksaa. Kun SINÄ teet siirrot blockchain:issa, sinun pitää itse maksaa palkkiot blockchain lompakossa. Ja nuo palkkiot, koska olemme Ethereum blockchain:issa, sinun on maksettava ne ether digirahana; koska se on heidän virallinen digiraha valuuttansa. Tämä yksi asia lisää mitä emme voi muuttaa. Meillä ei ole vaikutusvaltaa siellä. Se on yksi lisä asia joka sinun pitää tietää, ja sinun tarvitsee myös ymmärtää se.

 

Joku jo kysyi, “Niin, joten kun Twinkle:n arvo nousee, ja sen sijaan että se olisi 0.01$, se voi olla 0.05$, tai 0.10$, tai 1$, tai jopa enemmän, pidättekö palkkion 2:ssa Twinkle:ssä, tai meneekö palkkio alaspäin?”

 

Tietysti, palkkio menee alaspäin. Me emme halua tässä vaiheessa tehdä rahaa tällä. Se on vain kattaaksemme palkkiot joita meidän pitää maksaa, tehdäksemme siirron.

 

Joten, tässä päivityksessä suuri uutinen on että kahden lompakon järjestelmä on toiminnassa! Tietysti, se on hyvin suuri uutinen!

 

Päivitys #4. Voitte aluksi sanoa, “Niin, tällä ei ole mitään tekemistä Rainbow Currency:n kanssa,” ja selitän miksi sillä on – ja se on, että lauanataina (2.12.2017), täällä Las Vegas:issa, on meidän vuosittainen Most Famous Award Show. Se on meidän kolmas Most Famous Award Show – 2015, 2016, ja nyt 2017. Meillä on laaja joukko erinomaisia esiintyjiä lavalla, muusikoita; esimerkiksi, meidän Biggest Talent voittaja tältä vuodelta, Letty; kuten myös viime vuoden voittaja, Maya.

 

Meillä on lavalla erilaisia taitelijoita; kunnianosoitus Elton John:ille ja Cher:ille. Meillä on taikuri ja komediaa lavalla. Joten, siitä tulee hieno show, ja show:hon voi tulla vain kutsulla; ja se nauhoitetaan meidän Internet TV viihteen:een  toimesta. Joten tämä tarkoittaa että Most Famous Award Show 2017 on yksi ensimmäisistä viihde tuotannoista joka sinulla on mahdollisuus nähdä video palvelusta, ja sinun ei tarvitse maksaa dollareilla, tai euroilla, tai minään ns fiat valuuttana (ovat nimenneet digiraha jutuissa normaalin rahan fiat rahaksi ?!?!). Voit maksaa sen Twinkle:inä, ja katsoa fantastista show:ta.

 

Toinen syy miksi show liittyy jotenkin Rainbow Currency:yyn on se että show:n aikana, me julkistamme ensimmäisen joka päiväisen show:n täällä Las Vegas:in alueella jossa sinulle on mahdollisuus ostaa LIPUT Twinkle:inä. Joten, kun tulet Las Vegas:iin (ja tiedät että jotkut suunnittelavat matkaa Las Vegas:iin piakkoin), voit käyttää Twinkle:jä show lippuihin.

 

Uutiset kuten tämä luovat pöhinää Rainbow Currency:n ympärille koska heti kun aloitamme kaupankäynnin, meillä on uutisia, uutisten jälkeen, uutisten jälkeen jossa bisnekset hyväksyvät Rainbow Currency:n maksuvälineeksi heidän tuotteilleen ja palveluilleen. Tämä on juuri se mitä tarvitsemme saadaksemme sanaa ulos, ja show osoittaa maailmalle miksi Rainbow Currency on erilainen.

 

Tämä tuo meidät takaisin kun, lopultakin, Rainbow Currency:ä aletaan kauppaamaan digiraha pörssissä?

 

He sanoivat tämän aamun kokouksessa että pyytäkää kaikkia olemaan kärsivällisiä vielä seuraavat 24 tuntia. He haluavat tarjota täydellisen palvelun ostajille, kuten myös myyjille. He haluavat tehdä toiminnasta helppoa, sujuvaa, ja nopeaa – siksi he lisäävät “Pika” vaihtoehdon ostajille. Se mitä he ovat kertoneet minulle, kuten, perustuen kysymyksiin ja palautteeseen potentiaalisilta ostajilta joita he ovat jo saaneet, että oletettavasti ENSIMMÄINEN kurssi Rainbow Currency:stä voi olla KORKEAMPI kuin 0.01$ (1 cnt).

 

Joten tämä merkitsee, todellakin, ne jotka suunnittelevat ostavansa digirahaa, näyttää siltä että pitää olla NOPEA poimiakseen parhaat tarjoukset. Ne jotka haluavat MYYDÄ Twinkle:jä CryptoCoinStreet:illä; pitäkää mielessä, älkää antako Twinkle:jänne liian halvalla. Se maksaa sinulle paljon rahaa, jos toimit liian nopeasti, ja asetat myyntihintasi LIIAN ALAS. Jos et tiedä, jos et ole varma, voi olla viisasta vain odottaa päivä tai pari, ja näet mitä tapahtuu markkinoilla, ennenkuin tarjoat Twinkle:jä.

 

Vähintään, se mitä voin kertoa, molemmille puolille jotka myyvät ja ostavat, TIETÄKÄÄ mitä teette – olkaa 100% varmoja. En halua että kukaan tulee ONNETTOMAKSI koska toimi liian nopeasti. Joten, valmistautukaa tällä lisä ajalla, odottakaa ensimmäistä digiraha kauppaa pörssissä. Sinulla on aikaa. Internetistä löydät rutkasti tietoa. Lue niin paljon kuin pystyt. Minä tosissaan uskon että Rainbow Currency tuottaa tuhansia miljonäärejä, ja moni-miljonäärejä – ja olen hyvin iloinen tästä.

 

Katsokaa – miksi me olemme Unicorn Network, ja miksi meidän digiraha on Rainbow Currency? Sen vuoksi että tahdomme tuottaa ONNELLISUUTTA. Tietysti, puhumme bisneksestä. Me olemme puhumassa arvosta. Me olemme puhumassa onnesta. Tämä on oikeaa bisnestä! Mutta, hei, mitä kaikki bisnes on, jos et ole onnellinen siitä? Joten, älkää asettako itsellenne suuria paineita. Olkaa tarkkaavaisia. Ajatelkaa kahdesti mitä haluatte tehdä, erityisesti myydessänne; ja lisäksi – nauttikaa! Se on kaikkein tärkeintä. Voikaa hyvin, ja pitäkää siitä mitä olette tekemässä.

 

Joten, tässä viestini tänään. Pitäkäämme meidän seuraava päivitys webinaari 48 tuntia tästä; joten perjantaina 1pv joulukuuta 2017 klo 21:00 Suomen aikaa.

 

Kun on kysymys kauppaamisesta, se voi tapahtua huomenna. Nyt me tiedämme, ettei se tapahdu tänään. En tiedä, koska se ei ole meidän hallinnassa; meidän puoleltamme kaikki on valmiina. CryptoCoinStreet voi tarvita vielä lisä päivän testeihin, en tiedä. Tämä voi merkitä että he aloittavat kauppaamisen perjantaina; mutta kaikkein tärkein uutinen on että SE TULEE TAPAHTUMAAN. Kaikki on valmisteltu. Olemme oikealla tiellä; ja tämä kaikki on hyvin, hyvin jännittävää meille kaikille!

 

Joten, kiitokset kaikille avusta. Kiitoksia ymmärtämisestä. Kiitokset kärsivällisyydestä. Kiitokset palautteesta. Kiitokset, lyhyesti, “Meidän voimalle!” (Power of We!).

 

Joten, WAAAAZZUUUUUUB! Olkaa ylpeitä Unicorn:sta. Olkaa ylpeitä Rainbow Currency omistajia; ja aina; HAPPY HEALTH:ista. Kiitoksia, kaverit. Heippa.

 

Teidän menestys mielessäni,

Dan Settgast, ja

Sinun WAZZUB avustaja tiimi

 

 

***

 

Lisäinfoa avustajilta:

 

Seuratkaa alla olevia ohjeita mikäli aiotte siirtää Twinkle:jä YKSITYISESTÄ PERNUM lompakosta sinun YLEISEEN blockchain lompakkoon:

 

1. Sinulla TÄYTYY OLLA YLEINEN blockchain lompakko ja yhdistää sinun YLEINEN LOMPAKKOSI sinun PERNUM lompakkoosi osoitteessa www.pernum.com ALUKSI:

 

2. Kirjaudu www.rainbowcurrency.com sivuille

 

3. Kelaa sivua alaspäin ja löydät “TRANSFER TWINKLES” nappulan; kilkkaa sitä.

 

4. Seuraavalla sivulla, syötä Twinkle määrä jonka aiot siirtää, (huomioi että siinä on kahden (2) Twinkle:n palkkio siirrosta).

 

5. Hyväksy siirtosi ja syötä One-Time PIN koodi.

 

6. Saat ilmoituksen että siirto on tehty ja se on siinä, olet valmis.

 

***Huomioi että Twinkle:jen siirto yleiseen lompakkoon vie muutamia minuutteja; et näe Twinkle:jä tililläsi kun ne matkaavat, mutta olkaa varmoja, Rainbow Currency:ssä me kirjaamme kaikki siirrot ja jos on haasteita, pysy rauhallisena ja ota yhteyttä avustaja tiimiin.

 

Aloittaaksesi kaupankäynnin digiraha pörssissä, sinun tarvitsee kirjautua CryptoCoinStreet:iin (CCS)

 

www.cryptocoinstreet.com

 

Kirjautumisen jälkeen, näet että he eivät ole vielä valmiina ja niin pian kuin mahdollista kaikki toimii; tarkista CCS websivu ja päivityksen

 

***

RAINBOW CURRENCY OMISTAJAT OLKAA VARUILLANNE: On olemassa useampia tapoja luoda BlockChain lompakko, jotkut ovat yksityisempiä ja turvallisempia kuin toiset, ja ne voivat vaatia sinua huolehtimaan omasta turvallisuudestasi ja rahoistasi. Jos sinulla on jo Ethereum lompakko, sinun ei välttämättää tarvitse perustaa uutta, tarkistat vain voitko lisätä kustomoidun poletin sinne (seuraa ohjeita ylhäällä miten TWNKL lisätään).

 

Lisä tietoa miten perustetaan lompakko

https://www.myetherwallet.com/ tässä muutamia linkkejä ja videoita:

 

Kuinka perustaa lompakko

https://myetherwallet.github.io/knowledge-base/gettingstarted/creating-a-new-wallet-on-myetherwallet.html

 

Kuinka lisätä kustomoitu poletti

https://myetherwallet.github.io/knowledge-base/send/adding-new-tokenand-sending-custom-tokens.html

 

https://www.youtube.com/watch?v=UiJl-ER6TP0

 

 

 

 

***

Huomioikaa tämä varoitus MyEtherWallet sivuilla:

“WARNING: IF YOU CLICK A LINK to MEW from EMAIL, SLACK DM, or a FORUM, YOU WILL HAVE YOUR COINS STOLEN. Do not click.

Instead, install EAL or use MetaMask.”

 

VAROITUS: Jos klikkasit MEW (MyEtherWallet) emailista, ‘SLACK DM’ (= ei ymmärrystä mikä tämä on), tai foorumilta, sinun RAHASI VARASTETAAN. Älä klikkaa. Sen sijaan, asenna EAL (selaimen lisäosa) tai käytä MetaMask (selaimen lisäosa)

 

Tässä jotakin lisätietoa niille jotka tarvitsevat koskien MetaMask:ia ym …

https://ethereum.stackexchange.com/questions/23714/what-is-the-difference-between-an-exchange-like-coinbase-and-a-wallet-like-jaxx

 

https://www.reddit.com/r/ethereum/comments/3x97rg/aaron_davis_explains_the_differences_between/

 

 

 

***

Kun olet valinnut sinun BlockChain lompakkosi, käytä näitä kolmea osaa lisätäksesi Twinkle:n kustomoiduksi poletiksi.

 

1. Poletin osoite:

0xfbd0d1c77B501796A35D86cF91d65D9778EeE695

2. ID: TWNKL

3. Decimals: 3

 

 

Voit nähdä täältä Rainbow Currency:n tiedot:

 

https://ethplorer.io/address/0xfbd0d1c77b501796a35d86cf91d65d9778eee695#tab=tabtransfers

 

 

***

 

KAIKILLE RAINBOW CURRENCY OMISTAJILLE JA YHTEISTYÖKUMPPANEILLE: Pitäkää huoli että päivitätte aikaisemman mainos materiaalit poistamalla hinnat ja aikataulut, jne. Myös, kukatahansa joka aikaisemmin on jakanut toisten videoita, varmistakaa että ne on päivitetty.

 

Odottakaa ennen uusien jäsenten kutsumista, meidän aloitusta.

 

Lisäyksenä, kaikille niille jotka TEKIVÄT VIDEOITA tai jakoivat toisten videoita toisille … promoamisen ohjeista (varmistakaa että olette lukeneet koko version myös) 2) Kaikki kuvat ja muut eivät saa tuntua että ne olisivat yhtiön virallisia julkaisuja. Videoissa on oltava lausuma englanniksi “Not Official Unicorn Network Video” heti videon alussa.

 

 

***

 

Rainbow Currency:n omistajat rekisteröitykää seuraavaan Rainbow Currency webinaariin (löytyy Rainbow Currency websivuilta WEBINAR RECAPS:ien alta): perjantaina 1pv joulukuuta 2017, klo 21:00 Suomen aikaa.

 

 

***

 

Askeleet AVOIMIIN Rainbow Currency tilauksiin VAIN;

 

1) Varmistakaa että olette valinneet OIKEAN maksutavan. Menkää “ORDER STATUS” (“TILAUKSEN TILA”) kohtaan ja valitkaa oikea tapa (Vain jos se ei vielä siellä ole)

 

2) Laitoitko todisteen tilauksesta? Jos et, mene “ORDER STATUS” kohtaan ja lataa kopio siirrosta, tai laita siirron ID numero Bitcoin tai Ether tilauksista.

 

3) Oliko alkuperäinen tilaus CC tilaus (CC=CreditCard eli suomeksi luottokortti ja/tai Debit kortti)? Sitten lähetä meille email todiste maksusta tai siirron ID, lähettäjän NIMI pankkisiirrossa ja tilaus numero; service@perfectinter.net (mailto:service@perfectinter.net)

 

4) Onko sinulla ongelmia kohtien #1 ja #2 kanssa? Sitten lähetä email maksu todisteesta tai siirron ID, lähettäjän NIMI pankkisiirrossa, ja tilaus numero osoitteeseen; service@perfectinter.net (mailto:service@perfectinter.net)

 

5) Tiedätkö kuinka löydät siirron ID:n? Syötä yleinen avain (lompakon ID) löytääksesi siirron ID:n. Tässä kuinka löydät sen Bitcoin:ista; https://blockchain.info

tässä Ether; https://etherscan.io

 

 

***

 

Lisänä keskustelu (Chat) apua Rainbow Currency myynneistä löytyy seuraavan linkin alta.

 

https://join.skype.com/GfU0vPiGUQ0P

 

 

 

***

Kirjaudu SafeZone:een: www.safe.zone meidän uuteen täydelliseen URL osoitteeseen! Huomioikaa että www.safezonepass.com ohjautuu myös suoraan uuteen osoitteeseen.

 

Apua saatavissa Skypen kautta seuraavalla linkillä:

https://join.skype.com/wj64aBVEIIZe

 

Kaikkien Unicorn Network webinaarien tiedot:

Kirjaudu ja lukeaksesi recapit ja rekisteröityäksesi webinaareihin:

https://www.safe.zone  (WEBINARS kuusikulmion alta)

 

Kaikki Rainbow Currency webinaarit löydät täältä:

https://www.rainbowcurrency.com  (WEBINAR RECAPS napin alta)

 

 

***

SANO HYVÄSTI SPARKLE:LLE, SANO HEI TWINKLE:LLE

(kuten 28.10.2017) On olemassa projekti joka käyttää nimeä “SparkleCoin” heidän digirahastaan. Vaikka heidän projektiaan ei ole vielä julkaistu, he ovat puhuneet kolikosta ensimmäisen kerran syyskuussa heidän virallisilla sivuillaan.

Tietysti, me kunnioitamme heidän kehitystään, joten muutamme pienimmän kolikon nimeksi Twinkle.

Joten, tästä eteenpäin, käytetään vain nimeä Twinkle. Kiitoksia!

 

 

***

** Muistutus kaikille jäsenille ** Meillä on tiukka anti-spam (roskaposti) linja. Olkaa ammattimaisia kun jaatte linkkejä tarjouksistamme. On huomattu että jotkut jäsenet lähettävät linkkejään toisille ryhmille Facebook:issa. ** Tämä on roskapostitusta ** Et saa lähettää linkkejä kenellekään sivujen kautta tai ryhmille elleivät sivut tai ryhmät sitä erikseen salli. Sinä et saa jakaa etkä postittaa linkkejä toisille henkilöille missään sosiaalisessa mediassa elleivät he anna sinulle lupaa. Olkaa kunnioittavia ja ammattimaisia. Kiitoksia.

 

 

 

***

Jäsenten kutsunta ohje

 

*** Hyvät jäsenet,

Meidän Rainbow Currency on hyvin jännittävä mahdollisuus kaikille jäsenille ja tulevaisuuden kaupankäyntiin ja taloudellisiin siirtoihin.

Me tiedämme että kaikki ovat erittäin jännittyneitä ja hyvin innokkaita ja mainostamaan tai promoamaan Rainbow Currency:ä ja tämä on vain kerran elämässä mahdollisuus.

Kuten aina, me haluamme pitää mielessä yhtiön maineen ja sinut kun mainostamme. Muutama asia on hyvä pitää mielessä:

 

A. Kun käännätte mitään tietoja, brandin nimet pitää olla englanniksi. Rainbow Currency, Twinkle, Glitter, Rainbow, SafeZone, jne täytyy olla englanniksi.

 

B. Tietojen pitää olla aina tarkkoja kun käytetään yhtiön sivuja oppaana. Älkää johtako harhaan villeillä arvauksilla tai muuttaen jonkun asian merkitysti. Jos ette ole varmoja mitä joku asia tarkoittaa, pyytäkää selvitys.

 

C. Huolehtikaa paikallisista ja kansaivälisistä roskapostitus säännöistä koskien emaileja. Jos käytätte emailia olkaa varmoja että ne joille lähetätte emaileja ovat sen sallineet. Jos emailaatte ystäville/perheelle niin kunnioittakaa heidän toiveitaan jos he pyytävät etteivät halua enää emaileja.

 

D. Älkää koskaan käyttäkö Mailaxy:ä mihinkään markkinointiin. Se on tarkoitettu vain henkilö kohtaiseen käyttöön. Tilit voidaan sulkea jos meidät suljetaan ulos sen vuoksi että Mailaxy:ä on käytetty markkinointiin ja merkitty roskapostiksi.

 

E. Sosiaalinen media, kuten Facebook, Twitter, jne. noudattakaa aina heidän sääntöjään.

* Älkää koskaan lähettäkö linkkejä tai promoja teidän profiilissa muille jäsenille. Jos postaat omassa profiilissa niin ne jotka seuraavat sinua näkevät sen.

* Älkää koskaan vastatko toisen postiin tai kommentoiko heidän linkkiään.

* Jos kuulut johonkin ryhmään joka sallii sinun lähettää markkinointi postia, ja siellä on monia, ole varma että noudatat heidän sääntöjään ja älä lähetä jatkuvasti postia. Seuraa mitä toiset tekevät ryhmässä. Jos siellä on useita satoja tai tuhansia aktiivisia ihmisiä ja on vain yksi joka postaa 5 minuutin välein tai joka tunti älä tee samaa asiaa, koska tuo henkilö tekee sen. Tee se mitä tavanomaisesti tehdään tässä ryhmässä.

 

F. Älä toistuvasti ota yhteyttä tuntemattomiin posteillasi. Tämä tarkoitta henkilöä joka on kuvassa, tai joka haluaa yhteydenottoa koska se on tärkeää hänelle.

 

G. Älä lisää henkilöitä ryhmiin ilman heidän lupaansa. Tätä tapahtuu minulle kaiken aikaa ja se on hyvin kiusallista. Voit lähettää kutsuja ja tämä antaa henkilölle mahdollisuuden liittyä, hylätä, tai yksinkertaisesti poistaa pyynnön.

 

H. Useat jäsenet on postanneet markkinointi materiaali jota voi käyttää ja jakaa, graafisia piirroksia ja videoita joita voi jakaa, ja ideoita parempaa markkinointiin. Aina pitää kuitenkin pitää mielessä että niitä voi personoita ja tarkentaa. Jos näet jotakin josta pidät jota ei ole annettu jaettavaksi tai käytettäväksi, ota aina yhteyttä sen materiaalin tekijään ja kysy lupaa ennenkuin teet mitään.

 

I. Jos teet omat sivut, ryhmän, blogin, jne pidä aina huoli että noudatat sääntöjä. Pidä huoli että noudatat Yhteistyökumppani ohjeita sosiaalisessa mediassa ja Internetissä.

Näet ne täältä:

 

https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

 

END***

 

 

***

Ansioiden vastuuvapautuslauseke: Kaikki toimet on tehty esitelläksemme projketin mahdollisimman tarkasti. Mitään esimerkkiä tuloksista ei voi tulkita lupauksena tai takuuna ansioista. Onnistumisesi saada tuloksia kotisivuilta rippuu ajasta jonka omistat projektille, tietämyksestäsi ja muista markkinointi taidoista. Koska nämä tekijät ovat erilaisia eri yksilöillä, me emme voit taata mitään määrättyä tulosta. Emmekä ole vastuussa tekemisistäsi. Materiaalit jotka löytyvät kotisivuiltamme voivat sisältää tietoa jotka sisältävät tai perustuvat tuleviin ilmoituksiin. Tulevaisuuteen katsovat ilmoitukset antavat arvioita tai ennakko arvioita tulevista tapahtumista. Voit tunnistaa nämä ilmoitukset sillä toteamuksella että ne eivät kerro suoraan historiasta tai tämänhetkisestä tiedosta. Ne käyttävät sanoja kuten “anticipate=aavistaa”, “estimate=arvioida”, “except=paitsi”, “project=projekti”, “intend=pyrkiä”, “plan=suunnitella”, “believe=luottaa”, ja muita sanoja ja termejä samaa tarkoittaen potentiaalista tulosta tai ansioita.

 

 

Copyright © 2017 Perfect Internet Inc. and Rainbow Currency Foundation. Kaikki oikeudet pidätetään.