Rainbow Currency Webinar Recap
perjantaina 24pv marraskuuta, 2017
Esittäjä: Dan Settgast


Tämä webinaari on Unicorn Network:in omaisuutta ja sitä ei saa tallentaa ja siten julkaista muualla julkisesti. Älä kirjoita mitään sisältöä webinaarista julkisesti, ja odota virallista englanniksi olevaa jälkikirjoitusta jonka voi jakaa muille.

 

Tervehdys kaikille!

 

Antakaa minun kertoa missä vaiheessa olemme. Kyllä, meillä on viivästyksiä. Tosiasiassa, meillä on kaksi viiveitä aiheuttavaa asiaa. Yksi koskee Rainbow Currency:ä jota ollaan viemässä virallisesti kaupattavaksi/digipörssiin; ja toinen on meidän Rainbow Currency sivumme.

 

Niin, antakaa minun selittää mitä tapahtuu.

 

Puhuaksemme CryptoCoinStreet:istä joka rupeea kauppaamaan Twinkle:jä, kaikki on asettettu kohdalleen taustalla; ja on vain odottamassa julkistusta. Ainoa puuttuva asia on API (omalisäys: Application Programmin Interface=rajapinta eri sovellusten välillä) yhteys Twinkle blockchain:in lompakoiden ja CryptoCoinStreet:in välillä (API on ohjelma joka yhdistää kaksi erilaista tietokonetta, verkkoa tai tietokantaa). Valitettavasti, meidän ja heidän asiantuntijat ovat huomanneet ettei ole tavanomaista API rajapintaa digivaluttoihin jotka perustuvat Ethereum blockchain:iin, kuten on Bitcoin:issa. Joten nyt, meillä on kansainvälinen tiimi asian kimpussa; ja näyttää hyvin lupaavalta saada asiat kuntoon maanantaiksi.

 

Kaiken tämän lisäksi, CryptoCoinStreet on vahvistanut että heillä on lisätyövoimaa saadakseen asiat paikalleen maanantaiksi (27.11.2017); juuri sen takia jotkut siirrot pitää tehdä manuaalisesti. Muuten, CryptoCoinStreet on kertonut että heille on tullut enemmän kuin 5000 tilin avausta viimeisten päivien aikana; jotka sisältävät MONIA tilejä joissa tarkoituksena ostaa Rainbow Currency:ä, myöskin.

 

Rainbow Currency:n sivujen viiveestä: Nevadan lakien mukaan, on kiellettyä että voittoa tavoittelematon organisaatio tekee bisnestä, ENNENKUIN rekisteröinti on hyväksytty viranomaisten toimesta. Kaikki on rekisteröity. Kaikki maksut on maksettu. Olemme jopa saaneet liittovaltion vero ID:n (Federal Tax ID, suomessa ALV numero) Rainbow Currency säätiöön; mutta johtuen ‘Thanksqiving’ vapaapäivästä, eilen, täällä Yhdysvalloissa, olemme edelleen odottamassa lopullista hyväksymistä.

 

Joten, mitä tahansa olette odottamassa koskien Rainbow Currency:ä, se todennäköisesti tapahtuu maanantaina. Tiedän ettette pidä tästä; ja varmuudelle myös minäkään pidä tästä.

 

Huomasin keskustelussa kommentin tai pari, kuten “Voi, taas viivästys.” Niin, olemme puhuneet tästä useaan otteeseen ennenkin, ja olen iloinen että teen sen vielä kerran. Annan pari esimerkkiä.

 

Ensimmäinen esimerkki on yhtiö nimeltään Tesla. Olette varmaan kuulleet heidän tavoitteestaan esitellä sähkörekka, edellisellä vuosineljänneksellä, sitä siirrettiin VAIN päivä ennen esittelyä; koska, he olivat havainneet asioita/haasteita joita ei ollut odotettu. Ja heidän limusiininsa jota he ovat tuottamassa, he eivät saavuttaneet tuotanto tavoitetta kolmannella vuosineljänneksellä vuonna 2017, lähes 90%:sesti! Joten, näette että haasteet ja viiveet ovat OLENNAINEN osa bisneksessä; erityisesti yrityksillä jotka tekevät uusia asioita.

 

Esimerkki kaksi: olette varmaan kuulleet yhtiöstä nimeltä Apple. He ovat julkistaneet heidän ‘Home System’:sä, kuten Google:lla ja Amazon:lla on heidän ‘Home System’:nsä; ja Apple halusi julkistaa sen marraskuussa. He halusivat MYYDÄ sitä satojen miljoonien voitoilla, jopa miljardien dollarien voitoilla, joulu myynnissä. Mutta, sen sijaan että esittelivät heidän ‘Home System’:nsä, he välittivät viestin: “Me törmäsimme haasteisiin, ja meidän on pakko viivästää esittelyä, jonnekin vuoden 2018 alkupuolelle.”

 

Haluat vain korostaa vielä kerran, että on miljardien dollarien yrityksiä! Niin, yritys kuten Tesla on polttanut enemmän kuin 600 000 000$, vain viimeisten kolmen kuukauden aikana. Ja, en tiedä kuinka monta miljardia Apple on investoinut heidän ‘Home System’:iinsä; koska nämä ‘Home System’:it, varmasti, ovat maailmanlaajuinen menestys lähitulevaisuudessa; joten, se niillä on miljardien dollareiden markkinat.

 

Meidän yritysten rypäs pyörii edelleen budjetilla joka on vähemmän kuin 100 000$ kuukaudessa. Kaikki kiitos ‘Meidän voimalle’ (Power of We), ja kiitokset sadoille ihmisille ympäri maailmaa jotka tekevät kovasti työtä – olemme siinä missä olemme, ja olemme saaneet aikaan sen mitä olemme luoneet; ja me kaikki voimme olla YLPEITÄ siitä! Joten hyvät ihmiset, lopettakaa arvostelu siitä että jos julkistamme jotain 20 marraskuuta, ja se tapahtuu 27 marraskuuta. Se on edelleen hienoa, uskokaa minua!

 

Kaikki ne postit ja kysymyset joita olemme saaneet: mikä on yksityinen lompakko, yleinen lompakko, yleinen avain, tai yksityinen avain; ja millä tavalla vaihdetaan; mikä on blockchain; kuinka se toimii; mikä on Ether, jne, jne. Juuri vain viime päivinä, tämä on näyttänyt minulle että on hyvin, hyvin HYVÄ että monilla teistä on lauantai ja sunnuntai jotta voitte oppia LISÄÄ blockchain teknologiasta, ja kuinka blockchain lompakot toimivat.

 

Minun on valistettava vielä kerran että kaikki se mitä teette blockchain:issa, ulkopuolella SafaZone:n, olette itse siitä vastuussa; vastuu on sinun! Me voimme antaa ohjeita ja neuvoja, mutta päätökset jotka teet ovat SINUN omia päätöksiä, ja virheet joita teet, ovat SINUN omia virheitä ja erehdyksiä.

 

Me olemme puhumassa suuresta määrää rahaa täällä; ja toivon ettei KUKAAN teistä menetä rahaa, jos hukkaatte yksityisen avaimen (PRIVATE KEY); tai koska olette antaneet yksityisen avaimen jollekin toiselle. Me emme voi suojata sinua. Me voimme vain varoittaa sinua. Ja tämä on uutta ei vain MEIDÄN 99% jäsenelle, tämä on uusi (täysinuusi), enemmälle kuin 99% koko maailmassa; koska tällä hetkellä vain 6:lla miljoonalla ihmisellä on blockchain lompakko. Se tarkoittaa että 6 994 000 000 ihmisellä EI OLE blockchain lompakkoa.

 

Tästä johtuen, on täysin elintärkeää ja tärkeää että otamme aikaa tähän juuri nyt. Pidän siitä että näen Rainbow Currency:ä kaupattavan ja listattuna jokaisella näistä sivuista, CoinMarketCap:issä ja noilla isoilla digiraha välittäjillä – ja kaverit, me tulemme olemaan siellä; mutta se ei tapahdu yhdessä yössä! MITÄÄN noista valuutoista ei ole kaupattu digiraha välittäjillä yhdessä yössä. Mutta nyt ensimmäistä kertaa, te olette osallisia heti alkuunsa.

 

Useimmat teistä ovat esi-perustajia tässä valuutassa, ja jos omistatte Rainbow Currency:ä, hankitte niitä ICO:sta; tämä tapahtui ENNENKUIN kauppaaminen digiraha pörssissä alkaa; niin te olette yksi niistä harvoista – vain 7 000 ihmisestä. Onnittelut, olkaa ylpeitä! Mutta älkää kiirehtikö asioita; se ei ole koskaan hyväksi. Olette innoissanne, me olemme innoissamme; ja kukaan ei viivytä asioita vain sen vuoksi että tulisi viivettä ja tehdäkseen ihmiset pettyneiksi.

 

Koko tiimi tekee kovasti töitä saadakseen kaiken toimimaan; ja on niin paljon asioita joita ette vielä tiedä, ja kaikki on niin innostavaa! Haluaisin jakaa muutaman asian jotka tapahtuvat taustalla. Yksi jonka jo tiedän että meillä tulee olemaan, heti alusta alkaen, SATOJA bisneksiä hyväksyen Rainbow Currency:n maksuihin, kuten ravintolat, hotellit, kuntosalit, palvelun tarjoajat, ja kaupat (verkossa, kuten myös paikalliset kivijalkaliikkeet, PoS=PointOfSale). Tiedän tämän koska olemme saaneet niin paljon emaileja bisneksien omistajilta jotka ovat ostaneet Twinkle:jä meidän ICO:ssa; ja nyt he kysyvät, “Okei, mikä on seuraava askel, bisnekselle, hyväksyä Twinkle maksuvälineeksi?”

 

Antaakseni yhden esimerkin, olemme tällä viikolla allekirjoittaneet sopimuksen yhden päähotelli/kasinon kanssa täällä Las Vegas:issa; ja kolmen viikon päästä tästä, meillä on ensimmäinen päivittäinen show esitys, jossa ihmisillä on mahdollisuus maksaa lippu Twinke:illä. Meillä on internet TV palvelu, jossa on enemmän kuin 100 000 maksavaa tilaajaa; ja asettavat Twinkle:t maksuvälineeksi. Meillä on (paitsi meidän SafeZone) sosiaalisia yhteisöjä jotka suunnittelevat antavansa Twinkle:jä palkkioiksi. Meillä tulee olemaan HYVÄNTEKEVÄISYYS juttuja koko maailmassa joissa hyväksytään Twinkle:t, lahjoituksiin. Ja kaverit, tämä on vasta alkua! Me emme ole edes aloittaneet kampanjaa bisneksille, ja internet käyttäjille.

 

Joten, tämä merkitsee että hyvin nopeasti (mutta, askel askeleelta), huomaamme kuinka TEHOKAS meidän verkostomme on; ja Rainbow Currency on, varmasti, joten se on paljon ENEMMÄN kuin pelkkä digiraha. Kiitokset “Meidän voimalle” tämä on tehnyt tämän mahdolliseksi että olemme täällä tänään, ja voimme puhua tällaisista asioista; kiitokset samalla “Meidän voimalle”, TIEDÄN että tulemme näkemään satoja tuhansia bisneksiä liittymään joukkoomme, ja tulemme näkemään MILJOONIA uusia jäseniä. Kaverit, me julkaisemme SUURIMMAN digiraha jaon KOSKAAN!

 

Kuten olemme oppineet, digiraha on kuten oikea raha; erityisesti silloin kuin sinulla on paikkoja joista voit ostaa digirahalla. Joten, me olemme, sanan mukaisesti, antamassa RAHAA pois ilmaiseksi – ja sinä olet osa sitä! Olet yksi harvoista, yksi vain 7000 :sta, joka tietää tästä. Jos olet esi-perustaja Rainbow Currency:ssä, voit ajatella sitä kuten “lastasi”, sinun projektiasi. Kaverit, tämä on kuten kullan huuhdontaa, ja sinä olet yksi ensimmäisistä paikalla. Kuten näet taustakuvasta, me ajattelemme että Rainbow Currency on PAREMPAA kuin kulta; ja me annamme todisteen siitä seuraavina viikkoina, kuukausina ja vuosina.

 

 

better-thank-gold-wide.jpg

 

 

 

Annan yhden lisä esimerkin, radioasema jossa meidän SazeZone radiolähetys on kaksi kertaa viikossa, ovat hyväksyneet Twinkle:t KAIKILLE heidän asiakkailleen, maailmalaajuisesti; jos joku laittaa mainoksen heidän radio asemalleen – ja heidän radio asemansa on ollut toiminnassa vuosikymmenen! Vielä kerran, tämä on vasta alkua! Me olemme vasta alkaneet.

 

Hyvin monet ihmiset ovat kysyneet minulta, “Tervehdys Dan, mitä ajattelet? Mikä tulee olemaan hinta jokaiselle Twinkle:lle, kun välitys toiminta alkaa?” Niin, tähän on hankala vastata ja tähän on helppo vastata; koska kukaan toinen kuin SINÄ joka omistatat Twinkle:jä – omistat Rainbow Currency:ä.

 

Sinun on tehtävä päätös ensiksi, tietysti, ja se on: haluatko heti myydä Twinkle:jä, kun niitä aletaan kauppaamaan digiraha pörsseissä? Kyllä, tai ei? Minulle, vastaus on varmuudella ‘ei.”. EN ole kiinnostunut myymään YHTÄÄN Twinkle:ä. En voi edes kertoa mikä hinta olisi, mihin voin sanoa, “OK, myyn muutaman.” Rehellisesti, itse henkilökohtaisesti, pidän parempana SÄÄSTÄÄ Twinkle:t; ostaa tavaroita henkilökohtaisilla Twinkle:illä, ja pidän aina mielessä, “Niin, henkilökohtainen hintani oli vähemmän kuin 0.01$ per Twinkle.” Ja, tietysti, mitä korkeampia hinta markkinoilla on Twinkle:lle, sitä alhaisemmalla hinnalla maksan tuotteet.

 

Muistatteko esimerkin jonka kerroin yhdessä webinaarissa, tuotteen hinnasta, nyt voimme sanoa, 8000$? Niin, muutama vuosi sitten, kun Bitcoinin arvo oli 1$/Bitcoin, olisit tarvinnut maksaaksesi 8000 Bitcoin:ia saadaksesi tuotteen. Tänään tarvitset vain YHDEN Bitcoin:in. Kuinka edullista se on? Jos olisit ostanut Bitcoin:eja aikaisemmin, 1$:lla, tämä tarkoittaa että maksoit sen taskusta, vain 1$ tuosta 8000$ tuotteesta!

 

Tiedän että monet ihmiset yhä luulevat että heidän tarvitsee MYYDÄ Twinkle:jä ostaakseni jotakin jota tahtovat; $:na, €:na tai millä tahansa. Pitäkää mielessä että on tavoitteemme olla johtava, maailmanlaajuinen RAHA; johtava maailmanlaajuinen valuutta – olla sinun jokapäiväinen rahasi! Tämä tarkoittaa että jos me asetamme tähtäimen tuoda KAIKKI bisnekset tänne, heidän kaikille tuotteillaan ja palveluineen joita tarvitsemme, sinun ei TARVITSE myydä Twinkle:jä.

 

Tietysti, jos sinulle on kiireellinen tarve saada rahaa juuri nyt, sinun tarvitsee myydä muutama Twinkle. Tämä ei varmaan tee sinua onnelliseksi, mutta se on OK, jos niin haluat tehdä. Mutta, hyvät ihmiset, tehkää minulle palvelus: älkää laittako hintaa joka on LIIAN ALHAINEN. Älkää myykö sillä hinnalla JONKA olette niistä maksaneet. Esimerkiksi, ne jotka ostivat ensimmäisenä ICO päivänä, he maksoivat 0.002$/Twinkle. Joten, jos sinun tarvitsee ensi viikolla myydä Twinkle:jä, voit valita että myyt esimerkiksi 0.004$ hintaan, vain koska tuplaat rahasi. Tietysti, tämä kuulostaa hyvältä diililtä – sinä tuplaat rahasi, en tiedä, kahdessa viikossa. Kuka tahansa kutsui sinut verkkoomme ja/tai liittymään meidän ICO:oon – olkaa kiitollisia että he tekivät sen; Ja, rehellisesti, en halua nähdä yhtään tietoa, siitä kuinka halvalla  me saimme Twinkle:t esi-perustajilta ja ICO jäseniltä, julkisesti enää. Koska julkisesti siellä on 6 999 993 000 (vähennettynä 7000 ihmistä jotka osallistuivat ICO:oon). Kaikkille muille, se ei ole tärkeää! Heidän ei tarvitse tietää. Tämä on meidän salaisuutemme.

 

Nyt meidän on nähtävä oikea hinta Twinkle:lle, verrattuna muiden digirahojen oikeisiin arvoihin. Kun menette tällä CoinMarketCap websivulle …

 

www.coinmarketcap.com

 

… minulle, henkilökohtaisesti, se on PARAS sivusto katsoa tämän hetkiset kolikkojen arvot, ja markkina-arvon digirahoille. Siellä voit nähdä, esimerkiksi juuri nyt, yksi Bitcoin on arvoltaan 8264$; ja välitys määrä, juuri viimeisten 24 tunnun aikana (Bitcoin:ista), oli enemmän kuin viisi miljardia dollaria. Näet kaikki arvot muistakin digirahoista, ja niiden markkina-arvot. Jos et halua verrata meitä 3,4 tai 5 ensimmäiseen, katso 20 ensimmäistä. Sijalla 20, näet jo joitakin nimiä joita et KOSKAAN ole nähnyt tai kuullut ennen; ja niilläkin on markkina-arvoa enemmän kuin 1 miljardi dollaria. Niitä kaupataan digiraha pörsseissä sadoilla miljoonilla dollareilla. Niitä EI OLE varmistettu millään globaalilla bisneksellä kuten Rainbow Currency on; ja niitä ei ole yhdistetty mihinkään maailmanlaajuiseen talous verkkoon kuten meidän Rainbow Currency on; EIKÄ niitä hallitse ja edusta maailmanlaajuinen voittoa tavoittelematon säätiö. Tänään, kukaan ei tiedä kuka loi Bitcoin:in; mutta, markkinat sanovat, “Niin, joka tapauksessa, 8 264$ jokaiselta Bitcoin:ilta”.

 

Joten, jos kysyt minulta henkilökohtaisesti minkä näet valuutan reiluksi arvoksi, ja vain yhden Twinkle:n – niin, tämä arvo voi JÄRKYTTÄÄ sinua; enkä jaa sitä teille. Mutta, olkaa varmoja, minulle henkilökohtaisesti, se on paljon enemmän kuin 1$ - paljon enemmän! Mutta se on MINUN henkilökohtainen valintani.

 

Ja, tässä miten markkinat, ja miten kaupankäynti digiraha pörsseissä toimii. Ensimmäinen askel, MYYJÄ valitsee hinnan. Jos pyydät LIIAN ALHAISTA hintaa, tietysti, myyt nopeasti; mutta se ei ole SINUN kannaltasi hyvä idea – se on sitä OSTAJAN kannalta. Jos et halua menettää rahaa myynnissä, vaikka myydessäsi haluaisit “kuoria kerman päältä”, kuten 0.002$:sta 0.004$:iin esimerkiksi (wau, sinä kaksinkertaistit rahasi – hienoa!), antakaa minun kertoa yksinkertainen esimerkki oikeasta rahasta, tai markkina-arvosta, mitä markkinat voivat/haluavat maksaa. Joten jos myyt vain 0.004$;lla, sinä MENETÄT 90% siitä arvosta jonka VOISIT saada!

 

On olemassa yksi asia vielä joka sinun on pidettävä mielessä. Kun aloitamme kaupankäynnin digiraha pörsissä CryptoCoinStreet:issä maanantaina (ja olen hyvin varma että pian sen jälkeen, toisessa digiraha pörssissä; ja ei ole kaukana, että myöskin yhdessä isossa paikassa), kun olemme digiraha pörsseissä; ja samaan aikaan, me aloitamme meidän ohjelman/kampanjan kutsuaksemme uusia jäseniä, kuten myös kutsuaksemme bisneksiä (kun jokainen JÄSEN liittyy meihin ja vastaanottaa muutamia ilmaisia kolikoita, ja jokainen BISNES liittyessään verkostoomme ja hyväksyessään Twinkle:t) – me luomme menekkiä Twinkle:lle.

 

Niin, tietysti, se ALKAA maanantaina; mutta se ei ole niin että yhtäkkiä maanantaina on 100 000 bisnestä odottamassa; mutta, ne tulevat, vaiheittain. Tämä tarkoittaa, vaiheittain, niitä on enemmän, ja enemmän, ja useammat ihmiset haluavat OSTAA Rainbow Currency:llä; koska jos KULUTTAA Twinkle:jä, sinulla on OLTAVA niitä. Ja arvatkaa ketkä ainoastaan omistavat Twinkle:jä, juuri nyt? Se olet SINÄ!

 

Emme me, yhtiö (eikä Rainbow Currency säätiö), MYY yhtään Twinkle:ä. Tämä merkitsee että jos joku haluaa ostaa Twinkle:jä, he tarvitsevat jonkun joka on valmis myymään Twinkle:jä – muussa tapauksessa, heillä ei ole mahdollisuutta. Tietysti, he voivat KERÄTÄ ilmaisia Twinkle:jä, aktiivisuudella meidän verkostossamme; mutte se ei ole suuri määrä Twinkle:jä. Sinä tiedät sen. Ne ovat vain palkkioita ja kannusteita.

 

Ja, kun puhun aktiivisuudesta, se on yksinkertaisesti että selaat sivujamme SafeZone verkossa. Tämäkin riittää saamaan ilmaisia Twinkle:jä. Tämä on meidän tapamme “louhia”. Tämän lisäksi, on olemassa useita arpajaisia ja palkinto arvontoja, ja muita erilaisia aktiviteettejä, joissa voit kerätä lisää kolikoita. Mutta, taas, tämä EI OLE se mitä bisneksien omistajat haluavat tai tarvitsevat. Jos he haluavat osallistua Rainbow Currency:n menestymiseen pitämällä hallussaan suurempia määriä valuuttaa, heidän on OSTETTAVA sitä joltakin joka omistaa Rainbow Currencyä – ja se olet SINÄ! Se on vahva asema! Joten, pidä huoli että SINÄ olet vahvassa asemassa!

 

Älä menetä rahaa, tai hukkaa rahaa, tarjoamalla halpoja Twinkle:jä.

 

Toisaalta, se on, tietysti, ehdottomasti SINUN 100% päätöksesi. Ja, rehellisesti, jos näen joitakin halpoja Twinkle:jä markkinoilla maanantaina, olen yksi ostajista, jos olen tarpeeksi nopea. Ja minulla on vahva tunne etten ole yksin siellä.

 

Joten nyt, koska se on niin tärkeää, antakaa minun sanoa pari sanaa blockchain:ista, ja lompakoista blockchain:issa.

 

Sinun täytyy ymmärtää että blockchain (lohkoketju) teknologia on suurenmoinen idea. Se on nerokas! Miksi? Koska se tekee siirrot 100% läpinäkyviksi; ja koska se on hajautettu, se tekee siitä 100% manipulaatio vapaan. Joten, valuutta joka perustuu blockchain:iin, siellä ei ole ketään johon sinun pitäisi “luottaa”, koska EI KUKAAN voi manipuloida sitä. Siksi, on tärkeää että Rainbow Currency on blockchain:issa. Tämä merkitsee että jokaikinen henkilö kaikkialla maailmassa, mihin aikaan tahansa, ei väliä missä olet, jos sinulla on yhteys internettiin, voit HELPOSTI kontrolloida että siellä on tarkalleen 100 miljardia kolikkoa. Tämä tekee valuutan ARVON.

 

Se mitä sinun pitää ymmärtää kun sinulla on lompakko, yhdistettynä blockchain:iin, tekee tästä LOMPAKOSTA läpinäkyvän, myöskin. Jokainen joka tietää tilisi ID numeron (sinun lompakon ID), pystyy näkemään saldosi, ja sinun siirtosi. Tämä on TARKALLEEN vastakohta yksityisyydelle, ja siitä syystä puhumme YLEISESTÄ LOMPAKOSTA – jokainen voi nähdä sen. Ainoa asia joka tekee sinun yleisestä lompakosta turvallisen (ettei KUKAAN MUU KUIN SINÄ voi tehdä siirtoja lompakostasi, lähetää muille ihmisille, tai toisiin lompakoihin), on sinun yksityinen avain (PRIVATE KEY) lompakossasi. Tästä syystä ON NIIN TÄRKEÄÄ ettet KOSKAAN, MILLOINKAAN jaa yksityista avainta (PRIVATE KEY) kenellekään.

 

Nyt, tarvitset yksityista avainta siirtoihin, ja toisaalta sinun pitää tehdä kaikki toimet että pidät yksityisen avaimen TURVALLISESSA PAIKASSA VARASTOSSA, ja ettei se ole saatavilla haittaohjelmille, tai hakkereille, tai mille tahansa. Tietysti, tämä on vaikeaa. Joten, tietysti, on olemassa ratkaisuja. Esimerkiksi, voit avata lompakon jostakin ammattimaisesta lompakko palvelusta joita on olemassa. Voit käyttää heidän palvelujaan, yksityisen avaimen sijaan, sinulla on toinen lyhyempi salasana, tai allekirjoitus tai mitä tahansa.

 

Pitäkää mielessä, en kerro ETTETTE käyttäisi noita palveluja – voitte sen tehdä. Mutta minä en. Koska jos käytätte jotain palvelua joka maskaa yksityisen avaimen – niin, olet käyttämässä kolmannen osapuolen palvelua! Jos talletat kolikot mihin tahansa palvelun tarjoajan yleiseen lompakkoon, niin, lue uutiset menneisyydestä, missä isot kaappaukset tapahtuivat. Nämä olivat juuri näillä tarjoajilla. Miljoonia (ja perustuen tämän päivän arvoon, jopa miljardeja) dollareita, on kadonnut pörsseistä ja lompakko palveluista. Tietysti, hakkereille, on mielenkiintoisempaa hakkeroida koko tietokanta jossa paljon lompakoita; ja tapa jolla pörssit toimivat on että ne kokoavat kaikki digirahat asiakkailta yhteen, tai muutamaan isoon  lompakkoon. Niin, hakkereille, SE ON lompakko jonka he haluavat hakkeroida!

 

Kahden lompakon järjestelmässä, sinulla on yksi yksityinen lompakko joka päiväsiin maksuihin, SafeZone:ssa, ja sitten yksi lompakko SafeZone:en ulkopuolella (sinun yleinen blockchain lompakko). Ja tarvitset yleisen lompakon jos aiot myydä Twinkle:jä, jos haluat lähettää Twinkle:jä ihmisille, tai jos haluat maksaa Twinkle:illä bisnekselle joka ei ole osa SafeZone:a. Muussa tapauksessa, et tarvitse sitä! Tämä ei tarkoita etteikö meidän valuutta olisi blockchain:issa – se on siellä. Se on aina siellä – riippumatta siitä missä sinun Twinkle:t ovat.

 

Tapa jolla itse sen teen, on (ja minulta on kysytty, “Hei, millä tavalle teet lompakko siirrot?”) käytän yksityistä avainta (PRIVATE KEY), koska olen ainoa joka tietää yksityisen avaimen – ei kolmannen osapuolen palvelu; ei ohjelma, mistä en tiedä jos jonkunlainen koodi tekee mahdolliseksi jonkun lukea minun yksityinen avaimeni! Ei! Vain minulla on YKSITYINEN AVAIN, ja se on erillisellä kiintolevyllä; ja enkä koskaan KIRJOITA sitä – kopioin ja liitän sen. Mutta, se olen minä, henkilökohtaisesti.

 

Haluan että olette varuillanne; koska, vielä kerran, mitä tahansa teette ULKOPUOLELLA SafeZone:en, yleisessä blockchain:issa, me emme voi suojella sinua. SINÄ olet vastuussa mitä sitten tapahtuukin. Joten olkaa, kaverit – varovaisia!

 

Viimeinen aihe tänään: Haluaisin kertoa teille jotakin tietoa kuinka teillä on mahdollisuus siirtää Twinkle:jä yksityisestä lompakosta (joka on, meidän maailmassa, sinun PERNUM lompakko), sinun blockchain lompakkoosi. Sinun ei tarvitse tehdä MITÄÄN asettaaksesi yksityisen lompakkosi. Se on sinulla automaattisesti. Toiseksi kun kirjaudut mihin tahansa SafeZone sivustolla, käyttäen sinun SafeZone passia, sinulla on automaattisesti PERNUM lompakko. Koska, näin se on SafeZone:ssa; siellä teemme kaiken niin helpoksi kuin mahdollista.

 

Muuten, jos pidätte Rainbow Currency:t aina SafeZone:ssa, et koskaan, milloinkaan tarvitse blockchain lompakkoa. Vielä kerran, tietysti, Rainbow Currency itse on blockchain:issa, se on läpinäkyvä. Sitä ei voi manipuloida. Mutta, sinä henkilökohtaisesti, et edes tarvitse blockchain lompakkoa. Tarvitset Ethereum blockchain lompakon (koska meidän valuutta on rakennettu Ethereum blockchain:iin (lohkoketju), vain jos haluat lähettää Twinkle:jä toisille henkilöille, tai jos haluat VÄLITTÄÄ Rainbow Currency:ä pörssissä.

 

Sinun Ethereum lompakossa saat yleisen avaimen (PUBLIC KEY). Se on, kuten sanotaan, TILINUMEROSI Ethereum lompakkoosi. Huomenna, yhdessä jälkikirjoituksen (recap) kanssa, me julkaisemme meidän websivun:

 

http://www.pernum.com

 

Sinne voit kirjautua sinun SafeZone passilla; tai sinun PerNum:illa, salasanalla, ja One-Time PIN koodilla. Siellä löydät laatikon jossa kysytään sinun yleistä avainta (PUBLIC KEY). Älä laita sinne yksityistä avainta! Sitä ei kukaan halua tietää; eikä kenenkään muun kuin sinun tarvitse sitä tietää. Me tarvitsemme sinun yleisen avaimen (PUBLIC KEY) sinun blockchain lompakkoosi.

 

Se on siinä, käytännöllisesti, sinun asetuksesti siellä. Koska maanantaina (27.11.2017, siis Suomessa Tiistaina 28.11.2017 10 tunnin aikaeron takia), kun julkaisemme uuden Rainbow Currency websivun, kirjaudut sinne; siellä on lokero jossa voit yksinkertaisesti siirtää Twinkle:jä sinun YKSITYISESTÄ lomapakosta (siellä sinun Twinkle:t ovat juuri nyt), sinun YLEISEEN lompakkoon. Kirjoitat vain summan tai määrän; ja tietysti, sinun on vahvistettava siirto One-Time PIN koodilla, jotta se on todellakin sinun tekemä. Ja tämä on kaikki mitä sinun pitää tehdä.

 

Sinun ei tarvitse antaa meille sinun YLEISTÄ avainta (PUBLIC KEY) joka kerta, uudelleen, ja uudelleen; emmekä me KOSKAAN, MILLOINKAAN pyydä sinulta sinun YKSITYISTÄ avainta (PRIVATE KEY). Ja koska se on niin tärkeää (taas):

 

Milloin tahansa joku kysyy sinun YKSITYISTÄ avainta, sano, “Ei!

 

Joten, tässä oli KAIKKI mitä sinun pitää tehdä. Eikö olekin helppoa, ja näin MEIDÄN järjestelmä on rakennettu: maksimaalisella YKSITYISYYDELLÄ, maksimaalisella TURVALLISUUDELLA, ja maksimaalisella LAADULLA; joka, tietenkin, pitää sisällään että palvelut ovat helppoja käyttää.

 

Joten kaverit, tässä tulevat seuraavat webinaarit. Meillä on webinaari maanantaina, 27pv marraskuuta 2017, klo 21:00 Suomen aikaa. Kuten tänään, ilman lisä viiveitä, me aloitamme kaupankäynnin maanantaina (siis todennäköisesti tiistaina Suomen aikaa);vielä kerran, osoitteessa:  http://www.cryptocoinstreet.com ensimmäisessä digiraha kaupankäynti pörssissä; ja monet digiraha pörssit seuraavat perässä. Jos sinä, mistä tahansa syystä, et saa tiliä CryptoCoinStreet:iltä; jos he eivät jostain syystä hyväksy lähettämiäsi dokumentteja, tai mitä tahansa; ymmärtäkää ettemme voi siinä asiassa auttaa. CryptoCoinStreet ei ole meidän yhtiö. He ovat palvelun tarjoajia. Tunnemme omistajat. Tiedämme että he ovat luotettavia; mutta, siinä se on. Kuten sanoin aikaisemmin, heille on tullut enemmän kuin 5000 hakemusta, ja vasta pieni osa niistä on hyväksytty. Joten jos mistä tahansa syystä, jos et ole vielä saanut hyväksyntää; ottakaa yhteys avustajiin siellä, uudestaan ja uudestaan. Meillä ei ole MITÄÄN vaikutusvaltaa heidän verifiointi järjestelmään; kuten meillä ei ole mitään vaikutusvaltaa muihinkaan verifiointi järjestelmiin jotka kauppaavat Rainbow Currency:ä tulevaisuudessa.

 

Joten, maanantaina klo 21:00, on meidän seuraava Rainbow Currency webinaari.

 

Ne jotka ovat perustaja jäseniä meidän Unicorn Network:issä, olkaa tietoisia että meillä on UFM webinaari Tiistaina, 28pv marraskuuta 2017 klo 21:00 Suomen aikaa. Jos et tiedä mikä on UFM, se ei ole sinulle. Tiedän että jotkut kuuntelijoista täällä tänään ovat perustaja jäseniä meidän Unicorn Network:issä. He ovat ne jotka ovat olleet aktiivisia “Meidän voimamme” verkossa yli kuusi vuotta. He ovat tehneet tästä mahdollista.

 

Sitten, ilman lisä viiveitä meillä on maanantaina, upouudet Rainbow Currency websivut; SISÄLTÄEN kampanjan bisneksille, ja sisältäen meidän kampanjan käyttäjille; ansaitaakseen joitakin ilmaisia Twinkle:jä, vain liityttyään.

 

Ilahduttakaa minua, tehkää minulle palvelus. Tiedän ettette voi odottaa; ja tiedän että monilla on ihmisiä odottamassa; he haluavat liittyä. Kaverit, odottakaa maanantaihin, kun meidän upouusi järjestelmä on paikallaan. Odotus KANNATTAA – varmasti!

 

Joten, kiitoksia, kaverit.

 

Näet muutamia ilmoituksia että joitakin maksuja ei vielä kirjattu. Luulen että, erityisesti, kun on kyse maksuista jotka tehty pankkisiirtona. Valitettavasti, jotkut pankit eivät välitä referenssi numeroa; ja, uskokaa tai älkää, jotkut eivät edes välitä lähettäjän NIMEÄ. Joskus me näemme vain etunimen lähettäjästä, eikä referenssiä. Tämä tekee siitä hyvin, hyvin hankalaa. Mutta; jos lähetätte todisteen maksusta tiimille joka niitä käsittelee, olkaa varmoja että ne käsitellään. Kukaan ei menetä yhtään Twinkle:ä, varmuudella.

 

Joten kaverit, kiitoksia kuuntelusta. WAAAAAAZZUUUUUB! Olkaa ylpeitä Rainbow Currency omistajia. Olkaa ylpeitä Unicornista; ja aina; HAPPY HEALTH:ista. Kiitoksia, kaverit. Heippa.

 

Teidän menestys mielessäni,

 

Dan Settgast, ja

 

Sinun WAZZUB avustaja tiimi

 

***

 

Lisäinfoa avustajilta:

 

KAIKKI RAINBOW CURRENCY OMISTAJAT JA YHTEISTYÖKUMPPANIT: Varmistakaa että päivätte aikaisemmat esittely materiaalit poistaen aikaisemmat Twinke hinnat ja aikataulut jne. Myös, ne jotka ovat jakaneet videoita toisille, päivittäkää nekin.

 

Odottakaa maanantain webinaaria, 27pv marraskuuta 2017 ennenkuin aloitatte mitään uutta markkinointia vanhoilla tiedoilla.

 

Lisäyksenä, kaikille niille jotka TEKIVÄT VIDEOITA tai jakoivat toisten videoita toisille … promoamisen ohjeista (varmistakaa että olette lukeneet koko version myös) 2) Kaikki kuvat ja muut eivät saa tuntua että ne olisivat yhtiön virallisia julkaisuja. Videoissa on oltava lausuma englanniksi “Not Official Unicorn Network Video” heti videon alussa.

 

Rainbow Currency:n omistajat rekisteröitykää seuraavaan Rainbow Currency webinaariin (löytyy Rainbow Currency websivuilta WEBINAR RECAPS:ien alta): maanantaina 27pv marrakuuta 2017, klo 21:00 Suomen aikaa.

 

***

 

Askeleet AVOIMIIN Rainbow Currency tilauksiin VAIN;

 

1) Varmistakaa että olette valinneet OIKEAN maksutavan. Menkää “ORDER STATUS” (“TILAUKSEN TILA”) kohtaan ja valitkaa oikea tapa (Vain jos se ei vielä siellä ole)

 

2) Laitoitko todisteen tilauksesta? Jos et, mene “ORDER STATUS” kohtaan ja lataa kopio siirrosta, tai laita siirron ID numero Bitcoin tai Ether tilauksista.

 

3) Oliko alkuperäinen tilaus CC tilaus (CC=CreditCard eli suomeksi luottokortti ja/tai Debit kortti)? Sitten lähetä meille email todiste maksusta tai siirron ID, lähettäjän NIMI pankkisiirrossa ja tilaus numero; service@perfectinter.net (mailto:service@perfectinter.net)

 

4) Onko sinulla ongelmia kohtien #1 ja #2 kanssa? Sitten lähetä email maksu todisteesta tai siirron ID, lähettäjän NIMI pankkisiirrossa, ja tilaus numero osoitteeseen; service@perfectinter.net (mailto:service@perfectinter.net)

 

5) Tiedätkö kuinka löydät siirron ID:n? Syötä yleinen avain (lompakon ID) löytääksesi siirron ID:n. Tässä kuinka löydät sen Bitcoin:ista; https://blockchain.info

tässä Ether; https://etherscan.io

 

 

***

 

Lisänä keskustelu (Chat)  apua Rainbow Currency myynneistä löytyy seuraavan linkin alta.

 

https://join.skype.com/GfU0vPiGUQ0P

 

 

 

 

***

RAINBOW CURRENCY OMISTAJAT OLKAA VARUILLANNE: On olemassa useampia tapoja luoda BlockChain lompakko, jotkut ovat yksityisempiä ja turvallisempia kuin toiset, ja ne voivat vaatia sinua huolehtimaan omasta turvallisuudestasi ja rahoistasi. Jos sinulla on jo Ethereum lompakko, sinun ei välttämättää tarvitse perustaa uutta, tarkistat vain voitko lisätä kustomoidun poletin sinne (seuraa ohjeita ylhäällä miten TWNKL lisätään).

 

Lisä tietoa miten perustetaan lompakko

https://www.myetherwallet.com/ tässä muutamia linkkejä ja videoita:

 

Kuinka perustaa lompakko

https://myetherwallet.github.io/knowledge-base/gettingstarted/creating-a-new-wallet-on-myetherwallet.html

 

Kuinka lisätä kustomoitu poletti

https://myetherwallet.github.io/knowledge-base/send/adding-new-tokenand-sending-custom-tokens.html

 

https://www.youtube.com/watch?v=UiJl-ER6TP0

 

 

***

Huomioikaa tämä varoitus MyEtherWallet sivuilla:

“WARNING: IF YOU CLICK A LINK to MEW from EMAIL, SLACK DM, or a FORUM, YOU WILL HAVE YOUR COINS STOLEN. Do not click.

Instead, install EAL or use MetaMask.”

 

VAROITUS: Jos klikkasit MEW (MyEtherWallet) emailista, ‘SLACK DM’ (= ei ymmärrystä mikä tämä on), tai foorumilta, sinun RAHASI VARASTETAAN. Älä klikkaa. Sen sijaan, asenna EAL (selaimen lisäosa) tai käytä MetaMask (selaimen lisäosa)

 

Tässä jotakin lisätietoa niille jotka tarvitsevat koskien MetaMask:ia ym …

https://ethereum.stackexchange.com/questions/23714/what-is-the-difference-between-an-exchange-like-coinbase-and-a-wallet-like-jaxx

 

https://www.reddit.com/r/ethereum/comments/3x97rg/aaron_davis_explains_the_differences_between/

 

***

Kun olet valinnut sinun BlockChain lompakkosi, käytä näitä kolmea osaa lisätäksesi Twinkle:n kustomoiduksi poletiksi.

 

1. Poletin osoite:

0xfbd0d1c77B501796A35D86cF91d65D9778EeE695

2. ID: TWNKL

3. Decimals: 3

 

 

Voit nähdä täältä Rainbow Currency:n tiedot:

 

https://ethplorer.io/address/0xfbd0d1c77b501796a35d86cf91d65d9778eee695#tab=tabtransfers

 

 

 

***

Kirjaudu SafeZone:een: www.safe.zone meidän uuteen täydelliseen URL osoitteeseen! Huomioikaa että www.safezonepass.com ohjautuu myös suoraan uuteen osoitteeseen.

 

Apua saatavissa Skypen kautta seuraavalla linkillä:

https://join.skype.com/wj64aBVEIIZe

 

Kaikkien Unicorn Network webinaarien tiedot:

Kirjaudu ja lukeaksesi recapit ja rekisteröityäksesi webinaareihin:

https://www.safe.zone  (WEBINARS kuusikulmion alta)

 

Kaikki Rainbow Currency webinaarit löydät täältä:

https://www.rainbowcurrency.com  (WEBINAR RECAPS napin alta)

 

***

SANO HYVÄSTI SPARKLE:LLE, SANO HEI TWINKLE:LLE

(kuten 28.10.2017) On olemassa projekti joka käyttää nimeä “SparkleCoin” heidän digirahastaan. Vaikka heidän projektiaan ei ole vielä julkaistu, he ovat puhuneet kolikosta ensimmäisen kerran syyskuussa heidän virallisilla sivuillaan.

Tietysti, me kunnioitamme heidän kehitystään, joten muutamme pienimmän kolikon nimeksi Twinkle.

Joten, tästä eteenpäin, käytetään vain nimeä Twinkle. Kiitoksia!

 

***

** Muistutus kaikille jäsenille ** Meillä on tiukka anti-spam (roskaposti) linja. Olkaa ammattimaisia kun jaatte linkkejä tarjouksistamme. On huomattu että jotkut jäsenet lähettävät linkkejään toisille ryhmille Facebook:issa. ** Tämä on roskapostitusta ** Et saa lähettää linkkejä kenellekään sivujen kautta tai ryhmille elleivät sivut tai ryhmät sitä erikseen salli. Sinä et saa jakaa etkä postittaa linkkejä toisille henkilöille missään sosiaalisessa mediassa elleivät he anna sinulle lupaa. Olkaa kunnioittavia ja ammattimaisia. Kiitoksia.

 

***

Jäsenten kutsunta ohje

 

*** Hyvät jäsenet,

Meidän Rainbow Currency on hyvin jännittävä mahdollisuus kaikille jäsenille ja tulevaisuuden kaupankäyntiin ja taloudellisiin siirtoihin.

Me tiedämme että kaikki ovat erittäin jännittyneitä ja hyvin innokkaita ja mainostamaan tai promoamaan Rainbow Currency:ä ja tämä on vain kerran elämässä mahdollisuus.

Kuten aina, me haluamme pitää mielessä yhtiön maineen ja sinut kun mainostamme. Muutama asia on hyvä pitää mielessä:

 

A. Kun käännätte mitään tietoja, brandin nimet pitää olla englanniksi. Rainbow Currency, Twinkle, Glitter, Rainbow, SafeZone, jne täytyy olla englanniksi.

 

B. Tietojen pitää olla aina tarkkoja kun käytetään yhtiön sivuja oppaana. Älkää johtako harhaan villeillä arvauksilla tai muuttaen jonkun asian merkitysti. Jos ette ole varmoja mitä joku asia tarkoittaa, pyytäkää selvitys.

 

C. Huolehtikaa paikallisista ja kansaivälisistä roskapostitus säännöistä koskien emaileja. Jos käytätte emailia olkaa varmoja että ne joille lähetätte emaileja ovat sen sallineet. Jos emailaatte ystäville/perheelle niin kunnioittakaa heidän toiveitaan jos he pyytävät etteivät halua enää emaileja.

 

D. Älkää koskaan käyttäkö Mailaxy:ä mihinkään markkinointiin. Se on tarkoitettu vain henkilö kohtaiseen käyttöön. Tilit voidaan sulkea jos meidät suljetaan ulos sen vuoksi että Mailaxy:ä on käytetty markkinointiin ja merkitty roskapostiksi.

 

E. Sosiaalinen media, kuten Facebook, Twitter, jne. noudattakaa aina heidän sääntöjään.

* Älkää koskaan lähettäkö linkkejä tai promoja teidän profiilissa muille jäsenille. Jos postaat omassa profiilissa niin ne jotka seuraavat sinua näkevät sen.

* Älkää koskaan vastatko toisen postiin tai kommentoiko heidän linkkiään.

* Jos kuulut johonkin ryhmään joka sallii sinun lähettää markkinointi postia, ja siellä on monia, ole varma että noudatat heidän sääntöjään ja älä lähetä jatkuvasti postia. Seuraa mitä toiset tekevät ryhmässä. Jos siellä on useita satoja tai tuhansia aktiivisia ihmisiä ja on vain yksi joka postaa 5 minuutin välein tai joka tunti älä tee samaa asiaa, koska tuo henkilö tekee sen. Tee se mitä tavanomaisesti tehdään tässä ryhmässä.

 

F. Älä toistuvasti ota yhteyttä tuntemattomiin posteillasi. Tämä tarkoitta henkilöä joka on kuvassa, tai joka haluaa yhteydenottoa koska se on tärkeää hänelle.

 

G. Älä lisää henkilöitä ryhmiin ilman heidän lupaansa. Tätä tapahtuu minulle kaiken aikaa ja se on hyvin kiusallista. Voit lähettää kutsuja ja tämä antaa henkilölle mahdollisuuden liittyä, hylätä, tai yksinkertaisesti poistaa pyynnön.

 

H. Useat jäsenet on postanneet markkinointi materiaali jota voi käyttää ja jakaa, graafisia piirroksia ja videoita joita voi jakaa, ja ideoita parempaa markkinointiin. Aina pitää kuitenkin pitää mielessä että niitä voi personoita ja tarkentaa. Jos näet jotakin josta pidät jota ei ole annettu jaettavaksi tai käytettäväksi, ota aina yhteyttä sen materiaalin tekijään ja kysy lupaa ennenkuin teet mitään.

 

I. Jos teet omat sivut, ryhmän, blogin, jne pidä aina huoli että noudatat sääntöjä. Pidä huoli että noudatat Yhteistyökumppani ohjeita sosiaalisessa mediassa ja Internetissä.

Näet ne täältä:

 

https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

 

END***

 

***

Ansioiden vastuuvapautuslauseke: Kaikki toimet on tehty esitelläksemme projketin mahdollisimman tarkasti. Mitään esimerkkiä tuloksista ei voi tulkita lupauksena tai takuuna ansioista. Onnistumisesi saada tuloksia kotisivuilta rippuu ajasta jonka omistat projektille, tietämyksestäsi ja muista markkinointi taidoista. Koska nämä tekijät ovat erilaisia eri yksilöillä, me emme voit taata mitään määrättyä tulosta. Emmekä ole vastuussa tekemisistäsi. Materiaalit jotka löytyvät kotisivuiltamme voivat sisältää tietoa jotka sisältävät tai perustuvat tuleviin ilmoituksiin. Tulevaisuuteen katsovat ilmoitukset antavat arvioita tai ennakko arvioita tulevista tapahtumista. Voit tunnistaa nämä ilmoitukset sillä toteamuksella että ne eivät kerro suoraan historiasta tai tämänhetkisestä tiedosta. Ne käyttävät sanoja kuten “anticipate=aavistaa”, “estimate=arvioida”, “except=paitsi”, “project=projekti”, “intend=pyrkiä”, “plan=suunnitella”, “believe=luottaa”, ja muita sanoja ja termejä samaa tarkoittaen potentiaalista tulosta tai ansioita.

 

 

Copyright © 2017 Perfect Internet Inc. and Rainbow Currency Foundation. Kaikki oikeudet pidätetään.