Rainbow Currency Webinar Recap
22pv marraskuuta, 2017
Esittäjä: Dan Settgast


Hei ja taas mennään!

Tänään, haluan selittää meidän kahden (2) lompakon järjestelmän, ja miten ne tehdään oikein.

Ennenkuin aloitan, antakaa minun kertoa miksi kaikki näyttää niin monimutkaiselta, ja miksi aikaa menee enemmän kuin oletimme.

Ensiksi, kaikkein tärkein asia meille (kun sanon ‘meille’ tarkoitan esi-perustajia, perustajia – koko tiimiä), on meidän yksityisyys ja turvallisuus. Tiedät että meillä on ollut valtava onnistuminen ICO:ssa. Yli 7000 tukijaa omistaa yli 35 miljardia Twinkleä, joka merkitsee keskimääräisesti, että jokainen Rainbow Currency omistaja pitää 5 miljoonaa Twinkleä tilillään. Jotkut vähemmän, jotkut enemmän, mutta keskiarvo, 5 miljoonaa Twinkleä (jokaisella).

Tämä merkitsee, kun saavutamme arvon 0.20$ / Twinkle (joka voi tapahtua nopeastikin), Rainbow Currency:n omistajat pitävät keskimäärin miljoona dollaria. Me emme ole ottamassa monopolia, tai mitään muutakaan oikean rahan arvoa. Me olemme ottamassa KOVAA valuuttaa. Kaverit, me tuotamme tuhansia uusia miljonäärejä; ja, pitkällä aikavälillä, jopa miljardöörejä!

Joten, meidän suurin tavoite on TURVATA jokainen niin hyvin kuin voimme. Me emme halua lukea tarinoita jäsenistä jotka ovat menettäneet miljoonia Twinkle:jä vain pienien virheiden takia. Kaverit, voin kertoa, monet ihmiset ovat menettäneet paljon Bitcoineja viime vuosina. Me haluamme auttaa sinua ja haluamme opastaa sinua, niin paljon kuin mahdollista. Tämän vuoksi päätimme pitää webinaarin tänään; antaaksemme tietoa ettet tee mitään virheitä.

Jotta ymmärtäisitte paremmin, antakaa minun selittää lohkoketju (BlockChain) teknologiaa.

BlockChain on hajautettu, läpinäkyvä tilikirja siirroista jota ei voi manipuloida. Tästä syystä, BlockChain on täydellinen työkalu 100% turvallisiin siirtoihin. Valitettavasti, siirtojen tuottaminen vie AIKAA ja ENERGIAA; tästä seuraa, että BlockChain:illa on hyvin rajoittunut siirtokyky. Esimerkiksi, Ethereum BlockChain voi tehdä vain 10 siirtoa sekunnissa; ja mitä nopeammin haluat siirron tehtäväksi, sitä korkeampi palkkio siitä on maksettava. Tuhansien crypto-/digirahojen ja polettien tuotannossa, palkkiot ja odotusajat ovat tasaisesti nousussa.

Joten, nyt meidän Rainbow Currency, on meidän tavoite käyttää kaikkia BlockChain teknologian mahdollisuuksia, ilman haittoja. Ja kuten tiedätte, Rainbow Currency ei ole bisnesmalli mutta raha – sinun jokapäiväiseen käyttöön, joka päiväisiin maksuihin. Useimmat näistä maksuista, tulevat siitä kun ostat tuotteita ja/tai palveluita SafeZone:sta. Maailmanlaajuisesti, bisnekset ovat keräämässä miljoonia ja miljardeja näistä maksuista päivittäin. Kuten moottoritie, tai “Autobahn” (saksalainen moottoritie), kun liian monta autoa haluaa käyttää sitä yhtä aikaa, nämä miljardit maksut tekevät ‘tukoksia’ BlockChain:iin.

Nyt , tässä ehdotuksemme. Tietysti, maailmanlaajuinen valuutta tarvitsee tasapainoa ja läpinäkyvyyttä BlockChain:issa saadakseen luottoa ja mainetta. Mutta meidän kannalta, ei ole tarvetta tehdä pieniä maksuja kuluttajalta bisnekselle BlockChain:in kautta. Ajatelkaa tätä: tarvitseeko sinun todellakin olla läpinäkyvä, hajautettu tilikirja siirroista kun ostat tusinan kananmunia tai leipää? Ei, sinun ei tarvitse.

Joten, mitä jos pidät kaikki pienemmät siirrot ULKOPUOLELLA BlockChain:in; kun Rainbow Currency on täysin asetettu, varmistettu, ja katettu BlockChain:issa. Me teemme pienemmät siirrot nopeammin ja ilman mitään palkkioita, ilmaiseksi, ja kaikkein tärkein 100% yksityisesti ja turvallisesti.

Tiesittekö, että jokainen siirto BlockChain:issa on 100% läpinäkyvä? Jokainen henkilö, tai tietokone, tietää sinun BlockChain lompakon ID:n ja on siten mahdollisuus analysoida sinun siirtojasi, ja kerätä tietoja sinun osto käyttäytymisestä. Kun me pyrimme maksimaaliseen yksityisyyteen ja maksimaaliseen turvallisuuteen – tietysti, tämä ei ole vaihtoehto. Tästä syystä, me olemme tehneet ainutlaatuisen kahden lompakon järjestelmän; antaen kuluttajille ja bisneksille kaikki mahdollisuudet BlockChain teknologiasta, maksimaalisella yksityisyydellä ja turvallisuudella, kuten tiedätte sen Unicorn Network:istä ja meidän SafeZone:sta.

Joten, ensimmäinen meidän kahdesta lompakosta on PERNUM lompakko; joka on, kuten puhumme, sinun YKSITYINEN LOMPAKKO. Se on tehty sinun joka päiväisiin siirtoihin – kuluttajilta bisneksille; tehdäkseen maksuja tuotteista ja/tai palveluista. Tässä tulee tärkeä osa; KENELLÄKÄÄN ei ole mahdollisuutta nähdä sinun yksityisiä siirtoja, koska ne on kaikki tehty meidän turvallisilla servereillämme. Joten, vain sinä, ja tietysti, bisnes joka saa maksun, tietää tästä maksusta. Kolmansilla osapuolilla ei ole mahdollisuutta kalastella tietoja. Koska ainutlaatuinen PerNum (henkilökohtainen numerosi), sinun ei tarvitse jakaa mitään tilinumeroa, tai lompakon ID:tä, bisnekselle. Ainoa asia mitä heidän pitää tietää on sinun PerNum. Tämä tekee sinun PerNum numerosta automaattisesti TILINUMERON sinun yksityiseen lompakkoosi Rainbow Currency:ssä.

Juuri nyt, kaikki Twinkle:t jotka omistat on kirjattu ja pidetään sinun yksityisessä PERNUM lompakossa. PERNUM lompakko ei vaadi mitään asetuksia sinulta; jos sinulla on PerNum, sinulla on automaattisesti PERNUM lompakko.

Nyt, sinä voit haluta kaupata Rainbow Currency:ä; tai voit ehkä haluta lähettää Twinkle:jä ystävillesi tai perheellesi. Ja tämän kaltaiset siirrot, ne pitää tehdä BlockChain:in kautta. Siksi, tarvitset toisen lompakon joka on, kuten puhumme, sinun julkinen lompakko (public=julkinen). Koska nämä lompakot ovat 100% läpinäkyviä, on hyvin tärkeää että ymmärrät kuinka ne pitää tehdä, ja kuinka niitä hallitaan.

Puhuaksemme yleisesti, julkinen BlockChain lompakko koostuu kahdesta avaimesta. Yksi on julkinen avain (PUBLIC KEY). Voit sanoa että se on sinun julkisen lompakkosi TILINUMERO. Esimerkiksi, jos haluat lähettää jollekin varoja BlockChain:in kautta, sinun tarvitsee tietää hänen julkinen avain (PUBLIC KEY), voidaksesi lähettää hänelle rahaa.

Toinen avain BlockChain lompakossa on niinkutsuttu yksityinen avain (PRIVATE KEY). Yksityinen avain antaa sinulle 100% hallinnan lompakkoosi. Valitettavasti, on enemmän pahoja kavereita kuin hyviä kavereita olemassa. Joten pidä huoli että jos joku, kuka tahansa, tietää sinun yksityisen avaimen, on olemassa suuri mahdollisuus että varasi katoavat. Tämä merkitsee että menetät kaikki varasi.

Toisaalta, ILMAN sinun yksityistä avainta, ET VOI tehdä minkäänlaisia siirtoja. Tämä tarkoittaa, esimerkiksi, jos tallennat yksityisen avaimen kiintolevylle, ja sinun kiintolevy rikkoontuu tai häviää, sinä et voi milloinkaan palauttaa yksityistä avainta. Tämä tarkoittaa vaikka sinulle edelleen olisi sinun julkinen avain, voit nähdä rahasi ja saldosi lompakossa, mutta sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää niitä. Joten tulos on sama – varat on menetetty – 100% täydellinen menetys.

Nyt, muistakaa mitä kerroin alussa. Keskiarvo, meidän Rainbow Currency haltijoilla on noin 5 miljoonaa Twinkle:ä (jokaisella). Vaikka arvo olisi 0.01$, se tekee keskimäärin 50 000$; 0.10$ se tekee jo puoli miljoonaa dollaria. Kun saavutamme ensimmäinen suuren virstaanpylväämme (saadaksemme saman markkina arvon kuin Bitcoinilla), se tekee keskiarvoksi lähes 7 miljoonaa dollaria. Siksi on, täydellisen elintärkeää meille, selittää BlockChain:in riskit. Kun sinun ei käytännöllisesti tarvitse tehdä MITÄÄN perustaaksesi ensimmäisen lompakon, sinun PERNUM lompakon; sinun tarvitsee perustaa toinen lompakko (sinun BlockChain/julkinen lompakko) – itseksesi.

Koska on useita palveluita joihin voi perustaa BlockChain lompakoita, eikä meillä ole mahdollisuutta tai aikaa testata niitä, en voi antaa suosituksia mitä palvelua pitäisi käyttää. Joten, olkaa tietoisia että milloin tahansa (tästä eteenpäin) kun kerron teille websivun tai palvelun, se ei ole suositus, vaan esimerkki että missä tai miten se tehdään.

Joten, puhukaamme henkilökohtaisen BlockChain lompakon perustamisesta, BlockChain johon Rainbow Currency on rakennettu, on Ethereum BlockChain. Joten, tietysti, se mitä tarvitset on Ethereum BlockChain lompakko; saadaksesi, siirtääksesi ja kaupataksesi Rainbow Currency digirahaa. Yksi palvelu jossa voit perustaa oman Ethereum BlockChain lompakon on:

www.myetherwallet.com

 

Tuolla sivulla, ensimmäinen askel on, tee salasana; ja tämä websivu tekee sinulle Ethereum BlockChain lompakon automaattisesti. Joten nyt he kertovat sinun julkisen avaimen (PUBLIC KEY) ja sinun yksityisen avaimen (PRIVATE KEY).

Nyt, tässä asia: neuvoni sinulle on, ensimmäinen askel, tulosta julkinen ja yksityinen avain, jotta sinulla on varmuuskopio paperilla.

Toinen asia, erityisesti kun puhumme sinun yksityisestä avaimesta, ettet KOSKAAN JAA SITÄ KENELLEKÄÄN. Jos joku kysyy sinun yksityistä avainta, sanot vain, “EI” Ei ole mitään syytä miksi antaisit yksityisen avaimen toiselle henkilölle!

Nyt, voit sanoa, “No niin, ehkä perheenjäsen voi tehdä siirron puolestani” tai mitä tahansa, niin, sinun perheen jäsenillä pitäisi olla OMA BlockChain lompakko, ja sitten vain siirtäisit tarvittavan summan heidän BlockChain lompakkoonsa. Mutta pitäisi olla ETTEI KOSKAA, MILLOINKAAN mistään syystä jaa yksityistä avainta kenellekään.

Joten, sitten tallennat yksityisen avaimen jonnekin mikä ei ole kytköksissä internettiin. Älä pidä sitä tietokoneella, tai millään laitteella joihin hakkerit pääsevät käsiksi, tai vakoilu ohjelmat. Esimerkiksi, voit tallentaa sen USB tikulla tai ulkopuoliselle kiintolevylle, tai mihin tahansa. Luulen että on olemassa joitain sovelluksia markkinoilla tätä varten joihin voi turvallisesti tämän kaltaisi tietoja tallentaa. Pitäkää mielessä, puhumme kymmenistä tuhansista, sadoista tuhansista, ja jopa miljoonista ja jopa kymmenistä miljoonista dollareista jotka pitää suojata. EN halua että olet se epäonnekas joka menettää varansa!

Kun on puhe sinun julkisesta BlockChain lompakosta, me emme voi suojata sinua. Sinun tarvitsee tehdä se itse.

Joten, vielä kerran – älä milloinkaan, koskaan anna yksityistä avainta toiselle henkilölle. Tulosta se ja tallenna 100% turvalliseen paikkaan, jos jostain syystä menetät kaikki elektroniset kopiosi – niin sinulla on vielä se paperikopio. Koska jos MENETÄT sinun YKSITYISEN AVAIMEN, sinun lompakkosi on menetetty!

Ja, älä pidä digitaalista kopiota yksityistä avainta laitteessa joka on kytketty internettiin.

Nyt, mitä TARVITSET BlockChain lompakkoon. Koska, kuten kerroin, me pidämme pienemmät joka päiväiset maksut turvassa, MEIDÄN SafeZone:ssa.

Ensimmäinen syy miksi tarvitset yleisen BlockChain lompakon on jos haluat kaupata Rainbow Currency:ä yleisessä pörssissä. Tämä tarkoittaa, jos haluat myydä Twinkle:jä digiraha pörssissä, sinulla täytyy olla vastaava Twinkle määrä tililläsi. Koska ulkopuolella, (julkisesti), se on ainoa laillinen TODISTE että oikeasti omistat sen määrän Twinkle:jä joita kauppaat.

Ja, ja sama asia, jos haluat OSTAA lisää Twinkle:jä, ainoa tapa on ostaa niitä sellaiselta joka omistaa Rainbow Currency:itä: esimerkiksi, digiraha pörssistä. Joten nyt, kun ostat Twinkle:jä sieltä, ja haluat käyttää NE SafeZone:ssa, sinun tarvitsee siirtää ne ensin julkiseen lompakkoon (sinun BlockChain lompakkoon), ja SIELTÄ siirtää sinun PERNUM lompakkoon.

Toinen syy miksi sinulla voi olla Twinkle:jä julkisessa BlockC lompakossa, voisi olla että haluat siirtää Twinkle:jä toiselle henkilölle; tai jos haluat tehdä maksun bisnekselle joka ei ole mukana SafeZone:ssa – näissä tapauksissa tarvitset Twinkle:jä julkiseen lompakkoon.

Nyt, palatkaamme BlockChain lompakon perustamiseen. Kun avaat lompakon Ethereum BlockChain:iin, digiraha joka sinne on automaattisesti asetettu on ‘ether’; mutta meidän digiraha on Twinkle. Ja koska siellä on satoja (ja hyvin pian tuhansia), digirahoja ja poletteja, perustuen Ethereum BlockChain:iin, sinun tarvitsee lisätä “TWNKL” ensisijaiseksi poletiksi ja digirahaksi lompakkoosi.

Puhuaksemme lompakosta joka on perustettu myetherwallet.com:iin, löydät sieltä nappulan jossa lukee “add custom token” (=”lisää kustomoitu poletti”). Kun klikkaat tätä nappulaa, sinulta kysytään kolme asiaa:

1. Digirahan / poletin OSOITE

Annamme meidän Twinkle:n osoitteen webinaarin lopussa; tässä webinaari huoneessa. Tämä on kirjaimellisesti, YLEINEN OSOITE meidän digirahalle, joten tämän voi jakaa Skype huoneissa; ja tietysti meidän websivuilla.

Kun olemme saaneet riittävästi digirahan haltijoita ja lompakoita, meillä on mahdollisuus saada Twinkle lisätyksi pää digirahaksi Ethereum lompakko systeemiin; mutta juuri nyt, se on tehtävä käsin.

2. Toinen pyydetty asia on nimi, tai meidän digirahan KAUPANKÄYNTI SYMBOLI. Tiedätte että kolikon nimi on Twinkle; ja meidän kaupankäynti symboli on TWNKL.

3. Kolmas pyydetty asia on decimaalien määrä.

Meillä on 3 (kolme) decimaalia. Tämä merkitsee että meidän twinkle voidaan jakaa 0.1, 0.01 ja 0.001 TWNKL:een, joka on siis pienin yksikön arvo.

Joten nyt, sen jälkeen kun olet onnistuneesti perustanut Ethereum BlockChain lompakon, niin sinulla on julkinen avain, sinulla on yksityinen avain, ja olet lisännyt TWNKL ensisijaiseksi kolikoksi ja digirahaksi, nyt on aika YHDISTÄÄ sinun PERNUM lompakko sinun julkiseen lompakkoon.

Sinulla on mahdollisuus tehdä se perjantaina 24pv marraskuuta, ja voit tehdä sen alla olevassa osoitteessa: (siis Suomen aikaa 25.11.2017)

www.pernum.com

Sen jälkeen kun olet yhdistänyt BlockChain lompakon sinun PerNum:iin, sinulla on mahdollisuus siirtää Twinke:lejä, yksityisestä lompakosta yleiseen lompakkoon (ja toisinpäin).

Vielä kerran, sinun pitää siirtää VAIN haluttu Twinkle määrä jonka tarvitset kaupankäyntiin, maksaaksesi ulkopuolelle SafeZone:n, tai lähettääksesi jollekin yksityisesti BlockChain lompakon kautta.

Joten, te jotka huomasitte, siellä on piilotettua tietoa rivienvälissä; ja se on että valitettavasti, ettette voi kaupata Twinkle:jä (tarjota Twinkle:jä, eikä ostaa Twinkle:jä) ennen perjantaita (Suomessa lauantai); joka on siis ylihuominen. Ensimmäinen syy on meidän ensimmäinen pörssi välittäjä kumppani, CryptoCoinStrees, on edelleen tekemässä asetuksia meitä varten. Toinen syy: huomenna on tärkein vapaapäivä, täällä Yhdysvalloissa – Thanksgiving. Ja kolmas asia (ja ymmärtäkää, tämä on kaikista tärkein syy). Me haluamme SUOJATA sinut ettet tee virheitä.

Esimerkiksi, kun kirjaudut PERNUM perjantaina (Suomessa lauantaina), kun yhdistät BlockChain lompakon PERNUM lompakkoon, pidä huoli että laitat sinne julkisen avaimen (PUBLIC KEY). ÄLÄKOSKAAN, MILLOINKAAN laita sinne yksityistä avainta (PRIVATE KEY).

Milloin tahansa olet tekemässä jotain BlockChain lompakossa, ole TARKKANA. Ajattele KAHDESTI ennenkuin jaat tietoa! Ole varma että teet sen oikein, koska me emme voi olla siellä. Ulkopuolella SafeZone:n, me emme voi suojella sinua.

Joten, tässä kaikki tänään. Me annamme poletti osoitteen hetken kuluttua. Ensiksi, antakaa minun sanoa kiitoksia vielä kerran kaikesta avustanne, luottamuksesta, ja teidän KÄRSIVÄLLISYYDESTÄNNE. Se on ollut todella arvostettavaa!

Tiedätte että ME (kaikki yhdessä), ME olemme “Meidän voimamme” (Power of We), ja ME (kaikki yhdessä), voimme MAAGISESTI muuttaa maailmaa!

Kiitoksia, kaverit. Olkaa linjoilla viellä 30 sekuntia, tarkistan vielä Twinkle sopimuksen ID:n, jotta voin jakaa sen teille.

Kaverit, tämä on erinomainen esimerkki kuten kerroin – tarkistakaa asiat KAHDESTI, ollaksenne täysin varmoja!

Tässä on poletin osoite – sen mitä tarvitsette lisätäksenne, Twinkle:n “oletus poletiksi” BlockChain lompakkoon. Ja, vielä, avustajat ja loput tiimistä, tämän voi jakaa minne tahansa.

Digirahan yleinen osoite on:

0xfbd0d1c77B501796A35D86cF91d65D9778EeE695

 

Joten kiitoksia, kaverit!

WAAAAAAZZUUUUUB! Olkaa ylpeitä tästä muutoksesta! Unicornista; ja aina; HAPPY HEALTH:ista. Kiitoksia, kaverit. Heippa.

Teidän menestys mielessäni,

Dan Settgast, ja

Sinun WAZZUB avustaja tiimi

 

 

***

Lisäinfoa avustajilta:

Rainbow Currency:n omistajat rekisteröitykää seuraavaan Rainbow Currency webinaariin (löytyy Rainbow Currency websivuilta WEBINAR RECAPS:ien alta): perjantaina 24pv marrakuuta 2017, klo 21:00 Suomen aikaa.

 

***

RAINBOW CURRENCY OMISTAJAT OLKAA VARUILLANNE: On olemassa useampia tapoja luoda BlockChain lompakko, jotkut ovat yksityisempiä ja turvallisempia kuin toiset, ja ne voivat vaatia sinua huolehtimaan omasta turvallisuudestasi ja rahoistasi. Jos sinulla on jo Ethereum lompakko, sinun ei välttämättää tarvitse perustaa uutta, tarkistat vain voitko lisätä kustomoidun poletin sinne (seuraa ohjeita ylhäällä miten TWNKL lisätään).

 

Lisä tietoa miten perustetaan lompakko

https://www.myetherwallet.com/ tässä muutamia linkkejä ja videoita:

 

Kuinka perustaa lompakko

https://myetherwallet.github.io/knowledge-base/gettingstarted/creating-a-new-wallet-on-myetherwallet.html

Kuinka lisätä kustomoitu poletti

https://myetherwallet.github.io/knowledge-base/send/adding-new-tokenand-sending-custom-tokens.html

https://www.youtube.com/watch?v=UiJl-ER6TP0

https://ethplorer.io/address/0xfbd0d1c77b501796a35d86cf91d65d9778eee695#tab=tab-transfers

 

***

Huomioikaa tämä varoitus MyEtherWallet sivuilla:

“WARNING: IF YOU CLICK A LINK to MEW from EMAIL, SLACK DM, or a FORUM, YOU WILL HAVE YOUR COINS STOLEN. Do not click.

Instead, install EAL or use MetaMask.”

 

VAROITUS: Jos klikkasit MEW (MyEtherWallet) emailista, ‘SLACK DM’ (= ei ymmärrystä mikä tämä on), tai foorumilta, sinun RAHASI VARASTETAAN. Älä klikkaa. Sen sijaan, asenna EAL (selaimen lisäosa) tai käytä MetaMask (selaimen lisäosa)

 

Tässä jotakin lisätietoa niille jotka tarvitsevat koskien MetaMask:ia ym …

https://ethereum.stackexchange.com/questions/23714/what-is-the-difference-between-an-exchange-like-coinbase-and-a-wallet-like-jaxx

https://www.reddit.com/r/ethereum/comments/3x97rg/aaron_davis_explains_the_differences_between/

 

***

Kun olet valinnut sinun BlockChain lompakkosi, käytä näitä kolmea osaa lisätäksesi Twinkle:n kustomoiduksi poletiksi.

 

1. Poletin osoite:

0xfbd0d1c77B501796A35D86cF91d65D9778EeE695

2. ID: TWNKL

3. Decimals: 3

 

***

Kirjaudu SafeZone:een: www.safe.zone meidän uuteen täydelliseen URL osoitteeseen! Huomioikaa että www.safezonepass.com ohjautuu myös suoraan uuteen osoitteeseen.

 

Apua saatavissa Skypen kautta seuraavalla linkillä:

https://join.skype.com/wj64aBVEIIZe

 

Kaikkien Unicorn Network webinaarien tiedot:

Kirjaudu ja lukeaksesi recapit ja rekisteröityäksesi webinaareihin:

https://www.safe.zone  (WEBINARS kuusikulmion alta)

 

Kaikki Rainbow Currency webinaarit löydät täältä:

https://www.rainbowcurrency.com  (WEBINAR RECAPS napin alta)

 

***

SANO HYVÄSTI SPARKLE:LLE, SANO HEI TWINKLE:LLE

(kuten 28.10.2017) On olemassa projekti joka käyttää nimeä “SparkleCoin” heidän digirahastaan. Vaikka heidän projektiaan ei ole vielä julkaistu, he ovat puhuneet kolikosta ensimmäisen kerran syyskuussa heidän virallisilla sivuillaan.

Tietysti, me kunnioitamme heidän kehitystään, joten muutamme pienimmän kolikon nimeksi Twinkle.

Joten, tästä eteenpäin, käytetään vain nimeä Twinkle. Kiitoksia!

 

***

** Muistutus kaikille jäsenille ** Meillä on tiukka anti-spam (roskaposti) linja. Olkaa ammattimaisia kun jaatte linkkejä tarjouksistamme. On huomattu että jotkut jäsenet lähettävät linkkejään toisille ryhmille Facebook:issa. ** Tämä on roskapostitusta ** Et saa lähettää linkkejä kenellekään sivujen kautta tai ryhmille elleivät sivut tai ryhmät sitä erikseen salli. Sinä et saa jakaa etkä postittaa linkkejä toisille henkilöille missään sosiaalisessa mediassa elleivät he anna sinulle lupaa. Olkaa kunnioittavia ja ammattimaisia. Kiitoksia.

 

***

Jäsenten kutsunta ohje

 

*** Hyvät jäsenet,

Meidän Rainbow Currency on hyvin jännittävä mahdollisuus kaikille jäsenille ja tulevaisuuden kaupankäyntiin ja taloudellisiin siirtoihin.

Me tiedämme että kaikki ovat erittäin jännittyneitä ja hyvin innokkaita ja mainostamaan tai promoamaan Rainbow Currency:ä ja tämä on vain kerran elämässä mahdollisuus.

Kuten aina, me haluamme pitää mielessä yhtiön maineen ja sinut kun mainostamme. Muutama asia on hyvä pitää mielessä:

A. Kun käännätte mitään tietoja, brandin nimet pitää olla englanniksi. Rainbow Currency, Twinkle, Glitter, Rainbow, SafeZone, jne täytyy olla englanniksi.

B. Tietojen pitää olla aina tarkkoja kun käytetään yhtiön sivuja oppaana. Älkää johtako harhaan villeillä arvauksilla tai muuttaen jonkun asian merkitysti. Jos ette ole varmoja mitä joku asia tarkoittaa, pyytäkää selvitys.

C. Huolehtikaa paikallisista ja kansaivälisistä roskapostitus säännöistä koskien emaileja. Jos käytätte emailia olkaa varmoja että ne joille lähetätte emaileja ovat sen sallineet. Jos emailaatte ystäville/perheelle niin kunnioittakaa heidän toiveitaan jos he pyytävät etteivät halua enää emaileja.

D. Älkää koskaan käyttäkö Mailaxy:ä mihinkään markkinointiin. Se on tarkoitettu vain henkilö kohtaiseen käyttöön. Tilit voidaan sulkea jos meidät suljetaan ulos sen vuoksi että Mailaxy:ä on käytetty markkinointiin ja merkitty roskapostiksi.

E. Sosiaalinen media, kuten Facebook, Twitter, jne. noudattakaa aina heidän sääntöjään.

* Älkää koskaan lähettäkö linkkejä tai promoja teidän profiilissa muille jäsenille. Jos postaat omassa profiilissa niin ne jotka seuraavat sinua näkevät sen.

* Älkää koskaan vastatko toisen postiin tai kommentoiko heidän linkkiään.

* Jos kuulut johonkin ryhmään joka sallii sinun lähettää markkinointi postia, ja siellä on monia, ole varma että noudatat heidän sääntöjään ja älä lähetä jatkuvasti postia. Seuraa mitä toiset tekevät ryhmässä. Jos siellä on useita satoja tai tuhansia aktiivisia ihmisiä ja on vain yksi joka postaa 5 minuutin välein tai joka tunti älä tee samaa asiaa, koska tuo henkilö tekee sen. Tee se mitä tavanomaisesti tehdään tässä ryhmässä.

F. Älä toistuvasti ota yhteyttä tuntemattomiin posteillasi. Tämä tarkoitta henkilöä joka on kuvassa, tai joka haluaa yhteydenottoa koska se on tärkeää hänelle.

G. Älä lisää henkilöitä ryhmiin ilman heidän lupaansa. Tätä tapahtuu minulle kaiken aikaa ja se on hyvin kiusallista. Voit lähettää kutsuja ja tämä antaa henkilölle mahdollisuuden liittyä, hylätä, tai yksinkertaisesti poistaa pyynnön.

H. Useat jäsenet on postanneet markkinointi materiaali jota voi käyttää ja jakaa, graafisia piirroksia ja videoita joita voi jakaa, ja ideoita parempaa markkinointiin. Aina pitää kuitenkin pitää mielessä että niitä voi personoita ja tarkentaa. Jos näet jotakin josta pidät jota ei ole annettu jaettavaksi tai käytettäväksi, ota aina yhteyttä sen materiaalin tekijään ja kysy lupaa ennenkuin teet mitään.

I. Jos teet omat sivut, ryhmän, blogin, jne pidä aina huoli että noudatat sääntöjä. Pidä huoli että noudatat Yhteistyökumppani ohjeita sosiaalisessa mediassa ja Internetissä.

Näet ne täältä:

https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

END***

 

***

Ansioiden vastuuvapautuslauseke: Kaikki toimet on tehty esitelläksemme projketin mahdollisimman tarkasti. Mitään esimerkkiä tuloksista ei voi tulkita lupauksena tai takuuna ansioista. Onnistumisesi saada tuloksia kotisivuilta rippuu ajasta jonka omistat projektille, tietämyksestäsi ja muista markkinointi taidoista. Koska nämä tekijät ovat erilaisia eri yksilöillä, me emme voit taata mitään määrättyä tulosta. Emmekä ole vastuussa tekemisistäsi. Materiaalit jotka löytyvät kotisivuiltamme voivat sisältää tietoa jotka sisältävät tai perustuvat tuleviin ilmoituksiin. Tulevaisuuteen katsovat ilmoitukset antavat arvioita tai ennakko arvioita tulevista tapahtumista. Voit tunnistaa nämä ilmoitukset sillä toteamuksella että ne eivät kerro suoraan historiasta tai tämänhetkisestä tiedosta. Ne käyttävät sanoja kuten “anticipate=aavistaa”, “estimate=arvioida”, “except=paitsi”, “project=projekti”, “intend=pyrkiä”, “plan=suunnitella”, “believe=luottaa”, ja muita sanoja ja termejä samaa tarkoittaen potentiaalista tulosta tai ansioita.

 

Copyright © 2017 Perfect Internet Inc. and Rainbow Currency Foundation. Kaikki oikeudet pidätetään.