Rainbow Currency Webinar Recap
maanantai 27pv marraskuuta, 2017
Esittäjä: Dan Settgast


Tämä webinaari on Unicorn Network:in omaisuutta ja sitä ei saa tallentaa ja siten julkaista muualla julkisesti. Älä kirjoita mitään sisältöä webinaarista julkisesti, ja odota virallista englanniksi olevaa jälkikirjoitusta jonka voi jakaa muille.

 

Tervehdys kaikille! Varmasti, minulla on hyviä uutisia, ja hyvät uutiset ovat että kolmen (3) tunnin päästä tästä hetkestä me lisäämme toiminnon Rainbow Currency websivuille jossa näet saldosi yksityisessä lompakossa (joka on lompakko SafeZone:ssa). Sinulla on myös mahdollisuus nähdä yleisen lompakkosi saldo (joka on yleinen blockchain lompakko).

 

Tulet vain näkemään saldosi yleisessä lompakossa jos olet käynyt www.pernum.com yhdistämässä yleisen lompakon PERNUM järjestelmään. Tietysti, alussa näet vain nollan saldonasi yleisessä lompakossa, mutta taas, kun tulee mahdolliseksi siirtää Twinkle:jä yksityisestä lompakosta yleiseen lompakkoon niin näet vastaavan saldosi. Tämän tehtyämme, voit siirtää Twinkle:jä yleisestä lompakosta, toisiin yleisiin lompakoihin, jos esimerkiksi, haluat lähettää Twinkle:jä ystävillesi tai perheellesi.

 

Enkä tiedä meneekö siinä 3 tuntia tai pidempään, mutta voitte siirtää Twinkle:jä CryptoCoinStreet:ille aloittaaksenne kaupankäynnin digiraha pörssissä. Yritin saada päivitystä CryptoCoinStreet:iltä hiukan ennen webinaaria, ja kun meidän puolelta kaikki on valmiina, he ovat tekemässä viimeistä hienosäätöä ja testejä. Joten, kysymykseeni milloin he avaavat kaupankäynnin, myöhemmin tänään tai huomenna, he sanoivat etteivät tiedä vielä, koska heillä on testit meneillään. Joten, se voi tapahtua huomenna aamulla, jos ei tänään; ja tähän emme voi vaikuttaa. Mutta, kaverit, mitä olemme tekemässä täällä kahden lompakon järjestelmää ja perustamassa täysin uutta digiraha valuuttaa; se on vallankumouksellinen työ, eikä se ole helppo toiminto.

 

Monet teistä ovat kysyneet, “Miksi me listaudumme näin pieneen digiraha pörssiin, tai täysin uuteen digiraha pörssiin?”. Kaverit, meidän on aloitettava jostain, mutte me tulemme menemään kaikkiin isoihin digiraha pörsseihin myöskin. Meillä oli ensimmäinen tapaaminen tällä viikolla. Yhden ison johtavan digiraha pörssin kanssa heidän pääkonttorissaan täällä Las Vegas:issa, joten oli helppo tavata heidät. Mutta, he haluavat ensin nähdä jotakin, he haluavat nähdä tuhansia ihmisiä jotka pitävät digiraha valuuttaa hallussaan, ja he odottavat näkevänsä joitakin pienempiä eriä kaupattavan digiraha pörssissä, ja kaikkea tätä. Joten olemme valmistelemassa tätä; kaikkia asioita hoidetaan.

 

Oikein hyvä esimerkki on uusi digiraha Bitcoin Gold. He aloittivat 25pv lokakuuta 2017 ja heidät lisättiin CoinMarketCap:iin eilen, joten se on tarkalleen kuukausi siitä kun he aloittivat. Ja (esimerkiksi) me olemme aloittamassa sanotaan tänään, ja siihen menee joku aika ennenkuin meidät listataan sinne; mutta meidät tullaan listaamaan sinne. Joten olkaa kärsivällisiä käsittelyn aikana, kaiken kaikkiaan olemme tekemässä kaikemme että näin tulee tapahtumaan, niin nopeasti kuin mahdollista. Kaiken pitää olla täydellistä.

 

Tämä koskee myös meidän kampanjaa houkutellaksemme meidän kohderyhmää. Tähän mennessä olemme puhuneet kahdesta kohderyhmästä: ensimmäinen kohderyhmä kuluttajat (internet käyttäjät), ja meidän toinen kohderyhmä on bisnekset jotka ovat valmiita hyväksymään Rainbow Currency:n maksuksi.

 

Tiedätte että olemme valmistelemassa kahta suurta kampanjaa houkutellaksemme heitä, ja olemme taustalla aloittaneet, tietysti, perustaaksemme joitakin verkostoja; ja palaute ollut hämmästyttävää; se on suurenmoista! Eli olemme menossa oikeaan suuntaan, ja kerromme joitakin tietoja näistä kampanjoista nyt.

 

Lisäyksenä, olen iloinen että voin julkistaa kolmannen kampanjan jonka aloitamme. Kolmas kampanja on kohderyhmälle joka on hyvin, hyvin tärkeä monille toisille projekteille myöskin, internetissä; ja tämä on kohderyhmä on luovat ihmiset, artistit/taiteilijat ym, jotka ovat lahjakkaita. Nämä voivat olla kirjailijoita esimerkiksi. Kuvitelkaa kuinka monta websivua on rakennettu blogeilla, foorumeilla, ja muissa postauksissa. Kaikki nämä websivut elävät luovilla ihmisillä jotka ovat hyviä kirjoittamisessa ja jotka kirjoittavat artikkeleita, runoja, tarinoita, uutisia, kirjoittavat hyvin kiinnostavista asioista joita toiset ihmiset tykkäävät lukea, joten he seuraavat näitä kirjoittajia.

 

Toinen ryhmä luovia ihmisiä ovat ne jotka tuottavat videoita. Kuvitelkaa YouTube ilman videoiden tekijöitä; siellä ei olisi paljoa jäljellä.

 

Seuraava iso ryhmä on tietenkin ne jotka liittyvät musiikkiin; laulajat, sanoittajat, bändit, siellä on monia lahjakkaita henkilöitä ympäri maailmaa liittyen musiikkiin. Juuri tästä syystä meidän pääkonttorimme on Las Vegas:issa. Las Vegas on maailman viihteen pääkaupunki. Millään muulla kaupungilla tällä planeetalla ei ole enempää show:ta ja konsertteja pyörimässä päivä tasolla. Me näemme itsemme (kun sanon me, en tarkoita Rainbow Currency:ä; puhun SafeZone:sta ja Unicorn Network:ista), me näemme itsemme siltana Las Vegas:in ja maailman välillä; niille joilla ei ole ollut mahdollisuutta vierailla Las Vegas:issa. Meillä käy enemmän kuin 42 000 000 turistia joka vuosi, mutta meitä on enemmän kuin seitsemän miljardia ihmistä tällä planeetalla; joten haluamme tuota Las Vegas:in viihteen kaikkialle maailmaan, ja haluamme tuoda taiteilijoita, lahjakkuuksia ympäri maailmaa Las Vegas:iin. Siksi, meillä on erikois kampanja houkutellaksemme ihmisiä.

 

Lisäksi kirjoittajat, video taiteilijat, ja musiikki taiteilijat, on olemassa myöskin muunlaista lahjakkuutta.

 

Puhukaamme muista kahdesta kampanjasta. Meidän kampanjamme on houkutella, sanokaamme, normaaleja internet käyttäjiä. 99% ihmisistä ei omista digirahaa, Suurelle osalle heistä digiraha on kyseenalainen/hämäräperäinen, he eivät todellakaan tiedä mikä se on, eivätkä he tosissaan ymmärrä sitä suurta julkisuutta sen ympärillä; mutta asiantuntijat tietävät että digiraha on tulevaisuuden raha. Ei ole mitään epäilystä; tämä on tulevaisuuden raha. Meidän suurin tavoitteemme on tuoda digiraha suurelle yleisölle. Rainbow Currency ja Twinkle:t – ne eivät olet haussuja teknisiä hullutuksia. Rainbow Currency tulee olemaan sinun tyypillinen rahasi. Siksi, me haluamme houkutella niin monta jäsentä kuin mahdollista.

 

Me päätimme, että ensimmäiset 100 miljoonaan jäsentä saavat määrätyn määrän Twinkle:ä ilmaiseksi, vain liityttyään. Tämän lisäksi meillä on muutama helppo tehtävä heille, jossa he voivat ansaita lisää Twinkle:jä.

 

Tiedätte että olemme puhuneet jo Twinkle määrästä, ja sanoimme että maksimi määrä Twinkle:jä mitä he voivat saada ilmaiseksi olisi 100 Twinkle:ä. Perustuen siihen mitä on tapahtunut edellisen webinaarin jälkeen, meidän Skype huoneissa, jossa me seuraamme keskusteluja, olen nähnyt että ihmiset puhuvat Twinkle:n arvosta joka olisi 11.11$/Twinkle. Joten, tässä hyvin tärkeä viesti:

 

1. Kukaan, ehdottomasti ei KENELLÄKÄÄN ole lupaa sopia jotakin hintaa Twinkle:lle. Ainoa hinta jonka olemme asettaneet, etukäteen, kun sanoimme että aloitamme nimellisarvosta yhdelle Twinkle:lle joka on 0.01$, eli yksi dollarin centti. Tämä ei ole markkina-arvo ja sillä ei ole mitään tekemistä markkina-arvon kanssa. Markkina-arvo on se mitä ihmiset ovat valmiita maksamaan Twinkle:stä, ja samaan aikaan se arvo jolla omistajat ovat valmiita myymään (eivät kaikki, mutta jotkut). Meillä on diili kun “pyydetty hinta” ja “tarjottu hinta” ovat samalla tasolla, ja se on markkina-arvo. Tämä markkina-arvo voi olla alle tai yli 0.01$ (1 cnt), markkina-arvo voi olla yli tai alle 0.10$ (10 cnt), se voi olla yli tai alle 1$, 10$, 100$, tai mitä tahansa; se on markkinoiden toiminta tapa. Kenellekään ei ole oikeutta asettaa hintaa, kaverit, lakien mukaan ryhmällä ihmisiä ei ole oikeutta asettaa tiettyä hintaa (suomessa, esimerkiksi kartelli on tällainen ja siitähän saa pallon jalkaansa), tai sopia hintaa markkinoiden ulkopuolella. Se on manipulointia ja me emme voi tehdä sitä, koska se ei hyväksi meille – eikä sinulle, eikä digiraha valuutalle, eikä muille digiraha valuutan omistajille. Joten, kun Rainbow Currency:ä kaupataan, me tulemme näkemään markkina hinnan.

 

Kuitenkin, olemme oppineet jotakin muuta näistä keskusteluista, ja olemme oppineet jotakin muuta digiraha markkinoista myöskin. Tämä on selvä viesti että mikä tahansa on mahdollista; mitä tahansa voi tapahtua. Se oli lähes kuukausi sitten kun yksi Bitcoin oli 6000$ ensimmäistä kertaa. Sitten muutamaa päivää myöhemmin yksi Bitcoin oli 7000$. Sitten muutamaa päivää myöhemmin lähes 8000$; ja sitten perjantaina, ja jopa lauantai aamuna, yksi Bitcoin oli 8200$; sitten yksi Bitcoin oli 8700$, ja tänä aamuna TA-DAAAAA se on 9700$ jokaiselta Bitcoin:ilta. Joten näyttää siltä että hyvin, hyvin pian näemme Bitcoin:in arvon olevan 10000$. Kaverit , muutama vuosi sitten Bitcoin oli 1$ eikä kukaan odottanut sitä. Kukaan ei odottanut että Bitcoin:ia kaupataan 9700$ hintaan tänä aamuna. Joten kukaan ei tiedä mitä tapahtuu meidän Rainbow Currency:lle kun sitä aletaan kauppaamaan. Joten, tietysti, voi tapahtua että hyvin lyhyessä sitä kaupataan hintaan 10$/Twinkle, tai 11$, tai mitä tahansa.

 

Mutta, tämä tekee meidän kampanjalle haasteita. Teidän pitää ymmärtää että digiraha valuutta elää, ihmisten vaatimusten mukaan jotka ostavat digirahaa, tai käyttävät sitä. Voi olla että ainoa tarkoitus on ostaa jotakin, tai kaupata, tai vain kerätä sitä ja odottaa, toivoen että arvo nousee. Siksi, meidän tarvitsee luoda vaatimus ihmisille jotka haluavat ostaa digiraha valuuttaa.

 

Nyt, ajatelkaa kuten uusi käyttäjä. Joka juuri rekisteröityy ja täyttää muutaman ehdon saadakseen 100 Twinkle:ä; ja 100 Twinkle:ä voi olla arvoltaan enemmän kuin 1000$. Joten, missä on tarve ja vaatimus ostaa lisää Twinkle:jä?

 

Kun asetimme tämän maksimi määrän 100 Twinkle:ä jonka jokainen jäsen saa, tietysti me laskimme arvolla 0.01$ (1 cnt). Ja ehkä se voisi nousta 0.10$ (10 cnt) jonain päivänä, ja ehkä kuukausia myöhemmin tai jopa vuosi myöhemmin se voisi olla 1$; sitten puhumme noin 1$, tai 10$, tai maksimissaan 100$ ilmaisena tervetuliais lahjana, mutta ei enempää kuin 1000$.

 

Joten, me keskustelemme parhaillaan meidän kampanjasta jos meidän tarvitsee rajoittaa se johonkin $ määrään, maksimi Twinkle määrään jonka he voivat saada; ja tietysti se on hankalaa kelluvalla hinnalla.

 

Joten ne joilla on ideoita kuinka ratkaisemme tämän haasteen, olkaa Skype huoneessa meidän kanssamme.

 

[Webinaarin jälkeen monet tekivät niin ja löysimme ratkaisun, lue päivitys alapuolella.]

 

Joten vielä kerran, meidän kampanjamme, internet käyttäjille, me emme halua antaa heille niin korkealla arvolla ilmaisia Twinkle:ä, jotta heidän kiinnostuksensa ostaa lisää Twinkle:jä ei loppuisi. Se ei olisi hyväksi digiraha valuutalle. Me vain haluamme kutsua heidät, antaa heille muutaman Twinkle:n että voivat käyttää niitä, ja sitten kun he ymmärtävät mitä olemme tekemässä, ja he näkevät lisää ja lisää bisneksiä liittymässä, että he ostavat lisää Twinkle:jä, jos he haluavat. Siksi, ei ole järkeä antaa heille onnenpotkua.

 

Joten, meidän on tehtävä jonkinlaiset säännöt; toisaalta olemme valmiina julkistamaan sen. Kun julkaisemme sen jonkinlaisilla säännöillä, meidän on pitäydyttävä siinä, joten teidän ehdotukset ja palaute on hyvin arvostettavaa; taas Skype huonessa, olkaa hyvä.

 

[Taas, lukekaa päivitys tämän webinaarin lopussa.]

 

Puhuaksemme kampanjasta bisneksille, tiedätte että haluamme houkutella 1000000 bisnestä ennen vuoden 2018 loppua. Me olemme asettaneet 5000 Twinkle:ä bisneksille liittyessään, heidän tervetuliais bonuksena. Tietysti, on olemassa rajoitus tervetulias bonuksen kanssa:

 

1. Heidän on hyväksyttävä Rainbow Currency heidän maksuvaihtoehdoksi.

 

2. Sinne tulee rajoitus milloin he voivat nostaa heidän tervetuliais bonuksen.

 

Koska muutoin meillä on ihmisiä väittämässä että heillä on jonkinlaista bisnestä, tai että heillä on 10 bisnestä; ja he tekevät vain yhden asian – keräävät vain 5000 Twinkle:ä täältä, 5000 Twinkle:ä sieltä, siirtävät ne päälompakkoon ja ottavat rahat pois. Ja tietysti, se ei olisi hyväksi digiraha valuutalle, ja tietenkin tämä ei ole sitä mitä me haluamme. Me haluamma sanoa “tervetuloa” kaikille bisneksien omistajille jotka liittyvät meidän verkostoomme, mutta heidän on tehtävä oma osansa myöskin, ja se on että he hyväksyvät Rainbow Currency:n heidän bisnekseensä.

 

Joten tässä meidän kampanja bisneksille.

 

Molemmat kampanjat, se on edelleen sama, me julkistamme ne tarkalleen sillä minuutilla kun Rainbow Currency:ä virallisesti kaupataan digiraha pörssissä, ja sillä on markkina-arvo; koska ilman markkina-arvoa on vaikeaa tehdä markkinointi kampanjaa.

 

Joten siksi, pitäkäämme tämä webinaari lyhyenä, olkaa kuulolla websivuilla, olkaa kuulolla Skype huoneissa päivityksistä; Olen melko varma että meillä on seuraava webinaari, se voi olla keskiviikkona 29pv marraskuuta 2017, mutta todellakin tarkastakaa websivuilta ja tarkistakaa Rainbow Currency websivuilta. Ja, jos olet kiinnostunut kauppaamisesta, tarkistakaa CryptoCoinStreet websivu myöskin päivitysten osalta. Me olemme hyvin, hyvin lähellä nyt, kun puhumme www.rainbowcurrency.com jossa voit nähdä päivityksiä; ja erityisesti kun kirjaudut, (kun saatavilla) näet vaihtoehdon jolla siirtää Twinkle:jä sinun yksityisestä lompakosta sinun yleiseen lompakkoon.

 

Joten kaverit, kiitoksia kuuntelusta, kiitokset kaikille niille sadoille jäsenille jotka avustavat, tukevat ja antavat palautetta. Se on täydellisen fantastista, ja täydellisen ällistyttävää.

 

Olkaa kuulolla, ja pysykää kärsivällisenä. Pitäisin siitä että asiat olisivat valmiina, ja rokkaamassa ja rullaamasa, mutta vielä kerran, perustuen palautteeseen, ja kaikkiin kysymyksiin, ja kaikkeen keskusteluun… meidän on pidettävä mielessä että useimmille ihmisille, digiraha, blockchain, lompakot, ja muut tällaiset asiat, on täysin 100% uusia asioita. Joten meidän on annettava heille aikaa sulattaa asioita, ja ymmärtää asioita, asettaa heidän lompakkonsa, ymmärtää toimet, jne.

 

Joten kiitokset kaikille! Me puhumme pian ja tulee päivityksiä Rainbow Currency websivuille. 

 

Kiitokset kuuntelusta, WAAAAAAZZUUUUUB! Olkaa ylpeitä Rainbow Currency omistajia. Olkaa ylpeitä Unicornista; ja aina; HAPPY HEALTH:ista. Kiitoksia, kaverit. Heippa.

 

Teidän menestys mielessäni,

 

Dan Settgast, ja

 

Sinun WAZZUB avustaja tiimi

 

 

 

***

 

Lisäinfoa avustajilta:

 

Perustuen Dan:in saamaan palautteeseen, heti webinaarin jälkeen siellä oli nopea keskustelu Skype:ssä tervetuliais bonuksesta uusille jäsenille, ja hieno ratkaisu löydettiin (täydet tiedot molemmista kampanjoista julkaistaan kun kampanjat alkavat), kiitokset kaikille palautteestä.

 

SE ON MEIDÄN VOIMAA!!!!!

 

***

 

KAIKILLE RAINBOW CURRENCY OMISTAJILLE JA YHTEISTYÖKUMPPANEILLE: Pitäkää huoli että päivitätte aikaisemman mainos materiaalit poistamalla hinnat ja aikataulut, jne. Myös, kukatahansa joka aikaisemmin on jakanut toisten videoita, varmistakaa että ne on päivitetty.

 

Odottakaa ennen uusien jäsenten kutsumista, meidän aloitusta.

 

Lisäyksenä, kaikille niille jotka TEKIVÄT VIDEOITA tai jakoivat toisten videoita toisille … promoamisen ohjeista (varmistakaa että olette lukeneet koko version myös) 2) Kaikki kuvat ja muut eivät saa tuntua että ne olisivat yhtiön virallisia julkaisuja. Videoissa on oltava lausuma englanniksi “Not Official Unicorn Network Video” heti videon alussa.

 

 

***

 

Rainbow Currency:n omistajat rekisteröitykää seuraavaan Rainbow Currency webinaariin (löytyy Rainbow Currency websivuilta WEBINAR RECAPS:ien alta): keskiviikkona 29pv marraskuuta 2017, klo 21:00 Suomen aikaa.

 

 

***

 

Askeleet AVOIMIIN Rainbow Currency tilauksiin VAIN;

 

1) Varmistakaa että olette valinneet OIKEAN maksutavan. Menkää “ORDER STATUS” (“TILAUKSEN TILA”) kohtaan ja valitkaa oikea tapa (Vain jos se ei vielä siellä ole)

 

2) Laitoitko todisteen tilauksesta? Jos et, mene “ORDER STATUS” kohtaan ja lataa kopio siirrosta, tai laita siirron ID numero Bitcoin tai Ether tilauksista.

 

3) Oliko alkuperäinen tilaus CC tilaus (CC=CreditCard eli suomeksi luottokortti ja/tai Debit kortti)? Sitten lähetä meille email todiste maksusta tai siirron ID, lähettäjän NIMI pankkisiirrossa ja tilaus numero; service@perfectinter.net (mailto:service@perfectinter.net)

 

4) Onko sinulla ongelmia kohtien #1 ja #2 kanssa? Sitten lähetä email maksu todisteesta tai siirron ID, lähettäjän NIMI pankkisiirrossa, ja tilaus numero osoitteeseen; service@perfectinter.net (mailto:service@perfectinter.net)

 

5) Tiedätkö kuinka löydät siirron ID:n? Syötä yleinen avain (lompakon ID) löytääksesi siirron ID:n. Tässä kuinka löydät sen Bitcoin:ista; https://blockchain.info

tässä Ether; https://etherscan.io

 

 

***

 

Lisänä keskustelu (Chat) apua Rainbow Currency myynneistä löytyy seuraavan linkin alta.

 

https://join.skype.com/GfU0vPiGUQ0P

 

 

 

 

***

RAINBOW CURRENCY OMISTAJAT OLKAA VARUILLANNE: On olemassa useampia tapoja luoda BlockChain lompakko, jotkut ovat yksityisempiä ja turvallisempia kuin toiset, ja ne voivat vaatia sinua huolehtimaan omasta turvallisuudestasi ja rahoistasi. Jos sinulla on jo Ethereum lompakko, sinun ei välttämättää tarvitse perustaa uutta, tarkistat vain voitko lisätä kustomoidun poletin sinne (seuraa ohjeita ylhäällä miten TWNKL lisätään).

 

Lisä tietoa miten perustetaan lompakko

https://www.myetherwallet.com/ tässä muutamia linkkejä ja videoita:

 

Kuinka perustaa lompakko

https://myetherwallet.github.io/knowledge-base/gettingstarted/creating-a-new-wallet-on-myetherwallet.html

 

Kuinka lisätä kustomoitu poletti

https://myetherwallet.github.io/knowledge-base/send/adding-new-tokenand-sending-custom-tokens.html

 

https://www.youtube.com/watch?v=UiJl-ER6TP0

 

 

 

***

Huomioikaa tämä varoitus MyEtherWallet sivuilla:

“WARNING: IF YOU CLICK A LINK to MEW from EMAIL, SLACK DM, or a FORUM, YOU WILL HAVE YOUR COINS STOLEN. Do not click.

Instead, install EAL or use MetaMask.”

 

VAROITUS: Jos klikkasit MEW (MyEtherWallet) emailista, ‘SLACK DM’ (= ei ymmärrystä mikä tämä on), tai foorumilta, sinun RAHASI VARASTETAAN. Älä klikkaa. Sen sijaan, asenna EAL (selaimen lisäosa) tai käytä MetaMask (selaimen lisäosa)

 

Tässä jotakin lisätietoa niille jotka tarvitsevat koskien MetaMask:ia ym …

https://ethereum.stackexchange.com/questions/23714/what-is-the-difference-between-an-exchange-like-coinbase-and-a-wallet-like-jaxx

 

https://www.reddit.com/r/ethereum/comments/3x97rg/aaron_davis_explains_the_differences_between/

 

 

 

***

Kun olet valinnut sinun BlockChain lompakkosi, käytä näitä kolmea osaa lisätäksesi Twinkle:n kustomoiduksi poletiksi.

 

1. Poletin osoite:

0xfbd0d1c77B501796A35D86cF91d65D9778EeE695

2. ID: TWNKL

3. Decimals: 3

 

 

Voit nähdä täältä Rainbow Currency:n tiedot:

 

https://ethplorer.io/address/0xfbd0d1c77b501796a35d86cf91d65d9778eee695#tab=tabtransfers

 

 

 

***

Kirjaudu SafeZone:een: www.safe.zone meidän uuteen täydelliseen URL osoitteeseen! Huomioikaa että www.safezonepass.com ohjautuu myös suoraan uuteen osoitteeseen.

 

Apua saatavissa Skypen kautta seuraavalla linkillä:

https://join.skype.com/wj64aBVEIIZe

 

Kaikkien Unicorn Network webinaarien tiedot:

Kirjaudu ja lukeaksesi recapit ja rekisteröityäksesi webinaareihin:

https://www.safe.zone  (WEBINARS kuusikulmion alta)

 

Kaikki Rainbow Currency webinaarit löydät täältä:

https://www.rainbowcurrency.com  (WEBINAR RECAPS napin alta)

 

 

***

SANO HYVÄSTI SPARKLE:LLE, SANO HEI TWINKLE:LLE

(kuten 28.10.2017) On olemassa projekti joka käyttää nimeä “SparkleCoin” heidän digirahastaan. Vaikka heidän projektiaan ei ole vielä julkaistu, he ovat puhuneet kolikosta ensimmäisen kerran syyskuussa heidän virallisilla sivuillaan.

Tietysti, me kunnioitamme heidän kehitystään, joten muutamme pienimmän kolikon nimeksi Twinkle.

Joten, tästä eteenpäin, käytetään vain nimeä Twinkle. Kiitoksia!

 

 

***

** Muistutus kaikille jäsenille ** Meillä on tiukka anti-spam (roskaposti) linja. Olkaa ammattimaisia kun jaatte linkkejä tarjouksistamme. On huomattu että jotkut jäsenet lähettävät linkkejään toisille ryhmille Facebook:issa. ** Tämä on roskapostitusta ** Et saa lähettää linkkejä kenellekään sivujen kautta tai ryhmille elleivät sivut tai ryhmät sitä erikseen salli. Sinä et saa jakaa etkä postittaa linkkejä toisille henkilöille missään sosiaalisessa mediassa elleivät he anna sinulle lupaa. Olkaa kunnioittavia ja ammattimaisia. Kiitoksia.

 

 

 

***

Jäsenten kutsunta ohje

 

*** Hyvät jäsenet,

Meidän Rainbow Currency on hyvin jännittävä mahdollisuus kaikille jäsenille ja tulevaisuuden kaupankäyntiin ja taloudellisiin siirtoihin.

Me tiedämme että kaikki ovat erittäin jännittyneitä ja hyvin innokkaita ja mainostamaan tai promoamaan Rainbow Currency:ä ja tämä on vain kerran elämässä mahdollisuus.

Kuten aina, me haluamme pitää mielessä yhtiön maineen ja sinut kun mainostamme. Muutama asia on hyvä pitää mielessä:

 

A. Kun käännätte mitään tietoja, brandin nimet pitää olla englanniksi. Rainbow Currency, Twinkle, Glitter, Rainbow, SafeZone, jne täytyy olla englanniksi.

 

B. Tietojen pitää olla aina tarkkoja kun käytetään yhtiön sivuja oppaana. Älkää johtako harhaan villeillä arvauksilla tai muuttaen jonkun asian merkitysti. Jos ette ole varmoja mitä joku asia tarkoittaa, pyytäkää selvitys.

 

C. Huolehtikaa paikallisista ja kansaivälisistä roskapostitus säännöistä koskien emaileja. Jos käytätte emailia olkaa varmoja että ne joille lähetätte emaileja ovat sen sallineet. Jos emailaatte ystäville/perheelle niin kunnioittakaa heidän toiveitaan jos he pyytävät etteivät halua enää emaileja.

 

D. Älkää koskaan käyttäkö Mailaxy:ä mihinkään markkinointiin. Se on tarkoitettu vain henkilö kohtaiseen käyttöön. Tilit voidaan sulkea jos meidät suljetaan ulos sen vuoksi että Mailaxy:ä on käytetty markkinointiin ja merkitty roskapostiksi.

 

E. Sosiaalinen media, kuten Facebook, Twitter, jne. noudattakaa aina heidän sääntöjään.

* Älkää koskaan lähettäkö linkkejä tai promoja teidän profiilissa muille jäsenille. Jos postaat omassa profiilissa niin ne jotka seuraavat sinua näkevät sen.

* Älkää koskaan vastatko toisen postiin tai kommentoiko heidän linkkiään.

* Jos kuulut johonkin ryhmään joka sallii sinun lähettää markkinointi postia, ja siellä on monia, ole varma että noudatat heidän sääntöjään ja älä lähetä jatkuvasti postia. Seuraa mitä toiset tekevät ryhmässä. Jos siellä on useita satoja tai tuhansia aktiivisia ihmisiä ja on vain yksi joka postaa 5 minuutin välein tai joka tunti älä tee samaa asiaa, koska tuo henkilö tekee sen. Tee se mitä tavanomaisesti tehdään tässä ryhmässä.

 

F. Älä toistuvasti ota yhteyttä tuntemattomiin posteillasi. Tämä tarkoitta henkilöä joka on kuvassa, tai joka haluaa yhteydenottoa koska se on tärkeää hänelle.

 

G. Älä lisää henkilöitä ryhmiin ilman heidän lupaansa. Tätä tapahtuu minulle kaiken aikaa ja se on hyvin kiusallista. Voit lähettää kutsuja ja tämä antaa henkilölle mahdollisuuden liittyä, hylätä, tai yksinkertaisesti poistaa pyynnön.

 

H. Useat jäsenet on postanneet markkinointi materiaali jota voi käyttää ja jakaa, graafisia piirroksia ja videoita joita voi jakaa, ja ideoita parempaa markkinointiin. Aina pitää kuitenkin pitää mielessä että niitä voi personoita ja tarkentaa. Jos näet jotakin josta pidät jota ei ole annettu jaettavaksi tai käytettäväksi, ota aina yhteyttä sen materiaalin tekijään ja kysy lupaa ennenkuin teet mitään.

 

I. Jos teet omat sivut, ryhmän, blogin, jne pidä aina huoli että noudatat sääntöjä. Pidä huoli että noudatat Yhteistyökumppani ohjeita sosiaalisessa mediassa ja Internetissä.

Näet ne täältä:

 

https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

 

END***

 

 

***

Ansioiden vastuuvapautuslauseke: Kaikki toimet on tehty esitelläksemme projketin mahdollisimman tarkasti. Mitään esimerkkiä tuloksista ei voi tulkita lupauksena tai takuuna ansioista. Onnistumisesi saada tuloksia kotisivuilta rippuu ajasta jonka omistat projektille, tietämyksestäsi ja muista markkinointi taidoista. Koska nämä tekijät ovat erilaisia eri yksilöillä, me emme voit taata mitään määrättyä tulosta. Emmekä ole vastuussa tekemisistäsi. Materiaalit jotka löytyvät kotisivuiltamme voivat sisältää tietoa jotka sisältävät tai perustuvat tuleviin ilmoituksiin. Tulevaisuuteen katsovat ilmoitukset antavat arvioita tai ennakko arvioita tulevista tapahtumista. Voit tunnistaa nämä ilmoitukset sillä toteamuksella että ne eivät kerro suoraan historiasta tai tämänhetkisestä tiedosta. Ne käyttävät sanoja kuten “anticipate=aavistaa”, “estimate=arvioida”, “except=paitsi”, “project=projekti”, “intend=pyrkiä”, “plan=suunnitella”, “believe=luottaa”, ja muita sanoja ja termejä samaa tarkoittaen potentiaalista tulosta tai ansioita.

 

 

Copyright © 2017 Perfect Internet Inc. and Rainbow Currency Foundation. Kaikki oikeudet pidätetään.